ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου. Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου.

2322. ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ - ΧΙΡΟΣΙΜΑ

Προτελευταία αγωνιστική για τη δεύτερη φάση της Ιαπωνίας. Η Γκάμπα Οσάκα (5-2-0 εντός) έχασε πολύ εύκολα στον τελικό του Λιγκ Καπ με 3-0 από την Κασίμα. Στο πρωτάθλημα χρειάζεται τη νίκη για να τερματίσει στην πρώτη τριάδα του γενικού βαθμολογικού πίνακα. Η Χιροσίμα (7-0-0 εκτός) συνεχίζει να εντυπωσιάζει μακριά από την έδρα της, κέρδισε με 2-0 την Κόφου και παραμένει στην κορυφή. Θέλει να κάνει δύο νίκες στα τελευταία παιχνίδια για να παραμείνει στην κορυφή. Παιχνίδι που μπορεί να βγάλει καλό ποντάρισμα στο live, αφού αμφότερες θέλουν τη νίκη, βέβαια θα παίζουν ρόλο και τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

2321. ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ - ΜΑΤΣΟΥΜΟΤΟ ΓΙΑΜΑΓΚΑ

Μετά από πέντε σερί ήττες η Βίσελ Κόμπε (3-1-4 στην έδρα της) κέρδισε με 3-1 την αδύναμη Μοντέντιο και σώθηκε. Απογοήτευση από την εικόνα της στη χρονιά και πλέον σχεδιάζει την επόμενη. Η Ματσουμότο (1-1-5 εκτός) χρειάζεται ένα θαύμα για να σωθεί, συγκεκριμένα θέλει δύο νίκες και δύο ήττες της Νιιγκάτα, επίσης θα πρέπει να καλύψει το -8 στη διαφορά των γκολ. Στο live ίσως βγει καλό late goal, αν χάνει η Νιιγκάτα και είναι στην ισοπαλία το συγκεκριμένο ματς.

2324. ΚΑΣΙΜΑ - ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜΑΡΙΝΟΣ

Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που κυνηγούν τη Χιροσίμα στην πρώτη θέση της δεύτερη φάσης. Η Κασίμα κέρδισε το Λιγκ Καπ με το άνετο 3-0 επί της Γκάμπα Οσάκα, αποτέλεσμα που της δίνει ψυχολογία για τη συνέχεια. Απέχει τρεις βαθμούς και ευελπιστεί σε γκέλα της Χιροσίμα για να τα καταφέρει. Η Γιοκοχάμα επίσης θέλει μόνο νίκη για το θαύμα, αφού χρειάζεται να καλύψει διαφορά δώδεκα γκολ. Λογικά και οι ίδιοι γνωρίζουν ότι δεν γίνεται κάτι τέτοιο, όμως θα παλέψουν για τη νίκη. Αν το παιχνίδι είναι στην ισοπαλία στο τέλος το late goal θα είναι μονόδρομος.

2323. ΚΑΣΙΒΑ - ΤΟΚΥΟ

Αδιάφορη η Κασίβα εδώ και καιρό, όμως συνεχίζει να παίζει ανοιχτά και καλά όπου μπορεί. Κέρδισε στο προηγούμενο ματς με 3-0 τη Σιμίζου. Με τις δύο σερί ήττες η Τόκυο (2-2-3 εκτός) έχει βρεθεί πίσω στη μάχη των πλέι-οφ και χρειάζεται παραπάνω βαθμούς από τη Γκάμπα για να πετύχει τον τελικό της στόχο. Αν κερδίζει η Γκάμπα Οσάκα τη Χιροσίμα, η Τόκυο θα χρειάζεται μόνο νίκη για να παραμείνει ζωντανή, ακόμα ένα παιχνίδι που μπορεί να έχουμε αρκετά καλό ποντάρισμα προς το τέλος του.

2320. NΙIΓΚΑΤΑ - ΣΟΝΑΝ

Ένα βαθμό χρειάζεται για να σωθεί η Νιιγκάτα (2-2-4 εντός), αν και ακόμα και με δύο ήττες στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια λογικά θα σωθεί. Στο προηγούμενο παιχνίδι έχασε με 2-4 από τη Ναγκόγια, παίζοντας άσχημα. Η Σόναν (2-3-2 εκτός) δεν έχει κανένα κίνητρο και παίζει απελευθερωμένα. Στα τελευταία δύο κέρδισε με το ίδιο σκορ (2-1) τις ενδιαφερόμενες και καλύτερες ομάδες από εκείνη Τόκυο και Κασίμα. Δείχνει ότι όταν δεν έχει άγχος παίζει καλύτερα. Το Χ2 στο 1,90 δείχνει να έχει αξία, όπως και το over 2,5 σε –σχεδόν- ίδια απόδοση.

2327. ΟΥΡΑΒΑ - ΚΑΒΑΣΑΚΙ

Η Ουράβα (3-2-1 εντός έδρας) παραμένει στην κορυφή της γενικής βαθμολογίας, όμως υστερεί στην ισοβαθμία από τη Χιροσίμα (λόγω της διαφοράς των γκολ). Άρα θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από τη Χιροσίμα. Η Καβασάκι (3-1-4 εκτός) είναι αδιάφορη, αφού δεν έχει καμία ελπίδα για κάτι το παραπάνω στη σεζόν της. Περιμένουμε η Ουράβα να κερδίσει, καθώς και μεγαλύτερο κίνητρο έχει και ανώτερη ομάδα, ο άσος στο 1,80 είναι αποδεκτός, φυσικά όποιος επιθυμεί μπορεί να περιμένει και το live είτε για κάποιο ποντάρισμα στον άσο είτε για αναμονή για late goal bet αν δεν κερδίζει η γηπεδούχος.

2326. ΝΑΓΚΟΓΙΑ - ΒΕΝΤΦΟΡΕΤ ΚΟΦΟΥ

Ακόμα μία αναμέτρηση μεταξύ αδιάφορων ομάδων, καθώς και οι δύο δεν κυνηγούν τίποτα. Δείχνει λίγο καλύτερη στα τελευταία η Ναγκόγια και έχει τη δύναμη της έδρας, ο άσος του 2,20 είναι αποδεκτός για κάποιον που θέλει να ποντάρει σε ένα αδιάφορο παιχνίδι.

2325. ΜΟΝΤΕΝΤΙΟ ΓΙΑΜ. - ΣΙΜΙΖΟΥ

Αγώνας ανάμεσα σε δύο υποβιβασμένες ομάδες που δεν κυνηγούν τίποτα στο πρωτάθλημα και απλά περιμένουν να τελειώσει, δεν θα μπλέξουμε.

2328. ΤΟΣΟΥ - ΣΕΝΤΑΪ

Ισχύει ότι και στο Ναγκόγια-Κόφου, παιχνίδι μεταξύ αδιάφορων, με τη γηπεδούχο να έχει το ελαφρύ προβάδισμα, δεν θα μπλέξουμε σε τέτοια αναμέτρηση, που ακόμα και οι ίδιοι οι παίκτες δεν ενδιαφέρονται καθόλου.

2330. ΓΕΟΝΑΜ - ΓΚΟΥΑΝΓΚΤΖΟΥ

Ματς ανάμεσα σε δύο αδιάφορες ομάδες, αφού καμία δεν μπορεί να κινδυνεύσει φυσικά, αλλά ακόμα και μία θέση διαφορά δεν έχει καμία ουσιαστική σημασία στη σεζόν τους. Μέχρι τώρα στα πλέι-οφ η Γκουανγκζού δείχνει καλύτερο πρόσωπο και το +0,25 στο 1,80+ δεν είναι άσχημο, όμως δεν θα μπλέξουμε ουσιαστικά σε ένα αδιάφορο παιχνίδι.

2333. ΣΕΟΥΛ - ΣΟΥΓΟΝ

Μάχη για την τρίτη θέση ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τη φιλοξενούμενη Σουγόν (8-8-2 εκτός έδρας) να έχει το πάνω χέρι, αφού έχει διαφορά τριών βαθμών από την αντίπαλο της. Όμως οι εμφανίσεις και τα αποτελέσματα της μέχρι τώρα στα πλέι-οφ (0-1-1) προβληματίζουν και πρέπει να ανακάμψει άμεσα αν θέλει να κρατήσει την τρίτη θέση. Η Σεούλ (8-7-3 εντός έδρας) σε αντίθεση με την αντίπαλο της έχει δείξει καλά στοιχεία στα πλέι-οφ και δικαίως απέχει μόλις τρεις βαθμούς από την προνομιούχο τρίτη θέση. Με βάση την εικόνα των δύο ομάδων μέχρι τώρα στα πλέι-οφ το 1,80 του Draw No Bet δείχνει να έχει αξία.

2334. ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΤΖΕΤΣ - ΣΙΔΝΕΪ ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ

Οι Νιουκάστλ Τζετς (3-0-1) κέρδισε τη Μέλμπουρν Σίτι με 2-3 εκτός έδρας παίζοντας καλά. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 22’ με 2-0, από το 58’ μέχρι το 79’ έκανε την εντυπωσιακή ανατροπή. Έχει δείξει αρκετά καλά δείγματα μέχρι τώρα, κάτι που δεν περιμέναμε. Οι Σίδνεϊ Γουόντερερς (1-1-2) έκαναν την πρώτη τους νίκη επί του Περθ με 1-0, δικαιότατη νίκη αφού ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Τους αδικεί το σκορ, αφού έπρεπε να είναι πιο άνετη η επικράτηση τους (14-5 τα σουτ, 7-0 τα σουτ που βρήκαν στόχο. Παρότι οι δύο ομάδες δεν σκοράρουν ιδιαίτερα πολύ, το GG στο 1,80 δείχνει fair, σε αντίθεση με τις τιμές του διπλού που βρίσκονται κοντά στο 2,00 και οδηγούν την αξία στο 1Χ του 1,75.

2335. ΟΥΛΣΑΝ - ΝΤΑΕΤΖΕΟΝ

Από το πουθενά ελπίδες σωτηρίας για τη Νταέτζεον, έχει κάνει δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στα πλέι-οφ και απέχει έξι βαθμούς από τα μπαράζ και Μπουσάν. Στις τρεις αγωνιστικές που παραμένουν αν εκείνη μαζέψει τους απαραίτητους βαθμούς και η Μπουσάν όχι τότε μπορεί να καταφέρει το θαύμα και να μην υποβιβαστεί αυτόματα. Η Ουλσάν ουσιαστικά δεν έχει στόχο, όμως όπως τελείωσε και το πρωτάθλημα έτσι και συνεχίζει στα πλέι-οφ, δηλαδή με καλό και ανοιχτό ποδόσφαιρο και εξίσου καλά αποτελέσματα. Ευελπιστούμε το συγκεκριμένο παιχνίδι να είναι στην ισοπαλία ή να κερδίζουν οι γηπεδούχοι στο 70’ ώστε να παίξουμε ένα αρκετά καλό late goal bet.

2360. ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ - ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ

Από δυο σερί ήττες έρχεται η Ανταλιασπόρ, πραγματοποιεί πάντως αρκετά καλή εκκίνηση στο πρωτάθλημα (4-2-4 συνολικά) και στην έδρα της δεν έχει άλλη ήττα, πλην εκείνης στο πιο πρόσφατο από τη Μπεσίκτας (2-2-1 εντός). Η Καϊσερισπόρ, έπειτα από πέντε συνεχόμενες ήττες έχει καταφέρει να μείνει αήττητη στα πιο πρόσφατα δυο (1-1-0) και ως τώρα μαζεύει περισσότερους βαθμούς μακριά από το γήπεδό της, παρά ως γηπεδούχους (2-1-2 εκτός). Σωστά μοιρασμένο το σετ, δεν θα πάρουμε θέση.

2350. ΟΥΡΑΛ - ΡΟΣΤΟΦ

Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση η Ουράλ (2-2-2 εντός) η οποία πρόσφατα πέρασε νικηφόρα με σκορ 0-1 και από την έδρα της Σπαρτάκ Μόσχας, αυτή ήταν και η τέταρτη νίκη των γηπεδούχων στα 6 τελευταία τους παιχνίδια (4-1-1), η μοναδική της ήττα ήταν στην Μόσχα από την ΤΣΣΚΑ. Φορμαρισμένη και η Ροστόφ (3-0-3 εκτός) η οποία μετράει 5-0-1 στα 6 τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας, πρόσφατα κέρδισε και την Ντιναμό Μόσχας 1-0 στην έδρα της με αποτέλεσμα να σκαρφαλώσει στη 3 θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι δύο ομάδες αποτελούν τις πλέον φορμαρισμένες στο πρωτάθλημα της Ρωσίας, πιο ασφαλές σημείο το αμφίσκορο, το ματς μπορεί να πάει παντού.

2365. ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ

Από διπλό στη Χάιντενχαϊμ (0-2) έρχεται η Ουνιόν, στο Βερολίνο μέχρις στιγμής ξεχωρίζουν τα GG της (6/7, 4/7 over 2,5, 3/7 over 3,5) , αλλά δεν κερδίζει συχνά (1-4-2), η Νυρεμβέργη (4-5-4, 1-1-4 εκτός) έρχεται από δύο κολλητά 0-0, κόντρα όμως σε αμυντικογενείς ομάδες, τις οποίες απείλησε αλλά ήταν άτυχη στην τελική προσπάθεια. 5/6 over 2,5 και 4/6 GG μετράει εκτός έδρας η ομάδα του Βάιλερ, περιμένουμε ματς με γκολ εκατέρωθεν.

2364. ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ

Με νέο τεχνικό τον Ίλια Γκρούεφ η ουραγός της Τσβάιτε Λίγκα Ντούισμπουργκ (1-3-8, 1-1-3 εντός), μετά την ήττα με 1-0 στο Μόναχο, η 2 της βαθμολογίας Φράιμπουργκ μετράει 7-4-2 και 3-2-1 εκτός. Στο 1,80 το διπλό, θα το αποφύγουμε περιμένοντας να δούμε αν θα αντιδράσουν οι γηπεδούχοι.

2394. ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ - ΛΙΝΤΣ

Ντέρμπι του Γιόρκσαϊρ, περισσότερο καίει τους φίλους της Χάντερσφιλντ (3-6-6, 2-3-2 εντός), εκείνοι της Λιντς (3-7-5, 2-4-1 εκτός) κάπως το σνομπάρουν, επαναπαυόμενοι στις δάφνες του παρελθόντος, από τις οποίες πάντως έχει περάσει πλέον αρκετός καιρός… Οι Terriers έρχονται από σημαντική ισοπαλία στο Ρέντινγκ (2-2), ματς στο οποίο χτύπησαν στην κόντρα δις, τώρα απέναντι στη Λιντς, που έρχεται από την πρώτη νίκη της επί Έβανς (έτρεχε 0-2-4) με το οριακό 1-0 κόντρα στην Κάρντιφ, δεν θα βρει πολλούς χώρους. O πόντος στο “Μαντέσκι” δεν ήταν αρκετός για να κρατήσει ο Πάουελ τη θέση του (η διοίκηση της Χάντερσφιλντ επικαλέστηκε διαφορά φιλοσοφίας), κόντρα στη Λιντς στον πάγκο θα κάτσει ο διευθυντής των ακαδημιών Μαρκ Λίλις, από Δευτέρα αναλαμβάνει ο πρώην προπονητής των ακαδημιών της Ντόρτμουντ Ντέιβιντ Βάγκνερ. Σφιχτό μοιάζει, με πολύ Χ μέσα, το under είναι χαμηλά για να το συζητήσουμε περαιτέρω.

2409. ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Μια ανάσα από τη ζώνη του υποβιβασμού η Μπόρνμουθ, «πληγώνεται» σε κάθε παιχνίδι από την αμυντική της λειτουργία και από το επιθετικό της στυλ. Σταθερά δέχεται γκολ, ενώ οι πολλές και σημαντικές της απουσίες δεν την αφήνουν να ορθοποδήσει. Έναν πόντο πιο κάτω και εντός ζώνης υποβιβασμού βρίσκεται η Νιουκάστλ, τα αποτελέσματα της οποία δεν δείχνουν να «κουνιέται». Δεν είναι όμως έτσι ακριβώς, έχει σταθεί πολύ άτυχη ειδικότερα στα δύο τελευταία, δημιουργεί πολλές τελικές και έχει κυκλοφορία της μπάλας, όμως για διάφορους λόγους δεν έχει πάρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Εξάποντο το ματς, θα δώσουμε όμως το προβάδισμα στις «καρακάξες», κάποια στιγμή θα «γυρίσει» η τύχη, κόντρα σε μια Μπόρνμουθ που δέχεται γκολ από συνήθεια. 2,00 η απόδοση του ασιατικού διπλού +0,25 στην Βet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2467. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Με την ψυχολογία στα ύψη Πανιώνιος και Πλατανιάς, θα ψάξουν τους βαθμούς της νίκης, ώστε να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία. Σε χαμηλό τέμπο και χωρίς πολλές φάσεις κυλούν τα εντός έδρας παιχνίδια των «κυανέρυθρων», ενώ και οι Κρητικοί δυσκολεύονται στο γκολ μακριά από τα Χανιά. Πιθανότατα θα δούμε παιχνίδι σε παρόμοιο μοτίβο, με το under 2,25, το οποίο ευνοείται και από την παράδοση, να έχει τον πρώτο λόγο στο 1,725 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2412. ΠΑΡΙ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 93

Ντερμπάκι στο Παρίσι, αμφότερες νεοφώτιστες με πολύ τσαμπουκά, 1-10-2 (1-6-0 εντός) μετράει η βασίλισσα της ισοπαλίας FC Παρί, 3-2-1 εκτός ο Ερυθρός Αστέρας. 0-0/1-1.

2473. Ι.ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ - ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ

Τέσσερις νίκες στα πιο πρόσφατα έξι παιχνίδια της έχει συμπληρώσει η Μπασακσεχίρ (4-1-1), με αποτέλεσμα να έχει σκαρφαλώσει στην 5η θέση της βαθμολογίας, η Τραμπζονσπόρ έπειτα από τέσσερις συνεχόμενες ήττες έχει καταφέρει να μείνει αήττητη στα πιο πρόσφατα δυο (1-1-0) και μακριά από το σπίτι της σκοράρει και παίρνει αποτελέσματα με μεγαλύτερη ευκολία (3-0-2 εκτός, 3/5 GG & over 2,5), ενώ επιβεβαιώθηκε η τιμωρία του προέδρου της ο οποίος μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Γκαζιαντέπ, κλείδωσε τους διαιτητές στα αποδυτήρια, διαμαρτυρόμενος για τα σφυρίγματά τους. Σωστό φαβορί στα μάτια μας οι σταθεροί γηπεδούχοι, οι φιλοξενούμενοι πάντως είναι ικανοί για το καλύτερο και το χειρότερο και αν βρεθούν σε καλή μέρα μπορούν να κάνουν τη ζημιά, προς το over 2,5 στο 2,025 της Bet365 στρεφόμαστε, με τις δυο ομάδες να επιδεικνύουν επιθετικές αρετές ως τώρα στο πρωτάθλημα.

2428. ΚΙΚΕΡΣ ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗΣ - ΜΑΪΝΤΖ Β’

Οι Κίκερς Στουργκάρδης (2-2-3 εντός) συμπλήρωσε έξι σερί ήττες και δείχνει να είναι σε πρόβλημα. Ο Στέφεν παραιτήθηκε και είναι ενδιαφέρον να δούμε πως θα εμφανιστούν οι παίκτες μετά από αυτό. Τέταρτο δίχως νίκη για τη Μάιντζ Β (2-2-3 εκτός) που δεν δείχνει να περνάει την καλύτερη της πορεία στα τελευταία παιχνίδια. Μέτρια σε όλα της αυτά τα παιχνίδια, 0-0 με την Όσναμπρικ στο πιο πρόσφατο. Περίεργο παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ντεφορμέ ομάδες που έχουν δεδομένη διαφορά ποιότητας. Αν η γηπεδούχος δεν είχε την παραίτηση του Στέφεν το Χ2 του 1,80+ θα ήταν επιλογή μας, τώρα θα απέχουμε.

