ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία Κουπονιού Σαββάτου

Ακτινογραφία Κουπονιού Σαββάτου

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου. Πηγή: betblog.gr

τε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου.

2455. ΜΠΡΙΣΜΠΕΪΝ ΡΟΑΡ - ΠΕΡΘ ΓΚΛΟΡΙ

Το Μπρίσμπεϊν (5-1-0 εντός) κέρδισε με 3-1 τη Μέλμπουρν Σίτι και συμπλήρωσε τρεις σερί νίκες. Παραμένει στη δεύτερη θέση με απόσταση τριών βαθμών από την κορυφή. Πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν μέχρι τώρα και μπορεί να συνεχίσει στο συγκεκριμένο ρυθμό. Το Περθ (0-1-5 εκτός) αρχίζει να βρίσκει ρυθμό και να κάνει καλύτερες εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, αφού κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλίες με τους Γουόντερερς του Σιδνεϊ και τη Βίκτορι της Μελβούρνης. Το 1,45 του άσου κόντρα στην ανεβασμένη Περθ δεν μπορεί να θεωρηθεί ούτε δίκαιο.

2457. ΜΕΛΜΠΟΥΡΝ ΣΙΤΙ – ΣΙΔΝΕΪ

Η Μέλμπουρν Σίτι (3-0-2 εντός) μετά από τέσσερις συνεχόμενες νίκες έχασε με 3-1 από το Μπρίσμπεϊν και χάλασε το ρεκόρ της. Δεν έπαιξε άσχημα αλλά δεν κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από τη φοβερή έδρα του Μπρίσμπεϊν. Το Σίδνεϊ (2-2-1 εκτός) κέρδισε εύκολα με 4-1 τους Μάρινερς και θέλει να συνεχίσει την καλή της πορεία. Δύσκολο ματς, το over 2,5 στο 1,75 είναι δίκαιο.

2459. ΝΤΑΝΤΙ - ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ.

Η χρονιά στη Σκωτία ξεκινά με το μεγάλο ντέρμπι του Νταντί όπου η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται τη Γιουνάιτεντ με στόχο αφενός να επιστρέψει στις νίκες και αφετέρου να βυθίσει ακόμη περισσότερο τη μισητή της αντίπαλο. Από 3 σερί over προέρχεται η γηπεδούχος, 8/10 οver εκτός η φιλοξενούμενη, στο 1,95 το over στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2460. ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Σε φονέα των γιγάντων έχει μετατραπεί η Γουέστ Χαμ που μέχρι στιγμής στον πρώτο γύρο νίκησε Άρσεναλ, Λίβερπουλ και Μαν. Σίτι εκτός έδρας, την Τσέλσι στο «Μπολέιν Γκράουντ» ενώ απέσπασε ισοπαλία στο πιο πρόσφατο με τη Μαν. Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» (μόνο η Τότεναμ από τις μεγάλες ομάδες την κέρδισε). Η ομάδα του Μπίλιτς μάλιστα έρχεται από την πρώτη νίκη της μετά από δύο μήνες και παραμένει αήττητη στα έξι τελευταία (1-5-0). Καλή, χρυσή η Λίβερπουλ που έχει στρώσει ακόμα περισσότερο με τον Κλοπ αλλά διαφωνούμε με τις αποδόσεις που την δίνουν ξεκάθαρο φαβορί. Κοιτάμε με περισσότερη θέρμη προς τα αριστερά και τον ασιατικό άσο +0,5 (1Χ) στο 1,875 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2461. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Τέσσερις συνεχόμενες ήττες έχει συμπληρώσει ο Αστέρας στο πρωτάθλημα, κάκιστη η εμφάνισή του στη Βέροια πριν τη διακοπή (έχασε με 0-1), μετριότατη η όλη παρουσία του στο πρώτο μισό της σεζόν, δείχνει ότι σαφώς επηρεάστηκε από τις παράλληλες υποχρεώσεις του στην Ευρώπη. Ο Πανθρακικός πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 επί του Παναθηναϊκού την προηγούμενη αγωνιστική, με αποτέλεσμα να κλείσει τη διαφορά του από τη σωτηρία στους 5 βαθμούς. Στα πιο πρόσφατα τέσσερα έχει ηττηθεί μόνο μια φορά (2-1-1), ενώ είναι αήττητος και στις τελευταίες τρεις εξόδους του (1-2-0, συνολικά εκτός μετράει 1-3-3). Προς αποφυγή το 1,60 του άσου, ή παίζουμε κόντρα ή πηγαίνουμε πάσο εδώ.

2594. ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Κόντρα στον φτωχό συγγενή της Βαρκελώνης που δεν είναι άλλος από την Εσπανιόλ θα προσπαθήσει να κάνει ποδαρικό το νέο έτος η Μπαρτσελόνα. Το ηθικό της είναι στα ύψη, ούσα πρωτοπόρος και πρόσφατα πρωταθλήτρια κόσμου, με την Εσπανιόλ αντιθέτως να εξακολουθεί να παίζει βαρετό και χωρίς ουσία ποδόσφαιρο. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης, οι «μπλαουγκράνα» θα κερδίσουν και μπορούν να το κάνουν εύκολα και με στιλ. Στο 1,90 η νίκη της με μηδέν παθητικό ( Bet365) αλλά και τοover2,5 γκολ της (1,75/ Stoiximan ) είναι εξίσου καλές επιλογές. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2545. ΑΡΣΕΝΑΛ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Η αμυντική γραμμή της Νιούκαστλ δεν εμπνέει εμπιστοσύνη όταν δέχεται πίεση και η Άρσεναλ αν δημιουργήσει και πάλι τον ίδιο αριθμό φάσεων όπως στο ματς κόντρα στην Μπόρνμουθ πάρα πολύ δύσκολα θα μείνει μόνο στο 2-0. Κρίνοντας και από τα 4/5 GG των κανονιέρηδων στο Emirates οδηγούμαστε στον συνδυασμό άσου και over στο 1,70 του Stoiximan .Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2549. ΛΕΣΤΕΡ – ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ

Η Λέστερ έβγαλε το δύσκολο πρόγραμμα με Τσέλσι, Έβερτον, Λίβερπουλ και Σίτι έχοντας 7 βαθμούς παραμένοντας στην κορυφή της Πρέμιερ. Η Μπόρνμουθ έχασε από την Άρσεναλ με 2-0 αντί για 6-1 και σίγουρα θα πρέπει να ιδρώσει πολύ για να πάρει αποτέλεσμα σε μία έδρα που στα τελευταία 12 ματς έχει κερδίσει μόνο η Άρσεναλ. Παίζεται ο άσος του 1,93 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2550. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. – ΣΟΥΟΝΣΙ

Έπειτα από τέσσερις σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναδείχθηκε ισόπαλη με 0-0 στο ματς με την Τσέλσι, πραγματοποιώντας την καλύτερή της εμφάνιση εδώ και καιρό (είχε δυο δοκάρια μεταξύ άλλων ευκαιριών). Ισοφάρισε έτσι το αρνητικό σερί των 8 παιχνιδιών χωρίς τρίποντο σε όλες τις διοργανώσεις (0-4-4), με το μέλλον του Λουίς Φαν Χάαλ στον πάγκο της να κρίνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι. Η Σουόνσι δείχνει αναγεννημένη έπειτα από την απομάκρυνση του Μονκ από την τεχνική της ηγεσία, μετράει 1-2-0 στα πιο πρόσφατα τρία, κρατώντας απαραβίαστη την εστία της σε αυτά (3/3 under 1,5), έχει πάντως πλησιάσει επικίνδυνα στην επικίνδυνη ζώνη. Προφανώς και υπάρχουν σκέψεις για κόντρα των ντεφορμέ γηπεδούχων, ωστόσο κάτι η τελευταία θετική τους εμφάνιση, κάτι η εκτός έδρας αδυναμίες που έχουν παρουσιάσει οι φιλοξενούμενοι (1-3-5 εκτός), μας κρατούν μακριά από το να επιχειρήσουμε κάτι τέτοιο.

2555. ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Παρατεταμένο ντεφορμάρισμα διανύει η Σαουθάμπτον, έχει ηττηθεί πέντε φορές στα πιο πρόσφατα επτά ματς πρωταθλήματος, ενώ στις πρώτες 12 αγωνιστικές είχε χάσει μόλις δυο φορές. Σε καλή κατάσταση η Νόριτς, έχει αφήσει πίσω της τα άσχημα αποτελέσματα του Οκτωβρίου και δείχνει πως έχει πάρει τα πάνω της. Με τα παραπάνω δεδομένα, θεωρούμε πως οι φιλοξενούμενοι δεν είναι αντάξιοι των αποδόσεων φαβορί στις οποίες προσφέρεται η νίκη τους, με την αξία να βρίσκεται στον ασιατικό άσο +0,25 στο 1,90 τηςBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2558. ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ

Ντέρμπι ουραγών στην Πρέμιερ ανάμεσα στην Σάντερλαντ των 5 συνεχόμενων ηττών και στην ουραγό Άστον Βίλα που μετράει 18 ματς χωρίς νίκη. Ο χαμένος βυθίζεται ακόμη πιο χαμηλά σε ένα εξάποντο ματς με πολλά νεύρα και λιγοστά γκολ, στο 1,80 το καλοπληρωμένο NG στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2560. ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ – ΣΤΟΟΥΚ

Η Γουέστ Μπρομ παρουσιάζεται αρκετά αναξιόπιστη όταν αγωνίζεται μπροστά στο κοινό της, σε αντίθεση με την Στόουκ η οποία μακριά από το «Μπριτάνια» τα πηγαίνει εξαιρετικά. Φόρμα, ψυχολογία αλλά και παράδοση στηρίζουν τους φιλοξενούμενους, στοιχεία τα οποία αναμένεται να παίξουν καταλυτικό ρόλο. Στο 1,925 βρίσκουμε το ασιατικό διπλό 0:0 (ισοπαλία όχι στοίχημα) στην Βet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2510. ΡΕΝΤΙΝΓΚ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ

Η Ρέντινγκ (5-4-3 εντός) έκανε δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο πρόγραμμα των εορτών, αυτή τη φορά από την Μπρέντφορντ με 1-2 και δείχνει να περνάει άσχημη περίοδο. Η Μπρίστολ Σίτυ (2-4-6 εκτός) έχασε αρκετά εύκολα με 4-0 από τη Μπέρνλι και συνεχίζει να βρίσκεται αρκετά χαμηλά στη βαθμολογία. Περιμένουμε να σταματήσουν το κακό τους σερί οι γηπεδούχοι, αλλά το 1,90 είναι απλά δίκαιο.

