ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία Κουπονιού Σαββάτου

Ακτινογραφία Κουπονιού Σαββάτου

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου (8/8). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου.

176. ΚΑΡΝΤΙΦ - ΦΟΥΛΑΜ

Πρεμιέρα στο Νησί, προφανώς οι πρώτες 3-4 αγωνιστικές θα χρησιμεύσουν κυρίως για εξαγωγή συμπερασμάτων, με τα πονταρίσματα μας να είναι λιγότερα και μετριοπαθή. Από κακή χρονιά έρχονται αμφότερες, μαζί είχαν υποβιβαστεί από την Πρέμιερ, η προσγείωση στην Τσάμπιονς πάντα είναι πολύ δύσκολη. Ακόμα ψάχνονται μεταγραφικά, τριπλή μοιάζει.

177. ΛΙΝΤΣ - ΜΠΕΡΝΛΙ

Από την Πρέμιερ έρχεται και η Μπέρνλι, περιμένουμε όμως την προσαρμογή της στην κατηγορία ομαλότερη, αφού δεν έκανε μεγάλα ανοίγματα, διατηρώντας τον κορμό της καθώς και τον κόουτς Ντάις. Η Λιντς πήρε καλό προπονητή (Ρέσλερ) αλλά δεν δείχνει φέτος ικανή για κάτι παραπάνω από μια άνετη σωτηρία. Η αγορά πάμε στο διπλόDraw No Bet.

178. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. - ΤΟΤΕΝΑΜ

Ζευγάρι για γκολ παραδοσιακά, αμφότερες όμως αποτελούν αίνιγμα ακόμα, έχοντας πολλές αλλαγές στο ρόστερ τους. Πρώτο ματς φέτος για την Πρέμιερ, θα το δούμε παρέα το μεσημέρι στοLive Chatκαι να υπάρξει λόγος θα εμπλακούμε στοιχηματικά.

179. ΛΑΝΣ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 93

Με την εκτός έδρας ισοπαλία με 0-0 στην έδρα της Μετς ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Λανς, τυχερός βαθμός αφού η αντίπαλος έχασε πολλές ευκαιρίες. Επιστρέφει στην έδρα της μετά από απουσία ενός έτους (τα περσινά εντός έδρας παιχνίδια της τα έδινε σε ουδέτερο) με το κοινό της να της επιφυλάσσει ένθερμη υποδοχή. Ο Ερυθρός Αστέρας ξεκίνησε με ήττα στο γήπεδό του το πρωτάθλημα (0-1 από Κρετέιγ), αν και ήταν πιο απειλητικός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Η επιστροφή της Λανς στην έδρα της και ο ενθουσιασμός που επικρατεί της δίνει το προβάδισμα για τη νίκη.

180. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΛΑΤΣΙΟ

Σούπερ Καπ Ιταλίας, που κατά την πρόσφατη παράδοση θα γίνει στην Κίνα. Αμφότερες Γιουβέντους και Λάτσιο βρίσκονται ακόμα στο μοντάρισμα, ματς που μπορεί το σκορ να πάει ψηλά αλλά Ιταλοί είναι αυτοί…

232. ΑΟΥΕ - ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ

Κύπελλο Γερμανίας, μονοί αγώνες.Με μια ισοπαλία και μια ήττα έχει ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της για την τρίτη κατηγορίας η Άουε (δεν έχει σκοράρει ακόμα), η Γκρόιτερ αγωνίζεται μια κατηγορία πιο πάνω και μετράει 1-1-0 με καλές σε γενικές γραμμές εμφανίσεις. Πιο έτοιμοι δείχνουν οι φιλοξενούμενοι, το διπλό στο 2,12 του Stoiximan είναι επαρκές.

233. ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΣΑΛΚΕ

Δυο βαριές ήττες μετράει ως τώρα η Ντούισμπουργκ (1-3 από Καϊζερσλάουτερν εντός, 0-3 από Μπόχουμ εκτός) δείχνοντας ότι δεν είναι ακόμα έτοιμη. Η Σάλκε μετά από την περσινή κακή σεζόν θέλει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις, με καινούργιο προπονητή (Μπραϊτενράιτερ – πρώην Πάντερμπορν) και ξεκαθάρισμα στο ρόστερ, ετοιμάζεται για ένα νέο ξεκίνημα. Στα φιλικά η εικόνα της ήταν μέτρια (3-3-1) και θα χρειαστεί ακόμα χρόνο. Ανέτοιμοι οι φιλοξενούμενοι, προχωράμε παρακάτω.

234. ΧΑΛΕΣΚΕΡ - ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ

Στην τρίτη κατηγορία αγωνίζονται οι γηπεδούχοι, 0-0-2 έχουν ως τώρα χωρίς να έχουν πετύχει κάποιο τέρμα, ούτε η Μπράουνσβαϊγκ έχει μπει καλά στην Τσβάιτε Λίγκα (0-1-1) αλλά δείχνει σημάδια ανάκαμψης.Ο πρώτος λόγος στους φιλοξενούμενους.

236. ΣΑΝΤΝΕΣ - ΜΠΡΑΝ

Παιχνίδι στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας, η Σάντνες (6-1-1 εντός, 8/8over2,5 &GG) προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με 0-0 στην έδρα της Γιέρβ, διακόπτοντας έτσι σερί πέντε νικών.HΜπραν μετράει 2/2 νίκες μετά τη διακοπή και μακριά από το γήπεδό της έχει απολογισμό 3-4-2 (4/9over2,5, 5/9GG).Σωστό μοιάζει το σετ, περιμένουμε ισορροπημένο παιχνίδι.

237. ΓΚΟΡΝΙΚ ΖΑΜΠΡΖΕ - ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ

Με 0-1-2 έχει ξεκινήσει τη χρονιά η Γκόρνικ Ζάμπρζε (2/3over2,5, 3/3GG), ωστόσο και τα τρία ήταν παιχνίδια που έδωσε μακριά από το γήπεδό της. Μέτρια η πορεία και της Γιαγκελόνια στο πρωτάθλημα (1-0-2, 2/3over2,5 &GG), δεν βγαίνει εύκολα άκρη εδώ.

181. ΕΒΕΡΤΟΝ - ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ

Καλοβλέπουμε τον άσο, τον περιμέναμε χαμηλότερα. Η Έβερτον θέλει να απαντήσει στους επικριτές της για την περσινή αποτυχημένη σεζόν και έχει το υλικό να το κάνει, πιο δεμένη ομάδα από τη Γουότφορντ των πάντα πολλών αλλαγών (λόγω της διασύνδεσης με τις άλλες ομάδες της οικογένειας Πότσο).

182. ΛΕΣΤΕΡ - ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

Θέλουν αλλά δεν μπορούν να αισιοδοξούν οι οπαδοί της Λέστερ που είδαν στη θέση του Πίρσον να έρχεται ο Ιταλός Ρανιέρι που δεν έχει αφήσει σημαντικό έργο σε καμία ομάδα. Η Σάντερλαντ πέρσι ήταν η βασίλισσα της ισοπαλίας (17 στον αριθμό), από τη στιγμή που ενισχύθηκε και στην επιθετική της γραμμή (Λενς) μπορεί να μην φύγει άπραγη από το «Κινγκ Πάουερ», στο 1,95 το ασιατικό διπλό +0,5 στην Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

183. ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ

Με περιέργεια περιμένουμε να δούμε κατά πόσο μπορεί να προσαρμοστεί η ενθουσιώδης Μπόρνμουθ στις απαιτήσεις της κατηγορίας, ειδικά εντός έδρας δεν προτίθεται να αλλάξει το επιθετικό στυλ του ο Χάουι. Εμπειρία και παραστάσεις θα αντιπαρατάξει η Άστον Βίλα, που μπορεί να έχασε τα αστέρια της, όμως δεν είναι χθεσινή στην Πρέμιερ. Σε καλές απόδόσεις τοGG, 1,85 στον Stoiximan , αναμένουμε ανοιχτό παιχνίδι από τους γηπεδούχους στο «Ντιν Κορτ». Διαβάστε περισσότερα εδώ.

184.ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ-ΚΡΙΣΤΑΛΠΑΛΑΣ

Δεν θα δίναμε τον άσο φαβορί, το περιμέναμε τουλάχιστον απόλυτα μοιρασμένο. Η αξία προς τα δεξιά, με την Πάλας να έρχεται από εκρηκτικό δεύτερο μισό την περασμένη σεζόν, να είναι πιο έμπειρη και πιο ποιοτική.

185.ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ-ΡΕΝΤΙΝΓΚ

Με αρκετά νέα πρόσωπα αμφότερες, θα χρειαστούν χρόνο για να δέσουν.

186. ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ - ΓΟΥΛΒΣ

Σύννεφα πάνω από το “Ίγουντ Παρκ”, η Μπλάκμπερν έχασε τους Γκεστέντ (20 γκολ πέρσι), Κέρνι (βασικός χαφ) ενώ και ο έτερος εξαιρετικός φορ Ρόουντς είναι στη πύλη της εξόδου. Οι λύσεις που ήρθαν δεν είναι αντάξιες, από την άλλη η Γουλβς, που πέρσι έχασε στη διαφορά τερμάτων τα πλέι-οφ, κράτησε το μεγαλύτερο μέρος του κορμού της και δείχνει πιο έτοιμη. Το διπλό αποτελεί επιλογή, οι συντηρητικοί καλύπτουν την ισοπαλία.

