ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου (21/5). Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου.

798. ΓΙΟΥΜΠΙΛΟ ΙΒΑΤΑ - ΒΕΝΤΦΟΡΕΤ ΚΟΦΟΥ

Η Γιούμπιλο Ιβάτα (1-2-2 εντός) έχασε από την Ομίγια με 1-0 για το Λιγκ Καπ και αποκλείστηκε, δεν έβαλε κανέναν βασικό και δεν κατάφερε να παίξει καλά. Περνάει φάση ντεφορμαρίσματος και στο πρωτάθλημα. Η Κόφου (1-4-1 εκτός) επίσης αποκλείστηκε από το Λιγκ Καπ, με ήττα με 0-2, επίσης χρησιμοποίησε ελάχιστους βασικούς. Αγνοεί για οκτώ ματς τη νίκη και φέρνει πάρα πολλές ισοπαλίες (0-6-2) σε όλες τις διοργανώσεις. Ματς-παγίδα, δεν θα μας απασχολήσει.

800. ΣΟΥΓΟΝ – ΟΥΛΣΑΝ

Η Σουγόν (1-3-1 εντός) κέρδισε με 2-1 τη Σουόν Σίτι, αυτή η νίκη στο ντέρμπι αναμένουμε να της δώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια και να καταφέρει να χτίσει πάνω σε αυτή τη νίκη. Στο τέλος θα μπορούσε να ισοφαριστεί, αλλά ήταν τυχερή, δεν εντυπωσίασε και νίκησε οριακά. Η Ουλσάν (2-1-1 εκτός) έμεινε στο 0-0 με την Ποχάνγκ στην έδρα της, ήταν ανώτερη και άξιζε κάτι παραπάνω, αλλά η ατυχία, το δοκάρι και ο αντίπαλος κίπερ της στέρησαν το γκολ στις λίγες κλασικές της ευκαιρίες. Ματς με αρκετή ισοπαλία, στις οποίες έχει ιδιαίτερη έφεση η γηπεδούχος.

799. ΣΑΝΓΚΓΙΟΥ ΣΑΝΓΚΜΟΥ – ΣΕΟΝΓΚΝΑΜ

Η Σανγκγιού (3-2-0 εντός) παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Ιντσεόν κατάφερε να κάνει την ανατροπή και στο τέλος να κερδίσει χωρίς μεγάλες δυσκολίες με 4-2. Θα μπορούσε και με μεγαλύτερο σκορ, αφού έχασε ευκαιρίες και θα έπρεπε να έχει κερδίσει ένα πέναλτι. Η Σεονγκνάμ (2-2-1 εκτός) έχασε από την πρωτοπόρο Σεούλ με 2-3, βρέθηκε μπροστά στο σκορ όμως δεν κατάφερε να πάρει ούτε έναν πόντο. Ροντέο παιχνίδι, με άμυνες για γέλια αφού σχεδόν σε όλα τα γκολ έχουν κάνει κάποιο παιδικό λάθος. Το +0,25 της γηπεδούχου κρύβει αξία, περιμέναμε ανάποδα το σετ, αν και δεν έχει τεράστια διαφορά.

806. ΚΑΣΙΒΑ – ΦΟΥΚΟΥΟΚΑ

Η Κασίβα (2-1-2 εντός) παρότι έπαιξε με αρκετούς βασικούς έχασε από τη Νιιγκάτα που έκανε ροτέισον με 1-2 και αποκλείστηκε. Στα τελευταία ματς έχει πολλά προβλήματα, δημιουργεί φάσεις αλλά σκοράρει με το σταγονόμετρο. Η Φουκουόκα (1-2-3 εκτός) μετά τη μόλις δεύτερη της νίκη στο πρωτάθλημα έβαλε βασικούς στο Λιγκ Καπ όμως έχασε με 1-2 από τη Γιοκοχάμα και τώρα θα πρέπει να ψάξει και να βρει εκ νέου τα ψυχικά αποθέματα για να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις. Ο άσος στο 1,55 είναι δίκαιος.

807. ΤΟΣΟΥ – ΟΜΙΓΙΑ

Η Τόσου (1-2-2 εντός) συνέχισε τις μέτριες εμφανίσεις και έφερε για το Λιγκ Καπ 1-1 με την Καβασάκι σε ένα αδιάφορο ματς που πραγματικά δεν ένοιαζε καμία ομάδα. Στο πρωτάθλημα αγνοεί τη νίκη στα τρία τελευταία ματς (0-1-2), έχει μόλις δύο νίκες στη σεζόν και δείχνει σε κακή κατάσταση. Η Ομίγια (5-0-1 εκτός) κέρδισε με 1-0 την Ιβάτα και προκρίθηκε στο Λιγκ Καπ. Ξαφνιάζει ευχάριστα η νεοφώτιστη με τις εμφανίσεις της σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ. Το +0,25 για την Ομίγια έχει αξία, θα προτιμήσουμε το DNB αφού δεν φέρνουν αρκετές ισοπαλίες οι δύο ομάδες, που το βρίσκουμε στο 2,35.

808. ΓΕΟΝΑΜ – ΓΙΕΟΝΜΠΟΥΚ

Η Γεονάμ (0-1-3 εντός) έχασε με 0-3 από τη Γιεγιού, δεν έβαλε δύσκολα στην αντίπαλο της, ιδιαίτερα μετά το 0-1 που έπειτα η ήττα ήρθε πολύ εύκολα. Η Γιεονμπούκ (1-3-0 εκτός) ντούμπλαρε τις νίκες της, αφού μετά τη Σουόν Σίτι κέρδισε τη Σουγόν με 3-2 σε ένα ματς ροντέο. Την προηγούμενη αγωνιστική είχε ρεπό, για το Ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ πήρε ισοπαλία με 1-1 στη Μελβούρνη για το πρώτο ματς της φάσης των 16. Χαμηλά το διπλό, έρχεται και από ταξίδι η Γιεονμπούκ και δεν έχει τη εύκολη εκτός έδρας νίκη.

819. ΧΙΡΟΣΙΜΑ - ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ

Η Χιροσίμα (3-2-1 εντός) στην τελευταία της αναμέτρηση έμεινε στο 0-0 με την Κασίβα για το πρωτάθλημα, ματς που είχε φάσεις και του άξιζαν γκολ, αλλά η αστοχία των δύο ομάδων δεν τα κατάφεραν. Η Γκάμπα Οσάκα (3-1-1 εκτός) μετά από περίπου ένα μήνα ντεφορμαρίσματος και αρνητικών αποτελεσμάτων κέρδισε με 2-1 την Ιβάτα και ελπίζει σε συνέχιση της ανάκαμψης. Ματς με αρκετή ισοπαλία στα μάτια μα, λίγο πιο μοιρασμένο θα θέλαμε το σετ.

818. ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ - ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜΑΡΙΝΟΣ

Η Βίσσελ Κόμπε (3-2-1 εντός) κέρδισε με 2-0 την Κόφου και προκρίθηκε σε έναν θεσμό που την ενδιαφέρει και χρησιμοποιεί καλή ενδεκάδα (Λιγκ Καπ). Η ήττα από την Καβασάκι στο πρωτάθλημα της σταμάτησε το σερί, γενικότερα έχει θετική παρουσία μέχρι τώρα. Η Γιοκοχάμα (3-1-2 εκτός) που είχε ένα μήνα να κερδίσει νίκησε με 2-1 για το Λιγκ Καπ την αδύναμη Φουκουόκα και πήρε ψυχολογία για τη συνέχεια. Δύσκολο ματς, αμφότερες έδειξαν ενδιαφέρον για το Λιγκ Καπ και ίσως βγάλουν κούραση. Πάσο.

821. ΛΙΑΟΝΙΝΓΚ - ΚΟΥΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΕΒ.

Η Λιαονίνγκ (0-3-1 εντός) έφερε δεύτερη συνεχόμενη σερί ισοπαλία, αυτή τη φορά με τη Χανγκζού, κατέβηκε στο γήπεδο με μόνο στόχο το μηδέν στην άμυνα. Έκανε μόνο μία φάση σε ολόκληρο το παιχνίδι. Βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, λογικό με βάση τα την εικόνα που παρουσιάζει, Η Γκουανγκζού Εβεργκράντε (3-0-1 εκτός) έκανε την όγδοη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα, με 2-0 επί της Χεμπέι. Βέβαια το τρίποντο δεν ήρθε τόσο εύκολα όσο δείχνει το σκορ και όσο τα προηγούμενα. Αλλά η ποιότητα της της επιτρέπει να κερδίζει και όταν δεν είναι εμφανώς ανώτερη. Στο 1,25 το διπλό.

829. ΣΟΝΑΝ – ΣΕΝΤΑΪ

Η ουραγός Σονάν (0-0-6 εντός) δεν μπορεί να σταυρώσει βαθμό στην έδρα της και έτσι δεν γίνεται να σωθεί. Σε ένα αδιάφορο ματς για το Λιγκ Καπ κέρδισε με 3-2 την Κασίμα και θέλει να πάρει ψυχολογική ώθηση από αυτή τη νίκη. Η Σεντάι (1-2-3 εκτός) μετά τη νίκη επί της Φουκουόκα έχασε από την Ομίγια με 0-1 και επανήλθες στα άσχημα αποτελέσματα με μετριότατες εμφανίσεις. Καμία ομάδα δεν είναι καλά, η μεσοβδόμαδη νίκη της Σόναν ίσως τη βοηθήσει να κάνει σεφτέ στο γήπεδο της, πάντως αν τον κάνει θα τον κάνει χωρίς εμάς.

839. ΝΑΓΚΟΓΙΑ – ΚΑΣΙΜΑ

Η Ναγκόγια (3-1-2 εντός) έμεινε στο 2-2 με την Κόφου, χωρίς να εντυπωσιάσει, δίκαιη η μοιρασιά. Είχε ρεπό από το Λιγκ Καπ και ίσως αυτό την ανανέωσε και της έδωσε δυνάμεις. Πραγματοποιεί μέχρι τώρα μέτρια χρονιά. Η Κασίμα (2-3-1 εκτός) έχασε από τη Σονάν με 2-3 για το Λιγκ Καπ σε ένα αδιάφορο ματς που έβαλε αναπληρωματικούς βέβαια. Το διπλό του 1,60-1,70 είναι αρκετά χαμηλό, δεν μας πείθει τόσο πολύ η Κασίμα.

