ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ (13/4) Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

590. ΓΙΕΟΝΜΠΟΥΚ - ΙΝΤΣΕΟΝ ΓΙΟΥΝ.

Η Γιέονμπουκ (2-0-0 εντός) έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Ποχάνγκ και συνεχίζει αήττητη. Είχε τον έλεγχο και δίκαια προηγήθηκε, όμως η κόκκινη στο 86’ και η πίεση της αντιπάλου στο τέλος έφεραν την άδικη ισοφάριση στο 89’. Η Ιντσεόν (0-0-4 συνολικά) έχασε και από τη Σέονγκναμ με 2-3 και παραμένει η μοναδική ομάδα χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα. Δεν παίζει καλά και αυτό φαίνεται, αν η γηπεδούχος είναι σοβαρή θα κερδίσει, στο 1,45 ο άσος.

589. ΓΚΟΥΑΝΓΚΤΖΟΥ – ΣΕΟΥΛ

Η Γκουανγκζού (1-0-1 εντός) έχασε με 0-2 από την Ουλσάν, δεν έπαιξε καθόλου καλά όπως και στο προηγούμενο ματς της και δίκαια έχασε εύκολα. Η Σεούλ (1-0-1 εκτός, 3-0-1 συνολικά) κέρδισε με 2-1 τη Γέοναμ με εξαιρετικά αμφισβητούμενο πέναλτι στις καθυστερήσεις και φωνές από την αντίπαλη ομάδα, σε μία γενικά κακή διαιτησία. Το διπλό στο 1,80-1,85 δεν έχει αξία, στο 2,10+ θα το σκεφτόμασταν.

592. ΣΟΥΓΟΝ – ΠΟΧΑΝΓΚ

Η Σουγόν (1-1-0 εντός) σε ένα ματς ροντέο έφερε 2-2 με τη Γιεγιού, δίκαιος ο πόντος της ισοπαλίας. Προηγήθηκε αλλά στο 87’ δέχθηκε την ανατροπή, αλλά απάντησε αμέσως και δεν έχασε. Η Ποχάνγκ (1-0-1 εκτός) κατάφερε να αποσπάσει τον βαθμό από την ανώτερη Γιέονμουκ με 1-1, η αντίπαλος της ήταν καλύτερη όμως δεν κατάφερε να καθαρίσει το ματς και λίγο πριν το τέλος γράφτηκε το τελικό 1-1. Δίκαιο το σετ, δεν μπλέκουμε.

591. ΣΕΟΝΓΚΝΑΜ – ΓΕΟΝΑΜ

Η Σέονγκναμ (3-1-0) παραμένει πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα με τη νίκη της με 3-2 επί της Ιντσεό. Έπαιξε καλά και δίκαια κέρδισε και συνέχισε το εξαιρετικό της ξεκίνημα στη σεζόν. Η Γέοναμ (0-2-2 συνολικά και 0-1-1 εκτός) έχασε με 1-2 από τη Σεούλ με πέναλτι στο 90’ που δεν ήταν, γενικά κακή η διαιτησία και για τις δύο ομάδες. Δεν ήταν κακή και θα μπορούσε να πάρει τον πόντο της ισοπαλίας. Ο άσος που πλησιάζει το 1,90 είναι κάτι παραπάνω από δίκαιος.

597. ΓΙΕΓΙΟΥ ΓΙΟΥΝ. - ΣΑΝΓΚΓΙΟΥ ΣΑΝΓΚΜΟΥ

Η Γιεγιού (1-1-0 εντός) σε ένα ωραίο ματς με πολλές φάσεις έφερε 2-2 με τη Σουγόν, βρέθηκε πίσω στο σκορ και λίγο πριν το τέλος (85’ και 87’) έκανε την ανατροπή όμως στο 89’ έγινε το 2-2 και πήρε τον δίκαιο πόντο. Η Σανγκγιού (0-0-2 εκτός) αν και προηγούταν στο μεγαλύτερο μέρος του ματς με τη Σουγόν Σίτι, αλλά στο τέλος έμεινε με τον πόντο με γκολ στις καθυστερήσεις. Άδικος πόντος αφού ήταν αρκετά ανώτερη και άξιζε κάτι παραπάνω. Το σετ είναι δίκαιο.

