ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης(27/1). Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης(27/1)

---. ΟΦΗ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Ο ΟΦΗ με το ελάχιστο δυνατό ρόστερ παλεύει όλα τα ματς, το συγκεκριμένο είναι τόσο αδιάφορο και για τους δύο που περιμένουμε αμφότερους τους προπονητές να κατεβάζουν την χειρότερη δυνατή ενδεκάδα. Ξεκάθαρη επιλογή το over και το GG τα οποία αναμένουμε να ποντάρουμε δυνατά μόλις ανοίξουν σε οποιαδήποτε εταιρία. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

100. ΜΕΡΣΙΝ ΙΝΤΜΑΝ ΓΙΟΥΡΝΤΟΥ – ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ

Κατηφορίζει το διπλό, θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στο Live.

---. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

1-1 το πρώτο παιχνίδι, φαβορί ο άσος, πέραν τούτου ουδέν.

---. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. – ΗΡΑΚΛΗΣ

Πλώρη για την Α’ Εθνική έχει βάλει ο Ηρακλής, καλή δοκιμασία για να τεστάρει τις δυνάμεις του στον επαναληπτικό του κυπέλλου (1-1) με τον Αστέρα που μετά το σκορ του πρώτου αγώνα (1-1) και σύμφωνα με την εντός έδρας δυναμική του (6-3-0) είναι το φαβορί για την πρόκριση στα προημιτελικά. Υπερέχει ποιοτικά και περιμένουμε να φανεί και μέσα στο γήπεδο, αξιόλογο το 1,75 του άσου στον Stoiximan (υψηλότερη απόδοση παγκοσμίως), αξία υπάρχουν και στα σκορ 1-0/2-0/2-1 (κάλυψη 1-1) που επέλεξαν οι Young Guns και βγάζουν στην ίδια εταιρία μέση απόδοση 2,05. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

101. ΚΑΜΠΟΥΡ – ΤΣΒΟΛΕ

Προημιτελικά κυπέλλου Ολλανδίας, νοκ-άουτ αναμετρήσεις, αντιμέτωπες οι δύο ευχάριστες εκπλήξεις -και- της φετινής σεζόν στη χώρα της τουλίπας, κανένας λόγος να είναι φαβορί ο άσος, πρόκειται για τριπλή.

285. ΝΟΤΙΟΣ ΑΦΡΙΚΗ – ΓΚΑΝΑ

Τελευταία αγωνιστική στον 3 όμιλο του Κόπα Άφρικα, μόνο με νίκη έχει ελπίδες πρόκρισης η Νότιος Αφρική (με Χ στο άλλο μένει σίγουρα εκτός, με νίκη Σενεγάλης της αρκεί η απλή νίκη, με νίκη Αλγερίας έχει να καλύψει και διαφορά γκολ), η Γκάνα με νίκη είναι στην επόμενη φάση, με Χ θέλει να μην κερδίσει η Αλγερία, με ήττα είναι εκτός. Στο live μόνο, αν είναι ισόπαλο στο τέλος και η Αλγερία κερδίζει στο άλλο (σενάριο αρκετά πιθανό) θα θέλουν και οι δύο νίκη για να περάσουν (η Νότιος Αφρική ίσως και με πάνω από ένα γκολ) οπότε θα υπάρχουν οι προϋποθέσεις για δυνατό late goal, ελπίζουμε πιο τυχερό από το χθεσινό στο Πράσινο Ακρωτήριο-Ζάμπια…

Πάμε στοίχημα LIVE

286. ΣΕΝΕΓΑΛΗ – ΑΛΓΕΡΙΑ

Αν δεν χάσει η Σενεγάλη περνάει στη φάση των νοκ-άουτ, σε ήττα προκρίνεται μόνο αν το άλλο ματς λήξει ισόπαλο, με ήττα περνάει αν η κερδίσει η Νότιος Αφρική αλλά η δεύτερη δεν καλύψει τη διαφορά γκολ που τις χωρίζει. Η Αλγερία με νίκη παίρνει σίγουρα εισιτήριο, με ισοπαλία θέλει να κερδίσει η Νότιος Αφρική. Ό,τι ισχύει και παραπάνω.

102. ΤΕΛΣΤΑΡ - ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΤΣΑΠ

Διπλό του 1,90 στην Β’ Ολλανδίας για μια ομάδα με 2-2-6 ρεκόρ εκτός… Για επίδοξους δημότες Μαλανδρίνου.

103. ΜΙΛΓΟΥΟΛ – ΡΕΝΤΙΝΓΚ

Μάχη στην ουρά της Τσάμπιονσιπ, με τη Ρέντινγκ (2-3-8 εκτός) να είναι φυσικά ποιοτικότερη ομάδα και με τον Κλαρκ να δείχνει βελτίωση (3-1-1 στα πέντε τελευταία), η Μίλγουολ (3-3-7 εντός) μετράει 5/5 ήττες στα τελευταία ματς πρωταθλήματος με τον Χόλογουεϊ να δοκιμάζει τα πάντα αλλά τίποτα να μην του βγαίνει. Υπάρχει κινητικότητα προς το διπλό, όμως με τη μέχρι τώρα εικόνα της Ρέντινγκ εκτός δυσκολευόμαστε να τη στηρίξουμε σε τιμές φαβορί.