843. NΙΪΓΚΑΤΑ – ΚΑΒΑΣΑΚΙ

Η Νιιγκάτα (0-3-2 εντός) κέρδισε για το Λιγκ Καπ την Κασίβα με 2-1, ήταν κακή και κατώτερη της αντιπάλου της όμως με τη βοήθεια της τύχης κέρδισε. Με αρκετούς αναπληρωματικούς αμφότερες, αφού η αναμέτρηση δεν είχε ουσιαστικό ενδιαφέρον. Η πρωτοπόρος Καβασάκι (5-0-0 εκτός) είχε αποκλειστεί πριν το ματς με την Σαγκάν Τόσου (1-1) από το Λιγκ Καπ, έβαλε μόνο αναπληρωματικούς και ξεκούρασε τους παίκτες που τραβάνε το κουπί μέχρι τώρα. Παραμένει στην κορυφή με φοβερές εμφανίσεις εκτός έδρας. Το 2,00 του διπλού είναι οριακά αποδεκτό και δίκαιο.

856. ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ - ΑΜΚΑΡ ΠΕΡΜ

Τελευταία αγωνιστική στην πρώτη κατηγορία της Ρωσίας. Η ήττα στη Μόσχα από την ΤΣΣΚΑ με 2-0, στέρησε κάθε ελπίδα της Κράσνονταργια κατάληψη της δεύτερης θέσης, με αποτέλεσμα η ομάδα του Όλεγκ Κονόνοφ να αρκεστεί στην έξοδο στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Μετά από εννέα αγωνιστικές (0-5-4), η Άμκαρεπέστρεψε στις νίκες με το 1-0 επί της Ούφα και κατάφερε να κλειδώσει την παραμονή της στα μεγάλα σαλόνια. Οι γηπεδούχοι είναι αυτοί που χρειάζονται το τρίποντο, το οποίο δεν αποκλείεται να μην τους κάνει κιόλας, γεγονός που καθιστά ακόμα πιο αποτρεπτικό τον πολύ χαμηλό άσο του 1,26 στον Stoiximan . Εναλλακτική θα μπορούσε να αποτελέσει ο συνδυασμός του με τοover2,5 στο 1,88 της ίδιας εταιρίας, με την Κράσνονταρ να έρχεται από τέσσερις συνεχόμενες εντός έδρας νίκες με πολλά γκολ και το παιχνίδι να είναι αδιάφορο μιας και απουσιάζει το κίνητρο.

857. ΚΡΙΛΙΑ - ΑΝΖΙ ΜΑΧΑΤΣΚΑΛΑ

Να μην πετάξει στο καλάθι των αχρήστων τις δύο νίκες που έκανε με Ρούμπιν και Μορντόβια θέλει η Ανζί προκειμένου να παραμείνει στην κατηγορία. Αυτό μπορεί να γίνει είτε απευθείας αν την ίδια ώρα δεν κερδίσει η Κούμπαν ή μετά από αγώνα μπαράζ σε περίπτωση που η ίδια απλά νικήσει. Πολύ λεπτές οι ισορροπίες στην ουρά όμως, κινδυνεύει με ισοπαλία ή ήττα να βρεθεί ξανά στις δύο τελευταίες θέσεις και να υποβιβαστεί στη 2η κατηγορία. Θα πάμε με το κίνητρο της Ανζί, στο 1,87 προσφέρεται το διπλό στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

858. ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ - Μ.ΣΑΡΑΝΣΚ

Μούσκεμα τα έκανε η Λοκομοτίβ, αφού με ρεκόρ 0-1-3 στις 4 τελευταίες αγωνιστικές και 1-3-3 στις 7 πιο πρόσφατες, έμεινε εκτός πεντάδας. Βρίσκεται στο -3 από τη συμπολίτισσα Σπαρτάκ, αλλά υστερεί σε ισοβαθμία μαζί της λόγω λιγότερων νικών. Η Μορντόβιαέδειξε να αναγεννιέται από τις στάχτες της, αφού τα πολλά οικονομικά προβλήματα την πείσμωσαν και έτρεξε ένα σερί τεσσάρων αγωνιστικών χωρίς ήττα (2-2-0), πριν αυτό διαλυθεί από Ζενίτ και Ανζί (ήττες με 3-0 αμφότερες). Στο φινάλε του πρωταθλήματος μπαίνει με την πλάτη στον τοίχο, καθώς βρίσκεται στην τελευταία θέση και το χειρότερο είναι πως έχει τις λιγότερες νίκες -για την ώρα- απ’ όσες ομάδες εμπλέκονται στην ουρά. Για να ελπίζει στην παραμονή, χρειάζεται μόνο νίκη, αφού οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα τη στέλνει απευθείας στη δεύτερη κατηγορία. Βέβαια, δύσκολα θα σωθεί αποφεύγοντας τα πλέι-άουτ, αλλά αν μη τι άλλο θα μπορέσει αν πάρει το τρίποντο να ελπίζει πως θα διεκδικήσει μέσω αυτής της διαδικασίας τη σωτηρία της. Το κίνητρο είναι με την ομάδα από το Σαράνσκ, αλλά τα δύο τελευταία ματς με Ζενίτ και Ανζί, όπου έχασε με κάτω τα χέρια, μας δείχνουν πως ίσως δεν το πιστεύει ιδιαίτερα, οπότε για το λόγο αυτό δε θα μπλέξουμεpregameμε το διπλό του 3,20 στηνBet365, τηρώντας στάση αναμονής για τοlive.

859. ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ – ΖΕΝΙΤ

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται η Ντιναμό, αφού αγνοώντας τη νίκη στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές (0-1-7) έχει μπλέξει για τα καλά στη μάχη της παραμονής. Για να εξασφαλίσει το ότι δε θα υποβιβαστεί απευθείας, χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη, ενώ σε περίπτωση που δεν πάρει το τρίποντο, είναι πολύ πιθανό να αποχαιρετήσει τα μεγάλα σαλόνια δίχως καν να παίξει πλέι-άουτ. Η Ζενίτ με το 1-1 κόντρα στη Λοκομοτίβ έχασε κάθε ελπίδα για τη δεύτερη θέση και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα αρκεστεί στην απευθείας συμμετοχή στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, κάτι που κέρδισε λόγω της κατάκτησης του κυπέλλου. Με πολλές απουσίες ταξιδεύει στη Μόσχα η ομάδα του Βίλας Μπόας, το κίνητρο των γηπεδούχων είναι τέτοιο που καθιστά τον άσο στο 2,625 του Stoiximanως τη μοναδική επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

860. ΟΥΡΑΛ – ΚΟΥΜΠΑΝ

Τελευταία στροφή στη Ρωσία και η μάχη μαίνεται για το ποιες ομάδες θα σωθούν, ποιες θα υποβιβαστούν απευθείας και ποιες θα παίξουν σε αγώνες μπαράζ. Η Κούμπαν μετά τις δύο σπουδαίες νίκες της με Λοκομοτίβ και Ντιναμό Μόσχας, τις οποίες σημειωτέον πως δεν τις βρήκε βαθμολογικά αδιάφορες, κρατάει την τύχη στα χέρια της. Νίκη στο Εκατέρινμπουργκ με την βαθμολογικά αδιάφορη Ουράλ θα ισοδυναμεί με την παραμονή της στην κατηγορία. Σε πολύ χαμηλή απόδοση το διπλό και χωρίς καμία αξία, θα στραφούμε στο under(2,025 /Bet365)που έχει λογική αφού περιμένουμε κλειστό ματς κυρίως από τη μεριά των φιλοξενούμενων. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

861. ΟΥΦΑ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ

Τις 3 συνεχόμενες ήττες έφτασε η Ούφαμε το 1-0 στο Περμ από την Άμκαρ, αγνοεί τη νίκη εδώ και 5 αγωνιστικές (0-1-4), με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Αλυσιδωτές οι εξελίξεις, αφού παραιτήθηκε ο προπονητής Ευγκένι Περεβερτάιλο, με το βοηθό του Σεργκέι Τομάροφ να αναλαμβάνει μέχρι τέλους. Μόνο με νίκη μπορεί να ελπίζει σε αποφυγή του υποβιβασμού και αυτή εκτός απροόπτου θα έρθει μέσω των πλέι-άουτ, αν ευνοήσουν και τα υπόλοιπα ματς, αφού η απευθείας σωτηρία απαιτεί συνδυασμό αρκετών αποτελεσμάτων. Με ένα εντυπωσιακό σερί τεσσάρων διαδοχικών νικών, η Σπαρτάκεκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα της συμπολίτισσας Λοκομοτίβ και κατάφερε να κλειδώσει την πέμπτη θέση, πηγαίνοντας αδιάφορη στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος. Το κίνητρο σε αυτό το σημείο της σεζόν παίζει καθοριστικό ρόλο και για το λόγο αυτό ο άσος έχει το προβάδισμα στο 2,62 τηςBet365, αλλά σίγουρα δε μπορούμε να παραβλέψουμε την άριστη κατάσταση των Μοσχοβιτών.

862. ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη σεζόν είναι η Ρούμπιν, αφού η φετινή χρονιά κύλησε μετριότατα, τερματίζοντας στο μέσον του βαθμολογικού πίνακα. Παράλληλα, βρίσκεται σε κακό φεγγάρι, αφού αγνοεί τη νίκη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (0-3-2). Φόρτσαρε η ΤΣΣΚΑτο τελευταίο διάστημα, έχει απολογισμό 6-1-0 στις επτά πιο πρόσφατες αγωνιστικές και είναι αυτή που κρατάει την τύχη στα χέρια της αναφορικά με τον τίτλο. Χρειάζεται ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από τη Ροστόφ για να στεφθεί πρωταθλήτρια.Όσο και αν «καίγονται» για τη νίκη οι Μοσχοβίτες, το διπλό στο 1,33 του Stoiximan είναι ανάξιο αναφοράς, ειδικά αν σκεφτούμε πως οι γηπεδούχοι Τάταροι ενδέχεται να έχουν ως στόχο να στερήσουν το πρωτάθλημα από τους πρωτευουσιάνους. Δεν ασχολούμαστε pregame, στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στοlive.

863. ΤΕΡΕΚ ΓΚΡΟΖΝΥ – ΡΟΣΤΟΦ

Η Τέρεκ έδειξε πως δεν έχει τα φόντα για να διεκδικήσει την πέμπτη θέση και η ήττα από τη Σπάρτακ με 3-0 την προηγούμενη αγωνιστική το επιβεβαίωσε απόλυτα. Πλέον, ούσα αδιάφορη στο φινάλε της σεζόν, ενδέχεται να κάνει τη χάρη στη Ροστόφ και να τη βοηθήσει ώστε να περάσει νικηφόρα από το Γκρόζνι, με την ομάδα του Μπερντίεφ να ελπίζει παράλληλα και σε γκέλα της ΤΣΣΚΑ στο Καζάν, προκειμένου να σηκώσει το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της. Το διπλό κινείται αναμενόμενα χαμηλά και η αξία βρίσκεται στο συνδυασμό του μεunder3,5, επιλογή που ευνοείται από τα στατιστικά και βρίσκουμε σε απόδοση 2,12 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

879. ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΙΠΓ - ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΓΚΡΙΝ.