598. ΣΟΥΟΝ ΣΙΤΙ – ΟΥΛΣΑΝ

Η Σουγόν Σίτι (0-2-0 εκτός) παραμένει αήττητη με τρεις ισοπαλίες συνολικά, έφερε ακόμα μία επί της Σανγκγιού με 1-1. Άδικη η μοιρασιά αφού δεν έπαιξε καλά και δεν της άξιζε ο πόντος της ισοπαλίας. Η Ουλσάν (1-0-1 εκτός) κέρδισε με 2-0 την Γκουανγκζού εκτός έδρας σε ένα ματς που ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του και δίκαια κέρδισε. Το -0,25 για την Ουλσάν είναι απλά δίκαιο.

628. ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ – ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ

Επαναληπτικός για τα ημιτελικά του κυπέλλου Τσεχίας, σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης απέκτησε η Μλάντα, χάρη στο 1-0 της πρώτης αναμέτρησης, εκμεταλλεύτηκε τις πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα που πραγματοποίησαν οι αντίπαλοι. Στο πρωτάθλημα είναι αήττητη στα πιο πρόσφατα έξι παιχνίδια της (4-2-0) και έχει αναρριχηθεί στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, ενώ είναι ιδιαίτερα σκληροτράχηλη μακριά από το σπίτι της (4-5-3 εκτός). Η Πλζεν οδεύει ολοταχώς προς την κατάκτηση του τίτλου, συμπλήρωσε 13 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα το Σάββατο και διατηρεί απόσταση εννέα βαθμών από τη δεύτερη Σπάρτα (έστω και με ένα παιχνίδι περισσότερο). Σκορπάει τρόμο με τις εντός έδρας επιδόσεις της (11-1-0 εντός), παρόλα αυτά δεν αξίζει σε καμία περίπτωση ο άσος του 1,45 για ένα τόσο ιδιαίτερο παιχνίδι και απέναντι σε έναν αντίπαλο που βρίσκεται σε καλή κατάσταση και ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που θα παραταχθεί χωρίς τον τοπ σκόρερ Ντουρίς (22 συμ./15 γκολ) που είναι τραυματίας. Καλύτερα να μείνουμε μακριά από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

629. ΑΣΤΡΑ ΓΚΙΟΥΡΓΚΙΟΥ – ΣΤΕΑΟΥΑ

Επαναληπτικός για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ Ρουμανίας, σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στον τελικό έχει η Στεάουα έπειτα από το υπέρ της 1-0 στον πρώτο αγώνα. Έχει αρχίζει να ανεβάζει στροφές στο πρωτάθλημα, μετράει 4-2-0 στα πλέι-οφ, μειώνοντας τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Άστρα στους τρεις βαθμούς, προβάλλει πια ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Η Άστρα διατηρείται στην κορυφή παρά τα οικονομικά προβλήματα που την ταλαιπωρούν, 4-1-1 ο απολογισμός της στα πλέι-οφ, το Σάββατο μάλιστα υποδέχεται εκ νέου τη Στεάουα σε ένα ματς καθοριστικό για την έκβαση του πρωταθλήματος, με τον προπονητή της Σουμουντίκα να ανεβάζει τους τόνους στην κόντρα του με τους πρωταθλητές, τους οποίους κατηγορεί, μεταξύ άλλων, ότι χαίρουν ευνοϊκής μεταχείρισης από τη διαιτησία. Ιδιαίτερο ματς για πολλούς λόγους, δεν έχουμε διάθεση να μπλέξουμε, ειδικά από τη στιγμή που οι δυο αντίπαλοι φαίνεται να δίνουν περισσότερη προσοχή στον «τελικό» του Σαββάτου που ακολουθεί, με τους δυο προπονητές να ετοιμάζονται να κάνουν αρκετές αλλαγές.

637. ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ – ΝΤΕΜΠΡΕΤΣΕΝ

Επαναληπτικός για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ουγγαρίας, σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν οι δυο ομάδες έπειτα από το 0-0 του πρώτου αγώνα, δίκαιο το αποτέλεσμα αφού καμία από τις δυο δεν ρίσκαρε ιδιαίτερα. Η Φερεντσβάρος έχει ήδη κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα και θέλει να κάνει το νταμπλ για να ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία τη χρονιά, μετράει 14-1-2 στο γήπεδό της από την αρχή της σεζόν σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Η Ντέμπρετσεν δίνει μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο (βρίσκεται για την ώρα στην τρίτη θέση), μέτρια ωστόσο η φετινή εκτός έδρας παρουσία της εντός των συνόρων (6-7-5 εκτός). Ποιοτικότεροι οι γηπεδούχοι, χαμηλό όμως το 1,65 του άσου δεδομένης της κρισιμότητας του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι μπορούν να βάλουν δύσκολα στους πρωταθλητές, σε κάθε περίπτωση τα λίγα τέρματα δείχνουν πιθανά, από τη στιγμή που δεν περιμένουμε καμία από τις δυο να ρισκάρει ιδιαίτερα, στο 1,72 το under 2,5 στην Bet365.

632. ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ – ΑΑΡΧΟΥΣ

Πρώτο παιχνίδι για τα ημιτελικά του κυπέλλου Δανίας, σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Από τρεις σερί νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο έρχεται η Άαλμποργκ, κρατώντας μάλιστα απαραβίαστη την εστία της στο διάστημα αυτό, βρίσκεται σταθερά σε ευρωπαϊκή τροχιά μέσω του πρωταθλήματος, ενώ η πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου συμπεριλαμβάνεται εντός των άμεσων στόχων της. Η Άαρχους συμπλήρωσε τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες το Σάββατο στο πρωτάθλημα και μετράει πλέον 0-5-1 μετά τη διακοπή, έχει πρακτικά ξεμείνει από κίνητρο και έχει στρέψει όλη της την προσοχή στο κύπελλο. Ανώτεροι ποιοτικά οι γηπεδούχοι, μην ξεχνάμε ότι διεκδικούν ακόμα τον τίτλο του πρωταθλητή (-7 από την Κοπεγχάγη), σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που αν δεν υπήρχε η εξαιρετικά αδύναμη Χόμπρο στην ουρά, θα βρίσκονταν μπλεγμένοι στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού, δεν λέμε ότι η Άαλμποργκ θα έχει εύκολο απόγευμα, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι το φαβορί για τη νίκη και το 2,00 του Stoiximan στον άσο είναι τουλάχιστον δίκαιο.

700. ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Μεγάλο ντέρμπι μίσους στην Κωνσταντινούπολη, με τις Γαλατά και Φενέρ να βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση. Η «Τσιμ-Μπομ» απογοητεύει καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός Ευρώπης και ο κόσμος «βράζει» με τους πάντες. Τα «καναρίνια» έχουν χάσει πολύτιμο έδαφος στη μάχη του τίτλου μετά τις πρόσφατες γκέλες τους και πλέον θέλουν μόνο νίκη στην «Τουρκ Τέλεκομ Αρένα» για να διατηρήσουν τις ελπίδες τους στο κυνήγι της Μπεσίκτας. Για τα πανηγύρια η άμυνα των γηπεδούχων, οι οποίοι έχουν τα περισσότεραover2,5 της κατηγορίας. Για τη νίκη θα παίξουν οι δύο αντίπαλοι, ανοικτά αναμένουμε να αγωνιστούν, με τοover2,5 να έχει το προβάδισμα σε απόδοση 1,825 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