187. ΜΠΟΛΤΟΝ - ΝΤΕΡΜΠΙ

Μια ήρεμη σεζόν επιζητά η Μπόλτον, που χαμήλωσε το μπάτζετ της και ψάχνει γιαrebuild, αντίθετα η Ντέρμπι τα παίζει όλα για όλα για την άνοδο, βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη. Ερωτηματικόoάπειρος –σαν πρώτος- τεχνικός των “Ραμς”, Κλέμεντ, βοηθός του Αντσελότι στη Ρεάλ, η Ντέρμπι πατάει πάνω στο επιτυχημένο πείραμα Καράνκα. Δημοφιλές στοίχημα το διπλό, ποντάρεται αρκετά.

188. ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ - ΙΠΣΟΥΙΤΣ

Αμφότερες έφτασαν μέχρι τα πλέι-οφ πέρσι, χάνοντας στα ημιτελικά, θέλουν και φέτος να πρωταγωνιστήσουν. Η Μπρέντφορντ άλλαξε τεχνικό, η Ίπσουιτς δουλεύει μεθοδικά πάνω στο σχέδιο του ΜακΚάρθι. Δυσκολοκατάβλητη η φιλοξενούμενη όλα αυτά τα χρόνια με τον Ιρλανδό στο τιμόνι, πέρσι έφυγε από αυτό το γήπεδο με διπλό (2-4). Θα περιμέναμε το σετ πιο μοιρασμένο, η αξία στο Χ2 (1,85).

189. ΡΟΔΕΡΑΜ - ΜΙΛΤ. ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ

Πιο «ψημένη» στην κατηγορία η Ρόδεραμ, απέκτησε πέρσι σημαντικές εμπειρίες, το ρόστερ της συγκριτικά με αυτό της ΜΚ Ντονς, φαίνεται πιο πλούσιο. Ντεμπούτο στην κατηγορία για την ομάδα της Μίλτον Κέινς, έδειξε πολλά τρωτά σημεία στα φιλικά προετοιμασίας. Οριακό φαβορί δίνονται οι νεοφώτιστοι, τους υπερτιμούν οι μπουκ, «ζυγίζοντας» μάλλον το δυνατό τους φίνις στη Λιγκ 1. Δεν υπάρχει φόρμα, ούτε κάποια άλλα στοιχεία για να δίνονται φαβορί οι φιλοξενούμενοι, δίνουμε το προβάδισμα στην έδρα, 2,025 τιμάται ο ασιατικός άσος 0:0 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

190. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ

Τραίνο πέρσι στη Λιγκ 1 η Μπρίστολ Ρόβερς, ομάδα με φανέλα που μπορεί να σταθεί στην Τσάμπιονσιπ. Η Σέφιλντ Γουένσντεϊάλλαξε σχεδόν τα πάντα σε σχέση με πέρσι, όταν και δεν κέρδιζε με τίποτα εντός (5-11-7), αποτελεί ερωτηματικό. Σε κάθε περίπτωση άσος δεν παίζεται σε αυτές τις τιμές.

191. ΤΣΑΡΛΤΟΝ - ΚΠΡ

Λονδρέζικο ντέρμπι, στη μέση το σετ, για μια Τσάρλτον με αλλαγές και μια ΚΠΡ που πρέπει να αλλάξει πολλά για να προσαρμοστεί στη κατηγορία. Πάσο.

192. ΧΑΛ - ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ

Φτωχικά τα πράγματα στη Χάντερσφιλντ, η Χαλ έχασε βασικότατα στελέχη και ο Μπρους γκρινιάζει. Το γκράντε φαβορί της ημέρας στην Τσάμπιονσιπ, σπάνια κάνουμε τέτοιαbet, πόσο μάλλον σε πρεμιέρα.

193. ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ - ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ.

Με διπλό (0-1) στη σκληρή έδρα τα προηγούμενα χρόνια της Ινβερνές ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για τη σκωτσέζικη Πρέμιερ η Μάδεργουελ, με εντός 0-1 από την Αμπερντίν η Νταντί Γιουνάιτεντ, σε μοιρασμένο σετ θα πάμε με τον έδρα. 0:0ασιατικός άσος.

194. ΝΤΑΝΤΙ - ΧΑΡΤΣ

0-4 την Κιλμάρνοκ στην πρεμιέρα η Νταντί, 4-3 τη Σεντ Τζόνστον η Χαρτς. Στο 2,00+ τοover 2,5.

195. ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ - ΧΑΜΙΛΤΟΝ

Δεν έδειξαν τίποτα τρομερό στην πρεμιέρα , θέλουμε περαιτέρω δείγματα.

196. ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ - ΙΝΒΕΡΝΕΣ

Ήττα με 4-3 στο Εδιμβούργο από τη Χαρτς για τη Σεντ Τζόνστον, η Ινβερνές είναι ελλιπής και έρχεται από εντός έδρας 0-1 κόντρα στη Μάδεργουελ. Προς τα αριστερά κοιτάμε.

238. ΓΟΥΟΛΣΟΛ - ΟΛΝΤΑΜ

Μέτρια πέρσι η Γουόλσολ εντός (8-8-7), η Όλνταμ ξεκινάει με αρκετά νέα πρόσωπα και 36χρονο κόουτς. Η αγορά πάει στον άσο.

239. ΚΟΒΕΝΤΡΙ - ΓΟΥΙΓΚΑΝ

Με Μόμπρεϊ στο τιμόνι η Κόβεντρι θέλει φέτος να αποφύγει τα καρδιοχτύπια (πέρσι μέχρι και την τελευταία αγωνιστική κινδύνευε), η Γούιγκαν τα αλλάζει όλα, ερχόμενη από δύο υποβιβασμούς σε τρία χρόνια. Ισορροπεί στη μέση το σετ, προχωράμε.

240. ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ - ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ

Δεν λέει να σταθεροποιηθεί η κατάσταση στη Μπλάκπουλ, όσο δεν αλλάζει διοίκηση το μέλλον της θα φαντάζει ζοφερό. -3 βαθμοί από την ομοσπονδία για επεισόδια των οπαδών της στο φινάλε της περασμένης σεζόν (είναι σε ανοιχτή κόντρα σε τον ιδιοκτήτη), σκιώδες μεταγραφές, ίσως ο πάτος να μην είναι στην Λιγκ 1… Στο τελευταίο ματς σώθηκε πέρσι η Κόλτσεστερ, και για φέτος δεν έχει μεγαλύτερες φιλοδοξίες. Φαβορί ο άσος, βασιζόμενος στο μπάχαλο που επικρατεί στο στρατόπεδο των φιλοξενούμενων.

241. ΚΡΟΥ - ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ

Με το καλημέρα το μεγάλο ντέρμπι των δύο συλλόγων. Τριπλή είναι, δεν βγαίνει άκρη και από τις κινήσεις των δύο το καλοκαίρι.

242. ΜΠΕΡΤΟΝ - ΣΚΑΝΘΟΡΠ

Φαβορί η νεοφώτιστη Μπέρτον, παραδοσιακά δυνατή στο “Πιρέλι” τα τελευταία χρόνια (16-4-3 πέρσι), πέραν τούτου ουδέν.

Πάμε στοίχημα LIVE

243. ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ - ΜΠΕΡΙ

Κακή πέρσι στην έδρα της η Ντονκάστερ (7-6-10), η Μπέρι ενισχύθηκε μεταγραφικά και φαίνεται να ανεβαίνει στη Λιγκ 1 με αξιώσεις. Πάσο ή κόντρα.

244. ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ - ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ

Επιθετική ομάδα η Ρότσντεϊλ του Χιλ, κομ-σι κομ-σα πέρσι η Πιτέρμπορο, θα πρέπει να περιμένουμε δείγματα γραφής, Στα υπόψιν τοoverγια τοlive.

245. ΣΟΥΙΝΤΟΝ - ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ

Δυνατές ομάδες, στόχος τους και φέτος η άνοδος. Τριπλή.

246. ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ - ΜΙΛΓΟΥΟΛ

Πέρσι τις χώριζαν δύο κατηγορίες, πλέον θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στη Λιγκ 1. Οριακά φαβορί ο άσος, ελέω του 17-4-2 που μέτρησε την περασμένη σεζόν εντός έδρας στη Λιγκ 2 η γηπεδούχος.

247. ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.

Με τον έμπειρο Άντκινς στο τιμόνι πλέον η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, και πάλι από τα φαβορί για την άνοδο, θέλει φέτος να τα καταφέρει. Φαβορί το διπλό, σωστό μοιάζει το μοίρασμα του σετ.

248. ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ - ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ

Πιο γεμάτο, αν και μικρό σε ηλικία, δείχνει το ρόστερ της Μπάρνσλεϊ, το Χ2 πληρώνει ικανοποιητικά.

249. ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ - ΣΑΟΥΘΕΝΤ

ΝοBet.

250. ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ - ΛΟΥΤΟΝ

Ομάδα έδρας η Στάνλεϊ, η Λούτον πέρσι ζορίστηκε εκτός (6-7-10) αλλά σαφώς υπερέχει ποιοτικά. Φαβορί το διπλό, δεν έχουμε ενστάσεις.

251. ΓΟΥΙΚΟΜ - ΓΙΟΡΚ

Δεν πιάνεται από κάπου, προχωράμε στο επόμενο.

252. ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ - ΠΛΙΜΟΥΘ

Καταφερτζού η Γουίμπλεντον την περασμένη σεζόν, η Πλίμουθ έφτασε ως τα πλέι-οφ αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό προφανώς για τους διοικούντες της ομάδας, που έδιωξαν τον Σέρινταν φέρνοντας τον σκωτσέζο Άνταμς στη θέση του. Μεγάλες προσδοκίες φέτος για την Αργκάιλ, άλλο όμως οι ιδέες, άλλο οι πράξεις…

253. ΕΞΕΤΕΡ - ΓΕΟΒΙΛ

Ο Τισντέιλ προσφέρει σιγουριά στον πάγκο των “ελληνιστών” (10η σερί σεζόν), η Γέοβιλ έρχεται από δύο σερί υποβιβασμούς. Τον άσο κοιτάμε εδώ, χωράει και κάλυψη στην ισοπαλία.

