ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης(21/4). betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης(21/4).

100. ΦΡΙ ΣΤΕΪΤ ΣΤΑΡΣ - ΑΓΙΑΞ ΚΕΪΠ ΤΑΟΥΝ

Οι γηπεδούχοι (4-4-3 εντός) είναι που ζορίζονται βαθμολογικά, βρισκόμενοι στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη, πρώτη νίκη μετά από επτά (0-4-3) στο τελευταίο τους (2-3 Πολοκουέιν), 1Χ λοιπόν.

101. ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ - ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ

Δυνατό ματς, ομάδες φυσικά φιλόδοξες, αμφότερες έχουν ξεκινήσει με ρεκόρ 2-1-0. Το καυτό “Μπόρος” δίνει προβάδισμα στην Έλφσμποργκ, αλλά φυσικά στο 1,90+ ο άσος δεν είναι και κανένα κελεπούρι.

102. ΜΙΑΛΜΠΙ - ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ

Μετά το στραβοπάτημα στην πρεμιέρα (1-1 AΦΚ Γιουν. εντός) η Μιάλμπι έβγαλε διπλό (1-2) στη Βάρμπεργκς, 2/2 ήττες στο ξεκίνημα για τη Ντέγκερφορς, ο άσος στέκεται στο 1,90.

103. ΜΟΝΤΕΒΙΔΕΟ ΓΟΥΟΝ. - ΦΕΝΙΞ

Νο Bet.

104. ΜΠΑΓΕΡΝ - ΠΟΡΤΟ

Την προπονητική ταυτότητα του Γκουαρδιόλα άρπαξε ο Λοπετέγκι στο πρώτο ματς αφού η τακτική του Ισπανού κόουτς να πιέσει ψηλά η ομάδα του απέδωσε καρπούς. Σίγουρα οι Πορτογάλοι μετά το 3-1 έχουν το πάνω χέρι, το ηθικό τους βρίσκεται στα ύψη ενώ φαίνεται πως βρήκαν μαγική τη φόρμουλα να αντιμετωπίσουν τους Βαυαρούς. Η Μπάγερν «πονάει» από τις απουσίες των Ρομπέν και Ριμπερί αλλά δεν παύει να αποτελεί μία από τις πιο δυνατές ομάδες της Ευρώπης, πόσο μάλλον στηνAllianzArenaπου φέτος στη διοργάνωση έχει 4/4 νίκες με 13-0 τέρματα. Περιμένουμε ασφυκτική πίεση των γηπεδούχων, στέκεται ως επιλογή το 1/1 στο 1,85 του Stoiximan αφού πρέπει να μπει δυνατά από την αρχή προκειμένου να ανατρέψει τα δεδομένα και να προκριθεί αυτή στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Με 0% γκανιότα προσφέρεται το ματς στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

105. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Άπιαστο όνειρο μοιάζει η πρόκριση της Παρί που έχει βρει το μπελά της απέναντι στη Μπαρτσελόνα αφού αυτός θα είναι ο δεύτερος αποκλεισμός στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ από τότε, τα τρια τελευταία χρόνια δηλαδή, που παίζει σε τόσο υψηλό επίπεδο. Η Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» δεν κοντράρεται με τίποτα ενώ βρίσκεται στην καλύτερη της φετινή φόρμα με 22/24 νίκες στα τελευταία της ματς σε όλες τις διοργανώσεις (22-1-1). Μονόδρομος αποτελεί η επιλογή του over, κυκλοφορεί όμως σε πολύ χαμηλές αποδόσεις, ο συνδυασμός 1 & over 2,5προσφέρεται στο 1,80 στον Stoiximanενώ καλή επιλογή είναι και το GG & overστο 1,85, το έφεραν άλλωστε στα 4/5 μεταξύ τους στην Ευρώπη. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

106. ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ - ΜΙΛΓΟΥΟΛ

Σίγουρα ποιοτικότερη ομάδα η Μπλάκμπερν ωστόσο τη δεδομένη χρονική στιγμή αν εξαιρεθεί το επιθετικό δίδυμο Γκέστεντε-Ρόουντς σε όλες τις υπόλοιπες θέσεις υπάρχουν σημαντικές απουσίες και γίνονται αλχημείες. Η Μίλγουολ καίγεται για βαθμούς, λογικά δεν της κάνει ούτε το Χ και δεδομένης της αδιαφορίας των γηπεδούχων βγάζει μάτια αυτό το 4,00 της Βet365στο ξερό διπλό. Για τους πιο συντηρητικούς το +0,5 (Χ2) των λιονταριών στο 1,875 της ίδιας εταιρίας με τη Μίλγουολ να μετράει μόλις 1 ήττα σε 6 ματς. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