2509. ΠΡΕΣΤΟΝ – ΡΟΔΕΡΑΜ

Η Πρέστον (3-6-3 εντός) έκανε την έκπληξη και κέρδισε με 1-0 τη Χαλ στην προηγούμενη αγωνιστική και επανήλθε στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές (0-1-2). Η Ρόδεραμ (2-1-9 εκτός) μετά από δύο σερί νικηφόρα ματς έχασε με 4-1 (!) από τη μέτρια Φούλαμ και η ψυχολογία της γκρεμίστηκε. Ο άσος στο 1,70-1,75 δεν μας γεμίζει και τον αφήνουμε.

2508. ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ – ΝΤΕΡΜΠΙ

Ντέρμπι ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες της κατηγορίας με το καλημέρα του 2016. Η πρωτοπόρος Μίντλεσμπρο (9-2-1 εντός) κέρδισε οριακά και με δύναμη την άμυνα της τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ και συμπλήρωσε έξι νίκες στα τελευταία επτά παιχνίδια. Η Ντέρμπι (6-5-1 εκτός) έμεινε στο 2-2 με τη Λιντς στο τελευταίο της παιχνίδι και σταμάτησε το θετικό σερί των τριών σερί νικών. Δύσκολη και αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο πρώτες και κορυφαίες ομάδες της κατηγορίας, δίκαιο το σετ και προσωπικά θα μείνουμε αμέτοχοι στη συγκεκριμένη μάχη.

2506. ΦΟΥΛΑΜ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ.

Η Φούλαμ (4-4-4 εντός) μετά από εννέα ματς χωρίς νίκη κέρδισε με 4-1 τη Ρόδεραμ, σε ένα γεμάτο παιχνίδι εντυπωσιάζοντας το κοινό της. Θέλει να συνεχίσει με ανάλογες εμφανίσεις και αποτελέσματα ώστε να μπορέσει να ανέβει στο βαθμολογικό πίνακα. Η Σέφιλντ Γουένστεϊ (2-5-5 εκτός) μετά από δύο εντυπωσιακές εμφανίσεις-νίκες έχασε από την ανώτερη Μίντλεσμπρο με 1-0. Δεν έπαιξε άσχημα όμως δεν κατάφερε να βρει απάντηση στο πολύ γρήγορο γκολ της αντιπάλου της (1’). Αν η Φούλαμ δεν έσπαγε το αρνητικό της σερί με εμφανές τρόπο θα επιλέγαμε το DNB της Γουένστεϊ, τώρα θα περιμένουμε την έναρξη του αγώνα.

2507. ΛΙΝΤΣ - ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ

Η Λιντς (3-4-5 εντός) έπαιξε καλά και κατάφερε να πάρει την ισοπαλία με 2-2 από την ανώτερη Ντέρμπι και μάλιστα θα μπορούσε να πάρει ακόμα και τη νίκη. Η ΜΚ Ντονς (1-3-8 εκτός) έχασε δίκαια με 1-0 στο Μπέρμιγχαμ και συνέχισε να μην μπορεί να παίξει ιδιαίτερα καλά και να μην μπορεί να αποσπάσει θετικά αποτελέσματα. Ανώτερη δείχνει η γηπεδούχος, της δίνουμε τον πρώτο λόγο ειδικά με την εικόνα που παρουσιάζουν οι Ντονς εκτός έδρας, όμως το 1,90 του άσου δεν έχει αξία.

2505. ΤΣΑΡΛΤΟΝ – ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Έχασε σχετικά εύκολα από τη Γουλβς με 0-2 η Τσάρλτον (3-4-5 εντός) και συνεχίζει την κακή της πορεία. Έχει να κερδίσει επτά αγώνες (0-3-4) και παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού. Η Νότιγχαμ Φόρεστ (2-5-5 εκτός) είναι επτά ματς δίχως ήττα (3-4-0), στα τελευταία δύο παιχνίδια έμεινε στο 1-1. Στο πιο πρόσφατο έπεσε πάνω στην αρκετά καλή Κάρντιφ, όπως και στο προηγούμενο που ισοφαρίστηκε σε 1-1 από τη Λιντς στο 80’, επειδή δεν μπόρεσε να καθαρίσει νωρίτερα το ματς. Το -0,25 είναι απλά το δίκαιο χάντικαπ για τη Φόρεστ.

2504. ΚΑΡΝΤΙΦ – ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

Η Κάρντιφ (6-5-1 εντός) παρότι έπαιξε καλά έμεινε στο 1-1 με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, της άξιζε το τρίποντο που θα της έδινε άλλη ψυχολογία μετά τις δύο σερί ήττες. Η Μπλάκμπερν (3-4-5 εκτός) αποτελεί πιο εύκολο στόχο για τους Ουαλούς για να μπουν με το δεξί στη νέα χρονιά. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν δίκαια με 1-0 στο Μπόλτον και συμπλήρωσαν δύο συνεχόμενες ήττες με το ίδιο σκορ. Ο άσος Draw No Bet στο 1,90 αποτελεί ευκαιρία και επιλογή των Young Guns .

2503. ΜΠΕΡΝΛΙ – ΙΠΣΟΥΙΤΣ

Η Μπέρνλι (8-2-2 εντός) κέρδισε με 4-0 τη Μπρίστολ Σίτυ και δείχνει ότι ακόμα και όταν είναι σε μέτρια κατάσταση καθαρίζει τέτοιου είδους παιχνίδια στο γήπεδο της. Πολύ πιο δύσκολο ματς αυτό κόντρα στην Ίπσουιτς (7-2-3 εκτός) η οποία μετά το 2-1 επί της ΚΠΡ στη Boxing Day κέρδισε με 0-1 μέσα στο Μπράιτον και δείχνει σε αρκετά καλή κατάσταση. Το Χ2 στο 1,80 έχει κάποιο ενδιαφέρον, όμως η δυνατή έδρα της γηπεδούχου μας αποθαρρύνει.

2502. ΜΠΟΛΤΟΝ – ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ

Η Μπόλτον (2-8-2 εντός) έκανε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα με το 1-0 επί της Μπλάκμπερν. Σε αρκετά σημεία του παιχνιδιού ήταν καλύτερη και το τελικό σκορ δεν αδικεί την αντίπαλο της. Ελπίζει να συνεχίσει με ανάλογη εμφάνιση και θετικά αποτελέσματα, ώστε να ξεφύγει από τον πάτο του βαθμολογικού πίνακα. Η Χάντερσφιλντ (2-4-6 εκτός) έπαιξε αρκετά καλά αλλά έμεινε στο 1-1 στο Λόφτους Ρόουντ της ΚΠΡ. Της άξιζε το τρίποντο, αφού ειδικά στην αρχή του παιχνιδιού ήταν αρκετά ανώτερη. Δύσκολο να ντουμπλάρει τις νίκες της απέναντι στην ανώτερη και σχετικά φορμαρισμένη Χάντερσφιλντ η Μπόλτον. Δίκαιο το 0:0 στο 1,90 για τη φιλοξενούμενη, αλλά θα μείνουμε αμέτοχοι πριν την έναρξη.

2501. ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ – ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ

Η Μπέρμιγχαμ (5-2-5 εντός) κέρδισε οριακά με 1-0 την ΜΚ Ντονς τη Δευτέρα, μπορεί να μην εντυπωσίασε αλλά άξιζε να πάρει το τρίποντο. Δείχνει τη συγκεκριμένη περίοδο άλλο πρόσωπο στο σπίτι της και άλλο εκτός αυτού. Η Μπρέντφορντ (4-4-4 εκτός) έπαιξε για δεύτερο παιχνίδι καλά στο εορταστικό πρόγραμμα και σε αυτό με τη Ρέντινγκ κατάφερε να πάρει τη νίκη, στο προηγούμενο είχε μείνει στο 0-0 με τη Μπράιτον. Δύσκολο παιχνίδι, δίκαια είναι μοιρασμένο στη μέση το σετ, δεν θα μπλέξουμε, τουλάχιστον πριν την έναρξη.

2478. ΜΠΕΡΤΟΝ – ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ

Η Μπέρτον (8-3-1 εντός) έκανε την πέμπτη της νίκη στα τελευταία έξι ματς (5-1-0) με 1-0 επί της Σουίντον και δείχνει ότι παραμένει σε φοβερή κατάσταση. Μετά τις τρεις συνεχόμενες νίκες η Μπλάκπουλ (2-2-8 εκτός) έχασε με 4-2 από τη Μπάρνσλεϊ. Επιθετικά παρουσιάστηκε σχετικά καλή, όμως η άμυνα της ήταν κάκιστη. Φαβορί η Μπέρτον, αλλά το 1,65 μας αποτρέπει από οποιαδήποτε σκέψη.

