ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης (17/5). Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης.

1320. ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ

Αδιάφορο βαθμολογικά ματς. Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας θα ολοκληρώσει το πρωτάθλημα η Κονιασπόρ, πραγματοποίησε εκπληκτική πορεία σε όλη τη χρονιά, ειδικά όμως εντός του 2016 έσπασε τα κοντέρ κάνοντας πορεία πρωταθλητισμού (11-4-1). Πρωταθλήτρια Τουρκίας από την Κυριακή η Μπεσίκτας, με το 3-1 επί της Οσμανλισπόρ σφράγισε και μαθηματικά τον τίτλο, άξιζε 100% το τρόπαιο αυτό, αφού ήταν σταθερότατη από την αρχή ως το φινάλε της σεζόν. Δεν θα μπλέξουμε εδώ, η Κονιασπόρ διαθέτει μια από τις ισχυρότερες έδρες της κατηγορίας (11-4-1 εντός), η Μπεσίκτας είναι μακράν η ομάδα με τον καλύτερο εκτός έδρας απολογισμό του πρωταθλήματος (11-3-2 εκτός), ενώ δεν ξέρουμε και σε τι κατάσταση θα παρουσιαστούν οι δυο ομάδες, έπειτα από την επίτευξη των στόχων τους.

624. ΑΑΡΧΟΥΣ – ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ

Την αυλαία της 30ης αγωνιστικής κλείνει την Τρίτη η αναμέτρηση ανάμεσα στην Άαρχους και την Άαλμποργκ. Μόνο οι φιλοξενούμενοι έχουν βαθμολογικό κίνητρο προκειμένου να τερματίσουν εντός 4αδας και να επιστρέψουν στην Ευρώπη μέσω του Γιουρόπα Λιγκ. Η νεοφώτιστη Άαρχους παίζει ανοιχτά και χωρίς σκοπιμότητα, βλέπουμε γκολ όπως και στην πλειοψηφία των φετινών μεταξύ τους παιχνιδιών που σημειώθηκαν 4+ γκολ. Εφικτό το ενδεχόμενο να σκοράρουν αμφότερες με τον Stoiximan να προσφέρει στο 1,73 το GG. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

---. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ

Ο πολύπαθος θεσμός του κυπέλλου ολοκληρώνεται μετά κόπων και βασάνων στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ. Όπως έδειξε και στο πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός είναι ο απόλυτος κυρίαρχος εντός των συνόρων, κατακτώντας με άνεση για έκτη συνεχόμενη φορά τη Σούπερ Λιγκ, αφήνοντας 28 πόντους πίσω του την ΑΕΚ, η οποία ήταν και η μοναδική ομάδα που τον κέρδισε. Η Ένωση έχει ως μεγάλο στόχο της φετινής σεζόν την κατάκτηση του κυπέλλου, κάτι που θα σημάνει για τα καλά την επιστροφή της στην ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι δικαίως το φαβορί για τον τίτλο, έχουν το απόλυτο στις 7 τελευταίες παρουσίες τους σε τελικό, με το «Δικέφαλο» να είναι θύμα τους στις 2 εξ’ αυτών. Σε απόδοση 1,85 βρίσκουμε τον -0,5 ασιατικό άσο στην Bet365, κρίνεται άκρως ικανοποιητικός για την καλύτερη ομάδα της χώρας μας. Τη γνωστή προσφορά με τα 25 ευρώ έχει ο Stoiximan, ο οποίος προσφέρει το παιχνίδι με 0% γκανιότα. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2139. ΝΤΙΝΑΜΟ ΒΟΥΚΟΥΡ. – ΚΛΟΥΖ

