ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης (16/12). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης (16/12).

100. ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ – ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ

Κύπελλο Τουρκίας, 2αγωνιστική των ομίλων, κανείς δεν ασχολείται πραγματικά…

101. ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ – ΜΠΟΧΟΥΜ

Πάει καιρός που η Μπόχουμ έβαζε 5άρες εκτός έδρας, πλέον ο Νόιρουρερ είναι φανερό ότι κατεβάζει την ομάδα πολύ αμυντικά με στόχο να μη χάσει και να βρει την χαμένη της αυτοπεποίθηση. Την ίδια ώρα η Γκρόιτερ έχει τα δικά της προβλήματα έχοντας παραμείνει 3 ματς χωρίς γκολ. Στο καλοπληρωμένο 1,95 το NG στον Stoiximan , στο 1,80 το under. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

102. ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ - ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣ.

Η Φορτούνα πήρε νίκη ψυχολογίας μέσα στην Φρανκφούρτη και δεν βλέπουμε γιατί να μην πάρει αποτέλεσμα στην έδρα της ισχυρής Μπράουνσβαϊγκ που όμως προέρχεται από εντός έδρας γκέλα και επιπλέον δεν κερδίζει στα 5 τελευταία εντός στα μεταξύ τους. Το ματς ξεκινά από το GG του 1,83, προκαλούν οι αποδόσεις της ομάδας του Ντίσελντορφ με το Χ2 να πληρώνει 1,725 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

103. ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ – ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ

Η Καρλσρούη έχει εξαιρετική τακτική και παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο στα τελευταία ματς, με την άμυνα που έχει η Ουνιόν πολύ δύσκολα δεν θα σκοράρει αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα βγάλει αέρα το διπλό του 2,37. Θα προτιμήσουμε το GG του 1,83 αλλά και τον συνδυασμό του με το over στο 2,40.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

104. ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ

Κακή στα δύο τελευταία η Χάιντενχαϊμ, καθαρά ομάδα έδρας μέχρι στιγμής (5-3-1 εντός, 1-4-3 εκτός), από την άλλη η ΦΣΒ Φρανκφούρτης παραμένει η μοναδική ομάδα της Τσβάιτε Λίγκα χωρίς νίκη στην έδρα της (0-3-5). Αρκετά πιθανή η αλληλεξουδετέρωση, οριακό παιχνίδι για τους γηπεδούχους, δε θα πάρουμε πλευρά.

Πάμε στοίχημα LIVE

105. ΜΠΑΣΤΙΑ – ΚΑΕΝ

Νοκ-άουτ αγώνας για τους “16” του γαλλικού Λιγκ Καπ,σε αντίθετη πορεία οι δύο ομάδες, η παραδοσιακά ισχυρή στην έδρα της Μπαστιά έρχεται από νίκη με 2-0 επί της Ρεν για το πρωτάθλημα, 0-2-5 ο απολογισμός της Καέν στα τελευταία, 11 γκολ δέχθηκε στα τρία πιο πρόσφατα. Ο άσος έχει προβάδισμα, σημειωτέον παίζουν ξανά το Σάββατο για το Σαμπιονά, σίγουρα το δεύτερο τους ματς τις απασχολεί περισσότερο, αφού αμφότερες βρίσκονται κάτω από την επικίνδυνη ζώνη.

106. ΦΕΝΛΟ - ΤΣΒΟΛΕ

Νοκ-άουτ αγώνας για τους “16” του ολλανδικού κυπέλλου, τροπαιούχος η Τσβόλε, που και φέτος διανύει εξαιρετική σεζόν (3στο πρωτάθλημα), ενώ έρχεται και από τρεις σερί νίκες. Η Φένλο μετράει 6-2-1 εντός στη 2κατηγορία αλλά σε γενικές γραμμές απογοητεύει (11η), το Σάββατο έχασε από τους ερασιτέχνες της Ακίλιζ με 3-0 (!), το κλίμα στο στρατόπεδο της δεν είναι και το καλύτερο. Περιμένουμε οι φιλοξενούμενοι να μην αδιαφορήσουν και να φτάσουν σε νίκη-πρόκριση.

107. ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ

Πιο ορθολογικό ποδόσφαιρο παίζει το Αμβούργο αλλά χωλαίνει στον τομέα του σκοραρίσματος αφού διαθέτει μακράν την πιο αδύναμη επίθεση της Μπουντεσλίγκα (9 γκολ σε 15 αγώνες). Απεναντίας η Στουτγάρδη παίζει πιο άναρχα και χωρίς ιδιαίτερο πλάνο, αυτός είναι και ο λόγος που έχει την 2χειρότερη άμυνα με 32 γκολ παθητικό. Πιο σοβαρή ομάδα οι γηπεδούχοι, μπορούν αν κρατήσουν το μηδέν στην εστία τους να βρουν ένα γκολ και να επιβεβαιώσουν τον ασιατικό άσο -0,25 (1,925) στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

108. ΑΝΝΟΒΕΡΟ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ

Τέσσερα ματς έχει να κερδίσει το Αννόβερο και σε αυτό το διάστημα έχει δεχτεί σε όλα τα ματς 3+ γκολ (1-3, 4-3, 1-3, 3-3 εκτός). Η (εξαιρετική για τα δεδομένα της φετινή) Άουγκσμπουργκ μετά από τέσσερις σερί νίκες ηττήθηκε φυσιολογικά με 0-4 από την Μπάγερν, δεχόμενη όλα τα γκολ σε 12 λεπτά. Εξ ορισμού σφιχτές είναι οι δύο ομάδες, στα πρόσφατα παιχνίδια τους όμως φέρνουν μεγάλα σκορ, τέσσερα σερί goal-goal και over 3,5 οι γηπεδούχοι, τρία σερί over (2/3 goal-goal) οι φιλοξενούμενοι. Δεν περνάει απαρατήρητο το 2,025 του over στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

109. ΚΟΛΩΝΙΑ – ΜΑΪΝΤΖ

Η Κολωνία έρχεται από ακόμα μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 1-2 επί της Σάλκε, αλλά ό,τι χτίζει εκτός έδρας (δεύτερη καλύτερη ομάδα μετά την Μπάγερν) το καταστρέφει εντός (1-2-4, δεύτερη χειρότερη επίδοση). Η Μάιντζ δεν έχει κερδίσει εδώ και εφτά σερί αγωνιστικές (0-3-4). Κοινό χαρακτηριστικό τους ότι τα πρόσφατα ματς της Κολωνίας ήταν πολύ ανοιχτά (5/5 GG & over), ενώ η Μάιντζ είναι σταθερή σε υψηλά σκορ εκτός έδρας (6/8 GG & over, μόνο σε ένα κράτησε το μηδέν). Δελεαστικό το 2,10 για το over στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

110. ΜΠΑΓΕΡΝ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ

Ολοταχώς για το 3σερί πρωτάθλημα πηγαίνει η Μπάγερν που πήρε τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα με +9 βαθμούς απόσταση από την 2θέση. Δεν φοβίζει σαν ομάδα η Φράιμπουργκ που θα παίξει συντηρητικά στην «Άλιανζ Αρένα» με στόχο να κρατήσει όσα περισσότερα λεπτά μπορεί. Ικανή όμως η ομάδα του Γκουαρντιόλα με ένα ξέσπασμα να καθαρίσει μέσα σε λίγα λεπτά τη νίκη με τον Νόιερ λογικά να κρατάει και πάλι την εστία του ανέπαφη. Σε τοκογλυφικές αποδόσεις ο άσος, στο 1,66 βρίσκουμε τη νίκη της με μηδέν παθητικό (wintonil) στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

Πάμε στοίχημα LIVE

111. ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ

Επαναληπτικός για τους “32” του Κόπα Ντελ Ρέι, σε ισχύ ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ.1-2 κέρδισε το πρώτο ματς η Βαλένθια (6-1-1 εντός στη Λα Λίγκα), το Σάββατο για τοη Λα Λίγκα καθάρισε τη Ράγιο άνετα με 3-0, οι φιλοξενούμενοι θα κατέβουν με πολλές αλλαγές, Αλκάθερ και Άντρε Γκόμες αναμένεται να παίξουν για τις “νυχτερίδες” αφού είναι τιμωρημένοι στο πρωτάθλημα, ο άσος πιέζεται στην Ασία.

112. ΘΕΛΤΑ - ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ

Νικήτρια στο πρώτο ματς η πρωτοπόρος της Σεκούντα Λας Πάλμας (10-6-1 στο πρωτάθλημα) με 2-1, η Θέλτα έχει κατεβάσει διακόπτη μετά το καλό της ξεκίνημα στη σεζόν, συμπλήρωσε πέντε ματς χωρίς γκολ και τέσσερις σερί ήττες με το σαββατιάτικο 1-0 από τη Μάλαγα. Άσος προς αποφυγή.

113. ΒΙΡΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΑ – ΜΟΝΤΕΝΑ

Εξ αναβολής αγώνας για τη Σέριε Β’, 4-2-2 το εντός έδρας ρεκόρ της Βίρτους Εντέλα, 2-2-4 μετράει εκτός έδρας η Μόντενα, που θα κατέβει για το 0-0 και μοιάζει αρκετά πιθανό να τα καταφέρει.

