ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης (4/11). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης.

1986. ΝΙΣ – ΝΑΝΤ

Εξ αναβολής αγώνας για την 9η αγωνιστική. Είχε διακοπεί στο ημίχρονο, με το σκορ στο 2-2, λόγω έντονης βροχόπτωσης και θα διεξαχθεί πλέον από την αρχή. Εγκλωβίστηκε στην καλοστημένη άμυνα της Λιλ η Νις, με αποτέλεσμα να κολλήσει στο 0-0 στο δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι της για το πρωτάθλημα που μένει μακριά από τις νίκες (είχαν προηγηθεί τέσσερα σερί τρίποντα). Η Ναντ γνώρισε εντός έδρας ήττα με 0-1 από τη Μαρσέιγ, βγάζοντας κόπωση στο δεύτερο ημίχρονο, η οποία δικαιολογείται σε μεγάλο βαθμό από το γεγονός ότι τέσσερις μέρες πριν έπαιξε παράταση για το Λιγκ Καπ (αποκλείστηκε από τη Μπουργκ), ενώ στο αμέσως προηγούμενο διάστημα είχε σημειώσει τρεις σερί νίκες. Σε ανάλογη αγωνιστική κατάσταση δείχνουν να βρίσκονται οι δυο ομάδες, έβγαλαν σημάδια κούρασης στα τελευταία παιχνίδια τους, λόγω των συνεχών υποχρεώσεών τους, δεν θα μπλέξουμε εδώ.

2001. ΡΟΜΑ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Μονόδρομος αποτελεί η νίκη για τη Ρόμα η οποία δεν έχει περιθώρια για ακόμα μια βαθμολογική απώλεια. Οι φιλοξενούμενοι η αλήθεια είναι πως ακόμα και με τον βαθμό θα είναι ευχαριστημένοι, μιλάμε όμως για μια ομάδα της οποίας και φέτος βασικό χαρακτηριστικό είναι ο επιθετικός προσανατολισμός με τον οποίο προσεγγίζει τα παιχνίδια της. Εξαιρετικά ικανές και αποτελεσματικές επιθετικά οι δύο ομάδες, αμυντικά πάλι έχουν θέματα, στοιχείο το οποίο μας οδηγεί στη λύση των γκολ και το 1,90 του συνδυασμού over 2,5 & goal-goal της Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1998. ΜΠΑΓΕΡΝ – ΑΡΣΕΝΑΛ

Το κλίμα που επικρατεί στις τάξει της Μπάγερν είναι η δίψα για εκδίκηση. Οι γηπεδούχοι θέλουν να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους και να κατακτήσουν τη νίκη η οποία θα τους εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την πρώτη θέση του ομίλου. Υποσχέσεις αφήνουν οι δηλώσεις του Βενγκέρ όμως μάλλον υπολογίζει χωρίς τον ξενοδόχο, κακά τα ψέματα το έργο τον Λονδρέζων στο Μόναχο είναι εξαιρετικά δύσκολο. Χαμηλός ο άσος, θα προτιμήσουμε να τον συνδυάσουμε με τοover2,5 του Stoiximan στην απόδοση 1,87.Δωρεάν στοίχημα σε εξέλιξη μέχρι και 25 ευρώ προσφέρει ηBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2000. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ

Την εντυπωσιακή του πορεία εντός και εκτός συνόρων θέλει να συνεχίσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος με νίκη κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα κάνει το πλέον αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Κροάτες χάνονται μακριά από την έδρα τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ενώ φεύγουν πάντοτε με σκυμμένο το κεφάλι από τη χώρα μας. Το ίδιο πιστεύουμε πως α συμβεί και αυτή τη φορά, καθώς η αγωνιστική κατάσταση των δύο ομάδων δε μας προϊδεάζει για κάτι διαφορετικό. Οι πρωταθλητές Ελλάδος συνηθίζουν να μπαίνουν δυνατά στο «Γ. Καραϊσκάκης» στα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια, καθώς οι 5/6 τελευταίες εντός έδρας νίκες τους για το Τσάμπιονς Λιγκ ήταν από το ημίχρονο. Στο 2,05 προσφέρει ο Stoiximan το ενδεχόμενο οι Πειραιώτες να επικρατήσουν από το πρώτο μισό του αγώνα.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2002. ΤΣΕΛΣΙ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ

Με ωρολογιακή βόμβα μοιάζει το κλίμα στην Τσέλσι που μόνο με ένα «ηλεκτροσόκ» μπορεί να ξεπεράσει όλα τα προβλήματα, αγωνιστικά και μη, προκειμένου να έρθει στον δρόμο των επιτυχιών. Με την κάκιστη φόρμα (1-3-4) και ψυχολογία που έχει δεν νοείται οποιοδήποτε ποντάρισμα υπέρ της (τουλάχιστονpregame). Θα στραφούμε στη λύση των λίγων τερμάτων και του under2,5στο 1,875 (Bet365)αφού η Τσέλσι επιβάλλεται να είναι πιο προσεκτική στα μετόπισθεν αν δε θέλει να βρεθεί και πάλι προ εκπλήξεως ενώ η Ντιναμό Κιέβου το πιθανότερο να προσεγγίσει συντηρητικά το παιχνίδι αφού και ο βαθμός δεν θα την χαλάσει. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1997. ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ – ΠΟΡΤΟ

Μέρα με τη νύχτα οι δύο ομάδες, οι γηπεδούχοι παραμένουν χωρίς βαθμό στον όμιλο και ουσιαστικά παίζουν χωρίς κάποιο ιδιαίτερο κίνητρο. Η Πόρτο από την άλλη με νίκη της ίσως εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό τη πρώτη θέση του ομίλου, φυσικά διαθέτει το ρόστερ αλλά και την εμπειρία ώστε να το καταφέρει. Περιμένουμε τους Πορτογάλους να κατακτήσουν μια επαγγελματική νίκη, 2,10 ο συνδυασμός του διπλού με τοunder3,5 στον Stoiximan .

1996. ΛΥΩΝ – ΖΕΝΙΤ

Δεν πείθει με τις εμφανίσεις της η Λυών, ωστόσο εντός των συνόρων έχει τον τρόπο να παίρνει το αποτέλεσμα που επιθυμεί. Παρόλα αυτά, το επίπεδο είναι πολύ διαφορετικό στο Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που αποτυπώνεται και στη βαθμολογία του ομίλου, όπου βρίσκεται στην τελευταία θέση με μόλις ένα βαθμό. Το ματς με τη Ζενίτ είναι καθοριστικής σημασίας αναφορικά με το μέλλον της στη διοργάνωση. Από την άλλη, οι Ρώσοι δεν τα πηγαίνουν ιδιαίτερα καλά εντός των συνόρων, όμως στην Ευρώπη διαπρέπουν, μιας και είναι η μοναδική ομάδα χωρίς βαθμολογική απώλεια έπειτα από τις πρώτες τρεις αγωνιστικές του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε καλύτερη κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, μπορούν να φύγουν από το «Ζερλάν» με το θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα τους φέρει προ των πυλών της φάσης των «16». Αδικείται από τις αποδόσεις η ομάδα του Βίλας-Μπόας, με το +0,25 ασιατικό διπλό να είναι αρκετά δελεαστικό στο 1,90 τηςBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1995. ΓΑΝΔΗ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Μπορεί τα αποτελέσματα να μην έχουν έρθει για τη Γάνδη στον όγδοο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως οι εμφανίσεις της κρίνονται ικανοποιητικές. Ομάδα που παίζει επιθετικά, έρχεται από 9/10 οver 2,5 σε όλες τις διοργανώσεις (3/3 GG στον όμιλο). Το ακριβώς αντίθετο για τη Βαλένθια, η οποία έχει μαζέψει ήδη έξι πόντους, όμως δεν είναι πειστική. Υπάρχει πάντως διαφορά ποιότητας σε σχέση με τους Βέλγους, θα βρει χώρους για να σκοράρει (το έκανε και στις τρεις αγωνιστικές). Διόλου απίθανο να δούμε αναμέτρηση με πολλές φάσεις και γκολ, 1,80 η απόδοση του over 2,5, 2,05 αυτή του συνδυασμού του με το GG (Βet365).Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1999. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ

Τεράστια η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, πρέπει να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα για να μην κερδίσει η Μπαρτσελόνα. Δείχνουν να έχουν βρει ρυθμό στην επίθεσή τους οι «μπλαουγκράνα», από τα κέφια των οποίων και μόνο θα κριθεί η έκβαση του σκορ. Ευκαιρία μάλιστα να διορθώσουν και τα στατιστικά τους στα μετόπισθεν, κόντρα σε μια ομάδα εντελώς ακίνδυνη εκτός έδρας. Αναμένεται εύκολη επικράτηση των Καταλανών, λογικά θα επαληθεύσουν και το ασιατικό χάντικαπ -2,5 (1,725/Bet365).Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2003. ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ - ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ.

Προημιτελικός αγώνας για το Λιγκ Καπ Σκωτίας, αν στα πρώτα 90’ δεν υπάρχει νικητής ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. Πέμπτη συνεχόμενη νίκη για τη Χιμπέρνιαν, η τελευταία ήταν εντός έδρας με 2-1 επί της Ρέιντζερς στο ντέρμπι της Τσάμπιονσιπ και η ψυχολογία της ανέβηκε στα ύψη. Η Νταντί Γιουνάιτεντ μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα και συνολικά δέκα ματς δίχως νίκη (0-2-8) κέρδισε –άδικα- με 1-0 τη Ρος Κάουντι, σε έναν αγώνα που η ισοπαλία θα ήταν το δίκαιο. Ο άσος στο 2,05 δεν έχει αξία, στο αρχικό 2,20 είχε.

2013. ΣΠΟΡΤΙΒΟ ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ - ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΣΑΝΤΑΝΙ

Υποβιβασμένη η Σαν Λορέντζο (0-4-4 εντός έδρας) και φαίνεται ότι τα έχει παρατήσει, όπως είναι φυσιολογικό, και έχει τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Η Ντεπορτίβο Σαντανί (2-2-4 εκτός) παλεύει για να παραμείνει στην κατηγορία, όμως με εμφανίσεις όπως την προηγούμενη αγωνιστική (έχασε με 2-6 από τη Γκουαρανί) γίνεται πολύ δύσκολη η αποστολή της. Το διπλό στο 2,60 έχει ενδιαφέρον, όμως είναι καλύτερο να περιμένουμε την έναρξη του αγώνα.

2027. ΟΥΝ. ΚΟΝΣΕΠΣΙΟΝ - ΟΥΝ.ΤΣΙΛΕ

Πρώτο ματς για τα ημιτελικά του κυπέλλου Χιλής, σε δυο εβδομάδες η ρεβάνς.Από δυο συνεχόμενες γκέλες στο πρωτάθλημα έρχεται η Κονσεπσιόν (ήττα με 1-2 από Άουνταξ, ισοπαλία 1-1 με Ικίκε) με αποτέλεσμα να βρεθεί στο -5 από την κορυφή της βαθμολογίας, παρόλο που στο γήπεδό της παραμένει αήττητη (5-1-0 εντός). Η Ντε Τσίλε έχει πλέον συμπληρώσει τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα, με τα μοναδικά θετικά της αποτελέσματα τον τελευταίο μήνα να είναι οι δυο νίκες επί της Κομπρελόα στην προηγούμενη φάση του κυπέλλου. Δεν δείχνουν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση οι δυο ομάδες, επιπλέον αμφότερες έχουν τραυματίες και αμφίβολους στην επίθεση (Βάργκας (8 συμ/4 γκολ) και Χουαντελάφ 97 συμ./3 γκολ) για τους γηπεδούχους, Κανάλες (8 συμ./6 γκολ) και Ουμπίγια (9 συμ./3 γκολ) για τους φιλοξενούμενους), δεν θα πάρουμε θέση.