Η Σανγκάη ΣΙΠΓ (3-1-0 εντός) έχασε με 1-2 από τη Γκουοάν και δείχνει ότι χωρίς τον Γκιάν έχει αρκετά προβλήματα στην επίθεση που δύσκολα θα τα λύσει. Γενικότερα δεν ήταν κακή όμως δεν μπορούσε να τελειώσει τις φάσεις. Η Χανγκζού (0-0-3 εκτός) πήρε ισοπαλία 0-0 με τη Λιαονίνγκ, δεν ήταν κακή και ίσως να της άξιζε κάτι παραπάνω. Πιστεύουμε ότι η γηπεδούχος ακόμα και χωρίς τον κορυφαίο της παίκτης θα καταφέρει να κερδίσει την αναιμική εκτός έδρας Χανγκζού, πολύ χαμηλά ο άσος.

880. ΣΑΝΤΟΝΓΚ ΛΟΥΝΕΓΚ - ΧΕΝΑΝ ΤΖΙΑΝΙΕ

Η Σαντόνγκ Λουνένγκ (2-0-2 εντός) είναι σε κακή αγωνιστική κατάσταση, δεν κατάφερε να κερδίσει την ουραγό Τσάνγκτσουν (0-0). Πριν από την ισοπαλία είχε τρεις σερί ήττες και είναι εμφανέστατο ότι είναι ιδιαίτερα ντεφορμέ. Μεσοβδόμαδα έφερε ισοπαλία με 1-1με τη Σίδνεϊ εντός έδρας και την Τετάρτη έχει ταξίδι στην Αυστραλία. Η Χενάν (2-1-2 εκτός) έρχεται επίσης από λευκή ισοπαλία, με αντίπαλο την Τιαντζίν Τέντα, δεν ήταν κακή αλλά δεν της άξιζε κάτι παραπάνω αφού την ένοιαζε κυρίως η άμυνα της. Το Χ2 στο 1,75 είναι στις σκέψεις μας, αφού έχει αξία.

881. ΤΙΑΝΤΖΙΝ ΤΕΝΤΑ - ΓΙΑΝΓΚΣΟΥ Σ.

Η Τιαντζίν Τέντα (2-1-2 εντός) δεν κατάφερε να κερδίσει τη Χενάν και έμεινε στο 0-0. Αμφότερες οι ομάδες πρόσεχαν πρωτίστως την άμυνα τους και γι’ αυτό έμειναν στο μηδέν. Πριν από αυτό το ματς είχε δύο σερί νίκες με σχετικά καλές εμφανίσεις. Η Γιανγκσού (2-2-0 εκτός) φάνηκε επηρεασμένη από την απουσία του σταρ-χαφ Τεσέιρα και δημιούργησε ελάχιστες φάσεις στην άμυνα της Σιγιαζουάνγκ (0-0). Δεν θα μπλέξουμε στο συγκεκριμένο που τα σετ μας φαίνεται δίκαιο.

971. ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ – ΙΛΒ

Σε κρίση η Ίντερ Τούρκου, συμπλήρωσε τέσσερις συνεχόμενες ήττες με το 1-3 από την Ελσίνκι, επιβεβλημένη σαφώς η επιστροφή της στα θετικά αποτελέσματα για να μην χάσει και άλλο έδαφος στη βαθμολογία. Η Ίλβες μετρούσε τρεις κολλητές ήττες πριν από το 2-0 επί της Βάνταα, έχει ήδη δυο διπλά ως τώρα (2-0-2 εκτός). Πονηρό ματς για τη ντεφορμέ Ίντερ Τούρκου, δεν θα έχει εύκολο έργο απέναντι σε μια ομάδα που θα κάνει φέτος αρκετές ζημιές, μένουμε μακριά από την εν λόγω αναμέτρηση.

972. ΚΟΥΟΠΙΟ – ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ

Έχει πάρει για τα καλά τα πάνω της η Κουόπιο, με το σπουδαίο διπλό με 1-0 επί της Ροβανιέμι, συμπλήρωσε τρεις κολλητές νίκες, χωρίς μάλιστα να δεχθεί ούτε ένα γκολ, τρία σερί τρίποντα μετράει και μπροστά στο κοινό της, χωρίς πάντως οι εμφανίσεις της να είναι κάτι το ιδιαίτερο. Τη δεύτερη φετινή νίκη της πανηγύρισε η Σεϊναγιόεν με το 2-1 επί της Χέλσινγκφορς, δεν έχει πάντως κάνει ακόμα σεφτέ μακριά από το σπίτι της (0-1-3 εκτός). Βάσει φόρμας, φαντάζουν ελκυστικές οι τιμές αουτσάιντερ στους γηπεδούχους, το παιχνίδι πάντως προμηνύεται αμφίρροπο και περιμένουμε να κριθεί στις λεπτομέρειες, καθώς η Σεϊναγιόεν είναι σαφώς ποιοτικότερη ομάδα.

973. ΠΑΛΟΚΕΡΧΟ ΒΑΝΤΑΑ - ΚΕΜΙ ΚΙΝΓΚΣ

Αδυνατεί να σταθεί στα πόδια της η Βάνταα, η οποία αγνοεί τη χαρά της νίκης εδώ κι έξι αγωνιστικές (0-2-4), με αποτέλεσμα να βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας, κατέχοντας μάλιστα τόσο τη χειρότερη εντός έδρας επίδοση του πρωταθλήματος (0-1-4), όσο και τη χειρότερη άμυνα (15 γκολ παθητικό). Στον αντίποδα, η Κέμι μετράει τρία «τρίποντα» στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της (3-0-1), έχοντας βρει τον τρόπο να παίρνει αποτελέσματα, δίχως να θέλγει με την απόδοση της. Υπερβολικός κρίνεται ο φαβοριτισμός των γηπεδούχων, με το +0,25 ασιατικό διπλό (1,95 /Bet365) να αποτελεί διέξοδο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

958. ΓΙΟΜΟ ΚΟΣΜΟΣ - ΜΑΡΙΤΖΜΠΟΥΡΓΚ Γ.

Εξάποντο ματς για τη σωτηρία, κακό ζευγάρωμα στοιχηματικά, μας δυσκολεύει αρκετά τη ζωή στο φινάλε του πρωταθλήματος. Αμφότερες δείχνουν ντεφορμέ στα τελευταία τους ματς και αυτό τους έχει φέρει στη θέση που βρίσκονται τώρα. Η Τζόμο Κόσμος αν δεν χάσει θα σωθεί χωρίς τα μπαράζ, ενώ αν ηττηθεί μπορεί να υποβιβαστεί και απευθείας αν η Πρετόρια κερδίσει. Παίζει για δύο αποτελέσματα και η ιστορία έχει δείξει ότι συχνά αυτό αποτελεί παγίδα για τις ομάδες. Βέβαια έχει το πάνω χέρι, αφού αγωνίζεται και στην έδρα της και πιστεύουμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρει να σωθεί χωρίς περιπέτειες. Η Μάριτζμπουργκ τα δίνει όλα αλλά δεν φαίνεται να μπορεί. Έχει δύσκολο έργο για τη σωτηρία, αφού πρέπει να πάρει διπλό. Εξάποντο ματς για τη σωτηρία, πολύ δύσκολα να μας δώσει την ευκαιρία για οποιοδήποτε ποντάρισμα.

959. ΚΑΪΖΕΡ ΤΣΙΦΣ - ΤΣΙΠΑ ΓΙΟΥΝ.

Αρκετά μέτρια η σεζόν για τους Κάιζερ Τσιφς, αφού έμειναν εκτός δυάδας και κινδυνεύουν και για την τρίτη θέση, αφού δεν εξαρτώνται όλα από εκείνη,αφού αν η Πλάτινουμ κερδίσει τότε ότι και να κάνει δεν θα βγει στην τριάδα και η σεζόν θα θεωρηθεί πλήρως αποτυχημένη. Σε κακή κατάσταση στα τελευταία ματς, έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία εννιά ματς (1-5-3) και προβληματίζει αρκετά τους οπαδούς της για το φινάλε. Θα προσπαθήσει να κερδίσει και έπειτα να περιμένει δώρο από τους πρωταθλητές να μην χάσουν στην έδρα τους από την Πλάτινουμ. Η Τσίππα είναι πλήρως αδιάφορη βαθμολογικά στο φινάλε, αλλά στα τελευταία τέσσερα παραμένουν αήττητοι (2-2-0) και δεν πιστεύουμε ότι θα κάνουν καμία χάρη στους γηπεδούχους. Ματς γιαlive, αφού ο άσος (1,60) δεν έχει ιδιαίτερη αξία, αν βολέψουν τα υπόλοιπα αποτελέσματα ίσως τοlategoalνα ακουμπήσει τοmaxτων πονταρισμάτων μας.

960. ΜΑΜΕΛΟΝΤΙ ΣΑΝΤ. - ΠΛΑΤΙΝΟΥΜ ΣΤΑΡΣ

Πρωταθλήτρια η Μαμελόντι και μαθηματικά, έκανε εξαιρετική σεζόν και δίκαια είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Αποκλείστηκε από το Αφρικανικό Τσάμπιονς Λιγκ από τη Μεντεάμα με ήττα στο δεύτερο ματς. Συνεχίσει με νίκες στο πρωτάθλημα αν και πλέον είναι αδιάφορη. Η Πλάτινουμ Σταρς αν κερδίσει εξασφαλίζει και μαθηματικά την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα. Ακόμα και με ισοπαλία ή ήττα μπορεί, αλλά σε αυτό το ενδεχόμενο θα χρειάζεται να τη βολέψουν τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Παιχνίδι που ίσως μας βγάλειmaxbetστοlategoalστοliveτης αναμέτρησης. Στο μυαλό μας το καλύτερο πιθανό σενάριο είναι να έχει «καθαρίσει το ματς της η Κάιζερ Τσιφς (π.χ. να κερδίζει με 2/3-0) και να είναι στην ισοπαλία το συγκεκριμένο. Ελπίζω με την αναφορά σε αυτό το σενάριο να μην το κάψαμε!

961. ΜΠΛΟΕΜΦΟΝΤΙΝ Σ. - ΠΟΛΟΚΒΑΝΕ ΣΙΤΙ

Αδιάφορο βαθμολογικά ματς. Έχουν ξεμείνει από στόχους οι δύο ομάδες, αφού αμφότερες έχουν σωθεί και μαθηματικά. Επτά ματς δίχως ήττα για την Μπλουμφοντέιν (3-4-0), ενώ η Πολοκουέιν έχει τέσσερις σερί ισοπαλίες, οι πρώτες δύο με 0-0 και οι δύο επόμενες με 2-2. Περιμένουμε να παίξουν χωρίς άγχος, αλλά και χωρίς ιδιαίτερη όρεξη, έχει αρκετό Χτο συγκεκριμένο ματς.