107. ΜΙΛΤ. ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ - ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ

Άστραψε και βρόντηξε κόντρα στη Λέιτον Όριεντ (6-1) η ΜΚ Ντονς (14-3-4 εντός με 52-18 τέρματα!), με τον παιχταρά Άλι να έχει επιστρέψει για τα καλά (σκόραρε στα δύο τελευταία) τρέχει σερί 6-2-0 πλησιάζοντας την 2 Πρέστον στον πόντο. Αποτελεσματικότατη φέτος εκτός έδρας η Ντονκάστερ (9-7-5 σερί) αλλά αδιάφορη βαθμολογικά ( εδώ τα “highlights” από το πρόσφατο 0-0 με τη Φλίτγουντ), έχει καθαρά τον τρίτο λόγο.

Πάμε στοίχημα LIVE

108. ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ - ΠΡΕΣΤΟΝ

Όλο και δυσκολεύει η θέση της Νοτς Κάουντι, η ήττα στο εξάποντο παραμονής κόντρα στην Κρόουλι (2-0) ήταν η πρώτη με τον Μονίζ στο τιμόνι, αλλά με 5/5 ισοπαλίες ο Ολλανδός δεν έκανε ακριβώς και πορεία πρωταθλητισμού… 10 ματς χωρίς τρίποντο (0-6-4), τραγική εντός (4-6-11), υποδέχεται την αήττητη από το Γενάρη (10-6-0) Πρέστον (11-5-5 εκτός) που όμως με 5/7 Χ στα πιο πρόσφατα νιώθει την καυτή ανάσα στης ΜΚ Ντονς. Δικαίως φαβορί το διπλό, αλλά χωρίς στοιχηματική αξία εκεί που βρίκσεται.

109. ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ - ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ

Μαθηματικές και μόνο πλέον οι ελπίδες της Ρότσντεϊλ (10-3-8 εντός) για τα πλέι-οφ, είχε τις ευκαιρίες της αλλά χωρίς νίκη στα τρία τελευταία δεν θα μπορούσε να πάει μακριά. Απογοήτευση η φετινή Λέιτον Όριεντ, εξάρα στο κεφάλι το Σάββατο από την ΜΚ Ντονς, 0-2-2 χωρίς νίκη με αποτέλεσμα να παραμένει μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας (-2 από τη σωτηρία με ένα ματς λιγότερο). Οι O’s έχουν ευκαιρία εδώ κόντρα σε μια απογοητευμένη και με σημαντικές απουσίες ομάδα, όμως στο σετ των αποδόσεων οι μπουκ το έχουν λάβει υπ όψιν τους αυτό.

110. ΣΚΑΝΘΟΡΠ - ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ

Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον, η Σκάνθορπ (2-3-1 στα έξι τελευταία) είναι στο +5 από τον υποβιβασμό και με νίκη απόψε εξασφαλίζεται σχεδόν 100%. Η Μπράντφορντ τα έχει ψιλοπαρατήσει μετά τον αποκλεισμό από το κύπελλο μετρώντας 2-2-4 στα οκτώ τελευταία και 0-1-3 στα τέσσερα πιο πρόσφατα με γκολ 1-11. Τον τρίτο λόγο έχει το διπλό, στο 1,80 προσφέρεται ο 0:0 ασιατικός άσος στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

111. ΣΟΥΙΝΤΟΝ - ΓΟΥΟΛΣΟΛ

Οδυνηρή ήττα από την ουραγό Γέοβιλ (0-1) γνώρισε το Σάββατο η Σουίντον (12-3-6 εντός), αποτέλεσμα που ψαλίδισε κατά πολύ τις ελπίδες της για την απευθείας άνοδο. Για ακόμα πάντως ένα εντός έδρας παιχνίδι έβγαλε αρκετές φάσεις για γκολ, το ίδιο θα προσπαθήσει να κάνει και κόντρα στη Γουόλσολ, που πάντως είναι σε καλό φεγγάρι (2-3-0) και χάνει δύσκολα εκτός (6-8-7 ρεκόρ). Ουσιαστικά σωσμένοι είναι οι φιλοξενούμενοι, το 1,80 του άσου είναι οριακά αποδεκτό.