2477. ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ – ΜΙΛΓΟΥΟΛ

Η Μπάρνσλεϊ (4-2-6 εντός) κέρδισε με 4-2 τη Μπλάκπουλ, ήταν φοβερή επιθετικά αλλά όχι τόσο καλή ανασταλτικά, βέβαια αυτό δεν την εμπόδισε από να επικρατήσει εύκολα επί της πιο αδύναμη Μπλάκπουλ. Η Μίλγουολ (5-3-3 εκτός) πήρε μεγάλη νίκη με 0-4 επί της Σάουθεντ και φαίνεται ότι ανακάμπτει, μεγάλη η ψυχολογική ώθηση που πήρε από το συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Περίεργο παιχνίδι, περιμέναμε ακριβώς στη μέση το σετ, μικρή η διαφορά μας με τους μπουκ που έχουν οριακό φαβορί τη φιλοξενούμενη.

2479. ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ – ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ

Η Τσέστερφιλντ (2-3-7 στο σπίτι της) μετά από επτά συνεχόμενες ήττες κατάφερε να πάρει το 1-1 με τη Κόβεντρι. Παρότι ισοφαρίστηκε στο 89’ δεν της άξιζε ούτε αυτός ο βαθμός, καθώς η Κόβεντρι ήταν αρκετά ανώτερη και έκανε πολλές ευκαιρίες. Η Σριούσμπερι (4-3-5 εκτός) αν και δεν ήταν καλή κέρδισε με 1-2 την Κρου με γκολ στις καθυστερήσεις. Δεν βγάζουμε άκρη από το συγκεκριμένο ματς, πάμε στο επόμενο.

2480. ΚΡΟΥ – ΚΟΒΕΝΤΡΙ

Με γκολ στις καθυστερήσεις έχασε η Κρου (2-3-7 εντός) από τη Σριούσμπερι με 1-2, παρότι ήταν καλή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Συμπλήρωσε τρία ματς δίχως νίκη (0-2-1) και πρέπει να ανακάμψει. Η Κόβεντρι (4-4-4 εκτός) έμεινε στο 1-1 με την Τσέστερφιλντ, παρότι ήταν αρκετά καλή και κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες. Πιστεύουμε σε ανοικτό παιχνίδι από δύο ομάδες που θέλουν μόνο τη νίκη και εκ φύσεως παίζουν επιθετικά, το over 2,5 αποτελεί επιλογή των Young Guns.

2483. ΟΛΝΤΑΜ – ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ

Η Όλνταμ (1-3-7 εντός) συνεχίζει για πέμπτο ματς δίχως νίκη (0-1-4) με την ήττα με 1-2 από την Ντονκάστερ. Δείχνει ότι είναι σε μόνιμη κακή κατάσταση και αντιμετωπίζει μεγάλα και σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα. Σε παρόμοια κατάσταση και η Κόλτσεστερ (2-1-9 εκτός) που βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας και δεν δείχνει να μπορεί να σηκώσει κεφάλι. Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο κακές ομάδες, πάμε παρακάτω.

2481. ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ – ΜΠΕΡΙ

Η Φλίτγουντ (4-3-4 εντός) έχασε με 1-3 από τη Γουίγκαν με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο και παρότι έπαιξε αρκετά καλά. Ξεκάθαρα ήταν άδικη η συγκεκριμένη ήττα και θέλει στα επόμενα παιχνίδια να συνεχίσει με ανάλογες εμφανίσεις, αλλά με νίκες. Η Μπέρι (4-2-6 εκτός) έχασε με 1-0 από την Πορτ Βέιλ και συνέχισε τις κακές εμφανίσεις, στο προηγούμενο είχε ηττηθεί με 4-1 από τη Σάουθεντ. Φαβορί του 2,40 η Φλίτγουντ, διαβασμένες οι αποδόσεις ενώ δεν το περιμέναμε. Αν το DNB ήταν στο 1,80 λογικά θα αποτελούσε επιλογή.

2482. ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ – ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τη Τζίλιγχαμ (9-2-1 εντός) με 1-0 επί της Κόλτσεστερ, παρότι στο συγκεκριμένο ματς δεν ήταν καλή, έκανε μία άσχημη νίκη όπως τη λένε οι Άγγλοι. Η Μπράντφορντ (5-3-4 εκτός) έχασε με 3-1 από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και δεν συνέχισε το καλό σερί των δύο νικών που είχε με καλές εμφανίσεις. To Draw No Bet της Τζίλιγχαμ στο 1,80 αποτελεί σκέψη.

2484. ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ – ΣΟΥΙΝΤΟΝ

Η Πορτ Βέιλ (7-4-1 εντός) μετά από τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα κέρδισε με 1-0 τη Μπέρι σε ένα μέτριο ματς χωρίς πολλές ευκαιρίες. Η Σουίντον (4-2-6 εκτός) είχε βρει κάποια πατήματα, όμως στα τελευταία δύο παιχνίδια έχει δύο σερί ήττες απέναντι σε καλές ομάδες. Από τη Μπέρτον έχασε με 1-0 χωρίς να είναι κατώτερη, όμως στις λεπτομέρειες δεν κατάφερε να κρατήσει το βαθμό. Δίνουμε ένα μικρό προβάδισμα στους γηπεδούχους, αλλά όχι τόσο όσο δίνουν οι μπουκ.

2486. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. – ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ

Σε ανοδική πορεία η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, οι «λεπίδες» παρουσιάζουν αρκετά σοβαρό πρόσωπο στα τελευταία τους παιχνίδια με αποτέλεσμα να έχουν και τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Παρόλα αυτά η Πιτέρμπορο παρά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα της διαθέτει αρκετά ποιοτικό ρόστερ, ειδικά από τη μέση και μπροστά, κάτι το οποίο αποδεικνύουν και οι αριθμοί. Καλύτερα να μην μπλέξουμε με σημείο και να πάμε με τα γκολ καθώς οι δύο ομάδες αρέσκονται στο επιθετικό ποδόσφαιρο και συνήθως σκοράρουν και δέχονται γκολ με μεγάλη ευκολία. Στο 1,90 ο συνδυασμός τουover2,5 με τοgoal-goalστηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2485. ΣΚΑΝΘΟΡΠ – ΓΟΥΙΓΚΑΝ

Η Σκάνθορπ (5-2-5 εκτός) δεν έπαιξε ιδιαίτερα καλά και έμεινε στο 1-1 με τη Ρότσντεϊλ, ευχαριστημένη πρέπει να είναι από το βαθμό. Η Γουίγκαν (5-4-3 εκτός) έκανε δεύτερη σερί νίκη, αυτή τη φορά απέναντι στη Φλίτγουντ με 1-3, παρότι η αντίπαλος της έπαιξε πολύ καλά. Δίνουμε σαφές προβάδισμα στη Γουίγκαν, όπως και οι μπουκ, στο 2,20 δεν έχει αξία το διπλό.

2487. ΣΑΟΥΘΕΝΤ – ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ

Βαριά ήττα από τη Μίλγουολ για τη Σάουθεντ (6-2-4 εντός) με 0-4 εντός έδρας, είχε δύο συνεχόμενες νίκες και δεν περιμέναμε να παραταχθεί τόσο κακή και να χάσει με τέτοια ευκολία. Η Ντονκάστερ (3-3-6 εκτός) κέρδισε με 1-2 την αδύναμη Όλνταμ και επανήλθε στις νίκες μετά από δύο παιχνίδια. Το +0,25 της Ντονκάστερ στο 1,80 μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

2488. ΓΟΥΟΛΣΟΛ – ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ

Η πρωτοπόρος Γουόλσολ (7-3-2 εντός) με το 2-0 επί της Πιτέρμπορο, που δεν έπαιξε ιδιαίτερα καλά, συμπλήρωσε πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα και δείχνει σταθερά σε εξαιρετική κατάσταση και να ξέρει τι θέλει από κάθε αγώνα. Η Ροτσντέιλ (2-5-5 εκτός) έπαιξε καλά με τη Σκάνθορπ αλλά έμεινε στο 1-1. Φαβορί η γηπεδούχος, αλλά το 2,00 δεν έχει αξία.

2500. ΓΕΟΒΙΛ – ΓΙΟΡΚ

Δεκαέξι αγωνιστικές χωρίς νίκη έχει συμπληρώσει αισίως η Γέοβιλ (0-7-9), τουλάχιστον από τα πιο πρόσφατα τέσσερα έχει καταφέρει να μην χάσει στα τρία (0-3-1). Η Γιορκ, έπειτα από επτά σερί ήττες έχει μια νίκη (2-1 τη Μόρκαμ) και μια ισοπαλία (1-1 με Μάνσφιλντ) στα τελευταία δυο. Αμφότερες δείχνουν να ανεβαίνουν, αυτό όμως δεν μας αρκεί για να πάρουμε θέση στη μεταξύ τους αναμέτρηση, θα κρατήσουμε αποστάσεις.

2499. ΓΟΥΙΚΟΜ – ΜΟΡΚΑΜ

Σε καλή φόρμα στο εορταστικό πρόγραμμα η Γουίκομ, έχει κάνει το 3/3 παγιώνοντας τη θέση της στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Εντελώς αντίθετη η κατάσταση στη Μόρκαμ, έχει μόλις νίκη στα πιο πρόσφατα οχτώ ματς πρωταθλήματος (1-2-5), δείχνει πάντως βελτιωμένη το τελευταίο διάστημα και δικαιούταν να έχει συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς βάσει των εμφανίσεών της. Σαφώς φαβορί οι γηπεδούχοι, ο άσος όμως στο 1,80 είναι χαμηλότερος του επιτρεπτού, ειδικά από τη στιγμή που εκτός απροόπτου θα απουσιάσει εκ νέου ο σημαντικός φορ Χέιζ (16 συμ./2 γκολ).