254. ΚΕΪΜΠΡΙΤΖ - ΝΙΟΥΠΟΡΤ Κ.

Κατρακύλα ο άσος, στο 1,90 αυτή τη στιγμή. Η Κέμπριτζ ανέβηκε στη Φούτμπολ Λιγκ με φόρα, ενισχυόμενη σοβαρά, η Νιούπορτ περνάει οικονομικά ζόρια, με μεταβίβαση μετοχών σε οπαδικό τραστ και το ρόστερ της είναι ελλιπές. Στα αρνητικά για τον άσο η παρουσία του Τέρι Μπούτσερ στον πάγκο των φιλοξενούμενων, που στο πρόσφατο παρελθόν έδειξε εξαιρετικό έργο στη σκωτσέζικη Πρέμιερ.

255. ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ - ΜΠΑΡΝΕΤ

Μεγάλο πισωγύρισμα για τη Λέιτον Όριεντ ο υποβιβασμός στη Λιγκ 2 (μετά από εννέα χρόνια), η διοίκηση της –που φαντασιωνόταν την ομάδα να παίζει στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου…- τα έχει κάνει σαλάτα. Η επίσης λονδρέζα Μπαρνέτ πέρσι κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Κόνφερενς, διατήρησε τον κορμό της και θα ψάξει για μια άνετη παραμονή. Για κόντρα ο άσος-φαβορί.

256. ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ - ΚΑΡΛΑΪΛ

ΝοBet.

257. ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ - ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ

Πριμοδοτούν το “όνομα” της αναμέτρησης οι μπουκ, εμείς θα περιμένουμε να δούμε διαθέσεις.

258. ΟΞΦΟΡΝΤ - ΚΡΟΟΥΛΙ

Γιαrebuildπάει η Κρόουλι, που υποβιβάσθηκε πέρσι απ΄ τη Λιγκ 1 αλλά από τη μέση της χρονιάς είχε αρχίσει τις περικοπές στο μπάτζετ της. Η Όξφορντ δείχνει φιλοδοξία, κράτησε τον περσινό κορμό της και εδώ φιγουράρει σαν καθαρό φαβορί. Ο άσοςέχει πέσει κάτω από το 1,80 στις περισσότερες εταιρίες.

259. ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ - ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ

Φουλ για άνοδο πάει η Πόρτσμουθ, με καλές μεταγραφές και τον Κουκ στον πάγκο, βέβαια και πέρσι μπήκε με φιλοδοξίες και καταποντίστηκε. Το “Φράτον Παρκ” θα έχει ξανά πολύ κόσμο, η Ντάγκεναμ δεν είναι μέγεθος ανάλογο των γηπεδούχων. Και εδώ άσος-φαβορί, επιλογή για τοlive.

260. ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ - ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ

Έφτασε μέχρι τα πλέι-οφ πέρσι η Στίβενεϊτζ χάρις την έδρα της (15-3-5), τελικά όμως έδιωξε τον εμβληματικό Γουέστλι για χάρη του Τέντι Σέρινγχαμ. Μπέρδεμα η κατάσταση και στην πρόσφατα υποβιβασμένη Νοτς Κάουντι, μόνο για εξαγωγή συμπερασμάτων.

261. ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ - ΜΟΡΚΑΜ

Έχει μομέντουμ η Χάρτλπουλ μετά την περσινή επική σωτηρία. Έμεινε ο Μουρ, η ομάδα έχει αρκετό κόσμο από πίσω, όμως η δυσκολοκατάβλητη πέρσι Μόρκαμ έδειξε πολύ καλό πρόσωπο στα φιλικά προετοιμασίας, μένοντας αήττητη. Προς τα δεξιά κινείται η αγορά.

262. ΓΚΡΟΝΤΙΓΚ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ

Μια νίκη και μια ισοπαλία ως τώρα για τη Γκρόντιγκ, 2/2 νίκες για την Αούστρια που δείχνει καλά στοιχεία αλλά δεν είναι ακόμα άξια εμπιστοσύνης για τόσο χαμηλές αποδόσεις.

263. ΓΟΥΕΛΙΝΓΚ Γ. - ΓΚΑΪΣΛΙ

Πολλά άγνωστα ονόματα…

264. ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ - ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ

Σε κακή οικονομική κατάσταση η Κιντερμίνστερ, ελλιπές ρόστερ χωρίς εμπειρία, δεν θα είναι η ομάδα τον προηγούμενων ετών. Μόνο την άνοδο σκέφτεται η Γκρίμσμπι, τρεις χρονιές κολλάει στα πλέι-οφ. Ενισχύθηκαν οι φιλοξενούμενοι, θα πάνε και με πολύ κόσμο (1,500) στο Κιντερμίνστερ, το διπλό υπάρχει μόνο εδώ.

265. ΛΙΝΚΟΛΝ - ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ

Ολικό λίφτινγκ για τη Λίνκολν, η Τσέλτεναμ καλείται να προσαρμοστεί γρήγορα στη σκληρή ζωή της Νάσιοναλ Λιγκ . Άσος με κάλυψη στο Χ.

266. ΜΠΑΡΟΟΥ - ΝΤΟΒΕΡ ΑΘΛΕΤΙΚ

ΝοBet.

267. ΜΠΟΡΕΧΑΜ ΓΟΥΝΤ - ΧΑΛΙΦΑΞ

Σε τιμές φαβορί η Χάλιφαξ, ποτέ δεν διακρινόταν για τις εκτός έδρας επιδόσεις της…

268. ΜΠΡΟΜΛΕΪ ΦΚ - ΡΕΞΑΜ

Πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι πρόσωπο θα δείξει το πληγωμένο πέρσι θηρίο Ρέξαμ.

269. ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ - ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ

ΝοBet.

270. ΟΛΤΡΙΝΧΑΜ - ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ

Διπλό με τάσεις υποχώρησης, υπάρχει ποιοτική διαφορά.

271. ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ - ΙΣΤΛΙ

Και εδώ έχουμε μια πλούσια φιλοξενούμενη που και φέτος κοιτάει ψηλά. Δεν υπάρχουν πολλά περισσότερα να πούμε, η Ίστλι έχει ένα λόγο παραπάνω.

272. ΤΟΡΚΙ - ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ

Η Τορκί μπαίνει με χάντικαπ στη σεζόν, έχοντας μειωμένο μπάτζετ, η Μάκλο πέτυχε περισσότερα από ότι περίμεναν οι περισσότεροι, και πάλι πάντως εκτός έδρας ήταν τουλάχιστον μέτρια.

273. ΤΡΑΝΜΙΡ - ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ

No Bet.

274. ΤΣΕΣΤΕΡ - ΜΠΡΕΪΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ

Μεγαλύτερες οι προσδοκίες - και το μπάτζετ- της Τσέστερ, ο άσος υποχωρεί ελαφρώς.

275. ΧΟΜΠΡΟ - ΒΙΜΠΟΡΓΚ

Δύσκολο ματς, οι άμυνες δεσπόζουν. Η Χόμπρο πήρε μεγάλη νίκη με την «αγαπημένη» της αντίπαλο, τη Μπρόντμπι, αλλά ήταν σα να έπαιζε με παιδική χαρά. Παραμένει χωρίς σοβαρό στράικερ μετά την πώληση του αρχισκόρερ Χβίλσομ και όσο είναι τραυματίας ο Κουίνσι Αντίπας, δεν περιμένουμε να σκοράρει εύκολα. Είναι, όμως, οργανωμένη και όλοι παίζουν για το σύνολο. Η Βίμποργκ έχει κάνει καλό ξεκίνημα, δεν είναι για να την υποτιμάει κανείς. Είναι κομπλέ, χωρίς απουσίες, θέλει νίκες με τις ομάδες που έχουν ίδιο στόχο (τη σωτηρία) και πιθανώς θα παίξει με την ενδεκάδα που κέρδισε την Έσμπιεργκ. Η Βίμποργκ έχει καλύτερη ομάδα συνολικά, αλλά δεν βλέπουμε κάτι άλλο πέραν τουunder2,25 στο 1,90 τηςBet365.

279. ΟΥΡΑΛ - ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ

Με 1-1-1 έχει ξεκινήσει η Ουράλ, έχει μάλιστα βρει δίχτυα και στα τρία παιχνίδια της ως τώρα, η Λοκομοτίβ είναι αήττητη με απολογισμό 2-1-0 και 2/2 νίκες εκτός έδρας. Δύσκολη αποστολή θα έχει η Λοκομοτίβ, δεν είναι για τόσο χαμηλά το διπλό.

280. ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ - ΑΛΟΑ

Σωστό φαβορί η Κουνιστή του Νότου, δείχνει και φέτος σε καλύτερη κατάσταση από την Αλόα.

281. ΜΟΡΤΟΝ - ΦΟΛΚΕΡΚ

ΝοBet.

282. ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ - ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ

Οι Χιμπς είναι Χιμπς, αλλά και οι τιμές του διπλού ανάλογες.

283. ΡΕΪΘ ΡΟΒΕΡΣ - ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ

Νo Bet.

284. ΑΛΜΠΙΟΝ ΡΟΒΕΡΣ - ΕΪΡ

Έχει σχετικό προβάδισμα το διπλό.

285. ΕΡΝΤΡΙΟΝΙΑΝΣ - ΦΟΡΦΑΡ

Δυνατή στην έδρα τους οι Ερντριόνιανς, σωστό φαβορί.

286. ΚΑΟΥΝΤΕΝΜΠΙΘ - ΣΤΡΑΝΡΑΕΡ

ΝοBet.

