ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης (9/9). Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης.

528. ΓΕΟΝΑΜ - ΣΕΟΝΓΚΝΑΜ

Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για τη Γέοναμ (7-5-2 εντός), που κυνηγάει τα πλέι-οφ του πρώτου μισού του βαθμολογικού πίνακα, αυτή τη φορά με τη Μπουσάν εκτός έδρας με 1-1. Συμπλήρωσε πέντε ματς δίχως νίκη (0-3-2) και η εικόνα που παρουσιάζει στο χορτάρι είναι από κακή έως τραγική σε κάποια διαστήματα. Η Σέονγκναμ (6-5-3 εκτός) μετά από έντεκα παιχνίδια αήττητη έχασε από την πρωτοπόρο Γιέονμπουκ με 0-1 εντός έδρας. Δεν άξιζε να χάσει, η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα, υπάρχουν παράπονα από τη διαιτησία. Ντεφορμέ η γηπεδούχος, σταθερά σε καλή κατάσταση και αξιόλογη τακτικά η Σέονγκναμ. Το +0,25 στο 1,75 είναι κάτι παραπάνω από δίκαιο, περιμέναμε τη γραμμή στο 0:0.

527. ΓΚΟΥΑΝΓΚΤΖΟΥ – ΙΝΤΣΕΟΝ ΓΙΟΥΝ.

Τρίτη συνεχόμενη ήττα με κακή εμφάνιση και πέμπτο δίχως νίκη για τη Γκουανγκζού (2-4-6 εντός). Έχει χάσει τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές από τις δύο χειρότερες ομάδες της χώρας (Νταέτζεον και Μπουσάν) και μάλιστα εντός έδρας. Ακόμη μία νίκη για την Ιντσεόν (5-3-5 εκτός). Έμεινε πίσω στο σκορ στο 10’ από την ουραγό Νταέτζεον, αλλά κατάφερε να γυρίσει το ματς πριν το ημίχρονο, έχασε πέναλτι στο 83’ η αντίπαλος. Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη νίκη της, τελευταία παρουσιάζει εξαιρετικό πρόσωπο μακριά από την έδρα της. Εκ διαμέτρου αντίθετες οι πορείες των δύο ομάδων, υπάρχει διαφορά ποιότητας και φόρμας, το διπλόDrawNoBetστο 1,975 είναι ακατανόητα αρκετά ψηλά και σίγουρα λάθος. Τη συγκεκριμένη επιλογή έχουν ποντάρει οι YoungGuns .

646. ΜΠΟΥΣΑΝ - ΣΟΥΓΟΝ

Έμεινε στο 1-1 με τη Γέοναμ η Μπουσάν (3-3-9 εντός) που δείχνει σημάδια βελτίωσης στα τελευταία παιχνίδια. Θα μπορούσε να κερδίσει το τελευταίο της παιχνίδι, δημιούργησε κάποιες καλές ευκαιρίες. Η Σουγόν (6-6-2 εκτός) πήρε τον πόντο με τη λευκή ισοπαλία επί της Ποχάνγκ, άξιζε να χάσει καθώς η εμφάνιση της ήταν τραγική. Άτυχη η Μπουσάν, αφού πέφτει πάνω σε καλή ομάδα. Θα μείνουμε αμέτοχοι, παρότι το 1Χ στο 1,90 είναι μεγαλύτερο απ’ ότι περιμέναμε.

647. ΝΤΑΕΤΖΕΟΝ – ΓΙΕΓΙΟΥ ΓΙΟΥΝ.

Η Νταέτζεον παραμένει στην τελευταία θέση και οι ελπίδες της είναι μηδαμινές στην ουσία. Η Γιεγιού (3-4-8 εκτός) έκανε δεύτερη συνεχόμενη νίκη, 2-1 τη Σεούλ, παίζοντας αρκετά καλά. Υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, ειδικά τώρα που η Γιεγιού δείχνει να βρίσκει φόρμα και να κερδίζει παίζοντας καλά. Το 1,875 στο διπλό είναι δίκαιο.