2498. ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ - ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ

Από δυο συνεχόμενες ήττες και τρία ματς χωρίς νίκη έρχεται η Στίβενεϊτζ (0-1-2), έχει συμπληρώσει έξι κολλητά αμφίσκορα στο πρωτάθλημα (5/6 over 2,5, 6/6 GG). Ήττα για τη Λέιτον στην έδρα της Μπρίστολ Ρόβερς με 1-2, πρώτη φορά που έχασε μετά από έξι αγωνιστικές (2-4-0), έχει πλέον οχτώ συνεχόμενα αμφίσκορα ανεξαρτήτως έδρας (4/8 over 2,5, 8/8 GG). Δεν βγαίνει εύκολα άκρη με σημείο, οι πρόσφατες επιδόσεις των δυο ομάδων μας στρέφουν προς κάποιο στοίχημα με τα γκολ.

2496. ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΟΞΦΟΡΝΤ

Μόνο μια νίκη στις πιο πρόσφατες πέντε αγωνιστικές έχει η Νοτς Κάουντι (1-2-2, 5/5 over 2,5, 4/5 GG), προβληματική η άμυνά της με αποτέλεσμα να δέχεται γκολ εδώ και εννέα σερί αγωνιστικές (3-3-3, 8/9 over 2,5, 8/9 GG), με τη διοίκηση να αποφασίζει την απομάκρυνση του Μονίς από τον πάγκο της. Η Όξφορντ αν και ήταν καλύτερη, δεν κατάφερε να επικρατήσει της Γέοβιλ, στο 5-3-1ο απολογισμός της στα τελευταία εννέα, εξαιρετική και μακριά από το σπίτι της (6-4-2 εκτός). Δεν είναι καλά οι γηπεδούχοι, ευκαιρία για την Όξφορντ να πάρει τη νίκη που δικαιούταν και στο προηγούμενο παιχνίδι της, τίποτα το ιδιαίτερο όμως το διπλό στο 2,00.

2497. ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ – ΚΡΟΟΥΛΙ

Χωρίς νίκη στα τελευταία δυο παιχνίδια της η Πόρτσμουθ (ήττα 2-3 από τη Λέιτον εκτός, 0-0 εντός με τη Λούτον), στην έδρα της πάντως έχει καταφέρει να κρατήσει πέντε σερί λευκά παθητικά (4-7-1 συνολικά εντός, μόλις 7 γκολ κατά). Η Κρόουλι για ακόμα ένα ματς μακριά από το σπίτι της δεν τα κατάφερε (0-2 από τη Γουίκομ), έχει συμπληρώσει έτσι τρεις σερί εκτός έδρας ήττες και μετράει συνολικά 3-2-7 στις εξόδους της. Καλή ευκαιρία δείχνει να έχει η Πόρτσμουθ προκειμένου να επιστρέψει στις νίκες, το 1,45 όμως του άσου είναι για πέταμα.

2495. ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ – ΜΠΑΡΝΕΤ

Νίκη με 1-0 για τη Νορθάμπτον απέναντι στην Άκρινγκτον, οι γηπεδούχοι στάθηκαν αρκετά τυχεροί αφού είδαν τους αντιπάλους τους να σπαταλούν πολλές ευκαιρίες. Συμπλήρωσαν πάντως έξι νίκες στα τελευταία επτά παιχνίδια τους (6-0-1), ενώ έχουν κερδίσει και τα 7/9 πιο πρόσφατα στο γήπεδό τους (7-1-1, συνολικά εντός έδρας μετρούν 8-1-3). Η Μπάρνετ έρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 1-2 από τη Κέμπριτζ, σε ένα ματς που ήταν καλύτερη και υστέρησε μονάχα στο διάστημα 71’-72’, όταν και δέχθηκε τα δυο γκολ που την καταδίκασαν στην ήττα. Καλά προσεγμένα τα σετ, οι εκτός έδρας επιδόσεις των φιλοξενούμενων (1-2-9 εκτός) αφήνουν περιθώρια επιλογής του άσου που βρίσκουμε γύρω στο 2,00.

2494. ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ

Δυο σερί ήττες και τέσσερα ματς χωρίς νίκη (0-1-3) έχει πια η Νιούπορτ, έχει πανηγυρίσει μόλις μια φορά στα τελευταία εννέα (1-5-3), ενώ και μπροστά στο κοινό της μετράει μόλις ένα τρίποντο (1-5-6 εντός). Η Χάρτλπουλ έχει τέσσερις συνεχόμενες ήττες (τελευταία φορά αγωνίστηκε στις 19 Δεκεμβρίου πάντως) και μακριά από το σπίτι της μετράει 3-0-7. Πολύ απρόβλεπτη μας μοιάζει η εν λόγω αναμέτρηση, θεωρητικά οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα, αλλά ο άσος στο 2,00 δεν λέει κάτι.

2493. ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ – ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ

Από τρεις σερί ισοπαλίες έρχεται η Μάνσφιλντ, στα τελευταία έξι έχει ηττηθεί μόνο μια φορά (2-3-1). Η Άκρινγκτον έχασε στην έδρα της Νορθάμπτον, αποτέλεσμα με το οποίο διακόπηκε το αήττητο σερί των έξι αγώνων που έτρεχε ως τότε (4-2-0), άξιζε ωστόσο καλύτερης τύχης βάσει των ευκαιριών που δημιούργησε. Πλασματική η πρόσφατη ήττα των φιλοξενούμενων, δεν θεωρούμε ότι μπαίνουν σε κακή περίοδο, ωστόσο η Μάνσφιλντ είναι σκληροτράχηλη αντίπαλος, ενώ και οι τιμές είναι κάτι παραπάνω από υποψιασμένες. Δεν βλέπουμε το λόγο να μπλέξουμε στην εν λόγω αναμέτρηση, προχωράμε παρακάτω.

2492. ΕΞΕΤΕΡ - ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ

Από τρεις συνεχόμενες ήττες έρχεται η Έξετερ, επιπλέον αγνοεί τη νίκη στα τελευταία πέντε μπροστά στο κοινό της (0-3-2). Η Ντάγκεναμ έπειτα από τέσσερις κολλητές αποτυχίες, ανάσανε με το 3-1 επί της Στίβενεϊτζ, στο δεύτερο παιχνίδι με υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο της. Θα έχουν επιστροφές οι γηπεδούχοι, παρόλα αυτά το 1,90 του άσου είναι μη αποδεκτό, μπορούμε να πάμε σε κάποιο στοίχημα με τα γκολ εδώ, με τους φιλοξενούμενους να έχουν σκοράρει 10/11 πιο πρόσφατες εξόδους τους (9/12 over 2,5 και 9/12 GG συνολικά εκτός έδρας).

2491. ΚΑΡΛΑΪΛ – ΠΛΙΜΟΥΘ

Στις 19 Δεκεμβρίου αγωνίστηκε για τελευταία φορά η Καρλάιλ (3-0 τη Νοτς Κάουντι), αυτό ήταν το πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι της χωρίς ήττα (3-2-0, 4/5 over 2,5, 4/5 GG). Η Πλίμουθ συνεχίζει μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας, έχει κάνει το 3/3 στο εορταστικό πρόγραμμα και είναι η ομάδα με τις καλύτερες εκτός έδρας επιδόσεις της κατηγορίας (8-2-2 εκτός). Σε ουδέτερο γήπεδο θα διεξαχθεί η αναμέτρηση (υπάρχει βέβαια κίνδυνος αναβολής), σε καλή κατάσταση δείχνουν αμφότερες, ωστόσο το πώς θα παρουσιαστεί η Καρλάιλ μετά από 15 μέρες χωρίς δράση είναι ερωτηματικό. Προτιμότερη επιλογή δείχνει η αποχή, ενώ τέλος να σημειωθεί ότι από τους φιλοξενούμενους θα λείψει πιθανότατα ο σταρ/μεσοεπιθετικός Κάρι (20 συμ./7 γκολ).

2489. ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ – ΛΟΥΤΟΝ

Την τέταρτη νίκη της στα τελευταία πέντε (4-1-0) πέτυχε η Μπρίστολ Ρόβερς με το 2-1 επί της Λέιτον, συμπλήρωσε έτσι τρεις συνεχόμενες νίκες στο σπίτι της. Η Λούτον έχει μόνο μια νίκη στα πιο πρόσφατα επτά (1-2-4), συνεχίζει με υπηρεσιακό στον πάγκο της. Αποτελεσματική στις εξόδους τους οι φιλοξενούμενοι (5-3-4 εκτός), θεωρούμε ότι τα σετ θα έπρεπε να είναι πιο μοιρασμένα και όχι με τον άσο οριακά στο 1,80.

2490. ΚΕΜΠΡΙΤΖ – ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ

Πέντε νίκες στα τελευταία έξι έχει συμπληρώσει η Κέμπριτζ (5-1-0, 5/6 over 2,5, 5/6 GG), τρέχει το καλύτερο φετινό σερί της. Η Γουίμπλετον έπειτα από επτά χωρίς νίκη (0-5-2) επέστρεψε στις επιτυχίες χάρη στο 2-0 στην έδρα της Έξετερ, μακριά από το σπίτι της δεν χάνει στα τελευταία έξι (3-3-0, 4-6-2 συνολικά εκτός). Ακριβώς στη μέση το σετ, το παιχνίδι δείχνει να είναι αρκετά μπερδεμένο γι αυτό και δεν θα πάρουμε θέση.