2430. ΜΑΓΔΕΜΒΟΥΡΓΟ - ΠΡ. ΜΟΥΝΣΤΕΡ

Το Μαγδεμβούργο (5-1-1 εντός) έπαιξε καλά και στάθηκε αξιοπρεπώς στη Δρέσδη, αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάποιον βαθμό, καθώς έχασε με 2-3. Είχε να ηττηθεί πέντε παιχνίδια και συνολικά παρουσιάζει ιδιαίτερα καλή εικόνα, ειδικά στην έδρα της. Η Μίνστερ (3-4-0 εκτός) παραμένει στη δεύτερη θέση με την αρκετά εύκολη νίκη της με 2-0 επί της Χόλσταϊν Κίελ. Μάχη ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες που θα παλεύουν για τον ίδιο στόχο μέχρι το τέλος λογικά. Το GG στο 1,83 φαίνεται να έχει αξία. Από σημεία δεν θα μπλέξουμε.

2433. ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ - ΚΙΚΕΡΣ ΒΟΥΡΖ.

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα με τα ίδιο σκορ (1-3) για τη Χάνσα (1-2-4 εντός) που βρίσκεται μόλις μία θέση πριν την τελευταία και παρουσιάζει άσχημη εικόνα εδώ και καιρό. Το κλίμα είναι αρκετά κακό και ο προπονητής δήλωσε ότι αν οι παίκτες πιστεύουν ότι αυτός φταίει ας φύγει. Η Βίρτσμπουργκ (3-3-1 εκτός) έμεινε στο 2-2 με την Άαλεν, παρότι ήταν μπροστά μέχρι το 70’ με 2-0. Η Χάνσα σηκώνει κόντρα, εμείς θα το αφήσουμε για το live.

2432. ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΚΟΛΩΝΙΑΣ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ Β’

Η Φορτούνα (3-2-2 εντός) είναι τρία ματς αήττητη, στο τελευταίο έφερε 1-1 με τη Χάλεσκερ, παρότι είχε προηγηθεί και ισοφαρίστηκε στο 81’. Ο προπονητής της χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα. Η Βέρντερ Β’ (1-1-5 εκτός) συνεχίζει τα ματς με μεγάλα σκορ, κέρδισε με 3-2 την Τσεμνίστερ και συμπλήρωσε πέντε συνεχόμενα over 2,5. Έφεση στο σκοράρισμα έχει και η γηπεδούχος με 4/6 over στα τελευταία ματς της. Το συγκεκριμένο γεγονός βρίσκεται στο 1,75 στην Bet365 και το έχουν ποντάρει ήδη τα Young Guns .

2434. ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΚΙΕΛ - ΣΟΝΕΝΧΟΦ

Τρίτη σερί ήττα για την ουραγό Χόλσταϊν Κίελ (1-3-3 εντός) που παρουσιάζει κάκιστο πρόσωπο μέχρι σήμερα. Στο τελευταίο έχασε πανεύκολα με 0-2 από τη Μούνστερ, χωρίς να κάνει τίποτα στον αγώνα για να δικαιούται κάτι. Ακριβώς σε αντίθετη κατάσταση βρίσκεται συνολικά η Σόνενχοφ (4-2-1 εκτός) που παραμένει στην τρίτη θέση και βάζει υψηλότερους στόχους με τις εμφανίσεις της. Έχει συμπληρώσει εννιά παιχνίδια δίχως ήττα (5-4-0), που έκοψε το σερί των τριών νικών με το 1-1 με την Κότμπους, παρότι ήταν καλή. Πιστεύουμε ότι το 1,75 του Χ2 είναι εκτός πραγματικότητας και ήδη έχει επιλεγεί από τους Young Guns με ιδιαίτερα καλό ποντάρισμα. Το σωστό line στα μάτια μας είναι –οριακά- το +0,25.

2427. ΑΑΛΕΝ - ΕΡΦΟΥΡΤ

Στο 2-2 έμεινε η Άαλεν (3-4-0 εντός) στο Βίτσμπουργκ, δίκαιο αποτέλεσμα, αφού μπορεί μέχρι το 60’ να μην ήταν καλή, όμως έπειτα κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες και να ισοφαρίσει. Η Έρφουρτ (0-3-4 εκτός) μετά από δύο κάκιστες εμφανίσεις και εύκολες ήττες από Φορτούνα και Όσναμπρικ κέρδισε τους Κίκερς Στουτγκάρδης με 1-0 και τώρα θέλει να σπάσει το ρόδι και εκτός έδρας που ακόμη δεν έχει νίκη. Λείπει ο πρώτος σκόρερ Κάμλοτ (13 συμ./5 γκολ) και δυσκολεύει ακόμα περισσότερο το έργο της. Απλά δίκαιο θα χαρακτηρίζαμε το 1,85 του άσου.

2431. ΤΣΕΜΝΙΤΣΕΡ - ΑΟΥΕ

Ντέρμπι με μεγάλη αντιπαλότητα, αναμένεται ο κόσμος να είναι πολύς. Η Τσεμνίτσερ έχασε με 2-3 από τη δεύτερη ομάδα της Βέρντερ, έπαιξε άσχημα όπως στα περισσότερα εκτός έδρας παιχνίδια της. Η Άουε γλύτωσε τον βαθμό στο τέλος του αγώνα με τη Βέχεν (1-1), δεν έπαιξε καλά και ακόμα και αν έχανε δεν θα μας έκανε εντύπωση. Δείχνει να περνάει μία μικρή περίοδο ντεφορμαρίσματος. Δεν θα μπλέξουμε στο ντέρμπι, η λογική λέει ότι θα έχει λίγα γκολ, αλλά την ίδια σκέψη έχουν και οι μπουκ.

2429. ΚΟΤΜΠΟΥΣ - ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ Β’

Αήττητη με τον Μιριούτα στον πάγκο η Κότμπους (1-2-4 εντός), στο τελευταίο κράτησε το 1-1 απέναντι στην ανώτερη Σόνενχοφ παίζοντας καλή άμυνα. Φάνηκε να είναι ευχαριστημένη με την ισοπαλία και δεν ήθελε να ρισκάρει παραπάνω. Η δεύτερη ομάδα της Στουτγκάρδης (1-1-5 εκτός) συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις και τις νίκες, στο τελευταίο κέρδισε με 3-1 τη Χάνσα και εντός έδρας δείχνει πολύ δυνατή, σε αντίθεση μακριά από αυτή, κάτι που θέλει να διορθώσει. Κάτω από το 1,90 ο άσος και δεν καταλαβαίνουμε τον λόγο, δεν έχει το εύκολο γκολ και ταυτόχρονα την εύκολη νίκη η γηπεδούχος, αλλά δεν θα την κοντράρουμε αφού εκτός έδρας χάνεται η Στουτγκάρδη Β.

2469. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964 - ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904

Δεν κατάφερε ούτε σε αυτό το παιχνίδι να δείξει θετικά δείγματα ο Πανσερραϊκός (1-1-3), αφού έχασε με 0-1 από την Κέρκυρα και φανέρωσε αρκετές αδυναμίες. Έχει πολλά πράγματα να διορθώσει ο Μάκης Κατσαβάκης αν θέλει η ομάδα του να βρεθεί ψηλά στη βαθμολογία. Η Αναγέννηση Καρδίτσας (3-1-2) κέρδισε με 2-1 τα Τρίκαλα στο τοπικό ντέρμπι και η ψυχολογία της ανέβηκε κατακόρυφα. Αν η ομάδα της Καρδίτσας δεν ήταν παραδοσιακά αδύναμη εκτός έδρας το Χ2 στο θα αποτελούσε επιλογή, τώρα θα περιμένουμε την έναρξη του αγώνα.

2589. ΧΑΝΙΑ Α.Ο. - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005

Τα Χανιά (2-1-3) έπαιξαν πραγματικά άσχημα στην Αθήνα με την Καλλιθέα και ηττήθηκαν εύκολα με 0-2. Συνολικά η εικόνα της ομάδας της Κρήτης είναι μετριότατη και χρειάζεται άμεση ανάκαμψη. Το παιχνίδι με την Παναχαϊκή (2-2-1) θα γίνει στο Παγκρήτιο. Η ομάδα της Πάτρας έπαιξε μέτρια με τη Ζάκυνθο και δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη παρότι δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες, έμεινε στο 0-0. Μέχρι τώρα αποδίδει καλύτερα εκτός έδρας (2-0-1) με καλές εμφανίσεις, πιστεύουμε κάτι παρόμοιο θα κάνει και στο Παγκρήτιο, με το Χ2 στο 1,70.

2468. ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ

Για το 0-0 πήγε να παίξει με την Παναχαϊκή η Ζάκυνθος (1-2-3) και τα κατάφερε, βέβαια χρειάστηκε τη βοήθεια της τύχης ώστε να μπορέσει να πάρει το βαθμό, αφού η αντίπαλος της ήταν εμφανώς καλύτερη. Η Κέρκυρα (4-0-1) παίζει συνεχόμενα καλά, κέρδισε με 1-0 τον Πανσερραϊκό εντός έδρας και παραμένει μόνη στη δεύτερη θέση. Ντέρμπι του Ιονίου το συγκεκριμένο ματς, όμως το διπλό είναι καθαρό φαβορί του 2,00, λογικό αφού υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας στο συγκεκριμένο ζευγάρι.

2476. ΟΥΦΑ - ΑΜΚΑΡ ΠΕΡΜ

Άμεση η επιστροφή στις ήττες για την Ούφα η οποία μετά το 1-0 επί της Κρίλια έχασε εύκολα 2-0 στην έδρα της ΤΣΣΚΑ, 1-1-4 ο εντός έδρας απολογισμός της , τα 4 από τα 6 under 2,5. Σε μέτρια αγωνιστική κατάσταση η Άμκαρ (1-1-4 εκτός) η οποία στο τελευταίο της παιχνίδι επικράτησε 1-0 της Τέρεκ πετυχαίνοντας έτσι την πρώτη φετινή εντός έδρας νίκη της. Αμφότερες δεν πείθουν καθόλου φέτος και βάσει ρόστερ βράζουν στο ίδιο καζάνι, πάμε παρακάτω.

2485. ΠΕΣΚΑΡΑ - ΤΕΡΝΑΝΑ

Έπειτα από τρεις σερί νίκες, η Πεσκάρα τα βρήκε σκούρα απέναντι στη Νοβάρα, εγκλωβίστηκε στην πολυπρόσωπη άμυνα των αντιπάλων γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 0-1 και θέλει πλέον να επιστρέψει στα τρίποντα στην ισχυρή της έδρα (4-1-0 εντός). Η Τερνάνα (1-0-4 εκτός) παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία και εδώ και έξι ματς εναλλάσσει νίκη με ήττα (3-0-3). Ποιοτικότερη ομάδα και φαβορί της αναμέτρησης η Πεσκάρα, οριακά αποδεκτό το 1,80 του Stoiximan.

2482. ΚΑΛΙΑΡΙ - ΜΟΝΤΕΝΑ

Στην κορυφή της βαθμολογίας βρέθηκε εκ νέου η Κάλιαρι, χάρη στο εντός έδρας 2-0 επί της Βιτσέντζα και θέλει τώρα να επεκτείνει το θετικό σερί στο γήπεδό της, όπου και μετράει 6 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις (5/6 over 2,5, 4/6 GG). Η Μόντενα (0-2-3 εκτός) έρχεται από δυο σερί ισοπαλίες και θα προσπαθήσει με μαζική άμυνα να διαφυλάξει τα μετόπισθεν. Στο 1,60 ο άσος κρίνεται χαμηλός, μπορούμε όμως να πάμε εναλλακτικά στο ενδεχόμενο η Κάλιαρι να φτάσει πρώτη στα δυο τέρματα στο 1,88 του Stoiximan , με τους γηπεδούχους να το έχουν επιβεβαιώσει σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια τους ως τώρα.

2481. ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ - ΑΣΚΟΛΙ

Είχε δύσκολη αποστολή στην έδρα της Κάλιαρι η Βιτσέντζα και τελικά δεν κατάφερε να αποσπάσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα, γνωρίζοντας την ήττα με 0-2, που ήταν η τρίτη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της (1-0-3). Η Άσκολι πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, έχει πια τέσσερις σερί ήττες και επτά συνολικά στο πρωτάθλημα (3-1-7 συνολικά), ενώ και μακριά από το σπίτι της έχει κατάφερε να μην ηττηθεί μόνο από την ουραγό Κόμο (1-0-4 εκτός), με τον κόουτς Πετρόνε να αποτελεί παρελθόν και τον αντικαταστάτη του να αναζητείται. Χωρίς εντός έδρας νίκη ακόμα η Βιτσέντζα (0-4-1 εντός), συναντάει δυσκολίες απέναντι στις καλά οργανωμένες άμυνες, πάντως απέναντι στην τραγική Άσκολι θεωρούμε ότι θα καταφέρει να βρει λύση, αλλά θα θέλαμε κάτι καλύτερο από το 1,85 του άσου για να ασχοληθούμε.

2484. ΝΟΒΑΡΑ - ΜΠΡΕΣΙΑ

Εξαιρετική τον τελευταίο καιρό η Νοβάρα, συμπλήρωσε πέντε παιχνίδια χωρίς ήττα (4-1-0) κρατώντας στις νίκες απαραβίαστη την εστία της (5/5 under 2,5, 4/5 NG). Σε εξίσου καλή κατάσταση και η Μπρέσια, στα οχτώ ματς το σερί της χωρίς ήττα (4-4-0), δεν χάνει ούτε στις πιο πρόσφατες τέσσερις εξόδους της (1-3-2 εκτός, 3/6 over 2,5, 4/6 GG). Πολύ αμφίρροπη η αναμέτρηση στα μάτια μας, πιο κλειστό θα περιμέναμε το σετ, με τη Νοβάρα να είναι ομάδα που κερδίζει τα παιχνίδια της στο γκολ, ενώ είχε και μεσοβδόμαδο ματς και θα είναι πιο επιβαρυμένη σε σχέση την αντίπαλο.

2486. ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ - ΛΙΒΟΡΝΟ

Σημαντικό τρίποντο απέσπασε η Προ Βερτσέλι στο εκτός έδρας ματς με την Άσκολι, απομακρύνθηκε έτσι από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Η Λιβόρνο επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, δεύτερη νίκη στα τελευταία τρία το 2-0 επί της Τράπανι, ωστόσο έχει μείνει άσφαιρη στις πιο πρόσφατες τρεις εξόδους της (2-1-2 εκτός). Ο πρώτος λόγος ανήκει στους φιλοξενούμενους, ωστόσο θα θέλαμε κάτι καλύτερο από το 2,40 στο διπλό για να ασχοληθούμε σοβαρά, από τη στιγμή που μακριά από το γήπεδό τους δεν είναι και τόσο πειστικοί.

2480. ΒΙΡΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΑ - ΚΟΜΟ

Για έξι παιχνίδια έχει κατορθώσει να διατηρήσει απαραβίαστη την εστία της η Εντέλα, μετρώντας στο διάστημα αυτό δυο νίκες με 1-0 και τέσσερις ισοπαλίες με 0-0. Η Κόμο έμεινε για έκτο σερί ματς μακριά από τα τρίποντα (0-2-4), με τη δεινή βαθμολογική της θέση (22η, 1-4-6 συνολικός απολογισμός) να οδηγεί τη διοίκηση της ομάδας στην απόφαση για αντικατάσταση του Κάρλο Σαμπατίνι από τον Τζιανλόυκα Φέστα στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Αποτελεσματική η Εντέλα στο γήπεδό της (3-1-1εντός), βρίσκει τον τρόπο να παίρνει τα αποτελέσματα, κοιτάμε προς τα σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη το 1-1, αλλά θα ήμασταν πιο ζεστοί αν δεν υπήρχε η αλλαγή στον πάγκο των φιλοξενούμενων, εξέλιξη που μπορεί να φέρει αλλαγή ψυχολογίας στις τάξεις τους.

2487. ΤΡΑΠΑΝΙ - ΣΠΕΤΣΙΑ

Σε ελεύθερη πτώση η Τράπανι, έχει συμπληρώσει πια τέσσερις σερί ήττες με 11 γκολ παθητικό στο διάστημα αυτό, πλησιάζοντας επικίνδυνα προς τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Η Σπέτσια έχει κολλήσει επιθετικά, με αποτέλεσμα να μετράει τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες, έχοντας μείνει με μόλις ένα τρίποντο στα πιο πρόσφατα έξι παιχνίδια της (1-4-1). Σε αποδόσεις φαβορί προσφέρονται οι φιλοξενούμενοι, δεν βλέπουμε κάποια αξία στις τιμές αυτές.

2483. ΛΑΤΙΝΑ - ΤΣΕΖΕΝΑ

Από τρία ματς χωρίς τρίποντο (0-1-2) έρχεται η Λατίνα, στο τελευταίο μάλιστα ηττήθηκε από τη Μπρέσια εξαιτίας ενός πέναλτι στα τελευταία λεπτά, με το παιχνίδι αυτό να αποτελεί και το κύκνειο άσμα του Ιουλιάνο στον πάγκο της ομάδας, με τον αντικαταστάτη του να ακούει στο όνομα του Μάριο Σόμα. Η Τσεζένα δεν χάνει στα πιο πρόσφατα τέσσερα (3-1-0), δίνοντας πάντως τα τρία εξ αυτών μπροστά στο κοινό της, ενώ μακριά από το σπίτι της δεν είναι και τόσο αποτελεσματική (1-2-2 εκτός). Σωστά τα σετ που κυκλοφορούν, η αλλαγή στον πάγκο των γηπεδούχων περιπλέκει την κατάσταση, δεν θα πάρουμε θέση.

2496. ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΚΟΛΩΝΙΑ

Νίκη ψυχολογίας ψάχνει η Λεβερκούζεν καθώς στα τελευταία της παιχνίδια στάθηκε αρκετά άτυχη. Οι φιλοξενούμενοι μακριά από το σπίτι τους πήραν κάποια αποτελέσματα στην αρχή της χρονιάς όμως τελευταία αντιμετωπίζουν με γάλο πρόβλημα, εδικά στα μετόπισθεν. Χαμηλός ο άσος, προτιμότερο να συνδυάσουμε με το over 2,5, επιλογή η οποία προσφέρεται στο 2,10 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2499. ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ - ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ.

Με στόχο να βάλει φρένο στον κατήφορο της Χόφενχαϊμ προσλήφθηκε ο Χουμπ Στέφενς, ο οποίος έδωσε λόγους στους ιθύνοντες της ομάδας για να αισιοδοξούν. Στο ντεμπούτο του απέσπασε δίχως προβλήματα το βαθμό της ισοπαλίας με 0-0 από ην Κολωνία. Τερμάτισε τη νικηφόρα πορεία της Μπάγερν η Άιντραχτ χάρη στην εξαιρετική αμυντική της λειτουργία, κρατώντας την στο μηδέν, όμως γενικότερα δεν πείθει ιδιαίτερα με τις τελευταίες εμφανίσεις της. Αν η Χόφενχαϊμ θέλει να σωθεί, οφείλει παιχνίδια όπως αυτό με την ομάδα της Φρανκφούρτης να τα κερδίζει στο σπίτι της και με το Στέφενς στο τιμόνι σίγουρα είναι ικανή να το πετύχει. Ήρθε η ώρα για την πρώτη εντός έδρας νίκη της ομάδας, αλλά και του Ολλανδού. Στο 2,15 προσφέρεται ο άσος στην Bet365, περισσότερη ασφάλεια δίνει ο -0,25 ασιατικό άσος στο 1,90 της ίδιας εταιρίας. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2495. ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ

Το απογοητευτικό ξεκίνημα της Γκλάντμπαχ ανήκει για τα καλά στο παρελθόν, καθώς τα «πουλάρια» με τον Αντρέ Σούμπερτ στο τιμόνι μετρούν έξι διαδοχικές νίκες και έφτασαν στις ευρωπαϊκές θέσεις. Στόχος να διευρύνουν το σερί, αλλά απέναντι τους έχουν την πιο σκληροτράχηλη και αμυντικογενή ομάδα της Μπουντεσλίγκα. Η Ίνγκολσταντ αν και νεοφώτιστη τα πηγαίνει περίφημα φέτος και ειδικά μακριά από την έδρα της, όπου έχει μόλις μία ήττα σε έξι εξόδους. Θα βάλει δύσκολα και στην Γκλάντμπαχ, όμως στο τέλος πιστεύουμε πως θα λυγίσει. Στο ελκυστικότατο 2,38 βρίσκουμε το συνδυασμό άσου και under 3,5 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2497. ΜΑΪΝΤΖ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Η Μάιντζ δεν είναι καλά τελευταία κάτι το οποίο δεν περνά απαρατήρητο, μπορεί να σκοράρει εύκολα αλλά στα μετόπισθεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα. Η Βόλφσμπουργκ από την άλλη προέρχεται από 3 συνεχόμενες νίκες, διαθέτει καλή ψυχολογία και θέλει να βελτιώσει τις εκτός έδρας επιδόσεις της με στόχο να παραμείνει στην πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πινάκα. Στο 2.05 η νίκη των φιλοξενούμενων στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2498. ΜΠΑΓΕΡΝ - ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ

Χωρίς καμία αμφιβολία η Μπάγερν Μονάχου αποτελεί το απόλυτο φαβορί της αναμέτρησης. Η άμυνα των φιλοξενούμενων έπεσε θύμα πολύ χαμηλότερου βεληνεκούς επιθετικών γραμμών, κάτι το οποίο προδιαγράφει ακόμα μια νίκη των γηπεδούχων με μεγάλη διαφορά τερμάτων. Σωστά διαβασμένα τα όρια στα χάντικαπ, παρόλα αυτά ο ασιατικός άσος -2,75 της Bet365 στην απόδοση 1,975 θα περάσει. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2503. ΝΙΕΤΣΙΕΤΖΑ - ΠΟΝΜΠΕΣΚΙΤΖΙΕ

Επιστροφή στις νίκες για τη Νιετσιέτζα (3-2-1 εντός) με 1-0 επί της Κορόνα εκτός έδρας. Έξι συνεχόμενα under 2,5 για τη Νιετσιέτζα που παίζει όλα της τα παιχνίδια κλειστά. Η Πονμπεσκίτζιε (3-4-1 εκτός) συμπλήρωσε πέντε ματς αήττητη και δείχνει να έχει πατάει καλά στα τελευταία παιχνίδια. Περιμένουμε ακόμα ένα κλειστό παιχνίδι και με λίγα γκολ, το under 2,5 δίνει 1,75 και δείχνει να έχει αξία.

