ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης (30/9). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης.

1288. ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ – ΚΟΥΟΠΙΟ

Η Ίντερ Τούρκου (7-4-2 εντός) ηττήθηκε στον τελικό κυπέλλου το Σάββατο από τη Μάριεχαμν με 1-2 και για βγει στην Ευρώπη θα πρέπει να τερματίσει στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας (στο -3 από την Ελσίνκι για την ώρα). Στο πρωτάθλημα είναι αήττητη στα τελευταία πέντε (3-2-0) και θα υποδεχθεί την Κουόπιο (3-5-7 εκτός) που βρίσκεται στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη και η οποία μετράει μόλις μια νίκη στα πιο πρόσφατα δέκα παιχνίδια της (1-5-4). Μεγαλύτερη ανάγκη βαθμών έχουν οι γηπεδούχοι, αποδεκτός ο άσος στο 1,90 του Stoiximan , με τη μόνη επιφύλαξη ότι η απογοήτευση από την απώλεια του κυπέλλου είναι πιθανό να τους επηρεάσει αρνητικά.

968. ΑΣΤΑΝΑ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ

Πρωτάρα στο θεσμό η Αστάνα που το μόνο σίγουρο πως στο Καζακστάν δεν θα πέσει αμαχητί σε κανένα παιχνίδι της. Σαφώς πιο ποιοτική ομάδα η Γαλατάσαραϊ που αν θέλει να ελπίζει σε πρόκριση έναντι της Μπενφίκα πρέπει να πάρει το διπλό. Επιλογή του Dsukerτο ασιατικό διπλό -0,25 στο 2,025 τηςBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1333. ΓΚΑΪΣ – ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ

Σε απόσταση τριών βαθμών από τη ζώνη των μπαράζ για την παραμονή βρίσκεται η ΓΚΑΪΣ (4-5-3 εντός), η Γιόνσεπινγκ (6-4-2 εκτός) έχει μαξιλαράκι 9 πόντων από την τρίτη θέση, το οποίο της παρέχει σχετική ασφάλεια προκειμένου να μην μπλέξει με πλέι-οφ για την άνοδο. Δεν κερδίζουν στις τελευταίες τέσσερις εξόδους τους οι φιλοξενούμενοι, θεωρούμε πως μια ισοπαλία δεν θα κακοπέσει σε καμία από τις δυο.

969. ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Ομάδες που φημίζονται για το ποιοτικό επιθετικό τους ποδόσφαιρο Γκλάντμπαχ και Μάντσεστερ Σίτι ενώ παράλληλα το τελευταίο διάστημα έχουν «θέματα» στην άμυνα. Αμφότερες θα κυνηγήσουν τη νίκη με στόχο τους πρώτους τρεις βαθμούς στην διοργάνωση, καλές τύχες έχουν τα γκολ με τον συνδυασμό over 2,5 & goal-goal να πληρώνει 2,10 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

970. ΜΑΛΜΕ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Δύσκολα θα προβάλλει αντίσταση στη Ρεάλ η Μάλμε που φέτος απογοητεύει ακόμα και στο πρωτάθλημα αφού θα μείνει κατά πάσα πιθανότητα εκτός Ευρώπης. Η ομάδα του Μπενίτεθ παρά τις πάμπολλες απουσίες και το γεγονός πως έρχεται από στραβοπάτημα στο πρωτάθλημα (0-0 με Μάλαγα) μπορεί να κάνει το 2/2 στο Τσάμπιονς Λιγκ χωρίς να δεχτεί πάλι γκολ. Η νίκη της με μηδέν παθητικό πληρώνει 2,10 στον Stoiximan και δείχνει αρκετά πιθανό ενδεχόμενο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

977. ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Ηχηρό πέρασμα από την έδρα της Ναντ έκανε το Σάββατο η Παρί (1-4) ανατρέποντας το σκορ στο δεύτερο ημίχρονο. Καμία αντίσταση δεν βρήκε ούτε από τη Μάλμε στην πρεμιέρα των ομίλων αλλά το ταξίδι της στην Ουκρανία μόνο εύκολο δεν θα είναι, τουλάχιστον όχι τόσο όσο δείχνουν οι προσφερόμενες επιδόσεις. Η Σαχτάρ στο γήπεδο της θα στηριχτεί ως επί το πλείστον, 8-5-3 είναι ο εντός έδρας απολογισμός της στα 16 τελευταία ματς που έδωσε στη φάση των ομίλων. Στο 2,025 προσφέρει τον ασιατικό άσο +0,5 (1Χ) η Bet365, αν το χάντικαπ στην Ασία πάει στο +0,75 τότε ίσως σκεφτούμε ακόμα πιο ζεστά την κόντρα.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

978. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Ξεκάθαρα σε πολύ καλύτερη αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση η Γιουνάιτεντ, μοιάζει να γνωρίζει τον τρόπο να παίρνει αποτελέσματα σε κάθε ματς ανεξαρτήτου απόδοσης. Η Βόλσφμπουργκ δεν δείχνει ικανή να συνέλθει άμεσα από την 5άρα της Μπάγερν, Παίζεται ο άσος στο 1,80 της Bet365, ακόμη πιο ελκυστικός ο συνδυασμός του με το over στο 2,62 της ίδιας εταιρίας καθώς και οι Γερμανοί είναι ικανοί να συνεισφέρουν με ένα τουλάχιστον γκολ.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

979. ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Στην έδρα της πλέον «ποντάρει» η ΤΣΣΚΑ, μετά την ήττα με 1-0 στο Βόλφσμπουργκ για να ξεκινήσει τη συγκομιδή βαθμών στον δεύτερο όμιλο. Θα ψάξει το τρίποντο και έχει τα όπλα για να σκοράρει, όμως παραδοσιακά στα ευρωπαϊκά ματς δέχεται γκολ στο σπίτι της, με αποτέλεσμα τα παιχνίδια της να «ανοίγουν». Έχουν γκολ τα φετινά ματς των Ολλανδών της Αϊντχόφεν, οι οποίοι έχουν σκοράρει σε όλα τα φετινά τους, άλλωστε το 4-3-3 που ποτέ δεν αποχωρίζεται ο Κοκού, βοηθάει σ’ αυτό. Θα πάμε με τα γκολ, 1,875 η απόδοση του ασιατικού over 2,5 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

980. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Απόλυτο αφεντικό στο «Βιθέντε Καλντερόν» στους ευρωπαϊκούς αγώνες της η Ατλέτικο, μετράει 21/24 νίκες στα τελευταία της παιχνίδια ενώ στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι αήττητη στα εννέα τελευταία (7-2-0) όπου στα επτά πιο πρόσφατα δεν δέχτηκε ούτε γκολ. Δύσκολη έξοδος για τη Μπενφίκα που δεν έχει κερδίσει σε κανένα από τα 15 τελευταία της ματς στην Ισπανία (0-7-8). Ο συνδυασμός 1 &under3,5 στο 2,05 του Stoiximan δείχνει αρκετά εφικτή επιλογή αφού περιμένουμε τους Πορτογάλους να παίζουν αρκετά συντηρητικά. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

981. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΣΕΒΙΛΛΗ

Σε κακή κατάσταση και ψυχολογία η Γιουβέντους, σίγουρα δεν υπάρχει καμία περίπτωση να την στηρίξουμε σε αποδόσεις του 1,90. Η Σεβίλλη έστω και με τις πολλές απουσίες παίζει πάντα ανοιχτά και θα κυνηγήσει το γκολ όπως κάνει στα 5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σίγουρα προτιμότερη η συγκεκριμένη επιλογή στο 1,83 της Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

767. ΛΙΓΚΑ ΝΤΕΠ. ΟΥΝ. ΚΙΤΟ - ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ

Σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στη φάση των «8» πήρε η Ρίβερ Πλέιτ στο πρώτο παιχνίδι, αφού κέρδισε εύκολα με 2-0 την ομάδα της πρωτεύουσας του Ισημερινού. Την αδικεί το σκορ, θα μπορούσε να είχε πάρει πιο ασφαλές ποντάρισμα. Προστάτεψε παίκτες στο ματς με την Κρουσέρο ο Γκαγιάρδο και πηγαίνει ετοιμοπόλεμη στην έδρα της Κίτο, χωρίς εφησυχασμούς. Το υψόμετρο οδηγεί την αγορά στον άσο, εμείς θα απέχουμε.

855. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΓΙΟΥΝ. - ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΙ

Τελικός για το κύπελλο της Αμερικής, αν στα 90’ δεν υπάρξει νικητής ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. Ο νικητής κερδίζει εισιτήριο για τους ομίλους του CONCACAF Τσάμπιονς Λιγκ. Η Φιλαδέλφεια ουσιαστικά έχει μόνο αυτόν το στόχο, ενώ το Κάνσας συνεχίζει να έχει στόχους στο πρωτάθλημα. Και οι δύο ομάδες είναι σε μέτρια κατάσταση στα τελευταία παιχνίδια και δείχνουν ότι έχουν το μυαλό τους στον τελικό. Δεν βρίσκουμε καμία αξία στο συγκεκριμένο ματς, ας βγάλουν τα μάτια τους μόνες τους.

820. ΜΟΝΑΡΚΑΣ – ΠΟΥΜΑΣ

Μια μόνο νίκη στα τελευταία επτά παιχνίδια της έχει η Μονάρκας (1-1-5, 5/7 over 2,5, 4/7 GG), ενώ και μπροστά στο κοινό της έρχεται από τρεις σερί ήττες (1-0-3 εντός, 3/4 over 2,5, 2/4 GG). Η Πούμας είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος με 6-0-1 στα τελευταία επτά (5/7 over 2,5, 3/7 GG) και μακριά από το σπίτι της μετράει 2-0-3 (5/5 GG & over 2,5). Ισορροπημένα τα σετ που κυκλοφορούν, με ελαφρύ φαβορί τους φιλοξενούμενους, σωστά κατά τη γνώμη μας.

768. ΟΛΙΜΠΙΑ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ – ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ

Ισχνό προβάδισμα με 1-0 πήρε στο πρώτο ματς η Ιντεπεντιέντε, της άξιζε πιο ασφαλές σκορ. Ήταν καλύτερη και έδειξε ότι μπορεί να πάρει την πρόκριση. Το Σουνταμερικάνα είναι ο μοναδικός στόχος της Αργεντίνικης ομάδας. Δεν αποτελεί κανένα φόβητρο η Ολίμπια, αλλά δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Περιμένουμε μάχη από τις δύο ομάδες, το under θεωρούμε αρκετά πιθανό, όπως και οι εταιρείες (1,50).

611. ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ - ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ

Κύπελλο Βραζιλίας, επαναληπτικοί αγώνες για την προημιτελική φάση, ισχύει το εκτός έδρας γκολ, ενώ σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας και στα δυο ματς ακολουθούν απευθείας πέναλτι, χωρίς παράταση. Έχει κριθεί ουσιαστικά η πρόκριση στο ζευγάρι αυτό, μετά τη νίκη της Σάο Πάουλο με 3-0 στο πρώτο ματς. Η Βάσκο έχει επικεντρωθεί αποκλειστικά στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού, δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε με το συγκεκριμένο παιχνίδι.

612. ΓΚΡΕΜΙΟ – ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ

Με 0-0 ολοκληρώθηκε η πρώτη αναμέτρηση των δυο ομάδων και η πρόκριση είναι ανοιχτή. Η Γκρέμιο παρουσιάζεται ασταθής εσχάτως (2-1-2, 4/5 over 2,5, 5/5 GG) και στην έδρα της μετράει 10-3-1, η Φλουμινένσε (3-2-9 εκτός) επιτέλους νίκησε μετά από οχτώ παιχνίδια (0-1-7) τη Γκοϊάς και ανάσανε βαθμολογικά. Καμιά τους δεν εμπνέει εμπιστοσύνη τον τελευταίο καιρό, μικρό προβάδισμα θα δώσουμε στη Γκρέμιο λόγω έδρας.

613. ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ – ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Το 1-1 του πρώτου παιχνιδιού άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς μεταξύ των δυο αντιπάλων. Η Παλμέιρας (9-3-2 εντός) έχει μόνο μια ήττα στα πιο πρόσφατα έξι παιχνίδια της (3-2-1), η Ιντερνασιονάλ (2-5-7 εκτός) έρχεται από δυο ματς χωρίς νίκη και μακριά από το σπίτι της έχει κερδίσει μόλις μια φορά στις πιο πρόσφατες επτά εξόδους της (1-2-4). Καλύτερα δείγματα γραφής έχει δείξει όλη τη χρονιά η Παλμέιρας, έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση.

764. ΙΝΤΕΠ. ΜΕΝΤΕΓΙΝ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΖΟΥΝΙΟΡ

Επαναληπτικός του ημιτελικού για το κύπελλο της Κολομβίας, δεν μετράν τα εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθούν απευθείας πέναλτι. 2-1 κέρδισε η Τζούνιορ στο πρώτο ματς και έδειξε λίγο ανώτερη. Αμφότερες σε καλή κατάσταση, αρκετά σημαντικό ματς το σημερινό και για τις δύο. Περιμένουμε μάχη και χαμηλό σκορ.

769. ΜΠΡΑΖΙΛΙΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ

Μόλις με 1-0 κέρδισε η Παραναένσε τη Μπραζίλια (ομάδα τέταρτης κατηγορίας) στο πρώτο ματς και η μεγάλη έκπληξη του θεσμού έχει την ευκαιρία να κάνει το θαύμα και να την αποκλείσει στην έδρα της. Αρκετά προβλήματα για τη φιλοξενούμενη, που θα παραταχθεί με αλλαγές, κάτι που κάνει την έκπληξη ακόμα πιο εφικτή. Δεν θα ποντάρουμε στη γηπεδούχο, αλλά θέλουμε να συνεχιστεί το παραμύθι της.

770. ΟΥΡΑΚΑΝ - ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ

Στο 1-1 έμειναν οι δύο ομάδες στο πρώτο ματς στη Βραζιλία, με τη Σπορτ Ρεσίφε να είναι ανώτερη και να άξιζε τη νίκη, η Ουρακάν ισοφάρισε στο 75’ με χτύπημα πέναλτι. Σε καλή κατάσταση εδώ και καιρό η γηπεδούχος, έκανε κάποιες αλλαγές στο πρωτάθλημα για να είναι έτοιμη και έμεινε στο 0-0 με τη Βελέζ στο πιο πρόσφατο ματς. Η Ρεσίφε δείχνει αναγεννημένη, κέρδισε εύκολα με 3-0 τη Σαπεκοένσε και πάει στη Βραζιλία με στόχο την πρόκριση. Το Χ2 στο 1,80+ μας φαίνεται υπερβολικό.

825. ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ – ΑΤΛΑΣ

Μετά από δυο σερί θετικά αποτελέσματα η Κρουζ Αζούλ επέστρεψε στις ήττες, έχοντας πια πέντε στα τελευταία επτά παιχνίδια της (1-1-5, 5/7 over 2,5, 6/7 GG). Η Άτλας μετράει 3-1-2 στα πιο πρόσφατα έξι στο πρωτάθλημα και 2-1-1 μακριά από το γήπεδό της. Δεν μας κάνουν για τόσο φαβορί οι γηπεδούχοι, ωστόσο δεν εμπνέουν τόσο και οι φιλοξενούμενοι για να πάμε ζεστά στην κόντρα.

827. ΤΙΓΚΡΕΣ – ΠΟΥΕΜΠΛΑ

Μετά από πέντε συνεχόμενες νίκες, η Τίγκρες ηττήθηκε στην έδρα της Πούμας, ωστόσο η συνολική εικόνα της το τελευταίο διάστημα είναι πολύ καλή, ενώ και στο γήπεδό της έρχεται από τρία σερί τρίποντα (3-1-1 εντός, 4/5 GG & over 2,5). Η Πουέμπλα κατάφερε μετά από τρεις κολλητές ήττες να κερδίσει την Κρουζ Αζούλ, αλλά μακριά από το σπίτι της μετράει μόνο αρνητικά αποτελέσματα για την ώρα (0-0-3). Ξεκάθαρο φαβορί οι γηπεδούχοι, χωρίς αξία ωστόσο οι τιμές στον άσο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