2591. ΙΝΒΕΡΝΕΣ - ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ

Ακραία over-ομάδα έχει μετατραπεί φέτος η Ινβερνές με 7/7 over και συνολικά 29 τέρματα να έχουν σημειωθεί σε αυτά τα παιχνίδια της. Δεν πάει πίσω η Ρος Κάουντι με 7/8 over και 12 γκολ μόνο στα δύο τελευταία ματς. Σε ασύλληπτες τιμές το over (2,00), στο 3,40 και 6,50 αντίστοιχα τα over 3,5 και over 4,5 στην Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2593. ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ – ΧΑΜΙΛΤΟΝ

Σε αντίθετες πορείες Μάδεργουελ και Χάμιλτον, οι γηπεδούχοι μετράνε 4 ματς χωρίς ήττα έχοντας ρεκόρ 3-1-0 με 9 γκολ σε αυτό το διάστημα, οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από 4/4 ήττες έχοντας δεχτεί 12 τέρματα! Ξεκάθαρη επιλογή ο άσος του 2,25, παίζεται και το Draw No Bet στο 1,70 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2590. ΣΕΛΤΙΚ - ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ

Δεν κάνει και τις καλύτερες γιορτές η Σέλτικ προερχόμενη από 3/4 γκέλες με ρεκόρ 1-2-1 και 5 γκολ παθητικό στα τελευταία παιχνίδια της. Η Πάρτικ Θιστλ διαθέτει εξαιρετική ομάδα που με βάση την άμυνα και την τακτική ξέρει να παίρνει τα αποτελέσματα που χρειάζεται προερχόμενη από 6-3-1 στα τελευταία 10 ματς. Υπερβολή το +2 των μπουκ στο καλοπληρωμένο 1,825 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2592. ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ – ΧΑΡΤΣ

Δεν σκίζει φέτος στο Ράγκμπι Παρκ η Κιλμάρνοκ έχοντας ρεκόρ 2-2-6 και λιγότερους βαθμούς απ' ότι έχει συγκεντρώσει εκτός έδρας. Η Χαρτς έχει χτίσει τρομερή αυτοπεποίθηση σκοράροντας συνεχώς και βρισκόμενη δικαίως στην 3η θέση. Στο 1,72 το διπλό, πληρώνει καλύτερα σε συνδυασμό με το over (2,60) όπως άλλωστε και οι 6/9 φετινές νίκες για τις καρδούλες. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2464. ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Άτυπη ρεβάνς ο αγώνας κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα (7-3-6), αφού ο Απόλλωνας (9-6-1) γνώρισε τη μοναδική του ήττα στον πρώτο γύρο από τους ερυθρόλευκους. Οι δυο ομάδες πραγματοποιούν καλή πορεία ωστόσο τη δεδομένη στιγμή ο Απόλλωνας έχει το πάνω χέρι στην έδρα του(6-2-0). Δεν υπάρχει ποτέ αξία στον άσο 1,30 (ΟΠΑΠ), αναμονή στοlive.

2465. ΠΑΦΟΣ FC - ΕΝ. Ν. ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ

Κρίσιμο ματς για τις δυο ομάδες αφού βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία και παραμένουν υποψήφιες για υποβιβασμό. Πραγματοποιούν παρόμοιες πορείες με την Πάφο να στηρίζεται στην έδρα της όπου έχει μαζέψει του περισσότερους βαθμούς ενώ η Ένωση(3-4-9) όταν βγαίνει εκτός απογοητεύτει (1-1-6). Θεωρούμε πως η έδρα θα πάιξει ρόλο , κοιτάμαι αριστερά με τον άσο στο 2,20 να μας ικανοποιεί.

2587. ΜΟΡΤΟΝ - ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ

Μεγάλο τοπικό ντέρμπι μίσους. Σε αδράνεια από τις 18 Δεκεμβρίου η Μόρτον (ήττα με 1-2 από τη Ρέιθ) είχε μείνει αήττητη στα αμέσως προηγούμενα έξι (4-2-0). Μόνο μια νίκη στις πιο πρόσφατες οχτώ αγωνιστικές έχει η Σεν Μίρεν (1-2-5), έχει υποχωρήσει πλέον στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Λογικά προσφέρονται σε αποδόσεις φαβορί οι γηπεδούχοι, ωστόσο το ντέρμπι μπορεί να αποτελέσει την κατάλληλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους προκειμένου να στρίψουν, σε κάθε περίπτωση μένουμε μακριά.

2586. ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ – ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ

Ήττα μετά από τρεις αγωνιστικές για τη Ντάμπαρτον (2-1-0), καθώς έχασε με 0-1 από τη Φολκέρκ, η Ρέιντζερς έρχεται από το 4-2 επί της Χιμπέρνιαν στο ντέρμπι κορυφής, νίκη που συνοδεύτηκε από σπουδαία εμφάνιση. Πήραν φόρα οι φιλοξενούμενοι και αναμένεται να φτάσουν στη νίκη, απαγορευτικό το 1,20 του διπλού για να ασχοληθούμε.

2589. ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ - ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ

Μόλις ένα τρίποντο στις τελευταίες επτά αγωνιστικές έχει η Λίβινγκστον (1-2-4), εμφανίζεται πάντως βελτιωμένη στα πιο πρόσφατα δυο με υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο της. Χωρίς νίκη στα τελευταία τέσσερα η Κουίν Οφ Σάουθ (0-2-2), βρίσκεται σε αγωνιστική απραξία από τις 19 Δεκεμβρίου. Αρκετά μπερδεμένο μας φαίνεται, συμφωνούν και οι μπουκ που έχουν βγει στην αγορά με ισορροπημένα σετ, προχωράμε στο επόμενο.

2588. ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ - ΡΕΪΘ ΡΟΒΕΡΣ

Ηττήθηκε στο ντέρμπι κορυφής από τη Ρέιντζερς η Χιμπέρνιαν, μπήκε έτσι στοπ στο αήττητο σερί των 14 αγωνιστικών (12-2-0) και βρέθηκε στο -3 από την κορυφή του πίνακα. Η Ρέιθ δε χάνει εδώ και τέσσερα ματς (1-3-0), είχε ρεπό τη Boxing Bay και έχει ηττηθεί μόνο σε μια από τις πιο πρόσφατες έξι εξόδους της (3-2-1). Προφανώς και οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί της αναμέτρησης, ο άσος όμως στο 1,25 δεν δείχνει το σεβασμό που πρέπει στους επικίνδυνους φιλοξενούμενους.

2466. MΠΡΕΪΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ - ΜΠΟΡΕΧΑΜ ΓΟΥΝΤ

Τελευταίο ματς της Μπρέιντρι (4-4-3 εντός) ήταν απέναντι στη Μπόρεχαμ εκτός έδρας όπου έχασε με 1-0. Δεν έπαιξε ιδιαίτερα καλά και δίκαια έχασε. Η Μπόρεχαμ (3-4-6 εκτός) έμεινε στο 0-0 με τη Γουόκινγκ και δεν κατάφερε να ντουμπλάρει τις νίκες της. Δύσκολο ματς, περιμένουμε αμφότερες να είναι αρκετά προσεκτικές, δίνουμε αρκετές πιθανότητες στη μοιρασιά.

2467. ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ – ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ

Η πρωτοπόρος Τσέλτεναμ των 6 συνεχόμενων νικών υποδέχεται την ουραγό Κιντερμίνστερ 6 σερί ηττών, αν δεν εμφανιστεί ο άσος θα μιλάμε για μεγάλη έκπληξη.

2468. ΤΣΕΣΤΕΡ – ΟΛΤΡΙΝΧΑΜ

Μόλις μια φορά έχει πανηγυρίσει η Τσέστερ στις τελευταίες επτά αγωνιστικές (1-2-4), τρεις κολλητές εκτός έδρας ήττες έχει συμπληρώσει η Όλτρινχαμ. Δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση να βρίσκεται στο 1,60 ο άσος, οι τολμηροί πηγαίνουν στην κόντρα, οι υπόλοιποι μένουν μακριά.

2473. ΧΑΛΙΦΑΞ – ΛΙΝΚΟΛΝ

Δυο σερί νίκες και έξι ματς χωρίς ήττα έχει πια η Χάλιφαξ, η Λίνκολν δεν κερδίζει στα τελευταία έξι. Σε αντίθετες τροχιές κινούνται οι δυο ομάδες, δεν καταλαβαίνουμε από πού πηγάζει ο φαβοριτισμός των φιλοξενούμενων, ο ασιατικός άσος 0:0 στο 1,925 της Bet365 είναι επιλογή με αξία.

2471. ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ – ΜΠΑΡΟΟΥ

Η Γκέιτσχεντ (5-3-6 εντός) κέρδισε εύκολα με 3-0 τη Γκισέλι και επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο σερί ήττες με κακές εμφανίσεις. Η Μπάροου (2-2-10 εκτός) έχασε με 2-1 από τη φορμαρισμένη Σάουθπορτ. Δίκαιες βρίσκουμε τις τιμές, δεν θα μπλέξουμε.

2469. ΝΤΟΒΕΡ ΑΘΛΕΤΙΚ - ΓΟΥΕΛΪΝΓΚ Γ.

Η Ντόβερ (8-3-2 εντός) αν και δεν παίζει ιδιαίτερα καλά στα τελευταία παιχνίδια της (2-1-3) πιστεύουμε ότι θα καταφέρει να ξεσπάσει στη σχετικά αδύναμη Γουέλινγκ (2-2-8 εκτός) που δεν δείχνει σε καθόλου καλή κατάσταση. Ο άσος στο 1,45 μας αφήνει αδιάφορους πριν την έναρξη.