2522. ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ - ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Αδίκησε τον εαυτό της η Σάντερλαντ (1-3-7) στην επίσκεψή της στο Λίβερπουλ για το ματς με την Έβερτον. Είχε δύο δοκάρια στην αρχή του παιχνιδιού, πριν δεχτεί το γκολ στο 19’, φάση που ξεκίνησε από τα πόδια του δικού της γκολκίπερ. Στο 31’ το 2-0, όμως μείωσε σε καίριο σημείο (45+4’) και αναθάρρησε. Μάλιστα κατάφερε να ισοφαρίσει στο 50’, όμως από κει και έπειτα…τραγωδία. Η άμυνά της έγινε σμπαράλια, κατάφερε να δεχτεί τέσσερα γκολ μέσα σε διάστημα 20 λεπτών (55’-75’). Παραμένει ουραγός στην Πρέμιερ. Δεν δυσκολεύτηκε η Σαουθάμπτον (4-5-2) στο εντός έδρας ματς με την Μπόρνμουθ, νίκησε εύκολα με 2-0. Μόνο για ένα ημίχρονο ήταν πολύ καλή, απλά διαχειρίστηκε το προβάδισμά της στο άλλο. Για επτά αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις, 1-4-0 εκτός έδρας. Σημαντική η απουσία του βασικού μέσου Γουανιάμα (10 αγ.). Πολύ μικρά τα 1,75 του διπλού, έστω και αν η άμυνα της Σάντερλαντ τρώει γκολ και από τη μεικτή Betblog ! Πάσο.

2521. ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ - ΣΟΥΟΝΣΙ

Σχεδόν πάντα έχουν γκολ τα παιχνίδια της Νόριτς φέτος, έχει σημειώσει 11/14 αμφίσκορα σε όλες τις φετινές της αναμετρήσεις (9/11 στην Πρέμιερ, 4/5 GG εντός). Αναμφισβήτητα καλύτερο σύνολο η Σουόνσι, όμως δεν αντικατοπτρίζεται στη βαθμολογία, στην οποία παραμένει χαμηλά. Έχουν γκολ τα παιχνίδια της εκτός έδρας (4/5 GG). Aν και το σετ αποδόσεων θα έπρεπε να είναι πιο ισορροπημένο, θα προτιμήσουμε στο αμφίσκορο (1,73/ Stoiximan), τα λένε όλα τα στατιστικά της Νόριτς. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2518. ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΕΒΕΡΤΟΝ

Η ήττα από τη Γουότφορντ επανέφερε στην πραγματικότητα τη Γουέστ Χαμ, η οποία μπορεί να είναι ο φονέας των γιγάντων στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, όμως κόντρα σε ομάδες των κυβικών της δεν είναι το ίδιο αποτελεσματική. Παρόλα αυτά, σκοράρει και δέχεται γκολ με συνέπεια κατά τη φετινή σεζόν. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για την Έβερτον. Τα «ζαχαρωτά» φανέρωσαν ορισμένες από τις επιθετικές τους αρετές στο παιχνίδι με τη Σάντερλαντ και είναι βέβαιο πως στο Λονδίνο θα κυνηγήσουν τη νίκη προκειμένου να «χτίσουν» ψυχολογία ενόψει της συνέχειας. Πιθανό τοover2,5, το οποίο ευνοείται και από τα στατιστικά των δύο ομάδων. Στο 1,75 προσφέρει ο Stoiximan τη συγκεκριμένη επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2519. ΛΕΣΤΕΡ - ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ

Θα καταντήσουμε γραφικοί με το κλισέ «το χαβά της η Λέστερ», αλλά η ομάδα του Ρανιέρι (6-4-1) κάνει τα πάντα για να μας τρελάνει φέτος. Ακόμη μία ανατροπή στο νικηφόρο 1-3 στην έδρα της Γουέστ Μπρομ, μάλλον παίρνει δύναμη όταν βρίσκεται πίσω στο σκορ, έχει κατακτήσει δέκα βαθμούς άπαξ και δεχτεί πρώτη το γκολ. Από κοντά και ο φορ της Βάρντι, σπάει όλα τα ρεκόρ, όγδοο σερί ματς που σκοράρει. Εξαιρετική η Γουότφορντ (4-4-3) στο 2-0 επί της Γουέστ Χαμ, καλύτερή της φετινή εμφάνιση, γενικώς πρόκειται για μια σκληροτράχηλη ομάδα. Μόνο τρεις οι ήττες της, οι δύο από Σίτι και Άρσεναλ, ενώ εκτός έδρας το πάει μια χαρά (2-2-1). Χαμηλές οι αποδόσεις για τη Λέστερ, αλλά ποιος μπορεί να κοντράρει τέτοιο μομέντουμ; Αν θα ποντάραμε κάπου, θα ήταν στο anytime του υπερφορμαρισμένου Τζέιμς Βάρντι (2,50/ Stoiximan).

2520. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ

Αποδεδειγμένα έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα η Γιουνάιτεντ, προβληματίζει με τη λειτουργία της από τη μέση και μπροστά, υπάρχει γκρίνια από τον κόσμο της, ζητάει γκολ και θέαμα. Τουλάχιστον αμυντικά είναι «στρωμένη», εντός έδρας έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ σε πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος. Ομάδα που αγωνίζεται πολύ καλύτερα εκτός έδρας η Γουέστ Μπρομ υπό τις οδηγίες του Πιούλις, «σφιχτή» άμυνα και αντεπιθέσεις το πλάνο της, καμία από τις πέντε επισκέψεις της δεν ξεπέρασε τα δύο γκολ. Ύπουλη η Γουέστ Μπρομ, μη ξεχνάμε τα δυο συνεχόμενα πρόσφατα διπλά στο «Ολντ Τράφορντ», θα προτιμήσουμε πάντως τα λίγα γκολ, 1,925 η απόδοση του under 2,5 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2590. ΘΕΛΤΑ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Από τη μία έχουμε την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, Θέλτα, που κάνει πορεία πρωταθλητισμού (3η θέση με ρεκόρ 6-3-1) σκοράρει με ευχέρεια (3η καλύτερη επίθεση με 21 γκολ) και παίζει πολύ όμορφο ποδόσφαιρο σε κάθε αγώνα της. Στην αντίπερα όχθη έχουμε τη Βαλένθια που παρά τα θετικά αποτελέσματα της δεν πείθει κανέναν με την εικόνα της μέσα στο γήπεδο. Ωστόσο ο άσος στο 1,85 δεν έχει καμία απολύτως αξία, μάλλον καλύτερη είναι η ενασχόληση με τα γκολ και τον συνδυασμόGG&over2,5 στο 2,05 ( Stoiximan ). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2526. ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ - ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ

Θετικός ο πόντος (0-0) στο Μπέρμιγχαμ για τη Μπλάκμπερν (3-7-5, 2-3-2 εντός), είχε προηγηθεί το 0-2 στο “Έλαντ Ρόουντ” επί της Λιντς, στην επίθεση της τα περιμένει όλα από τον Ρόουντς, που έχει σημειώσει 8 από τα 14 τέρματα της φέτος στην Τσάμπιονσιπ. Στοπ στο σερί τεσσάρων νικών για τη Μπρέντφορντ (6-2-7, 3-1-3 εκτός), ηττήθηκε από την πιο ουσιαστική Χαλ την Τρίτη με σκορ 0-2. Σε κάθε περίπτωση το σετ (1,90-3,40-4,00) μοιάζει να αδικεί η ομάδα του Κάρσλεϊ, το περιμέναμε πολύ πιο μοιρασμένο, με το ματς να έχει αρκετό Χ μέσα. Πάσο ή Χ2.

2527. ΜΠΟΛΤΟΝ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ

Μαύρο χάλι η Μπόλτον (1-7-7, 1-5-1 εντός), δίκαιη η ήττα με 2-0 στο “Πόρτμαν Ρόουντ” την Τρίτη, ο πεισματάρης –και καλός προπονητής - Λένον δεν παραιτείται αλλά όπως παραδέχθηκε και πριν το ματς με την Ίπσουιτς η ομάδα του στερείται ποιότητας. Τυχερό 1-0 κόντρα στη Γουλβς σημείωσε η Μπρίστολ Σίτι (3-5-7, 1-3-3 εκτός), κόντρα στη ροή του αγώνα το γκολ της στο 45’, στη συνέχεια κράτησε με δυσκολία. Προς τα δεξιά, όπως είναι λογικό, κινείται η αφορά, οι φιλοξενούμενοι πέρασαν οριακά φαβορί. Οι αριθμοί δείχνουν Χ, αλλά η δεινή θέση των γηπεδούχων ίσως τους αναγκάσει να βγουν απελπισμένοι μπροστά στο τέλος αν το ματς είναι ισόπαλο.

2524. ΚΑΡΝΤΙΦ - ΡΕΝΤΙΝΓΚ

Βαλτωμένη επιθετικά η Κάρντιφ (5-7-3, 4-2-1 εντός), τρίτο ματς χωρίς γκολ η ήττα με 1-0 στο Λιντς, έρχεται από πέντε σερί 0-1 γκολ, έξι σερί under 2,5, έτρεχε πάντως 2-4-0 αήττητο, βασιζόμενη στην άμυνα της. Ποιοτικότερη ομάδα η Ρέντινγκ (6-6-3, 3-2-2 εκτός), μετά όμως το ξέσπασμα του Σεπτέμβρη σαν να έπεσε επίπεδο, 0-3-1 μετράει στα τέσσερα πιο πρόσφατα, πληρώνοντας κυρίως κάποιες αμυντικές ατασθαλίες. Προς τα δεξιά πάνε τα λεφτά, λογική κίνηση αλλά δεν θα κοντράρουμε τους Ουαλούς στην ισχυρή έδρα τους.

2528. ΜΠΡΑΪΤΟΝ - ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ

Δείχνει να πλησιάζει η πρώτη ήττα της Μπράιτον (8-7-0, 5-2-0 εντός), πιέστηκε πολύ στο Σέφιλντ από τη Γουένσντεϊ την Τρίτη και ο βαθμός (0-0) ήταν το περισσότερο που θα μπορούσε να πάρει. Τρίτη σερί ισοπαλία για την ομάδα του Χιούτον, όλες οι νίκες της μέχρι στιγμής στο γκολ, στο -0,75 το χάντικαπ της στην Ασία για το ματς κόντρα στην ΜΚ Ντονς (4-2-9, 1-2-4 εκτός) που μπορεί να ζορίζεται με τις μεγάλες (5/5 ήττες κόντρα σε ομάδες της πρώτης εξάδας) αλλά έρχεται από νίκη μεγάλης ψυχολογικής και βαθμολογικής σημασίας κόντρα στην Τσάρλτον (1-0). Στο 1,775 το +1 ασιατικό των φιλοξενούμενων, αν μη τι άλλο προκαλεί…

2532. ΧΑΛ - ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ

Ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε δύο κατά βάση κυνικές ομάδες, που κοιτάνε πρωτίστως τα νώτα τους, σε καλή κατάσταση αμφότερες αφού έρχονται από τέσσερις και τρεις νίκες αντίστοιχα, η Χαλ (9-4-2, 5-2-0 εντός) έχει να χάσει από τις 12 Σεπτέμβρη (6-3-0). Στη μάχη των πάγκων θα δώσουμε ένα πόντο παραπάνω στον Καράνκα, όμως αυτό δεν είναι αρκετό για να ποντάρουμε τη Μίντλεσμπρο (9-3-3, 3-2-2 εκτός) εκτός έδρας σε μοιρασμένο σετ. Με πολύ Χ μέσα.

2531. ΦΟΥΛΑΜ - ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ

Μετά από δύο τεσσάρες η Φούλαμ (5-5-5, 3-2-2 εντός) έχασε καθαρά από την καταφερτζού Μπέρνλι με σκορ 3-1, ζητείται σερί για την ομάδα του Σίμονς αλλά με τον τρόπο που αμύνεται κάτι τέτοιο μοιάζει δύσκολο. Η Μπέρμιγχαμ (7-4-4, 4-2-1 εκτός) αντίθετα είναι εξαιρετική ανασταλτικά, αλλά παίζει εδώ και καιρό στα όρια της και όσο καλή δουλειά και αν κάνει ο Ρόουετ οι “μπλε” δείχνουν σημάδια κοιλιάς, έχοντας μείνει τρία ενενηντάλεπτα χωρίς τέρμα. Επίθεση (καλύτερη της Τσάμπιονσιπ εκείνη της Φούλαμ) εναντίον άμυνας, οριακά σωστό το σετ, αν έπρεπε να διαλέξουμε πάντως θα πηγαίναμε στο +0,25 ασιατικό διπλό, σε τέτοιες μάχες συνήθως η άμυνα είναι εκείνη που επικρατεί στο τέλος.

2530. ΤΣΑΡΛΤΟΝ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ.

Σε ελεύθερη πτώση η Τσάρλτον (2-4-9, 2-2-3 εντός), η αποπομπή Λουθόν δεν έφερε το απαραίτητο ηλεκτροσόκ, με τον υπηρεσιακό Φράι γνώρισε ακόμα δύο ήττες με κάτω τα χέρια, πέντε σερί πλέον αποτυχίες χωρίς καν να σκοράρει, μετά το 2-2-0 στο ξεκίνημα μετράει 0-2-9. Αντίθετα σε εξαιρετικό μομέντουμ η Σέφιλντ Γουένσντεϊ (6-6-3, 2-3-2 εκτός), εννέα ματς (5-4-0) αήττητη, στο 0-0 με την αήττητη ως τώρα Μπράιτον ήταν η ομάδα που άξιζε περισσότερο τη νίκη. Μόνο διπλό υπάρχει εδώ στοιχηματικά.

2525. ΚΠΡ - ΠΡΕΣΤΟΝ

Η ήττα με 1-0 στο Ντέρμπι αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Ράμσεϊ στον πάγκο της ΚΠΡ (5-4-6, 3-3-1 εντός), κάτι λίγο - πολύ προδιαγεγραμμένο από τη στιγμή που είχε προσληφθεί ο εμβληματικός Νιλ Γουόρνοκ σαν “σύμβουλος”. Πλέον ο Γουόρνοκ θα κάτσει στην άκρη του πάγκου (σαν προσωρινός αρχικά, αλλά υποπτευόμαστε ότι αν τα αποτελέσματα είναι καλά θα του δοθεί εύκολα το χρίσμα), ύπουλη αρχή το ματς κόντρα στην Πρέστον (3-7-5, 2-2-3 εκτός), όνομα που δεν φοβίζει αλλά ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης, η οποία έχει να δεχθεί γκολ πέντε ματς (2-3-0). Προσπερνάμε τον άσο - φαβορί, κοιτώντας προς το under, ο Γουόρνοκ περιμένουμε να σφίξει τα λουριά, οι φιλοξενούμενοι όπως πάντα θα κατέβουν με βασικό στόχο να μην δεχθούν γκολ.

2529. ΡΟΔΕΡΑΜ - ΙΠΣΟΥΙΤΣ

Δεν αλλάζει η μοίρα της Ρόδεραμ (2-3-10, 1-2-4 εντός), βγάζει δύσκολο πρόγραμμα αλλά το 0-1-5 στα έξι τελευταία την κρατάει στον πάτο της βαθμολογίας. Η Ίπσουιτς (5-6-4, 2-2-3 εκτός) αντέδρασε κόντρα στη μπόσικη Μπόλτον (2-0), πρώτη νίκη μετά από 0-5-2, σαφώς καλύτερη ομάδα από τους γηπεδούχους, σωστά της δίνεται προβάδισμα για την τελική επικράτηση.

2523. ΓΟΥΛΒΣ - ΜΠΕΡΝΛΙ

Δεν τα κατάφερε στο Μπρίστολ η Γουλβς (5-3-7, 2-2-3 εντός), ηττήθηκε με 1-0 από τη Σίτι, άξιζε πάντως καλύτερης τύχης. Μέτρια μέχρις στιγμής στο “Μολινιού”, κόντρα στην αποτελεσματική Μπέρνλι (9-4-2, 3-3-1 εκτός) που τρέχει 5-1-0 με τον φορ Γκρέι να έχει πάρει το όπλο του το έργο της αναμένεται δύσκολο. Δεν μας κάνει για φαβορί ο άσος, κοιτάμε προς τα δεξιά.

2588. ΧΟΜΠΡΟ - ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ

Μυστήριο παιχνίδι. Η Χόμπρο έχει ξανά επιστροφές βασικών παικτών, αλλά έρχεται από συντριβή που ίσως την επηρεάσει ψυχολογικά. Έκανε νίκη στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι της, αλλά μοιάζει με πυροτέχνημα αν αναλογιστεί κανείς ότι διατηρεί στις τάξεις της ημιεπαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Παρ’ όλα αυτά, εκτός έδρας η Νόρντζελαντ δεν είναι κάτι το τρομερό και το πρόβλημά της είναι η έλλειψη κυκλοφορίας της μπάλας. Η γηπεδούχος με επιστροφές θα μπορέσει να κάνει ζημιά αρκεί να βάλει δύναμη στο παιχνίδι της, την οποία έχει η αντίπαλος. Η φιλοξενούμενη πάλι πρέπει να παίξει μπάλα για να σπάσει την κλειστή άμυνα της Χόμπρο, διότι εδώ οι αντεπιθέσεις δεν περνούν. Μόνο η κόντρα σε κάποιο χάντικαπ της Χόμπρο μπορεί να έχει αξία, δεν είναι για τόσο χαμηλές αποδόσεις εκτός η Νόρντζελαντ, προσπερνάμε.

2585. ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Ντέρμπι κορυφής μεταξύ της φορμαρισμένης Αούστρια των επτά συνεχόμενων νικών σε πρωτάθλημα και κύπελλο και τη Σάλτσμπουργκ που έχασε στο τελευταίο παιχνίδι της στην έδρα της Άλταχ, έχοντας στο αμέσως προηγούμενο διάστημα πέντε σερί νίκες. Η ως τώρα πορεία των δυο ομάδων δεν δικαιολογεί το άνοιγμα των αποδόσεων, σταθερότατη παρουσιάζεται μέχρι στιγμής η Αούστρια, η Σάλτσμπουργκ είναι επιρρεπής στις γκέλες και αυτό της έχει στοιχίσει βαθμολογικά, υπάρχει αξία στο 1Χ στο 1,83 της Bet365.