648. ΟΥΛΣΑΝ - ΓΙΕΟΝΜΠΟΥΚ

Μετά από έξι ματς δίχως νίκη η Ουλσάν (4-7-4 εντός) κέρδισε με 2-1 τη Γκουανγκτζού εκτός έδρας, πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση. Την περιμένει δύσκολος αγώνας απέναντι στην πρωτοπόρο Γιέονμπουκ (7-3-3 μακριά από το σπίτι της). Η οποία νίκησε με την βοήθεια του διαιτητή με 1-0 τη Σέονγκναμ στην προηγούμενη αγωνιστική και παρέμεινε εννέα βαθμούς πάνω από τη δεύτερη Σουγόν. Δεν βρίσκουμε καμία αξία στην αναμέτρηση, προχωράμε στο επόμενο.

645. ΣΕΟΥΛ - ΠΟΧΑΝΓΚ

Μεγάλη μάχη με φόντο το Ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ και οι δύο ομάδες είναι αρκετά καλές, αλλά τελευταία δείχνουν σημάδια κόπωσης και δεν βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Αγωνιστικά είναι ενδιαφέρον παιχνίδι, αλλά δεν μπορούμε να ποντάρουμε κάπου τα χρήματα μας. Πάμε στο επόμενο.

665. ΑΛΜΕΡΙΑ - ΕΛΤΣΕ

Κύπελλο Ισπανίας, νοκ-άουτ αναμετρήσεις.Δυο νίκες στην έδρα της μετράει η Αλμερία για το πρωτάθλημα, μια ισοπαλία και μια ήττα η Έλτσε εκτός, σε καλύτερο επίπεδο ετοιμότητας δείχνουν οι γηπεδούχοι, ωστόσο το ροτέισον που έχει ήδη προαναγγελθεί, μας κάνει επιφυλακτικούς.

654. ΑΛΚΟΡΚΟΝ - ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ

Καλή εκκίνηση πραγματοποιεί η Αλκορκόν, μετράει 2-0-1 και στην έδρα της έχει αγωνιστεί μια φορά επικρατώντας εύκολα με 2-0 της Μαγιόρκα. Η Πονφεραντίνα έχει επίσης απολογισμό 2-0-1 στο ξεκίνημα, με την ήττα να έρχεται στη μοναδική της έξοδο. Σε καλή κατάσταση δείχνουν να βρίσκονται αμφότερες, αλλαγές λογικά θα δούμε και από τις δυο πλευρές, θα το προσπεράσουμε.

653. ΓΙΑΓΚΟΣΤΕΡΑ - ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ

Από την πρώτη νίκη της χρονιάς έρχεται η Γιαγκοστέρα, σε ένα παιχνίδι που είχε την πλήρη εύνοια της διαιτησίας, χωρίς τρίποντο ακόμα η Αλμπαθέτε (0-2-1) η οποία πληρώνει τα πολλά λάθη που κάνει στην άμυνα. Καμιά τους δεν είναι άξια εμπιστοσύνης, καθαρή τριπλή στα μάτια μας.

659. ΚΟΡΔΟΒΑ - ΛΟΥΓΚΟ

Δεν είναι καλά η Κόρδοβα, έρχεται από δυο συνεχόμενες ήττες με σκορ 1-3 (εκτός από Λεγανές και εντός από Αλκορκόν), στο τελευταίο μάλιστα πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση. Η Λούγκο παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα (1-2-0), χωρίς πάντως να εντυπωσιάζει, ενώ και τις δυο φορές που αγωνίστηκε μακριά από την έδρα της απέσπασε ισοπαλίες (2-2 από την Οβιέδο και 1-1 από τη Μιραντές). Η αστάθεια που χαρακτηρίζει τις αμυντικές γραμμές και των δυο ομάδων μας στρέφει προς τοGGστο 2,10 τηςBet365.

657. ΛΕΓΚΑΝΕΣ - ΤΕΝΕΡΙΦΗ

Από την εντός έδρας ισοπαλία με τη Σαραγόσα έρχεται η Λεγανές, η οποία πλέον έχει φέρει όλα τα αποτελέσματα από μια φορά (1-1-1, 3/3GG, 2/3over2,5). Η Τενερίφη πήρε τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα στην έδρα της Ουέσκα (0-1-2, 3/3GG, 2/3over2,5) σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε κάλλιστα να έχει ηττηθεί. Αλλαγές αναμένονται και από τους δυο προπονητές, η εικόνα πάντως των δυο ομάδων μας κάνει να κοιτάμε προς τα αριστερά.