287. ΜΠΡΕΧΙΝ - ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ

Σωστό φαβορί το διπλό,μπαίνει πολύ πιο δυνατά στη σεζόν η Ντανφέρμλιν.

288. ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ - ΣΤΕΝΧΑΟΥΣΜΙΟΥΡ

ΝοBet.

289. ΑΡΜΠΡΟΟΥΘ - ΕΛΓΚΙΝ

Νo Bet.

290. ΙΣΤ ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ - ΙΣΤ ΦΑΪΦ

Ένα κλικ προς τα αριστερά.

291. ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ - ΑΝΝΑΝ ΑΘΛΕΤΙΚ

Δεν είναι τόσο αουτσάιντερ η Αννάν Αθλέτικ, που έδειξε καλό πρόσωπο στα κύπελλα. Θα περιμέναμε το σετ πιο ισορροπημένο., η αξία στο Χ2.

292. ΜΠΕΡΓΟΥΙΚ - ΜΟΝΤΡΟΟΥΖ

ΝοBet.

293. ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ ΑΛΜΠΙΟΝ - ΚΛΑΪΝΤ

Λόγω ονόματος τα πρώτα λεφτά πάνε στην Κλάιντ.

406. ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ - ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ

Στο ίδιο ζουμί βράζουν, προχωράμε στο επόμενο.

407. ΧΑΚΕΝ - ΓΚΕΦΛΕ

Καλό ποδόσφαιρο παίζει η Χάκεν, τα αποτελέσματα όμως δεν είναι ανάλογα, 3-3-3 ο εντός έδρας απολογισμός της, έρχεται από ήττα στη Τζουργκάρντεν (2-1) και θα κατέβει με σημαντικές απουσίες, υπερβολικές οι τιμές της αήττητης στα τέσσερα τελευταία Γκέφλε (δύο ισοπαλίες, δύο νίκες) που μετράει 3-1-5 και την περνάει δύο πόντους στη συνολική βαθμολογία. 7,00 το διπλό για τους τολμηρούς.

294. ΑΦΚ ΓΙΟΥΝ - ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ

Μόνο τα γκολ μπορούμε να κρατήσουμε, με την ΑΦΚ (3-2-4 εντός) να έρχεται από 7/8over2,5 (5/8over3,5), αλλοπρόσαλλες και αυτή και η Ντέγκερφορς (4-2-3 εκτός), περιμένουμε σκορ εκατέρωθεν.

295. ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ - ΜΠΡΟΜΑΠΟΪΚΑΡΝΑ

Δεύτερη εναντίον προτελευταίας, 7-2-0 εντός με 23-8 γκολ η Έστερσουντ, που έρχεται πάντως από ήττα με 4-2 στην Ασιρίσκα, η Μπρομαποϊκάρνα (1-1-7 εκτός) δείχνει βελτιωμένη τελευταία, 2-2-0 έτρεχε πριν το άδικο 3-1 από τη Άνγκελχολμς. Αποφεύγουμε το διπλό, κοιτάζοντας προς τα γκολ (6/9over2,5 &GGεντός και εκτός έδρας αντίστοιχα).

296. ΟΥΤΣΙΚΤΕΝΣ - ΑΝΓΚΕΛΧΟΛΜΣ

Εξαποντάκι στην ουρά, αμφότερες έρχονται από νίκες. Μακριά και αγαπημένοι…

297. ΣΙΡΙΟΥΣ - ΛΙΟΥΝΓΚΣΚΙΛΕ

Υπόθεση έδρας, 6-3-0 με 19-6 γκολ μετράει στο σπίτι της η Σίριους, 5/6 νίκες της ήρθαν με μηδέν παθητικό, 2-3-4 εκτός η Λιουνγκσκίλε, που δείχνει να μπαίνει σε μίνι-κοιλιά. Άσος.

302. ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ - ΣΙΓΜΑ ΟΛΟΜΟΥΤΣ

Χωρίς νίκη ως τώρα η Μποέμιανς (0-1-1), ομοίως και η Σίγκμα Όλομουτς (0-1-1), το προσπερνάμε.

303. ΠΡΙΜΠΡΑΜ - ΤΕΠΛΙΤΣΕ

Από σπουδαίο διπλό έρχεται η Πρίμπραμ (3-1 στην έδρα της Όλομουτς), πρώτη νίκη στη χρονιά αφού στην πρεμιέρα είχε ηττηθεί στην έδρα της με 2-3 από τη Γιάμπλονετς. Η Τέπλιτσε μετράει 1-1-0, αγωνιζόμενη και στα δυο παιχνίδια στο γήπεδό της. Προς τοoverκοιτάμε εδώ, αμφότερες έχουν σκοράρει από τουλάχιστον δυο φόρες στα μέχρι στιγμής παιχνίδια τους.

305. ΟΥΝΙΒ.ΚΡΑΪΟΒΑ - ΚΟΝΚΟΡΝΤΙΑ

Μέτριο το ξεκίνημα και των δυο στο πρωτάθλημα, η Κραϊόβα έχει 0-2-2 με μόλις ένα γκολ υπέρ, (3/4under2,5 &NG), η Κονκόρντια μετράει 0-2-2 με 2/4under2,5 &NG.Προχωράμε παρακάτω.

Πάμε στοίχημα LIVE

308. ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ - ΛΟΥΓΚΑΝΟ

Γκολ, γκολ, γκολ. Η Γκρασχόπερς είναι «καυτή», η Λουγκάνο με τον Ζέμαν παίζει επιθετικά όπως αναμενόταν. Έχει, πάντως, πρόβλημα στην τελική προσπάθεια, όμως λογικά θα βρει την ταυτότητά της. Η γηπεδούχος χωρίς την παραμικρή απουσία πρέπει να δουλέψει στα αμυντικά κενά της (χειρότερη άμυνα). Παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, έχει τρομερή ψυχολογία και έχει την καλύτερη επίθεση. Η Λουγκάνο την προηγούμενη αγωνιστική έπρεπε να κερδίσει με πολλά, τελικά νίκησε τη Βαντούζ με 1-0. Παρθενική νίκη έπειτα από 13 χρόνια στα μεγάλα σαλόνια, τοover 3 στο 1,875Bet365 είναι ασφαλές, ο συνδυασμός με το «να σκοράρουν και οι δύο» δίνει 1,90 στην ίδια εταιρεία.

309. ΚΟΡΤΡΑΪΚ - ΛΟΚΕΡΕΝ

Μια νίκη και μια ήττα ως τώρα για την Κορτράικ (2/2over2,5 &GG), χωρίς νίκη ακόμα η Λόκερεν (0-1-1, 2/2over2,5 &GG). Πιο έτοιμη δείχνει η γηπεδούχος, της δίνουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

310. ΜΟΝΑΧΟ 1860 - ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ

Κακό το ξεκίνημα της Μόναχο 1860, μετράει δύο ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στη δεύτερη κατηγορία, αν και στο πιο πρόσφατο παιχνίδι με τη Φράιμπουργκ έδειξε σημάδια βελτίωσης. Η Χοφενχάιμ έκανε μέτρια χρονιά πέρυσι και παρόλο που διεκδίκησε μέχρι τέλους το ευρωπαϊκό εισιτήριο δεν άφησε την εντύπωση ότι το άξιζε. Στη φετινή σεζόν θα πορευτεί χωρίς τον Φιρμίνιο (συνεχίζει στη Λίβερπουλ) και με τις ως τώρα κινήσεις της δείχνει ότι θα κινηθεί στα ίδια πάνω-κάτω επίπεδα με πέρυσι.

313. ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ 08 -ΒΙΚΙΝΓΚ

Συνεχίζει τη μέτρια πορεία της η Σάρπσμποργκ, έχει συμπληρώσει οχτώ παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (0-3-5), ενώ στην έδρα της αγνοεί το τρίποντο στα πιο πρόσφατα πέντε (0-1-4, συνολικά εντός 2-3-4). Η Βίκινγκ (5-0-4 εκτός) μετράει 4-0-2 στα τελευταία έξι και προέρχεται από την εντός έδρας ήττα σοκ με 0-1 από τη Χάουγκεσουντ. Μπορεί οι γηπεδούχοι να δείχνουν σε κακή κατάσταση, όμως οι φιλοξενούμενοι παρουσιάζονται ασταθέστατοι κάτι που δεν μας επιτρέπει να τους εμπιστευτούμε.

318. ΠΟΓΚΟΝ ΣΤΣΖΕΤΣΙΝ - ΓΚΟΡΝΙΚ ΛΕΤΖΝΑ

Αήττητη ως τώρα η Πογκόν (1-2-0, 2/3over2,5, 3/3GG), η Γκόρνικ Λέκζνα (2-0-1) έρχεται από την πρώτη ήττα της σεζόν με σκορ 0-2 από τη Λέγκια. Πιο σφιχτό περιμέναμε το σετ, κοιτάμε προς το Χ2.

197. ΤΣΕΛΣΙ - ΣΟΥΟΝΣΙ

Σίγουρα όχι από τα ματς που θα μας απασχολήσουν σε μια πρεμιέρα, φαβόρα που δεν κοντράρεται η Τσέλσι, αλλά και η Σουόνσι έχει δυνατότητες.

198. ΤΣΒΟΛΕ - ΚΑΜΠΟΥΡ

Μεταφέρθηκε.

322. ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΡΙΝΤ

Δεν έδωσε συνέχεια στη νίκη της πρεμιέρας επί της Σάλτσμπουργκ η Μάτερσμπουργκ, καθώς ηττήθηκε με 1-2 στην έδρα της Αντμίρα. Η Ριντ δεν έχει ξεκινήσει καλά τη χρονιά (0-1-1, δεν έχει σκοράρει ακόμα) δείχνοντας ότι θέλει ακόμα δουλειά. Πιο έτοιμοι δείχνουν οι γηπεδούχοι, ο άσσος στο 2,00 του Stoiximan δείχνει καλή σκέψη.

