ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ (7/5) Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου.

632. ΣΟΥΟΝ ΣΙΤΙ - ΓΙΕΓΙΟΥ ΓΙΟΥΝ.

Συνέχεια στην απογοητευτική της πορεία έδωσε η Σουόν Σίτι (1-5-2), η οποία με την ήττα από τη Γιεονμπούκ (3-1), συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-3-2). Δεν τα κατάφερε η Γιεγιού (3-2-3) κόντρα στην ντεφορμέ εσχάτως Ποχάνγκ (1-0), βάζοντας τέλος στο αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών (2-2-0). Αμφότερες μετρούν 5/8GGμέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, 1,80 (Bet365)πληρώνει το ενδεχόμενο να βγάλουν ακόμα ένα.

651. ΛΙΑΟΝΙΝΓΚ - ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΕΝΧΟΥΑ

Αν κι επιθετικά στάθηκε αξιοπρεπέστατα, η Λιαονίνγκ (1-3-3) προδόθηκε για πολλοστή φορά από την άμυνα της, γνωρίζοντας τελικά την ήττα από τη Χεμπέι (0-2). Δεν κατάφερε να φύγει ούτε με βαθμό από την έδρα της Κουανγκτσόου Εβεργκράντε (2-1) η Σανγκάη (2-3-2), με την ανασταλτική της λειτουργία να εμφανίζει ξανά σημαντικά προβλήματα. Με δεδομένο πως αμφότερες έχουν θέματα στα μετόπισθεν, τότε υπερβολικό κρίνεται το 1,95 (Bet365)του αμφίσκορου. Ευνοϊκό το γεγονός πως τα 7/9 τελευταία μεταξύ τους είχαν γκολ εκατέρωθεν.

665. ΣΙΒΑΣΠΟΡ – ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ

Με το ένα πόδι στη δεύτερη κατηγορία βρίσκεται πια η Σιβασπόρ, απέχει έξι βαθμούς από την παραμονή και με μόλις τρεις αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση της σεζόν, γίνεται αντιληπτό ότι ψάχνει το 3/3 από εδώ και πέρα. Έμεινε στο 1-1 με την Ακισαρσπόρ, καθώς δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις και έπειτα από μεγάλη γκάφα του τερματοφύλακά της. Η Γκεντσλέρ πραγματοποίησε πολύ καλό δεύτερο γύρο και ξέμπλεξε από νωρίς από περιπέτειες υποβιβασμού, έχει σκαρφαλώσει μάλιστα στο πάνω μισό της βαθμολογίας, αφού έρχεται από σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς ήττα (3-1-0). Στο 1,90 ο άσος κινήτρου της Σιβασπόρ, ανεπαρκής η τιμή αυτή για μια ομάδα με μόλις 3/15 εντός έδρας νίκες (3-8-4 εντός), θα ψάξουμε τοlategoalσε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος προς το τέλος του αγώνα.

691. ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ - ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ

Τέσσερις βαθμούς από τη δεύτερη θέση απέχει η Μπόλεσλαβ (10-2-1 εντός), η οποία «σκόνταψε» κόντρα στη Ζιχλάβα, μένοντας στο 1-1, ενώ φυσικά έχει στο μυαλό της το μεγάλο τελικού του κυπέλλου. Χωρίς κανένα πρόβλημα, η Βικτόρια Πλζεν (10-1-2 εκτός) επικράτησε και της Μπάνικ Οστράβα στη φιέστα τίτλου, φτάνοντας τις 16 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Είναι αστείο η καλύτερη ομάδα της χώρας να προσφέρεται τόσο μεγάλο αουτσάιντερ, αλλά πριν δούμε την ενδεκάδα της (ενδέχεται να πραγματοποιηθεί ροτέισον), δε θα μπλέξουμε με το Χ2.

690. ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΤΕΡΕΚ ΓΚΡΟΖΝΥ

Άνετα επικράτησε της Ουράλ η ΤΣΣΚΑ (10-2-1 εντός) για το πρωτάθλημα, επιστρέφοντας στην κορυφή, αλλά τη Δευτέρα έχασε το κύπελλο, γνωρίζοντας το διασυρμό με 4-1 από τη Ζενίτ στον τελικό. Κάκιστη εμφάνιση πραγματοποίησε η Τέρεκ (4-6-3 εκτός), χάνοντας με 0-1 από την Κρίλια, μένοντας πίσω στη μάχη για την πέμπτη θέση. Δεν πείθουν τελευταία οι φιλοξενούμενοι, θα αναζητήσουν το ξέσπασμα οι γηπεδούχοι, παίζεται ο -1 ασιατικός άσος.

680. ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ ΙΙ - ΚΙΚΕΡΣ ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗΣ

Προτελευταία αγωνιστική στην τρίτη κατηγορία της Γερμανίας. Την τέταρτη συνεχόμενη ήττα της γνώρισε η Βέρντερ (6-5-7 εντός), αυτή τη φορά από την Όσναμπρικ με 3-1 και πλέον η υπόθεση παραμονής ζορίζει πολύ για τους «πράσινους». Οι δύο νίκες κόντρα σε Μάιντζ και Χάλεσκερ κρατούν όπως όλα δείχνουν τους Κίκερς στην κατηγορία, κάτι που θα πετύχουν και μαθηματικά αν δε χάσουν στη Βρέμη. Δε βγαίνει άκρηpregame. Παιχνίδι αποκλειστικά για ενασχόληση στοlive.

688. ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΚΟΛΩΝΙΑΣ – ΑΟΥΕ

Εδώ και καιρό δεν κυνηγάει τίποτα στο πρωτάθλημα η Φορτούνα Κολωνίας (9-2-7 εντός), η οποία προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 0-3 από την Τσέμνιτσερ. Όρθια έμεινε στη Δρέσδη η Άουε (7-5-6 εκτός), αποσπώντας το βαθμό της ισοπαλίας με σκορ 1-1 και πλέον με διπλό στην Κολωνία κλειδώνει μαθηματικά την άνοδο. Δε θα θέλει άγχος στο φινάλε η φιλοξενούμενη, το διπλό -παρότι χαμηλό- έχει το προβάδισμα.

681. ΕΡΦΟΥΡΤ – ΚΟΤΜΠΟΥΣ

Μετά από πέντε συνεχόμενες νίκες, ήρθε και η ήττα για την Έρφουρτ (9-3-6 εντός) από τη Χάνσα με 1-3, χωρίς πάντως να την επηρεάσει βαθμολογικά, αφού η σεζόν έχει τελειώσει για την ίδια. Νικήθηκε από το άγχος η Κότμπους (5-8-5 εκτός), χάνοντας με 1-2 από τη Βίρτσμπουργκ και παραμένει σε πολύ δύσκολη θέση, απέχοντας ένα βαθμό από τη ζώνη του υποβιβασμού. Το κίνητρο μας ωθεί στο διπλό, αλλά η τιμή του είναι εποχιακή, ενώ δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο να εμπιστευτούμε μία ομάδα με ρεκόρ 1-1-5 στις επτά τελευταίες αγωνιστικές.

689. ΧΑΛΕΣΚΕΡ – ΑΑΛΕΝ

Αδιάφορη πήγε στη Στουτγάρδη η Χάλεσκερ (8-5-5 εντός), αλλά πάλεψε το παιχνίδι και έχασε με 1-0 από τους Κίκερς. Χωρίς στόχο πλέον και η Άαλεν (4-6-8 εκτός), κλείδωσε και μαθηματικά την παραμονή της με το 3-2 επί της Μάιντζ την προηγούμενη αγωνιστική. Ομάδες τουunderείναι αμφότερες, αλλά το ματς είναι παντελώς αδιάφορο, οπότε δε θα μπλέξουμε με τα γκολ.

685. ΣΟΝΕΝΧΟΦ – ΒΕΧΕΝ

Η ήττα με το βαρύ 4-0 από το Μαγδεμβούργο, έκοψε τα φτερά της Σόνενχοφ (5-8-5 εντός), η οποία πλέον έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για την τρίτη θέση. Παρότι «καιγόταν» για βαθμούς στη μάχη της παραμονής, η Βέχεν (1-7-10 εκτός) έχασε από την αδιάφορη Πρόισεν Μούνστερ με 0-2 και η υπόθεση σωτηρία δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο. Το κίνητρο είναι με τους φιλοξενούμενους, αλλά έδειξαν και την προηγούμενη εβδομάδα πως αυτό δεν είναι αρκετό. Απέχουμε, τουλάχιστον μέχρι τοlive.

682. ΚΙΚΕΡΣ ΒΟΥΡΖ. - ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΚΙΕΛ

Θα εξαντλήσουν μέχρι τέλους τις ελπίδες για απευθείας άνοδο οι Κίκερς Βίρτσμπουργκ (6-9-3 εντός), οι οποίοι έφτασαν τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες με το 1-2 επί της Κότμπους και ελπίζουν σε δύο γκέλες της Άουε για να καταλάβουν τη δεύτερη θέση. Χωρίς κανένα άγχος είναι εδώ και καιρό η Χολστάιν (6-6-6 εκτός), ωστόσο παρότι αδιάφορη, έχει να χάσει από τις 5 Μαρτίου, μετρώντας 3-4-0 έκτοτε. Αναμενόμενα κινείται λίγο κάτω από το 1,60 ο άσος, αναμένουμε και εδώ τοliveγια καλύτερη απόδοση, ενώ τονίζουμε ξανά πως το ματς εξαρτάται σημαντικά και από το αποτέλεσμα της Άουε.

687. ΤΣΕΜΝΙΤΣΕΡ – ΟΣΝΑΜΠΡΙΚ

Αδιάφορη εδώ και καιρό η Τσέμνιτσερ (9-5-4 εντός), αλλά κάτι τέτοιο δε φαίνεται εντός αγωνιστικού χώρου, αφού στις τελευταίες επτά αγωνιστικές μετράει ρεκόρ 6-0-1, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 0-3 της Φορτούνα Κολωνίας την προηγούμενη εβδομάδα. Μετά από τέσσερις αγωνιστικές (0-2-2) επέστρεψε στις νίκες η Όσναμπρικ (6-6-6 εκτός) με το 3-1 επί της Βέρντερ Βρέμης, αλλά πλέον μοιάζει να είναι αργά, αφού η τρίτη θέση απέχει τέσσερις βαθμούς και οι ελπίδες της είναι πολύ λίγες. Δεν κυνηγούν τίποτα οι γηπεδούχοι, αλλά δε χαρίζονται σε κανέναν και δε θα το κάνουν ούτε κόντρα στην Όσναμπρικ. Το κρατάμε και αυτό το ματς για τοlive.

684. ΠΡ. ΜΟΥΝΣΤΕΡ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ

Δε μάσησε από το κίνητρο της Βέχεν η Πρόισεν Μούνστερ (7-5-6 εντός), κέρδισε με 0-2 και επέστρεψε στις νίκες έπειτα από δύο αγωνιστικές (0-1-1). Ήθελε τη νίκη στο ντέρμπι με την Άουε η Ντιναμό (7-10-1 εκτός), αλλά έμεινε στο 1-1, χωρίς πάντως να επηρεαστεί τίποτα, αφού το πρωτάθλημα έχει εξασφαλιστεί και μαθηματικά. Οι φιλοξενούμενοι έχουν 22/36over2,5 και με δεδομένο πως το ματς είναι αδιάφορο βαθμολογικά, αναμένουμε πιο χαλαρές τις άμυνες, με τα πολλά γκολ να είναι μία καλή λύση.

683. ΜΑΪΝΤΖ (ΕΡ.) - ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ

Οκτώ αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-3-5) συμπλήρωσε η Μάιντζ (6-8-4 εντός), αλλά κρατάει την τύχη στα χέρια της αναφορικά με την παραμονή, αφού βρίσκεται στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη. Ξεμπέρδεψε με την παραμονή της η Χάνσα (3-8-7 εκτός), κερδίζοντας με 3-1 την Έρφουρτ. Λογικό φαβορί ο άσος, αφού οι γηπεδούχοι είναι αυτοί που χρειάζονται τους βαθμούς. Η έδρα έχει τον πρώτο λόγο.

686. ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ (ΕΡ.) – ΜΑΓΔΕΜΒΟΥΡΓΟ

Ταφόπλακα στις ελπίδες παραμονής της Στουτγάρδης (3-6-9 εντός) ήταν η ήττα στο φινάλε από τη Χολστάιν και οι Σουηβοί επιστρέφουν στις χαμηλές κατηγορίες. Σαρωτικό το Μαγδεμβούργο (3-9-6 εκτός) κόντρα στη Σόνενχοφ, τη διέλυσε με 4-0, αλλά πρακτικά ήταν αδύνατο να κυνηγήσει την τρίτη θέση. Χωρίς άγχος οι δύο ομάδες, αφού η σεζόν ολοκληρώθηκε ουσιαστικά. Αναμένουμε παιχνίδι δίχως σκοπιμότητες, όπου τοover2,5 αποτελεί επιλογή.

669. ΚΑΡΝΤΙΦ – ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ

Κατώτερη των περιστάσεων παρουσιάστηκε η Κάρντιφ (17-16-12) στο ματς ζωής και θανάτου απέναντι στην ανταγωνίστρια Σέφιλντ, άντεξε μόνο για ένα ημίχρονο, κατέρρευσε στην επανάληψη, με το τελικό 3-0 να βάζει οριστικά τέλος στις ελπίδες της για συμμετοχή στα πλέι-οφ. Πολύ σκληρή για να πεθάνει αποδείχθηκε η Μπέρμιγχαμ (16-14-15) στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη μαχόμενη για απευθείας άνοδο, Μίντλεσμπρο, καταφέρνοντας να κάνει τη ζημιά στην αντίπαλο της (2-2). Παρόλα αυτά, η ίδια παρέμεινε για πέμπτη αγωνιστική μακριά από τις επιτυχίες (0-3-2), ενώ μετράει μόλις μια νίκη στα έντεκα τελευταία (1-5-5). Απογοήτευση κυριαρχεί στο στρατόπεδο των γηπεδούχων, λογικό επόμενο αν αναλογιστεί κανείς πως στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν έτρεξαν ρεκόρ 1-2-3, με την εξάδα να αποτελεί πλέον άπιαστο όνειρο. Χωρίς κίνητρο αμφότερες, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος για να μπλέξουμε, παρόλο που ο φαβοριτισμός των Ουαλών δημιουργεί σκέψεις για κόντρα.

673. ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ – ΡΕΝΤΙΝΓΚ

Νίκη έπειτα από έξι αγωνιστικές (0-3-3) πανηγύρισε η Μπλάκμπερν (12-16-17), η οποία χάρις στο γρήγορο γκολ του Ντάφι (6’), κατάφερε να αποδράσει από την έδρα της Ρόδεραμ (0-1). Υπερβολικά χαλαρή παρουσιάζεται η Ρέντινγκ (13-13-19) από τότε που εξασφάλισε την παραμονή, ενδεικτικό το γεγονός πως αγνοεί τη νίκη από τις αρχές Απριλίου, με τις ήττες να έχουν την τιμητική τους εσχάτως (0-1-5). Αρνείται να βγάλειover2,5 στις εξόδους της η Μπλάκμπερν (18/23under2,5), δεν ισχύει όμως το ίδιο στα εντός (13/22under2,5), εκεί όπου μετράει 6/8over2,5 στα τελευταία, ενώ και τα παιχνίδια των φιλοξενούμενων έχουν γκολ εσχάτως (5/7GG&over2,5). Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με τη χαλαρότητα που επικρατεί στα δύο στρατόπεδα, μιας και καμία δεν κυνηγάει κάτι, μας σπρώχνουν στην επιλογή του GG(1,73 / Stoiximan ).

676. ΤΣΑΡΛΤΟΝ – ΜΠΕΡΝΛΙ

Στο τέλος της φτάνει μια απογοητευτική σεζόν για την Τσάρλτον (9-13-23), η οποία αποδείχθηκε κατώτερη των προσδοκιών, με τον υποβιβασμό να έρχεται μοιραία. Παρόλα αυτά, στο τελευταίο εμφάνισε σημάδια ζωής, επικρατώντας της φορμαρισμένης εσχάτως Λιντς (1-2). Εκ διαμέτρου αντίθετη η κατάσταση στο στρατόπεδο της εκπληκτικής Μπέρνλι (25-15-5), πρώτος στόχος επετεύχθη και δεν ήταν άλλος από την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια, πλέον απομένει η κατάκτηση του τίτλου, κάτι το οποίο θα συμβεί αυτομάτως αν Μίντλεσμπρο και Μπράιτον μοιραστούν βαθμούς. Αν μη τι άλλο εντυπωσιακό το αήττητο σερί 22 αγωνιστικών που τρέχει (15-7-0), πολύ δύσκολα θα λάβει τέλος απέναντι στην καταδικασμένη γηπεδούχο. Με την ψυχολογία στο ζενίθ οι φιλοξενούμενοι, κακά τα ψέματα δε θα μπορούσε να πληρώνει παραπάνω από 1,53 το διπλό, όμως το γεγονός πως ενδεχομένως να μη χρειάζονται τη νίκη ώστε να εξασφαλίσουν την πρωτιά, μας καθιστά επιφυλακτικούς.

674. ΝΤΕΡΜΠΙ – ΙΠΣΟΥΙΤΣ

Την τύχη στα χέρια της κρατούσε για 90 λεπτά η Ντέρμπι (21-15-9) στην έδρα της Μπράιτον, όμως στις καθυστερήσεις η άμυνα της πιάστηκε στο ύπνο, με το τελικό 1-1 να αφήνει πικρή γεύση, παρόλο που σήμανε την έκτη σερί αγωνιστική χωρίς ήττα (4-2-0). Κάκιστο το κλίμα στο στρατόπεδο της Ίπσουιτς (17-15-13), η οποία χρειάστηκε ένα γκολ στα τελευταία λεπτά ώστε να κάμψει την αντίσταση της υποβιβασμένης Μίλτον Κέινς Ντονς (3-2) και να πάρει «τρίποντο» έπειτα από επτά παιχνίδια (0-5-2). Δεν αναμένεται να ξεκουράσουν βασικούς οι γηπεδούχοι, δίκαιος κρίνεται ο φαβοριτισμός τους.

677. ΦΟΥΛΑΜ – ΜΠΟΛΤΟΝ

Το διασυρμό στο ντέρμπυ με την Μπρέντφορντ (3-0) γνώρισε η Φούλαμ (11-15-19), η οποία μετά το σερί τριών νικών που την έφερε πιο κοντά στην παραμονή, παρουσιάζεται αρκετά χαλαρή (0-1-3). Μπορεί ο υποβιβασμός να έχει σφραγιστεί από καιρό για την Μπόλτον (5-15-25), όμως η ίδια δεν παύει να παλεύει όλα της τα παιχνίδια, βάζοντας δύσκολα στους αντιπάλους της. Στα τελευταία δεν κατάφερε την υπέρβαση, αλλά οι κόποι της ανταμείφθηκαν με αντίπαλο τη Χαλ (1-0). Η λογική λέει πως θα δούμε ανοιχτό παιχνίδι, προφανώς την ίδια άποψη συμμερίζονται και οι μπουκ, με τις αποδόσεις των γκολ να είναι πετσοκομμένες.

679. ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ – ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ

Άσχημο το κλίμα στο στρατόπεδο της Χάντερσφιλντ (13-12-20) έπειτα από το διασυρμό στην έδρα της Μπρίστολ Σίτι (4-0), αποτέλεσμα το οποίο πηγάζει από τη χαλάρωση που έχει επέλθει στις τάξεις της ομάδας τον τελευταίο καιρό, όπως άλλωστε δείχνει και το τρέχον ρεκόρ (1-3-3). Το άλλο άκρο η Μπρέντφορντ (18-8-19), η οποία από τη στιγμή που τέθηκε εκτός στόχων, αποδίδει αρκετά καλύτερα ελλείψει άγχους (3-0-1). Πιο πρόσφατο θύμα η ντεφορμέ Φούλαμ (3-0), με την εν λόγω επικράτηση να αποκτά διπλή σημασία, λόγω του χαρακτήρα ντέρμπυ της αναμέτρησης. Λατρεία με ταover2,5 έχουν οι φιλοξενούμενοι φέτος (29/45), έχουν γκολ τα παιχνίδια της Χάντερσφιλντ εσχάτως (6/10over2,5), ενώ παραδοσιακά οι δύο ομάδες προσφέρουν θέματα στα μεταξύ τους (6 σερίover2,5, εκ των οποίων τα 5 συνδυάστηκαν μεGG). Αν λάβουμε όλα τα παραπάνω υπόψιν, όπως και το διαδικαστικό χαρακτήρα του ματς, τότε τύχη έχει το over2,75 (1,80 /Bet365),επιλογή η οποία μπήκε στο πινακάκι του Betol .

678. ΧΑΛ – ΡΟΔΕΡΑΜ

Την προσοχή της στραμμένη στα πλέι-οφ έχει ξεκάθαρα πλέον η Χαλ (23-11-11), η οποία με αντίπαλο την υποβιβασμένη Μπόλτον (1-0), γνώρισε την ήττα έπειτα από πέντε αγωνιστικές (3-2-0), κάνοντας προφανώς συντήρηση δυνάμεων. Τέλος στο σερί έντεκα αγωνιστικών χωρίς ήττα δόθηκε για τη Ρόδεραμ (13-10-22) με την εντός έδρας αποτυχία απέναντι στην Μπλάκμπερν (0-1). Με ισοπαλία οι γηπεδούχοι εξασφαλίζουν την 4θέση της κανονικής διάρκειας, η οποία απλά θα τους προσφέρει το προνόμιο να δώσουν στο σπίτι τους τον επαναληπτικό της πρώτης φάσης των πλέι-οφ. Δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε, πάμε παρακάτω.

671. ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ – ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Παρότι με τον εντός έδρας διασυρμό από την Μπρέντφορντ (1-4) σφραγίστηκε και μαθηματικά ο υποβιβασμός της, η Μίλτον Κέινς Ντονς (9-12-24) παρουσιάστηκε διατεθειμένη να παλέψει για την τιμή των όπλων κόντρα στην Ίπσουιτς, λίγο έλειψε να αποσπάσει μάλιστα και το βαθμό της παρηγοριάς, όμως πληγώθηκε στο 90΄ (3-2). Μπορεί η Νότιγχαμ (12-16-17) να μην κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Γουλβς (1-1), όμως όπως και να έχει, παρέμεινε αήττητη για τέταρτη διαδοχική αγωνιστική (1-3-0). Αδιάφορη αναμέτρηση, ίσως οι απογοητευμένοι γηπεδούχοι θελήσουν να κλείσουν με ευχάριστο τρόπο τις υποχρεώσεις τους στην κατηγορία, καθώς και να ξεπεράσουν την Τσάρλτον στη βαθμολογία καθαρά για λόγους γοήτρου, αλλά δε θα πληρώσουμε για να μάθουμε.

675. ΠΡΕΣΤΟΝ – ΛΙΝΤΣ

Τέλος στο αρνητικό σερί πέντε αγωνιστικών (0-2-3) έβαλε η Πρέστον (15-16-14) με την επικράτηση επί της Ρέντινγκ (1-2), θύμα έκπληξης από την υποβιβασμένη Τσάρλτον (1-2) έπεσε η Λιντς (14-16-15). Αδιάφορη αναμέτρηση, αμφότερες περιμένουν τις διακοπές τους, εκτός από το πάσο, επιλογή μπορεί να αποτελέσει το αμφίσκορο (1,80 /Bet365),δεδομένου πως μετρούν 7/9 και 9/10GGαντίστοιχα στα τελευταία τους, ενώ παραδοσιακά τα μεταξύ τους έχουν γκολ εκατέρωθεν (5/6GGστα τελευταία).

672. ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ – ΜΠΡΑΪΤΟΝ

Τα εύκολα δύσκολα έκανε η Μίντλεσμπρο (26-10-9) με τις πρόσφατες ισοπαλίες κόντρα σε Ίπσουιτς (0-0 εντός) και Μπέρμιγχαμ (2-2 εκτός) κατά σειρά, όμως ακόμα κι έτσι, κρατάει την τύχη στα χέρια της όσον αφορά την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ. Πιο συγκεκριμένα, βολεύεται και με ισοπαλία, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία με την επερχόμενη αντίπαλο της, ενώ θα παίξει το ρόλο του το γεγονός πως θα αγωνιστεί στο κατάμεστο «Ρίβερσαϊντ», το οποίο παραμένει αλώβητο εδώ και 3,5 μήνες (6-2-0). Με σύμμαχο την προϊστορία (2-1-0 στη συγκεκριμένη έδρα) θα ταξιδέψει στο βόρειο Γιορκσάιρ η Μπράιτον (24-16-5), με το «τρίποντο» να αποτελεί αυτοσκοπό. Περιμένουμε μάχη μέχρις εσχάτων ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τους γηπεδούχους να έχουν ελαφρύ προβάδισμα. Σε πρώτο πλάνο τοunder2,5 (1,73 / Stoiximan ) λόγω της τεράστιας κρισιμότητας του παιχνιδιού, μιας και η λογική λέει πως οι φιλοξενούμενοι θα κοιτάξουν να προφυλάξουν πρώτα τα μετόπισθεν, με την επίθεση να παίρνει τα σκήπτρα στην επανάληψη, ενώ από την πλευρά της η Μπόρο, δεν έχει λόγο να ανοιχθεί. Ευνοϊκή τόσο η μεταξύ τους προϊστορία (8/10under2,5), όσο και ο τρόπος παιχνιδιού των γηπεδούχων, οι οποίοι μετρούν συνολικά 28/45under2,5 φέτος και 14/22 εντός έδρας, εκεί όπου η άμυνα δίνει ρεσιτάλ (μόλις επτά γκολ παθητικό).

670. ΚΠΡ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ

Προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να κάνει τη ζημιά στην πρωτοπόρο Μπέρνλι η βαθμολογικά αδιάφορη ΚΠΡ (13-18-14), γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 1-0. Μια από τα ίδια η Μπρίστολ Σίτι (13-13-19) όσον αφορά την έλλειψη κινήτρου, συνέτριψε τη Χάντερσφιλντ (4-0) στην προσπάθεια να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σεζόν (2-3-1). Με δεδομένο πως αμφότερες δεν έχουν να κυνηγήσουν κάτι, τότε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες το ενδεχόμενο να δούμε ένα ανοιχτό παιχνίδι, όμως οι τιμές του αμφίσκορου είναι διαβασμένες. Άξιο αναφοράς το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι αγνοούν τη νίκη στη συγκεκριμένη έδρα εδώ και εννέα παιχνίδια (0-5-4), ίσως αξίζει μια ζαριά στην καλοπληρωμένη ισοπαλία (3,50), αλλά μέχρι εκεί.

668. ΓΟΥΛΒΣ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ.

Με σβηστές τις μηχανές πορεύεται εδώ και καιρό η Γουλβς (13-16-16), αυτό έλειπε να αλλάξει πορεία δυο στροφές πριν το πέσιμο της καρό σημαίας για τη φετινή σεζόν. Με την ισοπαλία στην έδρα της Νότιγχαμ (1-1) συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές μακριά από τις επιτυχίες (0-3-2), ενώ αξίζει να σημειωθεί τόσο το γεγονός πως σημείωσε μόλις τρεις νίκες στα 19 τελευταία (3-9-7), όσο και το ότι τα τέσσερα πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της έληξαν όλα χωρίς σκορ (0-0). Σε κλίμα πλέι-οφ έχει αρχίσει να μπαίνει η Σέφιλντ (19-17-9), η οποία μετά τη μοιρασιά απέναντι στην ανταγωνίστρια Ντέρμπι (1-1 εκτός), έκαμψε με χαρακτηριστική άνεση την αντίσταση της Κάρντιφ (3-0), σφραγίζοντας έτσι την προνομιούχο 6θέση. Τέσσερις νίκες ως γηπεδούχος σε ισάριθμα τελευταία εναντίον του συγκεκριμένου αντιπάλου μετρούν οι γηπεδούχοι, όμως το γεγονός πως αμφότερες στερούνται βαθμολογικού κινήτρου, μας ωθεί στο πάσο.

1240. ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ - ΡΕΪΘ ΡΟΒΕΡΣ

Σκούρα τα βρήκε η Χιμπέρνιαν στην έδρα της εξαιρετικά φορμαρισμένης Ρέιθ Ρόβερς, δημιούργησε ευκαιρίες όμως δεν τις εκμεταλλεύθηκε κατάλληλα, γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 1-0. Πλέον, βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, όμως με τη δύναμη της έδρας μπορεί να ανατρέψει της εις βάρος της κατάσταση. Το μόνο σίγουρα είναι πως η αήττητη εδώ και δώδεκα αγωνιστικές, Ρέιθ, δεν πρόκειται να αποτελέσει εύκολη λεία, κάτι το οποίο προφανώς δε συμμερίζονται οι μπουκ, προσφέροντας τον άσσο στο 1,40. Θα προτιμήσουμε να απέχουμε.

692. ΚΟΥΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΡΦ - ΤΣΟΝΓΚΙΝΓΚ ΛΙΦΑΝ

Νίκη έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές είχε το μενού για την Κουανγκτσόου (2-2-3), η οποία εκμεταλλεύθηκε στο έπακρον τα αμυντικά κενά της Σαντόνγκ, ώστε να πάρει του τρεις βαθμούς της νίκης (2-3). Εθισμό στις ισοπαλίες παρουσιάζει η Λιφάν (1-5-1), απέναντι στην Γκουοάν (1-1 εντός) απέσπασε την πέμπτη στη σειρά, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως όλες ήρθαν με σκορ 1-1. Δε βλέπουμε κάτι ξεκάθαρο, πιθανό το αμφίσκορο αλλά ως εκεί, πάσο.

693. ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.

Σφίγγει η θηλιά γύρω από το λαιμό της Νόριτς μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα (τρεις συνεχόμενες ήττες χωρίς καν να σκοράρει), προτελευταία πλέον στη βαθμολογία. Τελικός το ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της οποίας έχει ανοίξει η όρεξη για είσοδο στην τετράδα μιας και απέχει μόλις τέσσερις βαθμούς από τη Σίτι (έχει και ματς λιγότερο), ενώ γενικά βρίσκεται σε θετικό μομέντουμ. Θεωρούμε πως στο τέλος η Νόριτς δεν θα τα καταφέρει, ίσως η αρχή του τέλους να σημάνει μετά από διπλό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αξίζει στο 1,85 ( Stoiximan ) η νίκη των «κόκκινων διαβόλων». Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1051. ΛΑΜΙΑ 1964 – ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Η ήττα από τα Τρίκαλα αποτελεί παρελθόν και η ηρεμία επέστρεψε στη Λαμία (10-3-1 εντός) μετά το διπλό με 0-2 επί του Πανσερραϊκού. Ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα για τη Ζάκυνθο (2-2-11 εκτός), η οποία βρίσκεται στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη, με τον Πανελευσινιακό να περιμένει τους τρεις βαθμούς από το ματς με τον Απόλλων και την ίδια να αναμένει αφαίρεση τριών βαθμών. «Καίγονται» για θετικό αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι, αλλά οι γηπεδούχοι είναι πολύ δυνατοί στην έδρα τους για να αγνοηθεί ο υψηλός άσος.

709. ΚΟΥΟΠΙΟ – ΒΑΑΣΑ

Τη δεύτερη της νίκη στο πρωτάθλημα (2-0-4) πανηγύρισε η Κουόπιο με το 2-0 της Τετάρτης επί της Κέμι, δείχνει πως σιγά-σιγά βρίσκει ρυθμό. Από νίκη όμως έρχεται και η Βάασα, επικράτησε με 3-1 της Χέλσινγκφορς, στο 2-1-2 ο δικός της απολογισμός. Δύσκολο για εκτίμηση ματς, δεν χωρίζουν πολλά τις δυο ομάδες, ενώ αμφότερες έχουν ανεβασμένη ψυχολογία, δεν θα πάρουμε θέση.

710. ΠΑΛΟΚΕΡΧΟ ΒΑΝΤΑΑ – ΕΛΣΙΝΚΙ

Γειτονικό ντέρμπι. Για ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι της η Βάνταα ήταν πολύ καλή, κατάφερε έτσι να αποσπάσει το 0-0 από την πρωτοπόρο Μάριεχαμν, συμπλήρωσε πάντως τέσσερα ματς χωρίς να σκοράρει (0-2-2, 4/4NG&under2,5), ενώ μπροστά στο κοινό της μετράει μόλις 0-1-3 έχοντας αποτύχει να βρει δίχτυα στα 3/4 από αυτά (3/4NG&under2,5). Παρόλο που βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ίλβες, η Ελσίνκι ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο και σκόραρε πέντε φορές, επιστρέφοντας έτσι στις νίκες και παράλληλα στην κορυφή της βαθμολογίας, προβληματίζει πάντως ακόμα με την εκτός έδρας παρουσία της (0-2-1 εκτός). Ποιοτικότερη η φιλοξενούμενη, είναι σαφώς το φαβορί για τη νίκη, δεν αξίζει όμως το διπλό του 1,70 απέναντι σε μια αξιόμαχη ομάδα όπως η Βάνταα.

708. ΚΕΜΙ ΚΙΝΓΚΣ – ΙΛΒ

Σε ουδέτερο θα διεξαχθεί το ματς, η φυσική έδρα της Κέμι δεν είναι ακόμα έτοιμη. Τη δεύτερη ήττα της στο πρωτάθλημα γνώρισε η Κέμι με το 0-2 από την Κουόπιο, αρκετά ενθαρρυντικά τα πρώτα δείγματα γραφής της, μάλιστα στο πιο πρόσφατο ματς που έδωσε ως γηπεδούχος επικράτησε δίκαια με 1-0 επί της πανίσχυρης Ελσίνκι. Από δυο σερί ήττες έρχεται η Ίλβες, το 0-1 από τη Μάριεχαμν διαδέχθηκε το 1-5 από την Ελσίνκι, βγάζει ζόρικο πρόγραμμα σε αυτές τις πρώτες στροφές της σεζόν. Δεν έχουμε κάποια ένσταση για τα σετ που κυκλοφορούν, μένουμε μακριά από την εν λόγω αναμέτρηση.

695. ΑΒΕΛΙΝΟ – ΚΟΜΟ

Τρεις στροφές πριν από το φινάλε τηςSerieB.Νίκη έπειτα από επτά αγωνιστικές για την Αβελίνο (0-2-5), πέρασε με 2-1 από την έδρα της Λαντσιάνο και απέκτησε απόσταση ασφαλείας από τη γραμμή (+7), είναι ουσιαστικά αδιάφορη στο φινάλε της σεζόν. Επικυρώθηκε και μαθηματικά ο υποβιβασμός της Κόμο έπειτα από την ήττα με 1-2 από την Τερνάνα, έμεινε έτσι για έβδομο ματς χωρίς τρίποντο (0-3-4), παρόλο που το πάλεψε όσο μπορούσε, αποδείχτηκε ότι δεν είχε τα όπλα για να παραμείνει στην κατηγορία. Παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες περιμένουμε να δούμε εδώ, η Αβελίνο επί Τεσέρ παίζει επιθετικά ενώ και η Κόμο δεν κλείνεται μακριά από το σπίτι της, οριακά αποδεκτό το 1,825 τουover2,5 στηνBet365.

702. ΤΕΡΝΑΝΑ – ΤΣΕΖΕΝΑ

Καθάρισε την υπόθεση-παραμονή ουσιαστικά η Τερνάνα με το διπλό στην έδρα της Κόμο, δύσκολα θα απειληθεί από τη στιγμή που βρίσκεται στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη και με μόλις τρεις αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Η Τσεζένα βρέθηκε εκ νέου εντός της οχτάδας χάρη στο 2-1 επί της Βερτσέλι, τα προβλήματα για εκείνη ξεκινούν όταν αγωνίζεται μακριά από το σπίτι της, μόλις στο 2-8-9 ο εκτός έδρας απολογισμός της. Ευκαιρία για βαθμούς για την Τσεζένα απέναντι σε έναν ουσιαστικά αδιάφορο αντίπαλο, δεν πάει όμως εύκολα το χέρι στο διπλό-φαβορί του 2,40, ειδικά από τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι χωρίς τον εξτρέμ/το σκόρερ Τσιάνο (29 συμ./11 γκολ) που είναι τιμωρημένος.

699. ΝΟΒΑΡΑ – ΑΣΚΟΛΙ

Με το 0-0 απέναντι στην Τράπανι, η Νοβάρα συμπλήρωσε οχτώ αγωνιστικές με μόλις ένα τρίποντο (1-4-3) με αποτέλεσμα να βρεθεί εκτός της προνομιούχου οκτάδας (-2). Η Άσκολι κράτησε το +5 από την επικίνδυνη ζώνη με το 2-2 απέναντι στη Σαλερνιτάνα, δεν έχει ωστόσο ξεμπλέξει ακόμα αφού έχει δύσκολο πρόγραμμα στις επόμενες αγωνιστικές. Προς αποφυγή το 1,60 του άσου, για μια Νοβάρα που εδώ και καιρό δεν πείθει, οι όποιες σκέψεις για παιχνίδι με τα πολλά τέρματα πηγαίνουν περίπατο από τη στιγμή που θα απουσιάσει για τους φιλοξενούμενους ο αρχισκόρερ Κατσία (32 συμ./17 γκολ) .

700. ΟΥΝ. ΣΠ. ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ 1919 – ΜΟΝΤΕΝΑ

Κρίσιμο ματς στην ουρά της βαθμολογίας, οι δυο ομάδες βρίσκονται εντός της ζώνης των μπαράζ υποβιβασμού, ο νικητής θα κάνει σημαντικό βήμα για τη σωτηρία. Η Σαλερνιτάνα τρέχει αήττητο σερί έξι αγώνων (2-4-0, 3/6over2,5, 5/6GG) και έχει μόνο δυο ήττες στις τελευταίες 13 αγωνιστικές (3-8-2, 7/13over2,5, 12/13GG), η Μόντενα δεν χάνει στα τελευταία τρία (1-2-0), μακριά από το σπίτι της πάντως αντιμετωπίζει δυσκολίες σε όλη τη διάρκεια τη χρονιάς (1-4-14 εκτός). Πολύ δύσκολο για εκτίμηση ματς, ένα κλικ πιο κοντά στη νίκη η Σαλερνιτάνα αλλά η αμυντική της αφέλεια μας κρατάει μακριά από τον άσο-φαβορί, ενώ και η απουσία του αρχισκόρερ Κόντα (38 συμ./15 γκολ), είναι ένας ακόμα λόγος για να πάμε στο πάσο.

697. ΚΡΟΤΟΝΕ – ΛΑΤΙΝΑ

Τα σχέδια της για τηSerieAκαταστρώνει ήδη η Κροτόνε, επικυρώθηκε η άνοδός της από την προηγούμενη εβδομάδα, χαρακτήρα φιέστας θα έχει το επερχόμενο ματς. Η Λατίνα έχει μπλέξει για τα καλά, βρίσκεται οριακά εκτός της επικίνδυνης ζώνης και έχει φτάσει να μετράει μόλις μια νίκη στα τελευταία 15 παιχνίδια της (1-7-7). Πανίσχυρη η Κροτόνε στην έδρα της (14-4-1 εντός), υπό άλλες συνθήκες το 2,20 του άσου θα φάνταζε ελκυστικό, τώρα όμως θα αποφύγουμε να ασχοληθούμε αφού δεν ξέρουμε κατά πόσο θα εμφανιστεί συγκεντρωμένη η γηπεδούχος, ούτε στην κόντρα πάντως θα πάμε αφού δεν εμπιστευόμαστε σε καμία περίπτωση τη ντεφορμέ Λατίνα.

696. ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ - ΒΙΡΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΑ

Στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη η Βιτσέντζα, πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα με το διπλό επί της Μπρέσια, αυτό ήταν το τέταρτο της τρίποντο στις επτά τελευταίες αγωνιστικές (4-2-1). Η Εντέλα μάχεται για μια θέση στα πλέι-οφ, έχασε μόνο ένα από τα 14 πιο πρόσφατα παιχνίδια της (7-6-1), διατηρεί ακόμα το +2 από τη Νοβάρα. Σε καλή κατάσταση οι δυο ομάδες, καλά ζυγισμένα μας φαίνονται τα σετ, δεν αποκλείουμε αμφότερες να ικανοποιηθούν με το βαθμό της ισοπαλίας, παίρνει παιχνίδι το Χ για αυτό και η τιμή του υποχωρεί, στο 2,88 το βρίσκουμε τώρα στον Stoiximan .

698. ΛΙΒΟΡΝΟ – ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ

Τελικός το ματς για τη Λιβόρνο, βρίσκεται στο -4 από τα μπαράζ υποβιβασμού, αν δεν κερδίσει τώρα ουσιαστικά αποχαιρετά την κατηγορία. Έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Κάλιαρι (2-2), έχει πάντως μείνει με μόνο μια νίκη στα πιο πρόσφατα 14 παιχνίδια της (1-4-9). Η Περούτζια δεν έχει πια ρεαλιστικές ελπίδες για τα πλέι-οφ (-8 από την οχτάδα), οι δυο κολλητές ισοπαλίες με Νοβάρα και Μπάρι δεν της επιτρέπουν να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από ένα πλασάρισμα στο μέσο της βαθμολογίας. Εποχιακές οι τιμές στον άσο, με την απόδοσή του στα επίπεδα του 1,60, βάσει δυναμικής η Λιβόρνο δεν μπορεί να υποστηρίξει σε καμία περίπτωση τέτοιες τιμές και γι αυτό δεν αξίζει να μπλέξουμε, κρατάμε το ματς για τοlive, στην περίπτωση που η Λιβόρνο δεν κερδίζει θα ψάξουμε τοlategoal.

701. ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ – ΤΡΑΠΑΝΙ

Σταθερά στην μάχη της παραμονής η Βερτσέλι, βρίσκεται στο +1 από τη γραμμή, με την ήττα από την Τσεζένα (1-2) διέκοψε σερί πέντε κολλητών ισοπαλιών (5/5GG). Η Τράπανι έπειτα από οχτώ σερί νίκες (7/8over2,5, 6/8GG) έμεινε στο 0-0 με τη Νοβάρα, τα πλέι-οφ πια δεν χάνονται, θέλει όμως να κρατήσει την τρίτη θέση της βαθμολογίας. Έξι σερί διπλά έχει συμπληρώσει η Τράπανι, λογικό επομένως η νίκη της να προσφέρεται σε αποδόσεις -έστω και οριακού- φαβορί, κοιτάμε προς τοGGστο 1,73 του Stoiximan με τις δυο ομάδες να δείχνουν ευχέρεια στο σκοράρισμα εσχάτως και να έχουν λόγους για να ψάξουν τη νίκη.

705. ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ – ΤΡΕΛΕΜΠΟΡΓΚ

Από δυο κολλητές νίκες έρχεται η Ατβίνταμπεργκ, δείχνει σιγά-σιγά να αποκτά την απαιτούμενη χημεία και να ανεβάζει στροφές, πρόκειται για μια ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα σε σχέση με πέρυσι που αναμενόμενα τα βρήκε σκούρα στις πρώτες αγωνιστικές. Η Τρέλεμποργκ μετράει ως τώρα 1-2-2, έχει πάντως μεγάλο θέμα στο γκολ, αφού έχει σκοράρει μόλις μια φορά έπειτα από τις πρώτες πέντε στροφές του πρωταθλήματος (4/5under2,5, 5/5NG). Έχει ανεβάσει την απόδοσή της η Ατβίνταμπεργκ και μας φαίνεται ικανή για τη νίκη, ικανοποιητικό το 2,00 του άσου στηνBet365.

706. ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ – ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ

Τέσσερις σερί νίκες συμπλήρωσε η Χάλμσταντ με το πέρασμα της από την έδρα της Ασιρίσκα με 2-0, βρέθηκε έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας και επιβεβαιώνει τις προβλέψεις που την θεωρούσαν ως εκ των φαβορί για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Η Ντέγκερφορς αντιθέτως βρίσκεται στον πάτο της κατάταξης, με συγκομιδή μόλις δυο βαθμών έπειτα από πέντε αγωνιστικές (0-2-3). Υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί στην αναμέτρηση και αυτό είναι η Χάλμσταντ, σε αναμενόμενα χαμηλά επίπεδα κινείται ο άσος.

707. ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ – ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ

Πολύ κρίσιμο εξάποντο στην ουρά της βαθμολογίας, στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη η Γκαζιαντέπ, η Εσκισεχιρσπόρ είναι η ομάδα που βρίσκεται ακριβώς κάτω από τη γραμμή. Από πέντε σερί ήττες έρχονται οι γηπεδούχοι, δείχνουν να καταρρέουν στο φινάλε της σεζόν, ενώ έχουν να γευτούν τη χαρά της νίκης εδώ και οχτώ αγωνιστικές (0-2-6), με τη διοίκηση να δίνει τα ηνία της ομάδας στον Γιαλτσίν προκειμένου να σωθεί η χρονιά. Η Εσκισεχιρσπόρ έρχεται από δυο σερί νίκες, ενώ στα πιο πρόσφατα επτά ηττήθηκε μόλις μια φορά (3-3-1) και φαίνεται να πιστεύει στο θαύμα της παραμονής. Τέσσερις σερί εντός έδρας ήττες έχει πια η Γκαζιαντέπ, σε αποδόσεις καθαρού φαβορί κυκλοφορεί το διπλό, μπορεί μια τέτοια ψαλίδα στις τιμές να είναι υπερβολική για αυτό το ματς, αλλά η εικόνα των γηπεδούχων είναι τέτοια που προσφέρονται αποκλειστικά για κόντρα, με τα υπάρχοντα δεδομένα θα προτιμήσουμε να απέχουμε από μια τόσο ιδιαίτερη αναμέτρηση, καθώς δεν μπορούμε να γνωρίσουμε πως θα επιδράσει στους γηπεδούχους ο ερχομός του νέου προπονητή.

724. ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ – ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ

Η ήττα από τη Βικτόρια Πλζεν με 2-0 την προηγούμενη εβδομάδα, σφράγισε και μαθηματικά τον υποβιβασμό της Μπάνικ (3-1-9 εντός). Συνεχίζει να μαζεύει βαθμούς η Μποέμιανς (1-6-6 εκτός), έμεινε στο 0-0 με τη Σλάβια, έφτασε τις τρεις αγωνιστικές χωρίς ήττα (1-2-0) και χρειάζεται μία νίκη ακόμα για να ξεμπερδεύει οριστικά με την παραμονή. Ιδανική ευκαιρία για τρίποντο το ματς με την καταδικασμένη Μπάνικ, αλλά οι εκτός έδρας επιδόσεις της μας αποθαρρύνουν κάπως.

720. ΒΙΚΙΝΓΚ – ΤΡΟΜΣΟ

Επιστροφή στις νίκες στο πρωτάθλημα για τη Βίκινγκ, επικράτησε με 3-2 της Χάουγκεσουντ, πέτυχε παράλληλα τα πρώτα της τέρματα για φέτος στην έδρα της (1-1-2 εντός, 3/4NG&under2,5). Μεσοβδόμαδα πάντως υπέστη αποκλεισμό-σοκ από το κύπελλο από τη μικρούλα Βίνταρ, με τον προπονητή της ομάδας να τα βάζει με τους ποδοσφαιριστές του. Η Τρόμσο έβαλε στοπ σε σερί τριών κολλητών ηττών με το 1-0 επί της Μπραν, στις πιο πρόσφατες δυο εξόδους της πάντως γνώρισε ισάριθμες ήττες με συνολικά τέρματα 0-10. Χαμηλό το 1,55 του άσου, η Τρόμσο για ακόμα ένα εκτός έδρας ματς θα παίξει αποκλειστικά για να καταστρέψει το παιχνίδι του αντιπάλου, δεν θα μπλέξουμε εδώ.

721. ΣΛΑΣΚ ΒΡΟΤΣΛΑΒ – ΝΙΕΤΣΙΕΤΖΑ

Την πρώτη της ήττα στα πλέι-άουτ γνώρισε η Σλασκ (6-6-4 εντός) από τη Γκόρνικ Ζάμπρζε, αλλά παραμένει τέσσερις πόντους μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Η Νιετσιέτζα (4-6-7 εκτός) ηττήθηκε από τη Γκόρνικ Λέτζνα με 0-2 και είναι στο +2 από την τελευταία δυάδα. Κρίσιμο ματς, αναμένεται να επικρατήσει η τακτική και τα όποια ρίσκα να παρθούν στην επανάληψη. Αν κρατούσαμε κάτι από εδώ, θα ήταν η ισοπαλία στο ημίχρονο.

711. ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Με συγκομιδή 4 βαθμών στις τελευταίες 2 αγωνιστικές, το Αμβούργο βρίσκεται μία ανάσα από την παραμονή στην κατηγορία. Η νίκη κόντρα στη Βόλφσμπουργκ θα σφραγίσει και μαθηματικά τη σωτηρία, με το ρολόι στην «Ίμτεχ Αρένα» να συνεχίζει το μέτρημα για ακόμα ένα χρόνο παρουσία των «δεινοσαύρων» στη Μπουντεσλίγκα. Οι «λύκοι», από την άλλη, πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο, δε θυμίζουν σε τίποτα την ομάδα που εντυπωσίασε πέρυσι και με την άμυνά τους να θυμίζει ελβετικό τυρί, αλλά και την εκτός έδρας παρουσία τους να είναι αποκαρδιωτική, απορούμε πως ο άσος βρίσκεται σε τιμές αουτσάιντερ. Πολύ καλό για να αγνοηθεί το 2,70 που προσφέρει ηBet365 για νίκη του Αμβούργου.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

716. ΚΟΛΩΝΙΑ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ

Με δύο σερί νίκες η Κολωνία και παράλληλα ισάριθμες ήττες της Μάιντζ τότε οι «τράγοι» μπορούν να κλέψουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Με ανεβασμένο το ηθικό μετά και την «εξάρα» επί της Στουτγάρδης η Βέρντερ Βρέμης ελπίζει σε ανάλογη εμφάνιση μέσα στον Ρήνο έτσι ώστε να καταφέρει να πάρει θετικό αποτέλεσμα το οποίο θα την κρατήσει ζωντανή στο παιχνίδι της παραμονή. Μονάχα νίκη θέλουν οι γηπεδούχοι, με συνδυασμό αποτελεσμάτων για τη Βέρντερ ακόμα και ο βαθμός μπορεί να θεωρηθεί πολύτιμος, πάσο.

717. ΣΑΛΚΕ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ

Να μείνει ζωντανή στη μάχη για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ επιθυμεί η Σάλκε, η οποία είναι υποχρεωμένη να κερδίσει την Άουγκσμπουργκ και να περιμένει ευχάριστα νέα από Γκλάντμπαχ και Βερολίνο. Οι Βαυαροί από την άλλη, έχουν κλειδώσει κατά ένα μεγάλο ποσοστό την παραμονή τους, καθώς χρειάζονται ακόμα μία νίκη, η οποία μπορεί να μην τους είναι απαραίτητη, ενώ την τελευταία αγωνιστική θα μπορούν -αν ακόμα τη θέλουν- να τη βρουν κόντρα στο -μάλλον- αδιάφορο Αμβούργο. Χαμηλός ο άσος στο 1,70 του Stoiximan , προτιμότερος ο συνδυασμός του μεover1,5 στο 1,93 της ίδιας εταιρίας, επιλογή που ευνοείται και από τα στατιστικά των δύο ομάδων. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

713. ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Παιχνίδι με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς η Άιντραχτ καίγεται για βαθμούς ενώ η Ντόρτμουντ όπως όλα δείχνουν ούτε με θαύμα θα καταφέρει να κλέψει τον τίτλο από τους Βαυαρούς οι οποίοι χρειάζονται μόλις έναν βαθμό έτσι ώστε να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την πρώτη θέση. Αρκετά καλή περίπτωση για το live, ειδικά αν η οι Βεστφαλοί προηγούνται με ένα γκολ λίγο στο τελευταίο εικοσάλεπτο.

719. ΧΕΡΤΑ – ΝΤΑΡΜΑΣΤΑΝΤ

Ξεφουσκώνει στο χειρότερο χρονικό σημείο της σεζόν η Χέρτα, καθώς αγνοεί τη νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, με αποτέλεσμα η τετράδα να μοιάζει πια δύσκολη υπόθεση, μην περνώντας από το χέρι της. Οι δύο ήττες της Ντάρμσταντ από Κολωνία και Άιντραχτ την έφεραν ξανά στο +2 από τα πλέι-άουτ και ως εκ τούτου, η παραμονή ακόμα δεν έχει σφραγιστεί. Πολύ κομβικό το παιχνίδι για τις δύο ομάδες, μιας και καμία δε θέλει επ’ ουδενί να σκεφτεί τι θα συμβεί σε περίπτωση ήττας. Αναμένουμε συντηρητικό ξεκίνημα, με τα όποια ρίσκα να έρχονται στο δεύτερο μέρος. Σε απόδοση 2,025 προσφέρει η Bet365 το under 1 γκολ στο πρώτο ημίχρονο(με ένα γκολ στα πρώτα 45’ επιστρέφεται το ποντάρισμα). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

714. ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Με διπλό έμοιαζε η ισοπαλία που απέσπασε η Γκλάντμπαχ στο Μόναχο κόντρα στη Μπάγερν, κάτι που της δίνει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση για τις δύο τελευταίες στροφές. Τα «πουλάρια» κρατούν την τύχη στα χέρια τους στη μάχη για την τέταρτη θέση, αλλά για να συνεχίσουν να το κάνουν και στο φινάλε, θα πρέπει να κερδίσουν στο «κάστρο» τους τη Λεβερκούζεν. Η Μπάγερ είναι σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά πλέον δεν έχει κανένα βαθμολογικό κίνητρο και αυτό αναμένεται να παίξει το ρόλο του στο «Μπορούσια Παρκ». Εξαιρετικές οι επιδόσεις της ομάδας του Αντρέ Σούμπερτ εντός έδρας, θεωρούμε πως θα λυγίσουν και οι «ασπιρίνες», με τον άσο στο 1,90 τηςBet365 να κρίνεται οριακά αποδεκτός.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

715. ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ – ΜΠΑΓΕΡΝ

Μακριά από τις επιτυχίες για τρίτη σερί αγωνιστική (0-1-2) παρέμεινε η Ίνγκολσταντ με την ήττα από τη Χόφενχαϊμ (2-1), βάζοντας ουσιαστικά τέλος στα όνειρα για ευρωπαϊκό εισιτήριο. Τον αποκλεισμό στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ γνώρισε η Μπάγερν από την Ατλέτικο, με την προσοχή πλέον να στρέφεται στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Περιμένουμε από την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα να βγάλει αντίδραση κι εγωισμό απέναντι στη σαφώς υποδεέστερη γηπεδούχο, προσπαθώντας να αφήσει πίσω της τον πικρό αποκλεισμό και ταυτόχρονα, να σφραγίσει τον τίτλο. Επιλογή μπορεί να αποτελέσει τοcombo2 &over2,5, το οποίο πληρώνει 1,75 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

712. ΑΝΝΟΒΕΡΟ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ

Έτοιμες οι βαλίτσες του Αννόβερου για Τσβάιτε Λίγκα. Οι Σάξονες δίνουν το τελευταίο τους εντός έδρας ματς στα μεγάλα σαλόνια, με το μυαλό τους να βρίσκεται ήδη στην επόμενη σεζόν. Ο Στέντελ έβγαλε πάθος στην ομάδα του από τότε που ανέλαβε, αλλά ήταν αδύνατο να διορθώσει τα κακώς κείμενα, με τον υποβιβασμό να μην αποφεύγεται. Η Χόφενχαϊμ επί εποχής Νάγκελσμαν είναι άλλη ομάδα, παίζει με ψυχή, έχει όρεξη για μπάλα και απέχει πλέον ένα βήμα από την παραμονή της. Χρυσή ευκαιρία να κλειδώσει τη σωτηρία έχει η φιλοξενούμενη, με το -0,5 ασιατικό διπλό στο 2,10 τηςBet365 να αποτελεί επιλογή.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

718. ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ – ΜΑΪΝΤΖ

Στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα η Στουτγάρδη αγνοεί τη νίκη αρκετό καιρό, μάλιστα στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της ηττήθηκε 6-2 στη Βρέμη από την ομώνυμη ομάδα, παρόλα αυτά μόλις έναν βαθμός χωρίζει τους Σουηβούς από την 15θέση και τη σωτηρία. Με νίκη η Μάιντζ εξασφαλίζει και μαθηματικά την έβδομη θέση, σε περίπτωση ισοπαλίας ή ήττας θα πρέπει παράλληλα η Κολωνία να χάσει βαθμούς έτσι ώστε να μην απειληθεί. Αρκετά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, ανεξήγητα χαμηλές οι τιμές του άσου, καλύτερα να έχουμε εικόνα πρώτα έτσι ώστε να καταλάβουμε τις διαθέσεις των φιλοξενούμενων.

725. ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ – ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ

Τα παράτησε η Σπάρτα (12-0-1 εντός) στο κύπελλο, αφού κατέβηκε με αλλαγές κόντρα στη Γιάμπλονετς, χάνοντας ξανά και είπε αντίο στο θεσμό. Στόχος της πλέον είναι η διατήρηση της δεύτερης θέσης, η οποία έχει μπει σε κίνδυνο. Πετάει η Λίμπερετς (5-4-4 εκτός), έφτασε τις πέντε συνεχόμενες νίκες και θα παίξει για το διπλό στην Πράγα, προκειμένου να μπει για τα καλά στο κόλπο της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ. Προκλητικές οι αποδόσεις της κόντρας το +0,75 ασιατικό διπλό αξίζει της ενασχόλησής μας.

728. ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ - ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ

Την 7θέση και την παρουσία της στα πλέι-οφ εξασφάλισε η Γουίμπλεντον (20-12-13) με τη λευκή ισοπαλία στην έδρα της Στίβενεϊτζ, εξαργυρώνοντας την πέρα από κάθε προσδοκία φετινή πορεία της. Περίοδο ντεφορμαρίσματος διανύει η Νιούπορτ (10-13-22), με την επιτυχία να αγνοείται εδώ και σχεδόν δύο μήνες (0-3-7), πιο πρόσφατος θύτης η επίσης ντεφορμέ Νοτς Κάουντι (0-1). Το μυαλό τους στα πλέι-οφ έχουν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι δεν έχουν κιόλας λόγο να πιεστούν για τους τρεις βαθμούς. Καλύτερη λύση η αποχή.

733. ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ - ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ

Τίποτα παραπάνω από το καθήκον της έκανε η Μπρίστολ Ρόβερς (25-7-13) στην έδρα της ουραγού Γιορκ (1-4), διατηρώντας έτσι ζωντανές τις ελπίδες για απευθείας άνοδο, αν και δεν κρατάει την τύχη στα χέρια της. Άργησε να ξυπνήσει η Ντάγκεναμ (8-10-27), η οποία έχοντας υποβιβαστεί μαθηματικά από καιρό, παίζει πιο απελευθερωμένα, κάτι που ίσως εξηγεί τις δύο σερί επιτυχίες επί των Πλίμουθ (2-3) και Κρόλεϊ (3-0) κατά σειρά. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη στο μυαλό των γηπεδούχων, οι οποίοι εκτός από τους τρεις βαθμούς, χρειάζονται να μην κερδίσει τουλάχιστον μια εκ των Άκρινγκτον και Όξφορντ, ώστε να πανηγυρίσουν την απευθείας άνοδο. Όπως και να έχει, ούτε λόγος δεν μπορεί να γίνει για το 1,30 του άσσου.

726. ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ – ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ

Καβάλα στ’ άλογο η Άκρινγκτον (24-12-9), η οποία τρέχοντας αήττητο σερί έντεκα αγωνιστικών (8-3-0), κρατά την τύχη στα χέρια της όσον αφορά την άνοδο στη Λιγκ 1. Με νίκη πετυχαίνει σίγουρα το σκοπό της, αν έρθει ισόπαλη τότε θα περιμένει να μην κερδίσει τουλάχιστον μια εκ των Όξφορντ και Μπρίστολ, ενώ αν ηττηθεί τότε θα περιμένει ήττα της πρώτης ή μη νίκη της δεύτερης. Την αποτυχία εδώ και τέσσερις αγωνιστικές αγνοεί η Στίβενεϊτζ (11-14-20), όμως πέρα από αυτό, δεν έχει να επιδείξει κάτι ιδιαίτερο. Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον, εποχιακές οι τιμές του άσσου (1,33), το μυαλό μας στοlive.

729. ΚΡΟΟΥΛΙ – ΜΠΑΡΝΕΤ

Δίχως τέλος ο κατήφορος για την Κρόουλι (13-8-24), κόντρα στην ουραγό Ντάγκεναμ γνώρισε τη συντριβή (3-0), ήττα η οποία ήταν η έβδομη στη σειρά για την ίδια. Σε καλύτερη κατάσταση η Μπάρνετ (16-11-18), αν και με την αποτυχία απέναντι στη Γέοβιλ (3-4) δόθηκε τέλος στο αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών (2-2-0). Στην κατάσταση που βρίσκονται οι γηπεδούχοι μόνο η κόντρα τους αρμόζει.

731. ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ – ΚΕΜΠΡΙΤΖ

Ήττα έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές (3-1-0) γνώρισε η Μάνσφιλντ (17-12-16) στην έδρα της Λέιτον Όριεντ (1-0), την ώρα που η Κέμπριτζ (18-13-14) με την ισοπαλία κόντρα στην Πλίμουθ (2-2 εντός), επέκτεινε το αήττητο σερί της (3-4-0), βλέποντας όμως παράλληλα τις ελπίδες της για είσοδο στην επτάδα να σβήνονται οριστικά. Παρότι χωρίς στόχο, περιμένουμε από τις δύο ομάδες να σταθούν αξιοπρεπώς στην τελευταία παράσταση της σεζόν, με το αμφίσκορο να βρίσκεται στο προσκήνιο.

730. ΛΟΥΤΟΝ – ΕΞΕΤΕΡ

Σερί ήταν και πάει για τη Λούτον (18-9-18), η οποία τα βρήκε σκούρα στην έδρα της πρωταθλήτριας Νορθάμπτον, γνωρίζοντας φυσιολογικά την ήττα (2-0). Με εμφανή την έλλειψη κινήτρου, η Έξετερ (17-13-15) συμπλήρωσε τέσσερα παιχνίδια μακριά από τις επιτυχίες (0-2-2) με την εντός έδρας ισοπαλία απέναντι στη Μόρκαμ (1-1). Στα υπόψιν το GG(1,70 / Stoiximan ), δεδομένου πως 3/4 και τρία σερί αντίστοιχα στα τελευταία, ενώ τα τέσσερα πιο πρόσφατα μεταξύ τους είχαν επίσης γκολ εκατέρωθεν.

732. ΜΟΡΚΑΜ – ΓΙΟΡΚ

Με την άμυνα της να αποτελεί τη χειρότερη της κατηγορίας (90 γκολ παθητικό), δεν είναι να απορεί κανείς πως η Μόρκαμ (12-9-24) βρίσκεται μόλις δύο θέσεις πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Τουλάχιστον δεν είχε την τύχη της Γιορκ (7-12-26), η οποία από του χρόνου θα αγωνίζεται στην Κόνφερενς. Δεν έχουμε καμία απολύτως πρόθεση να μπλέξουμε στην κόντρα των απογοητευμένων.

734. ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΚΑΡΛΑΪΛ

Απογοήτευσε ξανά η Νοτς Κάουντι (14-9-22), μόνο που αυτή τη φορά κατάφερε να πάρει τη νίκη (0-1 τη Νιούπορτ) έπειτα από τρεις διαδοχικές ήττες. Το πάλεψε κόντρα στην Όξφορντ η Καρλάιλ (16-16-13), όμως τελικά δεν μπόρεσε να κάνει τη ζημιά στην αντίπαλο της. Τις αφήνουμε στην ησυχία τους.

735. ΟΞΦΟΡΝΤ – ΓΟΥΙΚΟΜ

Αγχώθηκε αλλά πήρε τους πολυπόθητους τρεις βαθμούς της νίκης στην έδρα της Καρλάιλ (0-2) η Όξφορντ (23-14-8), διατηρώντας έτσι ακέραιες τις ελπίδες για απευθείας άνοδο. Σε περίπτωση που επικρατήσει στην επερχόμενη αναμέτρηση, θα πετύχει το σκοπό της, αν φέρει ισοπαλία τότε θα αρκείται σε ήττα της Άκρινγκτον ή μη νίκη της Μπρίστολ, ενώ αν ηττηθεί τότε θα περιμένει να μην κερδίσει η τελευταία. Σε κλίμα διακοπών έχει μπει η Γουίκομ (17-13-15), αγνοώντας την επιτυχία εδώ κι επτά αγωνιστικές (0-4-3). Στα τάρταρα οι τιμές του άσσου (1,36), δεν αφήνουν πολλά περιθώρια.

736. ΠΛΙΜΟΥΘ – ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ

Δεύτερο σερί στραβοπάτημα για την Πλίμουθ (23-9-13), αυτή τη φορά με αντίπαλο την Κέμπριτζ (2-2 εκτός), με αποτέλεσμα η 5θέση να τίθεται εν αμφιβόλω, καθώς υπολείπεται στην ισοβαθμία με την Πόρτσμουθ. Σε κακό φεγγάρι βρίσκεται η Χάρτλπουλ (15-6-24), η οποία απέναντι στην Πόρτσμουθ (0-2) γνώρισε την τέταρτη της ήττα στα πέντε τελευταία (1-0-4). Τον πρώτο λόγο η έδρα, όμως το 1,72 του άσσου δεν αφήνει πολλά περιθώρια. 7 σερίGG&over2,5 μετρούν οι γηπεδούχοι, έχουν γκολ τα παιχνίδια των φιλοξενούμενων, δίνουμε προβάδισμα στο over2,5 (1,80 /Bet365).

737. ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ – ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ

Σε κλίμα πλέι-οφ έχει ήδη μπει η Πόρτσμουθ (21-15-9), απέναντι στη Χάρτλπουλ (0-2) πέτυχε την τρίτη σερί νίκη της, κάνοντας έτσι σημαντικό βήμα για κατάκτηση της 5θέσης. Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Νορθάμπτον (28-12-5) των 23 αγωνιστικών χωρίς ήττα (15-8-0), η οποία την ερχόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στη Λιγκ 1. Σε αποδόσεις φαβορί προσφέρεται ο άσσος, σίγουρα δεν αποτελεί ευκαιρία, όμως δύσκολα θα δούμε τους πρωταθλητές να τα δίνουν όλα.

727. ΓΕΟΒΙΛ - ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ

Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-1 απέναντι στην Μπάρνετ, όμως η Γέοβιλ (11-15-19) δεν το έβαλε ποτέ κάτω, καταφέρνοντας εν τέλει να αποδράσει με το διπλό (3-4), βάζοντας έτσι τέλος στο αρνητικό σερί πέντε αγωνιστικών (0-3-2). Πλησιάζει το πέσιμο της αυλαίας σε μια απογοητευτική σεζόν για τη Λέιτον Όριεντ (18-12-15), η οποία δεν κατάφερε καν να μπει στα πλέι-οφ. 8 σερίunder2,5 μετρούν εντός έδρας οι γηπεδούχοι,underβγήκε επίσης στις 7/9 τελευταίες εξόδους των φιλοξενούμενων. Διαβασμένες οι τιμές της εν λόγω επιλογής (1,70), αν και ούτως ή άλλως είμαστε επιφυλακτικοί λόγω της χαλαρότητας που επικρατεί στα δύο στρατόπεδα.

743. ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΤΡΕΝΚΒΑΛΝΤΕΡ ΑΝΤ.

Επέστρεψε στις ήττες η Αούστρια (6-5-5) η οποία μετά και το 9-0 επί της Μάτερσμπουργκ ηττήθηκε 0-2 εντός έδρας από τη Σάλτσμπουργκ παραμένοντας ωστόσο στην τρίτη του βαθμολογικού πίνακα. Ήδη στον τελικό του κυπέλλου η Αντμίρα (6-6-5) βρίσκεται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και κρατάει στα χέρια της το Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Καλές οι σχέσεις των δύο ομάδων δεν αποκλείεται να δούμε κάποια έκπληξη.

774. ΦΑΣΤΑΒ ΖΛΙΝ – ΠΡΙΜΠΡΑΜ

Σταθερά κακή στο 2016 η Ζλιν (5-3-5 εντός), αγνοεί τη νίκη (0-4-7) και βρίσκεται μόλις στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη, χάρις στον πολύ καλό πρώτο της γύρο. Μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες, η Πρίμπραμ (4-1-8 εκτός) απέσπασε την ισοπαλία από τη Ντούκλα με 2-2, αλλά ο Τόμπιας αποτέλεσε παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της, με τον Πούλπιτ να αναλαμβάνει το δύσκολο έργο της παραμονής (+1 από τη ζώνη). Εξάποντο σωτηρίας, με τις δύο ομάδες να «καίγονται» για βαθμούς και σίγουρα καμία δε θα ρισκάρει. Η τακτική αναμένεται να επικρατήσει, με τοunder2,5 να αποτελεί επιλογή.

744. ΡΑΝΤΕΡΣ – ΧΟΜΠΡΟ

Αδιάφορη αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες οι οποίες δεν έχουν ξεμείνει από στόχους, μοναδική διέξοδος τα γκολ καθώς αμφότερες αναμένεται να αγωνιστούν χωρίς σκοπιμότητες και άγχος.

759. ΑΝΖΙ ΜΑΧΑΤΣΚΑΛΑ – ΖΕΝΙΤ

Δεν άντεξε για 90’ στο Κράσνονταρ η Ανζί (1-5-7 εντός), χάνοντας με 3-0 από την ομώνυμη ομάδα και παρέμεινε στον πάτο της βαθμολογίας. Μετά την ήττα στο ντέρμπι από τη Ροστόφ, η Ζενίτ (5-4-3 εκτός) επικράτησε με 4-1 της Κούμπαν και με το ίδιο σκορ διέλυσε στον τελικό του κυπέλλου την ΤΣΚΚΑ, πανηγυρίζοντας τον τίτλο. Πήρε φόρα η ομάδα του Αντρέ Βίλας Μπόας και θα μας προκαλέσει μεγάλη εντύπωση αν δεν περάσει νικηφόρα από την «Ανζί Αρένα». Χαμηλά το διπλό, εν αναμονή για τοlive.

760. ΚΟΥΜΠΑΝ - Μ.ΣΑΡΑΝΣΚ

Τις έξι αγωνιστικές δίχως νίκη (0-2-4) συμπλήρωσε η Κούμπαν (3-5-5 εντός) και μοιραία έπεσε στην προτελευταία θέση. Βρέθηκε λύση στο οικονομικό πρόβλημα της Μορντόβια (0-7-5 εκτός) και κέρδισε με 2-1 τη Ροστόφ, γκρεμίζοντάς την από την κορυφή, με την ίδια να μεταπηδά στη ζώνη των πλέι-άουτ από αυτή του απευθείας υποβιβασμού. Λόγω έδρας οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα, αλλά οι αποδόσεις προκαλούν μόνο για κόντρα του άσου, με τους φιλοξενούμενους να έχουν πάρει τα πάνω τους ψυχολογικά.

767. ΝΤΑΝΤΙ – ΧΑΜΙΛΤΟΝ

Διπλή χαρά σκόρπισε στο στρατόπεδο της Νταντί η επικράτηση επί της συμπολίτισσας Νταντί Γιουνάιτεντ (2-1), καθώς σήμανε και μαθηματικά τον υποβιβασμό της τελευταίας. Όχι απλά έχασε την ευκαιρία για να ηρεμήσει μια και καλή, αλλά μπήκε για τα καλά σε περιπέτειες η Χάμιλτον, με το διασυρμό από την ανταγωνίστρια Κιλμάρνοκ (0-4) να δίνει νέο ενδιαφέρον στη μάχη για αποφυγή των μπαράζ υποβιβασμού. Δεν μπορεί να έχουν μείνει ανεπηρέαστοι από μια τέτοια συντριβή οι φιλοξενούμενοι, σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται η Νταντί, η οποία στοχεύει στην κατάκτηση της 1θέση των πλέι-άουτ. Επιλογή μπορεί να αποτελέσει ο άσσος, αλλά η αλήθεια είναι ότι θα θέλαμε κάτι καλύτερο από το 1,88 για να μπλέξουμε.

766. ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ - ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ

Δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στην ενθουσιώδη πορεία της η Μάδεργουελ, τα βρήκε σκούρα απέναντι στην πληγωμένη Αμπερντίν και είχε την ατυχία να πληρώσει το ξέσπασμα της (4-1). Φουριόζα έχει μπει στα πλέι-οφ η Σεντ Τζόνστον, η οποία μετά τους «Ντονς» (3-0), λύγισε και τη Ρος Κάουντι (0-1). Πολύ πιθανό φαίνεται το εκατέρωθεν σκοράρισμα (1,75 /Bet365),το οποίο ευνοείται από τη μεταξύ τους προϊστορία (4/5GGστα τελευταία).

768. ΧΑΡΤΣ - ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ

Σε κακό φεγγάρι βρίσκεται η Χαρτς, η οποία μετά την ήττα από τη Μάδεργουελ (1-0), γνώρισε ακόμα μια, αυτή τη φορά από την πρωτοπόρο Σέλτικ (1-3). Προσδοκίες δημιούργησε με την ισοπαλία στην έδρα των «καθολικών» η Ρος Κάουντι, όμως απογοήτευσε απέναντι στη φορμαρισμένη Σεντ Τζόνστον, γνωρίζοντας την αποτυχία (0-1). Καμία εκ των δύο δεν αξίζει την εμπιστοσύνη μας τη δεδομένη χρονική στιγμή.

765. ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ - ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ

Παράταση στις ελπίδες της για αποφυγή της προτελευταίας θέσης έδωσε η Κιλμάρνοκ με την επιβλητική επικράτηση επί της ανταγωνίστριας, Χάμιλτον (0-4). Δεν ξεκίνησε καθόλου καλά τις υποχρεώσεις της στα πλέι-άουτ η Πάρτικ Θιστλ, με τις ήττες να έχουν την τιμητική τους, ενώ θα πρέπει να αισθάνεται τυχερή που δέχθηκε μόλις τέσσερα τέρματα από την Ινβερνές (1-4). Αμφότερες «καίγονται» για τη νίκη, όμως το κίνητρο των γηπεδούχων είναι μεγαλύτερο, ενώ έχουν και την ψυχολογία στα ύψη μετά την πρόσφατη επικράτηση. Προβάδισμα ο άσσος (2,40).

771. ΑΦΚ ΓΙΟΥΝ. – ΑΝΓΚΕΛΧΟΛΜΣ

Ικανοποιημένη με το βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Σίριους η ΑΦΚ, στο 3-1-1 ο συνολικός απολογισμός της στο πρωτάθλημα, διαθέτει για την ώρα την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας με μόλις ένα τέρμα παθητικό (4/5under2,5, 5/5NG). Η Άνγκελχολμς γνώρισε βαριά ήττα στο γήπεδό της από την Βέρναμο με 0-4, μετράει ωστόσο 2/2 νίκες σε ισάριθμες εξόδους. Καλύτερα τα ως τώρα δείγματα γραφής την ΑΦΚ, αλλά με τον άσο στο 1,65 δεν βλέπουμε το λόγο να ασχοληθούμε, σε κάθε περίπτωση τα λίγα τέρματα φαντάζουν πιθανά.

772. ΦΡΕΪ – ΣΙΡΙΟΥΣ

Ακόμα ένα γεμάτο ματς για τη Φρέι, ήρθε ισόπαλη με 2-2με τη Βάρμπεργκ, μετράει πλέον 1-2-2 στο πρωτάθλημα, βλέποντας την εστία της να παραβιάζεται και στα πέντε αυτά ματς, ενώ στα 4/5 δέχθηκε από ακριβώς δυο τέρματα (4/5GG&over2,5). Η Σίριους έρχεται από δυο κολλητά 0-0 (Βέρναμο εκτός, ΑΦΚ εντός) και υποχώρησε εκτός της πρώτης τριάδας, είναι θεωρητικά ένα από τα φαβορί για την άνοδο, αλλά δείχνει πως θέλει ακόμα δουλειά για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Προς αποφυγή το χαμηλό 1,70 του διπλού, μόνο προς τα πολλά τέρματα μπορούμε να κοιτάξουμε εδώ, θεωρώντας ότι η Φρέι θα παρασύρει στο ρυθμό της τη φιλοξενούμενη.

769. ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ – ΓΚΕΦΛΕ

Από δυο σερί νίκες έρχεται η Έλφσμποργκ, αρχίζει σιγά-σιγά να παίρνει τα πάνω της και να ανεβαίνει βαθμολογικά, μπροστά στο κοινό της συνήθως παρατάσσεται με επιθετικές διαθέσεις. Η Γκέφλε δέχθηκε 12 γκολ την προηγούμενη εβδομάδα, το 1-6 στην έδρα της Χάκεν διαδέχθηκε το ντροπιαστικό 2-6 στο γήπεδό της από τη Γκέτεμποργκ, πολύ κακή η εκκίνηση της στο πρωτάθλημα (1-2-4), η χρονιά προμηνύεται δύσκολη. Μετά βίας 1,30 πληρώνει ο άσος, δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε με τέτοιες τιμές, αν και θεωρούμε ότι εύκολα η δύσκολα οι γηπεδούχοι θα φτάσουν στη νίκη.

770. ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ – ΚΑΛΜΑΡ

Από δυο κολλητές ήττες έρχεται η νεοφώτιστη Έστερσουντ, το εντός έδρας 2-4 από την Έρεμπρο διαδέχθηκε το 0-3 στην αναμέτρηση με τη Τζουργκάρντεν, πληρώνει το γεγονός ότι παίζει ανοιχτά με αποτέλεσμα να εκτίθεται στην άμυνα. Η Κάλμαρ πήρε τη δεύτερη φετινή της νίκη (2-2-3, 4/7over2,5, 6/7GG) έπειτα από το πλούσιο 3-2 επί της Έρεμπρο, μακριά από το σπίτι της πάντως παίζει πιο μαζεμένα (0-2-1 εκτός, 3/3GG). Αμφίρροπο ματς, μάλλον κολακεύουν υπερβολικά τους φιλοξενούμενους οι αποδόσεις καθαρού φαβορί στον άσο, υπάρχει χώρος για κόντρα εδώ, ενώ με βάση το ρυθμό που δίνει στα παιχνίδια της η Έστερσουντ, έχει τύχη και το αμφίσκορο στο 1,70 του Stoiximan .

741. ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ

Αδιάφορο βαθμολογικά ματς, οι δυο ομάδες έχουν εξασφαλίσει εδώ και μερικές αγωνιστικές την παραμονή τους και έχουν ήδη στρέψει την προσοχή τους στη νέα σεζόν. Από τρεις σερί ήττες (3/3GG&over2,5) και συνολικά πέντε στις τελευταίες έξι αγωνιστικές (6/6over2,5, 4/6GG) έρχεται η Μπόρνμουθ, υπάρχει η δικαιολογία ότι έβγαλε ζόρικο πρόγραμμα στο διάστημα αυτό, αλλά θέλει να κλείσει τη σεζόν με θετικά αποτελέσματα για να αποζημιώσει τον κόσμο της. Η Γουέστ Μπρομ έχει συμπληρώσει επτά ματς χωρίς τρίποντο (0-2-5), από τη στιγμή που πέτυχε το στόχο της παραμονής έριξε απότομα στροφές. Σε κακή κατάσταση αμφότερες, σωστά σε γενικές γραμμές τα σετ, δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε εδώ.

738. ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η Νιουκάστλ μετά το οριακό 1-0 επί της Κρίσταλ Πάλας, βγήκε -έστω και με ματς περισσότερο- εκτός επικίνδυνης ζώνης και ταξιδεύει στο Μπέρμιγχαμ με στόχο ακόμα τρεις πολύτιμους πόντους. Αντίπαλος η υποβιβασμένη Άστον Βίλα που προσπαθεί να πέσει με αξιοπρέπεια και παλεύει τα τελευταία της ματς, ωστόσο με την άμυνα που διαθέτει είναι σχεδόν απίθανο οι «καρακάξες» να μην σκοράρουν. Αν αντιμετωπίσει με σοβαρότητα το ματς η Νιουκάστλ θα κερδίσει άνετα, 1,97 πληρώνει ο συνδυασμός διπλού και over 1,5 (2,00) στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

740. ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΣΤΟΟΥΚ

Στο +7 από τη γραμμή η Κρίσταλ Πάλας, δεν έχει ξεμπερδέψει οριστικά, αν και είναι πολύ δύσκολο να μπει σε περιπέτειες. Έχει συμπληρώσει 19 ματς πρωταθλήματος με μόλις μια νίκη (1-7-11), η επιλογή του Πάρντιου να τα δώσει όλα στο κύπελλο οφείλεται σε μεγάλο βαθμό για την πορεία αυτή, πάντως αν τελικά φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου (στις 21 Μαΐου ο τελικός με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), η χρονιά θα κλείσει απολύτως επιτυχημένα. Η Στόουκ έρχεται από αρνητικό σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη (0-2-3), έχει ξεμείνει από στόχους εδώ και καιρό, αυτή η έλλειψη κινήτρου δείχνει να έχει επιφέρει χαλάρωση τον τελευταίο καιρό. Καμία από τις δυο ομάδες δεν διανύει τις καλύτερες μέρες της, δυσκολευόμαστε να τις εμπιστευτούμε γι αυτό και θα απέχουμε, σωστός πάντως ο φαβοριτισμός της Πάλας, που θέλει να κλειδώσει και μαθηματικά την παραμονή, ενώ στη Στόουκ έχουν μαζευτεί και αρκετά προβλήματα τραυματισμών βασικών ποδοσφαιριστών.

742. ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ – ΤΣΕΛΣΙ

Σημαντικό βαθμό απέσπασε στην έδρα της Στόουκ η Σάντερλαντ, γνωρίζει πως με τρεις νίκες στα επόμενα τρία ματς (εντός Τσέλσι και Έβερτον, εκτός Γουότφορντ) εξασφαλίζει τη σωτηρία της, ωστόσο είναι πάρα πολύ πιθανό ακόμα και επτά πόντοι να της αρκούν (αν η Νόριτς δεν κερδίσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Νιουκάστλ δεν καλύψει διαφορά επτά τερμάτων αν κάνει φυσικά το δύο στα δύο στα δικά της ματς). Έτσι ο Άλαρνταϊς είναι δεδομένο πως θα θελήσει να πάει το ματς σε χαμηλό τέμπο ώστε να χτυπήσει σε αντεπιθέσεις για να το κλέψει ή αναλόγως την εικόνα να πάρει τον έναν πόντο. Πολύ καλή δείχνει η απόδοση του 2,00 για το under 2,5 στην Bet365. (Aν τα μαντάτα από το «Κάροου Ρόουντ» δεν είναι ευχάριστα, δηλαδή νίκη της Νόριτς, τότε σε ισόπαλο αποτέλεσμα κρατάμε δυνατά το late goal).Διαβάστε περισσότερα εδώ .

739. ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΣΟΥΟΝΣΙ

Εύκολα καθάρισε η Γουέστ Χαμ στο τελευταίο της παιχνίδια (0-3 εκτός έδρας τη Γουέστ Μπρομ), διατηρήθηκε στην έκτη θέση της βαθμολογίας, ενώ ακόμα και η τετράδα δεν είναι πλέον και τόσο μακριά. Σώθηκε και μαθηματικά η Σουόνσι μετά το 3-1 επί της Λίβερπουλ αν και ποτέ δεν έμπλεξε σε σενάρια της ουράς, αδιάφορη βαθμολογικά περιμένει το τέλος της σεζόν. Αδύναμη μακριά από το «Λίμπερτι», δέχεται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία. Αρκετά καλύτερο σύνολο τα «σφυριά», στο χέρι τους να πάρουν ακόμη μία νίκη. Φυσικά το 1,50 του άσου δεν λέει απολύτως τίποτα, κάπως πιο φυσιολογικό το συνδυαστικό άσος & over 1,5 με απόδοση 1,75 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1241. ΚΑΟΥΝΤΕΝΜΠΙΘ - ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ

Κατώτερη των περιστάσεων αποδείχθηκε η Κάουντενμπιθ στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στην Κουίνς Παρκ, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με 2-0 και να βρεθεί από νωρίς με την πλάτη στον τοίχο. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν αξιοπρεπώς στα πόδια τους, στέλνοντας μήνυμα πως θα κάνουν τα πάντα ώστε να ανέβουν στη Λιγκ 1. Όπως και να έχει, περιμένουμε αντίδραση από τους γηπεδούχους, με τον άσσο σε σχεδόν αποδόσεις διπλασιασμού να αξίζει το ρίσκο.

1242. ΕΛΓΚΙΝ – ΚΛΑΪΝΤ

Θα μπορούσε να είχε διαχειριστεί καλύτερο το ότι μείωσε σε 2-1 στο πρώτο ματς η Έλγκιν, όμως δεν το έκανε και πλέον, βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Με άγριες διαθέσεις ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για τα πλέι-οφ η Κλάιντ, η οποία άφησε πίσω της τις κακές εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος, επικρατώντας με 3-1 της Έλγκιν, αν και η αλήθεια είναι πως στάθηκε αρκετά τυχερή. Μόλις μια ήττα στα τελευταία 18 εντός έδρας παιχνίδια τους μετρούν οι γηπεδούχοι, θεωρούμε πως θα έχουν από νωρίς την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τους φιλοξενούμενους να περιορίζονται σε παθητικό ρόλο. Δεν αποτελεί κι ευκαιρία, αλλά παίζεται ο άσσος (1,95).

1243. ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ – ΣΤΡΑΝΡΑΕΡ

Καταδικαστική θα αποβεί όπως όλα δείχνουν η βαριά ήττα με 5-2 στο πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο τη Στρανράερ για τη Λίβινγκστον, η οποία βλέπει τον υποβιβασμό να βρίσκεται προ των πυλών. Με τη φόρα της από την κανονική διάρκεια ξεκίνησε τις υποχρεώσεις για τα πλέι-οφ η Στρανράερ, όμως δύσκολα θα επαναληφθεί η επιτυχία στην επερχόμενη αναμέτρηση. Θεωρούμε δεδομένο πως οι γηπεδούχοι θα ψάξουν το γκολ από το πρώτο κιόλας λεπτό, αφήνοντας αναπόφευκτα ανοιχτούς χώρους στα μετόπισθεν. Αν έπρεπε να επιλέξουμε οπωσδήποτε κάτι, τότε αυτό θα ήταν το over2,5 (1,60 / Stoiximan ).

1244. ΕΪΡ – ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Έιρ και φρόντισε να το επιβεβαιώσει για ακόμα μια φορά, κάνοντας τεράστιο βήμα πρόκρισης επί της Πίτερχεντ (1-4), ενδεικτικό το γεγονός πως έχει σκοράρει 12 γκολ στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Η τελευταία πραγματοποιούσε τρομερή πορεία στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, όμως τον τελευταίο καιρό εμφανίζεται μπλοκαρισμένη, με τα αποτελέσματα να μιλούν από μόνα τους (7 σερί ήττες). Πολύ δύσκολα θα ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι διανύουν ξεκάθαρα περίοδο κρίσης. Η έδρα το προβάδισμα, όμως μετά το αποτέλεσμα του πρώτου ματς, δεν θα «σκοτωθούν» για να κερδίσουν οι γηπεδούχοι.