656. ΜΙΡΑΝΤΕΣ - ΟΣΑΣΟΥΝΑ

Χωρίς νίκη ακόμα η Μιραντές (0-2-1), στο γήπεδό της πάντως έχει δυο ισοπαλίες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Η Οσασούνα έρχεται από την πρώτη ήττα της σεζόν (2-0-1), καθώς δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα που πήρε στην έδρα της Αλμερία και ηττήθηκε με 1-2 στα τελειώματα του αγώνα. Πιο έτοιμοι δείχνουν οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο το σετ είναι σφιχτό και δεν αφήνει περιθώριο για παιχνίδι.

658. ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ - ΑΛΑΒΕΣ

Μετά από δυο νίκες με ανατροπή στο πρωτάθλημα, η Νουμάνθια έμεινε στο 0-0 εντός έδρας απέναντι στην Έλτσε πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση. Η Αλαβές (2-0-1) ηττήθηκε με 0-3 στο γήπεδο της Γιαγκοστέρα, σε ένα παιχνίδι που έχει κάθε λόγο να φωνάζει για τη διαιτησία (δυο αποβολές και ένα ανύπαρκτο πέναλτι της καταλογιστήκαν). Αμφότερες μπήκαν καλά στο πρωτάθλημα αλλά τα πιο πρόσφατα αποτελέσματα λογικά θα τις φρενάρουν, περιμένουμε να είναι επιφυλακτικές στο μεταξύ τους παιχνίδι, ενώ αν επιβεβαιωθούν και οι ειδήσεις για αλλαγές φρεσκαρίσματος, θα μπερδέψει ακόμα περισσότερο η κατάσταση.

660. ΤΑΡΑΓΟΝΑ - ΧΙΡΟΝΑ

Καταλανικό ντέρμπι, καλές πάντως οι σχέσεις των δυο ομάδων. Το Σάββατο αναμετρήθηκαν ξανά οι δυο τους στο ίδιο γήπεδο, με την Ταραγόνα (2-1-0) να επικρατεί με 1-0, αποτέλεσμα που κρίνεται δίκαιο. Η Χιρόνα δεν κάνει καλή εκκίνηση στο πρωτάθλημα, καθώς μετράει 1-0-2 και στη μοναδική της νίκη είχε την εύνοια της διαιτησίας. Οι προπονητές των δυο ομάδων αναμένεται να προβούν σε ροτέισον, γεγονός που μας ωθεί στο να μείνουμε μακριά.

551. ΟΥΝ. ΚΟΝΣΕΠΣΙΟΝ – Ο ΧΙΓΚΙΝΣ

Επαναληπτικοί αγώνες για τη φάση των «16» για το κύπελλο της Χιλής, δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας ο αγώνας οδηγείται στα πέναλτι.Στον πρώτο αγώνα μέχρι το 75’ η Κονσεπσιόν κέρδιζε με 0-2, όμως μέσα σε δύο λεπτά η Ο’ Χίγκινς ισοφάρισε. Η σημερινή γηπεδούχος κέρδισε με 1-4 την Αντοφαγάτσα και δείχνει να έρχεται στο παιχνίδι κυπέλλου έτοιμη για τελικό και για μάχη με την ψυχολογία στα ύψη. Η Ο’ Χίγκινς πιστεύουμε ότι είναι ελαφρώς κατώτερη και σε συνδυασμό με την δύναμη της έδρας, δίνουμε ένα προβάδισμα στον άσο. Το 0:0 για τους γηπεδούχους στο 1,75 είναι κάτι παραπάνω από δίκαιο.

661. ΟΒΙΕΔΟ - ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ

Θετικό το πρόσημο από τα πρώτα δείγματα γραφής της Οβιέδο (1-1-1, 2/3over2,5 &GG), η Βαγιαδολίδ (1-0-2) μετράει 2/2 εκτός έδρας ήττες ως τώρα. Αναμένονται αλλαγές και από τους δυο προπονητές, κοιτάμε πάντως προς τα αριστερά μιας και οι ενθουσιώδεις γηπεδούχοι δείχνουν σε καλύτερη κατάσταση.