2615. ΧΑΡΤΣ - ΧΑΜΙΛΤΟΝ

Τρεις σερί νίκες χωρίς καν να δεχτεί τέρμα συμπλήρωσε η Χαρτς, η Χάμιλτον δεν κερδίζει στα πιο πρόσφατα τέσσερα (0-2-2), εκ αντίθετη φόρμα των δυο ομάδων καθιστά τίμιο τον άσο στο 2,00 της Bet365.

2614. ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ - ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ

Σε πολύ καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι, έρχονται από δυο σερί νίκες και συνολικά τέσσερις στην τελευταία πεντάδα αγώνων τους (4-0-1), ενώ στο γήπεδό τους μετρούν 3-2-1 (4/6 over 2,5, 6/6 GG). Η Κιλμάρνοκ έχει τέσσερα τρίποντα στα πιο πρόσφατα επτά παιχνίδια της (4-1-2) και δεν χάνει στις τρεις τελευταίες εξόδους της (2-2-2 εκτός, 3/6 over 2,5, 4/6 GG). Πιεσμένες οι τιμές του άσου, εξαιτίας της πολύ καλής αγωνιστικής κατάστασης των γηπεδούχων, καλή εναλλακτική το GG στο 1,72 της Bet365, βάσει των επιθετικών αρετών των δυο αντιπάλων.

2611. ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ - ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ.

Σε κάμψη βρίσκεται η Αμπερντίν, αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε ματς (0-1-4), ενώ έχει αποτύχει να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν στα τελευταία έξι (4/6 over 2,5, 5/6 GG). Η Νταντί Γιουνάιτεντ (1-0-5 εκτός, πέντε σερί ήττες, 5/6 over 2,5) κατάφερε να βάλει στοπ στο αρνητικό σερί των 10 αγώνων χωρίς τρίποντο στο πρωτάθλημα (0-2-8) χάρη στο εντός έδρας 1-0 επί της Ρος Κάουντι, αλλά η χαρά της δεν κράτησε για πολύ, αφού την Τετάρτη επέστρεψε στις κακές εμφανίσεις και στα αρνητικά αποτελέσματα, γνωρίζοντας την ήττα με 0-3 από τη Χαρτς στα πλαίσια του Λιγκ Καπ. Χαμηλός, πλην δίκαιος, ο άσος, κρατάμε το over 2,5 στο 1,73 του Stoiximan, με τις άμυνες των δυο αντιπάλων να επιτρέπουν πολλές ευκαιρίες τον τελευταίο καιρό.

2612. ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ - ΙΝΒΕΡΝΕΣ

Αήττητη στα πιο πρόσφατα δυο η Μάδεργουελ, η Ινβερνές έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης εδώ και τρεις αγώνες (0-1-2), ενώ θα έχει να αντιμετωπίσει και αρκετά προβλήματα απουσιών (10 συνολικά οι απόντες, οι εννέα είναι τραυματίες και ένας τιμωρημένος). Αδικούνται οι γηπεδούχοι από τα απολύτως ισορροπημένα σετ, οι φιλοξενούμενοι δεν είναι κανένα φόβητρο (1-3-2 εκτός) και μάλλον υπερεκτιμώνται από τους μπουκ, υπάρχει αξία στον ασιατικό άσο 0:0 στο 1,90 της Bet365 που επέλεξαν οι Young Guns.

2613. ΝΤΑΝΤΙ - ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ

Με μόλις ένα τρίποντο στα πιο πρόσφατα έξι έχει μείνει η Νταντί (1-3-2, 4/6 over 2,5, 5/6 GG), η Πάτρικ Θιστλ ηττήθηκε μετά από τρία ματς (2-1-0) με το βαρύ 0-4 από τη Χαρτς. Έχουν γκολ τα εντός έδρας ματς των γηπεδούχων (2-2-2 εντός, 5/6 over 2,5, 6/6 GG), οι φιλοξενούμενοι ζορίζονται στις εξόδους τους (1-2-3 εκτός), ενώ θα παραταχθούν με τον τρίτο τερματοφύλακα (τραυματίας ο πρώτος, τιμωρημένος ο δεύτερος), υπάρχει τα συστατικά για να δούμε ματς με γκολ.

2972. ΜΠΕΡΤΟΝ - ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ

Πρώτος γύρος κυπέλλου Αγγλίας, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί επαναληπτικός. Ομάδες της Λιγκ 1, 10-2-4 με 5-2-1 εντός η Μπέρτον, 6-3-7 με 3-1-4 εκτός η Πιτέρμπορο. Άμυνα εναντίον επίθεσης, πιο καλοδουλεμένοι οι γηπεδούχοι, ποιοτικότεροι οι φιλοξενούμενοι, προς το Χ2 κλίνουμε, αλλά χωρίς καμία μεγάλη πρεμούρα.

2970. ΜΠΑΡΝΕΤ - ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ

5-1-2 εντός στη Λιγκ 2 η Μπαρνέτ, 1-2-5 εκτός στη Λιγκ 1 η Μπλάκπουλ, ο άσος – φαβορί ποντάρεται, όπως οι φιλοξενούμενοι τον τελευταίο καιρό δείχνουν σημάδια ζωής, στις τιμές που βρίσκεται η νίκη της Μπαρνέτ δεν βρίσκουμε αξία.

2962. ΚΕΜΠΡΙΤΖ - ΜΠΕΪΣΙΝΓΚΣΤΟΟΥΚ ΤΑΟΥΝ

Προφανές φαβορί οι γηπεδούχοι, αλλά η Μπέισινγκστόουκ σκοράρει με μεγάλη ευχέρεια, ειδικά τον τελευταίο καιρό, θα προτιμήσουμε το over 2,5.

2967. ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ - ΟΛΝΤΑΜ

1-7-0 μετράει στις εξόδους της η Όλνταμ, μια κατηγορία κάτω η Μάνσφιλντ με 2-4-2 ρεκόρ εντός, έχει αρκετή ισοπαλία μέσα.

2977. ΟΛΤΡΙΝΧΑΜ - ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ

Ποντάρεται δυνατά το διπλό, δύο κατηγορίες χωρίς τις δύο ομάδες αλλά η Μπάρνσλεϊ μετράει επτά σερί ήττες στη Λιγκ 1 και ο προπονητής της βρίσκεται στον αέρα. Ευκαιρία βλέπουμε εμείς οι παίχτες των φιλοξενούμενων να διώξουν τον Τζόνσον…

2965. ΚΡΟΥ - ΙΣΤΛΙ

Ουραγός της Λιγκ 1 η Κρου (3-4-9, 1-2-5 εντός), έρχεται από μεγάλη νίκη - πρώτη φέτος εντός - με 1-0 επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ αλλά υποθέτουμε ότι έχει πολύ σημαντικότερα πράγματα στο μυαλό της από τον πρώτο γύρο του κυπέλλου… Αντίθετα η ποιοτική Ίστλι τρέχει 4-1-0 (όλα GG) και ενώ κυνηγάει την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ δεν θα πει όχι σε μια πρόκριση κόντρα σε μια ομάδα δύο κατηγορίες πάνω της. Διπλό, οι συντηρητικότεροι ανάμεσα μας καλύπτουν την ισοπαλία.

2963. ΚΟΒΕΝΤΡΙ - ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ

Μικρός σε απόδοση άσος, κόκκινο πανί τέτοια σημεία σε τέτοιες διοργανώσεις. Τα γκολ ξεχωρίζουν στατιστικά, ομάδες με πολλά over, η Νορθάμπτον έρχεται από 9/10 αμφίσκορα, όμως η απουσία του βασικού φορ των γηπεδούχων Άρμστρονγκ (14 αγ./12 γκολ) περιπλέκει τα πράγματα.

2959. ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ - ΣΕΝΤ ΑΛΜΠΑΝΣ

Καμία εμπιστοσύνη στη Γκρίμσμπι σε τιμές καθαρού φαβορί.

2975. ΝΤΟΒΕΡ ΑΘΛΕΤΙΚ - ΣΤΟΟΥΡΜΠΡΙΤΖ

Ντόβερ αντίθετα στην έδρα της (6-3-0) αγαπάμε.

2983. ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ - ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ

Underachieving ομάδα φέτος η Στίβενεϊτζ (Λιγκ 2), έρχεται από βαρύ 1-5 από την Όξφορντ. Στο αντίθετο άκρο η Τζίλιγχαμ, αλλά δείχνει ομάδα έδρας (3-2-3 εκτός στη Λιγκ 1) ενώ θα έχει και κάποιες σημαντικές απουσίες. Καλύτερα να μείνουμε μακριά.

2968. ΜΙΛΓΟΥΟΛ - ΦΙΛΝΤΕ

Πρωτοπόρος στον Βόρειο όμιλο της Νάσιοναλ η Φίλντε με 10-2-2 ρεκόρ, τραίνο πάει τελευταία, καλύτερα αποδίδει μέχρι στιγμής μακριά από το “Ντεν” η Μίλγουολ (3-1-4 εντός, 4-3-1 εκτός), όχι ότι θα κοντράρουμε αλλά όποιος για κάποιο δικό του παρανοϊκό λόγο είχε σκοπό να ποντάρει τον ένα και τίποτα άσο ας το σκεφτεί λίγο καλύτερα…

2961. ΓΟΥΟΛΣΟΛ - ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ

Ομάδες της Λιγκ 1, πρωτοπόρος η Γουόλσολ, με καλύτερα αποτελέσματα εκτός (4-2-2 εντός, 5-3-0 εκτός), η Φλίτγουντ (4-3-9, 2-0-6 εκτός) προσπαθεί να βρει διάρκεια επί Γουέστλι, ως τώρα εναλλάσσει νίκες με ήττες (σειρά έχει η νίκη). Πιο πολύ κόντρα παρά άσος, προς τα εκεί κινείται και η αγορά, αναγκαστικά αφού το σετ σέβεται υπερβολικά τους γηπεδούχους.

2971. ΜΠΕΡΙ - ΓΟΥΙΓΚΑΝ

Ντερμπάκι, πιο σταθερά πατάει τελευταία η Γουίγκαν (5-5-0 αήττητο σερί σε όλες τις διοργανώσεις), αλλά από εκεί μέχρι το διπλό να δίνεται φαβορί όταν οι γηπεδούχοι έχουν ρεκόρ 3-4-1 στην έδρα τους στη Λιγκ 1 υπάρχει μεγάλη απόσταση…

2979. ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ - ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ

Τα σνομπάρει ως τώρα τα κύπελλα η Πόρτσμουθ, έχει και 2-5-1 στο “Φράτον Παρκ” για τη Λιγκ 2… Πιθανότατα θα δούμε αλλαγές από τον Κουκ, αλλά η Μάκλσφιλντ δεν αποτελεί σοβαρό στήριγμα για κόντρα.

2981. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. - ΓΟΡΤΣΕΣΤΕΡ

No 1 νόμος στοιχηματισμού στη Φούτμπολ Λιγκ, ποτέ δεν ποντάρουμε τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ σε αποδόσεις φαβορί.

2964. ΚΡΟΟΥΛΙ - ΛΟΥΤΟΝ

Ένα κλικ προς τα δεξιά, όπως δείχνει και το σετ.

2974. ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ - ΜΟΡΚΑΜ

Και εδώ συμφωνούμε με το φαβοριτισμό του διπλού, η Μόρκαμ είναι μέχρις στιγμής πολύ αποτελεσματική μακριά απ’ την έδρα της.

2966. ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ - ΣΤΕΪΝΣ ΤΑΟΥΝ

Νο Bet.

2957. ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ - ΓΙΟΡΚ

Με τον “πολύ” Τζάκι ΜακΝαμάρα (πρώην Νταντί Γιουνάιτεντ) στον πάγκο η Γιορκ (2-6-8, 1-3-4 εκτός) θα ψάξει για ένα φρέσκο ξεκίνημα. 8-4-4 με 4-2-2 εντός ο απολογισμός της Άκρινγκτον στη Λιγκ 2, καταφερτζού ομάδα αλλά ο άσος της άνοιξε πολύ χαμηλά. Το ρεπορτάζ οδηγεί την αγορά στην κόντρα, μέχρι και 2,00+ οι αποδόσεις του Χ2 δείχνουν να έχουν αξία.

2982. ΣΚΑΝΘΟΡΠ - ΣΑΟΥΘΕΝΤ

Ένα κλικ προς τα αριστερά, 5-0-1 μετράει στα έξι τελευταία παιχνίδια της η Σκάνθορπ (5-1-2 εντός), δείχνοντας να μπαίνει σε ράγες. Ομάδες της ίδιας κατηγορίας, αμυντική η φιλοσοφία της Σάουθεντ (2-4-2 εκτός), σε κάθε περίπτωση δεν θα είναι εύκολο.

2960. ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ - ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ

Ποντάρεται ο άσος, μια κατηγορία πάνω η Γουίμπλεντον (4-1-3 εντός στη Λιγκ 2), η Φόρεστ Γκριν οδηγεί την κούρσα στην Κόνφερενς και ίσως ρίξει εκεί το βάρος.

2978. ΠΛΙΜΟΥΘ - ΚΑΡΛΑΪΛ

Η πιο σοβαρή Πλίμουθ (11-2-3, 6-1-1 εντός) στην έδρα της δεν αφήνει πολλά περιθώρια αμφισβήτησης. Περιμένουμε να πάρει στα σοβαρά το θεσμό και να φέρει το ματς στα μέτρα της. Άσος του 1,80+, στα υπ’ όψιν.

2980. ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ - ΣΟΥΙΝΤΟΝ

Σε πτώση ο άσος, 1,70λίγο πληρώνει αυτή την ώρα, δεν θα λέγαμε ότι συμφωνούμε. Τέσσερις σερί ισοπαλίες, πέντε ματς χωρίς νίκη η Ρότσντεϊλ (4-2-2 εντός), η Σουίντον (2-2-4 εκτός) έχει πάντα αρκετές απουσίες αλλά πήρε νέο προπονητή (τον… πρώην καταθλιπτικό Μάρτιν Λινγκ), στη Γουίγκαν την προηγούμενη αγωνιστική έχασε στο 95’. Δεν χωρίζουν τόσα πολλά τις δύο ομάδες και η αλλαγή στον πάγκο των φιλοξενούμενων ίσως τους ξυπνήσει. Πάσο ή Χ2.

2958. ΒΕΛΝΤΣΤΟΟΥΝ - ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ

Από έξι σερί νίκες έρχεται η γηπεδούχος Βέλντστοουν, over και GG τα πέντε τελευταία παιχνίδια της, επιθετική ομάδα και η Κόλτσεστερ, θα κρατήσουμε μόνο τα γκολ.

2984. ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ - ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ

Προσεγμένο το σετ, δεν χωρίζουν πολλά πράγματα τις δύο ομάδες, παρότι οι γηπεδούχοι βρίσκονται μια κατηγορία ψηλότερα.

2973. ΝΟΡΘΓΟΥΙΤΣ - ΜΠΟΡΕΧΑΜ ΓΟΥΝΤ

Με την ιστορική Νόρθγουιτς τασσόμαστε, πρωτοπόροι οι γηπεδούχοι σε μια λίγκα που λογικά αν μαζευτούμε 11 τυχαίοι Betbloggers κάνουμε πρωταθλητισμό, αλλά και ποια Μπόρεχαμ, αυτή πολεμάει να κρατηθεί στη Νάσιοναλ…

2969. ΜΠΑΡΓΟΥΕΛ - ΓΟΥΕΛΪΝΓΚ Γ.

Στα χαμένα, κανένας λόγος να μπλέξουμε.

2976. ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ - ΣΤΑΛΙΜΠΡΙΤΖ ΣΕΛΤΙΚ

No Bet.

2616. ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ - ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ

Από άσχημα σερί αμφότερες, δεν θα πάρουμε θέση.

2617. ΜΟΡΤΟΝ - ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ

Από δυο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα έρχεται η Μόρτον, στο γήπεδό της πάντως σκοράρει με το σταγονόμετρο (1-3-1 εντός, 4/5 under 2,5, 4/5 NG, 2-5 τα τέρματα), η Λίβινγκστον έχει επίσης δυο κολλητά τρίποντα σημειώνοντας 7 γκολ στο διάστημα αυτό, ενώ μακριά από το σπίτι της μετράει 2-1-3 με 5/6 over 2,5. Κακό σταύρωμα, ούτε με τα γκολ βγαίνει άκρη αφού οι δυο ομάδες έχουν διαφορετικά στυλ παιχνιδιού, προχωράμε στο επόμενο.

2618. ΡΕΪΘ ΡΟΒΕΡΣ - ΦΟΛΚΕΡΚ

Έπειτα από πέντε κολλητές νίκες, η Ρέιθ έχασε και τα δυο πιο πρόσφατα παιχνίδια της, αλλά η έδρα της παραμένει κάστρο (5-0-1 εντός, οι 4/5 νίκες με λευκό παθητικό). Η Φολκέρκ έχει δυο σερί νίκες με τέρματα 8-0 και μακριά από το σπίτι της παίζει πάντα ανοιχτά (3-2-1 εκτός, 4/6 over 2,5, 5/6 GG). Πολύ δύσκολη η πρόβλεψη στην εν λόγω αναμέτρηση, σωστά μοιρασμένα τα σετ με τους φιλοξενούμενους να προσφέρονται σε αποδόσεις φαβορί.

---. ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ - ΑΛΟΑ

Πρώτη εναντίον τελευταίας, όσο θέλει κερδίζει η Ρέιντζερς.

2620. ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ - ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ

Δεν πατάει καλά εσχάτως η Σεντ Μίρεν, μετράει δυο σερί ήττες και έχει μείνει με μόλις ένα τρίποντο στα τελευταία επτά παιχνίδια της (1-2-4), ενώ δεν έχει κατορθώσει ακόμη να πανηγυρίσει μπροστά στο κοινό της (0-2-4 εντός). Η Χιμπέρνιαν βρίσκεται σε τοπ φόρμα, με πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα και το αήττητο σερί της να φτάνει πια τα εννέα ματς (8-1-0). Η κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι δυο ομάδες δεν επιτρέπεται οποιαδήποτε άλλη σκέψη πλην του διπλού, αναμενόμενα χαμηλά ωστόσο οι τιμές.

2601. ΑΛΜΠΙΟΝ ΡΟΒΕΡΣ - ΚΑΟΥΝΤΕΝΜΠΙΘ

Τέσσερις νίκες στα τελευταία έξι ματς μετράει η Άλμπιον Ρόβερς (4-1-1), η Κάουντενμπιθ έχει κατορθώσει να μην ηττηθεί στα πιο πρόσφατα τρία (1-2-0). Δυνατοί στην έδρα τους οι γηπεδούχοι (4-0-1 εντός), ευάλωτοι οι φιλοξενούμενοι στις εξόδους τους (1-0-5 εκτός), δίκαιος ο άσος στο 1,75 του Stoiximan.

2602. ΜΠΡΕΧΙΝ - ΕΪΡ

Στον πάτο της βαθμολογίας η Μπρέχιν (1-0-4 εντός), στην κορυφή συνεχίζει η Έιρ (4-1-1 εκτός), δεν θα μπορούσε να πληρώνει παραπάνω από 1,83 το διπλό.

2603. ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ - ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ

Έπειτα από τρεις συνεχόμενες νίκες, η Ντανφέρμλιν κόλλησε στο 0-0 στην έδρα της Κάουντενμπιθ και βρέθηκε στο -1 από την κορυφή της βαθμολογίας. Η Πίτερχεντ μετράει μόλις μια νίκη στα πιο πρόσφατα εννέα πρωταθλήματος (1-4-4) και δεν αναμένεται να προβάλλει ιδιαίτερη αντίσταση στους γηπεδούχους.

2605. ΦΟΡΦΑΡ - ΕΡΝΤΡΙΟΝΙΑΝΣ

Δυο σερί ήττες και έξι ματς χωρίς νίκη (0-2-4) έχει πια η Φόρφαρ (2-1-3 εντός), μόνο μια νίκη στα τελευταία έξι (1-2-3) περιλαμβάνει ο απολογισμός της Ερντριόνιανς (2-1-2 εκτός), καθαρό πάσο εδώ.

2606. ΑΡΜΠΡΟΟΥΘ - IΣΤ ΦΑΪΦ

No Bet.

2608. ΙΣΤ ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ - ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ

Ουραγός της κατηγορίας η Ιστ Στέρλινγκ, έρχεται πάντως από δυο λευκά παθητικά (1-1-0, 2/2 under 2,5 & NG), η Κουίνς Παρκ αγνοεί τη νίκη στα πιο πρόσφατα τρία (0-1-2) και δεν δείχνει να βρίσκεται στην καλύτερή της περίοδο. Ανάλογες οι επιδόσεις των δυο αντιπάλων εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα (3-0-2 εντός οι γηπεδούχοι, 3-0-2 οι φιλοξενούμενοι εκτός), υπερβολική δείχνει η ψαλίδα των αποδόσεων.