323. ΤΡΕΝΚΒ. ΑΝΤΜΙΡΑ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Καλό το ξεκίνημα της Αντμίρα, μετράει μια ισοπαλία στην έδρα της Στουρμ και μια νίκη εντός απέναντι στη Μάτερσμπουργκ. Η Σάλτσμπουργκ έρχεται από την ήττα με 0-3 από τη Μάλμε στη Σουηδία, που σήμανε τον αποκλεισμό της από το Τσάμπιονς Λιγκ (θα συνεχίσει στα πλέι-οφ του Γιουρόπα), με την απογοήτευση στο στρατόπεδό της να είναι έκδηλη. Επιπλέον, στο πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει με δυο ήττες, έχοντας ρίξει το βάρος της στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις. Μόνο για κόντρα είναι οι φιλοξενούμενοι αυτήν την περίοδο.

328.ΜΠΡΕΪ-ΝΤΡΟΧΕΝΤΑ

8/11under0-1 γκολ & 11/11No Goalεντός η Μπρέι , έρχεται από εννέα σερί 0-1 γκολ, το πιο πρόσφατο κόντρα στην πρωτοπόρο Ντάνταλκ (ήττα με 0-1). 7/11under2,5 καιNGεκτός η Ντροχέντα, 7/9under2,5 στα τελευταία, έρχεται από 0-1-3. Under 2,5, NGκαι 0-1 γκολ.

331. ΑΝΖΙ ΜΑΧΑΤΣΚΑΛΑ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ

Με τρεις ήττες έχει ξεκινήσει η Ανζί τη χρονιά (μόλις ένα γκολ υπέρ), ούτε η Ντιναμό έχει γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης (0-2-1, 3/3GG). Η Ανζί είναι καλύτερη από ότι δείχνουν τα αποτελέσματά της ως τώρα και μπορεί να βάλει δύσκολα στους φιλοξενούμενους.

199. ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ - ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Μεταφέρθηκε.

200. ΡΟΝΤΑ - ΧΕΡΑΚΛΕΣ

Πρεμιέρα στην πρώτη κατηγορία της Ολλανδίας.Νεοφώτιστη στην κατηγορία η Ρόντα, μετά από απουσία ενός χρόνου επέστεψε στην Ερεντιβίζιε, με τη φετινή της αποστολή αναφορικά με την παραμονή να κρίνεται δύσκολη, αφού έγιναν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ (βγαίνει μάλλον αποδυναμωμένη) ενώ θα έχει και καινούργιο προπονητή. Η Χέρακλες για μια ακόμα χρονιά έχει ως στόχο την παραμονή, στο μεταγραφικό παζάρι έχασε δυο σημαντικές μονάδες (Λίνσεν – πρώτος σκόρερ πέρσι και Τέλχενκαμπ – βασικός κίπερ) και ενισχύθηκε με έξι νέα πρόσωπα. Κοιτάμε λίγο προς τα δεξιά, μιας και η Ρόντα δεν δείχνει έτοιμη, ωστόσο είναι πρεμιέρα και κρίνεται φρόνιμο να βγάλουμε πρώτα κάποια συμπεράσματα.

338. ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ - ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ

Σούπερ Καπ Τουρκίας, μονός αγώνας.Η Γαλατασαράι κατέκτησε πέρσι το νταμπλ επιβεβαιώνοντας την κυριαρχία της εντός των συνόρων. Καλή η μεταγραφική της ενίσχυση το καλοκαίρι, με σπουδαιότερο όνομα τον επιθετικό Ποντόλσκι, στα φιλικά ο απολογισμός της ήταν 3-0-1. Η Μπούρσασπορ συμμετέχει στον τελικό Σούπερ Καπ ως η φιναλίστ του κυπέλλου Τουρκίας, έκανε καλή χρονιά πέρυσι (καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος), αλλά φέτος θα πορευτεί με καινούργιο προπονητή (επέστρεψε ο Σαγλάμ, ο άνθρωπος που την οδήγησε το 2010 στο μοναδικό πρωτάθλημα της ιστορίας της) και με αρκετά αλλαγμένο ρόστερ, αφού βασικές μονάδες αποχώρησαν. Δεν έχουμε δείγμα από επίσημο παιχνίδι για τις δυο ομάδες, δεν θα μπλέξουμε.

339. ΒΕΣΤΕΡΛΟ - ΛΕΟΥΒΕΝ

Χωρίς νίκη ακόμα η Βέστερλο (0-1-1), 2/2 ήττες ως τώρα η Λέουβεν βγάζοντας ωστόσο δύσκολο πρόγραμμα.No Bet.

340. ΜΑΛΙΝ - ΜΟΥΣΚ. ΠΕΡΟΥΒΕΛΤΖ

Με δυο εκτός έδρας ήττες έχει ξεκινήσει η Μαλίν (3-1 από Οστάνδη, 3-0 από Κλαμπ Μπριζ), 2/2 ήττες μετράει και η Μουσκρόν.Προχωράμε παρακάτω.

341. ΣΙΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ - ΟΣΤΑΝΔΗ

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για τη Σιντ Τρούιντεν, 2/2 νίκες απέναντι σε Κλαμπ Μπριζ και Μουσκρόν, ανάλογη πορεία και για την Οστάνδη με δυο νίκες σε ισάριθμες εντός έδρας αναμετρήσεις με αντιπάλους Μαλίν και Βέστερλο. Κακό σταύρωμα, αμφότερες δείχνουν σε καλή κατάσταση με τη μεταξύ τους αναμέτρηση να προμηνύεται αμφίρροπη.

342. ΛΟΥΚΕΡΝΗ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Μόνο η κούραση μπορεί να προβληματίσει τη Βασιλεία, αλλά έχει δύο παίκτες σε κάθε θέση. Ο Ουρς Φίσερ την έκανε επιθετική ομάδα, είναι κυρίαρχη σε όλα τα παιχνίδια της, κράτησε δυνάμεις μεσοβδόμαδα με τη Λεχ Πόζναν στο Τσάμπιονς Λιγκ κι έχει τρομερή παράδοση στη Λουκέρνη (11-4-5 στα τελευταία 20). Η γηπεδούχος είναι συμπαγής, παίζει καλά με τον Μπάμπελ στο τιμόνι της, αλλά δεν έχει κάνει ξέσπασμα ακόμα. Η νίκη με την Τουν ήρθε μάλλον χωρίς να την αξίζει, αλλά διατηρεί το αήττητο δικαίως. Δεν δέχεται εύκολα γκολ, αλλά η Βασιλεία δύσκολα θα χάσει. Το ασιατικό διπλό -0,25 στο 2,00 τηςBet365 είναι πολύ ψηλά για να περάσει απαρατήρητο.

343. ΛΙΜΕΡΙΚ - ΜΠΟΕΜΙΑΝ

Εξάποντη νίκη για την ουραγό Λίμερικ (πρώτη εντός, 1-3-7 ρεκόρ) επί της Σλίγκο Ρόβερς με 3-2, η Μποέμιαν (5-2-4 εκτός) έρχεται από βαρύ 4-0 στο Κορκ. Καλοβλέπουμε της κόντρα, το υποχωρεί.

344. ΠΕΤΡΟΛΟΥΛ ΠΛΟΕΣΤΙ - ΠΑΝΤΟΥΡΙ

Χωρίς νίκη ακόμα η Πετρόλουλ (0-3-1), η Παντούρι έχει ξεκινήσει αρκετά καλά τη χρονιά (2-1-1), αλλά δεν θα έπρεπε να δίνεται τόσο καθαρό φαβορί.

346. ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ - ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ

Η Μπάνικ γνώρισε ισάριθμες ήττες στις δυο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, αμφότερες μακριά από το γήπεδό της (2/2GG&over2,5). Η Μλάντα μετράει μια ήττα (εκτός έδρας με 2-4 από τη Σλόβαν Λίμπερετς) και μια νίκη (στο γήπεδό της με 2-0 επί της Μπρνο). Χαμηλή κρίνεται η τιμή του διπλού, προς τα γκολ κοιτάμε.

347. ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΚΙΕΛ - ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ

Η Χολστάιν μετράει 1-0-1 στην τρίτη κατηγορία και βλέπει ως μεγάλη πρόκληση τον αγώνα κυπέλλου απέναντι στη Στουτγάρδη. Οι φιλοξενούμενοι με νέο τεχνικό τον Αλεξάντερ Τσόρνινγκερ θέλουν να αφήσουν πίσω τους τις δυο τελευταίες μίζερες χρονιές και η μέχρι στιγμής εικόνα τους στα φιλικά αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας (5-0-1, στο πιο πρόσφατο επικράτησαν με 4-2 της Μάντσεστερ Σίτι). Σε καλό επίπεδο ετοιμότητας δείχνει η Στουτγάρδη, δεν θα είναι πάντως εύκολο να περάσει από την έδρα ενός ψυχωμένου αντιπάλου.

349. ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ - ΚΟΡΟΝΑ ΚΙΕΛΤΣΕ

Αποκλεισμός από το Τσάμπιονς Λιγκ για τη Λεχ Πόζναν με δυο ήττες από τη Βασιλεία (1-3 εντός, 0-1 εκτός), θα συνεχίσει στα πλέι-οφ του Γιουρόπα. Το ξεκίνημα της στο πρωτάθλημα είναι μέτριο (1-0-2, 2/3over2,5 &GG) και τίθεται αντιμέτωπη με την Κορόνα που ως τώρα μετράει 2-0-1 με 2/3over2,5 &GG.HΛεχ Πόζναν έχει δει την εστία της να παραβιάζεται σε όλα της τα παιχνίδια ως τώρα στο πρωτάθλημα, η Κορόνα έχει βρει δίχτυα και στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, καλές επιλογές δείχνουν τοover 2,5 στο 2,025 και τοGG στο 2,25 τηςBet365.