1221. ΝΤΕΠΟΡΤΕΣ ΤΟΛΙΜΑ – ΑΓΚΟΥΙΛΑΣ ΝΤΟΡΑΔΑΣ

Τέταρτη συνεχόμενη νίκη για την Τολίμα (3-0-1 εντός έδρας), αυτή με 3-1 εκτός έδρας επί της Ουίλια. Ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν ντέρμπι, ανεβάζει την ήδη ανεβασμένη ψυχολογία της Ντεπορτες. Μετά από πέντε ματς δίχως νίκη (0-3-2) κέρδισε την Όνσε Κάλντας με 2-1. Δεν ήταν καλύτερη, απλά η τύχη και η ευστοχία της την οδήγησαν στη νίκη, στο πάθος στάθηκε ο κόουτς της. Ο ασιατικός άσος -0,25 στο 2,00 μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

650. ΟΥΝ. ΤΣΙΛΕ – ΣΑΝ ΛΟΥΙΣ

Μεγάλη έκπληξη στον πρώτο αγώνα, όταν η Σαν Λούις κέρδισε με 3-1 εντός έδρας και πήρε το προβάδισμα. Η Ουνιβερσιτάδ ντε Τσίλε είναι αρκετά καλύτερη ομάδα και μπορεί να κάνει την ανατροπή και να πάρει σκορ πρόκρισης. Αλλά η κατάσταση που βρίσκεται τελευταία μας απομακρύνει από τα –μεγάλα- ασιατικά χάντικαπ της, όπως και από το –δίκαιο- over 3,25.

722. ΛΑΝΟΥΣ – ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ

Nobet.

513. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ - ΑΒΑΪ

Έχει χάσει έδαφος από την κορυφή η Μινέιρο (8-1-3 εντός), η Αβαΐ (2-2-7 εκτός) παραπαίει έχοντας πέντε ήττες στα πιο πρόσφατα έξι (1-0-5), ενώ έχει και ισάριθμες ήττες στις τελευταίες τέσσερις εξόδους της. Σε ανάξιες ενασχόλησης τιμές προσφέρεται ο άσος, που δείχνει να είναι πάντως το πρώτο σημείο της αναμέτρησης.

521. ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ

Δυνατή εντός η Ιντερνασιονάλ, μετράει 7-2-2 συνολικά και τρεις νίκες με λευκό παθητικό στα τελευταία, η Παλμέιρας (3-2-6 εκτός) έρχεται από τέσσερις συνεχόμενες ήττες μακριά από την έδρα της, ενώ θα έχει και σημαντικές απουσίες για το προσεχές παιχνίδι. Μας κάνει ο άσος στο 2,00 του Stoiximan .

568. ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ – ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ

Παρατεταμένο το ντεφορμάρισμα της Βάσκο (0-1-8) που είναι ουραγός και με τις χειρότερες επιδόσεις σε όλους τους τομείς (9-43 τέρματα). Την έχουμε κοντράρει άπειρες φορές φέτος όμως και η Πόντε Πρέτα δεν είναι στα καλύτερα της, πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-3-2) αλλά έπαιξε με πολύ ανταγωνιστικές ομάδες. Στο γήπεδο της εμφανίζει καλό αγωνιστικό πρόσωπο όμως δεν δικαιολογούνται αποδόσεις τόσο ξεκάθαρου φαβορί (1,65), στα υπόψη το ασιατικό διπλό +0,75 (1,95) στην Bet365που αν ανέβει ένα κλικ τοline(+1) ίσως γίνει και επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1222. OYNIAOTONOMA – ΙΝΤΕΠ. ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν έχουν δείξει ιδιαίτερα δείγματα γραφής στα τελευταία παιχνίδια, δίκαιο το σετ, πάμε στο επόμενο.