1245. ΕΔΙΒΟΥΡΓΟ - ΙΣΤ ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ

Με σχετική άνεση κατέκτησε την κορυφή της Λόουλαντς Λιγκ το Εδιβούργο και στη συνέχεια, απέκλεισε την Κόουβ Ρέιντζερς, ώστε να φτάσει στο σημείο να διεκδικεί την άνοδο στη Λιγκ 2. Από την πλευρά της η Ιστ Στέρλινγκ απογοήτευσε με τη φετινή πορεία της και δικαίως τερμάτισε στον πάτο της βαθμολογίας της Λιγκ 2. Σίγουρα οι φιλοξενούμενοι δεν είναι ομάδα εμπιστοσύνης, όμως προκαλεί ο έντονος φαβοριτισμός των γηπεδούχων, μιας ομάδας η οποία όλη τη σεζόν αγωνιζόταν στην πέμπτη τη τάξει κατηγορία της χώρας. Σκέψεις για παιχνίδι με γκολ, όμως οι αποδόσεις βρίσκονται στα τάρταρα.

----. ΚΟΝΚΟΡΝΤΙΑ – ΜΠΟΤΟΣΑΝΙ

Το σερί των τριών αγωνιστικών χωρίς ήττα (2-1-0) έλαβε τέλος στο παιχνίδι με την Κραϊόβα για την Κονκόρντια (3-5-9 εντός), η οποία έμπλεξε και πάλι, βρισκόμενη στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη. Δεύτερη σερί νίκη για τη Μποτοσάνι (2-4-11 εκτός), αυτή τη φορά κόντρα στη Βολουντάρι με 4-2 και η παραμονή σιγά-σιγά κλειδώνει. Για δύο αποτελέσματα θα παίξουν οι φιλοξενούμενοι, ίσως δεν πουν όχι και στην ισοπαλία οι γηπεδούχοι. Δε θα μπλέξουμε, αλλά δε θα μας κάνει και εντύπωση η αλληλεξουδετέρωση.

778. ΡΙΟ ΑΒΕ – ΠΟΡΤΟ

Έπεσε από την έκτη θέση η Ρίο Άβε, έπειτα από το 1-1 στην έδρα της Τόντελα, συμπλήρωσε παράλληλα τρία ματς χωρίς νίκη (0-2-1) και χρειάζεται οπωσδήποτε θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Πόρτο για να διατηρήσει τις ελπίδες της για έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ. Η Πόρτο έχασε στο ντέρμπι με τη Σπόρτινγκ με 1-3, δεν έχει ούτως ή άλλως κάποιο ιδιαίτερο κίνητρο στο πρωτάθλημα, αφού δεν μπορεί να καταλάβει άλλη θέση πλην της τρίτης, η προσοχή της έχει στραφεί εδώ και καιρό στον τελικό κυπέλλου (22 Μαΐου με τη Μπράγκα). Μονόπλευρο το κίνητρο εδώ, η Ρίο Άβε είναι ανταγωνιστική απέναντι στους μεγάλους φέτος, δεν θα κακίσουμε όσους πάνε στην κόντρα και στο 1Χ.

1052. ΛΑΡΙΣΑ ΑΕΛ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964

Έπεσε από την κορυφή η Λάρισα (13-0-2 εντός) μετά την ήττα με το βαρύ 3-0 από τα Τρίκαλα. Αδιάφορος βαθμολογικά ο Πανσερραϊκός (3-4-8 εκτός), έχει κλειδώσει την παραμονή του και κοιτάζει ήδη το μέλλον. Τη νίκη που θα της σφραγίσει την αγωνιστική άνοδο στη Σούπερ Λιγκ θέλει η ΑΕΛ, αναμενόμενα χαμηλά κινείται ο άσος.

784. ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ - ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ

Με πολλές αλλαγές και νεαρούς ποδοσφαιριστές παρατάχθηκε η Σταντάρ Λιέγης στην αναμέτρηση με την Κορτράικ, γνωρίζοντας τελικά την ήττα (1-0). Μπορεί να άργησε, αλλά τουλάχιστον πέτυχε την πρώτη της νίκη στα πλέι-οφ η Μπέβερεν, κάμπτοντας την αντίσταση της Μουσκρόν (1-0). Με δεδομένο πως οι γηπεδούχοι ενδέχεται να αγωνιστούν εκ νέου με σημαντικές αλλαγές, τότε αυτομάτως αποκτά αξία η κόντρα και το Χ2 (2,40), χωρίς όμως να είμαστε ιδιαίτερα ζεστοί.

783. ΜΟΥΣΚΡΟΝ ΠΕΡ. – ΚΟΡΤΡΑΪΚ

Τυχερή που ηττήθηκε μόλις με 1-0 από την Μπέβερεν μπορεί να αισθάνεται η Μουσκρόν, με τον τερματοφύλακα της να βρίσκεται σε εξαιρετική ημέρα, κάτι το οποίο δεν ίσχυσε βέβαια για το υπόλοιπο της ομάδας. Αγχώθηκεκόντρα στη Σταντάρ η Κορτράικ, όμως βρήκε τη λύση στο 90’ (1-0), εξασφαλίζοντας έτσι την πρωτιά του ομίλου. Στραμμένη αλλού έχουν την προσοχή τους οι δύο ομάδες, οι μεν γηπεδούχοι στις διακοπές, οι δε φιλοξενούμενοι στον επερχόμενο τελικό των πλέι-οφ. Πάσο.

820. ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ – ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ

Πήγε να αντιμετωπίσει τη Σταρτ έχοντα σερί τριών κολλητών νικών η Στρόμσγκοντσετ, παρόλα αυτά δεν κατάφερε να τις κάνει τέσσερις, μένοντας τελικά στην ισοπαλία με σκορ 2-2. Η Λίλεστρομ συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές χωρίς ήττα (3-2-0) με το δίκαιο 2-0 επί της Βαλερένγκα, πολύ καλή η εκκίνηση που πραγματοποιεί στο πρωτάθλημα, διαθέτει μάλιστα την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 16 τέρματα ενεργητικό. Από δυο φορές ακριβώς έχει σκοράρει σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της η Στρόμσγκοντσετ (3-1-0, 2/4GG&over2,5), έχει βρει δίχτυα και στις τέσσερις εξόδους της η Λίλεστρομ (1-2-1, 3/4over3,5, 4/4GG), υπάρχουν τα συστατικά για να δούμε μια αναμέτρηση με πολλά τέρματα, στο 2,00 το συνδυαστικόGG&over2,5 στηνBet365.

821. ΓΚΟΡΝΙΚ ΛΕΤΖΝΑ - ΓΚΟΡΝΙΚ ΖΑΜΠΡΖΕ

Εκεί που όλοι την είχαν ξεγραμμένη, η Γκόρνικ Λέτζνα (6-1-9 εντός) έβγαλε μεγάλο διπλό στην έδρα της Νιετσιέτζα και πήρε βαθειά βαθμολογική ανάσα. Πολύ μεγάλη νίκη πανηγύρισε και η Γκόρνικ Ζάμπρζε (2-7-8 εκτός) επί της Σλασκ και παρέμεινε ζωντανή στη μάχη της παραμονής. Ο χαμένος χάνεται, οπότε θεωρούμε πως οι δύο ομάδες θα προσέξουν πολύ τα μετόπισθεν, αφού η ήττα θα σημάνει σε μεγάλο βαθμό τον υποβιβασμό. Τα λίγα γκολ έχουν το προβάδισμα.

787. ΛΟΥΓΚΟ – ΑΛΚΟΡΚΟΝ

Με το βαθμό έφυγε από την έδρα της Βαγιαδολίδ η Λούγκο (1-1), άξιζε πάντως τη νίκη με βάση την εμφάνιση που πραγματοποίησε, διατηρείται σταθερά στο μέσο της βαθμολογίας και κρυφοκοιτάζει προς τη ζώνη των πλέι-οφ (-5). Η Αλκορκόν έρχεται από δυο σερί ήττες που την έριξαν εκτός εξάδας και απογοητεύει εδώ και καιρό στις εξόδους της (0-3-5 στις τελευταίες οχτώ). Σωστό φαβορί για τη νίκη η Λούγκο στο 2,30, ματς για σκοράκια 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη το 1-1 μας μοιάζει, αφού το ματς έχει και αρκετή ισοπαλία.

786. ΓΙΑΓΚΟΣΤΕΡΑ – ΟΒΙΕΔΟ

Ακόμα μια εκτός έδρας ήττα γνώρισε η Γιαγκοστέρα (1-3 από την Ουέσκα), βρέθηκε έτσι στο -7 από τη σωτηρία και τα περιθώρια πλέον στενεύουν επικίνδυνα. Βασίζεται σχεδόν αποκλειστικά στην έδρα της, μετράει 9-3-5 μπροστά στο κοινό της και 4-1-1 στα πιο πρόσφατα έξι από αυτά. Η Οβιέδο παρέμεινε εντός της εξάδας χάρη στο τυχερό 1-0 επί της Κόρδοβα, βγάζει πάντως αρκετές αδυναμίες μακριά από το σπίτι της εσχάτως, καθώς αγνοεί τη νίκη στις πιο πρόσφατες εννέα εξόδους της (0-6-3). Κρίσιμο το ματς για τις δυο ομάδες, δεν νομίζουμε ότι η εκτός έδρας παρουσία της Οβιέδο δικαιολογεί τις αποδόσεις φαβορί στα δεξιά του σετ, η Γιαγκοστέρα ξέρει πως για να σωθεί θα πρέπει να αξιοποιήσει την έδρα της, με τον ασιατικό άσο 0:0 στο 2,05 τηςBet365 να κρίνεται ικανοποιητικός.

788. ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ

Εντός εξάδας βρέθηκε ξανά η Οσασούνα, έπειτα από τις δυο κολλητές νίκες που πήρε απέναντι σε Βαγιαδολίδ (1-0 εντός) και Αλκορκόν (1-0 εκτός), στα έξι πλέον ματς το σερί της χωρίς ήττα (2-4-0, 6/6under2,5, 5/6NG). Η Πονφεραντίνα παραχώρησε 1-1 στη Σαραγόσα και βρέθηκε κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού (-1) και έχει αποδειχθεί αρκετά αδύναμη μακριά από το σπίτι της (1-5-12 εκτός). Φαβορί για τη νίκη οι γηπεδούχοι, δεν μας κάνει όμως το 1,75 του άσου για μια ομάδα που όταν κερδίζει το κάνει στο όριο και ειδικά από τη στιγμή που θα έχει δυο πολύ σημαντικές απουσίες, καθώς οι λείψουν οι κομβικοί χαφ Τόρες (34 συμ./9 γκολ) και Μερίνο (29 συμ./1 γκολ).

785. ΑΛΜΕΡΙΑ – ΤΑΡΑΓΟΝΑ

Την πρώτη της ήττα έπειτα από 10 αγωνιστικές γνώρισε η Αλμερία (4-6-0), με το 0-2 από τη Νουμάνθια, έχει πάντως κερδίσει τα τέσσερα από τα πιο πρόσφατα επτά στο σπίτι της (4-2-1) και διατηρείται εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Επιστροφή στις νίκες έπειτα από τέσσερα ματς για την Ταραγόνα (0-3-1), χάρη στο 3-2 επί της Μιραντές, μετράει πια 16 αγωνιστικές με μόνο μια ήττα (6-9-1) και βρίσκεται σταθερά στη ζώνη των πλέι-οφ. Σε θετικό φεγγάρι αμφότερες, υπερβολικός μας φαίνεται ο φαβοριτισμός της Αλμερία στα επίπεδα του 2,10, πολύ πιο ισορροπημένο στα μάτια μας το παιχνίδι, με τις τιμές του Χ2 (1,75/ Stoiximan ) να είναι αποδεκτές .

822. ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ – ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ

Γερά στο κόλπο για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο έχει μπει η Οσμανλισπόρ, είναι αήττητη εδώ και 13 αγωνιστικές (8-5-0) και έχει βρεθεί στην πέμπτη θέση και στο -2 από την τετράδα. Αδιάφορη βαθμολογικά η Μπουρσασπόρ, έρχεται από τέσσερα ματς χωρίς τρίποντο (0-1-3) και περιμένει απλά να τελειώσει μια μετριότατη σεζόν. Οριακό το 1,70 του άσου στον Stoiximan , με τους γηπεδούχους πάντως να μετρούν 5-2-0 στα πιο πρόσφατα επτά παιχνίδια στην έδρα τους, σκοράροντας μάλιστα και στις πέντε νίκες τους πάνω από δυο φορές (5/7over2,5, 4/7GG).

816. ΙΝΤΕΡ – ΕΜΠΟΛΙ

Η Ίντερ μετά και την ήττα από τη Λάτσιο είδε την τρίτη θέση να κάνει φτερά, αφού και μαθηματικά πλέον δε θα μπορέσει να διεκδικήσει την επιστροφή της στο Τσάμπιονς Λιγκ, αρκούμενη στο Γιουρόπα Λιγκ. Αδιάφορη εδώ και πολύ καιρό η Έμπολι, σώθηκε εύκολα, με αποτέλεσμα να της λείπει το κίνητρο στο φινάλε της σεζόν. Δεν υπάρχει λόγος να παίξουν κλειστά οι δύο ομάδες, περιμένουμε να επιβεβαιωθεί τοGGστο 1,75 του Stoiximan , το οποίο ευνοείται και από το γεγονός πως η εστία των «νερατζούρι» παραβιάστηκε στα 5 από τα 6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

817. AEK ΛΑΡΝΑΚΑΣ - ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Με την ήττα στο ντέρμπι κορυφής με τον ΑΠΟΕΛ, η ΑΕΚ έχασε τις τελευταίες της ελπίδες για τον τίτλο, θα αρκεστεί στη δεύτερη θέση και στη συμμετοχή της στο ερχόμενο Γιουρόπα Λιγκ. Η Ομόνοια πέτυχε την πέμπτη της νίκη στα πλέι-οφ (5-0-3) με το 2-0 επί της Σαλαμίνας και κλείδωσε την Ευρώπη, η προσοχή της στρέφεται τώρα στον τελικό του κυπέλλου (στις 18 Μαΐου με αντίπαλο τον Απόλλωνα). Αδιάφορο βαθμολογικά στην ουσία το ματς, ίσως βέβαια η Ομόνοια θα επιδιώξει να κλειδώσει την τρίτη θέση, ενώ θέλει να διατηρηθεί και σε καλό αγωνιστικό ρυθμό εν’ όψει του κυπέλλου, στα δεξιά του σετ βρίσκεται η αξία με τον Kyr_Lim να επιλέγει το 2DrawNoBetστο 2,10 τηςBet365 , επιλογή που ευνοείται και από το ρεπορτάζ, με την ΑΕΚ να βρίσκεται σε σύγχυση έπειτα από την αποχώρηση του προπονητή Κρίστιανσεν με προορισμό τον ΑΠΟΕΛ, ενώ αναμένεται να παραταχθεί και με πολλές απουσίες βασικών της ποδοσφαιριστών.

819. ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ – ΑΠΟΕΛ

Με το 1-1 στην έδρα της Ανόρθωσης, ο Απόλλων κράτησε τη διαφορά του από εκείνη στους πέντε βαθμούς και δείχνει να κλειδώνει την τετράδα, έχει πάντως την ευκαιρία να φτάσει ακόμα και στην τρίτη θέση (-2 από την Ομόνοια), ενώ αρχίζει να σκέφτεται σιγά-σιγά και τον επερχόμενο τελικό κυπέλλου (στις 18 Μαΐου με αντίπαλο την Ομόνοια). Ο ΑΠΟΕΛ κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο έπειτα από τη νίκη με 2-0 στο ντέρμπι κορυφής με την ΑΕΚ, μπορεί από εδώ και στο εξής να καταστρώνει τα πλάνα του για τη νέα σεζόν. Σε αποδόσεις καθαρού φαβορί βρίσκουμε τον άσο, τιμές που προκύπτουν βάσει του μονόπλευρου κινήτρου των γηπεδούχων, οι οποίοι με νίκη εξασφαλίζουν οριστικά ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, δεν νομίζουμε πάντως ότι σε αυτά τα επίπεδα αξίζει να ασχοληθούμε.

----. ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Κόλλησε στο 1-1 με αντίπαλο τον Απόλλωνα η Ανόρθωση, απέτυχε έτσι να μειώσει τη διαφορά της από την τετράδα (-5) και θα πρέπει να αρχίζει να συμβιβάζεται με την ιδέα της πέμπτης θέσης. Η Σαλαμίνα είναι σάκος του μποξ στα πλέι-οφ, μετράει 8/8 ήττες και απλά περιμένει το φινάλε της σεζόν. Ευκαιρία νίκης για την Ανόρθωση, απέναντι στη μοναδική ομάδα που κέρδισε στα πλέι-οφ (1-2-5), δεν υπάρχουν ακόμα αποδόσεις αλλά περιμένουμε να δούμε τοκογλυφικές τιμές στον άσο.

824. ΑΛΤΑΧ - ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ

Τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Άλταχ (7-2-7) η οποία μετά και την ήττα με 2-1 στην έδρα της Αντμίρα βρίσκεται πέντε πόντους μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Ουσιαστικά αδιάφορη η ΒΑΚ (9-5-3) η οποία μετά και της δύο σερί νίκες της έχει ξεφύγει για τα καλά. Αρκετά πιθανή η ισοπαλία στη συγκεκριμένη αναμέτρηση καθώς οι δύο ομάδες θα μείνουν ικανοποιημένες από το βαθμό.

825. ΡΙΝΤ – ΓΚΡΟΝΤΙΓΚ

Λευκή ισοπαλία στην έδρα της Στουρμ Γκρατς απέσπασε η Ριντ (9-2-5) η οποία διατήρησε την απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη στους έξι βαθμούς. Παιχνίδι ζωής και θανάτου για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους επικράτησαν 2-0 εντός έδρας της Ραπίντ αναζωπυρώνοντας τις ελπίδες παραμονής. Μόνο νίκη θέλουν οι φιλοξενούμενοι, αρκετά καλό παιχνίδι για τοlive.

826. ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ

Αγκαλιά με τον τίτλο η Σάλτσμπουργκ η οποία μετά και το 0-2 επί της Αούστρια Βιέννης αύξησε τη διαφορά από τη δεύτερη Ραπίντ στους εννιά πόντους. Εντός έδρας λευκή ισοπαλία στη Ριντ παραχώρησε η Στουρμ Γκρατς η οποία παρέμεινε χωρίς νίκη για δεύτερο σερί παιχνίδι και παράλληλα ένα πόντο μακριά από την Αντμίρα. Ουσιαστικά πρωταθλήτρια η Σάλτσμπουργκ, καίγεται για νίκη η Στουρμ, σε συνδυασμό με την απουσία του Σοριάνο το Χ2 αποκτάει αξία.

827. ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ – ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ

Γλίτωσε την ήττα από την Ούφα η Ρούμπιν (5-2-5 εντός), μένοντας στο 1-1, παραμένοντας μακριά από τους μπελάδες. Φωτιές πετάει τελευταία η Κράσνονταρ (7-3-3 εκτός), μετράει πέντε συνεχόμενες νίκες, ελπίζοντας όχι μόνο στη δεύτερη θέση, αλλά και στον τίτλο. Δεν κοντράρονται τελευταία οι φιλοξενούμενοι, έχουν πάρει φόρα και θεωρούμε πως θα φύγουν με το διπλό από το Καζάν.

823. ΛΕΣΤΕΡ – ΕΒΕΡΤΟΝ

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε το φετινό έπος της η Λέστερ, μαθηματικά πρωταθλήτρια η ομάδα του Ρανιέρι δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος! Χαρακτήρα φιέστας έχει το επικείμενο εντός έδρας ματς με την Έβερτον, όλη η πόλη του Λέστερ θέλει να βρεθεί μέσα στο γήπεδο να αποθεώσει τους φετινούς ήρωες. Προσκεκλημένοι στο πάρτι τα αδιάφορα βαθμολογικά «ζαχαρωτά», με το Ρομπέρτο Μαρτίνεθ να μην περνάει και τις καλύτερες μέρες του και ίσως αποτελέσει παρελθόν στο άμεσο μέλλον. Με νίκη θέλουν να αποχαιρετήσουν το κοινό τους οι «αλεπούδες», προτιμότερο να ψάξουμε μια μεγάλη απόδοση σε ένα γιορτινό ματς χωρίς σκοπιμότητες, θα επιλέξουμε έτσι το 2,55 ( Stoiximan ) του συνδυαστικού στοιχήματος για άσο & over 2,5. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

832. ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ – ΜΠΡΑΓΚΑ

Ματς ζωής και θανάτου για την Ακαδέμικα που και πάλι η νίκη μπορεί να μην της φτάσει στη μάχη που δίνει για τη σωτηρία. Είναι άλλωστε ουραγός της κατηγορίας και υστερεί και στις ισοβαθμίες με Σετούμπαλ και Ουνιάο Μαδέιρα που βρίσκονται πέντε βαθμούς από πάνω της. Ρίχνεται βέβαια πρώτη στη μάχη το Σάββατο οπότε θα ελπίζει στη θεωρία σε ευνοϊκά αποτελέσματα για να τα παίξει όλα για όλα την επόμενη εβδομάδα στο φινάλε του πρωταθλήματος. Επιθετικά αναμένεται να προσεγγίσει το ματς αφού χρειάζεται μόνο το τρίποντο. Κίνδυνος-θάνατος η επίθεση της Μπράγκα που θεωρούμε δεδομένο πως θα σκοράρει τουλάχιστον μια φορά στην άμυνα των γηπεδούχων. Καλή περίπτωση δείχνει τοover2,5 στο 1,925 της Bet365, υποψήφιο και γιαlategoalαν το ματς είναι ισόπαλο στο 70’+. Ρισκάρει με τον άσο σε απόδοση 3,75 (Bet365) ο Betol . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

----. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ

Ο πολύπαθος θεσμός του κυπέλλου ολοκληρώνεται μετά κόπων και βασάνων στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ. Όπως έδειξε και στο πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός είναι ο απόλυτος κυρίαρχος εντός των συνόρων, κατακτώντας με άνεση για έκτη συνεχόμενη φορά τη Σούπερ Λιγκ, αφήνοντας 28 πόντους πίσω του την ΑΕΚ, η οποία ήταν και η μοναδική ομάδα που τον κέρδισε. Η Ένωση έχει ως μεγάλο στόχο της φετινής σεζόν την κατάκτηση του κυπέλλου, κάτι που θα σημάνει για τα καλά την επιστροφή της στην ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι δικαίως το φαβορί για τον τίτλο, έχουν το απόλυτο στις 7 τελευταίες παρουσίες τους σε τελικό, με το «Δικέφαλο» να είναι θύμα τους στις 2 εξ’ αυτών. Σε απόδοση 1,83 προσφέρει τον άσο ο Stoiximan , κρίνεται άκρως ικανοποιητικός για την καλύτερη ομάδα της χώρας μας. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

835. ΜΠΡΑΝ – ΣΤΑΡΤ

Ήττα στην έδρα της Τρόμσο με 0-1 για τη Μπραν, προερχόταν από δυο σερί νίκες, ενώ μετράει τέσσερις στις πιο πρόσφατες έξι αγωνιστικές (4-0-2), πολύ καλή η ως τώρα παρουσία της στην επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία. Καλός για τη Σταρτ ο βαθμός κατά την υποδοχή της Στρόμσγκοντσετ (2-2), παρέμεινε πάντως χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (0-4-4), ενώ μακριά από το σπίτι της δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει δίχτυα (0-1-2). Φαβορί για τη νίκη η Μπραν, αλλά το 1,50 του άσου δεν αξίζει, παίζεται εναλλακτικά το 1 &under3,5 στο 2,15 του Stoiximan , συνδυασμός με τον οποίο ήρθαν όλες οι ως τώρα νίκες των γηπεδούχων.