2470. ΙΣΤΛΙΧ – ΜΠΡΟΜΛΕΪ

Η Ίστλι (7-2-4 εντός) μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες έχει μείνει στην ισοπαλία σε δύο σερί ματς, στο τελευταίο με την Όλντερσοτ και στο προηγούμενο με τη Μπρόμλεϊ που αντιμετωπίζει και σήμερα. Η οποία έκανε μεγάλη νίκη με 2-3 επί της Ντόβερ και μπορεί να ελπίζει για ακόμα μία ανάλογης δυσκολίας. Το 1,55 του άσου δεν έχει απολύτως καμία αξία.

2472. ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ – ΓΚΙΣΕΛΙ

Η Γκρίσμπι (9-3-2 εντός) έχει έξι σερί νίκες στο πρωτάθλημα και παρουσιάζεται φοβερή και έτοιμη για την άνοδο. Η Γκίσελι (1-6-6 εκτός) βρίσκεται ακριβώς σε αντίθετη κατάσταση. Δεν πιστεύουμε ότι θα αντιμετωπίσει απολύτως κανένα πρόβλημα η γηπεδούχος, αρκετά χαμηλά ο άσος όπως περιμέναμε.

2475. ΤΡΑΝΜΙΡ – ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ

Από δυο σερί νίκες έρχεται η Τρανμίρ, δυο τρίποντα στα τελευταία τρία έχει η Μάκλσφιλντ (2-0-1), η οποία μάλιστα έχει τέσσερις νίκες στις πιο πρόσφατες πέντε εξόδους της. Πιο σταθεροί ως τώρα οι φιλοξενούμενοι, ή κόντρα ή πάσο οι εναλλακτικές εδώ.

2474. ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ – ΡΕΞΑΜ

Η Σάουθπορτ (4-3-6 εντός) κέρδισε με 2-1 τη Μπάροου, δίκαιη νίκη, και συμπλήρωσε πέντε συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα. Η Ρέξαμ (5-1-6 εκτός) δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και έχει δύο σερί ήττες. Πιστεύουμε ότι η φόρμα της γηπεδούχου θα υπερτερήσει από την ανωτερότητα της Ρέξαμ, το +0,25 σαν γραμμή δεν το καταλαβαίνουμε και αποτελεί επιλογή των Young Guns.

2476. ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ – ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ

Η Γουόκινγκ (7-3-4 εντός) μετά από τρεις σερί νίκες έμεινε στο 0-0 με τη Μπόρεχαμ και δεν κατάφερε να συνεχίσει με νικηφόρα αποτελέσματα για να πλησιάσει κι άλλο τα πλέι-οφ. Η Όλντερσοτ (5-3-5 εκτός) έμεινε στο 1-1 με την Ίστλι, δίκαιο αποτέλεσμα. Θεωρούμε φαβορί τη γηπεδούχο, αλλά το 1,60 δεν έχει απολύτως καμία αξία.

2581. ΜΠΕΡΓΟΥΙΚ - ΑΝΝΑΝ ΑΘΛΕΤΙΚ

Η Μπέργουικ έρχεται από δυο σερί τρίποντα και δείχνει να αφήνει πίσω της το εφιαλτικό διάστημα του 1,5 μήνα από τις αρχές Νοέμβρη μέχρι και τα μέσα Δεκέμβρη, όταν και έκανε έξι συνεχόμενες ήττες. Η Άνναν διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος, μετράει δυο σερί ήττες και έχει μόλις μια νίκη στα τελευταία πέντε ματς πρωταθλήματος (1-2-2). Το παιχνίδι είναι τοπικό ντέρμπι του νότου, οι αποδόσεις φαβορί στα δεξιά του σετ μάλλον υπερεκτιμούν τους φιλοξενούμενους, θεωρούμε ότι στέκεται η κόντρα, για όσους πιστεύουν ότι η Μπέργουικ έχει στρίψει, εναλλακτικά μένουμε μακριά.

2584. ΙΣΤ ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ - ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ ΑΛΜΠΙΟΝ

Ντέρμπι του Στέρλινγκσαϊρ. Αναβλήθηκε το ματς της Ιστ Στέρλινγκ στην έδρα της Αρμπρόουθ, έχει ήδη δυο σερί ήττες και τρεις στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (1-0-3) με παθητικό 13 τερμάτων στο διάστημα αυτό, με αποτέλεσμα να παραμένει καθηλωμένη στον πάτο της βαθμολογίας. Η Στέρλινγκ Άλμπιον είχε τρεις σερί νίκες προτού ηττηθεί από την Ιστ Φάιφ το προηγούμενο Σάββατο, στα πιο πρόσφατα 10 ματς πρωταθλήματος έχει πάντως πανηγυρίσει έξι φορές (6-2-2). Δίνουμε τον πρώτο λόγο για νίκη στους φιλοξενούμενους, αλλά το διπλό σε τιμές κάτω του 2,00 είναι μη αποδεκτό για ένα παιχνίδι που, ως τοπικό ντέρμπι, έχει ιδιαιτερότητες.

2582. ΚΛΑΪΝΤ - ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ

Ντέρμπι της Γλασκώβης. Σε πολύ καλή κατάσταση η Κλάιντ, έχει πέντε νίκες στα τελευταία έξι (5-0-1), με αποτέλεσμα να έχει βρεθεί στο -1 από την κορυφή. Η Κουίνς Παρκ μετρούσε τέσσερα σερί τρίποντα προτού μείνει στο μηδέν στα δυο πιο πρόσφατα παιχνίδια της (0-0 εκτός με την Έλγκιν, ήττα με 0-1 εντός από τη Μπέργουικ). Έρχονται με φόρα οι γηπεδούχοι, θα δώσουμε τον πρώτο λόγο στον άσο στο 2,22 του Stoiximan.

2585. ΜΟΝΤΡΟΟΥΖ – ΑΡΜΠΡΟΟΥΘ

Ντέρμπι του Άνγκους. Αγνοεί τη νίκη εδώ και επτά αγωνιστικές η Μόντροουζ (0-2-5), ενώ έχει δει την εστία της να παραβιάζεται και στα εννιά πιο πρόσφατα παιχνίδια της για το πρωτάθλημα. Το ματς της Αρμπρόουθ για τη Boxing Day αναβλήθηκε, έχει πάντως κάνει δυο σερί νίκες, ανοίγοντας τη διαφορά της στο +5 από την ουρά. Το μομέντουμ δείχνει να ευνοεί τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι εκτός των άλλων είναι και πιο ξεκούραστοι, ικανοποιητικό το διπλό Draw No Bet στο 1,80 της Bet365.

2583. IΣΤ ΦΑΪΦ – ΕΛΓΚΙΝ

Νίκη μετά από τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα (0-1-3) πανηγύρισε η Ιστ Φάιφ την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς πέρασε με 3-1 από την έδρα της Στέρλινγκ Άλμπιον. Πιο σταθερή η Έλγκιν, μετράει 3-1-1 στα τελευταία πέντε, βέβαια μακριά από το σπίτι της δεν είναι και τόσο αποδοτική (2-1-6 εκτός). Πιο μοιρασμένα περιμέναμε τα σετ, δεν μας κάνουν οι γηπεδούχοι για φαβορί του 2,00-2,10.

2579. ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ – ΣΤΕΝΧΑΟΥΣΜΙΟΥΡ

Επτά ματς χωρίς ήττα (4-3-0) έχει συμπληρώσει η Πίτερχεντ (4-4-1 εντός, 6/9 over 2,5, 6/9 GG), στο πιο πρόσφατο από αυτά πέρασε με 4-3 από την έδρα της Ερντριόνιανς, παρά το γεγονός ότι μέχρι και το 84ο λεπτό βρισκόταν πίσω στο σκορ με 1-3! Η Στενχάουσμιουρ (3-2-4 εκτός, 6/9 GG & over 2,5) επέστρεψε στις νίκες την Τρίτη, έπειτα από τρεις κολλητές ήττες και αποκατέστησε την επαφή της με την πρώτη τετράδα. Λογικό φαβορί οι γηπεδούχοι, τα πολλά γκολ δείχνουν επίσης πιθανά, υποψιασμένες όμως οι τιμές τόσο στον άσο όσο και στο over.

2576. ΑΛΜΠΙΟΝ ΡΟΒΕΡΣ – ΕΡΝΤΡΙΟΝΙΑΝΣ

Ντέρμπι του Λάναρκσιρ. Αναβλήθηκε το παιχνίδι της Άλμπιον Ρόβερς ανήμερα της Boxing Day, 2-2-0 ο απολογισμός της στα τελευταία τέσσερα, έχει χάσει μόλις μια φορά στα πιο πρόσφατα οχτώ ματς πρωταθλήματος (4-3-1). Από τρεις σερί ήττες έρχεται η Ερντριόνιανς, έχει χάσει τα πέντε από τα τελευταία έξι παιχνίδια της (1-0-5). Σωστό δείχνει το 2,00 του άσου, παρά το γεγονός ότι στο ματς του πρώτου γύρου οι φιλοξενούμενοι είχαν επικρατήσει στην έδρα των Ρόβερς με 3-1.

2578. ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ – ΚΑΟΥΝΤΕΝΜΠΙΘ

Γειτονικό ντέρμπι στα Φάιφ. Τέσσερα συνεχόμενα τρίποντα έχει πλέον η Ντανφέρμλιν, στα 13 παιχνίδια πια το αήττητο σερί της (9-4-0), έχει ανοίξει τη διαφορά της από τη δεύτερη θέση στους 6 βαθμούς. Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται και η Κάουντενμπιθ, έρχεται από τρεις σερί νίκες, αλλά τα ματς μακριά από το σπίτι της δεν είναι το φόρτε της (2-0-7 εκτός). Προφανώς και οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί για τη νίκη, τοκογλυφικός και άνευ αξίας όμως ο άσος.