114. ΓΕΟΒΙΛ – ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ

Επαναληπτικοί αγώνες για τον 2γύρο του κυπέλλου Αγγλίας, αμφότερες Γέοβιλ και Άκρινγκτον έρχονται από μεγάλα διπλά (0-4 Όλνταμ και 2-3 Πόρτσμουθ αντίστοιχα), οι φιλοξενούμενοι είναι κυρίως ομάδα έδρας, οπότε δίνουμε στον άσο ένα σχετικό προβάδισμα, αλλά το 1,70 μοιάζει υπερβολή.

115. ΛΟΥΤΟΝ – ΜΠΕΡΙ

Δυνατή κόντρα της Λιγκ 2, δύο 1-1 έχουν φέρει στα ως τώρα φετινά μεταξύ τους ματς, και πάλι αναμένουμε κλειστό και ισορροπημένο ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

116. ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ – ΚΕΜΠΡΙΤΖ

Ισορροπημένο πολύ, όπως δείχνει και το σετ των αποδόσεων, δεν θα πάρουμε πλευρά.

117. ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ – ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ

Το παλεύει το κύπελλο η Όλντερσοτ (Κόνφερενς), στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Πόρτσμουθ, ενώ κράτησε και το 0-0 κόντρα στην Ρότσντεϊλ στο πρώτο παιχνίδι, οι γηπεδούχοι έρχονται από εμφατικό 4-1 επί της Κόλτσεστερ που σίγουρα τόνωσε την ψυχολογία τους, δεν θα τους κοντράρουμε.

118. ΤΡΑΝΜΙΡ – ΟΞΦΟΡΝΤ

Σε φάση στριψίματος και οι δύο ομάδες, χάνουν δύσκολα τελευταία, καθαρή τριπλή στα μάτια μας.

119. ΤΣΕΣΤΕΡ – ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ

Ασταθής εντελώς η Μπάρνσλεϊ (Λιγκ 1), 0-2-3 μετράει στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της, η Τσέστερ (Κόνφερενς) στην έδρα της είναι αποτελεσματική (7-2-3 στο πρωτάθλημα) και έχει ευκαιρία εδώ να κάνει την έκπληξη. 1Χ.

120. ΝΤΕΡΜΠΙ – ΤΣΕΛΣΙ

Νοκ-άουτ αγώνες για τα προημιτελικά του Λιγκ Καπ,υπολογίσιμη - ειδικά στην έδρα της όπου μετράει 6-3-1 στην Τσάμπιονσιπ – η Ντέρμπι, η Τσέλσι όμως είναι… Τσέλσι. Με αλλαγές σίγουρα η ομάδα του Μουρίνιο, σπανίως όμως την πατάει σε τέτοια ματς.

121. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Ο κυπελλάκιας Κλαφ Τζούνιορ έχει ευκαιρία εδώ να δώσει λίγη αίγλη στη μέτρια σεζόν που πραγματοποιούν οι “λεπίδες”, η Σαουθάμπτον έρχεται από τέσσερις σερί ήττες στο πρωτάθλημα και μακριά από το “Σεντ Μέρις” δεν είναι το ίδιο δυνατή. +1 ασιατικός άσος.

122. ΧΕΡΑΚΛΕΣ – ΚΑΜΠΟΥΡ

Καμία δεν βρίσκεται σε ιδιαίτερα καλό φεγγάρι, με το διπλό σε αποδόσεις φαβορί κοιτάμε ελαφρώς προς τα δεξιά, 3-4-1 μετράει στις εξόδους της στο πρωτάθλημα η σίγουρα πιο συγκροτημένη Καμπούρ. +0,25 ασιατικό διπλό.

123. ΝΑΝΤ – ΜΕΤΣ

Πέφτει συνεχώς ο άσος (από 2,00 στο 1,66 στην Bet365) και είναι λογικό, αφού η Ναντ έχει τις προϋποθέσεις και τη δυναμική ως ομάδα να κυνηγήσει και το Λιγκ Καπ κι έρχεται από νίκη ψυχολογίας με 2-1 επί της Μπορντό στο ντέρμπι του Ατλαντικού, ενώ για τη Μετς στόχος πλέον είναι μόνο η σωτηρία, τη στιγμή που έρχεται από ρεκόρ 0-1-5 στα έξι τελευταία της ματς, έχει απουσίες και εκτός έδρας στο πρωτάθλημα μετράει 1-1-8 με γκολ 3-18 (έξι σερί ήττες)! Αντέχει ακόμα η νίκη της Ναντ στο αξιοπρεπές 1,72 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

124. ΑΛΜΕΡΙΑ – ΜΠΕΤΙΣ

3-4 επικράτησε στο πρώτο παιχνίδι η Αλμερία, ο Χουάν Ιγκνάθιο Μαρτίνεθ θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της σε αυτό το ματς, δύσκολα η Μπέτις, που έχει το μυαλό της στην άμεση επιστροφή στη Λα Λίγκα, θα δούμε να κάνει το θαύμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