2607. ΕΛΓΚΙΝ - ΑΝΝΑΝ ΑΘΛΕΤΙΚ

Τη νίκη μετά από τέσσερα ματς (0-2-2) πανηγύρισε η Έλγκιν κατά την υποδοχή της Άρμπροουθ, με την έδρα να αναδεικνύεται στο μεγάλο της όπλο φέτος (4-1-0 εντός). Η Άνναν έχει συμπληρώσει τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε πρωταθλήματος (4-1-0) και στις πιο πρόσφατες τρεις εξόδους της πήρε τους τρεις βαθμούς (4-0-2 εκτός). Πολύ αμφίρροπη αναμέτρηση προμηνύεται, σωστά χωρισμένο στη μέση το σετ.

2609. ΚΛΑΪΝΤ - ΜΟΝΤΡΟΟΥΖ

Για πέντε ματς χωρίς νίκη έχει μείνει η Κλάιντ (0-3-2, 5/5 under 2,5) , η Μοντρόουζ αποδυναμώνεται αισθητά όταν απομακρύνεται από το γήπεδό της (1-0-4 εκτός), προβάδισμα έχει ο άσος, αλλά στο 1,75 δεν υπάρχει αξία.

2100. ΣΤΡΑΝΡΑΕΡ - ΣΤΕΝΧΑΟΥΣΜΙΟΥΡ

Τρεις σερί ήττες με παθητικό 9 τερμάτων έχει στα τελευταία της παιχνίδια η Στανράερ (1-0-5 εντός), η Στενχάουσμιουρ (0-2-4 εκτός, 5/6 over 2,5) επανήλθε στις νίκες έπειτα από πέντε ματς με το εντυπωσιακό 4-3 επί της Πίτερχεντ (1-2-3, 4/6 over 2,5). Καμία τους δεν είναι άξια εμπιστοσύνης, μόνο προς τα πολλά γκολ μπορούμε να κοιτάξουμε εδώ, λαμβάνοντας υπόψη τις τραγικές αμυντικές τους επιδόσεις.

2101. ΜΠΕΡΓΟΥΙΚ - ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ ΑΛΜΠΙΟΝ

Από βαριά ήττα με 1-4 στην έδρα της Μοντρόουζ έρχεται η Μπέργουικ, η οποία μάλιστα σήμανε και την αποπομπή του κόουτς Κάμερον, στο γήπεδό της πάντως είναι σκληροτράχηλη (3-2-1 εντός), η Στέρλινγκ Άλμπιον τρέχει μίνι αήττητο σερί τριών παιχνιδιών (1-2-0) και έχει καταφέρει να μην ηττηθεί στις πιο πρόσφατες δυο εξόδους της (2-2-2 εκτός). Σωστά δείχνουν τα σετ, δεν θα πάρουμε θέση.

2102. ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ - ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ

Έπειτα από πέντε ανεπιτυχή αποτελέσματα (0-2-3), η Γκέιτσχεντ πέρασε με 3-2 από την έδρα της Μπόρεχαμ, διατηρώντας έτσι την επαφή της με την πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Η Σάουθπορτ εξακολουθεί να βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, αλλά έχει κατορθώσει να μην ηττηθεί στις πιο πρόσφατες τέσσερις εξόδους της (2-2-0, 2-3-4 συνολικά εκτός). Χωρίς νίκη στα τελευταία τέσσερα μπροστά στο κοινό της η Γκέιτσχεντ (0-2-2), δεν μας λέει τίποτα ο άσος.

2103. ΓΚΙΣΕΛΙ - ΜΠΑΡΟΟΥ

Νίκη μετά από πέντε ματς (0-2-3) για τους γηπεδούχους το 2-0 επί της Γουέλινγκ, η Μπάροου είναι με τα φεγγάρια της και στην πιο πρόσφατή της έξοδο έχασε από τη Ρέξαμ, με το τελικό 1-4 να είναι υπερβολικό βάσει της εικόνας του αγώνα. Παντού μπορεί να πάει το ματς, δεν θα μπλέξουμε.

2105. ΤΟΡΚΙ - ΡΕΞΑΜ

Από τρεις σερί ισοπαλίες έρχεται η Τορκί, ενώ στην έδρα της έχει να πανηγυρίσει τρίποντο από τον Αύγουστο (1-2-6 εντός), η Ρέξαμ έχει ηττηθεί μόνο μια φορά στην τελευταία πεντάδα αγώνων (2-2-1) και διατηρείται κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Λογικό φαβορί το διπλό, χωρίς αξία όμως στα επίπεδα του 1,70.

2594. AΓΙΑ ΝΑΠΑ - ΠΑΦΟΣ FC

Κομβικό ματς για τις δυο ομάδες καθώς πρόκειται για μάχη των υποψήφιων για διαβάθμιση. Η Αγία Νάπα (0/3/6) θα προσπαθήσει να πετύχει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ ανεβασμένη δείχνει τις τελευταίες αγωνιστικές όπου πήρε τους πρώτους της βαθμούς (0/3/1). Η Πάφος δείχνει να μην μπορεί στις εξόδους της (0/1/3) με 15 γκολ παθητικό αλλά δεν τα πάει άσχημα όσο αφορά τη γενική της εικόνα, αφού και στο τελευταίο ματς με την Ανόρθωση ήταν πολύ καλή. Δεν μπορούμε να επιλέξουμε σημείο, πιστεύουμε σε ανοιχτό ματς καθώς και οι δυο θα ψάξουν τη νίκη με το over 2,5 goals @2,00 να φαντάζει καλύτερη επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2595. ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ

Σε καλό φεγγάρι βρίσκεται ο Απόλλωνας, μετράει 3/1/0 πρόσφατα ενώ δείχνει ιδιαίτερα δυνατός στην έδρα του όπου έχει το απόλυτο 4/0/0. Στα άλλα νέα περιμένει το εφετείο της Παρασκευής για να δει αν θα μειωθούν οι ποινές που επιβλήθηκαν σε τρεις σημαντικούς ποδοσφαιριστές που υπολογίζεται να απουσιάσουν για έξι αγωνιστικές. Ο Ερμής κάνει απογοητευτική σεζόν καθώς μετράει μόλις μια νίκη ενώ εδώ και έξι αγωνιστικές στο πρωτάθλημα δεν έχει πανηγυρίσει. Πέτυχε νίκη με 5-1 ενδιάμεσα της βδομάδας, για το κύπελλο Κύπρου , κόντρα στην αδύναμη Παρεκκλησιά και έρχεται στη Λεμεσό με σκοπό το βαθμολογικό κέρδος που θα του δώσει ανάσες. Τον πρώτο λόγο έχει ο Απόλλωνας αλλά η αναμέτρηση ίσως παιχνίδι κρύβει παγίδες, θα το αφήσουμε στη τύχη του, εξάλλου δεν βλέπουμε καμία αξία στις αποδόσεις που κυκλοφορούν. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2623. ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ - ΞΑΝΘΗ

Παρότι εμφάνισε σημάδια βελτίωσης, ούτε στα Χανιά κατάφερε να βάλει τέλος στο αρνητικό της σερί η Καλλονή, χάνοντας με 2-1 από τον Πλατανιά, με τη διοίκηση της ομάδας να τα βάζει με τη διαιτησία. Αντίθετα, η Ξάνθη κατάφερε να σταματήσει τα αρνητικά αποτελέσματα, επικρατώντας του Παναιτωλικού με 3-1 και πηγαίνει στη Λέσβο με στόχο να συνεχίσει την προσπάθεια ανάκαμψης έπειτα από το μέτριο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Σαφής η ανωτερότητα των «Ακριτών», οι οποίοι μπορούν να διευρύνουν το εκτός έδρας αήττητο τους και να φύγουν με το διπλό από τη Μυτιλήνη. Στο 1,75 προσφέρει η Bet365 το 0:0 ασιατικό διπλό, ενώ με ρίσκο μπορεί να προτιμηθεί και η ξερή νίκη των φιλοξενούμενων στο 2,55 του Stoiximan , καθώς είναι πιθανό η Καλλονή να ανοιχτεί προκειμένου να ψάξει το τρίποντο. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2630. ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ - ΚΟΥΜΠΑΝ

Παραπαίει η Ντιναμό Μόσχας (2-2-2 εντός) η οποία έχει να πανηγυρίσει τρίποντο από τα τέλη Αυγούστου, έκτοτε μετράει 0-3-4, πρόσφατα η ομάδα της πρωτεύουσας έχασε και στην έδρα της Ροστόφ με αποτέλεσμα να μείνει αρκετά πίσω στο βαθμολογικό πίνακα και την πρώτη προνομιούχο πεντάδα. Από τη νίκη της χρονιάς προέρχεται η Κουμπάν (0-4-2) εντός) η οποία στο τελευταίο της παιχνίδι διέλυσε εντός έδρας τη Λοκομοτίβ Μόσχας με 6-2 με το σκορ στο ημίχρονο να είναι ήδη 5-0. Τέταρτο σερί παιχνίδι αήττητοι οι φιλοξενούμενοι (1-3-0), over 2,5 τα 4 από τα 6 τελευταία τους ανεξαρτήτως έδρας. Καμία απολύτως λογική να προσφέρεται φαβορί η Ντιναμό, οι φιλοξενούμενοι έχουν ψυχολογία και μπορούν να κάνουν ακόμη και τη ζημιά.

2622. ΙΚΙΚΕ - ΟΥΝ.ΤΣΙΛΕ

Τρίτη συνεχόμενη ήττα για την Ουν. ντε Τσίλε, αυτή τη φορά από τη μισητή Κόλο Κόλο με 2-0 εκτός. Μεσοβδόμαδα έκανε σημαντικό βήμα για την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου, κερδίζοντας με 1-0 εκτός έδρας την Κονσεπσιόν. Μέτρια πράγματα για την Ικίκε, η οποία προέρχεται από την ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας κόντρα στην Κονσεπσιόν. Φαβορί οι φιλοξενούμενοι, όμως δεν μπορούμε να τους εμπιστευτούμε.

2634. ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ- ΤΟΥΛΟΥΖ

Πολύ άτυχη στη Μαδρίτη με τη Ρεάλ η Παρί που είχε τουλάχιστον 4 κλασικές ευκαιρίες για γκολ (μεταξύ των οποίων και δύο δοκάρια). Εντός συνόρων σπάει πλάκα, αήττητη και πρωτοπόρος (10-2-0, 26-6 γκολ) με μεγάλη διαφορά από τους διώκτες της. Εύκολο έργο αναμένεται να έχει με την Τουλούζ που είναι απογοητευτική φέτος, στην προτελευταία θέση με απολογισμό 1-6-5 και τη χειρότερη άμυνα. Κρατάμε τοover2,5 γκολ της Παρί στο 1,85 του Stoiximan , οι «βιολετί» δέχτηκαν άλλωστε τρία γκολ φέτος ξανά από Λυών, Μπαστιά και Ρεν.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2649. ΡΙΖΕΣΠΟΡ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ

Πέντε ματς μακριά από τις νίκες η Ριζεσπόρ (0-2-3), η Γαλατά δεν τα κατάφερε στη Λισαβόνα, με την ήττα με 1-2 από τη Μπενφίκα να ελαχιστοποιεί τις ελπίδες της για πρόκριση στους «16», αλλά εντός των συνόρων μετράει έξι νίκες στα τελευταία οχτώ (6-2-0) και θέλει να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς για να μη χάσει την επαφή με την κορυφή (στο -2 για την ώρα). Βελτιωμένοι εσχάτως οι φιλοξενούμενοι, μπορούν να φύγουν με τη νίκη, στο 2,02 το διπλό στον Stoiximan .

2648. ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ - ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ

Μπορεί η Κασίμπασα να έχει μόλις μια νίκη στα πιο πρόσφατα πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος (1-3-1), αλλά το 3-3 που απέσπασε στην έδρα της Μπεσίκτας είναι ένα ομολογουμένως θετικό αποτέλεσμα, που την διατήρησε στο πάνω μισό της βαθμολογίας. Η Ακισαρσπόρ είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, έχει σκαρφαλώσει τέταρτη συμπληρώνοντας τρεις σερί νίκες και έχοντας γνωρίσει μόλις μια ήττα από την αρχή της χρονιάς (5-4-1 συνολικά). Αδικούνται οι φιλοξενούμενοι από την ψαλίδα των αποδόσεων, υπερβολικό δείχνει το Χ2 στο 2,10 της Bet365, από κοντά και το under 2,5 στο 1,925, από τη στιγμή που οι δυο ομάδες διαθέτουν τις καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος.

2650. ΝΤΟΥΚΛΑ ΠΡΑΓΑΣ - ΠΡΙΜΠΡΑΜ

H Ντούκλα Πράγας (3-2-1 εντός) επέστρεψε στις νίκες μετά από πέντε ματς (0-4-1), με 1-0 επί της Ζλιν. Έπαιξε προσεκτικά, όπως έπρεπε δηλαδή, και κατάφερε να πάρει το τρίποντο. Η Πρίμπραμ δεν είχε συνέχεια μετά τη νίκη επί της Μπάνικ και έμεινε στο 1-1 με τη Μπρνο. Δεν εντυπωσίασε για ακόμα ένα ματς. Ο άσος είναι αρκετά χαμηλά, καμία αξία στο συγκεκριμένο ζευγάρι.

2651. ΦΑΣΤΑΒ ΖΛΙΝ - ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ

Τρίτη συνεχόμενη ήττα για τη Ζλιν, η οποία βρίσκεται πλέον κάτω από τη μέση της βαθμολογίας, πιο φυσιολογικό από τις πρώτες θέσεις που ήταν μέχρι πριν λίγες αγωνιστικές. Η Σλοβάτσκο πήρε το εντός έδρας 1-1 με τη Γιάμπλονετς, τυχερό αποτέλεσμα αφού δεν ήταν καλή σε ακόμα ένα ματς. Παιχνίδι μεταξύ μετρίων ομάδων, βλέπουμε αρκετό Χ στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

2644. ΒΟΛΟΥΝΤΑΡΙ - ΚΛΟΥΖ

Χαμηλά στη βαθμολογία παραμένει η Βολουντάρι (13η, 1-6-9 ο απολογισμός της), τουλάχιστον στο γήπεδό της έχει μείνει αήττητη στα τελευταία τρία (1-2-0, 1-5-2 συνολικά εντός), η Κλουζ έρχεται από τρεις νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο και μακριά από το σπίτι της μετράει 2-4-2. Υπερτερούν ποιοτικά οι φιλοξενούμενοι και έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, παλεύουν τα εντός έδρας πάντως οι γηπεδούχοι και δεν πρόκειται να αποτελέσουν εύκολη λεία.

2640. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ - ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

O Εθνικός (2/2/5) βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση καθώς μετράει τρεις σερί ήττες χωρίς να σκοράρει ενώ δεν έχει πανηγυρίσει νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές. Ο Άρης (3/1/5) αντιθέτως είναι πολύ φορμαρισμένος αφού πέτυχε τρείς διαδοχικές νίκες με την αξία του και το κλίμα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό. Εκτός έδρας, πέραν το ματς με την ΑΕΛ που ήταν τυπικά φιλοξενούμενος, δεν έχει πάρει βαθμό αλλά βρίσκεται μια ανάσα από ένα ρεκόρ στα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας αφού με νίκη θα διευρύνει ένα τρομερό σερί όπου θα ζήλευαν και ομάδες μεγαλύτερου βεληνεκές. Δεν βλέπουμε λόγο να μην στηρίξουμε την προσπάθεια της ελαφράς ταξιαρχίας, κοιτάμε δεξιά σε αποδόσεις αουτσάιντερ. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2659. ΤΕΡΕΚ ΓΚΡΟΖΝΥ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ

Η ήττα με 1-0 στην έδρα της Άμκαρ έσπασε το αήττητο σερί 10 αγωνιστικών για την Τέρεκ η οποία μέχρι στιγμής πραγματοποιεί αξιοπρεπέστατη πορεία ούσα αήττητη στην έδρα της έχοντας απολογισμό 2-4-0 (8-4 γκολ). Αναπάντεχη εντός έδρας ήττα 0-1 από την Ουράλ για τη Σπαρτάκ η οποία παρόλα αυτά μακριά από την έδρα της τα πηγαίνει εξαιρετικά έχοντας απολογισμό 5-0-1 (10-6 γκολ), στα 3 επιβεβαιώθηκε το over 2,5. Αήττητη η Τέρεκ εντός, φοβερή και η Σπαρτάκ μακριά από το σπίτι της, η ισοπαλία μοιάζει το επικρατέστερο σημείο.

2660. ΖΥΡΙΧΗ - ΒΑΝΤΟΥΖ

Δέκα ματς χωρίς νίκη είναι πολλά. Η Ζυρίχη έχει βελτιωθεί τελευταία, αλλά αμυντικά είναι χωνί. Ο Σάμι Χίπια ως παλιός αμυντικός θα τη φτιάξει, αλλά μόνο μετά τον χειμώνα και μόνο όταν πάρει νέους παίκτες. Δεν έχει, όμως, την πολυτέλεια να γκελάρει με τη βασική αντίπαλο για τη σωτηρία (ναι, η Ζυρίχη είναι τελευταία) και ποντάρει στο γήπεδό της για να σκοράρει. Όχι «για να κερδίσει» διότι δεν το έχει κάνει αυτό φέτος στην έδρα της! Η Βαντούζ είναι ακόμα χειρότερη εκτός: έχει πάρει τέσσερις βαθμούς, έχει σκοράρει δύο γκολ. Έρχεται από τέσσερα ματς χωρίς νίκη, ωστόσο μόνο μία φορά έχασε κι έγινε από τη Βασιλεία την προηγούμενη αγωνιστική. Ίσως κι άδικα, καθώς έπαιξε καλά και τιμωρήθηκε από μία αδράνεια. Οι δύο ομάδες μετρούν τρία σερί 2-2 στο πρωτάθλημα, η Ζυρίχη δεν έχει χάσει σε πέντε. Δεν υπάρχει, πάντως, αυτό το 1,50 για αυτόν τον άσσο, όσο κι αν φαίνεται πιθανό αποτέλεσμα.

2672. ΒΕΡΟΝΑ - ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Ούτε κόντρα στην Κάρπι κατάφερε να πανηγυρίσει νίκη η Βερόνα που παραμένει η μοναδική ομάδα στην Ιταλία χωρίς τρίποντο (0-6-5). Η Μπολόνια πήρε ανάσα με το 3-0 επί της Αταλάντα στο ντεμπούτο Ντοναντόνι αλλά δεν παύει να έχει ρεκόρ 1-0-4 εκτός έδρας με επιμέρους γκολ 4-10. Τελικός για τους γηπεδούχους, ο Μαντορλίνι παίζει το κεφάλι του και το -0,25 του άσου στο 1,95 αποτελεί ξεκάθαρη επιλογή.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2668. ΤΕΝΕΡΙΦΗ - ΑΛΑΒΕΣ

Στα πέντε παιχνίδια πλέον το σερί της Τενερίφης χωρίς νίκη, (0-3-2) έπειτα από την εκτός έδρας ήττα από τη Λούγκο με 0-2, με αποτέλεσμα να βρεθεί εκ νέου εντός της επικίνδυνης ζώνης και τη διοίκηση της ομάδας να προχωράει στην αποπομπή του κόουτς Ραούλ Ανιέ. Η Αλαβές έμεινε στο 1-1 υποδεχόμενη την Αλμπαθέτε, διατηρήθηκε εντός της πρώτης πεντάδας της βαθμολογίας και θέλει τώρα να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα και μακριά από το γήπεδό της, κάτι που δεν κατάφερε στις πιο πρόσφατες δυο εξόδους της (2-0-3 εκτός). Αρκετά σφικτό το σετ, οι αποδόσεις αουτσάιντερ των φιλοξενούμενων μας επιτρέπουν να κοιτάξουμε προς τα δεξιά, οι εξελίξεις στον πάγκο των γηπεδούχων όμως μας φρενάρουν.