2580. ΣΤΡΑΝΡΑΕΡ – ΕΪΡ

Νίκη μετά από οχτώ αγωνιστικές (0-2-6) πανηγύρισε η Στανράερ το προηγούμενο Σάββατο, χάρη στο εμφατικό 5-1 στην έδρα της Στενχάουσμιουρ. Χάνει έδαφος η Εϊρ, μετράει 1-0-3 στα τελευταία τέσσερα, με τη διαφορά της από την πρώτη θέση να ανοίγει στους 6 πόντους. Δεν δείχνουν να είναι καλά οι φιλοξενούμενοι, όμως οι όποιες σκέψεις για κόντρα πάνε περίπατο δεδομένων των εντός έδρας επιδόσεων των γηπεδούχων (1-1-7 εντός).

2577. ΜΠΡΕΧΙΝ – ΦΟΡΦΑΡ

Μεγάλο ντέρμπι του Άνγκους, βρίσκει τις δυο ομάδες στον πάτο της βαθμολογίας. Στην τελευταία θέση η Μπρέχιν, έχει μόλις ένα τρίποντο στις τελευταίες επτά αγωνιστικές (1-2-4), στην 8η θέση και στο +3 από την αντίπαλό της η Φόρφαρ, δεν κερδίζει εδώ και 13 αγωνιστικές (0-5-8). Δεν πιάνεται από πουθενά, προχωράμε στο επόμενο.

2596. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΒΕΡΟΙΑ

Με το 1-1 απέναντι στην Ξάνθη πήγε στη διακοπή ο ΠΑΣ, σε ένα ματς που δεν έπιασε ιδιαίτερα καλή απόδοση. Μετράει 4-2-2 μπροστά στο κοινό του, έχει αποτύχει πάντως να κερδίσει τα δυο τελευταία από αυτά (ήττα με 0-1 από το Λεβαδειακό στο αμέσως προηγούμενο). Η Βέροια πέτυχε την πρώτη φετινή εντός έδρας νίκη της πριν τα Χριστούγεννα (1-0 τον Αστέρα), ωστόσο μακριά από το σπίτι της είναι εντυπωσιακή, καθώς παραμένει αήττητη (3-4-0 εκτός), ενώ τα τρία πιο πρόσφατα από αυτά (με Λεβαδειακό, Πλατανιά και Ξάνθη) έληξαν ισόπαλα. Θα έχει απουσίες μπροστά ο ΠΑΣ, θεωρούμε ότι τα σετ που κυκλοφορούν αδικούν την ως τώρα πορεία της Βέροιας, όμως το αφύσικο αήττητο σερί της κάποια στιγμή θα λάβει τέλος.

2600. ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ - ΟΥΝ. ΜΑΔΕΪΡΑ

Βελτιωμένη πριν τη διακοπή η Ακαδέμικα, μετράει 2-4-2 έπειτα από την πρόσληψη του Φιλίπε Γκουβέια, με τις ήττες να έρχονται στις έδρες των Μπενφίκα και Πόρτο. Η Ουνιάο στα δυο τελευταία παιχνίδια της πήρε 4 βαθμούς απέναντι σε Μπενφίκα (0-0) και Σπόρτινγκ (1-0), μακριά από το σπίτι της πάντως δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά, με τον απολογισμό της να ανέρχεται σε 0-2-4. Το ματς είναι στην ουσία πρόωρο εξάποντο παραμονής, δίνουμε τον πρώτο λόγο στους γηπεδούχους που έχουν δείξει μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοσή τους, χρειάζεται όμως απαραιτήτως και κάλυψη στην ισοπαλία.

2601. ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ – ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ

Έχει συμπληρώσει εννέα αγωνιστικές χωρίς τρίποντο στο πρωτάθλημα η Μποαβίστα (0-3-6), το κλίμα πάντως στο εσωτερικό της ομάδας έχει βελτιωθεί προς το καλύτερο μετά την έλευση του Έρβιν Σάντσες, όπως απέδειξε και η νίκη που πέτυχε στο κύπελλο επί της Ακαδέμικα. Η Μορεϊρένσε έχει ανεβάσει στροφές, μετράει 4-1-1 στα πιο πρόσφατα έξι σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ και στο πρωτάθλημα έχει χάσει μόλις μια φορά εδώ και δυο μήνες (στην έδρα της Σπόρτινγκ). Μεγαλύτερη ανάγκη για τη νίκη έχουν οι γηπεδούχοι, δεν μας αρκεί όμως αυτό για να τους στηρίξουμε, καθώς έχουν εμφανίσει προβλήματα στο σκοράρισμα στο γήπεδό τους (μόνο σε 3/6 βρήκαν δίχτυα), σε αντίθεση με τη Μορεϊρένσε που έχει σκοράρει στις 5/7 εξόδους της.

2603. ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ – ΑΡΟΥΚΑ

Σε κάστρο έχει μετατρέψει το γήπεδο της στη Μαδέιρα η Νασιονάλ που μέσα στο 2015 έχει ηττηθεί μόνο μια φορά από την Πόρτο (10-4-1). Μόνο εύκολος αντίπαλος όμως δεν θα είναι η Αρούκα που τσιμπάει εύκολα τις ισοπαλίες, ειδικά εκτός έδρας (1-5-1) ενώ και συνολικά τη φέρνει μία φορά ανά δύο ματς (4-7-3). Ισορροπία δυνάμεων βλέπουμε με το Χ να προσφέρεται στο 3,15 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2602. ΜΑΡΙΤΙΜΟ – ΕΣΤΟΡΙΛ

Από τις πιο απρόβλεπτες ομάδες του πρωταθλήματος η Μαρίτιμο, μετράει 5-0-4 στο διάστημα Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου, ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι τα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της είναι το διπλό επί της Γκιμαράες με 4-3, η συντριβή με 1-4 από την Αρούκα και το εντυπωσιακό 3-1 στην έδρα της Πόρτο για το Λιγκ Καπ. Η Εστορίλ έχει μείνει χωρίς νίκη στις τελευταίες οχτώ αγωνιστικές (0-4-4) και μακριά από το σπίτι της παρουσιάζεται αρκετά συντηρητική, έχοντας καταφέρει να βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα μόλις δυο φορές (1-1-5 εκτός, 6/7 under 2,5, 6/7 NG). Μπορεί οι γηπεδούχοι να μην είναι και η πιο φερέγγυα ομάδα (3-1-2 εντός), ωστόσο θεωρούμε ότι μπορούν να επαληθεύσουν τον ασιατικό άσο -0,5 στο 1,975 της Bet365, εκμεταλλευόμενοι την ανεβασμένη ψυχολογία τους από το θρίαμβο επί της Πόρτο .

2597. AΓΙΑ ΝΑΠΑ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ

Κάθε ματς τελικός για την ουραγό Αγία Ναπα (0-6-10) αφού τα περιθώρια έχουν στενέψει με την πολύ φτωχή συγκομιδή βαθμών. Ο Εθνικός (2-6-8) παρουσιάζεται βελτιωμένος αλλά λείπει ποιότητα από το ρόστερ του. Κρίσιμο ματς για τις δυο ομάδες, δεν βλέπουμε λόγο να μπλέξουμε στοιχηματικά.

2604. ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ – ΜΠΡΑΓΚΑ

Από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος η Σετούμπαλ, φιγουράρει στην 5η θέση της βαθμολογίας, έχει ηττηθεί μόλις δυο φορές στα τελευταία δέκα ματς πρωταθλήματος (4-4-2), ήττες οι οποίες μάλιστα ήρθαν από Πόρτο και Μπενφίκα, με μοναδικό μελανό σημείο της πορείας της την αδυναμία της να κερδίσει στο γήπεδό της (1-5-1 εντός, 5/7 GG & over 2,5). Η Μπράγκα συνεχίζει σε τέσσερα ταμπλό, με το 2-1 επί της Μπελενένσες πέρασε στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ, συνεχίζει και στο κύπελλο και στο Γιουρόπα Λιγκ, ενώ στο πρωτάθλημα έχει μόνο μια ήττα στα τελευταία δέκα (5-4-1) και είναι αξιοσημείωτο ότι όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια της ήταν under 1,5 (3-2-2 εκτός, 7/7 under 1,5). Πολύ κακό σταύρωμα, μεταξύ δυο ομάδων που υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσαμε να στηρίξουμε, αδικεί ελαφρώς τους γηπεδούχους η γραμμή στο +0,5, γι αυτό και δεν θα κακίσουμε όποιον επιλέξει να πάει στην κόντρα.

2614. ΑΛΑΒΕΣ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ Β'

Τοπική μονομαχία της Χώρας των Βάσκων. Στην κορυφή της βαθμολογίας έχει βρεθεί η Αλαβές, χάρη στο αήττητο σερί έξι αγώνων που τρέχει (5-1-0), έχει σφίξει την άμυνα της (μόλις 2 τέρματα παθητικό στο διάστημα αυτό) και η βελτίωση των επιδόσεών της είναι εμφανής. Η Μπιλμπάο Β’ πήγε στη διακοπή εντός της επικίνδυνης ζώνης, 0-3-3 ο απολογισμός της στα τελευταία έξι, πληρώνει για την ώρα τις κάκιστες εκτός έδρας επιδόσεις της (0-2-7 εκτός, μόλις τρία γκολ ενεργητικό). Προφανώς και οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, όμως το 1,70 του άσου δεν ικανοποιεί από τη στιγμή που το ματς είναι ντέρμπι και δεδομένων των απουσιών των σημαντικών Πελεγκρίν και Φεμενία από τους πρωτοπόρους, καλύτερη επιλογή δείχνουν τα σκοράκια 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη το 1-1 που δίνουν συνδυαστικά 1,90 στον Stoiximan, με τους γηπεδούχους να έχουν σκοράρει πάνω από δυο φόρες μόνο σε 2/9 στο γήπεδό τους και τους φιλοξενούμενους να έχουν δεχθεί πάνω από δυο τέρματα μόνο σε 1/9 εξόδους τους.

