ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης (28/1). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης

116. ΒΕΡΟΙΑ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Την ανατροπή του 2-1 από το «ματιασμένο» ματς της Νέας Σμύρνης ψάχνει η Βέροια. Αγωνιστικά η «βασίλισσα» είναι πολύ ανώτερη και ξεκάθαρο φαβορί (7-2-1 εντός έδρας στο πρωτάθλημα, 0-1-9 εκτός έδρας ο Πανιώνιος), τα στατιστικά και οι φόρμες, όμως, παραμερίζονται όταν ξεκινάνε οι «ομορφιές» στην Ελλάδα. Ο άσος έπεσε από 1,66 στο 1,28 και το over από 2,00 στο 1,45 στην Bet365, οι tipsters του BetBlog, όμως, έδειξαν για ακόμα μία φορά τα γρήγορα αντανακλαστικά τους. Ο Betol πρόλαβε το over στον Stoiximan στο 2,00 (πλέον στο 1,61), ενώ οι Young Guns προτίμησαν τον συνδυασμό 1 & over στο 1,83 της ίδιας εταιρείας. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

117. ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ – ΣΙΒΑΣΠΟΡ

Κόντρα στην πρώην ομάδα του ο Γιαλτσίν της Αντέπ, οι δύο ομάδες παίζουν το Σάββατο στο ίδιο γήπεδο για το πρωτάθλημα. Υπάρχει κίνηση προς την κόντρα στην αγορά, αμφότερες είναι ενδιαφερόμενες βαθμολογικά, ας δούμε και τι 11άδες θα κατεβάσουν.

Πάμε στοίχημα LIVE

---. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΧΑΝΙΑ

Με το «όμορφο» 1-2 στα Χανιά, ο ΠΑΣ έχει πλέον ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης για τους «8» του κυπέλλου. Λογικά με αλλαγές οι γηπεδούχοι, που τα πηγαίνουν πολύ καλά και στο πρωτάθλημα, με σημαντικές απουσίες στη μεσοαμυντική γραμμή τα Χανιά, το ματς είναι χωρίς ιδιαίτερο άγχος και το over ως αουτσάιντερ (2,02/ Stoiximan ) αξίζει να προτιμηθεί. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

---. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΤΥΡΝΑΒΟΣ

Εμφανές το προφανές, 2-0/3-0/4-0.

118. ΡΟΝΤΑ – ΕΞΕΛΣΙΟΡ

Τρελίτσα πουλάει φέτος η Ρόντα, στο πρωτάθλημα έχασε από τις αδύναμες Βααλβάικ και Φορτούνα Σιτάρντ με 3-0 και 1-3 αντίστοιχα, ενδιάμεσα στο κύπελλο απέκλεισε στη παράταση την Αϊντχόφεν! 7-1-3 το εντός έδρας ρεκόρ της στη 2κατηγορία, ευκαιρία διάκρισης το κύπελλο, αφού η Εξέλσιορ είναι ομάδα στα μέτρα της και ασθενική εκτός (1-5-4 ρεκόρ στην Ερεντιβίζιε). Άσος με κάλυψη στο Χ, σημείο που παίρνει πάνω του τα πρώτα πονταρίσματα.

287. ΓΟΥΙΝΕΑ – ΜΑΛΙ

Τελευταία αγωνιστική στον όμιλο των 1-1 (4/4 ως τώρα), αν πάλι τα ματς είναι ισόπαλα θα μετρήσει η επίθεση, οπότε σε όποιο Χ έχει περισσότερα γκολ οι ομάδες θα περνάνε χεράκι-χεράκι. Αυτά υπόψιν για τοlive, αρκετά πιθανό να προσφέρουν ευκαιρίες στοιχηματισμού στο τέλος.

288. ΚΑΜΕΡΟΥΝΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ

Ό,τι ισχύει και παραπάνω.

119. ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ

Δεύτερο ματς με νέο τεχνικό η Εσκισεχίρ, που δεν είναι άνετη στο πρωτάθλημα, αλλά έχει την ευκαιρία με ισοπαλία να προκριθεί στους «16» του κυπέλλου (εκτός αν την τελευταία αγωνιστική χάσει με 4-0 ή παραπάνω από την Ντιγιαρμπακίρ). Πρώτος στόχος για τη Γαλατάσαραϊ είναι το πρωτάθλημα, στο κύπελλο έρχεται από ήττα-σοκ 0-2 από την Ντιγιαρμπακίρ και δεν θα έλεγε όχι σε μια βολική ισοπαλία που την εξασφαλίζει 100%. Στο 3,35 το Χ στον Stoiximan (επιλογή DSuker ), 0-0 έληξαν και τα τρία τελευταία μεταξύ τους με γηπεδούχο την Εσκισεχίρ. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

120. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. – ΤΟΤΕΝΑΜ

Επαναληπτικός ημιτελικός για το Λιγκ Καπ, ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ μετράει μόνο στη παράταση. Ισχνό 1-0 στο πρώτο ματς για την Τότεναμ, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ του κυπελλάκια Κλαφ Τζούνιορ δίνει το ματς της χρονιάς, στην έδρα της αναμένεται να ζορίσει τα “σπιρούνια” που γενικά φέτος δεν παίζουν καλό ποδόσφαιρο και οι νίκες τους είναι οριακές. Μαζεύονται οι αποδόσεις για το 1Χ, η ισοπαλία πάντως δεν κάνει στους γηπεδούχους οπότε κάποια στιγμή είναι αναγκασμένοι να τα παίξουν όλα για όλα.

121. ΠΑΡΜΑΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Δραματική η κατάσταση στην Πάρμα, η ήττα από την Τσεζένα είναι ουσιαστικά ταφόπλακα στην προσπάθειά της για αποφυγή του υποβιβασμού (-10 πλέον από τη σωτηρία), ενώ από τη Δευτέρα αποτέλεσε παρελθόν και ο Κασάνο. Με κάποιες αλλαγές η Γιουβέντους (όπως έκανε και στο 6-1 επί της Βερόνα), το ματς δείχνει περίπατος για τους φιλοξενούμενους, 1,95 πληρώνει το -1,5 ασιατικό διπλό στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

122. ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ – ΦΙΤΕΣΕ

Νοκ-άουτ προημιτελικός κυπέλλου, με την Γκρόνινγκεν να παραμένει ακόμα αήττητη εντός έδρας σε πρωτάθλημα και κύπελλο (5-5-0), έχοντας ήδη υποδεχτεί Άγιαξ (2-0) και Αϊντχόφεν (1-1) και τη Φίτεσε να έρχεται από δύο σερί ήττες μετά την επανέναρξη και τη χειρότερη φετινή της εμφάνιση (στο κολακευτικό γι’ αυτήν 4-1 από τη Χέρενφεν) και να έχει μόνιμο πρόβλημα εκτός έδρας (2-1-6, αν και πριν τη διακοπή είχε προκριθεί στο κύπελλο με 0-4 επί του Άγιαξ!). Στο 1,925 προσφέρεται ο +0,25 ασιατικός άσος στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

Πάμε στοίχημα LIVE

123. ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ – ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ

Λιγκ Καπ Πορτογαλίας, ουσιαστικά χωρίς ελπίδες πρόκρισης οι δύο ομάδες, υποχωρεί το 1Χ, λογικό αφού η Μποαβίστα στην έδρα της προβάλει αντιστάσεις.

124. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. – ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ

Ανεβασμένη η Σετούμπαλ, 2/2 νίκες εντός μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, εκτός έδρας στο πρωτάθλημα μετράνε όμως 0-2-7. Η Σπόρτινγκ με νίκη κλειδώνει την πρόκριση, με ισοπαλία θα πρέπει να περιμένει τα αλλά αποτελέσματα. Λογικά τα“λιοντάρια”θα κάνουν το καθήκον τους.

125. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Επαναληπτικός του 1-0 στο Καμπ Νου για τα προημιτελικά του Κόπα Ντελ Ρέι, παιχνίδι στο οποίο η Μπαρτσελόνα χρειάστηκε γκολ του Μέσι στο 85’ για να επικρατήσει. Φαβορί οι “μπλαουγκράνα”, χωρίς λόγο και αιτία, ειδικά σε ματς που προκρίνονται και με σκορ ήττας.

126. ΠΟΡΤΟ – ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ

Νίκη για να εξασφαλίσει 100% την πρόκριση θέλει η Πόρτο, αυτό μόνο, τίποτ’ άλλο.

144. ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ

Προκριματικός αγώνας για το Κόπα Λιμπερταδόρες, μονό ματς σε ουδέτερο, φυσικά και δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχοληθούμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