698. ΛΟΥΓΚΑΝΟ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Από δύο «κολλητές» ήττες στις όποιες δέχθηκε συνολικά 13 τέρματα προέρχεται η Λουγκάνο, με την άμυνα της να θυμίζει ελβετικό τυρί, παραμένοντας στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και παλεύοντας για την αποφυγή του υποβιβασμού με τη Βαντούζ. Σχεδόν κλειδωμένος για ακόμα μία χρονιά ο τίτλος, με τη Βασιλεία να κάνει επίδειξη δύναμης εντός των συνόρων και να θέλει να τελειώνει όσο γίνεται ταχύτερα με ακόμα ένα πρωτάθλημα. Τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας έχουν οι γηπεδούχοι, δε σταματούν πουθενά οι φιλοξενούμενοι, επιλογή που ευνοείται και από τους αριθμούς ο συνδυασμός διπλού καιover2,5 στο 1,87 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

699. ΣΙΟΝ - ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά τις δύο μεγάλες νίκες κόντρα σε Λουγκάνο και Τουν, η Σιόν οδεύει ολοταχώς προς την ευρωπαϊκή έξοδο. Ιδανική ευκαιρία για τρίποντο μοιάζει το ματς με τη Σεν Γκάλεν, αφού οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη χειρότερη κατάστασή τους από την αρχή της σεζόν, μετρώντας τέσσερις διαδοχικές ήττες για πρώτη φορά φέτος. Όλα είναι υπέρ των γηπεδούχων και αναμένουμε από το Φάνη Γκέκα και την παρέα του να πληρώσουν το φτωχό πλην τίμιο 1,73 του άσου στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

706. ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.

Ένα ματς απέμεινε πριν τον ημιτελικό του «Γουέμπλεϊ» (Έβερτον η αντίπαλος) στο FA Cup για Γουέστ Χαμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους Λονδρέζους να είναι αυτοί που έχουν «κλέψει» τις εντυπώσεις τη φετινή σεζόν. Στρωμένη ομάδα με αγωνιστικό πλάνο το σύνολο του Σλάβεν Μπίλιτς, εν αντιθέσει με αυτό του Φαν Χάαλ που συνολικά έχει απογοητεύσει (συγκριτικά πάντα για το μέγεθος και τη φανέλα της Γιουνάιτεντ). Πιο κοντά στην πρόκριση κατά τη γνώμη μας η παρέα του Παγιέ, παίζεται άνετα το 1,90 του άσου Draw No Bet στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

708. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται ο δεύτερος προημιτελικός στο Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, οι Καταλανοί είναι αυτοί έχουν αποκτήσει σαφές προβάδισμα πρόκρισης στους «4» μετά το 2-1 του «Καμπ Νου». Πολύ δυνατή έδρα το «Βιθέντε Καλντερόν» για οποιαδήποτε ομάδα, πόσο μάλλον τώρα που η Μπάρτσα δεν βρίσκεται και στα καλύτερά της (δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα). Δύσκολα βγαίνει άκρη με το σετ αποδόσεων όσον αφορά το νικητή της αναμέτρησης (ίσως με ένα κλικ πιο ψηλά να πηγαίναμε στο 1Χ, μιας και η Μπάρτσα περνάει και με ισοπαλία), τη μέση λύση έρχεται να δώσει το ικανοποιητικό 1,80 του GG στον Stoiximan, για δύο αναμφίβολα ποιοτικότατες ομάδες. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

709. ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΜΠΑΓΕΡΝ

Τον πρώτο λόγο για την πρόκριση έχει αποκτήσει μετά και το 1-0 του πρώτου αγώνα η Μπάγερν, η Μπενφίκα παρόλα αυτά διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης και μπορεί σίγουρα να καταφέρει ότι δεν πέτυχε στο Μόναχο, δηλαδή να σκοράρει κάτι το οποίο σίγουρα θα δώσει ρυθμό στο παιχνίδι μιας και η ομάδα του Πεπ δεν πρόκειται να κάτσει στο αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Σωστά φαβορί οι φιλοξενούμενοι ωστόσο καλύτερα να καταφύγουμε στα γκολ, καλοπληρωμένος (2,37) ο συνδυασμός τουover2,5 με τοgoal-goalστην Βet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

712. ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΕΒΕΡΤΟΝ

Επιτέλους νίκη για την Κρίσταλ Πάλας μετά από πάρα πολύ καιρό (1-0 εντός τη Νόριτς), πρώτο τρίποντο μέσα στο 2016! Σε απόσταση ασφαλείας πια η διαφορά της από τη ζώνη του υποβιβασμού, στο +10 από τη 18η Σάντερλαντ. Δύο πόντους πιο πάνω βρίσκεται η Έβερτον που αγνοεί τη νίκη για τέσσερις σερί αγωνιστικές (0-1-3), έμεινε στο 1-1 εκτός έδρας με αντίπαλο τη Γουότφορντ στο τελευταίο της. Τους ημιτελικούς του κυπέλλου σκέφτονται από τώρα οι δύο ομάδες, λογικά θα δούμε ένα ματς χωρίς σκοπιμότητες. Οι αγορές των γκολ έχουν τον πρώτο λόγο στις επιλογές μας, κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό το 2,025 της Bet365 για το over 2,5.

736. ΚΟΜΠΡΕΣΑΛ - ΣΕΡΟ ΠΟΡΤΕΝΙΟ

Τελευταίο ματς της προτελευταίας αγωνιστικής του όγδοου ομίλου με τη γηπεδούχο Κομπρεσάλ που δεν έχει ακόμα βαθμό στον όμιλο να είναι πλήρως αδιάφορη. Τέσσερις ήττες με μόλις δύο γκολ ενεργητικό και οκτώ παθητικό. Η Σέρο Πορτένιο θα κυνηγήσει ένα θετικό αποτέλεσμα αφού δίνει μάχη για την πρόκριση. Την επόμενη αγωνιστική φιλοξενεί τη Σάντα Φε που τώρα περνάει για μόλις ένα βαθμό, βέβαια η Σέρο έχει ένα λιγότερο παιχνίδι. Το διπλό στο 1,75 είναι δίκαιο, σε περίπτωση που δεν κερδίζει η φιλοξενούμενη το late goal με την κατάλληλη εικόνα παίζεται.

741. ΕΜΕΛΕΚ – ΠΟΥΜΑΣ

Ήδη στην επόμενη φάση η Πούμας η οποία στην τελευταία αγωνιστική ίσως της δοθεί η δυνατότητα να επιλέξει αντίπαλο. Μηδαμινές ελπίδες πρόκρισης για τους γηπεδούχους οι οποίοι μόνο με θαύμα μπορούν να πάρουν την πρόκριση, σε περίπτωση φυσικά που η Τατσίρα επικρατήσει της Ολίμπια τότε και μαθηματικά θα είναι αποκλεισμένοι. Την ίδια ώρα τα δύο παιχνίδια, ίσως προκύψει κάποια επιλογή χωρίς όμως μεγάλο bet.

742. ΟΛΙΜΠΙΑ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ - ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΤΑΤΣΙΡΑ

Τελευταία αγωνιστική για τον έβδομο όμιλο. Η Ολίμπια Ασουνσιόν είναι αδιάφορη αφού έχει ήδη αποκλειστεί και δεν περιμένει τίποτα από το τελευταίο της ματς. Στο προηγούμενο ματς της έχασε εύκολα με 4-1 από την ανώτερη Πούμας, παρότι προηγήθηκε. Η Ντεπορτίβο Τατσίρα είναι επίσης αδιάφορη αφού με τη νίκη της με 1-0 επί της Έμελεκ πήρε ήδη τη δεύτερη θέση του ομίλου και την πρόκριση. Για να πάρει την πρωτιά πρέπει να συμβούν υπερβολικά μεγάλα θαύματα που δεν γίνονται να συμβούν, αφού η διαφορά των γκολ της με την Πούμας είναι στα εννέα τέρματα. Εκτός έδρας δεν παίζει καλά (0-0-2 μέχρι τώρα) και δεν θα τη στηρίξουμε στο υπερβολικό +0,75.

743. ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ - ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ

Μεγάλη μάχη στον αργεντίνικο εμφύλιο του Μπουένος Άιρες με φόντο την πρόκριση στους «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες. Η Ράσινγκ βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου, με τη Μπόκα να την καταδιώκει. Αμφότερες οι ομάδες χρειάζονται βαθμούς, θεωρούμε πως δε θα πάρουν ρίσκα και δύσκολα θα πουν όχι σε πιθανή ισοπαλία, αφού τους δίνει σημαντικό προβάδισμα ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής. Σε απόδοση 3,15 προσφέρει την ισοπαλία ο Stoiximan και αποτελεί επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

747. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΙ – ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ

Άμεση επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για το Κάνσας, με κυνική εμφάνιση και με πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα Μελία πέρασε από τη Νέα Υόρκη με σκορ 2-0, μετράει 4-0-1 μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, κρατώντας 3/5 λευκά παθητικά (3/5 NG & under 2,5). Τη δεύτερη φετινή ήττα του γνώρισε το Κολοράντο στην έδρα του Σολτ Λέικ με 0-1, στο 2-1-2 πλέον ο φετινός απολογισμός του, με τα 4/5 παιχνίδια του να είναι under 1,5. Καλύτερα από τις εκτιμήσεις τα πηγαίνουν για την ώρα αμφότερες, μικρό δείχνει το 1,80 του άσου, από τη στιγμή που έχουν μαζευτεί αρκετές απουσίες για το Κάνσας στην άμυνα, για τον ίδιο λόγο είμαστε επιφυλακτικοί και για τα λίγα τέρματα, που υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσαν να αποτελέσουν επιλογή.

748. ΛΙΓΚΑ ΝΤΕΠ. ΟΥΝ. ΚΙΤΟ – ΓΚΡΕΜΙΟ

Το πλεονέκτημα του υψομέτρου έχει η Λίγκα ντε Κίτο που όμως δε βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση (προτελευταία στο πρωτάθλημα, τελευταία στον όμιλο του Λιμπερταδόρες) και πρόσφατα είχαμε και αλλαγή σκυτάλης στην τεχνική της ηγεσία. Μόνο τη νίκη θέλουν οι γηπεδούχοι, δεν θα κακοπέσει ο βαθμός στη Γκρέμιο αφού θα συνεχίσει να κρατάει την τύχη στα χέρια της για την πρόκριση στους 16. Περιμένουμε από την «ιμορτάλ» να παγώσει το ρυθμό, καλή σκέψη τοunder2,5 στο 1,75 ( Stoiximan ). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

750. ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ - ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ

Μονόδρομος αποτελεί η νίκη για τη Σάο Πάολο, ειδικά αν η Δε Στρόνγκεστ επικρατήσει της Τρουχιγιάνος. Οι φιλοξενούμενοι ακόμα και με ήττα θα είναι στην επόμενη φάση καθώς τη τελευταία αγωνιστική υποδέχονται τους ουραγούς του ομίλου, μάλιστα έχουν αρκετά καλή διαφορά τερμάτων κάτι το οποίο τους δίνει τον πρώτο λόγο σε περίπτωση ισοπαλίας. Με ρίσκο θα πάμε με τον άσο αλλά καλύτερα να δούμε πρώτα τι θα γίνει στο άλλο ζευγάρι το οποίο παίζει μια μέρα νωρίτερα.

735. ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ – ΝΕΚΑΞΑ

Μονός τελικός στην έδρα της Βερακρούζ, αν το αποτέλεσμα είναι ισόπαλο ακολουθούν απευθείας πέναλτι. Καμία από τις δύο ομάδες δεν είχε ως πρωταρχικό στόχο το κύπελλο και γι’ αυτό είναι σχετική έκπληξη που έφτασαν μέχρι εδώ. Η Βερακρούζ πραγματοποιεί κάκιστη σεζόν στο πρωτάθλημα και το κύπελλο μπορεί να τη σώσει. Έκανε αλλαγές στο πρωτάθλημα για τον επικείμενο τελικό. Η Νεκάξα έχει ακόμα ως πρωταρχικό στόχο την άνοδο στην πρώτη κατηγορία και το κύπελλο συνεχίζει να είναι δεύτερος στόχος, αν και εννοείται την ενδιαφέρει. Κέρδισε στον προηγούμενο γύρο την Κρουζ Αζούλ κάτι που αποτέλεσε έκπληξη. Στηρίζουμε τη γηπεδούχο και τη χρίζουμε φαβορί, αλλά το 1,75 δεν έχει αξία.