837. ΠΑΝΤΟΥΡΙ - ΑΣΤΡΑ ΓΚΙΟΥΡΓΚΙΟΥ

Τελευταία αγωνιστική στα πλέι-οφ της Ρουμανίας. Με το 1-1 που απέσπασε στην έδρα της Στεάουα, η Παντούρι (7-7-3 εντός) απέκτησε πλεονέκτημα στη μάχη για την τρίτη θέση και ελπίζει πως κόντρα στην πρωταθλήτρια και αδιάφορη Άστρα (12-3-2 εκτός), η οποία έκανε και φιέστα τίτλου την προηγούμενη εβδομάδα, θα πάρει τη νίκη. Στηρίζουμε τους γηπεδούχους, αλλά θα θέλαμε λίγο καλύτερες τιμές στον άσο.

834. ΤΟΥΝ - ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ

Νίκη ύστερα από τέσσερις αγωνιστικές (0-1-3) για την Τουν η οποία επικράτησε 4-0 εντός έδρας της Ζυρίχης,over2,5 τα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα έχουν χτυπήσει τον κώδωνα του κινδύνου για τη Σεν Γκάλεν (3-3-9( η οποία από εκεί που ήταν αδιάφορη πλέον με ακόμα μια ήττα θα βρεθεί σε απόσταση αναπνοής από την τελευταία θέση. Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που αρέσκονται να παίζουν ανοιχτά, τα γκολ έχουν τον πρώτο λόγο.

833. ΖΥΡΙΧΗ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Πέντε αγώνες χωρίς τρίποντο (0-2-3) συμπλήρωσε η Ζυρίχη (3-7-5) η οποία βρίσκεται πλέον μόλις δύο πόντους πάνω από την τελευταία Λουγκάνο. Και μαθηματικά πρωταθλήτρια η Βασιλεία η οποία μετά και τη νίκη 2-1 επί της Σιόν πανηγύρισε και φέτος αρκετά εύκολα την κατάκτηση του τίτλου. Μονόπλευρό το βαθμολογικό ενδιαφέρον ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δεν φαίνεται να χαρίζουν, πάσο.

839. ΤΕΝΕΡΙΦΗ – ΕΛΤΣΕ

Ήττα μετά από 10 αγωνιστικές για την Τενερίφη (5-5-0), δεν τα κατάφερε απέναντι στη Χιρόνα (0-1), στο γήπεδό της είναι ιδιαίτερα δυσκολοκατάβλητη (7-8-3 εντός), ενώ έχει κρατήσει και τέσσερα σερί λευκά παθητικά μπροστά στο κοινό της (2-2-0, 4/4under1,5). Η Έλτσε έμεινε για ένατο παιχνίδι χωρίς ήττα (3-6-0), με το 1-1 απέναντι στην Αλμπαθέτε, στις πιο πρόσφατες τρεις εξόδους της έφυγε με το 0-0 από τις έδρες των Λεγανές, Οσασούνα και Αλαβές. Ομάδες που δύσκολα χάνουν και οι δυο, η ισοπαλία και τα λίγα τέρματα δείχνουν τα επικρατέστερα σημεία εδώ, στο 1,85 τοunder2,25 και στο 1,80 τοNGστηνBet365.

845. ΣΕΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ – ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ

Με το βαθμό από την έδρα της Μαλίν έφυγε η Σεντ Τρούιντεν (1-1), ενώ θα μπορούσε ακόμα και τη νίκη αν ήταν πιο προσεκτική στα τελειώματα των φάσεων. Τα χρειάστηκε η Σαρλερουά, αλλά τελικά κατάφερε να αποφύγει την εντός έδρας ήττα από τη Λόκερεν με γκολ στο 94’ (2-2), κρατώντας έτσι το πάνω χέρι όσον αφορά την πρωτιά του ομίλου. Αδιάφοροι οι γηπεδούχοι, με νίκη τερματίζουν πρώτοι οι φιλοξενούμενοι, χωρίς να τους ενδιαφέρει το αποτέλεσμα της ανταγωνίστριας Λόκερεν, εξού και το εποχιακό 1,70 του διπλού.

844. ΛΟΚΕΡΕΝ – ΜΑΛΙΝ

Αγκαλιά με την πρωτιά του ομίλου βρισκόταν η Λόκερεν στην έδρα της ανταγωνίστριας Σαρλερουά, όμως όλα άλλαξαν στο 94’, όταν και δέχθηκε την ισοφάριση (2-2), χάνοντας το προβάδισμα στη μεταξύ τους μάχη, καθώς πλέον εξαρτάται από το αποτέλεσμα της τελευταίας. Πιο συγκεκριμένα, χρειάζεται είτε να φέρει καλύτερο από αυτήν, είτε να καλύψει τη μεταξύ τους διαφορά τερμάτων (+1/+4 αυτή την ώρα). Μια από τα ίδια η Μαλίν, η οποία ήλεγχε επίσης την κατάσταση, αλλά ισοφαρίστηκε από την αδιάφορη Σεντ Τρούιντεν (1-1 εντός), χάνοντας έτσι την ευκαιρία να σκαρφαλώσει στην κορυφή του ομίλου. Πλέον, ο μοναδικός δρόμος προς την πρωτιά περιλαμβάνει εκτός από επικράτηση της, στραβοπάτημα της Σαρλερουά. Κορμιά αναμένεται να πέσουν σε μια μάχη μέχρις εσχάτων ανάμεσα στις δύο ομάδες, καθαρή τριπλή το παιχνίδι, πιο φρόνιμη επιλογή η αποχή.

847. ΜΠΡΕΪ - ΚΟΡΚ ΣΙΤΙ

Έδειξε να ανεβάζει στροφές η Μπρέι (2-0-3 εντός), κέρδισε με 1-0 τη Σεντ Πάτρικς, έχασε παλεύοντας πολύ από τη Σάμροκ, αλλά στο Λιγκ Καπ τα έκανε μούσκεμα και αποκλείστηκε με 2-3 στην παράταση από τη Σεντ Πάτρικς, επιστρέφοντας στις μέτριες εμφανίσεις. Τέλος και για την Κορκ (1-2-1 εκτός) το Λιγκ Καπ, με τον αποκλεισμό από τη Ντέρι (1-2 στην παράταση) να σημάνει και τη λήξη ενός εννέα αγώνων χωρίς ήττα (6-3-0). Ωστόσο, ο μεγάλος φετινός στόχος είναι το πρωτάθλημα, όπου η κορυφή απέχει τέσσερις βαθμούς. Πολύ πιο χαμηλά απ’ ότι θα έπρεπε κινείται το διπλό, αλλά έχει δικαίως τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση.

846. ΛΟΝΓΚΦΟΡΝΤ - ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ

Πολύ τυχερή η Λόνγκφορντ (0-2-2 εντός), απέσπασε την ισοπαλία με 2-2 από τη Γκάλγουεϊ, σε ένα ματς το οποίο έχανε με 2-0. Ζορίστηκε περισσότερο απ’ ότι αναμενόταν η Σάμροκ (3-0-2 εκτός), αλλά έκανε το χρέος της στο Λιγκ Καπ, αποκλείοντας στα πέναλτι τη Σέλμπουρν, ενώ στο πρωτάθλημα μετά από δύο συνεχόμενες ήττες, επέστρεψε στις νίκες κόντρα στη Μπρέι. Ανεβασμένοι ψυχολογικά οι φιλοξενούμενοι, αλλά το διπλό είναι πολύ χαμηλό για να μας απασχολήσει.

850. ΛΕΧΙΑ ΓΚΝΤΑΝΣΚ - ΡΟΥΧ ΧΟΡΖΟΦ

«Κόλλησε» στο 0-0 με τη Λεχ Πόζναν η Λέχια (9-4-3 εντός) και έχασε έδαφος στη μάχη για την τέταρτη θέση. Συνεχίζει την απογοητευτική της πορεία η Ρουχ (5-5-7 εκτός), φτάνοντας τις οκτώ αγωνιστικές δίχως νίκη (0-3-5) και το τρένο της Ευρώπης έχει απομακρυνθεί για τα καλά. Το κίνητρο είναι με τους γηπεδούχους, αλλά η εικόνα τους δε μας πείθει για να τους στηρίξουμε σε τόσο χαμηλές αποδόσεις.

848. ΟΥΙΠΕΣΤ – ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ

Τελικός κυπέλλου Ουγγαρίας. Μονό παιχνίδι, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. Το ματς διεξάγεται όπως κάθε χρόνο στην έδρα της Φερεντσβάρος («Γκρουπάμα Αρένα»).Από τη στιγμή που ουσιαστικά κλείδωσε την πρόκριση στον τελικό, η Ούιπεστ κατέρρευσε, μετρώντας ρεκόρ 1-3-4 στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές, μένοντας μακριά από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Πλάκα έκανε στο πρωτάθλημα η Φερεντσβάρος, τερμάτισε με 21 βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Βιντεότον και πλέον στοχεύει στο νταμπλ. Σαφέστατα φαβορί οι τυπικά φιλοξενούμενοι, όμως το διπλό είναι χαμηλό, πλην φυσιολογικό. Αξίζει να αναφέρουμε πως ακόμα και αν πάρει τον τίτλο η Ούιπεστ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δε θα παίξει στην Ευρώπη τη νέα σεζόν, καθώς είναι τιμωρημένη από την ΟΥΕΦΑ.

843. ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ ΣΧ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΕΜΠΕΡΛΕΪ

Τέταρτη αγωνιστική χωρίς νίκη (0-1-3) και τρίτη χωρίς να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα το 0-0 με τη Ντεφένσα για τη Σαν Μαρτίν (3-1-2 εντός), η οποία από τότε που έχασε τον αρχισκόρερ της, Τολέδο, αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα στο γκολ. Έμεινε στο 1-1 με την Τουκουμάν η Τέμπερλεϊ (1-1-4 εκτός), ωστόσο το θέμα της εβδομάδας ήταν η απόφαση της διοίκησης να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του Ντελφίνο, με τον τεχνικό της να αποχωρεί μετά το τέλος της σεζόν. Δεν πιάνεται από πουθενά το παιχνίδι. Πάμε παρακάτω.

842. ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ - ΝΤΕΦΕΝΣΑ ΧΟΥΣΤΙΣΙΑ

Απέδειξε και κόντρα στην Εστουδιάντες πως είναι βελτιωμένη η Νιούελς (2-4-0 εντός), μένοντας στο 0-0 στην έδρα της αντιπάλου, έχοντας εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία. Μόλις μία νίκη έχει στις τελευταίες επτά αγωνιστικές (1-2-4) η Ντεφένσα (2-1-3 εκτός), η οποία χρειάζεται ακόμα ένα βαθμό για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της στα μεγάλα σαλόνια. Η βελτίωση των γηπεδούχων περιμένουμε να πιστοποιηθεί σε ακόμα ένα ματς, με τον άσο να έχει το προβάδισμα.

2178. ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ - ΝΤΟΒΕΡ ΑΘΛΕΤΙΚ

Δεύτερο συνεχόμενο διπλό στην έδρα της Ντόβερ σημείωσε η Φόρεστ Γκριν, μόνο που αυτή τη φορά η σημασία του είναι πολύ μεγαλύτερη, καθώς την καθιστά αυτομάτως φαβορί για πρόκριση στον τελικό των πλέι-οφ. Δεν έχουν άλλη επιλογή παρά να ανοιχθούν οι φιλοξενούμενοι, γεγονός που δημιουργεί ευνοϊκές προϋποθέσεις για παιχνίδι με γκολ, καθώς αναπόφευκτα θα αφήσουν πολλούς κενούς χώρους στα μετόπισθεν. Υπερβολικές οι τιμές τουover2,5 (2,15), όμως θα προτιμήσουμε να απέχουμε.

851. ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ - ΓΟΥΕΞΦΟΡΝΤ ΓΙΟΥΘΣ

Ήταν να μη μιλήσει η φανέλα για τη Σλίγκο (1-3-1 εντός). Μετά τη μεγάλη νίκη με 3-0 επί της Λόνγκφορντ, οι Ρόβερς άλωσαν το Ντέρι με 0-2 και πανηγύρισαν το δεύτερο διαδοχικό τους τρίποντο. Άξιζε τη νίκη η Γουέξφορντ (0-2-2 εκτός) στη μάχη των νεοφώτιστων κόντρα στη Φιν Χαρπς, αλλά έμεινε στο 1-1, δείχνοντας πάντως σημάδια βελτίωσης. Τώρα που πήρε φόρα η Σλίγκο, δύσκολα θα της ανακόψει την πορεία η Γουέξφορντ, με τον άσο να αποτελεί επιλογή, αλλά μόνο για τοlive, αφού η απόδοσηpregameκρίνεται ανεπαρκής.

852. ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΜΙΛΑΝ

Εξασφάλισε την παραμονή της στα μεγάλα σαλόνια η Μπολόνια με το βαθμό που απέσπασε από την Έμπολι και πλέον κοιτάζει την επόμενη σεζόν, αδιαφορώντας για το φινάλε της φετινής. Στα τάρταρα η ψυχολογία της Μίλαν μετά και την ισοπαλία κόντρα στη νεοφώτιστη Φροζινόνε, έπεσε από την έκτη θέση και αν θέλει να μείνει ζωντανή στη μάχη της Ευρώπης, είναι αναγκασμένη να περάσει νικηφόρα από το «Ρενάτο Νταλ’ Άρα». Σύμμαχός της η προϊστορία, αλλά και το γεγονός πως οι αδιάφοροι «ροσομπλού» έχουν στον πάγκο τον άλλοτε άσο των «ροσονέρι», Ρομπέρτο Ντοναντόνι. Για το λόγο αυτό και όχι με ιδιαίτερα αγωνιστικά κριτήρια, θεωρούμε πως οι Μιλανέζοι θα πάρουν το τρίποντο, με το διπλό στο 2,12 του Stoiximan να αποτελεί επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

854. ΓΚΑΖΕΛΕΚ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Προτελευταία αγωνιστική του Σαμπιονά. «Καίγεται» για βαθμούς η Γκαζελέκ, η οποία από τότε που επέστρεψε ο Γκρεγκορί Πουγιόλ έχει βρει ρυθμό στο σκοράρισμα και χρειάζεται να βελτιώσει την άμυνα της στις τελευταίες δύο αγωνιστικές, προκειμένου να γλιτώσει τον υποβιβασμό. Η Παρί μπορεί να είναι αδιάφορη, αλλά δε χαρίζεται σε κανέναν, αφού ακόμα επουλώνει τις πληγές που της άφησε ο αποκλεισμός από τη Μάντσεστερ Σίτι και βλέπει τα ματς του πρωταθλήματος ως μίνι-προετοιμασία για τον τελικό κυπέλλου με τη Μαρσέιγ. Βρίσκουν το γκολ τελευταία οι Κορσικανοί, σίγουρα πιο χαλαροί είναι οι πρωταθλητές, μπορεί να επιβεβαιωθεί το αμφίσκορο στο 1,75 τηςBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

855. ΛΙΛ – ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ

Δεν παρατάει τη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο η Λιλ, το 1-0 στην έδρα της Λοριάν ήταν η έβδομη νίκη της στις τελευταίες οχτώ αγωνιστικές (7-1-0), κρατάει για την ώρα την έκτη θέση (που θα οδηγήσει στην Ευρώπη αν η Παρί πάρει το κύπελλο από τη Μαρσέιγ), αλλά μπορεί να φτάσει μέχρι και τέταρτη, αποφεύγοντας έτσι προκριματικούς γύρους το καλοκαίρι. Η Γκινγκάμπ είναι βαθμολογικά αδιάφορη αφού ξέμπλεξε με την υπόθεση παραμονή, ανοιχτά τα τελευταία παιχνίδια της, μετράει 3-3-5 στα πιο πρόσφατα 11 με 7/11over2,5 και 7/11GG, ενώ βρήκε δίχτυα και στις τελευταίες πέντε εξόδους της. Δεν μπορεί να γίνει σοβαρή κουβέντα για το 1,40 του άσου, ειδικά από τη στιγμή που θα απουσιάσει από τους γηπεδούχους ο τοπ σκόρερ Μπουφάλ (29 συμ./11 γκολ), είναι πάντως το επικρατέστερο σημείο του αγώνα.

856. ΛΥΩΝ – ΜΟΝΑΚΟ

Τελικός για την 2η προνομιούχο θέση που οδηγεί απευθείας στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ισόβαθμες οι δύο ομάδες με 62 βαθμούς αλλά η Λυών ευνοείται σε αυτή την περίπτωση λόγω πολύ καλύτερης συνολικής διαφοράς τερμάτων (+22 έναντι +10). Όπως είναι αυτονόητο η Μονακό πρέπει να αποχωριστεί τον αγαπημένο τρόπο παιχνιδιού της αφού είναι αναγκασμένη να κυνηγήσει τη νίκη με περισσότερη θέρμη. Άκρως επιθετικά περιμένουμε να προσεγγίσει το ματς η Λυών αφού παίζει μπροστά στον κόσμο της στο νέο της γήπεδο όπου δεν έχει γνωρίσει ακόμα την ήττα (7-2-0). Περιμένουμε γκολ εκατέρωθεν με το αμφίσκορο (GG) να πληρώνει 1,70 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

857. ΜΑΡΣΕΪΓ – ΡΕΜΣ

Η πολύ κακή εντός έδρας παρουσία της Μαρσέιγ (2-11-5) ολοκληρώνεται στο παιχνίδι με τη Ρεμς και φυσιολογικά το μυαλό της βρίσκεται αποκλειστικά στον τελικό του κυπέλλου, αφού στο πρωτάθλημα δεν κυνηγάει απολύτως τίποτα πλέον. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι έχουν κίνητρο και μάλιστα πολύ μεγάλο, καθώς παλεύουν για την , αποφυγή του υποβιβασμού και είναι θα ψάξουν το θετικό αποτέλεσμα στο «Βελοντρόμ», προκειμένου να πάνε με περισσότερες ελπίδες στην τελευταία στροφή του Σαμπιονά. Το κίνητρο της Ρεμς και η κάκιστη εντός έδρας εικόνα της Μαρσέιγ (0-11-4 στα 15 τελευταία), μας ωθούν στο +0,5 ασιατικό διπλό (Χ2), το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 2,025 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

858. ΜΟΝΠΕΛΙΕ – ΡΕΝ

Ουσιαστικά αδιάφορη ρίχνεται στη μάχη η Ρεν. Μετά την ήττα από την Παρί δείχνει αδύνατο να τερματίσει στην 5η προνομιούχο θέση αφού δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε είναι στο -5 από τη Νις και στο -4 από τη Λιλ. Παίζει πολύ ελεύθερα το τελευταίο διάστημα, 9/10overμετράει στα τελευταία παιχνίδια της με την εστία της να παραβιάζεται σε όλα. Μπορεί να βοηθήσει και η Μονπελιέ που έρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες με 9 γκολ ενεργητικό για να επιβεβαιωθεί τοover2,5 που πληρώνει 1,95 στην Bet365. Ίσως αξίζει να κυνηγήσουμε και το γκολ (anytime) του Σουλεϊμάν Καμαράαφού θέλει άλλο ένα για να γίνει ο 1ος σκόρερ στην ιστορία της Μονπελιέ (μαζί με τον Μπλαν), στο 3,25 προσφέρει ηBet365 αυτό το ενδεχόμενο. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

859. ΜΠΑΣΤΙΑ – ΑΝΖΕ

Αδιάφορο βαθμολογικά ματς, σωσμένη εδώ και μερικές αγωνιστικές η Μπαστιά, η Ανζέ έχει μαθηματικές μόνο ελπίδες για την έκτη θέση, στην πράξη πάντως είναι αδύνατο να προλάβει το τρένο της Ευρώπης. Τέσσερα ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Μπαστιά έπειτα από την εξασφάλιση της παραμονής (0-1-3), με την εικόνα της να παραπέμπει σε ομάδα που σκέφτεται τις διακοπές. Η Ανζέ ήταν αήττητη για πέντε αγωνιστικές (3-2-0), πριν χάσει από τη Μαρσέιγ με 0-1, εξαιρετική συνολικά η παρουσία της νεοφώτιστης στο πρωτάθλημα, δεν κινδύνεψε ουσιαστικά σε κανένα σημείο της σεζόν. Δεν θα πάρουμε θέση εδώ, καθώς τα πάντα θα εξαρτηθούν από τη διάθεση που θα επιδείξουν οι δυο ομάδες αλλά και από τις προθέσεις των δυο προπονητών για δοκιμές νέων προσώπων και σχημάτων, απλά να επισημάνουμε ότι η Μπαστιά έχει ορισμένους σημαντικούς αμφίβολους λόγω τραυματισμών (Μπραντάο, Αγιτέ, Παλμιερί, Πεϊμπερνές).