112. ΜΠΕΡΙ - ΣΑΟΥΘΕΝΤ

Πάρα πολύ σημαντικό ματς βαθμολογικά, οι δύο ομάδες είναι σε τρομερή φόρμα και δίνουν μάχη για την απευθείας άνοδο βρισκόμενες στο -2 από την Γουίκομ η οποία όμως έχει 2 εύκολα ματς. Αυτό λογικά αναγκάζει και τους δύο να ψάξουν μόνο τη νίκη κάτι που δίνει τρομερή αξία σε ένα πιθανό late goal αν το ματς είναι ισόπαλο μετά το 65ο λεπτό. Εναλλακτικά το ενδεχόμενο να μπουν περισσότερα τέρματα στο 2ο ημίχρονο στο 2,15 του Stoiximan καθώς οι δύο ομάδες έχουν εξαιρετικές άμυνες και λογικά θα ρισκάρουν αρκετά αργά έχοντας κρατήσει ένα όμορφο 0-0 στην αρχή.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

113. ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ - ΡΕΞΑΜ

Αδιάφορο βαθμολογικά, 8-4-10 το εντός έδρας ρεκόρ της Όλντερσοτ, καλό φίνις πραγματοποιεί η Ρέξαμ (7-6-8 εκτός), με τρεις μόλις ήττες από τις 20/1 στο πρωτάθλημα, ένα κλικ στο διπλό Draw No Bet.

114. ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ

1-4-4 (1-2-2 εντός) το ρεκόρ της Κολόν, χωρίς νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα (0-5-4) η Ατλέτικο Ραφαέλα, έρχεται από τέσσερις σερί ισοπαλίες. 0-0/1-0/1-1 τα πιθανότερα τελικά σκορ.

115. ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ - ΟΥΝ. ΣΟΥΚΡΕ

Απογοήτευσαν οι βραζιλιάνοι στην Αργεντινή κόντρα στην Ουρακάν, ηττήθηκαν δίκαια με 3-1 και έχασαν την ευκαιρία να προκριθούν στην επόμενη φάση από την προηγούμενη αγωνιστική. Με 8 βαθμούς στη δεύτερη θέση η Κρουζέιρο (2-2-1) θέλει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα με την Ουρακάν για να περάσει στα νοκ-άουτ. Πρωτοπόρος του ομίλου με 9 βαθμούς η Σούκρε (2-3-0), έρχεται από τη νίκη 2-0 κόντρα στη Μινέρος , προκρίνεται και με ισοπαλία. Οι τιμές του άσου δεν συμβαδίζουν με τη δυσκολία του ματς, το οποίο θα μας απασχολήσει μόνο στο live.

116. ΜΙΝΕΡΟΣ - ΟΥΡΑΚΑΝ

Ομάδα χαμηλών δυνατοτήτων η Μινέρος που μέχρι στιγμής στον όμιλο έχει ρεκόρ 0-1-4 και στα 4/5 παιχνίδια της δεν σκόραρε καν. Η Ουρακάν θέλει μόνο νίκη και ταυτόχρονα να χάσει την ίδια ώρα στη Βραζιλία η Ουνιβερσιτάριο για να προκριθεί ως 2στην επόμενη φάση. Χωρίς αξία το διπλό στο 1,57, στο 1,93 μ.ο. πηγαίνει η απόδοση για νίκη της με 1 ή 2 γκολ διαφορά στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

117. ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ - ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ

Προβάδισμα έχει η ποιοτικότερη Νιούελς, αλλά έρχεται από ήττα με 3-0 στην Άρσεναλ Σαραντί και γενικά φέτος δεν φημίζεται για τη σταθερότητα της.

118. ΠΟΥΕΜΠΛΑ – ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ

Τελικός κυπέλλου στο Μεξικό, καλή τύχη στις δύο ομάδες…

119. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ

Οι πρωτοπόροι του ομίλου με οκτώ βαθμούς Κολομβιανοί (2-2-1) υποδέχονται την δεύτερη του ομίλου Λιμπερτάδ, επίσης με οκτώ βαθμούς (2-2-1) σε ένα ματς που ο ηττημένος ,σε περίπτωση που η Εστουδιάντες κερδίζει την ίδια ώρα, θα αποχαιρετήσει το θεσμό. Η Νασιονάλ σε περίπτωση ισοβαθμίας υπερτερεί της Λιμπερτάδ γιατί έχει σκοράρει περισσότερα γκολ (οκτώ έναντι πέντε). Το παιχνίδι είναι ιδανικό για live betting αφού εξαρτάται άμεσα από το αποτέλεσμα της Εστουδιάντες.

120. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Σ. ΚΛ. - ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ

Μετά την αλλαγή προπονητή η Εστουδιάντες (2-1-2) έχει δείξει καλύτερο πρόσωπο και ταξιδεύει στο Εκουαδόρ με σκοπό τη νίκη για να περάσει σίγουρα στην επόμενη φάση του θεσμού. Η Μπαρτσελόνα (1-1-3 βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου και δεν έχει ελπίδες πρόκρισης. Εύκολα ή δύσκολα οι Αργεντίνοι θα πάρουν τη νίκη και το διπλό αποτελεί επιλογή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