755. ΣΑΝ ΧOΣΕ - ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Μπορεί να μην βγάζει μάτια με τις εμφανίσεις του, παρόλα αυτά το Σαν Χοσέ είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό για την ώρα στο πρωτάθλημα (2-2-1, 3/5 over 2,5, 4/5 GG), ενώ παραμένει αήττητο στην έδρα του (2-1-0). Την τέταρτη ήττα της στις πέντε πρώτες αγωνιστικές γνώρισε η Νέα Υόρκη (1-0-4) με το εντός έδρας 0-2 από το Κάνσας, παρά το γεγονός ότι δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, σε κανένα από τα ματς που έχασε δεν κατόρθωσε να βρει δίχτυα. Συνεχίζει με πολλές απουσίες στα μετόπισθεν, με άμυνα ανάγκης αναμένεται να παραταχθεί στην ουσία. Με βάση την ως τώρα εικόνα των δυο ομάδων, οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη και αν μάλιστα συνυπολογίσουμε και τα αμυντικά προβλήματα της Νέας Υόρκης η επιλογή αυτή ενισχύεται, ικανοποιητικό το 2,25 του άσου στον Stoiximan.

754. ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ – ΝΤΑΛΑΣ

Με το 1-1 έφυγε από την έδρα των Γκάλαξι το Πόρτλαντ, έμεινε για τέταρτη αγωνιστική χωρίς νίκη (1-2-2 συνολικά), όλα του τα ματς ως τώρα έχουν επαληθεύσει το αμφίσκορο (4/5 over 2,5, 5/5 GG). Συνεχίζει εκτός ο πολύτιμος στόπερ Ρίτζγουελ (1 συμ.), στην απουσία αυτή προστέθηκε και ο πολύτιμος μέσος Νάγκμπε (5 συμ.) που αποχώρησε τραυματίας έπειτα από ένα δολοφονικό τάκλιν του γνωστού και μη εξαιρετέου Ντε Γιόνγκ. Από δυο σερί εντός έδρας ισοπαλίες έρχεται το Ντάλας (1-1 με το Κολόμπους, 2-2 με το Σαν Χοσέ), μετράει 3-2-1 για των ώρα, έχοντας πάντως δώσει τα 4/6 από αυτά στο γήπεδό του. Δεν θα πάρουμε θέση αναφορικά με τον τελικό νικητή, καθώς το παιχνίδι μας φαίνεται για τριπλή, καλή περίπτωση δείχνει το over 2,5 στο 1,90 της Bet365, με τις δυο ομάδες να έχουν επιθετικές αρετές και τις μεσοαμυντικές απουσίες των γηπεδούχων να συνηγορούν επιπλέον υπέρ της επιλογής αυτής.

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

3440. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΡΕΘΥΜΝΟ

Τα βρήκε σκούρα στην Πάτρα ο Ολυμπιακός (ρεκόρ 24-1), αγχώθηκε αλλά τελικά έκαμψε την αντίσταση του αξιόμαχου Απόλλωνα Πατρών (72-77), κάνοντας έτσι σπουδαίο βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια της Basket League. Όντας ήδη και μαθηματικά αποκλεισμένος ηττήθηκε στο ΣΕΦ από την πανίσχυρη ΤΣΣΚΑ Μόσχας (96-99) για την τελευταία αγωνιστική του «Top-16». Πολύ κοντά στην έκπληξη έφτασε το Ρέθυμνο (ρεκόρ 10-15) με αντίπαλο τον πάντα δυνατό Άρη, αλλά στο τέλος δεν κατάφερε να βρει λύσεις στην επίθεση με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα (83-88). Παρόλα αυτά δέχθηκε με ανοιχτές αγκάλες τα «δώρα» των Τρικάλων και του Κόροιβου, οι οποίοι σημείωσαν νίκες επί των Απόλλωνα και Λαυρίου αντίστοιχα, χαρίζοντας έτσι στην ομάδα της Κρήτης τη συμμετοχή στα πλέι-οφ χωρίς να χρειάζεται να επικρατήσει του Ολυμπιακού στην επερχόμενη αναμέτρηση. Μονόπλευρο το βαθμολογικό κίνητρο καθώς οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν μόνο νίκη για να εξασφαλίσουν την πρώτη θέση ειδάλλως θα χάσουν το πλεονέκτημα έδρας. Προφανώς και δεν τίθεται θέμα νικητή, όμως οι γηπεδούχοι θα στερηθούν τις πολύτιμες υπηρεσίες του τραυματία Πρίντεζη ενώ τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Ντάνιελ Χάκετ. Σκέψεις για πιθανό ξέσπασμα της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου αλλά τελικά θα προτιμήσουμε να απέχουμε.