104. ΝΤΕΡΜΠΙ – ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

Μαζεύεται ο άσος (από 1,65+ στο 1,90), 7-4-2 το εντός έδρας ρεκόρ της Ντέρμπι, η Μπλάκμπερν (3-5-5 εκτός) είναι υπολογίσιμος αντίπαλος αλλά η ομάδα του ΜακΛάρεν σε αυτές τις τιμές έχει αξία. Μόλις σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι τους φέτος (11/13 GG) δεν σκόραραν τα “ρόδα”, πάνω από 3 γκολ μ.ο. σημειώνονται στα εντός έδρας ματς των γηπεδούχων, και τα γκολ έχουν λογική.

105. ΡΟΔΕΡΑΜ – ΜΠΟΛΤΟΝ

Παιχνίδι που αναμένεται κλειστό, η Ρόδεραμ (3-5-5 εντός) είναι από τις πλέον σφιχτές ομάδες της Τσάμπιονσιπ (χειρότερη επίθεση της κατηγορίας με 21 γκολ), ενώ μετράει μια νίκη στα 15 τελευταία παιχνίδια της (1-8-6), η Μπόλτον το παλεύει με τον Λένον στον πάγκο, 7-5-1 μετράει σε επίσημα παιχνίδια, το Σάββατο πήρε ηρωικό 0-0 στο Άνφιλντ κόντρα στη Λίβερπουλ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν ξανά κάποιες σημαντικές απουσίες και έλλειψη ποιότητας μπροστά, γι αυτό και κινούνται μεταγραφικά προς αυτή την κατεύθυνση, σε κάθε περίπτωση το +0,25 ασιατικό τους στο 1,80 αποτελεί επιλογή, το under αν σπάσει θα είναι σε κάποιο από τα σκορ 2-1/1-2.

106. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. – ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ

Τρομερά σφιχτή η Σέφιλντ Γουένσντεϊ (9-10-7 με 21-23 γκολ, 3-5-5 εντός με 7-12 τέρματα), ενισχύθηκε επιθετικά στο μεταγραφικό παζάρι αλλά θα πρέπει να μας πείσει ότι έλυσε το πρόβλημα της στο γκολ πριν τη στηρίξουμε. Κοίταξε στα μάτια τη Γουέστ Μπρομ στο κύπελλο η Μπέρμιγχαμ (ήττα με 1-2, άξιζε κάτι παραπάνω), επί Ρόουετ μετράει 7-3-2 στο πρωτάθλημα (4-5-4 το εκτός έδρας ρεκόρ της), οι αποδόσεις την αδικούν. Χ2.

107. ΣΚΑΝΘΟΡΠ - ΜΙΛΤ. ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ

7/7 GG και 6/7 over 2,5 μετρούσε στη Λιγκ 1 η Σκάνθορπ (4-1-6 εντός με 7/11 over 2,5) πριν το 0-2 κόντρα στη Μπρίστολ Σίτι, παιχνίδι που από συγκυρία δεν είχε περισσότερα τέρματα, η ΜΚ Ντονς κυρίως εντός έδρας κάνει φέτος τα over της (5-4-2 εκτός με 7/11 under 2,5), στο 1,90 διπλό δεν παίζεται.

108. ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ – ΚΡΟΟΥΛΙ

Καλύτερη ομάδα η Τσέστερφιλντ (6-3-3 εντός), ζήτημα για τους γηπεδούχους τα συνεχόμενα μας, από την άλλη η Κρόουλι δείχνει παρατημένη στη μοίρα της, τελευταία νίκη της στο πρωτάθλημα στις 21/10 (5-7-0), 0-2-5 μετράει στα επτά πιο πρόσφατα. Λογικά χαμηλά ο άσος.

109. ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ – ΜΠΕΡΙ

Με διάθεση για κόντρα, μετά από τέσσερα κολλητά εκτός έδρας ματς η Άκρινγκτον επιστρέφει στην παραδοσιακά ισχυρή έδρα της (6-2-3 μετράει εκεί φέτος), η Μπέρι χάνεται μακριά απ’ το γήπεδο της, 1-1-6 μετράει στις πιο πρόσφατες εξόδους της (3-3-6 ρεκόρ). +0,25 ασιατικός άσος.

110. ΚΕΪΜΠΡΙΤΖ - ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ

Σε φόρμα η Κέμπριτζ (6-1-5 εντός), έρχεται και από το 0-0 απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 3-4-6 το εκτός έδρας ρεκόρ της Ντάγκεναμ, η αγορά κινείται προς το Χ2, αφού ο άσος η αλήθεια είναι ότι άνοιξε ιδιαίτερα χαμηλά για τα δεδομένα της κατηγορίας αλλά και των δύο ομάδων, από τη στιγμή που ισορροπεί στο 1,80 τον βρίσκουμε πιο δίκαιο.