Τελικός κυπέλλου Ρουμανίας. Μονό παιχνίδι. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. Τα πάντα στη Ντιναμό κινούνται γύρω από το θάνατο του 26χρονου ποδοσφαιριστή της, Εκένγκ, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι-οφ με τη Βιτορούλ. Η ομάδα από το Βουκουρέστι κατέλαβε την τέταρτη θέση στην τελική κατάταξη και παλεύει για να πάρει άδεια συμμετοχής στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Την τυπική πρώτη θέση κυνηγάει στα πλέι-άουτ η Κλουζ, αφού ούτε αυτή έχει -τουλάχιστον για την ώρα- δικαίωμα να αγωνιστεί στις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ. Την Παρασκευή κέρδισε με 2-1 τη Βιτορούλ, έχοντας κατά κύριο λόγο βασικούς στην ενδεκάδα. Πολύ περίεργο το κλίμα στο στρατόπεδο της Ντιναμό, η οποία πάντως θα παίζει ουσιαστικά εντός έδρας, αφού θα έχει 10.000 οπαδούς περισσότερους στις κερκίδες του «Νασιονάλα» στο Βουκουρέστι. Θα παίξουν και για τον Εκένγκ οι πρωτευουσιάνοι, τους δίνουμε το προβάδισμα.

631. ΧΑΛ – ΝΤΕΡΜΠΙ

Μια ανάσα από την πρόκρισή της στον τελικό των πλέι-οφ της Τσάμπιονσιπ βρίσκεται η Χαλ, το 0-3 επί της Ντέρμπι στο πρώτο ματς την κάνει ακλόνητο φαβορί για να παραβρεθεί στο «Γουέμπλεϊ» στις 28 Μαΐου. Δύσκολα τα πράγματα για την Ντέρμπι μετά τη βαριά ήττα του πρώτου ματς, λογικά τα «κριάρια» θα επιτεθούν από το πρώτο μήπως και πετύχουν ένα γρήγορο γκολ που θα αναπτερώσει τις ελπίδες τους. Μομέντουμ και ψυχολογία είναι με τις «τίγρεις», το «ΚC Stadium» είναι κάστρο, προβλέπουμε οι παίκτες του Στιβ Μπρους να καθαρίζουν την πρόκριση με ακόμη μία νίκη. Στο 2,22 ο άσος στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

632. ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ – ΦΙΝ ΧΑΡΠΣ

Από εκεί που είχε έντονο πρόβλημα στο γκολ, η Σεντ Πάτρικς (2-2-3 εντός), σκόραρε 6 φορές στα 2 τελευταία ματς, αλλά στο πιο πρόσφατο, προδόθηκε από την άμυνά της, μένοντας στο 3-3 κόντρα στη Λόνγκφορντ, παιχνίδι όπου η ισοπαλία κρίθηκε αρνητικό αποτέλεσμα, αλλά αν μη τι άλλο έδειξε χαρακτήρα, ισοφαρίζοντας τρεις φορές. Τις πέντε αγωνιστικές δίχως νίκη (0-3-2) έφτασε η Φιν Χαρπς (0-3-3 εκτός), αλλά στην τελευταία ήταν αποκαρδιωτική, χάνοντας με το βαρύτατο 0-7 από την πρωταθλήτρια Ντάνταλκ. Σαφώς ποιοτικότερο σύνολο διαθέτουν οι γηπεδούχοι, αλλά έχουν αρκετές σημαντικές απουσίες, ενώ κανείς δε μπορεί να ξέρει ποια θα είναι η αντίδραση των νεοφώτιστων μετά την πιο βαριά εντός έδρας ήττα της ιστορίας τους.