964. ΠΡΕΤΟΡΙΑ ΓΙΟΥΝΙΒ. - ΛΑΜΟΝΤΒΙΛ ΓΚ.ΑΡ.

Στον πάτο της βαθμολογίας βρίσκεται η Πρετόρια και η σωτηρία της είναι αρκετά δύσκολη. Για αυτόματη σωτηρία δεν έχει ελπίδες, μόνο για τα μπαράζ. Θα πρέπει να κερδίσει εκείνη και να καταφέρει είτε να προσπεράσει τη Μάριτζμπουργκ ή να έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων από τις δύο ομάδες που βρίσκονται από πάνω της και παίζουν μεταξύ τους. Αδιάφορη η φιλοξενούμενη στο φινάλε. Ματς που λογικά θα μας απασχολήσει στοlive, αφού εξαρτάται άμεσα από το ματς Τζόμο Κόσμος-Μάριτζμπουργκ.

957. ΑΓΙΑΞ ΚΕΪΠ ΤΑΟΥΝ - ΜΠΙΝΤΓΟΥΕΣΤ ΓΟΥΙΤΣ

Αδιάφορο βαθμολογικά ματς.Αμφότερες από τη στιγμή που έμειναν χωρίς στόχους παίζουν άσχημα και δεν κερδίζουν. Έξι δίχως νίκη ο Άγιαξ (0-4-2) και τρία για τους Μπίντβεστ (0-2-1). Μέτρια σεζόν για τον Άγιαξ, ενώ η φιλοξενούμενη έκανε εξαιρετική σεζόν και τερμάτισε στη δεύτερη θέση με σχετική άνεση και καλό ποδόσφαιρο. Δίκαιο το σετ,δεν θα πάρουμε πλευρά.

962. ΜΠΟΥΜΑΛ.ΜΠΛ.ΕΪΣΙΣ - ΦΡΙ ΣΤΕΪΤ ΣΤΑΡΣ

HΜπουμαλάνγκα Μπλακ Έισις ελπίζουν σε ένα μικρό θαύμα για να κατακτήσουν την τρίτη θέση και τελευταία πολύτιμη του πρωταθλήματος. Αφού χρειάζεται δική της νίκη, ήττα της Πλάτινουμ κ μη νίκη των Κάιζερ, αλλά και να καλύψει τη διαφορά των τερμάτων. Η Φρι Στέιτ Σταρς έμεινε έξω από τον τελικό του κυπέλλου αφού οι Ορλάντο Πάιρατς την κέρδισαν με 2-4. Η ψυχολογία της σίγουρα δεν θα είναι σε καλή κατάσταση και περιμένουμε να την επηρεάσει. Ματς μόνο γιαlive, αφού είναι αρκετό πιθανό να μην έχει καμία ελπίδα στο ημίχρονο των αγώνων.

963. ΟΡΛΑΝΤΟ ΠΑΪΡΕΤΣ - ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ ΓΙΟΥΝ.

Αδιάφορο βαθμολογικά ματς.Οι δύο ομάδες θα παίξουν και στον τελικό κυπέλλου σε λίγες μέρες και δεν περιμένουμε να δείξουν τίποτα στο παιχνίδι αυτό και κρατάνε δυνάμεις και τακτικές για το μεγάλο ματς της σεζόν. Δεν θα μας απασχολήσει στοιχηματικά το συγκεκριμένο ματς.

984. ΣΤΑΜΠΑΕΚ – ΤΡΟΜΣΟ

Ούτε η Στάμπαεκ, αλλά ούτε και η Τρόμσο γεμίζουν το μάτι στο ξεκίνημα της σεζόν. Οι γηπεδούχοι εντός έδρας παρουσιάζουν ένα καλύτερο πρόσωπο, αλλά η άμυνα τους συνεχώς τους προδίδει. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι μακριά από το σπίτι τους χάνονται εντελώς, αφού το «Αλφχάιμ Στάντιον» αποτελεί το μεγάλο τους όπλο. Παρόλα αυτά, θεωρούμε υπερβολικό το φαβοριτισμό της Στάμπαεκ, με την Τρόμσο να έχει την ιδανική ευκαιρία για να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί που τη συνοδεύει στις εξόδους της. Η αξία βρίσκεται στα δεξιά του σετ, με το +0,75 ασιατικό διπλό να αποτελεί επιλογή στο 1,875 τηςBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

985. ΓΙΕΡΒ – ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ

Από σπουδαίο διπλό με σκορ 1-0 στην έδρα της Σάντνες έρχεται η Γιέρβ, εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα δυο ποδοσφαιριστών που απέκτησε από το 54’ για να φτάσει στη νίκη, στην έδρα της πάντως δεν κερδίζει από την πρεμιέρα (1-2-1 εντός). Ακόμα μια κακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Μιοντάλεν μακριά από το σπίτι της, διασύρθηκε με 1-5 από τη νεοφώτιστη Ουλενσάκερ (αν κα το γκολ με το οποίο διαμορφώθηκε το 1-2 δεν έπρεπε να μετρήσει), συμπλήρωσε έτσι 4/4 εκτός έδρας ήττες και παρέμεινε για ακόμα μια αγωνιστική κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Μέτρια η εκκίνηση των δυο ομάδων ως τώρα, η Μιοντάλεν πάντως δεν δείχνει κανένα σημάδι αντίδρασης στην αιμορραγία των εκτός έδρας παιχνιδιών, γι αυτό και στρεφόμαστε προς τον ασιατικό άσο 0:0 στο 1,80 της Bet365.

1013. ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ – ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ

Η Σούντσβαλ δε μπόρεσε ούτε φέτος να σπάσει την παράδοση κόντρα στην Έλφσμποργκ, αλλά η εικόνα της ήταν ενθαρρυντική, ειδικά στο πρώτο μέρος. Εντός έδρας έχει μόλις μία ήττα και δείχνει γενικότερα πως διαθέτει την εμπειρία για να κερδίζει τα παιχνίδια κόντρα σε ομάδες που είναι στα μέτρα της. Μία τέτοια είναι και η Έστερσουντ, η οποία μπορεί ως νεοφώτιστη να εντυπωσιάζει, ωστόσο το παραμύθι δύσκολα θα κρατήσει πολύ και η «Νορπόρτεν Αρένα» αποτελεί στα μάτια ματς το κατάλληλο μέρος για να εμφανιστεί ο δράκος. Σε απόδοση 1,75 ο άσοςDrawNoBetστον Stoiximan, αποτελεί επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1016. ΦΡΕΪ – ΕΡΓΚΡΙΤΕ

Να σταθεί στα πόδια της προσπαθεί η Φρέι, όμως δεν της το επιτρέπει η κάκιστη ανασταλτική της λειτουργία, η οποία ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για τη θέση στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα. Αρκετά καλύτερα τα πράγματα στο στρατόπεδο της Έργκριτε, αν και ηττήθηκε έπειτα από πέντε αγωνιστικές (3-2-0). 6/7 και 3/5GGμετρούν οι δύο πλευρές στα τελευταία, δεν αποκλείεται να δούμε ακόμα ένα, ενδεχόμενο το οποίο πληρώνει 1,80 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1015. ΣΙΡΙΟΥΣ – ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ

Δείχνει να βρίσκει σιγά-σιγά τον προσανατολισμό της η Σίριους, πέτυχε δυο σερί νίκες απέναντι σε Σιριάνσκα και Εργκρίτε, επιστρέφοντας έτσι σε απόσταση βολής από την κορυφή της βαθμολογίας. Η Ντέγκερφορς τρέχει αήττητο σερί τριών αγωνιστικών (2-1-0) και φαίνεται να αφήνει πίσω της το κάκιστο ξεκίνημα που πραγματοποίησε. Ανώτερη ως σύνολο η Σίριους, αυτό όμως δεν μας αρκεί για να πάμε με τον πετσοκομμένο άσο, θα απέχουμε εδώ.

1014. ΒΑΡΝΑΜΟ – ΣΥΡΙΑΝΣΚΑ

Στο 1-1 έμεινε η Βέρναμο με αντίπαλο τη ΓΚΑΪΣ, για ακόμα ένα ματς στο σπίτι της έβγαλε δυσκολίες στο σκοράρισμα, παρόλο που, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, δημιούργησε αμέτρητες ευκαιρίες, έχει πετύχει ως τώρα μόλις δυο τέρματα μπροστά στο κοινό της (1-2-1 εντός, 4/ 4under 2,5, 3/4 NG). Η Σιριάνσκα πέτυχε τη δεύτερη φετινή της νίκη με το 2-0 επί της Ατβίνταμπεργκ, εκτός έδρας πάντως δεν είναι το ίδιο αποτελεσματική (0-2-2 εκτός, 3/4 under 2,5). Φαβορί η Βέρναμο αλλά δεν μας αρέσει το 2,00 στον άσο για μια ομάδα που κολλάει όταν καλείται να φτιάξει παιχνίδι, δεν θα ασχοληθούμε με την εν λόγω αναμέτρηση.

1012. ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ – ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ

Έχοντας πανηγυρίσει και μαθηματικά την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια, η Ρέιντζερς μετέτρεψε τα τελευταία της ματς πρωταθλήματος σε παιχνίδια προετοιμασίας ενόψει του τελικού κυπέλλου. Η ομάδα του Μαρκ Γουαρμπάρτον έχει το ειδικό βάρος της φανέλας, την ψυχολογία στα ύψη και την παράδοση με το μέρος της, για να κατακτήσει το πρώτο της τρόπαιο μετά από μία πενταετία. Αντίπαλος της η Χιμπέρνιαν, η οποία κουβαλά κούραση και απογοήτευση από ακόμα μία αποτυχημένη προσπάθεια ανόδου στην Πρέμιερσιπ. Κρίνουμε δίκαιο το φαβοριτισμό του άσου στο 1,85 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

986. ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ – ΑΑΡΧΟΥΣ

Χωρίς βαθμολογικό κίνητρο αγωνίζονται από καιρό Νόρντζελαντ και Άαρχους, με τα παιχνίδια τους να έχουν αρκετά γκολ (4/6 και 5/7GG&over2,5). Σε καλύτερη κατάσταση βρίσκονται οι φιλοξενούμενοι, παρόλα αυτά θα αποφύγουμε την επιλογή σημείου, στρεφόμενοι στοcombo GG &over2,5 (2,10 /Bet365), περιμένοντας ένα ανοιχτό ματς δίχως σκοπιμότητες. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

----. ΒΟΛΟΥΝΤΑΡΙ – ΠΕΤΡΟΛΟΥΛ

Η Βολουντάρι (1-1-3 εντός) παλεύει να γλυτώσει τα μπαράζ αν και κυρίως στόχος της πρέπει να είναι η αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού. Απέχει δύο πόντους από τον υποβιβασμό και έξι από τη σωτηρία. Βέβαια με τις έξι σερί ήττες, το ντεφορμάρισμα που περνάει και τα διοικητικά προβλήματα η απευθείας παραμονή μοιάζει με θαύμα. Η Πετρόλουλ (1-2-2 εκτός) είναι ουραγός, αλλά μετά τις δύο σερί νίκες της έχει ελπίδες για τα μπαράζ. Για να συνεχίσει να έχει θα πρέπει να κερδίσει τη Βολουντάρι. Δύσκολη αναμέτρηση, σωστά μετρημένο το σετ.