2093. ΣΠΟΡΤΙΒΟ ΛΟΥΚΕΝΙΟ - ΙΝΤΕΠ. ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Πρώτο ματς για τα ημιτελικά του Κόπα Σουνταμερικάνα, στα τέλη Νοεμβρίου η ρεβάνς.Μεγάλες στιγμές ζει η Λουκένιο, τεράστια επιτυχία για το σύλλογο η παρουσία στα ημιτελικά της διοργάνωσης, αφήνοντας εκτός της Παραναένσε με συνολικό σκορ 2-1 (ήττα 0-1 στη Βραζιλία, νίκη 2-0 στη ρεβάνς). Στο πρωτάθλημα έρχεται από ήττας την έδρα της Σολ ντε Αμέρικα, διοργάνωση η οποία έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα, λόγω της εξαιρετικής πορείας της στο Σουνταμερικάνα. Η Σάντα Φε βρίσκεται στα ημιτελικά ξεπερνώντας το εμπόδιο της Ιντεπεντιέντε, με την πρόκριση της να είναι δίκαιη βάσει της εικόνας των δυο παιχνιδιών. Στο πρωτάθλημα έρχεται από το 1-1με αντίπαλο την Ενβιγκάδο, σε ένα ματς που έγινε εκτεταμένο ροτέισον, με αποτέλεσμα να διατηρηθεί εντός της πρώτης οχτάδας της βαθμολογίας. Πολύ αμφίρροπη η αναμέτρηση στα μάτια μας, οι φιλοξενούμενοι έχουν υπέρ τους την εμπειρία και την ποιοτική ανωτερότητα, ενώ οι γηπεδούχοι θα αντιπαρατάξουν τον ενθουσιασμό και τη δύναμη που παίρνουν από την έδρα τους (7-1-0 στα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους ως γηπεδούχοι σε όλες τις διοργανώσεις).

2029. ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ - ΟΥΝΙΟΝ ΕΣΠΑΝΙΟΛΑ

Πρώτο ματς για τα ημιτελικά του κυπέλλου Χιλής, σε δυο εβδομάδες η ρεβάνς.Μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα πέρασε η Κόλο Κόλο, έρχεται από δυο σερί νίκες, ενώ και μπροστά στο κοινό της είναι ιδιαιτέρως αξιόπιστη (4-0-1 εντός). Η Εσπανιόλα (2-2-1 εκτός) βρίσκεται στο μέσο της κατάταξης στο πρωτάθλημα, στο -4 από τη Λιγκίγια, πραγματοποιώντας μέτριο Απερτούρα μέχρι στιγμής. Λογικό φαβορί οι γηπεδούχοι, ωστόσο οι τιμές στον άσο δεν αξίζουν βάσει της κρισιμότητας του παιχνιδιού σε συνδυασμό με το γεγονός ότι πρόκειται για ντέρμπι με αντιπαλότητα (στην ίδια πόλη εδρεύουν οι δυο ομάδες).

2015. ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ - ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ

Τελικός κυπέλλου Αργεντινής στο ουδέτερο Μάριο Αλμπέρτο Κέμπες, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθούν πέναλτι χωρίς παράταση,ανάμεσα στο φαβορί του θεσμού και πρωταθλήτρια Μπόκα και τη Ροζάριο. Η οποία την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος φιλοξενεί τη Μπόκα και θα παλέψει για να κερδίσει στο νήμα τη δεύτερη θέση. Η Μπόκα είναι ανώτερη ομάδα και θέλει μέσα σε λίγες μέρες να πετύχει το νταμπλ. Φαβορί του 2,10 το διπλό, τιμή που δεν παίζεται σε τελικό κυπέλλου, καθώς η Ροζάριο δεν είναι αμελητέα ποσότητα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