350. Ο ΧΙΓΚΙΝΣ - ΟΥΝ. ΤΣΙΛΕ

Ήττα με κακή εμφάνιση (1-0 κόντρα στην Ουνιόν Λα Καλέρα) στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος για την Οχίγκινς. Την ισοπαλία παραχώρησε η Ουν. Ντε Τσίλε (1-1 κόντρα στην Αντοφαγκάστα) στην πρώτη αγωνιστική. Κακή σε γενικές γραμμές, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 87' ενώ έχασε την ευκαιρία για την ολική ανατροπή, χάνοντας πέναλτι στο τελευταίο λεπτό του αγώνα.Καλύτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι, προβάδισμα στο διπλό.

201. ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ - ΟΥΤΡΕΧΤΗ

Κακή η περσινή χρονιά για τη Φέγενορντ, δεν κατάφερε καν να βγει στην Ευρώπη και το δύσκολο έργο της επιστροφής της στις επιτυχίες πέφτει στις πλάτες του Φαν Μπρόνκχορστ που μπορεί να είναι πολύ αγαπητός στον κόσμο της ομάδας, αλλά στερείται εμπειριών (πρώτη του δουλειά ως πρώτος προπονητής σε σύλλογο). Ενισχυμένη δείχνει να βγαίνει από το μεταγραφικό παζάρι, αλλά τα πολλά νέα αποκτήματα θα χρειαστούν αρκετό χρόνο προκειμένου να αποκτήσουν συνοχή. Η Ουτρέχτη είναι από τις σταθερές δυνάμεις της χώρας και τη φετινή σεζόν ψάχνει το βήμα παραπάνω με την είσοδο στην οχτάδα. Νέος προπονητής και αρκετοί καινούργιοι παίκτες ήρθαν προκειμένου να ανεβάσουν την ομάδα επίπεδο. Αμφότερες χτίζονται ακόμα, θα απέχουμε από την πρεμιέρα τους.

351. ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ - ΚΟΡΚ

Προτελευταία εναντίον δεύτερης στη βαθμολογία, 6-5-0 με 16-6 γκολ μετράει εκτός η Κορκ, έρχεται από εμφατικό 4-0 επί της Μποέμιαν, 8-3-0 το αήττητο σερί της. Η Σλίγκο (2-5-4 εντός) άλλαξε προπονητή μετά την εξάποντη ήττα στο Λίμερικ (3-2, τρίτη σερί), ο Μίκι Άνταμς έχει εμπειρία και μπορεί να την φέρει στον ίσιο δρόμο. Περιπλέκει τα πράγματα η αλλαγή στον πάγκο των γηπεδούχων, χαμηλό ούτως η άλλως, όπως είναι λογικό, το διπλό.

202. ΜΑΡΣΕΪΓ - ΚΑΕΝ

Σίριαλ με ευτυχές τέλος ήταν η παραμονή του Μπιέλσα στον πάγκο της Μαρσέιγ που έχασε αρκετά από τα αστέρια της (Ζινιάκ, Παγέτ, Αγιού, Ιμπουλά) αλλά απέκτησε παίκτες φιλόδοξους που θα δώσουν εμπειρία (Λασάνα Ντιαρά, Ντιαμπί) αλλά και ενθουσιασμό. Η Καέν είχε επίσης πολλές ανακατατάξεις στο ρόστερ της αλλά με τον Γκαράντ στον πάγκο η (επιθετική) φιλοσοφία της δεν πρόκειται να αλλάξει. Πιθανό το ενδεχόμενο να σκοράρουν αμφότερες, άλλωστε και τις έξι τελευταίες φορές που αναμετρήθηκαν στο Βελοντρόμ επιβεβαίωσαν τοGGπου πληρώνει 1,75 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

203. ΜΟΝΠΕΛΙΕ - ΑΝΖΕ

Χωρίς κάποιον αξιόπιστο φορ περιοχής η Μονπελιέ μετά τη φυγή του Μπάριος, τα δίνει όλα για να αποσπάσει την υπογραφή του Γκουρκούφ προκειμένου να ανέβει επίπεδο. Η Ανζέ επιστρέφει στην 1η κατηγορία μετά από πολλά χρόνια, απέκτησε πολλούς καινούργιους παίκτες προκειμένου να πετύχει τον στόχο της παραμονής. Δύσκολα θα αλλάξει κάτι στην τακτική της και στα μεγάλα σαλόνια, πρώτο μέλημα της λοιπόν θα είναι να κρατάει το μηδέν παθητικό. Στο 2,00 προσφέρει τοunder2 η Bet365, στο 1,70 ο συνδυασμόςNG&under3,5 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

204. ΜΠΑΣΤΙΑ - ΡΕΝ

Δεν ξεκινάει με τις καλύτερες προϋποθέσεις η σεζόν για τη Μπαστιά, μέχρι τα μέσα Ιουλίου δεν γνώριζε καν σε ποια κατηγορία θα παίζει, αφού λόγω οικονομικών προβλημάτων η θέση της στην κατηγορία ήταν επισφαλής. Το γεγονός αυτό καθυστέρησε την έναρξη της προετοιμασίας της και τον μεταγραφικό σχεδιασμό, με αποτέλεσμα το ρόστερ της να φαίνεται, σε πρώτη φάση, πιο αποδυναμωμένο σε σχέση με πέρυσι. Η Ρεν έρχεται από ακόμα μια μέτρια προς αδιάφορη σεζόν, που τη βρήκε να τερματίζει στο μέσο της βαθμολογίας. Δείχνει ενισχυμένη μεταγραφικά, αλλά οι επιλογές της δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας ότι θα καταφέρει καλύτερα φέτος. Υποψιασμένο κρίνεται το σετ και από τη στιγμή που από τους φιλοξενούμενους θα λείψει ο Ν’ Τεπ, που ήταν ο καλύτερός της παίχτης πέρσι, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μπλέξουμε.

205. ΝΑΝΤ - ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ

Με τα πάνω της και τα κάτω της η περσινή σεζόν για τη Ναντ, εξαιρετικός πρώτος γύρος και πολύ καλή βαθμολογική συγκομιδή, κατάρρευση στο δεύτερο μισό, χωρίς πάντως να απειληθεί σε καμιά περίπτωση με υποβιβασμό. Η άρση της απαγόρευσης μεταγραφών από τη ΦΙΦΑ της έδωσε την ευκαιρία να ενισχυθεί μεσοεπιθετικά και αναμένεται βελτιωμένη στον τομέα αυτό. Με θετικό πρόσημο έκλεισε η προηγούμενη χρονιά και για τη Γκινγκάμπ, αν και ξεκίνησε νωθρά στο πρωτάθλημα, κατάφερε να ισορροπήσει ανάμεσα στις εγχώριες υποχρεώσεις της και σε εκείνες για το Γιουρόπα Λιγκ (έφτασε μέχρι την φάση των «32»), καταλαμβάνοντας τελικά τη 10η θέση της κατάταξης. Σημαντικές αλλαγές στην επίθεση, οι κομβικοί Μποβύ, Μαντάν και Μαρβό αποτελούν παρελθόν ωστόσο έγιναν καλές κινήσεις για την αντικατάστασή τους. Από παρόμοια αφετηρία δείχνουν να ξεκινούν οι δυο ομάδες, αρκετά αμφίρροπη η μεταξύ τους αναμέτρηση.

206. ΝΙΣ - ΜΟΝΑΚΟ

Πολύ πιο έτοιμη αγωνιστικά λόγω και των προκριματικών στο Τσάμπιονς Λιγκ η Μονακό που απέκλεισε άνετα τη Γιουνγκ Μπόις (7-1 συνολικό σκορ). Η Νις σύμφωνα με τα ως τώρα δείγματα γραφής από τα φιλικά αναμένεται να αφήσει στην άκρη την σκοπιμότητα και τις αμυντικές τακτικές προηγούμενων ετών και να παίξει πιο απελευθερωμένα. Δεν θα μας προξενήσει εντύπωση αν δούμε ανοιχτό παιχνίδι, στο 1,80 προσφέρει τοover2η Bet365που μπορεί κάλλιστα να αποτελέσει επιλογή είτεprematchείτε στοliveαν βοηθήσει και η εικόνα των πρώτων λεπτών. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

207. ΤΡΟΥΑ - ΓΚΑΖΕΛΕΚ

Ντέρμπι νεοφώτιστων, με τις δυο ομάδες να θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους. Η Τρουά έχει ως στόχο να σταθεροποιηθεί στην κατηγορία και στις τάξεις της ομάδας επικρατεί η εντύπωση ότι έχει γίνει καλή προετοιμασία προς την κατεύθυνση αυτή. Η Γκαζελέκ θα αγωνιστεί στηLigue1 για πρώτη φορά στην ιστορία της και όπως είναι φυσικό ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος. Το μπάτζετ της πάντως παραμένει σε χαμηλά επίπεδα και οι λύσεις που έχει δεν δείχνουν επαρκείς ώστε να αποτραπεί ο υποβιβασμός. Δίκαιο φαβορί δείχνουν οι γηπεδούχοι, όμως η άγνοια κινδύνου των φιλοξενούμενων, μπορεί να μετρήσει υπέρ τους στην πρεμιέρα.