860. ΜΠΟΡΝΤΟ – ΛΟΡΙΑΝ

Αδιάφορο βαθμολογικά ματς, οι δυο ομάδες θα προσπαθήσουν απλά για ένα όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στην τελική κατάταξη. Τη δεύτερη νίκη της επί των ημερών του Ραμέ (2-2-1, 3/5over2,5, 4/5GG) πήρε η Μπορντό, περνώντας με 4-2 από την έδρα της Τρουά, έχει ωστόσο συμπληρώσει πέντε ματς χωρίς τρίποντο μπροστά στο κοινό της (0-3-2). Με μόλις μια νίκη στα πιο πρόσφατα οχτώ ματς πρωταθλήματος έμεινε η Λοριάν (1-3-4) έπειτα από το 0-1 από τη Λιλ, φαίνεται να ξεφουσκώνει έπειτα από τον αποκλεισμό από τον τελικό του κυπέλλου. Δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε με σημείο εδώ, μόνο με τα πολλά τέρματα μπορούμε να ασχοληθούμε,που ευνοούνται από το στυλ της Λοριάν (12/18over2,5, 13/18GGεκτός έδρας), αρκετά υποψιασμένες πάντως οι τιμές.

861. ΝΑΝΤ – ΚΑΕΝ

Αδιάφορο βαθμολογικά ματς, με τις δυο ομάδες να βρίσκονται στο πάνω μισό της βαθμολογίας και να επιδιώκουν να παραμείνουν εκεί ως το φινάλε. Επιστροφή στις νίκες έπειτα από πέντε αγωνιστικές για τη Ναντ (0-1-4), με το 1-0 επί της Νις, η Καέν με το 0-0 απέναντι στη Μπαστιά έμεινε για πέμπτο ματς χωρίς τρίποντο (0-2-3). Πιο ορεξάτη δείχνει στο φινάλε της σεζόν η Ναντ, είναι δυνατή στην έδρα της (8-5-5 εντός) και είναι δικαίως το φαβορί για τη νίκη στο 2,05 της Bet365.

862. ΝΙΣ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ

«Τελικός» για μία θέση στην Ευρώπη με την ισοπαλία να μην εξυπηρετεί τη Νις αφού εκτός των άλλων την καταδιώκει η Λιλ που βρίσκεται πίσω της σε απόσταση αναπνοής (-1). Η Σεντ Ετιέν είναι ναι μεν αήττητη στα έξι τελευταία (5-1-0) όπου συν τοις άλλοις δεν δέχτηκε ούτε γκολ αλλά έρχεται από άθλια εμφάνιση με την Τουλούζ. Είναι πάντως πιο έμπειρη και εκτίμηση μας πως μπορεί να διαχειριστεί έτσι το ματς ώστε να διατηρηθεί στη βαθμολογία πάνω από την αντίπαλο της και να συνεχίσει να κρατάει την τύχη στα χέρια της όσον αφορά την έξοδο της στο Γιουρόπα Λιγκ. Θα στηρίξουμε τους «στεφανουά» που δίνονται σε αποδόσεις αουτσάιντερ, στο 1,75 βρίσκουμε το Χ2 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

863. ΤΟΥΛΟΥΖ – ΤΡΟΥΑ

Σφίγγει ο κλοιός για την Τουλούζ, έπειτα από τα αποτελέσματα της 36ης αγωνιστικής βρέθηκε στο -3 από τη σωτηρία, δεν έχει περιθώρια για κάτι άλλο πλην του 2/2 στα δικά της εναπομείναντα παιχνίδια, ελπίζοντας παράλληλα ότι Ρεμς και Γκαζελέκ δεν θα έχουν ανάλογες επιδόσεις στα δικά τους ματς. Με το 0-0 στην έδρα της Σεντ Ετιέν συμπλήρωσε οχτώ παιχνίδια με τον Ντυπρά στον πάγκο (3-3-2) με σαφώς βελτιωμένη εικόνα, βγάζοντας στο χορτάρι εικόνα ομάδας που πιστεύει ότι μπορεί να πετύχει το στόχο της. Η Τρουά έχει αποχαιρετήσει εδώ και καιρό τη μεγάλη κατηγορία, συμμετείχε σε ακόμα ένα φεστιβάλ γκολ, χάνοντας με 2-4 από τη Μπορντό, έχει πέντε σερί εκτός έδρας ήττες και επτά στις πιο πρόσφατες οχτώ εξόδους της (1-0-7, 6/8over2,5, 5/8GG). Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης για την Τουλούζ, το 1,22 του άσου όμως δεν παίζεται σε καμία περίπτωση, οι τιμές στα πολλά τέρματα είναι επίσης αστείες, θα περιμένουμε τοliveμήπως προκύψει κάποια καλή ευκαιρία για ποντάρισμα.

853. ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ - ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Στο 0-0 στην έδρα της Ρίβερ έμεινε η Βελέζ (3-0-3 εντός), σε ένα ματς όπου η αντίπαλός της παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές, ενώ η ίδια έπαιζε με αριθμητικό μειονέκτημα από το 34’. Η νίκη με 3-1 επί της Ολίμπο επισκιάστηκε από τον αποκλεισμό στο κύπελλο από την Αλμάγκρο (ομάδα δεύτερης κατηγορίας) και το αρνητικό κλίμα επέστρεψε στο εσωτερικό της Κολόν (1-1-4 εκτός). Αν έπρεπε με το ζόρι να επιλέξουμε πλευρά, θα πηγαίναμε προς τα αριστερά.

----. ΦΟΡΤΑΛΕΣΑ – ΠΑΤΡΙΟΤΑΣ

Η τρελή πορεία της Πατριότας δεν έχει σταματημό, καθώς οι φιλοξενούμενοι συμπλήρωσαν πέντε συνεχόμενες νίκες, όντας η πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτή της στιγμή στην κατηγορία. Προέρχονται από τη νίκη 2-1 εντός έδρας κόντρα στην Τολίμα. Στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας η Φορταλέζα, η οποία θα δώσει σκληρή μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Προέρχεται από την ήττα με 3-0 κόντρα στη Μεντεγίν εκτός έδρας. Διπλό.

866. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. – ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ

Την έβδομη συνεχόμενη νίκη της (5/7GG&over2,5) πέτυχε η Σπόρτινγκ με το 3-1 επί της Πόρτο, εξακολουθεί να ασκεί πίεση στην Μπενφίκα (-2) περιμένοντας από εκείνην ένα στραβοπάτημα που θα αλλάξει τις ισορροπίες στην κορυφή της βαθμολογίας. Η Σετούμπαλ συμπλήρωσε τέσσερις κολλητές ήττες και 13 ματς χωρίς τρίποντο (0-4-9) με το 2-3 από τη Μπράγκα, δεν έχει ξεμπλέξει ακόμα με την παραμονή, με την παρουσία της στο δεύτερο γύρο να είναι κάκιστη. Φαβορί του 1,10 η Σπόρτινγκ, ούτε λόγος φυσικά για τέτοια σημεία, πετσοκομμένες οι τιμές και στα πολλά τέρματα που θα μπορούσαν να αποτελέσουν επιλογή.

881. ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ - ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ

Πετάει η Σαν Λορέντζο (5-0-1 εντός). Έφτασε τις πέντε διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα, με το διπλό επί της Ιντεπεντιέντε να είναι το αποκορύφωμα και το κυνήγι του τίτλου συνεχίζεται. Καθόλου καλά δεν εξελίσσεται η σεζόν της Ρίβερ (1-2-3 εκτός), η οποία παράτησε το πρωτάθλημα για να ασχοληθεί με το Κόπα Λιμπερταδόρες, αλλά κι εκεί έμεινε εκτός συνέχειας μεσοβδόμαδα. Όλο και υποχωρεί ο άσος, φυσιολογικά, αφού φόρμα, κίνητρο και ψυχολογία είναι με το μέρος των γηπεδούχων.

882. ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ ΓΟΥΑΪΤΚΑΠΣ - ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ

Από ήττα 3-2 στην έδρα της Νέας Υόρκης Σίτι προέρχεται το Βανκούβερ (2-2-1) το οποίο στα τελευταία του παιχνίδια αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, κυρίως στα μετόπισθεν. Νίκη 2-1 επί του Τορόντο για το Πόρτλαντ (0-2-2) το οποίο παρέμεινε για τρίτο σερί παιχνίδι αήττητη (2-1-0),over2,5 τα επτά από τα εννιά πιο πρόσφατα παιχνίδια του. Ντεφορμέ οι γηπεδούχοι, αδύναμοι μακριά από το σπίτι τους οι πρωταθλητές, μοναδική επιλογή τα πολλά γκολ.

----. ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ – ΑΛΙΑΝΣΑ ΠΕΤΡΟΛΕΡΑ

Ανέλπιστη νίκη για την Τζαγκουάρες την προηγούμενη αγωνιστική, 1-0 εκτός έδρας κόντρα στην Πάστο, σε μία έδρα όπου έχουν φύγει ηττημένες οι καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Όνειρα για πλέι-οφ κάνουν πλέον οι γηπεδούχοι. Το πάλεψε όσο μπορούσε η Πετρολέρα κόντρα στην Κάλι, την πρόδωσε όμως για άλλη μία φορά η κακή αμυντική της λειτουργία, γνωρίζοντας την ήττα με 3-2. Δε μπορούμε να εμπιστευτούμε τους γηπεδούχους σε τόσο χαμηλές τιμές, κρατάμε το Χ2.

----. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΜΕΝΤΕΓΙΝ

Κλάσικο του Μεντεγίν. Μάχη για την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια θα δώσουν οι δύο ομάδες, καθώς αμφότερες έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στα πλέι-οφ. Από τη νίκη με 1-0 εκτός έδρας κόντρα στην Ουΐλα προέρχεται η Νασιονάλ, από την εντός έδρας νίκη με 3-0 κόντρα στη Φορταλέζα η Μεντεγίν. Οι γηπεδούχοι έχουν δείξει ότι είναι μία κλάση ανώτεροι από όλες τις υπόλοιπες ομάδες, ο άσος έχει τον πρώτο λόγο στο ματς.

897. ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ – ΤΙΓΚΡΕΣ

Το ματς που θα κρίνει πολλά στη μάχη για το τελευταίο εισιτήριο των πλέι-οφ. Ένα σερί πέντε αγωνιστικών δίχως νίκη (0-1-4) έφερε την Κρουζ Αζούλ (3-3-1 εντός) σε δύσκολη θέση, ωστόσο με το διπλό στην έδρα της Τολούκα έχει το πάνω χέρι για την είσοδο στη Λιγκίγια. Πιο συγκεκριμένα, θα είναι στην οκτάδα με νίκη, ενώ αν αναδειχθεί ισόπαλη χρειάζεται να μην κερδίσει η Πούμας την Κλαμπ Αμέρικα στο προτελευταίο χρονικά ματς της αγωνιστικής. Σε κακό φεγγάρι βρίσκεται η Τίγκρες (1-3-4 εκτός), αφού αγνοεί τη νίκη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές (0-1-3), ωστόσο ακόμα έχει πολλές πιθανότητες εισόδου στη Λιγκίγια. Χρειάζεται μόνο τη νίκη (αρκεί να μην κερδίσει η Πούμας καλύπτοντας τη διαφορά τερμάτων, +7, έναντι -1 αυτή την ώρα), αφού με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα μένει εκτός. Ουσιαστικά οι δύο μονομάχοι θα ψάξουν τους τρεις βαθμούς, με το παιχνίδι να μην πιάνεται από πουθενάpregameκαι το ενδιαφέρον να στρέφεται αποκλειστικά στοlive, όπου η εικόνα είναι απαραίτητη, ώστε να δούμε αν και πόσο θα ρισκάρει η Κρουζ Αζούλ σε περίπτωση που το παιχνίδι είναι ισόπαλο προς το τέλος του.

900. ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ – ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ

Η ήττα με 2-1 στη Βραζιλία από την Ατλέτικο Μινέιρο απέκλεισε τη Ράσινγκ (2-4-0 εντός) από το Κόπα Λιμπερταδόρες, ενώ στο πρωτάθλημα παρότι αγωνίστηκε με αρκετούς αναπληρωματικούς, άλωσε την έδρα της Ουρακάν με 0-1 την προηγούμενη εβδομάδα. Οι δύο συνεχόμενες «λευκές» ισοπαλίες κόντρα σε Χιμνάσια και Νιούελς έφεραν την Εστουδιάντες στο -7 από την κορυφή, με τον τίτλο να αποτελεί λογικά παρελθόν. Απογοήτευση κουβαλάνε οι γηπεδούχοι, αν θέλουν να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της πρώτης θέσης οι φιλοξενούμενοι, καλούνται να κερδίσουν σε μία δύσκολη έδρα, ωστόσο δε μας πείθουν ιδιαίτερα για να τους στηρίξουμε.

904. ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ - ΜΟΤΡΕΑΛ ΙΜΠΑΚΤ

Ήττα ύστερα από δύο σερί νίκες για το Κολόμπους (2-0-1) το οποία ηττήθηκε 1-0 στην έδρα του Σιάτλ. Δεύτερη σερί ισοπαλία και τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη το Μόντρεαλ (2-1-2) το οποίο στο πιο πρόσφατο παιχνίδι του παραχώρησε τον εντός έδρας βαθμό στο Κολοράντο με τις δύο ομάδες να μένουν στο 2-2. Αρκετά δυνατοί παρουσιάζονται μέσα στο σπίτι τους οι γηπεδούχοι, δεν πατάν καλά τελευταία οι φιλοξενούμενοι, άσος.

----. ΜΙΓΙΟΝΑΡΙΟΣ – ΚΟΡΤΟΥΛΟΥΑ

Στραβοπάτησε την προηγούμενη αγωνιστική η Κορτουλούα, καθώς έμεινε στο 2-2 κόντρα στην Μπογιακά Τσικό εντός έδρας. Μάχη για την είσοδο στα πλέι-οφ θα δώσουν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην έκτη θέση της βαθμολογίας. Η Μιγιονάριος έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα πλέι-οφ, αναζητώντας πλέον καλύτερο πλασάρισμα στη βαθμολογία. Προέρχεται από την ήττα με 2-0 εκτός έδρας κόντρα στην Ενβιγκάδο. Οι αποδόσεις αδικούν τους φιλοξενούμενους, κρατάμε το ασιατικό διπλό +1,25.

905. ΤΟΡΟΝΤΟ – ΝΤΑΛΑΣ

Πρώτο φετινό εντός έδρας παιχνίδι για το Τορόντο το οποίο ύστερα από οχτώ σερί αγωνιστικές θα αγωνιστεί μπροστά στο κοινό του, στο πιο πρόσφατο παιχνίδι του πάντως δεν τα πήγε καλά καθώς ηττήθηκε 2-1 από το Πόρτλαντ. Από δύο μαζεμένες ήττες προέρχεται το Ντάλας (2-0-3) το οποίο στο τελευταίο του παιχνίδι ηττήθηκε 4-0 στη Νέα Υόρκη,over2,5 τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια του ανεξαρτήτως έδρας. Το κίνητρο των γηπεδούχων είναι μεγάλο καθώς για πρώτη φορά φέτος θα παίξουν μπροστά στο κοινό τους, το Ντάλας παράλληλα δεν βρίσκεται και στα καλύτερα του, άσος.

906. ΜΟΝΤΕΡΕΪ – ΤΟΛΟΥΚΑ

Σαρωτική η Μοντερέι (7-0-1 εντός) στο Κλαουσούρα, τερμάτισε με άνεση στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, απέχοντας εννέα πόντους από τη δεύτερη Κλαμπ Αμέρικα, διαθέτοντας την κορυφαία επίθεση της κατηγορίας με 37 τέρματα ενεργητικό, μετρώντας και 13/16over2,5. Δεν κατάφερε να εισέλθει στη Λιγκίγια η Τολούκα (1-4-3 εκτός), μένοντας και μαθηματικά εκτός πρώτης οκτάδας. Μεσοβδόμαδα, γνώρισε και τον αποκλεισμό από το Κόπα Λιμπερταδόρες, αφού κέρδισε με 3-1 της Σάο Πάολο, αδυνατώντας να ανατρέψει το εις βάρος της 4-0 του πρώτου αγώνα. Τελείως αδιάφορο το παιχνίδι, οι γηπεδούχοι ενδέχεται να προβούν και σε εκτεταμένο ροτέισον ενόψει πλέι-οφ, οπότε θα απέχουμε από σημείο. Ούτε με τα γκολ βγαίνει εύκολα άκρη, αφού οι φιλοξενούμενοι είναι ομάδα τουunder2,5 (11/16).

907. ΧΙΟΥΣΤΟΝ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΙ

Τα έξι παιχνίδια χωρίς νίκη (0-1-5) συμπλήρωσε το Χιούστον το οποίο προέρχεται από τρεις σερί ήττες, πιο πρόσφατη αυτή με 2-1 στην έδρα της Σολτ Λέικ. Σε ανάλογη άσχημη κατάσταση και το Κάνσας (2-1-2) το οποίο αγνοεί το τρίποντο πέντε συνεχόμενες αγωνιστικές (0-2-3). Δεν βλέπονται οι δύο ομάδες το τελευταίο διάστημα, πάμε παρακάτω.

908. ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ - ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ

Τα τέσσερα παιχνίδια αήττητο συμπλήρωσε το Κολοράντο το οποίο ύστερα από τρεις σερί νίκες απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα του Μόντρεαλ με τις δύο ομάδες να μένουν στο 2-2,over2,5 καιgoal-goalτα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια του ανεξαρτήτως έδρας. Άμεση επιστροφή στις νίκες για τη Σολτ Λέικ η οποία ύστερα από τη βαριά ήττα με 5-2 στο Λος Άντζελες επικράτησε 2-1 εντός έδρας του Χιούστον,over2,5 καιgoal-goalτα τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας. Ικανότατες επιθετικά οι δύο ομάδες, αμυντικά παράλληλα δεν είναι άξιες εμπιστοσύνης, επιλογή αποτελεί τοover.

----. ΤΖΟΥΝΙΟΡ – ΝΤΕΠ. ΚΑΛΙ

Πέντε ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Τζούνιορ, διανύοντας μία περίοδο ντεφορμαρίσματος. Προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Μπουκαραμάνγκα. Δύσκολη νίκη για την Κάλι την προηγούμενη αγωνιστική, 3-2 κόντρα στην Πετρολέρα εντός έδρας. Παραδοσιακά δυσκολεύονται οι φιλοξενούμενοι στην Μπαρανκίγια, πόλη με υψηλές θερμοκρασίες, θα κρατήσουμε τον άσο.

911. ΠΑΤΣΟΥΚΑ - ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ ΤΣΙΑΠΑΣ

Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για την Πατσούκα (5-2-0 εντός), αυτή τη φορά με αντίπαλο τη Λεόν εκτός έδρας (0-0). Το εντυπωσιακό με την ομάδα του Αλόνσο Λόπες είναι πως αγνοεί την ήττα μπροστά στο κοινό της, κάτι που δεν έχει πετύχει κανείς άλλος στο φετινό Κλαουσούρα. Απογοητευτική η Τζαγκουάρες (1-1-5 εκτός), παραμένει βυθισμένη στον πάτο της βαθμολογίας, συμπληρώνοντας οκτώ αγωνιστικές δίχως νίκη (0-1-7). Τη δεύτερη θέση κυνηγάει η Πατσούκα, ώστε να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερο πλεονέκτημα στα πλέι-οφ, έχει την ευκαιρία κόντρα στη ντεφορμέ και παντελώς αδιάφορη Τζαγκουάρες να κερδίσει και να περιμένει γκέλα της Κλαμπ Αμέρικα. Αναμενόμενα χαμηλά ο άσος, παίζεται και το -1 ασιατικό χάντικαπ, ωστόσο θα πρέπει να περιμένουμε την ενδεκάδα των γηπεδούχων, καθώς δεν αποκλείεται να δούμε αρκετές αλλαγές.

912. ΑΤΛΑΣ – ΤΙΧΟΥΑΝΑ

Το εντυπωσιακό διπλό με 0-3 στην έδρα της Τζαγκουάρες, έφερε την Άτλας (1-2-4 εντός) στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, προσπερνώντας την προηγούμενη αντίπαλό της. Κάκιστη η παρουσία της στο Κλαουσούρα, όπου προσπαθεί απλώς να σώσει την αξιοπρέπειά της. Στις τελευταίες δέκα αγωνιστικές η Τιχουάνα (3-2-2) πανηγύρισε μόλις μία νίκη (1-5-4), ενώ αξίζει να σημειωθεί πως μακριά από το σπίτι της έχει συγκεντρώσει τους 11 από τους συνολικά 17 βαθμούς της, ούσα η μοναδική ομάδα χωρίς εντός έδρας επιτυχία. Παντελώς αδιάφορο το παιχνίδι, αναμένουμε χαλαρές άμυνες, με τοGGστο 1,80 τηςBet365 να ευνοείται και από τα στατιστικά(10/16 αμφίσκορα οι γηπεδούχοι, 12/16 οι φιλοξενούμενοι).