1233. ΚΟΡΤΟΥΛΟΥΑ – ΙΝΤΕΠ. ΜΕΝΤΕΓΙΕΝ

Τέταρτο συνεχόμενο ματς που δεν καταφέρνει να βρει δίχτυα η Κορτουλούα, έχασε με 1-0 εκτός έδρας από την Ντεπορτίβο Κάλι και συνέχισε την κακή της πορεία (1-3-2). Τρίτη συνεχόμενη νίκη χωρίς να δεχτεί γκολ για τη Μεντεγίν, αυτή τη φορά κέρδισε στο κλάσικο με 1-0 τη Νασιονάλ. Ήταν ακόμα περισσότερο βελτιωμένη, όπως τόνισε και ο προπονητής της, και έπαιξε αρκετά έξυπνα και με σωστό τακτικό πλάνο. Δεν δέχεται εύκολα γκολ η γηπεδούχος, ομοίως και η Μεντέγιν, αλλά η Κορτουλούα είναι σε περίοδο επιθετικής αφλογιστίας. Το διπλό 0:0 στο 1,90 είναι κάτι παραπάνω από δίκαιο.

649. ΟΥΝ. ΚΑΤΟΛΙΚΑ - ΚΟΜΠΡΕΛΟΑ

Με αρκετές αλλαγές έπαιξε στο πρώτο ματς η Κατόλικα και έχασε δίκαια με 2-0. Η Κομπρελόα είναι ομάδα Β’ κατηγορίας και πάει για άνοδο, ενώ η Κατόλικα κυνηγάει τον τίτλο φέτος και αυτός είναι ο βασικός στόχος. Στον επαναληπτικό θα αγωνιστεί με βασικούς με στόχο την πρόκριση και πιστεύουμε ότι θα το πετύχει. «Δώρο» ήταν τα αρχικά 1,85 που πρόλαβε ο DSuker , τώρα ο άσος είναι κάτω από το 1,50.

601. ΤΖΟΪΝΒΙΛ - ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ

Μάχη για να βγει εκτός της ζώνης του υποβιβασμού δίνει η Τζόινβιλ, βασίζεται κυρίως στην έδρα της όπου μετράει 4-3-4 συνολικά και έχει παραμείνει αήττητη στα πιο πρόσφατα πέντε (3-2-0). Η Σαπεκοένσε είναι για τέσσερα ματς χωρίς τρίποντο (0-1-3) και έχει το δεύτερο χειρότερο εκτός έδρας απολογισμό της κατηγορίας (1-2-8 συνολικά εκτός). Το παιχνίδι είναι ντέρμπι με αντιπαλότητα, θα πάμε με το μομέντουμ των γηπεδούχων, στο 2,05 βρίσκουμε τον ασιατικό άσο -0,25 στηνBet365.

569. ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ

Ιδανική ευκαιρία να περάσει στην 4η θέση έχασε η Ατλέτικο Παραναένσε που δεν κατάφερε να κερδίσει εντός έδρας την Ζοϊνβιλ (0-0). Η Φιγκεϊρένσε έρχεται από τον διασυρμό στο Μπέλο Οριζόντε (5-1 Κρουζέιρο) και σίγουρα το ηθικό της κλονίστηκε ακόμα περισσότερο. Η «φουρακάο» είναι καλύτερη ομάδα και μπορεί να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα, στο 1,725 προσφέρει η Bet365το ασιατικό διπλό +0,25. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

610. ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ - ΓΚΡΕΜΙΟ

Αλώβητη έφυγε και από την έδρα της Παλμέιρας (3-3) στο κλάσικο παουλίστα η Κορίνθιανς που συνεχίζει μόνη πρώτη στην κορυφή με +5 βαθμούς διαφορά από Ατλέτικο Μινέιρο και +6 από την τωρινή αντίπαλο της, Γκρέμιο. Η «ιμορτάλ» προσέχει πολύ τα νώτα της, μόλις δύο γκολ παθητικό στα επτά τελευταία ματς που είναι και αήττητη (5-2-0) ενώ αμφότερες διαθέτουν τις δύο καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος με 18 γκολ παθητικό. Καλή επιλογή δείχνει ο συνδυασμόςNG&under3,5 στο 1,75 του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

609. ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ - ΦΛΟΥΜΙΝΕΣΕ

Μετά από σχεδόν ένα τρίμηνο, η Κοριτίμπα βγήκε εκτός της επικίνδυνης ζώνης, χάρη στην εκπληκτική αμυντική της λειτουργία, μιας και διατηρεί ανέπαφη την εστία της εδώ και πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ αγνοεί την ήττα εδώ και έξι ματς. Σε αντίθετη πορεία η Φλουμινένσε, που έρχεται από τέσσερις διαδοχικές ήττες, με την τελευταία να είναι και αυτή που την πλήγωσε περισσότερο, καθώς ήταν στο κλάσικο από τη Φλαμένγκο. Εξαιρετική η ψυχολογία των γηπεδούχων, που με όπλο την άμυνα αναμένουμε να επικρατήσουν και της «Φλου», με τον -0,25 ασιατικό άσο να προσφέρεται σε απόδοση 2,025 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

605. ΣΑΝΤΟΣ – ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ

Κλάσικο παουλίστα με τη Σάντος να είναι αήττητη στα εννέα τελευταία (6-3-0) και να κάνει πορεία πρωταθλητισμού από τη στιγμή που ήρθε ο Ντοριβάλ Ζούνιορ. Μετράει επιπλέον και έξι σερί νίκες στο «Ουρμπάνο Καλντέιρα» (6-0-0) με τη Σάο Πάολο αντίστοιχα εκτός έδρας να μην είναι τόσο αποτελεσματική (3-2-6) αφού κέρδισε μόλις μια φορά στα πέντε πιο πρόσφατα (1-1-3). Σε τέτοια ντέρμπι παίζει μεγάλο ρόλο η έδρα και η Σάντος ξέρει να εκμεταλλεύεται κατάλληλα αυτό το πλεονέκτημα, 2,34 συνδυαστική απόδοση βγάζουν τα σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη στο 1-1 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1247. ΑΛΙΑΝΖΑ ΠΕΤΡΟΛΕΡΑ – ΝΤΕΠ. ΚΟΥΚΟΥΤΑ

Η πρωτοπόρος Αλιάνσα (5-0-0 εντός έδρας) υποδέχεται την ουραγό Κουκούτα (0-0-4 εκτός). Ο άσος είναι αρκετά χαμηλός και αναμένεται να επιβεβαιωθεί χωρίς μεγάλη δυσκολία, υπό σκέψη το -1 της γηπεδούχου στο 1,80.

1248. ΛΟΣ ΜΙΓΙΟΝΑΡΙΟΣ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΖΟΥΝΙΟΡ

Στο 1-1 με τη Σάντε Φε στο κλάσικο έμεινε η Μιγιονάριος, που έδειξε αρκετά δείγματα βελτίωσης. Περιμένουμε να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και άμεσα να επιστρέψει στις νίκες και να χτίσει σερί. Η Τζούνιορ έχασε με 0-2 από την Ουνιαουτόνομα και πραγματικά απογοήτευσε έντονα. Έδειξε να μην μπορεί να δημιουργήσει φάσεις. Πιστεύουμε ότι στο υψόμετρο της Μιγιονάριος δεν θα μπορέσει να πάρει κάτι, οι Young Guns έχουν επιλέξει τον άσο στο 1,80, τώρα βρίσκεται στο 1,50!

934. ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ – ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ

Το Βανκούβερ (7-1-4 εντός έδρας) έχασε με 0-2 από το Χιούστον εκτός έδρας, έπαιζε με κάποιες αλλαγές. Συνολικά στα τελευταία παιχνίδια παίζει καλό ποδόσφαιρο η ομάδα του Καναδά (4-0-2) και παραμένει στη δεύτερη θέση της Δύσης. Έχει κάποιες σημαντικές απουσίες βασικών παικτών. Ήταν βυθισμένο στη μετριότητα το Κολοράντο, αλλά έκανε ένα σερί τριών νικών και έχει ακόμα ελπίδες για τα πλέι-οφ. Επίσης έχει κάποιες σοβαρές απουσίες. Τα αρχικά 1,80 του άσου είχαν κάποια αξία, το 1,60 δεν έχει, πάμε παρακάτω.

935. ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ – ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΙ

Nobet.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