3442. ΚΟΥΜΠΑΝ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πρώτο ματς των προημιτελικών της Ευρωλίγκα, όποια ομάδα κάνει πρώτη τρεις νίκες είναι αυτή που θα βρεθεί στο Final-4. Πίνουν (βότκα;) στο όνομα του Μπαρτζώκα άπαντες στην Κούμπαν, η οποία προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στα πλέι-οφ τερματίζοντας 2η στον όμιλο της. Ειδική μνεία πρέπει να κάνουμε στην άμυνα της που ήταν μακράν η καλύτερη στο Top-16 με παθητικό 69,6 πόντους μ.ο. 17-7 το συνολικό ρεκόρ της, 6-1 ο εντός έδρας απολογισμός της στο Top-16, στα 6/7 παιχνίδια της δέχτηκε 67 πόντους και κάτω. Πιο έμπειρη ομάδα η Μπαρτσελόνα και με καλό ρόστερ αλλά προβληματίζει μέχρι στιγμής όταν απομακρύνεται από τη Βαρκελώνη. Στο Top-16 γνώρισε 5/7 ήττες (2-5) κερδίζοντας μόνο τη Ζαλγκίρις και τη Ρεάλ, 4-8 το συνολικό εκτός έδρας ρεκόρ της στη διοργάνωση. Οι δύο ομάδες βρέθηκαν και στην πρώτη φάση των ομίλων, και τις δύο φορές επικράτησε ο γηπεδούχος με ακριβώς 4 πόντους διαφορά με 152 και 140 να σημειώνονται αντίστοιχα. Περιμένουμε σκληρό παιχνίδι με καλές άμυνες, άλλωστε και η Μπαρτσελόνα φημίζεται για την ικανότητα της να πιέζει τον αντίπαλο και να μην επιτρέπει τα εύκολα και αμαρκάριστα σουτ. Η πρώτη σκέψη πηγαίνει στο under 146 αλλά το όριο είναι υποψιασμένο. Εναλλακτική πρόταση η επικράτηση των Ρώσων με 1-5 και 6-10 πόντους που δίνει μέση απόδοση 2,28 στην Bet365.

3443. ΛΑΜΠΟΡΑΛ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρώτο ματς των προημιτελικών της Ευρωλίγκα, όποια ομάδα κάνει πρώτη τρεις νίκες είναι αυτή που θα βρεθεί στο Final-4. Εντυπωσίασε με την πορεία της στο «Top-16» η Λαμποράλ Κούτσα έχοντας ως βασικό όπλο την έδρα της στην οποία ηττήθηκε μόλις μία φορά σε ολόκληρη τη φετινή διοργάνωση (11-1). Στον αντίποδα ο Παναθηναϊκός ναι μεν παρουσιάστηκε αισθητά βελτιωμένος μετά το κακό ξεκίνημα στη φάση των «16», όμως η εκτός έδρας αδυναμία παρέμεινε. Θεωρούμε πως οι εξαιρετικοί φέτος γηπεδούχοι θα κάνουν ντεμπούτο με το δεξί στο «Top-8» καλύπτοντας εύκολα ή δύσκολα το -3,5 χάντικαπ, επιλογή η οποία μπήκε στο πινακάκι των Daggers και πληρώνει 1,93 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