1079. ΜΟΛΝΤΕ – ΜΠΡΑΝ

Ζητείται επειγόντως σταθερότητα στη Μόλντε και άμεση βελτίωση στην άμυνα, όσο ακόμα είναι νωρίς. Η ομάδα του Σόλσκιερ έχει την τρίτη χειρότερη ανασταλτική λειτουργία της κατηγορίας, με την εστία της να μένει απαραβίαστη μόλις δύο φορές έως τώρα. Αντίθετα, η Μπραν παίζει πάντα με πρώτο της μέλημα να μη δεχθεί γκολ, κάτι που της βγαίνε, αφού επιθετικά δεν είναι το ίδιο καλή. Εκτός πραγματικότητας οι αποδόσεις, αφού ο φαβοριτισμός της Μόλντε βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στα ονόματα. Τέλος, σύμμαχος του +1 ασιατικού διπλού (2,075/Bet365)είναι και η απουσία του πρώτου σκόρερ των γηπεδούχων. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1075. ΚΟΡΔΟΒΑ – ΕΛΤΣΕ

Ένας βαθμός χωρίζει τις δύο ομάδες που βρίσκονται σε απόσταση βολής από τη συμμετοχή τους στα πλέι-οφ ανόδου. Η Κόρδοβα «ψάχνεται» το τελευταίο διάστημα, ειδικά στο γήπεδο της όπου γνώρισε 6/8 ήττες (1-1-6) στα τελευταία εντός έδρας. Η Έλτσε έχει συνάψει συμβόλαιο με τις ισοπαλίες και έχει μεγάλη ικανότητα στο να αποσπάει θετικό αποτέλεσμα ακόμα και όταν δεν είναι στη μέρα της. Η φόρμα μας οδηγεί στο Χ2 που προσφέρεται σε απόδοση 1,83 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1076. ΤΕΝΕΡΙΦΗ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ

Ουσιαστικά κλειδωμένη είναι η παραμονή για Τενερίφη και Βαγιαδολίδ, με την πρώτη να απέχει 11 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και τη δεύτερη 9. Αμφότερες δε βρίσκονται σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση, αλλά οι γηπεδούχοι μοιάζουν να έχουν το πάνω χέρι λόγω του ότι εντός έδρας εμφανίζονται μεταμορφωμένοι προς το καλύτερο, ενώ οι φιλοξενούμενοι χάνονται μακριά από το σπίτι τους. Ωστόσο, από το να μπλέξουμε με σημείο, θα επιλέξουμε την ισοπαλία στο ημίχρονο, καθώς θεωρούμε πως οι δύο μονομάχοι θα κρατήσουν τα ρίσκα για την επανάληψη, με το «Χ» στην ανάπαυλα να πληρώνει 2,10 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1077. ΧΙΡΟΝΑ – ΜΑΓΙΟΡΚΑ

Την άνοδο έχει θέσει ως στόχο και φέτος η Χιρόνα, 4 αγωνιστικές πριν το φινάλε βρίσκεται στο -2 από το γκρουπ των ομάδων που θα τη διεκδικήσουν μέσω αγώνων πλέι-οφ. Στο γήπεδο της είναι αξιόπιστη, 10 αγωνιστικές αήττητη (6-4-0) με τη Μαγιόρκα, που παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού, να «εξαφανίζεται» μακριά από το νησί της. Σε ανεκτά επίπεδα η τιμή του άσου (1,80), θα προτιμήσουμε όμως τα σκορ νίκης της Χιρόνα (1-0/2-0/2-1) με κάλυψη στο 1-1 που δίνουν μέση απόδοση 2,06 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1074. ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ – ΑΛΚΟΡΚΟΝ

Στα… σχοινιά βρίσκεται η Αλμπαθέτε μετά την ήττα από τη Βαγιαδολίδ, ωστόσο παλεύει όλα τα παιχνίδια της και δείχνει πως αν μη τι άλλο δε θα πέσει αμαχητί. Χάνει πολύτιμο έδαφος στο κυνήγι των πλέι-οφ η Αλκορκόν, στερείται σταθερότητας το τελευταίο διάστημα και ειδικά μακριά από το σπίτι της μοιάζει να τα έχει χαμένα, πανηγυρίζοντας μόλις ένα διπλό στις εννέα τελευταίες εξόδους της. «Καίγονται» για βαθμούς οι γηπεδούχοι, είναι δυνατοί στο «Κάρλος Μπελμόντε» και ο 0:0 ασιατικός άσος κρίνεται ικανοποιητικός σε απόδοση 2,025 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1082. ΤΡΕΛΕΜΠΟΡΓΚ – ΛΙΟΥΝΓΚΣΚΙΛΕ

Τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Τρέλεμποργκ χάρη στο 2-0 επί τη Φρέι, βγήκε έτσι μετά από καιρό εκτός της επικίνδυνης ζώνης, κλειστά ως τώρα τα παιχνίδια στο γήπεδό της (1-3-0 εντός, 3/4 under 1,5). Η Λιουνγκσκίλε έρχεται από την τρίτη κολλητή εκτός έδρας ήττα της (1-0-3, 4/4 NG & under 2,5), αφού δεν τα κατάφερε απέναντι στην πρωτοπόρο Χάλμσταντ, έχει πια μόλις ένα τρίποντο στις τελευταίες έξι αγωνιστικές (1-2-3). Δύσκολο για εκτίμηση ματς, όπως αποτυπώνεται και στα ισορροπημένα σετ που κυκλοφορούν, ματς με λίγα τέρματα περιμένουμε να δούμε, αν και οι τιμές στο under 2,5 είναι υποψιασμένες.

1083. ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.

Μόνο το κύπελλο έχει στο μυαλό της εδώ και πολύ καιρό η Κρίσταλ Πάλας, γι’ αυτό και έβαλε σε δεύτερη μοίρα το αγωνιστικό της πρόσωπο στο πρωτάθλημα, πραγματοποιώντας κακό δεύτερο γύρο. Στο FA Cup πάντως ήταν εντυπωσιακή, μέτρησε πέντε σερί προκρίσεις περνώντας μάλιστα από έδρες όπως της Σαουθάμπτον και της Τότεναμ, πριν αποκλείσει τη Γουότφορντ στον ημιτελικό. Απογοητευτική χρονιά για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Φαν Χάαλ να εξακολουθεί να βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Μόλις πέμπτη και εκτός Τσάμπιονς Λιγκ στο πρωτάθλημα, πολύ κακή στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις, μόνο το κύπελλο της απέμεινε για να σώσει τη χρονιά. Δεν πείθουν οι «κόκκινοι διάβολοι» για να δίνονται σε αποδόσεις φαβορί του 1,75, μονόδρομός ο ασιατικός άσος +0,75 (1,875/Bet365) των τυπικά γηπεδούχων της Κρίσταλ Πάλας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

----. ΚΟΝΚΟΡΝΤΙΑ – ΚΛΟΥΖ

Η Κονκόρντια (1-4-0 εντός) χρειάζεται τρεις πόντους για να σωθεί απευθείας και μαθηματικά, αλλά πιστεύουμε ότι και χωρίς αυτούς δεν θα κινδυνέψει καθόλου. Κέρδισε την προηγούμενη αγωνιστική με 2-3 το Ιάσι παίζοντας αρκετά καλά. Η Κλουζ (1-2-2 εκτός) πήρε το κύπελλο και η ψυχολογία της είναι στα ουράνια. Δεν έχει άδεια για Ευρώπη όμως και έχασε τη θέση που της έδωσε το κύπελλο. Είναι κουρασμένοι οι παίκτες και λογικά θα αγωνιστεί με αρκετές αλλαγές. Ο άσος στο 2,00 για την Κονκόρντια έχει νόημα, αλλά θα θέλαμε πρώτα να δούμε τις ενδεκάδες και λίγο από την εικόνα του ματς.

1428. ΡΕΑΛ ΓΚΑΡΚΙΛΑΣΟ - ΝΤΕΠ. ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ

Σπουδαία ισοπαλία για την Γκαρσιλάσο την προηγούμενη αγωνιστική σε μία δύσκολη έδρα (1-1 κόντρα στη Σέσαρ Βαγιέχο). Με όπλο τη δυνατή τους έδρα θα προσπαθήσουν να παλέψουν για τον τίτλο οι γηπεδούχοι. Άλλη μία μέτρια εμφάνιση για τη Σαν Μαρτίν, έμεινε στο 1-1 εντός έδρας κόντρα στη νεοφώτιστη Κομερσιάντες. Ο άσος θα κάνει την εμφάνισή του.

1093. ΜΠΑΓΕΡΝ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Μπάγερν και Ντόρτμουντ αποχαιρετούν τη σεζόν, δίνοντας τα πάντα για να κατακτήσουν το κύπελλο. Αφενός ο Πεπ Γουαρδιόλα θέλει να αφήσει το Μόναχο με ακόμα ένα τρόπαιο, αφετέρου ο Τόμας Τούχελ θέλει στην πρώτη του χρονιά στη Μπορούσια να σηκώσει ένα τρόπαιο. Οι δύο ομάδες είναι με διαφορά οι καλύτερες της Γερμανίας, όπως απέδειξαν και φέτος. Πρόκειται για τον τρίτο τους τελικό την τελευταία πενταετία και φυσικά σε ένα ματς όπως το «Κλάσικερ» τα προγνωστικά για τον τελικό νικητή πάνε περίπατο, όσο και αν η Μπάγερν έχει το προβάδισμα. Συνήθως, σε τέτοιου είδους παιχνίδια, που κρίνουν και τρόπαιο, οι άμυνες «σφίγγουν», αλλά θεωρούμε πως η επιθετική ποιότητα Βαυαρών και Βεστφαλών είναι υπεραρκετή για να μας επιβεβαιώσει το αμφίσκορο στο 1,70 τηςBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1452. ΚΟΡΤΡΑΪΚ – ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ

Επαναληπτικός αγώνας των πλέι-οφ του Βελγίου για το ποια ομάδα θα αποκτήσει το δικαίωμα να παίξει στην επόμενη νοκ-άουτ φάση ώστε να πλησιάσει στην έξοδο της στην Ευρώπη. Νικήτρια με 1-0 στο πρώτο ματς στο γήπεδο της η Σαρλερουά που λογικά τώρα θα προσπαθήσει να διαφυλάξει το προβάδισμα της και θα παίξει αρκετά κλειστά. Υποχρεωμένη να ψάξει το γκολ είναι η Κορτράικ, δεν περιμένουμε όμως να παίρνει ρίσκα από νωρίς αφού αν δεχτεί γκολ θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο το έργο της. Προβάδισμα στοunderστο 1,90 της Bet365που έχει επιβεβαιωθεί και στα τρία φετινά μεταξύ τους. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1099. ΛΕΓΚΑΝΕΣ – ΟΥΕΣΚΑ

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας παρέμεινε η Λεγανές έπειτα από το 0-0 στην έδρα της Ταραγόνα, διατήρησε έτσι το +4 από την τρίτη θέση και αγωνιστική με την αγωνιστική πλησιάζει όλο και περισσότερο στο όνειρο της απευθείας ανόδου. Σπουδαία νίκη με 2-1 για την Ουέσκα στο εξάποντο με την Αλμερία, ήταν το τέταρτο της τρίποντο στις έξι τελευταίες αγωνιστικές (4-0-2), στο +5 πια η διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη. Πανίσχυρη η Λεγανές στο γήπεδό της (11-7-1 εντός), έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη που θα την φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην Πριμέρα, αλλά το 1,70 του άσου δεν έχει ιδιαίτερη αξία, μην ξεχνάμε ότι και η Ουέσκα χρειάζεται μερικούς ακόμα βαθμούς για να τελειώνει μια ώρα αρχύτερα με την υπόθεση παραμονή.

