ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου.

122. Ι. ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΣΕΧΙΡ – ΜΕΡΣΙΝ ΙΝΤΜΑΝ ΓΙΟΥΡΝΤΟΥ

Επανέναρξη στο πρωτάθλημα Τουρκίας μετά από τρεις βδομάδες. Έχει κλέψει τις εντυπώσει η Μπασακσεχίρ στον πρώτο μισό όντας τέταρτη (7-6-3, 4-3-1 εντός) και έχοντας μακράν την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία με 8 γκολ παθητικό σε 16 ματς, πονάει μακριά από την έδρα της η Μερσίν (1-2-5), ο άσος στο 1,60 όμως μας αφήνει παγερά αδιάφορους, αν δεν ήταν η διακοπή ίσως κοιτούσαμε στο NG.

123. ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ – ΣΟΥΟΝΣΙ

Σε περίεργη φάση η Μπλάκμπερν, στα εννέα τελευταία κέρδισε μόνο την ντεφορμέ Τσάρλτον (δις), είναι πάντως ομάδα με φανέλα Πρέμιερ και θα προσπαθήσει να το αποδείξει κόντρα στη Σουόνσι (2-3-5 εκτός στο πρωτάθλημα) που επίσης περνάει φάση ψαξίματος (ειδικά μετά και την αποχώρηση Μπόνι). Δυνατή έδρα το “Ίγουντ Παρκ”, οι Ουαλοί έρχονται από διασυρμό (0-5) κόντρα στην Τσέλσι, κοιτάμε προς τα αριστερά.

124. ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΣΕΛΤΙΚ

Ουραγός εναντίον πρωτοπόρου, πιέζονται τα χάντικαπ της Σέλτικ (7-1-2 εκτός) που έρχεται από νίκες 0-2/0-2/4-0, 1-0-9 μετράει στην έδρα της η Ρος Κάουντι, ομάδα με τη χειρότερη εντός έδρας αμυντική επίδοση στην σκωτσέζικη Πρέμιερ.

125. ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ – ΤΟΥΡ

Δεν γεμίζει το μάτι τελευταία η Βαλενσιέν (4-2-4 εντός), τρεις ήττες μετράει στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της, 6-2-0 έτρεχε η Τουρ πριν την ήττα με 0-2 από την Τρουά, 1-2-7 το εκτός έδρας ρεκόρ της. Πάσο.

126. ΚΛΕΡΜΟΝ – ΣΑΤΟΡΟΥ

Μάχη στην ουρά της Λιγκ 2, 4-4-1 το εντός έδρας ρεκόρ της Κλερμόν (1-3-0 στα τέσσερα τελευταία), από τρεις σερί ισοπαλίες έρχεται η Σατορού (1-3-5 με 5-12 τέρματα), οκτώ ματς (0-4-4) έχει να κερδίσει, ο άσος πιέζεται.

127. ΤΡΟΥΑ – ΣΟΣΟ

Έξι σερί νίκες με μηδέν παθητικό (8/9 από τα μέσα Οκτώβρη) μετράει η πρωτοπόρος Τρουά (7-2-1 με 12-3 γκολ εντός), έχει δύσκολο τεστ κόντρα στην αήττητη (6-3-0 με 16-7 τέρματα) εκτός έδρας Σοσό που μπορεί να μην σκοράρει πολύ, αλλά σκοράρει ανελλιπώς για 10 σερί παιχνίδια, ενώ είναι αήττητη σε 15 (8-7-0). 0-0/1-1/1-0/0-1.