914. ΣΙΑΤΛ - ΣΑΝ ΧOΣΕ

Επέστρεψε στις νίκες το Σιάτλ το οποίο επικράτησε 1-0 εντός έδρας του Κολόμπους, αρκετά μεγάλη διαφορά έκανε η επιστροφή Ντέμπσεϊ ο οποίος σε ακόμα ένα παιχνίδι έκανε τη διαφορά. Από ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Φιλαδέλφεια προέρχεται το Σαν Χοσέ το οποίο παρέμεινε αήττητο για δεύτερο σερί παιχνίδι, πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι έπαιξαν με παίκτη λιγότερο για το τελευταίο μισάωρο του αγώνα. Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, καλύτερα να την αποφύγουμε, πάσο.

915. ΝΤΟΡΑΔΟΣ – ΛΕΟΝ

Ανταγωνιστική στο Κλαουσούρα η Ντοράδος (4-0-3 εντός), ωστόσο δεν κατάφερε να αποφύγει τον υποβιβασμό και η επόμενη σεζόν θα τη βρει στη Λίγκα Ασένσο. Εξασφαλισμένη θέση στα πλέι-οφ έχει η Λεόν (3-2-2 εκτός), είναι αήττητη εδώ και τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος (2-2-0) και το μόνο που κυνηγάει είναι μία καλύτερη θέση εντός της πρώτης οκτάδας. Σαφώς ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι, αλλά οι γηπεδούχοι θέλουν να αποχαιρετήσουν τα μεγάλα σαλόνια με μία καλή εμφάνιση κι ένα θετικό αποτέλεσμα μπροστά στο κοινό τους. Το διπλό έχει τον πρώτο λόγοαλλά χωρίς να ξέρουμε την ενδεκάδα της Λεόν, δε μπορούμε να μπλέξουμε.

----. ΣΑΝ ΧΟΣΕ – ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΡΙΟ ΝΤΕ ΣΟΥΚΡΕ

Σημαντική ισοπαλία κατάφερε να αποσπάσει η Σαν Χοσέ στην έδρα της πρωτοπόρου Χόρχε Γουίλστερμαν, σκοράροντας το «χρυσό» γκολ της ισοφάρισης στο τελευταίο λεπτό. Μάχη για μία θέση στο Κόπα Σουνταμερικάνα δίνουν οι γηπεδούχοι. Στη δική τους μάχη βρίσκονται οι φιλοξενούμενοι, καθώς αναζητούν βαθμούς για να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για το επόμενο Κόπα Λιμπερταδόρες. Προέρχονται από την εκτός έδρας ισοπαλίας 1-1 κόντρα στη Μπλούμινγκ. Καλύτερη ομάδα η Σούκρε, έχει τον πρώτο λόγο στο ματς, διπλόDNB.

----. ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΠΟΤΟΣΙ – ΜΠΛΟΥΜΙΝΓΚ

Τεράστια νίκη σε μία δύσκολη έδρα για τη Νασιονάλ την προηγούμενη αγωνιστική, 2-1 κόντρα στη Σικλόν. Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση στην ειδική βαθμολογία του υποβιβασμού οι γηπεδούχοι, με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν. Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι φιλοξενούμενοι είναι μεγάλα κάτι που τους εμποδίζει να στοχεύουν ψηλότερα τη φετινή χρονιά, με μόνο στόχο πλέον την έξοδο στο Σουνταμερικάνα. Προέρχονται από την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Σούκρε. Το υψόμετρο αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στο ματς, άσος.

----. ΧΟΥΑΝΚΑΓΙΟ – ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ

Από τη λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι κόντρα στην Αγιακούτσο προέρχεται η Χουανκάγιο, δείχνοντας για άλλο ένα ματς το μεγάλο επιθετικό της πρόβλημα. Πολλά τα προβλήματα και για τη Σαν Μαρτίν τη φετινή χρονιά, με το ρόστερ να έχει αποδυναμωθεί αισθητά. Προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 2-1 κόντρα στην Αλιάνσα Λίμα. Οι γηπεδούχοι έχουν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να επιστρέψουν στις νίκες κόντρα σε μία ομάδα στα μέτρα τους, άσος.

----. ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΜΟΥΝΙΣΙΠΑΛ – ΣΕΣΑΡ ΒΑΓΙΕΧΟ

Νέα ήττα για τη Βαγιέχο, αυτή τη φορά κόντρα στη δεύτερη ομάδα της Κριστάλ με 2-0 εντός έδρας. Σοβαρό θέμα με τον υποβιβασμό θα έχουν οι φιλοξενούμενοι αν συνεχίσουν αυτή την πορεία και στο Κλαουσούρα. Άδικη ήττα για τη Μουνισιπάλ την προηγούμενη αγωνιστική, 2-1 κόντρα στην Κομέρσιο εκτός έδρας. Ο άσος εύκολα ή δύσκολα θα κάνει την εμφάνισή του.

----. ΧΟΥΑΝ ΑΟΥΡΙΤΣ – ΑΓΙΑΚΟΥΤΣΟ

Από θετικό αποτέλεσμα προέρχεται η Άουριτς, καθώς κατάφερε να αποσπάσει το βαθμό της ισοπαλίας στη δύσκολη έδρα της Καχαμάρκα. Τα πολλά αμυντικά κενά έχουν κοστίσει αρκετούς βαθμούς στους γηπεδούχους. Δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τη δυνατή της έδρα η Αγιακούτσο, μένοντας στο 0-0 κόντρα στη Χουανκάγιο. Παραδοσιακά κακή εκτός έδρας η Αγιακούτσο, αναμένουμε τους γηπεδούχους να πάρουν τη νίκη.

920. ΝΑΓΚΟΓΙΑ – ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ

Νίκη που συνοδεύτηκε από ικανοποιητική εμφάνιση πέτυχε η Ναγκόγια (4-1-4) απέναντι στη Γιοκοχάμα Μαρίνος (3-1), αφήνοντας θετικές εντυπώσεις με το παιχνίδι της έπειτα από καιρό. «Τρίποντο» μετά από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες πήρε η Κόμπε (4-2-3) με αντίπαλο την Ιβάτα (4-1), δίνοντας έτσι συνέχεια στο σερί που τη θέλει να κρατάει το μηδέν μόνο σε ένα φετινό ματς πρωταθλήματος. Αμφότερες έχουν θέματα στα μετόπισθεν, ενώ επιθετικά στέκονται αξιοπρεπέστατα, τρανό παράδειγμα οι γηπεδούχοι των 7/9over2,5. Αναμενόμενα πετσοκομμένες οι τιμές τουGG(1,60), πληρώνει καλύτερα το over2,5 (1,70 / Stoiximan ) , το οποίο αποτελεί επιλογή του Betol .

919. ΚΑΣΙΒΑ – ΚΑΒΑΣΑΚΙ

Με σπασμένα τα φρένα προελαύνει η Κασίβα (5-3-2), η οποία με την επικράτηση επί της Κόφου (0-2) διεύρυνε στις επτά τις συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Κατώτερη των περιστάσεων παρουσιάστηκε εντός έδρας κόντρα στη Σεντάι η Καβασάκι (6-3-1), στο 70’ βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως έβγαλε αμέσως αντίδραση, με το 1-1 να παραμένει ως το τέλος. Ομάδα τωνunder2,5 οι γηπεδούχοι (7/10) μετρώντας έξι σερί, από κοντά οι φιλοξενούμενοι (6/10) με 5/6 στα πιο πρόσφατα. Σε αποδόσεις διπλασιασμού έβαλε στο πινακάκι του το καλοπληρωμένο under2,5ο Betol (Bet365).

ΜΠΑΣΚΕΤ

3131. ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ – ΟΥΛΜ

Πρώτος γύρος των πλέι-οφ στηBBLτης Γερμανίας. Προκρίνεται η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις 3 νίκες. Η έδρα αλλάζει από παιχνίδι σε παιχνίδι, το τελευταίο θα γίνει στην έδρα της ομάδας που έχει το πλεονέκτημα έδρας.Εντυπωσιακό φώτο-φίνις για την Όλντενμπουργκ αφού η 15η νίκη της στα 16 τελευταία ματς (15-1) απέναντι στην άμεση ανταγωνίστρια της Μπάγερν αποτέλεσε το εισιτήριο για να βρεθεί στην 2η θέση και θεωρητικά να έχει πιο βατό αντίπαλο. Καλύτερη επίθεση μετά τις Μπάμπεργκ και Μπάγερν με 84,1 πόντους μ.ο. και με μόλις μία ήττα στο γήπεδο της (16-1). Πολυτιμότερος παίκτης της ο ΑμερικάνοςQvaleμε 15,5 πόντους μ.ο, μη διαθέσιμος λόγω τραυματισμού οSmeulders(12π μ.ο.). Η Ουλμ είχε το ίδιο ρεκόρ (21-13) με την περασμένη σεζόν αλλά αυτή τη φορά τερμάτισε δύο θέσεις κάτω (7η). Πολύ νεανική ομάδα αφού μεγαλύτερος ηλικιακά παίκτης της είναι ο 28χρονοςGuntherενώ στις τάξεις της διαθέτει 7 Αμερικάνους. Τη μοναδική φορά που αναμετρήθηκαν στα πλέι-οφ (πριν από 3 χρόνια) η Όλντενμπουργκ προκρίθηκε με νίκη στο τελευταίο ματς (3-2) ενώ στην κανονική διάρκεια μοιράστηκαν τις νίκες στο γήπεδο τους. Όσον αφορά την προϊστορία η Όλντενμπουργκ μετράει πέντε διαδοχικές νίκες όταν υποδέχεται την αντίπαλο της. Με την ψυχολογία στα ύψη η Όλντενμπουργκ μετά και τη νίκη επί της Μπάγερν που της χάρισε την 2η θέση, εφικτό θεωρούμε να κερδίσει καλύπτοντας και το -7,5 χάντικαπ στο 1,87 τουStoiximan. Η Ουλμ άλλωστε στην κανονική διάρκεια έχασε εκτός έδρας με 14 πόντους και άνω από όλες τις ομάδες που την ξεπέρασαν στη βαθμολογία, με -20 από την Άλμπα, με -14 από τη Μπάγερν, με -19 από τη Φρανκφούρτη, με -33 από τη Μπάμπεργκ, με -15 από τη Λούντβιγκσμπουργκ και με -15 όπως προείπαμε από την Όλντενμπουργκ.

3108. ΜΟΥΡΘΙΑ – ΤΕΝΕΡΙΦΗ

Η Μούρθια όχι μόνο ξεπέρασε τη μίνι αγωνιστική κρίση που φαίνονταν να περνάει με τις δύο εκτός προγράμματος ήττες -από Ομπραντόριο και Μανρέσα- αλλά επέστρεψε στις επιτυχίες με απόλυτα πειστικό τρόπο αφού νίκησε τη 2η Βαλένθια καθαρά με 80-62. Αναζωπυρώθηκαν οι ελπίδες της για τη συμμετοχή της στα πλέι-οφ αφού έχει μία νίκη λιγότερη από την 8η Μπιλμπάο. Πολύ κομβικό το ματς απέναντι στην Τενερίφη με την οποία ισοβαθμεί αφού και οι νησιώτες κυνηγούν την είσοδο τους στην 8αδα. Έχουμε διάθεση να στηρίξουμε την ομάδα του Φώτη Κατσικάρη αλλά θα το κάνουμε με τη συνδυαστική νίκη της Μούρθια με 1-10 πόντους.

3312. ΑΒΕΛΙΝΟ – ΠΙΣΤΟΪΑ

Πρώτος γύρος των πλέι-οφ στηLegaτης Ιταλίας, ο νικητής κρίνεται στις 3 νίκες σε σειρά αγώνων 2+2+1. Ούτε στα πιο τρελά της όνειρα η Αβελίνο δεν θα περίμενε να τερματίσει στην 3η θέση της κανονικής διάρκειας στην Ιταλία. Την Τετάρτη στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ηττήθηκε στην παράταση από τη Βενέτσια σε μία ήττα που δεν στοίχισε αφού ούτος ή άλλως δεν θα μπορούσε να διεκδικήσει τη 2η θέση από τη Ρέτζιο Εμίλια. Αξίζει να αναφέρουμε πως αυτή ήταν μόλις η δεύτερη αποτυχία της στα 17 τελευταία ματς (15-2) ενώMVPτου πρωταθλήματος ανακηρύχτηκε ο παίκτης της, Τζέιμς Νάναλι με 18,4 πόντους μ.ο. Απόλυτα πετυχημένη κρίνεται η σεζόν αφού συν τοις άλλοις ήταν φιναλίστ του κυπέλλου χάνοντας δύσκολα στον τελικό από την Αρμάνι Μιλάνο. Μόνο νίκες μετράει επίσης στο γήπεδο της το 2016 (8-0 ρεκόρ), στις 7/8 πέτυχε πάνω από 80 πόντους. Χάρις στη νίκη της με την Κάπο Ντ’ Ορλάντο (58-65) δεν μπλέχτηκε σε περαιτέρω σενάρια η Πιστόια τερματίζοντας στην 5η θέση. Έκλεισε τη σεζόν όμως με 5/8 ήττες (3-5) και σε συνδυασμό με τη δαιμονιώδη φόρμα της Αβελίνο μόνο το -6,5 (1,87 /Stoiximan) μπορούμε να σκεφτούμε.

3111. ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΑΛΜΠΑ

Πρώτος γύρος των πλέι-οφ στηBBLτης Γερμανίας. Προκρίνεται η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις 3 νίκες. Η έδρα αλλάζει από παιχνίδι σε παιχνίδι, το τελευταίο θα γίνει στην έδρα της ομάδας που έχει το πλεονέκτημα έδρας.Στα ουράνια πετάει η Φρανκφούρτη αφού την Κυριακή στέφθηκε κυπελλούχος τουEuropeCupκερδίζοντας στον τελικό την Ιταλική Βαρέζε. Σε τρομερή φόρμα εδώ και ένα μήνα, 11 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις αφού και εντός συνόρων μετράει εννέα διαδοχικές επιτυχίες (9-0). Τελευταία επιτυχία της ήταν στο Βερολίνο με την Άλμπα (64-80), την αντίπαλο της στον πρώτο γύρο των πλέι-οφ. Οι Σκάιλαινερς που διαθέτουν την καλύτερη άμυνα με 68,1 πόντους μ.ο. τερμάτισαν στην 3η θέση της κατάταξης με εντός έδρας ρεκόρ 15-2, η πιο πρόσφατη ήττα τους μάλιστα ήρθε από την Άλμπα. Μόνο ευχαριστημένη δεν μπορεί να είναι η Άλμπα με την τελική της κατάταξη στο πρωτάθλημα (6η θέση). Αξίζει να αναφέρουμε πως και αυτή έχει ήδη ένα τρόπαιο στην κατοχή της. Στον δρόμο για την κατάκτηση του κυπέλλου απέκλεισε στον ημιτελικό τη Φρανκφούρτη κερδίζοντας στον μεγάλο τελικό τη Μπάγερν από την οποία όμως αποκλείστηκε στη νοκ-άουτ φάση του Γιούροκαπ. Στα αξιοσημείωτα πως μετά την επίδοξη πρωταθλήτρια Μπάμπεργκ μιλάμε για την καλύτερη εκτός έδρας ομάδα στη Γερμανία με ρεκόρ 11-6. Δεν έπαιξε (μάλλον για προληπτικούς λόγους) στο τελευταίοoJordanTaylor(12,3π. μ.ο.). 1-1 στα μεταξύ τους παιχνίδια στην κανονική διάρκεια κερδίζοντας αμφότερες στην έδρα της αντιπάλου τους. Πολύ ισορροπημένη σειρά βλέπουμε που πιθανότατα να κριθεί σε 5 ματς. Έπεσε τρεις πόντους (από 148,5 στο 145,5) μέσα σε λίγες ώρες το σύνολο πόντων με την αγορά να δείχνει την προτιμήση της προς το under. Λογικό αφού μιλάμε για την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας με την Άλμπα να διαθέτει επίσης καλή άμυνα (3η καλύτερη) με 74 πόντους μ.ο.

3112. ΜΠΑΓΕΡΝ – ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ

Πρώτος γύρος των πλέι-οφ στηBBLτης Γερμανίας. Προκρίνεται η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις 3 νίκες. Η έδρα αλλάζει από παιχνίδι σε παιχνίδι, το τελευταίο θα γίνει στην έδρα της ομάδας που έχει το πλεονέκτημα έδρας.Οδυνηρή η ήττα της Μπάγερν την Κυριακή από την Όλντενμπουργκ αφού την έριξε στην 4η θέση πράγμα που σημαίνει πως αν ξεπεράσει το εμπόδιο της Λούντβιγκσμπουργκ θα διασταυρωθεί στα ημιτελικά με τη Μπάμπεργκ οπότε δυσκολεύει αφάνταστα η διεκδίκηση του τίτλου. Όχι και η καλύτερη εξέλιξη από τη στιγμή που έχασε και στον τελικό κυπέλλου και αποκλείστηκε και από το Γιούροκαπ από την κάτοχο του τροπαίου, Γαλατάσαραϊ. Κύριο όπλο της ο πλουραλισμός στην επίθεση αφού διαθέτει αρκετούς χαρισματικούς σκόρερ, καθόλου τυχαίο πως με 91 πόντους μ.ο. είχε την πιο παραγωγική επίθεση στην κανονική περίοδο. Μάλιστα όταν αγωνίζεται στο Μόναχο μπροστά στο κοινό της αυτή η παραγωγικότητα της εκτοξεύεται στους 95,1 πόντους μ.ο. Η Λούντβιγκσμπουργκ επικράτησε στο φινάλε της Ουλμ και διατηρήθηκε στην 5η θέση όμως για κακή της τύχη εκεί που θα έπρεπε να είχε θεωρητικό καλύτερο σταύρωμα έπεσε πάνω στη Μπάγερν. Αναμέτρηση που προσφέρεται για υψηλό σκορ, πάνω από 170 πόντους άλλωστε είδαμε και στα δύο παιχνίδια τους στην κανονική περίοδο με τη Μπάγερν να κερδίζει σε αμφότερα με 95-92 και 71-100. Καλή σκέψη τόσο τοover169,5 όσο και τοover89,5 πόντων των Βαυαρών στο 1,83 τουStoiximanτο οποίο ξεπέρασαν στα 12/15 τελευταία τους εντός έδρας ματς στο πρωτάθλημα.

3115. ΟΜΠΡΑΝΤΟΪΡΟ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Οριακά εκτός της ζώνης του υποβιβασμού η Ομπραντόιρο λόγω πλεονεκτήματος στην ισοβαθμία με την Εστουδιάντες. Έρχεται από αναμενόμενο διασυρμό στη Μαδρίτη με τη Ρεάλ (111-81) και με αρκετά δύσκολο πρόγραμμα ως το τέλος αφού μετά τη Μπιλμπάο θα παίξει με Τενερίφη, Ανδόρρα και Μάλαγα. Στο πιο πρόσφατο εντός έδρας επικράτησε εύκολα της Μούρθια (88-69), στα προηγούμενα όμως επτά γνώρισε ισάριθμες ήττες (0-7). Υπολογίζεται κανονικά ο Κώστας Βασιλειάδης που θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του κόντρα στην πρώην του ομάδα στην Ισπανία ενώ θετικό νέο για τονMonchoFernandezείναι η αποθεραπεία και επιστροφή τουWazcynski(14,4π. μ.ο.). Η Μπιλμπάο υποτάχτηκε στην ανωτερότητα της Μπαρτσελόνα (55-77) αλλά παρέμεινε στην 8η προνομιούχο θέση. Εκτός έδρας χάνει τη δύναμη της, 1-6 το ρεκόρ της στις επτά τελευταίες εξορμήσεις της. Θα στηρίξουμε το ένστικτο της επιβίωσης των γηπεδούχων ,στο 2,10 προσφέρεται η νίκη της Ομπραντόιρο στηνBet365.

3313. ΡΕΤΖΙΑΝΑ ΕΜΙΛΙΑ – ΣΑΣΑΡΙ

Πρώτος γύρος των πλέι-οφ στηLegaτης Ιταλίας, ο νικητής κρίνεται στις 3 νίκες σε σειρά αγώνων 2+2+1. Έστω και δύσκολα η Ρέτζια Εμίλια επιβλήθηκε της ιστορικής Βίρτους Μπολόνια και σιγούρεψε την 2η θέση που της δίνει πλεονέκτημα έδρας μέχρι και τον ημιτελικό. Ωστόσο δεν μπόρεσε να κάνει την υπέρβαση αν και για μεγάλο χρονικό διάστημα πάλευε στα ίσια για την 1η θέση με τη Μιλάνο. Πανίσχυρη στην έδρα της (14-1), μοναδική της ήττα από τη Σάσαρι με την οποία θα αναμετρηθεί στον πρώτο γύρο των πλέι-οφ. Η Σάσαρι μετά από συγκλονιστική εξέλιξη στο φινάλε «λύγισε» τη Μιλάνο (83-80) χάρις σε τρίποντο του Ακονιόν στην εκπνοή του αγώνα (1,1’’ πριν τη λήξη) ενώ προηγούνταν με +3 πόντους 5’’ πριν το τέλος και νωρίτερα είχε δεχτεί τρίποντο του Σιμόν. Έτσι απέφυγε τη Μιλάνο στην πρώτη φάση των πλέι-οφ αφού τερμάτισε τελικά στην 7η θέση αλλά έπεσε πάνω στην Ρετζιάνα Εμίλια με την οποία κονταροχτυπήθηκε πέρσι στους τελικούς. Η Σάσαρι είναι ομάδα συνώνυμο του ροντέο και τωνoverστην κανονική διάρκεια αφού διέθετε ταυτόχρονα την πιο παραγωγική επίθεση (με 83,6 πόντους μ.ο.) και την χειρότερη άμυνα (με 81,3 πόντους μ.ο.). Σα υπόψη τοover164,5 με οδηγό το πρόσφατο 98-102 αλλά και το 94-70 που έφεραν στο ματς του πρώτου γύρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