352. ΚΛΑΜΠ ΝΤΕ ΡΕΓΚΑΤΑΣ - ΝΑΟΥΤΙΚΟ

Από τη λευκή ισοπαλία κόντρα στην Παρανά εκτός έδρας προέρχεται η Κλαμπ ντε Ρεγκάτας, συμπληρώνοντας δύο συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς να σκοράρει. Ισοπαλία παραχώρησε και η Ναούτικο κόντρα στη Μακάε (1-1 εντός), μένοντας έτσι χωρίς νίκη για δύο αγωνιστικές. Εκτός έδρας μεταμορφώνεται προς το χειρότερο η Ναούτικο, με τελευταία νίκη αυτή κόντρα στη Μπόα το Μάιο. Δεν παραδίνεται εύκολα η Κλαμπ ντε Ρεγκάτας στην έδρα της (4-2-2), μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα κόντρα σε μια Ναούτικο που εκτός χάνεται. Ασιατικός άσος 0:0 στο 1,75 τηςBet365.

353. ΜΑΚΑΕ - ΑΤΛ. ΓΚΟΪΑΝΙΕΝΣΕ

Τρίτη ισοπαλία στη σειρά για τη Μακάε αυτή κόντρα στη Ναούτικο εκτός έδρας (1-1). Συμμάζεψε την άμυνά της στα τελευταία ματς η Μακάε, έχοντας δεχτεί μόλις ένα γκολ στα τρία τελευταία, έβγαλε όμως πρόβλημα στο γκολ (κάτι που δε μας είχε συνηθίσει), σκοράροντας μόλις ένα στα τρία τελευταία. Νέα καλή εμφάνιση, νέα νίκη για τους φιλοξενούμενους (τρίτη συνεχόμενη) αυτή τη φορά κόντρα στη Σαμπάιο Κορέα την οποία κέρδισαν εύκολα με 3-1 εντός έδρας. Εκτός έδρας παραμένουν η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας με μόλις μία νίκη σε εφτά ματς (1-0-6). Δύσκολα μία ομάδα σαν την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε θα κάνει τέταρτη συνεχόμενη νίκη, προβάδισμα στον άσο.

354. ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ - ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ

Τέλος στο αήττητο σερί των τριών αγωνιστικών για τη Σάντα Κρουζ, η οποία γνώρισε την ήττα με 1-0 στην έδρα της σκληροτράχηλης Οέστε. Σε αντίθεση με την εκτός έδρας παρουσία της (1-3-5) η Σάντα Κρουζ παρουσιάζεται δυνατή εντός (5-1-1), έχοντας δεχτεί μόλις τέσσερα γκολ σε εφτά αναμετρήσεις. Δε μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την έδρα της η Μποταφόγκο για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική μένοντας στο 0-0 κόντρα στη Λουβερντένσε. Τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι δεν εντυπωσιάζουν με την απόδοσή τους.Το under έχει τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση.

355. ΣΕΑΡΑ - ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑΪΑ

Προσγείωση ξανά στην πραγματικότητα για τη Σεαρά με τη βαριά ήττα από τη Μπραγκαντίνο, αφού το μεγάλο διπλό στην έδρα της Α ΜΠΕ ΣΕ Νατάλ μάλλον έκανε κακό στην ομάδα. Παραμένουν στην τελευταία θέση οι γηπεδούχοι (2-5-9) οι οποίοι αν συνεχίσουν έτσι θα είναι από τους πρώτους υποψήφιους για υποβιβασμό. Τρείς αγωνιστικές χωρίς νίκη παραμένει η Βιτόρια (0-2-1), προερχόμενη από την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) κόντρα στη δυνατή Αμέρικα Μινέιρο. Θα κρατήσουμε το ασιατικό διπλό +0,5 στο 1,725 της Bet365.

356. ΤΟΡΟΝΤΟ - ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΙ

Επιτέλους νίκη για το Τορόντο το οποίο και επικράτησε εντός έδρας 4-1 τουΟρλάντο, τρεις βαθμοί μετά και από 3 ανεπιτυχή αποτελέσματα (0-1-2). Δυνατοί οι γηπεδούχοι στην έδρα τους καθώς μετράνε 5-1-2 (14-8 γκολ), τα 5over2,5 καιgoal-goal. Απόλεσε βαθμούς το Κάνσας καθώς παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία στοΧιούστονμε σκορ 1-1. Εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι μετράνε 2-3-4 (11-14 γκολ) στα 4 επιβεβαιώθηκε τοover2,5 καιgoal-goal. Να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα ο Τζιοβίνκο επέλεξαν οιYoung Gunsστην απόδοση 2,30 τηςBet365.OΙταλός επιθετικός έχει σημειώσει μέχρι στιγμής 16 γκολ στο πρωτάθλημα, μάλιστα στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του πέτυχε και χατ τρικ.

357. ΟΛΙΜΠΙΑ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ - ΣΕΡΟ ΠΟΡΤΕΝΙΟ

Μεγάλο ντέρμπι κόντρα σε δύο ομάδες με υψηλούς στόχους στη σεζόν. Την κούρσα του πρωταθλήματος οδηγεί η Ολίμπια μετά από πέντε αγωνιστικές, έχοντας έντεκα βαθμούς, παραμένοντας αήττητη. Στη δεύτερη θέση η Σέρο Πορτένιο με δέκα βαθμούς, προερχόμενη από την άνετη νίκη με 4-0 εντός κόντρα στη Χενεράλ Ντίαζ.Σε τέτοια ντέρμπι είναι καλύτερα να απέχουμε.

358. ΤΖ. ΝΤΕ ΚΟΡΝΤΟΜΠΑ - ΤΖΟΥΝΙΟΡ

Ισοβαθμούνε στη δέκατη θέση της βαθμολογίας οι δύο ομάδες έχοντας τέσσερεις βαθμούς, χωρίς να έχουν εντυπωσιάσει με την απόδοσή τους. Από δύο σερί ήττες προέρχονται και η δύο, με την Τζαγκουάρες να γνωρίζει την ήττα με 1-2 εντός από την Μεντεγίν την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ η Τζούνιορ δεν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα στην έδρα της Πατριότας, χάνοντας με 1-0. Οι φιλοξενούμενοι παραδοσιακά χάνουν τη δυναμική τους όταν αγωνίζονται μακριά από την έδρα τους.Άσος 0:0 στο 1,85 της Bet365.

359. ΑΒΑΪ - ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την Αβαΐ στο ντέρμπυ κόντρα στην Τζόινβιλ (2-0 εκτός), το κλίμα όπως είναι λογικό δεν είναι το καλύτερο στην ομάδα. Σε αντίθετη πορεία η Φλουμινένσε η οποία προέρχεται από τη νίκη με 1-0 εντός κόντρα στη Γκρέμιο, αναβαίνοντας στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας πέντε βαθμούς διαφορά από την πρώτη Ατλέτικο Μινέιρο. Θα στηρίξουμε την καλύτερη ομάδα, πηγαίνοντας με το ασιατικό διπλό 0:0 στο 2,025 τηςBet365.

360. ΟΥΝ. ΚΑΤΟΛΙΚΑ - ΟΥΝΙΟΝ ΛΑ ΚΑΛΕΡΑ

Από νίκες προέρχονται αμφότερες, 2-0 η Ουν. Κατόλικα κόντρα στην Ικίκε εκτός, 1-0 εντός κόντρα στην Οχίγκινς η Ουν. Λα Καλέρα. Ένα κλικ καλύτεροι οι γηπεδούχοι, οι οποίοι με τις μεταγραφές που πραγματοποίησαν φέτος στοχεύουν ψηλά. Προϊστορία στην έδρα της Ουν. Κατόλικα συντριπτικά υπέρ των γηπεδούχων (4-2-0).Άσος.

361. ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ - ΛΕΟΝ

Πρώτη νίκη για την Κρουζ Αζούλ στο πρωτάθλημα (1-0-1), πέρασε με 1-0 από την έδρα της Γουαδαλαχάρα. Μεσοβδόμαδα για το κύπελλο παρατάχθηκε με εναλλακτική ενδεκάδα και έχασε με 0-1 στο γήπεδό της από τη Βενάδος. Η Λεόν έχει ξεκινήσει με 2/2 στο πρωτάθλημα ενώ συμπεριλαμβανομένων και των παιχνιδιών κυπέλλου μετράει συνολικά 3-1-0 με 4/4over2,5 &GG. Οι επιδόσεις των φιλοξενούμενων μας στρέφουν προς τοover 2,5 στο 1,875 τηςBet365.

362. ΝΤΕΠΟΡΤΕΣ ΤΟΛΙΜΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΟΥΙΛΑ

Κακό ξεκίνημα για τις δύο ομάδες αφού η μεν Τολίμα βρίσκεται στην προτελευταία θέση με μόλις ένα βαθμό μετά από τρία παιχνίδια, ενώ η Ουΐλα βρίσκεται στη δωδέκατη θέση έχοντας τέσσερεις βαθμούς σε τέσσερεις αναμετρήσεις. Οι γηπεδούχοι παραδοσιακά είναι δυνατοί στην έδρα τους και αργά ή γρήγορα αναμένεται αντίδραση.Άσος -0,25 στο 1,925 της Bet365.

363. ΟΡΛΑΝΤΟ ΣΙΤΙ - ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΓΙΟΥΝ.