111. ΤΣΕΛΣΙ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Μόνο με πρόκριση στον τελικό τουLeagueCupσυνδυαζόμενο και από καλή εμφάνιση κόντρα στη Λίβερπουλ μπορεί να ξεχαστεί η πίκρα και η ντροπή που ένοιωσε η Τσέλσι το Σάββατο όταν και αποκλείστηκε εντός έδρας στοFACupαπό την Μπράντφορντ. Επαναφέρει όλους τους βασικούς στο αρχικό σχήμα ο Μουρίνιο με τη Λίβερπουλ πάντως να βρίσκεται σε πολύ θετικό φεγγάρι με 10 ματς αήττητο (6-4-0). Ελαφρύ προβάδισμα στην πιο ποιοτική ομάδα που έχει και το αβαντάζ της έδρας, 2,07 δίνει συνδυαστικά στον Stoiximan η επικράτηση των γηπεδούχων με 1 ή 2 γκολ διαφορά. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

112. ΙΣΤΛΙ – ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ

Ζόρικο σταύρωμα, 9-4-1 με 29-15 γκολ ο εντός έδρας απολογισμός της Ίστλι, η ανεβασμένη τελευταία Γκρίμσμπι όμως είναι πολύ δύσκολη ομάδα για να κερδίσεις (7-5-2 εκτός). Τριπλή.

113. ΤΣΕΣΤΕΡ – ΛΙΝΚΟΛΝ

Βελτιωμένη τελευταία η Τσέστερ, πήρε 0-0 στο Σάουθπορτ όντας η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, κέρδισε 1-0 την Κιντερμίνστερ την προηγούμενη αγωνιστική, στην έδρα της είναι αποτελεσματική (8-2-5) και θα της δώσουμε τον πρώτο λόγο απέναντι στη Λίνκολν, που επίσης είναι ομάδα έδρας (3-3-8 εκτός). Από αουτσάιντερ σε φαβορί ο άσος, υπάρχει χώρος και για κάλυψη στην ισοπαλία.

Πάμε στοίχημα LIVE

114. ΜΙΛΑΝ – ΛΑΤΣΙΟ

Με τις χειρότερες δυνατές συνθήκες ρίχνεται στη μάχη του κυπέλλου η Μίλαν που έρχεται από άσχημη εμφάνιση και ήττα κόντρα στη Λάτσιο (3-1) που φέρνει ένα βήμα λίγο πριν την πόρτα της εξόδου τον Ιντζάγκι. Επιπλέον υπάρχουν πολλές απουσίες στο στρατόπεδο των «ροσονέρι» με τους Μποναβεντούρα και Ελ Σαράουι να είναι τα δύο νέα θύματα τραυματισμού. Σημαντικές απουσίες υπάρχουν όμως και στη Λάτσιο (Φελίπε Άντερσον, Τζόρτζεβιτς, Λούλιτς) που συγκριτικά πάντως διανύει καλύτερη φόρμα στο πρωτάθλημα (4-2-1). Στα δύο φετινά μεταξύ τους είδαμε γκολ εκατέρωθεν με τους γηπεδούχους να κερδίζουν με 3-1, καλή σκέψη δείχνει ακόμα ένα GG(1,75/ Stoiximan) όταν υπάρχουν και τόσα αμυντικά προβλήματα στους «ροσονέρι» που θα τα παίξουν όλα για όλα για να γλυκάνουν τους οπαδούς της με την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

115. ΤΒΕΝΤΕ – ΑΛΚΜΑΑΡ

Πολύ σημαντικό ματς καθώς ο νικητής παίρνει το εισιτήριο για τον τελικό και θα αντιμετωπίσει μία ομάδα πολύ βατή (Τσβόλε ή Καμπούρ). Και οι δύο έχουν έφεση στα over, η προϊστορία δείχνει over οπότε δε βλέπουμε το λόγο να μην επιλέξουμε το συνδυασμό GG και over που πληρώνει 1,97 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

143. ΤΕΛΦΟΡΝΤ - ΧΑΛΙΦΑΞ

Τέσσερα ματς αήττητη, 2/2 νίκες στα πιο πρόσφατα, 0-4 τη Ρέξαμ στο τελευταίο η ουραγός Τέλφορντ (2-4-9 εντός), έχει ανεβάσει ψυχολογία αλλά ο δρόμος μέχρι τη σωτηρία είναι ακόμα μακρύς (στο -9 τώρα από την 20 θέση), η Χάλιφαξ (4-4-6 εκτός) άλλωστε δεν είναι Ρέξαμ… Από την άλλη με το διπλό στο 1,80 μόνο η κόντρα υπάρχει, οι τολμηροί πάνε με τον ξερό άσο, οι υπόλοιποι περιμένουν το Live.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