1345. OΛΙΜΠΟ – ΣΑΡΜΙΕΝΤΟ

Τελευταία αγωνιστική στην πρώτη κατηγορία της Αργεντινής. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, κάτι που κατάλαβε από πρώτο χέρι φέτος η Ολίμπο. Ξεκίνησε με τέσσερις σερί ήττες το πρωτάθλημα και φυσιολογικά βρίσκεται κολλημένη στην τελευταία θέση της πρώτης Ζώνης. Έχασε την ευκαιρία να κλειδώσει την παραμονή η Σαρμιέντο με την ήττα από την Τίγκρε και πλέον χρειάζεται νίκη για να έχει το κεφάλι της ήσυχο, χωρίς να την ενδιαφέρει τι κάνει η Αρχεντίνος. Το κίνητρο είναι καθοριστικό στο χρονικό σημείο που βρίσκεται η σεζόν και για το λόγο αυτό το διπλό έχει το προβάδισμα. Παρόλα αυτά, εμείς θα ασχοληθούμε πιο συντηρητικά με το παιχνίδι, πηγαίνοντας με το 0:0 ασιατικό διπλό στο πρώτο ημίχρονο (1,825/ Bet365) και όχι στο ματς, καθώς ενδέχεται αν ακούσουν οι φιλοξενούμενοι θετικά νέα από τη Ραφαέλα, να χαλαρώσουν στην επανάληψη. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1347. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ - ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΝ.

Δεν ήταν καθόλου καλή φέτος η Ατλέτικο Ραφαέλα, ωστόσο γλίτωσε τον υποβιβασμό, παρά την προτελευταία θέση που κατέχει στη δεύτερη Ζώνη. Ισόβαθμή, αλλά με χειρότερη διαφορά τερμάτων και άρα τελευταία είναι η Αρχεντίνος, η οποία πηγαίνει στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος βρισκόμενη με την πλάτη στον τοίχο. Πανηγύρισε μόλις μία φορά στο πρωτάθλημα (1-4-3) και πλέον για να σωθεί χρειάζεται μόνο τη νίκη και παράλληλα να χάσει ή να φέρει ισοπαλία η Σαρμιέντο (σε αυτή την περίπτωση θα δώσει αγώνα μπαράζ μαζί της για την παραμονή). Αφερέγγυα ομάδα η Αρχεντίνος, όσο και αν έχει το κίνητρο, δε γίνεται να τη στηρίξουμε πριν την έναρξη του ματς.

1105. ΜΙΛΑΝ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Μία ακόμη κάκιστη σεζόν φτάνει στο τέλος της για τη Μίλαν. Οι «ροσονέρι» δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν την επιστροφή τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μέσω πρωταθλήματος και παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για να σώσουν τη χρονιά το βράδυ του Σαββάτου στη Ρώμη, όπου η κατάκτηση του κυπέλλου είναι μονόδρομος. Αντίπαλος τους θα είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα των τελευταίων ετών στην Ιταλία, η Γιουβέντους, η οποία μετά τα πανηγύρια για το πέμπτο διαδοχικό πρωτάθλημα, στοχεύει στο δεύτερο συνεχόμενο νταμπλ της. Λογικότατο φαβορί η «Μεγάλη Κυρία», έχει όλα τα φόντα για να σηκώσει το κύπελλο στον ουρανό της «αιώνιας πόλης», όμως περιμένουμε από τη Μίλαν έστω και την ύστατη στιγμή να παίξει σαν Μίλαν, παλεύοντας με νύχια και με δόντια για το τρόπαιο. Δε θα είναι απλή υπόθεση ο τελικός για τη Γιούβε, αλλά θεωρούμε πως εν τέλει θα είναι και πάλι αυτή που θα γιορτάσει, με το συνδυασμό νίκης της καιunder3,5 να προσφέρεται σε απόδοση 2,10 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1110. ΜΑΡΣΕΪΓ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Ο τελευταίος τίτλος της χρονιάς κρίνεται στην αναμέτρηση μεταξύ της Μαρσέιγ και της Παρί, με τις δυο ομάδες να θέλουν όσο τίποτα άλλο το τρόπαιο. Εφιαλτική η σεζόν για τη Μαρσέιγ, μια ενδεχόμενη κατάκτηση του κυπέλλου θα διορθώσει κάπως τα κακώς κείμενα, ενώ είναι και η μοναδική της ευκαιρία για να συμμετάσχει του χρόνου στην Ευρώπη. Η Παρί έπαιξε χωρίς αντίπαλο και φέτος εντός των συνόρων, αλλά δεν δείχνει να έχει χορτάσει τους τίτλους, αν πάρει το κύπελλο θα κατακτήσει το δεύτερο συνεχόμενο εγχώριο τρεμπλ, αφού έχει ήδη στο παλμαρέ της τόσο το πρωτάθλημα όσο και το Λιγκ Καπ. Το μεγάλο φαβορί για τη νίκη είναι σαφώς η Παρί, καθώς δεν φαίνεται να χαλαρώνει ούτε στο φινάλε της χρονιάς, περιμένουμε πάντως από τη Μαρσέιγ να είναι ανταγωνιστική και να μην παραδοθεί άνευ μάχης, αντί του χαμηλού 1,35 στο διπλό θα προτιμήσουμε τη νίκη των Παριζιάνων με ένα ή δυο τέρματα διαφορά, που δίνει συνδυαστική απόδοση 1,91 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1107. ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΙΤΙ - ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Ντέρμπι Νέας Υόρκης, στα πρώτα τρία οι Ρέντμπουλς έχουν ισάριθμες νίκες. H NYC (1-4-1 εντός) έμεινε στο 1-1 με το Τορόντο με μία καλή εμφάνιση. Φέτος έχει σχετικά αλλάξει εικόνα, βέβαια ακόμα παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο αλλά όχι αλάνας. Οι Ρέντμπουλς της Νέας Υόρκης (0-1-5 εκτός) κέρδισε το Σικάγο -που όταν ταξιδεύει χάνεται- με μόλις 1-0, παρότι ήταν στην επίθεση σε σχεδόν όλη τη διάρκεια του αγώνα. Περιμένουμε η NYC να σπάσει το ρόδι στα ντέρμπι, ο άσος Draw No Bet του 1,90 έχει αξία και βρίσκεται στις επιλογές του K. Plestis.

1108. ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ – ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ

Πολύ νωρίς για συμπεράσματα στη Βραζιλία αλλά περιμένουμε την Πόντε Πρέτα να κινείται στη μετριότητα, να μην αντιμετωπίζει πρόβλημα με την παραμονή και να ζορίζει αρκετές ομάδες με το σφιχτό αγωνιστικό της στιλ. Απεναντίας η Παλμέιρας είναι πολύ φιλόδοξη, μέχρι και για κατάκτηση του τίτλου μίλησε ο Κούκα και στην πρεμιέρα με την Ατλ. Παραναένσε (4-0) έδειξε πως έχει όλα τα φόντα να παίξει τουλάχιστον ελκυστικό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Ελαφρύ προβάδισμα δίνουμε στη «βερντάο» με το ασιατικό διπλό -0,25 στο 1,975 της Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1109. ΠΑΪΣΑΝΤΟΥ – ΟΕΣΤΕ

Με ισοπαλία με σκορ 2-2 ξεκίνησε τις φετινές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα η Παϊσαντού, έβγαλε χαρακτήρα στο παιχνίδι αυτό αφού κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 0-2 με δυο τέρματα από το 75' και μετά, μεσοβδόμαδα πάντως έχασε με 0-1 στην έδρα της Οπεράριο στα πλαίσια του κυπέλλου, τα πάντα θα κριθούν στον επαναληπτικό. Η Οέστε μπήκε με το αριστερό στο πρωτάθλημα, αφού έχασε από την Ατλέτικο Γκοϊανένσε με 0-1 αγωνιζόμενη σε ουδέτερο γήπεδο. Εν τω μεταξύ ολοκληρώθηκε η συμφωνία με την Άουνταξ Οσάσκο και οι δυο σύλλογοι θα πορευτούν μαζί στη συνέχεια, θα ενισχυθεί με ποδοσφαιριστές από εκείνη, ενώ προπονητής αναλαμβάνει ο Φερνάντο Ντίνιζ. Μπέρδεμα εδώ, πιο έτοιμη η Παϊσαντού έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, αλλά το 1,60 του άσου είναι ανεπαρκές, με ανεβασμένη ψυχολογία αναμένεται να εμφανιστεί η Οέστε αλλά θα χρειαστεί ακόμα χρόνο για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα. No Bet.

1125. ΑΒΑΪ - ΣΑΜΠΑΪΟ ΚΟΡΡΕΑ

Με το αριστερό η εκκίνηση της Αβαΐ στη δεύτερη κατηγορία, καθώς ηττήθηκε δίκαια στην έδρα της Μπαΐα με 1-2, κομβική στιγμή για την εξέλιξη του αγώνα το 19ο λεπτό, όταν και έμεινε με παίχτη λιγότερο. Από άσχημο αποτέλεσμα έρχεται και η Σαμπάιο, καθώς δεν κατάφερε να προβάλει καμία αντίσταση στη Βάσκο γνωρίζοντας τη συντριβή με 0-4, με την άμυνά της να εκτίθεται στις αντεπιθέσεις των αντιπάλων, ενώ μεσοβδόμαδα ηττήθηκε και στον τελικό του πρωταθλήματος Μαρανιένσε από τη μισητή Μότο Κλουμπ με 1-2. Έχουν πολλά να βελτιώσουν ακόμα οι δυο ομάδες, παρόλα αυτά θα δώσουμε εδώ τον πρώτο λόγο για νίκη στην Αβαΐ στο 1,91 του Stoiximan , καθώς η Σαμπάιο έρχεται από δυο οδυνηρές ήττες ενώ αναμένεται να είναι και πιο επιβαρυμένη αγωνιστικά από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι, στο οποίο χρησιμοποίησε βασικούς.