2162. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. – ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ

Έφτασε στο σημείο να διεκδικεί την έξοδό της στο Τσάμπιονς Λιγκ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως τα θαλάσσωσε στο «Μπόλεϊν Γκράουντ» (ήττα 3-2 από τη Γουέστ Χαμ) και τώρα το μόνο που της απέμεινε στο πρωτάθλημα είναι η εξασφάλιση της πέμπτης θέσης (θέλει έναν πόντο) που οδηγεί απευθείας σε ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Ακολουθεί τελικός κυπέλλου, ίσως εμφανιστεί λίγο πιο χαλαρή. Έχουν γκολ τα παιχνίδια της βαθμολογικά αδιάφορης Μπόρνμουθ, η οποία έρχεται από 5/5 GG και 8/9 over 2,5. Θα ρισκάρουμε με το GG & οver 2,5 στο 1,95 του Stoiximan, καθώς αναμένουμε ελεύθερο παιχνίδι με γκολ & θέαμα για να αποζημιωθεί κατά κάποιο τρόπο και ο κόσμος που ταλαιπωρήθηκε την περασμένη Κυριακή. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

636. ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ – ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ

Πολλούς χώρους άφησε η Μπραγκαντίνο στο πρώτο της παιχνίδι κόντρα στη Βίλα Νόβα, με αποτέλεσμα να το πληρώσει. Στο πρώτο μέρος έχανε με 1-0, γλιτώνοντας από περισσότερα τέρματα, ενώ στην επανάληψη αποφάσισε να ρισκάρει νωρίς και ήταν μάλλον τυχερή που ηττήθηκε μόνο με 3-1. Αντίθετα, η Λουβερντένσε μπορεί κι αυτή να μην κέρδισε στην πρεμιέρα, αλλά στο 1-1 με τη Τζόινβιλ ήταν εξαιρετική και από καθαρή ατυχία δεν πήρε το τρίποντο. Σαφώς καλύτερα τα δείγματα γραφής των φιλοξενούμενων, το Χ2 είναι επιλογή.

639. ΝΑΟΥΤΙΚΟ – ΒΙΛΑ ΝΟΒΑ

Εντυπωσιακά ξεκίνησε στην πρεμιέρα με την Κτισιούμα η Ναούτικο, ήταν εξαιρετική στο πρώτο ημίωρο, όμως αυτό δεν της ήταν αρκετό ώστε να πάρει κάτι θετικό από το ματς, αφού εν συνεχεία έδειξε να μένει από δυνάμεις, χάνοντας με 1-0. Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στη Σέριε Β η Βίλα Νόβα, η οποία εκμεταλλεύτηκε κάθε λάθος στην άμυνα της Μπραγκαντίνο, επικρατώντας με 3-1, δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία, ειδικά στις αντεπιθέσεις. Αυτές θα χρειαστεί και στο Περναμπούκο αν θέλει θετικό αποτέλεσμα, με τον άσο να είναι μόνο για κόντρα βάσει της εικόνας από την πρώτη αγωνιστική.

640. ΙΝΤΕΠΕΝΤ. ΝΤΕΛ ΒΑΛΕ – ΠΟΥΜΑΣ

Πρώτος προημιτελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες ανάμεσα σε μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις της διοργάνωσης, την Ιντεπεντιέντε ντελ Βάγιε, και την Πούμας. Η ομάδα από τον Ισημερινό προκρίθηκε από τους ομίλους στη μόλις δεύτερη συμμετοχή της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Λατινικής Αμερικής ενώ στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε τη Ρίβερ Πλέιτ. Μπροστά στον κόσμο της είναι πανίσχυρη και αήττητη από το 2014 και μετά που συμμετέχει στο θεσμό (6-3-0) κερδίζοντας μεταξύ άλλων στον όμιλο και την Ατλέτικο Μινέιρο. Η Πούμας έχει καλύτερο ρόστερ και δίνεται οριακά φαβορί για πρόκριση στα ημιτελικά. Θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ όμως για να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από το Κίτο. Στη Βενεζουέλα πάντως με τη Ντεπορτίβο Τατσίρα, τόσο στον όμιλο όσο και στη φάση των 16, δεν τα κατάφερε. Σωστό φαβορί και λόγω έδρας η Ιντ. ντελ Βάγιε, θα προτιμήσουμε τα ακριβή σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη στο 1-1 που βγάζουν μέση απόδοση 1,98 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