2667. ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ - ΜΙΡΑΝΤΕΣ

Άλμα στην πρώτη τετράδα έχει πραγματοποιήσει η Πονφεραντίνα κάνοντας δυο σερί νίκες και συμπληρώνοντας παράλληλα τέσσερα ματς χωρίς ήττα (2-2-0), με την έδρα να αποτελεί το μεγάλο της όπλο, καθώς εκεί μετράει 4-1-0, σκοράροντας στα 4/5 από τουλάχιστον 2 φορές. Η Μιραντές πραγματοποιεί σταθερή πορεία και βρίσκεται στο πάνω τρίτο της κατάταξης και όταν βρίσκει χώρους μπορεί να γίνει εξαιρετικά επικίνδυνη (2-0-3 εκτός, 4/5 over 2,5, 3/5 GG). Δίκαιος μοιάζει ο ασιατικός άσος -0,25 στο 1,80 της Bet365, από κοντά και το over 2,25 στο 2,00.

2666. ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ - ΛΕΓΚΑΝΕΣ

Δεύτερο σερί θετικό αποτέλεσμα απέσπασε η Βαγιαδολίδ έπειτα από την αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία, αυτή τη φορά πήρε ισοπαλία με 1-1 από την Αλμερία και θα επιδιώξει να χτίσει μομέντουμ στην έδρα της (3-1-1 εντός). Η Λεγανές έρχεται από την τέταρτη κολλητή ισοπαλία της, αποτέλεσμα που έχει φέρει σε πάνω από τα μισά φετινά παιχνίδια της (2-7-2 συνολικά). Έχει ψυχολογία πλέον η Βαγιαδολίδ και δείχνει ότι μπορεί να φτάσει στη νίκη, η σκληροτράχηλη Λεγανές δεν πρόκειται να αποτελέσει εύκολο θύμα, αλλά ο ασιατικός άσο -0,25 στο 1,95 της Bet365 που επέλεξε ο B66 παίζεται άνετα.

2664. ΟΣΤΑΝΔΗ - ΛΕΟΥΒΕΝ

Ακόμα ένας πολύτιμος βαθμός για την Οστάνδη η οποία απέσπασε την ισοπαλία στην έδρα της Σαρλερουά ισοφαρίζοντας σε 1-1 από το σημείο του πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα. Δυνατοί στην έδρα τους οι γηπεδούχοι καθώς μετράνε 6-0-1 (14-7 γκολ), στα 4 από τα 7 επιβεβαιώθηκε το over 2,5. Σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση η Λέουβεν (1-2-4 εκτός, 5/7 over 2,5) η οποία προέρχεται από 3 σερί ήττες, πρόσφατα έχασε 0-2 εντός έδρας και από τη Γάνδη με αποτέλεσμα να πέσει στη προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Δίκαια φαβορί οι γηπεδούχοι σε αναμενόμενα όμως χαμηλές αποδόσεις, ίσως στο live μας δοθεί η ευκαιρία να τους επιλέξουμε σε καλύτερη απόδοση.

2674. ΡΟΥΧ ΧΟΡΖΟΦ - ΛΕΧΙΑ ΓΚΝΤΑΝΣΚ

Τρίτο σερί χωρίς ήττα για τη Ρουχ Χορζόφ (4-1-3 εντός), ισοπαλία με 0-0 με τη Βίσλα εκτός έδρας στο τελευταίο, μέτρια η εικόνα της. Η Λέχια (2-3-2 εκτός) μετά από τέσσερα ματς δίχως ήττα έχασε με 1-3 από τη Λέγκια, ήταν κακή, η ήττα ήταν εντός προγράμματος, αφού η ποιότητα των δύο ομάδων ήταν εμφανέστατη. Το 1,90 του 1Χ δείχνει να έχει αξία.

2673. ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ - AEK ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Πρόκειται για ντέρμπι, με τις δυο ομάδες να θέλουν τόσο τη νίκη όσο και το γόητρο. Η Ανόρθωση (6/2/1) θέλει να ανέβει κι άλλο στο βαθμολογικό πίνακα ενώ η ΑΕΚ (7/1/1) θέλει να παραμείνει κοντά στο ΑΠΟΕΛ και τη πρώτη θέση. Με καλές συστάσεις και φόρα έρχονται αντιμέτωποι σε μια αναμέτρηση που ίσως κριθεί στις λεπτομέρειες ενώ αναμένουμε κυρίως καλό ποδόσφαιρο και θέαμα. Δύσκολα να επιλέξουμε κάποιο σημείο αλλά οι επιθετικές αρετές των ομάδων μας προϊδεάζουν για γκολ εκατέρωθεν με το GG να φαντάζει ως ασφαλέστερη στοιχηματική επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2687. ΛΕΒΑΝΤΕ - ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ

Βελτιωμένη παρουσιάστηκε στο ντεμπούτο του Ρούμπι η Λεβάντε που έπαιξε με τη μπάλα κάτω και όχι «κλεφτοπόλεμο» όπως συνήθιζε με τον Άλκαραθ. Το επιθυμητό αποτέλεσμα βέβαια στο τοπικό ντέρμπι με τη Βαλένθια δεν ήρθε με το σκορ (3-0) να είναι πλασματικό σύμφωνα με την προσπάθεια και την εικόνα της. Εκτίμηση μας πως η Λεβάντε θα το κυνηγήσει αρκετά, από τη στιγμή που η Λα Κορούνια θα βρει ανοιχτούς διαδρόμους το πιθανότερο είναι να σκοράρει. Δεν θεωρούμε τόσο αουτσάιντερ το σενάριο των πολλών τερμάτων με τοover2 να πληρώνει 1,85 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2690. ΣΤΟΟΥΚ - ΤΣΕΛΣΙ

Νότα αισιοδοξίας στην Τσέλσι μετά τη μεσοβδόμαδη νίκη της για το Τσάμπιονς Λιγκ, κυρίως με τον τρόπο που προήλθε. Λιγάκι πιο χαλαρός ο Μουρίνιο που αποθεώθηκε από το κοινό του «Στάμφορντ Μπριτζ», συνεχίζει βέβαια να παίζει το κεφάλι του κάθε αγωνιστική. Τίποτα το ιδιαίτερο από την Στόουκ, χωλαίνει μάλιστα επιθετικά (χειρότερη επίθεση στην Πρέμιερ), ενώ στο γήπεδό της δέχτηκε γκολ σε όλα. Τη μισή περσινή της απόδοση να πιάσει η Τσέλσι, θα πάρει το ματς, ψάχνοντας παράλληλα και εκδίκηση για τον αποκλεισμό στο Λιγκ Καπ. Στο 2,075 η νίκη της (ασιατικό διπλό -0,5). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2694. ΝΤΑΡΜΑΣΤΑΝΤ - ΑΜΒΟΥΡΓΟ

Από ήττες προέρχονται οι δύο ομάδες οι οποίες μετράνε 2 νίκες στις τελευταίες τους 6 αναμετρήσεις ανεξαρτήτως έδρας. Η Ντάρμσταντ πρόσφατα γνώρισε την πρώτη της εκτός έδρας ήττα καθώς έχασε δίκαια με 2-0 στην έδρα της Στουτγάρδης. Στο σπίτι τους οι νεοφώτιστοι μετράνε 1-2-3 (6-10 γκολ), στα 4 από τα 6 επιβεβαιώθηκε τοover2,5 και στα 3 τοgoal-goal. Από ήττα σοκ προέρχεται και το Αμβούργο το οποίο έχασε 1-2 εντός έδρας από το Αννόβερο σε ένα παιχνίδι στο οποίο βρισκόταν μπροστά στο σκορ μέχρι το 59'. Μακριά από το λιμάνι η ομάδα του Λαμπαντία μετράει 3-0-3 (6-10 γκολ), στα 4 από τα 6 επιβεβαιώθηκε τοover2,5 και στα 5 τοnogoal. Δεν υπάρχουν σημαντικές απουσίες για τους δύο προπονητές, τον πρώτο λόγο δίνουμε στην ισοπαλία και μετά στους φιλοξενούμενους οι οποίοι μέχρι στιγμής μακριά από την έδρα τους απέναντι σε ομάδες στα μέτρα τους παίρνουν αποτελέσματα.

2695. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες αυτό ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Παναθηναϊκό. Μετά τα μαζεμένα αρνητικά αποτελέσματα και τις μέτριες εμφανίσεις, ο Μιχάλης Γρηγορίου αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο των Περιστεριωτών, με τον Τραϊανό Δέλλα να τον αντικαθιστά και να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του κόντρα στους «πράσινους». Πανομοιότυπη είναι η κατάσταση και στο «τριφύλλι», με το Γιάννη Αναστασίου να μην είναι πια στο τιμόνι της ομάδας και το Στιβ Ρούτερ να αναλαμβάνει χρέη υπηρεσιακού προπονητή. Δύσκολα θα δούμε τις δύο ομάδες να παίρνουν ρίσκα από νωρίς, με το ενδεχόμενο να πάνε ισόπαλες στην ανάπαυλα να προσφέρεται σε απόδοση 2,00 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2698. ΤΒΕΝΤΕ - ΧΕΡΕΝΦΕΝ

Από δεύτερη σερί ήττα προέρχεται η Τβέντε (2-1-2 εντός) η οποία έχασε 4-2 και στην έδρα της Ουτρέχτης, over 2,5 και goal-goal τα 5 από τα 6 τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Πρώτη νίκη μετά από αυτή της πρεμιέρας για την Χέρενφεν η οποία πρόσφατα επικράτησε 2-0 εντός έδρας της μισητής αντιπάλου Καμπούρ, χωρίς νίκη ακόμα μακριά από την έδρα τους οι φιλοξενούμενοι, 0-2-3 ο απολογισμός τους. Γιορτινό κλίμα επικρατεί στις τάξεις των γηπεδούχους με αφορμή το πεντηκοστά γενέθλια του συλλόγου, γεγονός το οποίο θέλουν να συνδυάσουν με νίκη, γιατί όχι αφού οι φιλοξενούμενοι μακριά από την έδρα τους προβληματίζουν, άσος.

2692. ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ - ΡΙΝΤ

Έπειτα από τρεις σερί νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο, η Στουρμ δεν τα κατάφερε στην έδρα της Ραπίντ, γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 1-2. Δείχνει να βρίσκεται σε ανοδική πορεία τον τελευταίο καιρό, αφού μετράει τέσσερις νίκες στα πιο πρόσφατα έξι παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, ενώ μπροστά στο κοινό της έχει πετύχει τρία σερί τρίποντα (3-3-1 εντός). Η Ριντ έμεινε στο 1-1 στο εντός έδρας ματς με την Αντμίρα, συμπληρώνοντας έτσι πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη (0-2-3), ενώ δεν έχει πανηγυρίσει ακόμα ούτε σε κάποια από τις εξόδους της (0-2-5 εκτός, 5/7 over 2,5, 6/7 GG). Ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι, με τον άσο ωστόσο να μην ξεπερνάει το 1,60 δεν βρίσκουμε ιδιαίτερη αξία.

2693. ΤΡΕΝΚΒΑΛΝΤΕΡ ΑΝΤ. - ΑΛΤΑΧ

Από δυο σερί ισοπαλίες έρχεται η Αντμίρα, έχει στη συγκομιδή της μόλις ένα τρίποντο στα τελευταία έξι παιχνίδια της (1-2-3), η Άλταχ γνώρισε μεσοβδόμαδα τον αποκλεισμό από το κύπελλο, από την πρωτοπόρο Αούστρια, αλλά στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος πέτυχε σπουδαία νίκη επί της Σάλτσμπουργκ. Σε πτωτική πορεία βρίσκονται οι γηπεδούχοι, οι φιλοξενούμενοι δεν είναι τόσο αποτελεσματικοί μακριά από το σπίτι τους, καλύτερα να μείνουμε μακριά από την εν λόγω αναμέτρηση.

2691. ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ - ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ

Από δυο συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες προέρχεται η ΒΑΚ Πέλετς, στο γήπεδό της πάντως μετράει 2-2-1 στα πιο πρόσφατα πέντε (2-2-3 συνολικά), μένοντας αήττητη απέναντι σε Σάλτσμπουργκ και Ραπίντ μεταξύ άλλων. Η Μάτερσμπουργκ δεν τα κατάφερε απέναντι στην πρωτοπόρο Αούστρια, γνώρισε εντός έδρας ήττα με 1-2, η οποία ήταν η τρίτη στα πιο πρόσφατα πέντε ματς για το πρωτάθλημα (2-0-3). Καίγεται για τη νίκη η ΒΑΚ Πέλετς, προκειμένου να ξεφύγει από τον πάτο της βαθμολογίας, ωστόσο η Μάτερσμπουργκ είναι επικίνδυνη στις εξόδους της (2-1-4 εκτός, 5/7 over 2,5, 6/7 GG), δίνουμε ένα μικρό προβάδισμα στον άσο, αλλά ως εκεί.

2703. ΟΥΝΙΟΝ ΛΑ ΚΑΛΕΡΑ - ΣΑΝ ΛΟΥΙΣ

Πάρε τον ένα χτύπα τον άλλο. Αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας. Για άλλη μία φορά κατώτερη των περιστάσεων η Σαν Λουίς, έχασε εντός έδρας 3-2 από την Ουατσιπάτο. Ισοπαλία για την Καλέρα την προηγούμενη αγωνιστική, 1-1 εκτός κόντρα στην Παλεστίνο, αποτέλεσμα που θεωρείται επιτυχημένο. Δε θα μπλέξουμε.

2706. ΠΟΛΙ ΤΙΜΙΣΟΑΡΑ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΒΟΥΚΟΥΡ.

Εδώ και έξι παιχνίδια δεν κερδίζει στο πρωτάθλημα η Τιμισοάρα (0-4-2, 5/6 GG, 3/6 over 2,5), στο γήπεδό της πάντως είναι αρκετά καλή (3-2-3 εντός), η Ντιναμό έρχεται από δυο συνεχόμενες βαριές ήττες στο πρωτάθλημα (0-3 εκτός από Κραϊόβα, 1-5 εντός από Βιτόρουλ) και μακριά από το σπίτι της μετράει 1-6-1. Αμφίρροπη η αναμέτρηση στα μάτια μας, απολύτως μοιρασμένο περιμέναμε το σετ και όχι με ελαφρύ φαβορί τους φιλοξενούμενους.

2750. ΝΤΕΦΕΝΣΑ ΧΟΥΣΤΙΣΙΑ - ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ

Τελευταία αγωνιστική στην αργεντίνικη Πριμέρα. Η Ντεφένσα (6-3-5 εντός έδρας) αυτή τη στιγμή καταλαμβάνει την τελευταία θέση της Λιγκίγια Σουνταμερικάνα, όμως είναι στην ισοβαθμία με τις Κολόν και –την τωρινή της αντίπαλο- Γοδόι. Ακόμα οι Σαρμιέντο, Βελέζ και Τέμπερλεϊ παραμονεύουν για να της κλέψουν τη θέση. Η Γοδόι (3-2-9 εκτός) θέλει τη νίκη για να έχει ελπίδες για τη Λιγκίγια. Αμφότερες δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση, μόνο γιαlive το συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού αν την προηγούμενη μέρα η Σαρμιέντο έχει κερδίσει αμφότερες θα χρειάζονται νίκη, αφού με ισοπαλία θα είναι αρκετά πιθανό να μένουν έξω (εξαρτάτε από άλλα παιχνίδια που γίνονται μετά από αυτό).

2709. ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ - ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΑΠ

Επέστρεψε στις νίκες η Ναϊμέγκεν η οποία πέρασε πανηγυρικά από την έδρα της Αλκμάαρ επικρατώντας 2-4, 3-1-1 ο εντός έδρας απολογισμός της, στα 4 επιβεβαιώθηκε το under 2,5. Συνεχίζει να παραπαίει η Ντε Γκράαφσαπ η οποία παραμένει στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα με μόλις 2 βαθμούς, πρόσφατα ηττήθηκε εύκολα 3-6 εντός έδρας και από την Αϊντχόφεν με αποτέλεσμα να παραμείνει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, over 2,5 τα 4 από τα 6 τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας, άσος.

2708. ΒΙΛΕΜ - ΕΞΕΛΣΙΟΡ

Αρκετά χαμηλός ο άσος για ομάδα η οποίας αγνοεί τη νίκη εδώ και 5 αγωνιστικές (0-2-3), η Εξέλσιορ (1-2-3 εκτός) είναι ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα και σίγουρα μπορεί να πραγματοποιήσει ακόμα μια έκπληξη, πάσο η κόντρα.

2720. ΛΟΡΙΑΝ - ΤΡΟΥΑ

Σε αρκετά καλή κατάσταση η Λοριάν, έχει μόνο μια ήττα στα πιο πρόσφατα οχτώ ματς πρωταθλήματος (4-3-1) ενώ μετράει τρεις σερί ισοπαλίες (όλες μεGG) με αυτήν της προηγούμενης εβδομάδας στο ντέρμπι με την Γκινγκάμπ να έρχεται με τέρμα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (2-2 το τελικό σκορ). Η Τρουάψάχνει επειγόντως για βαθμούς, έχει μείνει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με συγκομιδή μόλις τεσσάρων βαθμών (0-4-8 συνολικά), ενώ ηττήθηκε και στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, χωρίς καν να σκοράρει. Ξεκάθαρο φαβορί στην έδρα της η Λοριάν, ωστόσο έχει προβλήματα στην γραμμή κρούσης (τιμωρημένος ο Γουαρίς, αμφίβολος ο Μουκάντζο) και ως εκ τούτου ο άσος κάτω από το 1,70 χάνει την αξία του.

2721. ΜΟΝΠΕΛΙΕ - ΝΑΝΤ

Θετικά τα τελευταία δείγματα γραφής για τη Μονπελιέ,έχει μόνο μια ήττα στα πιο πρόσφατα πέντε ματς πρωταθλήματος (2-2-1), ενώ με το 1-1 που απέσπασε στην έδρα της Τουλούζ παρέμεινε εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Η Ναντδιανύει την καλύτερή της περίοδο από το ξεκίνημα της χρονιάς, καθώς έχει τέσσερις νίκες στους τελευταίες πέντε αγώνες της στο Σαμπιονά (4-0-1), ενώ κέρδισε και στις τρεις πιο πρόσφατες εξόδους της (3-1-2 εκτός), απέναντι αξιόλογους αντιπάλους (Λιλ, Καέν, Νις). Καλή δείχνει η στιγμή και για τι δυο ομάδες, μπορεί εκ πρώτης όψεως να φαίνονται μεγάλες οι αποδόσεις για τους φιλοξενούμενους, αλλά δεν μπορεί να αγνοηθεί το γεγονός ότι αυτό θα είναι το τέταρτο ματς που θα δώσουν σε διάστημα 16 ημερών (το τελευταίο τους παιχνίδι με τη Νις διεξήχθη την Τετάρτη), κλειστό παιχνίδι περιμένουμε σε κάθε περίπτωση, με το νικητή (αν τελικά υπάρξει) να κρίνεται στο γκολ.

2718. ΚΑΕΝ - ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ

Τρεις συνεχόμενες ήττες σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ συμπλήρωσε η Καέν,με τη συνολική παρουσία της πάντως στο πρωτάθλημα να είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική, αφού καταλαμβάνει την 5η θέση της βαθμολογίας, έχοντας συνολικό απολογισμό 7-0-5. Η Γκινγκάμπβρίσκεταισε σταθερά ανοδική τροχιά, καθώς στα πιο πρόσφατα εννέα παιχνίδια της έχει ηττηθεί μόλις μια φορά (4-4-1), με την ήττα αυτή μάλιστα να έρχεται στο Παρίσι από την εκτός συναγωνισμού Παρί. Δεν φαίνεται να χωρίζουν πολλά τις δυο ομάδες, η στιγμή μάλιστα δείχνει να ευνοεί περισσότερο τους φιλοξενούμενους, με τις αποδόσεις που κυκλοφορούν η αξία βρίσκεται στις τιμές του Χ2.