1126. ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ – ΤΟΥΠΙ

Η Βάσκο έκανε επίδειξη δύναμης στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα συντρίβοντας με 4-0 εκτός έδρας τη Σαμπάιο, ενώ με το 1-1 της Πέμπτης απέναντι στην Κλαμπ Ρεγκάτας πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου, βρίσκοντας το γκολ της ισοφάρισης στο 90'. Η νεοφώτιστη Τουπί μπαίνει κατευθείαν στα βαθιά, μετά τη σε γενικές γραμμές δίκαιη ήττα της πρεμιέρας από τη Γκοϊάς καλείται να αντιμετωπίσει μια από τις πιο ισχυρές ομάδες της κατηγορίας. Σαφώς και οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί για τη νίκη, αλλά με τον άσο στα επίπεδα του 1,35 δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος να ασχοληθούμε.

2830. ΡΙΟΝΕΓΚΡΟ ΑΓΚΟΥΙΛΑΣ - ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ ΝΤΕ ΚΟΡ.

Σε αγωνιστική καθίζηση βρίσκονται εδώ και ένα μήνα οι γηπεδούχοι, με τα αποτελέσματα να μην είναι καθόλου καλά. Προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα με 2-1 κόντρα στη χειρότερη ομάδα της κατηγορίας Αλιάνσα Πετρολέρα. Από ήττα προέρχεται και η Τζαγκουάρες, 3-2 κόντρα στην Κάλι, χάνοντας έτσι τις όποιες ελπίδες για είσοδο στην οχτάδα. Ελαφρύ προβάδισμα στον άσο.

1128. ΠΑΡΑΝΑ – ΜΠΑΪΑ

Δυο εκτός έδρας ήττες γνώρισε την προηγούμενη εβδομάδα η Παρανά, αρχικά από τη Μπραζίλ ντε Πελότας με 0-2 για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και στη συνέχεια από την Σαπεκοένσε με το ίδιο σκορ, μένοντας έτσι εκτός της συνέχειας του κυπέλλου. Η Μπαΐα μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 2-1 της Αβαΐ, στο κύπελλο πάντως δεν τα κατάφερε, το 0-1 της Πέμπτης από την Αμέρικα Μινέιρο σήμανε τον αποκλεισμό της από τη διοργάνωση αν και δεν άξιζε σε καμία περίπτωση να ηττηθεί. Στη μέση τα σετ, αρκετά ισορροπημένο μας φαίνεται και εμάς, περιμένουμε να κριθεί στις λεπτομέρειες γι αυτό και δεν θα μπλέξουμε.

1113. ΚΛΑΜΠ ΝΤΕ ΡΕΓΚΑΤΑΣ – ΣΕΑΡΑ

Με νίκη ξεκίνησε τις φετινές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα η Κλαμπ Ρεγκάτας, καθώς πέρασε από την έδρα της Λοντρίνα με 1-0, με πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία και φαρμακερές αντεπιθέσεις, ενώ μεσοβδόμαδα έμεινε στο 1-1 απέναντι στη Βάσκο, αποτέλεσμα που δεν της ήταν αρκετό για να συνεχίσει στο κύπελλο (είχε χάσει με 0-1 στο πρώτο ματς). Η Σεαρά έμεινε στο 2-2 στην πρεμιέρα της απέναντι στην Παϊσαντού, χάνοντας προβάδισμα δυο τερμάτων στο τελευταίο τέταρτο, πέτυχε ωστόσο 2/2 νίκες επί της Τζόινβιλ και θα συνεχίσει στο κύπελλο. Ένα κλικ παραπάνω θα δώσουμε στους γηπεδούχους που δείχνουν πολύ καλά στοιχεία ως τώρα, ασταθής η Σεαρά, ακόμα και κατά τη διάρκεια των αγώνων της, το παιχνίδι πάντως δεν είναι σε καμία περίπτωση εύκολο.

1429. ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΜΟΥΝ. – ΚΑΧΑΜΑΡΚΑ

Μεγάλη εμφάνιση για τη Μουνισιπάλ στο ντέρμπι με την Αλιάνσα Λίμα, κατάφερε να πάρει δίκαια το βαθμό της ισοπαλίας. Αρέσκεται να παίζει εκτός η Μουνισιπάλ, χτυπώντας στις κόντρες. Παρόμοια ομάδα είναι και η Καχαμάρκα η οποία διαθέτει γρήγορους ποδοσφαιριστές μπροστά. Προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία χωρίς τέρματα κόντρα στη Χουανκάγιο. Υπερβολικές οι τιμές για τους φιλοξενούμενους, κρατάμε το ασιατικό διπλό +1.

1355. ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΕΜΠΕΡΛΕΪ

Έχοντας μείνει εκτός Κόπα Λιμπερταδόρες, η Ράσινγκπαρατάχθηκε με βασικούς κόντρα στη Ντεφένσα, αλλά εμφανίστηκε κουρασμένη και έχασε δικαίως με 2-1. Στις τελευταίες επτά αγωνιστικές έχει απολογισμό 1-4-2, με αποτέλεσμα να βρεθεί μακριά από την πρώτη δυάδα της ζώνης της. Εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το χάλι της Νιούελς η Τέμπερλεϊκαι με το εύκολο 2-0 κλείδωσε και μαθηματικά την παραμονή της στα μεγάλα σαλόνια της χώρας. Στο τελευταίο ματς της καριέρας του Ντιέγκο Μιλίτο οι γηπεδούχοι θα θελήσουν να δώσουν χαρά στο κοινό τους, συνδυάζοντας τη νίκη με πολλά γκολ κόντρα σε μία αδιάφορη και με καλή ψυχολογία ομάδα. Ανοικτό ματς αναμένουμε, χαμηλός ο άσος, προτιμότερος ο συνδυασμός του μεover2,5 στο 2,75 του Stoiximan.

1133. ΣΙΚΑΓΟ – ΧΙΟΥΣΤΟΝ

Το Σικάγο (1-2-2 εντός) έχασε τρίτο σερί ματς, αυτή τη φορά από τη Νέα Υόρκη με 0-1, δεν έπαιξε καλά και δίκαια έχασε σχετικά εύκολα. Το Χιούστον (0-0-5 εκτός) κέρδισε με 1-0 το Σολτ Λέικ, έπαιξε καλά και πήρε δίκαια το τρίποντο. Δείχνει εμφανής σημάδια βελτίωσης εντός έδρας, όμως μακριά από αυτή χάνεται και δεν μπορεί να πάρει ούτε βαθμό. Κόντρα των δύο χειρότερων ομάδων της χώρας, δεν θα αναμειχθούμε.

1153. ΤΟΡΟΝΤΟ – ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ

Το Τορόντο (1-1-1 εντός) έφερε 1-1 με τη NYC ενώ θα μπορούσε να έχει ηττηθεί, αφού δεν έπαιξε καλά, αλλά η τύχη και ο κίπερ της την βοήθησαν. Το Κολόμπους (0-2-3 εκτός) έμεινε στο 1-1 με το Κολοράντο και ντούμπλαρε τις ισοπαλίες της. Παίζει σταθερά καλά στην επίθεση, αλλά τα βρίσκει σκούρα στην αμυντική λειτουργία. Ματς με αρκετή ισοπαλία.

2828. ΝΤΕΠΟΡΤΕΣ ΤΟΛΙΜΑ - ΑΛΙΑΝΖΑ ΠΕΤΡΟΛΕΡΑ

Επιτέλους νίκη για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι κέρδισαν εντός έδρας με 2-1 τη Ριονέγρο. Κάθε βαθμός είναι πολύτιμος για την Αλιάνσα στη μάχη που δίνει για τη σωτηρία. Τέσσερα ματς χωρίς νίκη παραμένει η Τολίμα, προερχόμενη από την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Πάστο. Δεν έχουν ελπίδες εισόδου στα πλέι-οφ οι γηπεδούχοι. Καλύτερη ομάδα η Τολίμα, δίνουμε προβάδισμα στον άσο.

1145. ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ - ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ

Επιθετικό ποδόσφαιρο υποσχέθηκε ο Λεβίρ Κούλπι με την έλευση του στη Φλουμινένσε που θέλει να αφήσει πίσω της την περσινή κάκιστη πορεία που έκανε. Νικηφόρο ήταν το πέρασμα της από το Μπέλο Οριζόντε με την Αμέρικα Μινέιρο στην πρεμιέρα ενώ και η προσεχής αντίπαλος της, Σάντα Κρουζ, κέρδισε με επιβλητικό τρόπο την επίσης νεοφώτιστη Βιτόρια Μπαΐα (4-1). Δίνουμε καλές τύχες στοover2,25 (1,825 / Bet365) αφού αμφότερες έχουν όλα τα στοιχεία και τις προϋποθέσεις για να σκοράρουν. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2826. ΕΝΒΙΓΚΑΔΟ - ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΛΙ

Ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών τρέχει η Ενβιγκάδο, προερχόμενη από την σπουδαία εντός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Τζούνιορ. Λίγο έλειψε να πληρώσει για άλλη μία φορά τα αμυντικά της λάθη η Κάλι, πήρε όμως τελικά τους τρεις βαθμούς κερδίζοντας 3-2 εντός έδρας την Τζαγκουάρες. Το κίνητρο είναι με τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι αναζητούν βαθμούς για να σφραγίσουν τη συμμετοχή τους στα πλέι-οφ, θα πάμε με το ασιατικό διπλό -0,25.

1364. ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ - ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ

Τελευταία αγωνιστική στο Απερτούρα. Ένα βαθμό ψάχνει η Λιμπερτάδ για να σφραγίσει τον τίτλο του Απερτούρα, καθώς βρίσκεται στο +3 από τη δεύτερη Ολίμπια. Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε εύκολα με 2-0 τη Χενεράλ Καμπαγιέρο. Από νίκη προέρχεται και η Γκουαρανί, 2-1 εντός έδρας τη Σολ. Η Γκουαρανί δε θα κάνει χάρες, όμως η Λιμπερτάδ έδειξε σοβαρότητα στα κρίσιμα ματς και εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τη νίκη.