φρόντισε να επιστρέψει άμεσα στις αποτυχίες και στις ήττες τοΟρλάντοκαθώς μετά την 5άρα επί τηςΚολόμπουςέχασε εύκολα στην έδρα του Τορόντο με 4-1. Εντός έδρας οι γηπεδούχοι μετράνε 4-3-5,goal-goalτα 5 τελευταία τους ανεξαρτήτως έδρας. Τρίτη συνεχόμενη ήττα για την Φιλαδέλφεια που έχασε εντός έδρας 1-3 από την Νέα Υόρκη,over2,5 τα τελευταία της 5, μάλιστα στα 4 επιβεβαιώθηκε τοgoal-goal. Σκοράρουν και οι δύο ομάδες με τις άμυνες τους να μην εμπνέουν καμία εμπιστοσύνη, ειδικά των γηπεδούχων, διέξοδος τα γκολ.

364. ΜΟΝΤΡΕΑΛ - ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ

Αήττητο για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι το Μόντρεαλ, πρόσφατα αναδείχθηκε ισόπαλο 1-1 στην έδρα του με την Νέα Υόρκη. Αρκετά αξιόπιστοι οι γηπεδούχοι στην έδρα τους καθώς μετράνε 6-2-2, τα 6 ήταναμφίσκοραενώ τα 5 έληξανover2,5. Δύο κολλητές νίκες μετράει στην έδρα της ηΟυάσινγκτον, πρόσφατα επικράτησε πάλι με ανατροπή τηςΣολτΛέικμε 6-4,over2,5 καιgoal-goalτα τελευταία της 3 ανεξαρτήτως έδρας, μακριά από το σπίτι της δεν τα πηγαίνει όμως και τόσο καλά καθώς μετράει 3-2-6. Παρά τα τελευταία αποτελέσματα των δύο ομάδων περιμένουμε κλειστό παιχνίδι καθώς η Ντι Σι αρέσκεται να παίζει αμυντικά μακριά από την έδρα της, τα λίγα γκολ έχουν το προβάδισμα.

365. ΣΑΝΤΟΣ - ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ

Έμεινε πίσω στο σκορ με 2-0 η Σάντος στο ντέρμπυ με τη Φλαμένγκο όμως δεν τα παράτησε, παίρνοντας τελικά το βαθμό της ισοπαλίας (2-2). Δύο ματς χωρίς ήττα συμπλήρωσαν οι γηπεδούχοι (4-5-7, 4-2-1 εντός) οι οποίοι θέλουν να διευρύνουν αυτό το σερί. Νέα ισοπαλία για την Κοριτίμπα, τρίτη στη σειρά, αυτή τη φορά κόντρα στη Γκοϊάς εντός (1-1). Σε κακή φόρμα οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι αγνοούν τη νίκη στο πρωτάθλημα για εφτά παιχνίδια (0-5-2). Εκτός έδρας είναι η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας με μόλις δύο ισοπαλίες σε οχτώ αναμετρήσεις.Άσος χωρίς αξία.

366. ΜΟΤΖΙ ΜΙΡΙΜ - Α ΜΠΕ ΣΕ ΝΑΤΑΛ

Ματς για τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, στην επικίνδυνη ζώνη βρίσκονται και οι δύο ομάδες με την Α Μπε Σε να έρχεται από πέντε απανωτές ήττες και την Μόζι Μιρίμ να δέχεται γενικά γκολ με το τσουβάλι (χειρότερη άμυνα με 29 γκολ παθητικό) αλλά να επαληθεύει τοGGστα επτά τελευταία παιχνίδια της. Βγαίνει στατιστικά το αμφίσκορο που το βρίσκουμε στον Stoiximan σε απόδοση 1,80. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

367. ΤΙΓΚΡΕΣ - ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ

Κατώτερη των περιστάσεων εμφανίστηκε η Τίγκρες στον επαναληπτικό τελικό του Λιμπερταδόρες, με αποτέλεσμα να ηττηθεί με το καθαρό 0-3 και να απολέσει τον τίτλο. Θα ψάξει για αντίδραση στο πρωτάθλημα εκεί που μετράει 2/2 ήττες χωρίς μάλιστα να έχει σκοράρει (έπαιξε και στα δυο παιχνίδια με τα δεύτερα). Η Γουαδαλαχάρα δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα, μετράει 0-0-2 χωρίς να έχει βρει ακόμα δίχτυα και πραγματοποιώντας εμφανίσεις κάτω του μετρίου. Θεωρούμε ότι η ποιοτικότατη Τίγκρες θα βγάλει αντίδραση και θα φτάσει στη νίκη.

368. ΙΝΤΕΠΕΝΤ. ΣΑΝΤΑ ΦΕ - ΑΓΚ. ΝΤΟΡΑΝΤΑΣ

Βγήκε αποδυναμωμένη από το μεταγραφικό παζάρι η Σάντα Φε, όμως μέχρισ τιγμής τα πηγαίνει πολύ καλά, βρισκόμενη στη δεύτερη θέση με δέκα βαθμούς έπειτα από τέσσερεις αναμετρήσεις. Σκόνταψε την προηγούμενη αγωνιστική παραχωρώντας ισοπαλία στην έδρα της κόντρα στην Αλιάνσα Πετρολέρα (1-1). Σε ανοδική πορεία βρίσκεται η Άγκιλας Ντοράδας παραμένοντας τρία ματς χωρίς ήττα (1-2-0), προερχόμενη από τη νίκη με 2-1 εντός κόντρα στην Εκιδάδ.Ανώτερη ομάδα οι γηπεδούχοι, άσος χωρίς στοιχηματική αξία.

369. ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ - ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ

Έσπασε το 3 νικηφόρων σερί για τοΚολοράντοκαθώς έχασε εντός έδρας από τοΛοςΆντζελες1-3. Εντός έδρας οι γηπεδούχοι μετράνε 3-4-4 (12-15 γκολ),goal-goal ta6 τελευταία τους. Βαριά ήττα με 5-2 στην έδρα τουΟρλάντογνώρισε ηΚολόμπουςμετά και από 3 σερί επιτυχή αποτελέσματα, εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι έχουν μόλις μια νίκη με απολογισμό 1-4-6 (9-22 γκολ),over2,5 τα 4 από τα 5 τελευταία τους.Λογικά θα έχουμε γκολ εκατέρωθεν.

370. ΧΙΟΥΣΤΟΝ - ΣΑΝ ΧΟΣΕ

Θετικότατο αποτέλεσμα η ισοπαλία στην έδρα του Κάνσας για τοΧιούστοναν αναλογισθεί κανείς τις επιδόσεις της ομάδας μακριά από το σπίτι της αλλά και την δυναμική του Κάνσας εντός. Εντός έδρας οι γηπεδούχοι έχουν απολογισμό 5-3-3 (20-14 γκολ), τα έξι έληξανover2,5, μάλιστα στα 4 σημειώθηκαν παραπάνω από τα 3 τέρματα. Προβληματικό το ΣανΧοσέμακριά από την έδρα του καθώς μετράει 3-2-7 (13-21 γκολ), την προηγούμενη αγωνιστική πήρε βαθμό μετά και από 4 συνεχόμενες ήττες καθώς αναδείχθηκε ισόπαλο χωρίς τέρματα εντός έδρας με το Πόρτλαντ. Άσος, οι φιλοξενούμενοι εκτός είναι προβληματικοί και τελευταία δεν βλέπονται.

371. ΑΡΙΚΑ - ΚΟΜΠΡΕΣΑΛ

Ντεμπούτο στο φετινό πρωτάθλημα για τους περσινούς πρωταθλητές, αφού η αναμέτρηση κόντρα στη Σαν Λουίς για την πρώτη αγωνιστική αναβλήθηκε. Από ισοπαλία προέρχεται η Αρίκα (1-1 εκτός κόντρα στη Σαντιάγο Γουόντερερς). Δύσκολο ματς για προβλεψη, η Αρίκα είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο, ενώ η Κομπρεσάλ δεν είναι η ομάδα που εντυπωσίασε πέρσι, χάνοντας πολλούς παίχτες.

372. ΠΑΤΣΟΥΚΑ - ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ

Δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια για την Πατσούκα στο πρωτάθλημα (απέναντι σε Τιχουάνα και Κερετάρο), η Αμέρικα έχει ξεκινήσει με δυο ήττες στο πρωτάθλημα και έχει ήδη επτά γκολ παθητικό. Το μομέντουμ δείχνει έδρα, στο 2,20 ο άσσος στον Stoiximan .

373. ΑΤΛΑΣ - ΜΟΝΤΕΡΕΪ

No Bet.

374. ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ - ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ

Ισοπαλία στην πρεμιέρα τουΤσάμπιονςΛιγκγια το Βανκούβερ που έμεινε στο εντός έδρας 1-1 με το τοΣιάτλ.Για το πρωτάθλημα αγωνίστηκε και πάλι με τουςΣάουντερςτους οποίους και κέρδισε εκτός έδρας 0-3, 4 σερί αήττητοι οι γηπεδούχοι, 5-1-4 (16-13 γκολ) εντός Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στοΤσάμπιονςΛιγκκαι ηΣολτΛεικπου επικράτησε 0-1 στην έδρα της Μουνινσιπάλ, για το πρωτάθλημα έχασε 6-4 στην έδρα τηςΟυάσινγκτον. Αμφότερες είναι κουρασμένες και δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσουν μετά και τα μεσοβδόμαδα παιχνίδια τους, καλύτερα να αποφύγουμε.

375. ΝΤΟΡΑΔΟΣ - ΚΕΡΕΤΑΡΟ

Καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα για τη Ντοράδος (0-0 εντός με Τζαγκουάρες, νίκη 2-1 εκτός επί της Τιχουάνα), η Κερετάρο έχει 1-0-1 στο πρωτάθλημα ενώ μεσοβδόμαδα έκανε το ντεμπούτο της στο Τσάμπιονς Λιγκ Βόρειας & Κεντρικής Αμερικής (νίκη 2-0 απέναντι στη Σαν Φραντσίσκο).Δίκαιο το σετ, δεν θα μπλέξουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