2719. ΛΙΛ - ΜΠΑΣΤΙΑ

Για ακόμα ένα παιχνίδι η Λιλβασίστηκε στην εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία της και κατάφερε να κρατήσει στο μηδέν την καυτή επίθεση της Νις, με το 0-0 να είναι το τελικό σκορ της μεταξύ τους αναμέτρησης. Πρέπει να αρχίσει να κερδίζει αν θέλει να ανέβει στη βαθμολογία αλλά με την επιθετική δυστοκία που τη χαρακτηρίζει (μόλις 6 γκολ υπέρ) δυσκολεύεται να πάρει νίκες (2-6-4 συνολικά, 11/12under2,5). Η Μπαστιάεπέστρεψε στις νίκες, χάρη στο εντός έδρας 1-0 επί της Καέν και ενώ προηγουμένως μετρούσε τρεις σερί ήττες χωρίς να βρει δίχτυα. Παραδοσιακά αποδυναμώνεται εκτός Κορσικής η φιλοξενούμενη (0-1-5 εκτός), ωστόσο η δυσκολία με την οποία βρίσκει δίχτυα η Λιλ καθιστά τον άσο του 1,65 ανάξιο ενασχόλησης, προτιμότερα δείχνουν τα σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη το 1-1.

2722. ΡΕΜΣ - ΓΚΑΖΕΛΕΚ

Με ερείπιο μοιάζει η Ρεμς, καθώς μετράει τέσσερις συνεχόμενες ήττες για το πρωτάθλημα, χωρίς να καταφέρει να σκοράρει. Δείχνει να βρίσκει σιγά-σιγά τα πατήματα της στα μεγάλα σαλόνια η Γκαζελέκ, η οποία πήρε τις πρώτες της νίκες κόντρα σε Νις και Μπορντό, ενώ τελευταία σκοράρει με συνέπεια. Μπορεί να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στο σπίτι της παραπαίουσας Ρεμς, με το +0,5 ασιατικό διπλό (Χ2) να πληρώνει 1,975 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2711. ΛΟΚΕΡΕΝ - ΣΕΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ

Από σπουδαία εκτός έδρας νίκη προέρχεται η Λόκερεν η οποία επικράτησε 0-2 της Γκενκ, εντός έδρας οι γηπεδούχοι μετράνε 1-1-5 (8-11 γκολ), στα 5 από τα 7 επιβεβαιώθηκε το over 2,5, επιπλέον τα 3 από τα 4 τελευταία τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας είχαν παραπάνω από 2 τέρματα. Νίκη και για την Σεντ Τρούιντεν η οποία επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Σταντάρ Λιέγης, 2-0-5 το εκτός έδρας ρεκόρ των φιλοξενούμενων, αξίζει να σημειωθεί πως τα 5 από 6 τελευταία τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας έληξαν over 2,5. Οι δύο ομάδες σκοράρουν με ευκολία ενώ παράλληλα διαθέτουν επιρρεπείς στα λάθη άμυνες, στοιχείο το οποίο μας οδηγεί στα γκολ και το over 2,5.

2710. ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ - ΒΕΣΤΕΡΛΟ

Ήττα και στην έδρα της Μαλίν για την Μπέβερεν η οποία έφτασε τις 4 στα 6 τελευταία παιχνίδια, 2-1-4 ο εντός έδρας απολογισμός της διαθέτοντας παράλληλα τη χειρότερη άμυνα με 15 γκολ παθητικό. Μια από τα ίδια και η Βέστερλο η οποία προέρχεται από εντός έδρας ήττα 0-2 από την Κλαμπ Μπριζ. Στο πάτο του βαθμολογικού πίνακα οι φιλοξενούμενοι, 1-3-3 το φετινό εκτός έδρας ρεκόρ τους, τα 6 από τα 7 over 2,5. Μονόδρομος αποτελούν τα γκολ, συνώνυμες της αναξιοπιστίας φέτος οι δύο ομάδες.

2723. ΛΟΥΓΚΑΝΟ - ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ

Σιγά-σιγά φαίνεται ότι η φιλοσοφία του Ζντένεκ Ζέμαν εφαρμόζεται στη Λουγκάνο. Δεν έχει τεράστια ποιότητα αν κοιτάξουμε το ρόστερ, αλλά με το πέρασμα του χρόνου η ομαδική δουλειά καλύπτει τις ατομικές αδυναμίες. Έρχεται από μεγάλη νίκη επί της Σιόν, όμως στο δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας ματς έχει δυσκολότερο αντίπαλο. Η Γιουνγκ Μπόις έχασε το momentum της αλλαγής τεχνικού αφού ο αποκλεισμός στο κύπελλο και δύο γκέλες σε δυνατά ματς την άφησαν πίσω. Έχει, ωστόσο, μόνο το πρωτάθλημα να κοιτάζει πια και η διαφορά από τη δεύτερη Γκρασχόπερς είναι ελάχιστη. Έχει κι ανοικτούς λογαριασμούς με τη Λουγκάνο αφού έχασε στο ματς του πρώτου γύρου, ενώ έχασε δεκάδες ευκαιρίες και έχει μεγαλύτερο κίνητρο. Μεγάλη είναι απώλεια του τιμωρημένου Στέφεν (εξτρέμ), αλλά ο Κούμπο (επιθετικός) καλύπτει ως τώρα άνετα το πρόβλημα του γκολ. Τα γκολ είναι λοιπόν αυτά που μας απασχολούν, δίκαιη η γραμμή του over 3 στο 1,950 της Bet365.

2717. ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ

Μάχη με φόντο τις θέσεις που οδηγούν στο Λιμπερταδόρες. Άλλη μία φορά εμφανίστηκε κατώτερη του αναμενόμενου εκτός έδρας η Ιντερνασιονάλ, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από την Γκοϊάς. Αντίθετα, από νίκη έρχεται η Πόντε Πρέτα, κερδίζοντας δύσκολα με 1-0 εντός έδρας την Τζόινβιλ. Θα πάμε με τη δυναμική της Ιντερνασιονάλ, η οποία στην έδρα της είναι πολύ δυνατή, ασιατικός άσος -0,75.

2724. ΣΕΡΡΟ - ΝΤΙΦ. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ

Δυσκολεύτηκε αλλά τελικά κέρδισε η Λιμπερτάδ τη Σολ με 1-0 εντός έδρας. Στο -4 από την κορυφή οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι αναζητούν βαθμούς για την έξοδο στο Λιμπερταδόρες. Δεν αγωνίστηκε μεσοβδόμαδα η Σέρο Πορτένιο, καθώς ο αγώνας κόντρα στη Λουκένιο αναβλήθηκε. Προέρχεται από δύο σερί ήττες, με τελευταία αυτή κόντρα στην Ολίμπια. Μεγάλο ντέρμπι, θα μείνουμε μακριά.

2753. ΜΟΝΤ. ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ - ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ ΜΟΝΤΕΒΙΔΕΟ

Δεν μπορούν να βρουν σταθερότητα στην απόδοσή τους οι γηπεδούχοι, οι οποίοι χάνουν εύκολους βαθμούς. Προέρχονται από την ήττα με 1-0 κόντρα στη Σουντ Αμέρικα εκτός. Αήττητη για πέντε αγωνιστικές παραμένει η Ράσινγκ, προερχόμενη από την ισοπαλία 2-2 κόντρα στη Νασιονάλ. Ομάδες με επιθετικές αρετές αμφότερες, θα κρατήσουμε το over.

2945. ΒΙΛΑ ΤΕΡΕΖΑ - ΝΤΑΝΟΥΜΠΙΟ

Νέα ήττα για τους γηπεδούχους, αυτή τη φορά κόντρα στη Πενιαρόλ με 4-1 εκτός έδρας, δείχνοντας ότι αν συνεχίσουν έτσι θα είναι η πρώτη ομάδα που θα υποβιβαστεί. Μέτρια τα πράγματα φέτος για τη Ντανούμπιο, η οποία αποδυναμώθηκε αισθητά στη μεταγραφική περίοδο. Στο μέσο της βαθμολογίας οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι προέρχονται από τη νίκη 4-0 κόντρα στη Λίβερπουλ. Προβάδισμα στο διπλό.

658. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΟΥΙΛΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΖΟΥΝΙΟΡ

Παιχνίδι βαθμολογικά αδιάφορο καθώς η Ουΐλα έχει μείνει ήδη εκτός πλέι-οφ, ενώ η Τζούνιορ έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της σε αυτά. Το ροτέισον είναι αρκετά πιθανό για τους φιλοξενούμενους, αφού ακολουθεί ο πρώτος τελικός του κυπέλλου κόντρα στη Σάντα Φε. Τα ''δεύτερα'' της Τζούνιορ μπορούν άνετα να πάρουν το διπλό κόντρα σε μία αδιάφορη ομάδα, χαμηλότερων δυνατοτήτων όπως η Ουΐλα. Με το διπλό πήγε ο Kyr_lim στο 1,925 της Bet365.

2727. ΜΑΓΙΟΡΚΑ - ΣΑΡΑΓΟΣΑ

Βελτιωμένη παρουσιάζεται εσχάτως η Μαγιόρκα, είναι πια πέντε παιχνίδια αήττητη (2-3-0) και μπροστά στο κοινό της έρχεται από δυο σερί νίκες (3-1-1 εντός, 5/5 under 1,5). Η Σαραγόσα έχει επίσης πάρει τα πάνω της, 4-2-0 μετράει στα πιο πρόσφατα έξι (5/6 NG & under 2,5) και μακριά από την έδρα δεν έχει ακόμα ηττηθεί (1-4-0 εκτός, 4/5 under 2,5). Πολύ αμφίρροπη η αναμέτρηση στα μάτια μας, δεν περιμένουμε να δούμε κάποιο φεστιβάλ γκολ, ωστόσο οι τιμές στο under είναι υποψιασμένες.

2728. ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ - ΖΙΧΛΑΒΑ

Ακόμα μία νίκη για τη φορμαρισμένη και αρκετά καλή Μπόλεσλαβ (5-0-1 εντός έδρας) με 2-1 επί της Όλομουτς. Στα τελευταία έξι έχει πέντε over, τα οποία έχει εύκολα. Η Ζιχλάβα (1-0-5 εκτός) έχασε με 1-2 από τη Μποέμιανς και συνέχισε τις κακές εμφανίσεις. Πιστεύουμε ότι θα κερδίσει εύκολα η Μλάντα, αλλά οι αποδόσεις δεν έχουν καμία αξία.

2734. ΕΪΜΠΑΡ - ΧΕΤΑΦΕ

Σκληροτράχηλο το σύνολο της Εϊμπάρ φέτος, μετά από 10 αγωνιστικές έχει υποστεί μόλις δύο ήττες (4-4-2), από Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα. Η Χετάφε ηττήθηκε στο ρελαντί από τη Μπαρτσελόνα και έτσι συμπλήρωσε μία δυάδα αγώνων με 2/2 ήττες και 0-7 τέρματα. Αναιμική εκτός έδρας η Χετάφε με ρεκόρ 0-1-4 όπου βρήκε δίχτυα μόνο μια φορά, καλή επιλογή δείχνει ο ασιατικός άσος -0,25 στο 1,825 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2733. ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ - ΓΡΑΝΑΔΑ

Η Βαγιεκάνο δεν είναι ομάδα που μπορείς να εμπιστευτείς με ελαφρά την καρδία και ειδικά σε τιμές φαβορί, συν τις άλλοις γνώρισε 4/5 ήττες στα τελευταία της παιχνίδια (1-0-4). Αυτό που γίνεται με τη Γρανάδα δεν έχει προηγούμενο, λες και κάποια ανώτερη δύναμη δεν την αφήνει να κερδίσει. Μετά από την ισοπαλία στη Χιχόν όπου δέχτηκε δύο γκολ από το 88’ και μετά (3-3) ήρθε άλλη μία ισοπαλία στην έδρα της Εσπανιόλ όπου ισοφαρίστηκε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (94’). Δεν βγαίνει άκρη, η Γρανάδα είναι ναι μεν οκτώ ματς χωρίς νίκη (0-4-4) αλλά τα εκτός έδρας βολεύεται περισσότερο και έχει κάνει καλές εμφανίσεις. Ήττα στο όριο από Ρεάλ και Βαλένθια, διπλό στη Χετάφε και ισοπαλίες με Χιχόν και Εσπανιόλ όπου έχασε τη νίκη και στα δύο με γκολ στα τελευταία λεπτά όπως προείπαμε.

2729. ΚΟΡΤΡΑΪΚ - ΜΑΛΙΝ

Δύο σερί ισοπαλίες για την Κόρτραϊκ η οποία στο τελευταίο της παιχνίδι απέσπασε τον βαθμό από την έδρα της Ζούλτε με τις δύο ομάδες να μένουν στο 2-2. Αήττητοι στην έδρα τους οι γηπεδούχοι καθώς μετράνε 3-4-0 (6-2 γκολ) και 6/7 under 2,5. Νίκη μετά από 2 σερί ήττες για την Μαλίν η οποία επικράτησε 2-0 εντός έδρας της Μπέβερεν, οι φιλοξενούμενοι πάντως μακριά από την έδρα τους προβληματίζουν καθώς μετράνε 0-2-5 (6-16 γκολ), διαθέτοντας παράλληλα τη χειρότερη άμυνα. Δίκαια φαβορί οι γηπεδούχοι, η Μαλίν εκτός έδρας δεν βλέπεται, άσος.

2730. ΜΑΚΑΕ ΕΣΠΟΡΤΕ - ΒΙΤΟΡΙΑ MΠΑΪΑ

Δεν μπόρεσε να συνεχίσει το αήττητο σερί η Μακάε, γνωρίζοντας τη δίκαιη ήττα με 3-0 κόντρα στην Παρανά εκτός έδρας. Στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού οι γηπεδούχοι, οι οποίοι αναζητούν βαθμούς. Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας η Βιτόρια, έχοντας στόχο να παραμείνει τουλάχιστον εκεί, κερδίζοντας έτσι ένα εισιτήριο για την πρώτη κατηγορία. Από την ήττα με 3-2 κόντρα στη Ναούτικο προέρχονται οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι παραμένουν χωρίς νίκες για τρείς αγωνιστικές. Στηρίζουμε την καλύτερη ομάδα, ασιατικό διπλό +0,25.

2731. ΜΠΑΪΑ - ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ

Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες με κοινό στόχο, την άνοδο. Στην πέμπτη θέση η Μπαΐα, η οποία προέρχεται από την ήττα με 1-0 κόντρα στην πρωτοπόρο Μποταφόγκο εκτός έδρας. Για άλλη μία φορά εκμεταλλεύτηκε την έδρα της η Σάντα Κρουζ (έβδομη στη βαθμολογία), κερδίζοντας εύκολα με 2-0 την Κρισιούμα. Δύσκολο ματς, το αφήνουμε στην άκρη.

2732. ΝΑΟΥΤΙΚΟ - ΠΑΡΑΝΑ

Τεράστια νίκη για τη Ναούτικο την προηγούμενη αγωνιστική, 3-2 εκτός κόντρα στη Βιτόρια, βάζοντάς την ξανά στο κόλπο της ανόδου. Στο μέσο της βαθμολογίας η Παρανά, αδιάφορη βαθμολογικά, προερχόμενη από τη νίκη με 3-0 εντός έδρας κόντρα στη Μακάε. Ο ασιατικός άσος -0,75 αποτελεί επιλογή.

2741. ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ - ΠΙΑΣΤ ΓΚΛΙΒΙΤΣΕ

Πέμπτο ματς χωρίς νίκη για τη Γιαγκελόνια (3-1-3 εντός), στο 1-1 έμεινε με την Πονμπεσκίτζιε. Δίκαιο αποτέλεσμα για τις δύο ομάδες, έδειξαν ότι δεν τους χωρίζουν πολλά. Γενικά έχει δείξει άσχημα στοιχεία φέτος, καμία σχέση με την περσινή σεζόν. Σε αντίθεση με την Πιάστ (3-1-2 εκτός) που συνεχίζει φέτος να εντυπωσιάζει, στο τελευταίο κερδίσε με 2-0 τη Ζάγκλεμπιε. Έπαιξε όπως ακριβώς έπρεπε και πήρε τη δίκαιη νίκη. Συνεχίζουν να υποτιμούν την Πιάστ οι μπουκ, στο 1,775 το +0,25 δείχνει λάθος line και αποτελεί επιλογή των Young Guns .

2742. ΜΙΛΑΝ - ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Απίθανο αποτέλεσμα έβγαλε η Μίλαν στο εκτός έδρας ματς κόντρα στη Λάτσιο, συνεχίζοντας την καλή εικόνα από το δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην Κιέβο (1-0) πέρασε αέρα με 1-3 και έδωσαν μεγάλες ανάσες στον Μιχαΐλοβιτς που μετά το κράξιμο από τον Μπερλουσκόνι μετράει 3/3 νίκες. Η Αταλάντα είναι εξαιρετικά αδύναμη εκτός Μπέργκαμο έχοντας ρεκόρ 1-1-4 με επιμέρους τέρματα 3-11 και μία κάκιστη εμφάνιση και ήττα με 3-0 στην Μπολόνια. Δε βλέπουμε πως δεν θα χάσει στην αναγεννημένη Μίλαν, ο άσος του 1,66 δεν είναι κακός αλλά θα περιμένουμε το live για μία καλύτερη απόδοση.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2743. ΤΣΒΟΛΕ - ΧΕΡΑΚΛΕΣ

«Ξεφουσκώνει» σιγά-σιγά η Τσβόλε η οποία μετά από το εντυπωσιακό ξεκίνημα που πραγματοποίησε έχει πάρει την κάτω βόλτα. Οι γηπεδούχοι στο τελευταίο τους παιχνίδι ηττήθηκαν δίκαια 2-0 στην έδρα της Γκρόνινγκεν παραμένοντας έτσι χωρίς βαθμό στις 3 τελευταίες αγωνιστικές, 3-1-2 ο εντός έδρας απολογισμός τους, όλα over 2,5. Σε καλή αγωνιστική κατάσταση η Χέρακλες η οποία προέρχεται από 2 σερί νίκες, πιο πρόσφατη αυτή στην έδρα της με σκορ 2-1 επί της Βίλεμ. Οι φιλοξενούμενοι μακριά από την έδρα τους μετράνε 3-0-2 διαθέτοντας την 4 καλύτερη άμυνα με 7 γκολ παθητικό, τα 3 από τα 5 έληξαν over 2,5. Αρκετά πιθανό να έχουμε πολλά γκολ στην συγκεκριμένη αναμέτρηση με τους φιλοξενούμενους παράλληλα να έχουν δίκαια τον πρώτο λόγο για το τρίποντο.

2757. ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ - ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ

Ματς με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού η Μποταφόγκο έχει ήδη εξασφαλίσει την άνοδο στην πρώτη κατηγορία, ενώ η Κρισιούμα μάχεται για την παραμονή, βρισκόμενη στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Εντός έδρας τα πηγαίνει αρκετά καλά η Κρισιούμα, παίζοντας κλειστά με στόχο να κλέψει τη νίκη (7-5-4 το ρεκόρ εντός). Θα πάμε με το κίνητρο, κρατώντας τον ασιατικό άσο +0,25.

2758. ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ - Ο ΧΙΓΚΙΝΣ

Με την ψυχολογία στα ύψη η Κόλο Κόλο, έπειτα από τη νίκη στο ντέρμπι με την Ουν. ντε Τσίλε (2-0 εντός έδρας). Στραβοπάτησε η Ο’ Χίγκινς την προηγούμενη αγωνιστική, μένοντας στο 1-1 εντός έδρας κόντρα στην Αντοφαγκάστα. Θα κρατήσουμε τα πολλά γκολ και το συνδυασμό του άσου και over 2,5.

2759. ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ - ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ

Επιτέλους νίκη για τη Γκιμαράες, χρειάστηκαν έξι παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις (0-2-4) και ένα γκολ στις καθυστερήσεις στην έδρα της Πάκος προκειμένου να πανηγυρίσει ένα τρίποντο, το οποίο ήταν το πρώτο της υπό τις οδηγίες του Σέρζιο Κονσεϊσάο. Η Νασιονάλ έμεινε με άδεια χέρια σε ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι της (0-0-5 εκτός) χάνοντας με 0-1 από τη Ρίο Άβε, συμπληρώνοντας παράλληλα πέντε ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (0-2-3). Με ψυχολογία πλέον οι γηπεδούχοι, θα βρουν απέναντί τους έναν αντίπαλο που χάνεται όταν απομακρύνεται από την έδρα του, δίνουμε τον πρώτο λόγο στον άσο στο 2,17 του Stoiximan.