2615. ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΤΑΡΑΓΟΝΑ

Με νίκη πήγε στη διακοπή η Οσασούνα (3-1 εκτός τη Νουμάνθια), είχε μείνει μακριά από τα τρίποντα στα τρία προηγούμενα (0-1-2), με αποτέλεσμα να υποχωρήσει από τις πρώτες θέσεις της κατάταξης. Η Ταραγόνα βρίσκεται σταθερά εντός της πρώτης εξάδας, χωλαίνει πάντως στις εξόδους της (2-3-4 εκτός). Ένα κλικ πιο κοντά στη νίκη οι γηπεδούχοι, θέλαμε τον άσο στο 2,15-2,20 για να τους στηρίξουμε, σε τιμές κάτω του 2,00 δεν αξίζει να μπλέξουμε.

2606. ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ - ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Ντέρμπι με μεγάλη αντιπαλότητα, η Ανόρθωση (11-4-1) είναι σε πολύ καλή φόρμα και βρίσκεται στη δεύτερη θέση, δυο βαθμούς μακριά από τη κορυφή. Η Ομόνοια ζορίστικε αλλά έκανε το 3Χ3 και ανάκαμψε βαθμολογικά. Δύσκολο το έργο των πράσινων αφού θα παραταχθούν με πολλές απουσίες και άσος αποτελεί καλή ευκαιρία στο 2,05 (ΟΠΑΠ)

2616. ΑΛΟΑ – ΦΟΛΚΕΡΚ

Ουραγός της Τσάμπιονσιπ η Αλόα, έχει χάσει τα 8 από τα 9 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα (1-0-8), η Φολκέρκ έρχεται από τρεις κολλητές εντός έδρας νίκες που την έφεραν στο -3 από την κορυφή και μακριά από το σπίτι της μετράει 4-4-1. Ξεκάθαρο φαβορί οι φιλοξενούμενοι, πετσοκομμένο το διπλό με ταβάνι το 1,45.

2617. ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Έπειτα από πέντε ματς χωρίς ήττα (4-1-0) η Γουότφορντ έχασε με 1-2 κατά την υποδοχή της Τότεναμ, με την εμφάνισή της όμως να μην υπολείπεται σε τίποτα από εκείνες του προηγούμενου διαστήματος, αφού χρειάστηκε να μείνει με παίχτη λιγότερο από το 63’ και να δεχθεί γκολ-οφσάιτ προκειμένου να υποκύψει στους «Πετεινούς». Η Σίτι έμεινε στο 0-0 στο ντέρμπι κορυφής με τη Λέστερ, με τις δυο ομάδες να δημιουργούν και να σπαταλούν αρκετές ευκαιρίες προκειμένου να πάρουν το τρίποντο. Οι «Πολίτες» δεν έχουν νίκη στις πιο πρόσφατες έξι εξόδους τους (3-3-3 συνολικά εκτός) και σίγουρα δεν μας κάνουν για φαβορί του 1,70, η αξία βρίσκεται στην μεριά των φορμαρισμένων γηπεδούχων, στο 2,025 ο ασιατικός άσος +0,75 στην Bet365.

2619. ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Ευκαιρία να προσθέσει άλλους τρεις βαθμούς στο σακούλι του έχει ο Ηρακλής αφού στο πρώτο ματς της νέας χρονιάς υποδέχεται την Καλλονή που φαίνεται να τα έχει παρατήσει. Βέβαια στο «Καυτατζόγλειο» είναι επιρρεπής στο στραβοπάτημα όταν παίζει με ομάδες του χεριού του. Οι δύο νίκες του ήρθαν με Ατρόμητο και Παναθηναϊκό ενώ απέτυχε να κερδίσει Πανθρακικό (0-0), Ξάνθη (1-1), Πανιώνιο (0-1) και Λεβαδειακό (0-1). Ωστόσο η Καλλονή που έρχεται από 5 σερί ήττες (0-0-5) τη δεδομένη χρονική στιγμή δείχνει ακίνδυνη, θα παρουσιαστεί πάντως με νέο τεχνικό τον Καραγεωργίου. Στο 1,91 πηγαίνει η απόδοση της νίκης του «γηραιού» αν συνδυαστεί με τοunder3,5 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2722. ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ – ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ

Έμεινε εκτός Λιγκ Καπ η Πάκος (1-3 στην έδρα της Σπόρτινγκ την Τρίτη), στο πρωτάθλημα η πορεία της είναι σταθερή και μετράει 4-1-3 στα τελευταία οχτώ. Η Μπελενένσες τη Δευτέρα ηττήθηκε με 1-2 από τη Μπράγκα και αποκλείστηκε από το Λιγκ Καπ, ενώ στο πρωτάθλημα (2-0-4 στα πιο πρόσφατα έξι) έχει χάσει έδαφος, πληρώνοντας τη συμμετοχή της στο Γιουρόπα Λιγκ. Με νέο προπονητή εδώ και δυο παιχνίδια οι φιλοξενούμενοι, είναι λογικό να ψάχνονται ακόμα, φαβορί στα μάτια μας οι γηπεδούχοι, στο 1,85 όμως ο άσος δεν μας ικανοποιεί.

2622. ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Με θετικό μομέντουμ πήγε στη διακοπή η Γκιμαράες, 3-0-1 ο απολογισμός της στα τελευταία τέσσερα, δυσκολεύεται πάντως αρκετά ως γηπεδούχος (2-2-3). Η Μπενφίκα μετά το στραβοπάτημα στην έδρα της Ουνιάο έκανε δυο συνεχόμενες νίκες επί της Ρίο Άβε και της Νασιονάλ (για το Λιγκ Καπ η δεύτερη), με τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Σπόρτινγκ να βρίσκεται στους 5 βαθμούς. Απέναντι στην προηγούμενη ομάδα του ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Ρουί Βιτόρια, χαμηλό για να ασχοληθεί κανείς το διπλό, ούτε για την κόντρα είμαστε πάντως ιδιαιτέρως ζεστοί.

2623. ΕΛΤΣΕ – ΜΑΓΙΟΡΚΑ

Με δυο συνεχόμενα τρίποντα πήγε στη διακοπή η Έλτσε, είχε μείνει χωρίς νίκη στα αμέσως προηγούμενα τέσσερα (0-2-2), βρίσκεται σταθερά στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα. Η Μαγιόρκα μετράει 1-1-1 με τον Πέπε Γκάλβεθ στον πάγκο της (δεν έχει μονιμοποιηθεί ακόμα), βραχνάς τα εκτός έδρας παιχνίδια για τους νησιώτες μέχρι στιγμής, καθώς έχουν απολογισμό 0-3-6 στις μέχρι στιγμής εξόδους τους. Οι φιλοξενούμενοι έχουν εμφανιστεί βελτιωμένοι μετά την αλλαγή στον πάγκο τους, πιστεύουμε πως αδικούνται από τα σετ, υπάρχει χώρος για να δοκιμάσουμε το Χ2 στο 1,95 του Stoiximan.

2624. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΛΕΒΑΝΤΕ

Με τη χειρότερη ομάδα της κατηγορίας θα ανοίξει το λογαριασμό το νέο έτος η Ατλέτικο. Η Λεβάντε είναι δικαίως ουραγός αφού παίζει το χειρότερο ποδόσφαιρο στην Ισπανία ενώ επιπλέον θα έχει και τρεις σημαντικές απουσίες εκ των οποίων ο 1ος σκόρερ της, Ντεΐβερσον. Την πήραν χαμπάρι και οι εταιρίες την Ατλέτικο με τις αποδόσεις γιαwintonilκαι τη συνδυαστική νίκη της μεunder3,5 να προσφέρονται πολύ χαμηλά και να μην έχουν καμία απολύτως αξία. Αντιθέτως, τα σκορ πολλαπλών επιλογών (1-0/2-0/3-0) πληρώνουν 1,83 στον Stoiximan και μάλλον είναι η πιο αξιόλογη πρόταση από μία αναμέτρηση που έχει ξεκάθαρο φαβορί. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2626. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. – ΠΟΡΤΟ

Ντέρμπι κορυφής αποτελεί η αναμέτρηση ανάμεσα στη Σπόρτινγκ και τη Πόρτο, οι δύο ομάδες φαίνεται πως θα δώσουν μέχρι τέλους μάχη για την κατάκτηση του τίτλου. Οι αποδόσεις σε ένα τέτοιο παιχνίδι θα έπρεπε να είναι πιο μοιρασμένες, ωστόσο οι γηπεδούχοι προσφέρονται ελαφρώς φαβορί κάτι το οποίο δημιουργεί αξία στην κόντρα και το +0,25 των φιλοξενούμενων στην οριακή απόδοση 1,725 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2627. ΜΑΛΑΓΑ – ΘΕΛΤΑ

Τη Θέλτα την κοντράραμε μεσοβδόμαδα αφού μας το επέτρεπαν οι αποδόσεις, από τη στιγμή που στην Ανδαλουσία με τη Μάλαγα, που είναι αλήθεια πως ανεβάζει στροφές τον τελευταίο μήνα (3-2-0), δίνεται αουτσάιντερ δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να τη στηρίξουμε παρά την απουσία του καλύτερου της παίκτη, Νολίτο. Άλλωστε εκτός έδρας είναι μία από τις πιο ικανές ομάδες στην Ισπανία με ρεκόρ 5-2-1 που είναι και η 2η καλύτερη επίδοση μετά την Ατλέτικο. Στα υπόψη το ασιατικό διπλό +0,25 στο 1,875 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