----. ΟΛΙΜΠΙΑ - ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ

Στο -3 από την πρώτη θέση η Ολίμπια, ουσιαστικά περιμένει ένα δώρο από τη Γκουαρανί για να διεκδικήσει τον τίτλο σε αγώνα μπαράζ. Για να το κάνει αυτό εννοείται ότι πρέπει να κερδίσει τη Ρίβερ. Τρία ματς χωρίς ήττα παραμένουν οι φιλοξενούμενοι, με τελευταίο την ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Χενεράλ Ντίαζ εντός έδρας. Άσος.

1348. ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ – ΠΑΤΡΟΝΑΤΟ

Αν και δεν κυνηγάει απολύτως τίποτα στο φινάλε του πρωταθλήματος, η Βελέζέχει άγριες διαθέσεις τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, όπου και αγνοεί την ήττα (3-2-0), χωρίς μάλιστα να παραβιαστεί η εστία της. Κανένα πρόβλημα δεν είχε με την παραμονή στα μεγάλα σαλόνια η Πατρονάτο, η οποία χάρις στις εξαιρετικές εντός έδρας επιδόσεις της (5-2-1) εξασφάλισε άνετα τη σωτηρία. Κάκιστοι μακριά από το σπίτι τους οι φιλοξενούμενοι, δεν έχουν ούτε ένα διπλό (0-2-5) και στην έδρα της φορμαρισμένης Βελέζ θεωρούμε πως θα λυγίσουν, με τον -0,25 ασιατικό άσο στο 1,90 τηςBet365 να προκαλεί.

1349. ΚΙΛΜΕΣ – ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ

Πέρα από ένα αήττητο έξι αγωνιστικών (2-4-0) το οποίο έληξε άδοξα πριν από ενάμιση μήνα, η Κίλμες δεν είχε απολύτως τίποτα να επιδείξει στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να τερματίζει στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Διεκδικούσε μέχρι και την πρώτη θέση στη Ζώνη Α η Ιντεπεντιέντε, αλλά φάνηκε πως τα τρένα των Γοδόι και Σαν Λορέντζο έτρεχαν πολύ πιο γρήγορα από την ίδια, η οποία υπέπεσε σε αρκετές γκέλες το τελευταίο διάστημα (2-4-1 στις επτά πιο πρόσφατες αγωνιστικές), μένοντας μακριά από τη διεκδίκηση μίας θέσης στην πρώτη δυάδα. Απογοήτευση επικρατεί στις δύο ομάδες για το γεγονός πως δεν επετεύχθησαν οι στόχοι που τέθηκαν στην έναρξη της χρονιάς, δε θα μπλέξουμε ούτε με τα γκολ, αφού οι φιλοξενούμενοι αρέσκονται ακόμα και αδιάφοροι να παίζουν για το αποτέλεσμα (11/15under2,5).

2825. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΖΟΥΝΙΟΡ – ΚΟΡΤΟΥΛΟΥΑ

Κόλλησε στο 1-1 με την Ενβιγκάδο η Τζούνιορ την προηγούμενη αγωνιστική, έχει όμως ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα πλέι-οφ για την ανάδειξη του πρωταθλητή. Δε μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τη δυνατή της έδρα η Κορτουλουά, πετώντας δύο πολύτιμους βαθμούς, καθώς έμεινε στο 0-0 κόντρα στη Μπουκαραμάνγκα. Παραδοσιακά δυσκολεύονται στη Μπαρανκίγια οι φιλοξενούμενοι, όμως οι αποδόσεις είναι χαμηλές.

1152. ΟΡΛΑΝΤΟ ΣΙΤΙ - ΜΟΤΡΕΑΛ ΙΜΠΑΚΤ

Το Ορλάντο (1-4-0 εντός) έφτασε τα έξι σερί ματς δίχως νίκη (0-3-3) και προβληματίζει ιδιαίτερα τελευταία αφού είναι εμφανώς ντεφορμέ. Το Μόντρεαλ (2-2-2 εκτός) έφερε τέταρτο σερί Χ, αυτή τη φορά με 1-1 με τη Φιλαδέλφεια. Έπαιξε καλά μετά από κάποιες μετριότατες εμφανίσεις, αλλά ήταν άτυχη αφού έπεσε πάνω σε έναν πολύ καλό κίπερ. Δίνουμε πλεονέκτημα στην ομάδα από τον Καναδά, το Χ2 έχει αξία, οι φαν των Χ μπορούν να παίξουν ισοπαλία, αφού οι δύο ομάδες τις αγαπάν ιδιαίτερα.

1151. ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ – ΝΤΑΛΑΣ

Το Νιου Ίνγκλαντ (2-4-0 εντός) κέρδισε μετά από έξι ανεπιτυχή αποτελέσματα με 2-0 το Σικάγο, έπαιξε καλύτερα και δίκαια κέρδισε τη χειρότερη ομάδα της Ανατολής. Δεν εντυπωσίασε πάντως και θα δυσκολευτεί στη συνέχεια αν δεν βρει ρυθμό και περισσότερες εύκολες νίκες. Το Ντάλας (2-0-4 εκτός) μετά τη νίκη με 2-1 επί του Πόρτλαντ κέρδισε με 2-0 το Σιάτλ, η έδρα του δίνει ισχυρό προβάδισμα, κάτι που δεν θα έχει τώρα. Δύσκολο ματς, πιστεύουμε ότι το Χ έχει αρκετές πιθανότητες.

1154. ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ – ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ

Ντεμπούτο Πάουλο Μπέντο έχουμε στον πάγκο της Κρουζέιρο, υπό το βλέμμα του Πορτογάλου τεχνικού η «ραπόζα» στην πρεμιέρα ήταν απογοητευτική με την Κοριτίμπα χάνοντας το ματς μέσα σε λίγα λεπτά όπου εκτός ότι δέχτηκε το γκολ έμεινε και με 9 παίκτες. Παραδοσιακά μεταμορφώνεται προς το καλύτερο μπροστά στον κόσμο της και εύκολα ή δύσκολα περιμένουμε να κάμψει την αντίσταση της Φιγκεϊρένσε που στη θεωρία εμφανίζεται αποδυναμωμένη σε σχέση με πέρσι και από ότι φαίνεται να δώσει σκληρή μάχη για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Η νίκη της Κρουζέιρο με 1 ή 2 γκολ διαφορά δίνει συνδυαστικά μία απόδοση της τάξης του 1,88 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1155. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΙ - ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ

Το Κάνσας (3-1-2 εντός) έκανε αρκετά καλή εμφάνιση και πήρε τι νίκη με 2-1 επί του Ορλάντο και επέστρεψε μετά από καιρό στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες. Θέλει να χτίσει πάνω σε αυτό το αποτέλεσμα και κυρίως πάνω στην εμφάνιση που έκανε. Το Σολτ Λέικ (1-2-3 εκτός) έχασε με 0-1 από το Χιούστον, δηλαδή με το ίδιο σκορ που έχασε και από το Κολοράντο. Ο άσος του Κάνσας στο 1,80 είναι απλά δίκαιος.

2827. ΛΟΣ ΜΙΓΙΟΝΑΡΙΟΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΟΥΙΛΑ

Άσος χωρίς στοιχηματική αξία.

----. ΜΟΝΤΕΡΕΪ – ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ

Επαναληπτικός του 1-0 υπέρ της Αμέρικα. Σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, η Αμέρικα κατάφερε να πάρει τη σπουδαία νίκη και πλέον βρίσκεται με το ένα πόδι στον τελικό, το έργο της όμως στην έδρα της Μοντερέι δε θα είναι καθόλου εύκολο, καθώς οι γηπεδούχοι είναι πανίσχυροι εντός. Παιχνίδι με πολλά νεύρα αναμένουμε, με την πρωτοβουλία να την έχουν οι γηπεδούχοι . Δε θα κρατήσουμε κάτι.

1157. ΣΙΑΤΛ – ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ

To Σιάτλ (4-0-2 εντός) μετά από δύο σερί νίκες έχασε με 0-2 στην αρκετά δυνατή έδρα του Ντάλας. Δεν έπαιξε καλά και δίκαια ηττήθηκε, επιθετικά ήταν φτωχό και δημιούργησε λίγες φάσεις, ενώ στην άμυνα δεν μπόρεσε να σταματήσει το ανώτερο Ντάλας που έδειξε ανανεωμένο και βελτιωμένο επιθετικά. Το Κολοράντο (1-3-2 εκτός) έμεινε στο 1-1 με το Κολόμπους εκτός έδρας και δείχνει ότι μακριά από το σπίτι του δεν είναι τόσο καλό. Αμυντικά δείχνει σταθερό αλλά επιθετικά έχει πρόβλημα. 5-2-0 σερί, πιστεύουμε ότι θα το διατηρήσει και στην έδρα του Σιάτλ. Ακόμα μία αναμέτρηση με αρκετό Χ.

----. ΜΟΝΤΕΒΙΔΕΟ ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ – ΠΕΝΙΑΡΟΛ

Τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε του Κλαουσούρα και οι μάχες σε όλα τα μέτωπα μαίνονται. Για τον τίτλο παλεύουν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι την προηγούμενη αγωνιστική δε μπόρεσαν να σφραγίσουν τον τίτλο, μένοντας στο 2-2 με τη Νασιονάλ. Σπουδαία νίκη για τους γηπεδούχους, 3-1 εκτός τη Ράσινγκ, οι οποίοι αναζητούν ένα εισιτήριο για το Κόπα Σουνταμερικάνα. Δύσκολο ματς, όμως η Πενιαρόλ είναι μία κλάση ανώτερη, διπλό.

----. ΧΟΥΒΕΝΤΟΥΔ – ΣΟΥΝΤ ΑΜΕΡΙΚΑ

Ουσιαστικά αδιάφοροι είναι οι γηπεδούχοι, καθώς δεν κινδυνεύουν με υποβιβασμό, ούτε παλεύουν για μία θέση στο Σουνταμερικάνα. Αντίθετα η Σουντ Αμέρικα, αναζητά βαθμούς για να εξαντλήσει όποιες ελπίδες έχει για έξοδο στο Σουνταμερικάνα. Θα πάμε με το κίνητρο και το διπλό DNB.

----. ΠΛΑΣΑ ΚΟΛΟΝΙΑ – ΡΑΣΙΝΓΚ

Το όνειρο συνεχίζεται για την Πλάσα Κολόνια, καθώς τρεις αγωνιστικές πριν τη λήξη του Κλαουσούρα, οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος, προερχόμενη από την εκτός έδρας νίκη με 2-0 κόντρα στη Σουντ Αμέρικα. Δεν έχει σωθεί ακόμα μαθηματικά η Ράσινγκ, αναζητά τρεις βαθμούς για να εξασφαλίσει την παραμονή της. Η Πλάσα Κολόνια έχει κερδίσει καλύτερες ομάδες εντός, άσος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