2748. ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ - ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ

Τελευταία αγωνιστική στην αργεντίνικη Πριμέρα. Εκτός Λιγκίγιας η Κολόν (3-6-5 εντός) αυτή τη στιγμή, όμως με νίκη επί της Χιμνάσια θα αυξήσει αρκετά τις πιθανότητές της. Έρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες με το ίδιο σκορ (3-1) επί των Γοδόι και Άρσεναλ, και δείχνει να έχει βρει τον ρυθμό για το συγκεκριμένο κρίσιμο τελευταίο της παιχνίδι. Η Χιμνάσια (4-5-5 εκτός) έχει ήδη εξασφαλίσει ότι θα βρίσκεται στη Λιγκίγια του Σουνταμερικάνα και μάλιστα θα έχει την έδρα στο πρώτο νοκ-άουτ ματς, το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να διαλέξει πιθανό αντίπαλο.Το κίνητρο είναι μεγαλύτερο στους γηπεδούχους και ο άσος του 2,15 δεν είναι άσχημος, όμως επειδή μέχρι να γίνει το συγκεκριμένο παιχνίδι μεσολαβούν άλλα δύο, καλύτερα θα ήταν η αναμονή στοlive.

660. ΙΝΤΕΠ. ΜΕΝΤΕΓΙΝ - ΛΟΣ ΜΙΓΙΟΝΑΡΙΟΣ

Ματς ''φωτιά'' με φόντο την είσοδο στα πλέι-οφ. Στην έβδομη θέση της βαθμολογίας η Μεντεγίν με 29 βαθμούς, η οποία προέρχεται από την ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Πετρολέρα. Από την ήττα με 1-0 κόντρα στη Νασιονάλ προέρχεται η Μιγιονάριος, η οποία βρίσκεται στο -2 από την πρώτη οχτάδα. Ο θάνατός σου η ζωή μου, no bet.

2763. ΜΑΛΑΓΑ - ΜΠΕΤΙΣ

Ομάδα που σκοράρει μόνο από σπόντα όπως η Μάλαγα, στα 8/10 παιχνίδια της έμεινε χωρίς γκολ, και που δυσκολεύεται τόσο στη δημιουργία παιχνιδιού δεν νοείται να δίνεται σε αποδόσεις φαβορί όταν αντίπαλος της είναι η ζημιάρα εκτός έδρας Μπέτις. Προκλητικό σε κάθε περίπτωση το 1,975 στο ασιατικό διπλό +0,5 ( Bet365) με τους «βερδιμπλάνκος» να έχουν χάσει εκτός έδρας μόνο από τη Ρεάλ (2-2-1).Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2766. ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ - ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ

Πρωταθλητές (αν και όχι ακόμα μαθηματικά) οι γηπεδούχοι ύστερα από το μεγάλο διπλό κόντρα στη δεύτερη Ατλέτικο Μινέιρο. Αγνοούν την ήττα οι γηπεδούχοι για πάνω από ένα μήνα. Εντός ζώνης υποβιβασμού η Κοριτίμπα, στο -1 από τη σωτηρία, προερχόμενη από την ισοπαλία 1-1 εντός κόντρα στη Φιγκεϊρένσε. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν τη δυναμική να πάρουν αποτέλεσμα στην έδρα της Κορίνθιανς, η οποία δε χαρίζεται σε κανέναν, άσος χωρίς αξία

2765. ΑΤΛ.ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ - ΑΒΑΪ

Παλεύουν για την αποφυγή του υποβιβασμού οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι αγνοούν τη νίκη για έξι αγωνιστικές, βρισκόμενοι μόλις στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη. Προέρχονται από την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Κρουζέιρο. Στο μέσο της βαθμολογίας η Παραναένσε, αδιάφορη βαθμολογικά, προερχόμενη από την ισοπαλία χωρίς τέρματα κόντρα στην Τσαπεκοένσε εκτός έδρας. Θα πάμε με το κίνητρο, επιλέγοντας το Χ2.

2751. ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ ΣΧ - ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ

Τελευταία αγωνιστική στην αργεντίνικη Πριμέρα. Με έναν βαθμό έχει εξασφαλίσει τη θέση του στη Λιγκίγια το Σαν Μάρτιν (4-8-2 εντός), αν και είναι αρκετά πιθανό να μην χρειαστεί καν αυτός ο βαθμός, κάτι που μπορεί να το γνωρίζει πριν την έναρξη του δικού του αγώνα. Στα δύο πιο πρόσφατα έμεινε στην ισοπαλία και ήταν φανερό ότι αφού το βόλευε δεν θα έπαιρνα κανένα ρίσκο. Αδιάφορη η Άρσεναλ (1-2-11 εκτός), αφού δεν έχει μαθηματικές ελπίδες για τη Λιγκίγια, αλλά και δεν μπορεί να κινδυνεύσει.Οι γηπεδούχοι έχουν δείξει ότι όταν σε ένα ματς τους βολεύει η ισοπαλία την παίρνουν, το παιχνίδι με την Άρσεναλ είναι ένα τέτοιο παιχνίδι, αν λίγο πριν αρχίσει ο αγώνας η ισοπαλία είναι αναγκαία για το Σαν Μάρτιν θα κάνουμε ένα ποντάρισμα στο 3,20 του Χ. Τοunder2,5 στο 1,60 βλέπουμε πιθανό, αλλά θα το θέλαμε στο 1,70 για να ποντάρουμε.

661. ΙΝΤΕΠ. ΣΑΝΤΑ ΦΕ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ

Σε τριπλό ταμπλό παίζει η Σάντα Φε, αφού συμμετέχει εκτός από το πρωτάθλημα στο Σουνταμερικάνα (έχει περάσει στον ημιτελικό), αλλά και στο κύπελλο (έχει περάσει στον τελικό). Στη βαθμολογία του πρωταθλήματος είναι όγδοη, προερχόμενη από την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Ενβιγκάδο. Πρωτοπόρος η Νασιονάλ, έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα πλέι-οφ. Προέρχεται από τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Μιγιονάριος εντός. Άγνωστο με ποια ενδεκάδα θα παραταχθούν οι γηπεδούχοι, το αφήνουμε στην άκρη.

2772. ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ - ΤΟΛΟΥΚΑ

Η Κρουζ Αζούλ (2-3-3 εντός) είναι που καίγεται για τη νίκη, ώστε να εξαντλήσει τις ελπίδες της για τη Λιγκίγια, η Τολούκα (4-1-2 εκτός) με το βαθμό ουσιαστικά εξασφαλίζει την παρουσία της εκεί. Ψιλοπερίεργο, θα χρειαστεί και εικόνα για live betting.

2769. ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣE - ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ

Κατώτερη των περιστάσεων, όπως άλλωστε όλη τη χρονιά, η Φλουμινένσε στο εκτός έδρας ματς κόντρα στη Βάσκο, αμύνθηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, δέχτηκε πολλές φάσεις, τελικά όμως κατάφερε να πάρει τη νίκη, σκορπώντας την απογοήτευση στους γηπεδούχους. Δυσκολεύεται τελευταία στο γκολ η Τσαπεκοένσε, η οποία έμεινε στο μηδέν κόντρα στην Ατλέτικο Παραναένσε εντός έδρας. Δε θα μπλέξουμε με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

2771. ΣΑΜΠΑΪΟ ΚΟΡΡΕΑ - ΟΕΣΤΕ

Από δύο συνεχόμενες νίκες έρχεται η Σαμπάιο, πλησιάζοντας τις θέσεις που δίνουν το εισιτήριο για τη μεγάλη κατηγορία στον ένα βαθμό. Από νίκη προέρχεται η Οέστε, εκμεταλλευόμενη την έδρα της, 1-0 κόντρα στη Λουβερντένσε. Στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη οι φιλοξενούμενοι. Τα εκτός έδρας αποτελέσματα της Οέστε είναι απογοητευτικά, με ρεκόρ 2-6-8. Κρατάμε τον ασιατικό άσο -0,75.

2770. ΚΛΑΜΠ ΝΤΕ ΡΕΓΚΑΤΑΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΪΝΙΕΝΣΕ

Στο μέσο της βαθμολογίας οι δύο ομάδες, οι οποίες δεν έχουν εξασφαλίσει μαθηματικά τη σωτηρία τους, όμως δύσκολα θα κινδυνέψουν. Από ήττες προέρχονται αμφότερες, 5-1 κόντρα στην Παϊσαντού η Ρεγκάτας, 1-0 κόντρα στη Μπραγκαντίνο η Γκοϊανιένσε. Δεν προκύπτει επιλογή από την αναμέτρηση.

2777. ΟΥΑΤΣΙΠΑΤΟ - ΚΟΜΠΡΕΣΑΛ

Μέτρια τα πράγματα για τις δύο ομάδες φέτος, καθώς έχασαν σημαντικούς παίχτες από την προηγούμενη χρονιά. Από τη συντριβή με 5-2 κόντρα στην Κατόκικα έρχεται η Κομπρεσάλ, δείχνοντας σε ένα ακόμα παιχνίδι τα αμυντικά της προβλήματα. Το αρνητικό σερί των τεσσάρων ηττών έλαβε τέλος για την Ουατσιπάτο, με τη νίκη 3-2 εκτός έδρας κόντρα στη Σαν Λουίς. Η προϊστορία στην έδρα της Ουατσιπάτο είναι συντριπτικά υπέρ των γηπεδούχων, 4-1-1 τα έξι τελευταία. Άσος.

663. ΝΤΕΠ. ΚΟΥΚΟΥΤΑ - ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΠΑΣΤΟ

Ματς με μονόπλευρο ενδιαφέρον καθώς οι γηπεδούχοι έχουν ήδη υποβιβαστεί, ενώ οι φιλοξενούμενοι (οι οποίοι προέρχονται από σπουδαία εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Εκιδάδ) παλεύουν για την είσοδο στα πλέι-οφ. Θα πάμε με το κίνητρο, διπλό.

2299. ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ - ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Τελευταία αγωνιστική στην αργεντίνικη Πριμέρα. Η γηπεδούχος Εστουδιάντες (6-5-3 εντός) χρειάζεται ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από τη Μπάνφιλντ και ίδιο από την Τίγκρες για να παραμείνει στη Λιγκίγια του Λιμπερταδόρες, κάτι που δεν είναι δύσκολο για την ποιότητα της Εστουδιάντες, αφού η Ουνιόν (4-7-3 εκτός) είναι ουσιαστικά αδιάφορη, καθώς έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στη Λιγκίγια του Σουνταμερικάνα.Ο άσος του 1,50-1,60 δεν έχει αξία, μόνο στοliveμπορεί να ασχοληθούμε, αφού το ματς διεξάγεται ίδια ώρα με αυτό της Μπάνφιλντ και τα δύο παιχνίδι αλληλεξαρτούνται.

2746. OΛΙΜΠΟ - ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ

Αδιάφορη η Ολίμπο (5-7-2 εντός), που βρίσκεται ήδη στη Λιγκίγια του Σουνταμερικάνα, χωρίς ελπίδες για παραπάνω θέση. Η Μπάνφιλντ (7-3-4 εκτός) χρειάζεται καλύτερο αποτέλεσμα από την Εστουδιάντες για να κλέψει στο τέλος την τελευταία θέση για το Λιγκίγια του Λιμπερταδόρες. Πιστεύουμε ότι θα προσπαθήσει αν εκμεταλλευτεί την αδιαφορία της Ολίμπο και θα κυνηγήσει τη νίκη από νωρίς, το διπλό στο 2,80 δείχνει ενδιαφέρον, όμως το κακό είναι ότι αν κερδίσει η «Έστου» ακόμα και με νίκη δεν πετυχαίνει κάτι η Μπάνφιλντ.

2806. ΜΟΝΤΕΡΕΪ - ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ

3-4-0 το εντός έδρας ρεκόρ της Μοντερέι, στο -3 από τη Λιγκίγια με δύο παιχνίδια ακόμα, αν δεν κερδίσει την Αμέρικα (6-0-2 εκτός) δύσκολα θα προλάβει. Εξαιρετικοί εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι, κυνηγάμε την πρώτη θέση, δεν θα χαριστούν. Στα υπ’ όψιν για Late Goal αν στο τέλος είναι ισόπαλο.

657. ΑΛΙΑΝΖΑ ΠΕΤΡΟΛΕΡΑ - ΝΤΕΠΟΡΤΕΣ ΤΟΛΙΜΑ

Παιχνίδι αδιάφορο βαθμολογικά, αφού αμφότερες έχουν περάσει ήδη στα πλέι-οφ. Από την ισοπαλία 1-1κόντρα στη Μεντεγίν προέρχεται η Πετρολέρα, η οποία αγνοεί τη νίκη για τρείς αγωνιστικές. Σπουδαία νίκη με 2-0 κόντρα στη Τζούνιορ εντός για την Τολίμα. Προβάδισμα στο διπλό.

2814. ΠΑΤΣΟΥΚΑ - ΛΕΟΝ

Στην ίδια οικογένεια ανήκουν τα δύο franchises, με την Πατσούκα (5-3-6, 2-2-3 εντός) να δείχνει σε ελαφρώς καλύτερη κατάσταση - στα επτά τελευταία έχασε μόνο από την Τίγκρες (4-2-1) - και να είναι η ομάδα με τη μεγαλύτερη ανάγκη για τη νίκη στο ζευγάρι, αφού αν δεν πάρει τους τρεις πόντους μοιάζει αδύνατο να προλάβει τη Λιγκίγια. Η Λεόν είναι κακή εκτός (3-0-5 με 12-21 γκολ), έχει τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία και έρχεται από ήττα στον τελικό κυπέλλου (0-1 κόντρα στη Γουαδαλαχάρα την Τετάρτη). Ο άσος υποχωρεί και κοντά στο 2,00 αξίζει ένα ποντάρισμα, για τους πολύ πρωινούς υπάρχει και Late Goal σε περίπτωση ισοπαλίας στο τέλος.

2815. ΑΤΛΑΣ - ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ ΤΣΙΑΠΑΣ

Για το 0-0 που θα εδραιώσει τη θέση της στη Λιγκίγια θα παίξει η γενικά αμυντικογενής Τζαγκουάρες (1-3-4 εκτός με 7/8 GG πάντως), μόνο νίκη θέλει η Άτλας (2-0-5 εντός) για να πλησιάσει την οκτάδα. Με υπηρεσιακό τεχνικό οι γηπεδούχοι μετά την ήττα στη Λεόν, ίσως αντιδράσουν.

2816. ΝΤΟΡΑΔΟΣ - ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ

Κυπελλούχος η Τσίβας (1-1-5 εκτός), πρώτος τίτλος μετά από εννέα χρόνια (1-0 τη Λεόν), θέλει να συνεχίσει την αντεπίθεση επί Αλμέιδα (6-3-1 στα τελευταία 10) και να προλάβει και τη Λιγκίγια, μόνο με νίκη έχει πραγματικές ελπίδες. Ουραγός η Ντοράδος (2-5-7, 1-3-3 εντός), απογοητευμένη σίγουρα από την εξάποντη ήττα με 4-0 από τη Μονάρκας, κάθε ματς της πλέον μέχρι και το τέλος της Κλαουσούρα είναι τελικός, πρέπει να κυνηγήσει νίκες αν θέλει να σωθεί. Ναι στο διπλό Draw No Bet, τα όμως τσακάλια βάζουν ξυπνητήρι για τις 6:00 περιμένοντας late goal

---. ΣΙΕΝΣΙΑΝΟ-ΣΕΣΑΡ ΒΑΓΙΕΧΟ

Σε δύσκολη κατάσταση η Σιενσιάνο, ύστερα από την απόφαση της ομοσπονδίας να της αφαιρεθούν έξι βαθμοί, λόγω χρεών, με την ομάδα του Κούσκο εκεί που είχε σχεδόν σωθεί, να παλεύει για να μείνει στην κατηγορία. Την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε την ήττα με 1-0 από τη Ντεπορτίβο Μουνισιπάλ με 1-0 εκτός έδρας. Σε αναζήτηση βαθμών και οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι θέλουν να τερματίσουν στις πρώτες οχτώ θέσεις της ειδικής βαθμολογίας, ώστε να πάρουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισαν έστω και δύσκολα την Αγιακούτσο με 1-0 εντός έδρας. Άσχημη η παράδοση της Βαγιέχο αγωνιζόμενη στο Κούσκο, 1-1-4 τα έξι τελευταία. Άσος.

---. ΑΛΙΑΝΣΑ ΑΤΛΕΤΙΚΟ-ΛΕΟΝ ΧΟΥΑΝΟΥΚΟ

Ματς εξάποντο για την παραμονή. Σε δυσκολότερη θέση οι φιλοξενούμενοι, από τους οποίους η ομοσπονδία αφαίρεσε τέσσερεις βαθμούς λόγω χρεών. Αυτοκτόνησε την προηγούμενη αγωνιστική η Λεόν, καθώς ήταν μπροστά στο σκορ με 3-1 κόντρα στην Κομέρσιο, όμως δέχτηκε δύο γκολ στα τελευταία πέντε λεπτά, μένοντας στο 3-3. Αυτοκτονία και για την Αλιάνσα Ατλέτικο την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς δεν μπόρεσε να κρατήσει το υπέρ της σκορ στο ματς με τη Σαν Μαρτίν, χάνοντας τελικά με 2-1. Θα δώσουμε προβάδισμα στον άσο.

---. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΚΡΙΣΤΑΛ-ΡΕΑΛ ΓΚΑΡΣΙΛΑΣΟ

Την πρώτη της ήττα στο Κλαουσούρα γνώρισε η Κριστάλ, 5-3 κόντρα στη Χουανκάγιο εκτός έδρας, με τη μάχη του πρωταθλήματος πλέον να παίρνει φωτιά (Κριστάλ, Μελγκάρ και Χουανκάγιο ισοβαθμούν στην πρώτη θέση). Δυο βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση βρίσκεται η Γκαρσιλάσο, η οποία προέρχεται από τη σπουδαία εντός έδρας νίκη με 4-2 κόντρα στην Ουνιβερσιτάριο. Κακή παράδοση για την Γκαρσιλάσο στην έδρα της Κριστάλ, 1-1-4 τα έξι τελευταία. Η Κριστάλ είναι η καλύτερη ομάδα στη χώρα και καλείται να το αποδείξει, άσος.

---. ΜΕΛΓΚΑΡ-ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΜΟΥΙΣΙΠΑΛ

Η φανταστική πορεία της Μελγκάρ συνεχίζεται με την ομάδα από την Αρεκίπα, να βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τις Κριστάλ και Χουανκάγιο. Προέρχεται από την ισοπαλία χωρίς τέρματα στο ντέρμπι με την Αλιάνσα Λίμα. Επιτέλους νίκη για τους φιλοξενούμενους μετά από έξι ματς, 1-0 εντός τη Σιενσιάνο. Βαθμούς για την έξοδο στο Σουνταμερικάνα αναζητά η Μουνισιπάλ. Η δυναμική της Μελγκάρ είναι μεγάλη και εντός έδρας γίνεται μεγαλύτερη, άσος.

---. ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ-ΧΕΝΕΡΑΛ ΝΤΙΑΖ

Παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον καθώς οι γηπεδούχοι έχουν υποβιβαστεί, ενώ οι φιλοξενούμενοι αναζητούν βαθμούς για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά τη σωτηρία. Έχουν παραδώσει τα όπλα οι γηπεδούχοι εδώ και καιρό, οι οποίοι παρόλα αυτά κέρδισαν την προηγούμενη αγωνιστική 3-2 τη Σαντανί, φέρνοντάς την ένα βήμα πριν τον υποβιβασμό. Προβάδισμα στο διπλό.

---. ΣΟΛ ΝΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑ-ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ

Έπαιξε στα ίσια κόντρα στη Λιμπερτάδ η Σολ, δεν κατάφερε όμως να πάρει θετικό αποτέλεσμα, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0. Διέσυρε με 4-0 η Γκουαρανί τη Νασιονάλ την προηγούμενη αγωνιστική, δείχνοντας ότι αν δεν είχε κάνει τόσο κακό ξεκίνημα, θα διεκδικούσε τον τίτλο. Καλύτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι, κρατάμε το διπλό.

---. ΣΕΡΟ-ΝΤΕΦΕΝΣΟΡ

Η έκπληξη του πρωταθλήματος Σέρο συνεχίζει την φανταστική της πορεία, περνώντας νικηφόρα από την έδρα της Τάνκε Σίσλεϊ με 3-2. Από νίκη προέρχεται και η Ντεφενσόρ, η οποία διέσυρε με 4-1 τη Χουβεντούδ εντός έδρας. Επιθετικά παίζουν αμφότερες, τα πολλά γκολ αποτελούν επιλογή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