400. ΞΑΝΘΗ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Παρά το ότι έχει να κερδίσει καιρό, η Ξάνθη δεν βγάζει ντεφορμάρισμα και εντός έδρας έχει άλλη δυναμική, μετρώντας 6-3-1 (η ήττα από τον Ολυμπιακό) και σκοράροντας στα 7/10 από δύο γκολ και πάνω. Ο ΠΑΣ έρχεται από τέσσερις σερί ισοπαλίες, τα εκτός έδρας όμως δεν είναι το φόρτε του (1-5-3). Δύσκολα θα δούμε διπλό στο παιχνίδι, δεν λέμε όχι στο 1,85 του -0,25 ασιατικού άσου στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

---. ΖΑΚΥΝΘΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Θεωρητικά συνδιεκδικούν την τρίτη θέση, δύσκολα θα αντέξουν οι γηπεδούχοι. Πέντε ματς χωρίς νίκη η Ζάκυνθος (3-0-2 εντός, 4/5 under) που έχει συμπαθητικό σύνολο και το διπλό μόνο εύκολο δεν θα είναι για τον Ολυμπιακό που κέρδισε εύκολα την Καρδίτσα και ανέβηκε έστω και καθυστερημένα στην τρίτη θέση, μέτριες οι επιδόσεις του μακριά από το Βόλο (2-2-2). Δεν έρχονται εύκολα τα διπλά στην Β' και ο Ολυμπιακός θα βολευτεί με το Χ, ισοπαλία που δεν αφήνει κανέναν δυσαρεστημένο.

---. ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΕΡΡΩΝ

Ούτε στην έδρα του Φωκικού κατάφερε να κερδίσει ο Αιγινιακός (2-0-3 εντός) που παραμένει εντός επικίνδυνης ζώνης, στην ίδια βαθμολογική κατάσταση ο Εθνικός που προέρχεται από τρεις σερί ήττες και εκτός συνήθως χάνει (0-1-4, 4/5 under). Εξάποντο παραμονής ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν σκοράρει από 6 γκολ σε 10 ματς, θα πρέπει να γίνουν θαύματα για να δούμε πάνω από δύο γκολ, από σημείο μόνο προς τα σκοράκια των γηπεδούχων θα κοιτούσαμε αλλά δεν θα μπλέξουμε.

---. ΤΥΡΝΑΒΟΣ – ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Σε καλό φεγγάρι ο Τύρναβος (3-4-0 εσχάτως) που ήταν θέμα χρόνου να συνέλθει αγωνιστικά, άφησε δυνάμεις όμως μεσοβδόμαδα με τον Ολυμπιακό για το κύπελλο, 4/6 ήττες μετράει εσχάτως η Αναγέννηση που θα παίξει κλειστά καθώς εκτός δεν μπορεί (1-0-5) και αν οι γηπεδούχοι παρουσιαστούν αποπροσανατολισμένοι από το μεσοβδόμαδο ίσως πάρει το βαθμό. Κατά τ' άλλα δύσκολα θα ξεφύγει από το under.

---. ΦΩΣΤΗΡΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Δεν τελειώνουν τα προβλήματα του Φωστήρα που παλεύει με οικονομικά και αγωνιστικά προβλήματα να παραμείνει ανταγωνιστικός αλλά αυτός γίνεται μόνο εν μέρει σπίτι του (2-1-3), οριακά εκτός τριάδας ο Απόλλωνας που είναι το φαβορί της αναμέτρησης και αν εκμεταλλευτεί την αδύναμη άμυνα των γηπεδούχων θα φύγει με το διπλό, σε αποδόσεις κάτω του 1,80 όμως δεν αποτελεί επιλογή.

---. ΧΑΝΙΑ – ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

Δύο σερί νίκες έφεραν τα Χανιά (4-1-1 εντός) στην τρίτη θέση όμως οι Κρητικοί δεν έχουν βρει ακόμα τεχνικό, ντεμπούτο Σεροπιάν στην τεχνική ηγεσία της Ερμιονίδας (2-1-3 εκτός) που είχε πολύ επιτυχημένο πέρασμα από τα Χανιά πριν λίγα χρόνια. Η παρουσία Σεροπιάν εγγυάται ότι οι φίλοι της ομάδας θα χορτάσουν από under, αρχής γενομένης από αυτό το ματς.

---. ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ – ΕΠΙΣΚΟΠΗ

Την πρώτη του ήττα μετά από επτά ματς γνώρισε ο Αχαρναϊκός σε ένα ματς που μάλλον το το τι μέλει γενέσθαι ήταν προδιεγεγραμμένο, εντός (1-2-2) δεν τα έχει πάει όσο καλά εκτός όμως τώρα με την εξαιρετικά αδύναμη Επισκοπή (2-2-8, 0-1-4 εκτός με 0-11 γκολ) έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στα τρίποντα, ειδικά από την στιγμή που οι Κρητικοί πάνε με υπηρεσιακό στον πάγκο. Αστείο όπως και να 'χει το 1,45 του άσου.

128. ΑΒΕΛΙΝΟ – ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ

Θετική η εικόνα της Αβελίνο στην επανέναρξη στο 1-1 στην έδρα της Βερτσέλι, παραμένει οριακά εντός πλέι-οφ χάρη στην καλή της άμυνα (21 γκολ σε 22 ματς) και στη δυσκολία με την οποία χάνει (5/22, 8-9-5) ενώ εντός έδρας έχει 6-3-2 χάρη στην άμυνα της η οποία είναι η καλύτερη εντός στην κατηγορία (5 γκολ σε 11 ματς, 9/11 under). Ουραγός η Τσιταντέλα που ενισχύθηκε επιθετικά, ήταν καλή με την Μόντενα αλλά κόλλησε πάλι στο 1-1, με το συγκεκριμένο σκορ να έχει εμφανιστεί σε 7/12 τελευταία της, εκτός χάνει δύσκολα (0-7-4) αν και βρίσκει με μεγάλη συνέπεια δίχτυα (9/11 GG). O άσος του 1,61 απορρίπτεται, καλύτερα να κοιτάξουμε προς το Χ και το GG με την Τσιταντέλα να μοιάζει εθισμένη στα 1-1.

129. ΒΑΡΕΖΕ – ΚΑΡΠΙ

Σε καλή κατάσταση έδειξε να βρίσκεται η Βαρέζε στο 1-1 στην έδρα της Σπέτσια, εντός τα πάει καλά (6-4-1) ενώ μόνο δύο ομάδες έχουν σκοράρει περισσότερο στην έδρα τους (22 γκολ σε 11 ματς, τα 9 ήταν GG). Την πρώτη της ήττα μετά από 13 ματς γνώρισε η Κάρπι που έδειξε επηρεασμένη από τη διακοπή, εκτός έχει 4-5-2 όμως θα της λείψουν δύο βασικοί και ο προπονητής που είναι τιμωρημένος. Αδικείται από τις αποδόσεις η Βαρέζε που έδειξε σε καλύτερη κατάσταση και στην ισχυρή της έδρα μπορεί να υπερασπιστεί το +0,25 (1,925).

130. ΒΙΡΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΑ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Πέντε σερί ισοπαλίες (ισάριθμα under) και 7/8 στα τελευταία μετράει η Εντέλα που έχει τις λιγότερες ήττες ανάμεσα στις τελευταίες 10 ομάδες (5-10-7), εντός χάνει πολύ δύσκολα (4-5-2) με τα ματς της να είναι πολύ κλειστά (9/11 under). Δεύτερη η Μπολόνια που προέρχεται από τρεις σερί νίκες και μοιάζει να έχει προσαρμοστεί στην κατηγορία, εκτός έχει 4-4-3 όμως μαζεύτηκαν πολλές απουσίες στα μετόπισθεν οι οποίες μας αποθαρρύνουν από το διπλό, στην ισοπαλία ο πρώτος λόγος.

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE

131. ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ – ΤΡΑΠΑΝΙ

Μέχρι και διπλό μπορούσε στη Λατίνα η Βιτσέντζα σε ένα κακό ματς με λίγες φάσεις (0-0), με το Μαρίνο στον πάγκο τα πάει καλά εντός (3-2-0) παίζοντας πολύ μεθοδικά και απέναντι στο αμυντικό σκορποχώρι που παρουσιάζει η Τράπανι εκτός (1-3-7, 2,45 γκολ παθητικό ανά ματς!) έχει αδιαμφισβήτητα το πάνω χέρι, ειδικά από την στιγμή που οι Σικελοί έχουν αρκετές αμυντικές απουσίες, άσος στο 2,40.

132. ΚΡΟΤΟΝΕ – ΛΑΤΙΝΑ

Eξάποντο παραμονής, έμπειρη σε τέτοιες καταστάσεις η Κροτόνε (3-4-4 εντός) που κέρδισε 3/5 τελευταία στο σπίτι της, μόνο άμυνα ξέρει να παίζει η Λατίνα (18/22 under) που σε κανένα ματς φέτος δεν σκόραρε πάνω από μια φορά ενώ εκτός (0-7-4) έχει βρει δίχτυα μόλις πέντε φορές. Δεν θα μπλέξουμε.

133. ΛΙΒΟΡΝΟ – ΜΠΡΕΣΙΑ

Με το δεξί μπήκε στη νέα χρονιά η Λιβόρνο (6-3-2, 21 γκολ σε 11 ματς) σπάζοντας σερί 13 αγώνων χωρίς ήττα για την Κάρπι, μεγάλη νίκη για την Μπρέσια στο 3-1 επί της Φροζινόνε, πληρώθηκαν οι παίκτες ένα μέρος από τα οφειλόμενα και γλίτωσε την αφαίρεση βαθμών όμως οι απουσίες της είναι σημαντικές μεσοαμυντικά. Η λογική λέει άσο όμως η προσπάθεια των παικτών της Μπρέσια παρά τα τεράστια εξωαγωνιστικά προβλήματα είναι τεράστια και δεν αποκλείουμε να το παλέψει σημειώνοντας και αυτή γκολ, με ρίσκο στο GG, καλύτερα αποχή.

134. ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ – ΜΠΑΡΙ

Δεν τα κατάφερε στην Μπολόνια η Περούτζια (2-1) που κυνηγάει τα πλέι-οφ όμως τα γκολ έρχονται με το σταγονόμετρο (23 γκολ σε 22 ματς, 5-5-1 ρεκόρ εντός), πάλι απογοητευτική η Μπάρι κόλλησε στο 0-0 με την Εντέλα ενώ εκτός έχει 3-2-6. Τουλάχιστον δύο γκολ έχει φάει η Μπάρι σε 6/7 τελευταία της εκτός, αν θέλει το κάτι παραπάνω η Περούτζια πρέπει να το πάρει αυτό το ματς, -0,25 άσος στο 2,00.

135. ΠΕΣΚΑΡΑ – ΤΕΡΝΑΝΑ

Τρίτη σερί νίκη για την Πεσκάρα που κέρδισε 4-2 την Τράπανι και μπήκε στην οκτάδα, έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στην κατηγορία όμως η άμυνα της είναι ασταθέστατη και εντός δεν εμπνέει εμπιστοσύνη (3-4-3), καλά στέκεται η Τερνάνα εκτός (4-3-4) όμως έχει μερικές καλές απουσίες, με τη φόρα που έχει η Πεσκάρα προς τον άσο κοιτάμε.

136. ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ – ΣΠΕΤΣΙΑ

Έπεσε τρίτη η Φροζινόνε που ξεκίνησε τη νέα χρονιά όσο άσχημα έκλεισε το 2014 και δείχνει να ξεφουσκώνει (1 νίκη στα τελευταία 7), δεν τα πάει καλύτερα η Σπέτσια με 2 νίκες στα τελευταία 9. Καμία δεν εμπνέει, στο 1,75 το Χ2 είναι αρκετά τσιμπημένο και μάλλον έπρεπε να πληρώνει λιγότερο.

137. ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ – ΜΠΑΛΙΚΕΣΙΡΣΠΟΡ

Δύο διπλά πριν τη διακοπή κράτησαν την Γκαζιάντεπ στο +7 από τη ζώνη, εντός έχει 3-2-3 με τις ήττες να προέρχονται από ομάδες της πεντάδας. Πάνω που πήρε τα πάνω της η Μπαλικεσίρ (2-1-0) ήρθε η διακοπή, παραμένει ουραγός. Οι γηπεδούχοι παραδοσιακά κέρδιζαν εντός πιο αδύναμες ομάδες, φέτος όμως δεν πείθουν και δεν θα το ρισκάρουμε pregame.

138. ΚΑΡΝΤΙΦ – ΡΕΝΤΙΝΓΚ

Ομάδες με προβληματικές άμυνες αλλά ποιότητα μπροστά, ευκαιρία να γλείψουν τις πληγές τους το κύπελλο αφού αμφότερες βρίσκονται εκτός στόχων στην Τσάμπιονσιπ, μόνο τα γκολ θα κρατήσουμε.

139. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ

Ευκαιρία για κόντρα, τουλάχιστον σε κάποιο χάντικαπ, η Μάντσεστερ Σίτι (7-2-2 με 20-11 γκολ στην Πρέμιερ) έρχεται από ήττα με 0-2 κόντρα στην Άρσεναλ, ακόμα ένα ματς φέτος που δεν κέρδισε χωρίς τον Γιάγια Τουρέ στην εντεκάδα, η σκληροτράχηλη Μίντλεσμπρο (6-4-3 εκτός στην Τσάμπιονσιπ, 2η στη βαθμολογία) έχει μακράν την καλύτερη άμυνα στη 2η αγγλική κατηγορία, έρχεται από 4-2-0 και από τα τέλη Οκτώβρη έχει χάσει μόλις ένα παιχνίδι. +1,75 ασιατικό διπλό.

140. ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ – ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ

Ντέρμπι στα Μίντλαντς, 8-3-2 μετράει μετά το Νοέμβρη η αναγεννημένη επί Ρόουετ Μπέρμιγχαμ, 2-2-0 μετά τη φυγή Ιρβάιν η Γουέστ Μπρομ, με τον Πιούλις στον πάγκο έχει ξαναβρεί τη ζωντάνια του Αυγούστου. Φαβορί το διπλό, αλλά όχι για 2,00.

141. ΝΤΕΡΜΠΙ – ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ

Ντερμπάκι, η Ντέρμπι έρχεται από τη ντερμπάρα με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, στην οποία ηττήθηκε με ανατροπή στο τελευταίο τέταρτο (1-2), αποτέλεσμα σίγουρα κακό για την ψυχολογία της ομάδας του ΜακΛάρεν. Υπολογίσιμο μέγεθος η Τσέστερφιλντ (Λιγκ 1), με μόλις δύο ήττες σε 15 ματς μετά τις 1/11, όμως οι γηπεδούχοι στην έδρα τους είναι αποτελεσματικοί (7-4-2) και σίγουρα υπερτερούν σε ποιότητα και εμπειρία.

142. ΠΡΕΣΤΟΝ – ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.

Ομάδες της Λιγκ 1 με προπονητές που δίνουν βάση στα κύπελλα, πριν 15 μέρες στην έδρα της Γιουνάιτεντ ήρθαν 2-1, η Πρέστον είναι η πιο καλοδουλεμένη από τις δύο ομάδες (6-6-1 εντός στο πρωτάθλημα) αλλά περνάει μίνι-κρίση (0-2-2 στα τέσσερα τελευταία), η ομάδα του Κλαφ Τζούνιορ (5-2-5 εκτός στο πρωτάθλημα) έχει ποιοτικό ρόστερ αλλά δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο, ενώ μεσοβδόμαδα έχει και το παιχνίδι της χρονιάς, τον επαναληπτικό του 1-0 στο “Γουάιτ Χαρτ Λέιν” κόντρα στην Τότεναμ για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ. Ένα κλικ παραπάνω στη έδρα, περιμένουμε κλειστό ματς με λίγα τέρματα που θα κριθεί στο γκολ.

143. ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ – ΦΟΥΛΑΜ

Δυσκολοκατάβλητη ομάδα η Σάντερλαντ, όμως και οι νίκες της είναι λίγες (3-11-8 ρεκόρ στην Πρέμιερ), ζορίζεται τρομερά όταν πρέπει εκείνη να πάρει την πρωτοβουλία. Η Φούλαμ έρχεται από δύο κολλητές νίκες αλλά αμφότερες ήρθαν εντός, 3-2-8 μετράει στις εξόδους της στη Τσάμπιονσιπ. Θεωρητικά οι φιλοξενούμενοι, όντας μακριά από τους στόχους τους στο πρωτάθλημα και παίζοντας με ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας έχουν μεγαλύτερο κίνητρο να κυνηγήσουν την πρόκριση, στη θεωρία θα μείνουμε όμως…

144. ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ

Σαφώς καλύτερη ομάδα η Σαουθάμπτον, 7-2-2 με 24-7 γκολ μετράει φέτος στο “Σεντ Μέρις”, δίνει βάση στα κύπελλα ο Κούμαν, ο πάτος του Πάρντιου και της Κρίσταλ Πάλας (2/2 νίκες με ανατροπές στα τελευταία) δεν μπορεί να συνεχιστεί επ’ άπειρον… Άσος, αν και οι “Άγιοι” θα αγωνιστούν ξανά χωρίς τους Σνάιντερλεν, Γουανιάμα, Άλντερβεϊρεντ και Μανέ.

145. ΤΟΤΕΝΑΜ – ΛΕΣΤΕΡ

Η Λέστερ έχει σημαντικότερα πράγματα να ασχοληθεί (βλέπε σωτηρία) από το κύπελλο, η Τότεναμ δεν κερδίζει κανέναν εύκολα, 9/11 νίκες της στο πρωτάθλημα ήρθαν με ένα γκολ διαφορά. Κάπου εκεί το βλέπουμε να κινείται, τα “σπιρούνια” έχουν και τον δεύτερο ημιτελικό για το Λιγκ Καπ μεσοβδόμαδα.

146. ΤΣΕΛΣΙ – ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ

Κυπελλική η ομάδα του Πάρκινσον, με καλό (7-1-4 με τέρματα 28-14) εκτός έδρας ρεκόρ στη Λιγκ 1, ο Μουρίνιο όμως δεν χαρίζει ούτε του αγγέλου του νερό και δεν θα επιτρέψει το παραμικρό χαλάρωμα σε οποιοδήποτε παίκτη του αγωνιστεί. Από 2-0 και πάνω το περιμένουμε να έρθει.

147. ΓΟΥΙΓΚΑΝ – ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ

Καθαρό φαβορί άνοιξε ο άσος της τραγελαφικής φέτος Γουίγκαν (2-7-4 εντός, τελευταία νίκη της εντός τον Αύγουστο…), πλέον το σετ διορθώθηκε. Μαχητική παρότι αναποτελεσματική εκτός (2-3-8) η Χάντερσφιλντ, προχωράμε παρακάτω.

148. ΓΟΥΛΒΣ – ΤΣΑΡΛΤΟΝ

Θετικότατη παρουσιάζεται στα τελευταία παιχνίδια η Γουλβς, έχει σερί 5-1-0 και ταυτόχρονα παίζει πειστικό ποδόσφαιρο. Το σημαντικό για την ομάδα του Κένι Τζάκετ είναι η αμυντική σοβαρότητα, καθώς έχει κρατήσει το μηδέν παθητικό στα τέσσερα από τα έξι τελευταία παιχνίδια. Σε κακή κατάσταση η Τσάρλτον, δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο, δεν δημιουργεί ευκαιρίες και χάνει με σχετική ευκολία τα τελευταία παιχνίδια της. Πιστεύουμε ότι η Γουλβς θα είναι σοβαρή για ακόμα ένα παιχνίδι στο Μολινό, περιμένουμε την Τσάρλτον να μην μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες και επιλέγουμε την νίκη με μηδέν παθητικό για τους γηπεδούχος στο 2,50 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

149. ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ – ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ

Συνεχίζει το αγωνιστικό της rollercoaster η Γουότφορντ (7-3-3 εντός), τελευταία εναλλάσσει νίκες με ήττες, την προηγούμενη αγωνιστική βρήκε μπόσικη την Τσάρλτον, την οποία και διέσυρε με 5-0. Το παλεύει η Μπλάκπουλ (0-5-8 εκτός) αλλά εμφανώς δεν μπορεί, με γκολ στο τέλος (86’,90’) έχασε στο “Μολινιού”, στο -9 η γραμμή της σωτηρίας, βάσει των δυνατοτήτων της μοιάζει άπιαστο όνειρο. Για το 0-0 θα παίξουν οι φιλοξενούμενοι, πιο πιθανό να δούμε πολλά με λίγα.

150. ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ – ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ

Κατηφορίζει ο άσος (1,80+ άνοιξε) μετά τις δύο νίκες της Νόριτς κόντρα σε Μπόρνμουθ (1-2) και Κάρντιφ (3-2), τα “καναρίνια” μετράνε 6-5-2 εντός με 31-16 γκολ (3,62 μ.ο., 9/13 over 2,5) και έρχονται από έξι σερί over 2,5 και πέντε σερί GG στο πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ, όπου μόνο η πρωτοπόρος Μπόρνμουθ έχει περισσότερα γκολ από αυτά. Η Μπρέντφορντ (6-1-6 εκτός με 9/13 over 2,5) μετά από δύο κολλητές νίκες με 1-0 απέναντι στις πλέον σφιχτές ομάδες της κατηγορίας Ρόδεραμ και Μπράιτον αναμένεται να επιστρέψει στα over, σημείο το οποίο και θα ξεχωρίσουμε στοιχηματικά.

151. ΓΕΟΒΙΛ – ΚΟΒΕΝΤΡΙ

Σαν να ανεβάζει στροφές η Γέοβιλ (2-4-7 εντός), μετά το 1-0 επί της Μπράντφορντ πήρε 1-1 στην καυτή έδρα της Πρέστον, η Κόβεντρι κινείται εδώ και καιρό στη μετριότητα ενώ μετράει 3-3-7 εκτός. Άσος, χωράει και κάλυψη στο Χ.

154. ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ

Υποχωρεί ραγδαία το διπλό, λόγο –πέρα από μια γενική υποτίμηση που δείχνει η αγορά φέτος στη Νοτς Κάουντι- δεν βρίσκουμε, οι γηπεδούχοι (4-2-6 εντός) το περασμένο Σάββατο κέρδισαν (δύσκολα, αλλά ήταν το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα μετά από 0-2-5) 2-1 την Κρου, ενώ μεσοβδόμαδα κράτησαν το 0-0 κόντρα στη Ντονκάστερ (δέχθηκαν βομβαρδισμό αλλά ήταν τυχεροί), οπότε μπορούμε να πούμε ότι δείχνουν σημάδια στριψίματος, αντίθετα για την Πιτέρμπορο (5-1-6 εκτός) μάλλον δεν υπάρχει άλλη λύση από την απομάκρυνση του Φέργκιουσον Τζούνιορ, 1-2-9 ο απολογισμός της στα 12 τελευταία ματς πρωταθλήματος, Μεγάλη Παρασκευή το κλίμα στο στρατόπεδο της…

155. ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ – ΚΡΟΥ

Το μεγάλο ντέρμπι για τις δύο ομάδες, με τη νίκη-ανατροπή επί της Πιτέρμπορο η Πορτ Βέιλ συμπλήρωσε τρία σερί τρίποντα εντός (4-0-2 στα έξι τελευταία, όλες οι νίκες της με σκορ 2-1), 7-2-4 μετράει το σπίτι της, η Κρου (2-2-8 εκτός) μετά από 3-1-0 έχασε αδίκως (με γκολ στο 86’) στη Νοτς Κάουντι την προηγούμενη αγωνιστική, γενικά δείχνει βελτιωμένη και παρότι νεανική και άπειρη ομάδα βγάζει τσαμπουκά, το 2,00+ του Χ2 την αδικεί. 4,33 πληρώνει το ξερό διπλό, δεδομένου ότι οι δύο ομάδες δεν αγαπάνε ιδιαίτερα τις ισοπαλίες οι τολμηροί πάνε με αυτό, ενώ μπορεί το Χ να παιχτεί μόνο σαν κάλυψη.

156. ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ – ΟΛΝΤΑΜ

Νεκρανάσταση και για τις δύο την προηγούμενη αγωνιστική, η Τζίλιγχαμ (5-4-4 εντός με 8/13 οver 2,5) μετά από τρεις ήττες επικράτησε με ανατροπή της Κόβεντρι με σκορ 3-1, η Όλνταμ (3-6-3 εκτός) μετά από 0-1-3 κέρδισε 0-2 τη Φλίτγουντ. Από 10 σερί GG έρχονται οι γηπεδούχοι (9/10 over 2,5), το έχει το γκολ η ομάδα του Τζόνσον Τζούνιορ, στο 1,90 περίπου βρίσκουμε το over, αν τελικά επιστρέψει ο πρώτος σκόρερ των φιλοξενούμενων Φορτέ αποκτά μεγαλύτερη αξία.

157. ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ – ΚΡΟΟΥΛΙ

Έπειτα από μίνι-σερί (2-1-0) η Φλίτγουντ (4-6-3 εντός) επέστρεψε στις νίκες με το δίκαιο 0-2 κόντρα στην Όλνταμ, η Κρόουλι διασύρθη από τη Ρότσντεϊλ το Σάββατο (4-1) φτάνοντας τα 11 ματς χωρίς νίκη (0-7-4, 0-2-4 στα έξι τελευταία). 1-4-7 μετράνε μόλις εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι, ο άσος έχει προβάδισμα, καμία δεν αγαπάει ιδιαίτερα τα over (9/13 και 8/12 under 2,5 εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα), και το under αποτελεί επιλογή.

158. ΓΙΟΡΚ – ΜΠΕΡΤΟΝ

Φαβορί η Μπέρτον στο Γιορκ, από 4-3-0 έρχεται η ομάδα του Χάσελμπαϊνγκ με νίκες εντός, ισοπαλίες εκτός (5-4-4 το ρεκόρ της). Από δύο κολλητές ήττες έρχεται η Γιορκ του 1-7-5 εντός, δεν μπορούμε να πούμε ότι διαφωνούμε με το σετ, βλέπουμε να έχει πολύ Χ και under.

159. ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ – ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ

Εντελώς αλλοπρόσαλλες, σημειώνουμε μόνο τα στατιστικά δυνατά over 2,5 (9/13) και GG (8/13) που μετράνε εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα.

160. ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ – ΓΟΥΙΚΟΜ

Χαμηλό σχετικά το διπλό της Γουίκομ, η πρωτοπόρος μετράει πάντως 7-5-1 εκτός και έρχεται από 5-4-0 σερί, η Μάνσφιλντ (5-3-4 εντός) αντίθετα από τρεις σερί ήττες. Το πιθανότερο να το φέρουν στα μέτρα και το ρυθμό τους οι φιλοξενούμενοι, 0-1/0-2/1-2/(0-0)/(1-1) τα επικρατέστερα σκορ.

161. ΜΠΕΡΙ – ΚΑΡΛΑΪΛ

Δεκτός ο φαβοριτισμός του άσου, 8-2-3 το εντός έδρας ρεκόρ της Μπέρι, στο σπίτι της τουλάχιστον παραμένει αποτελεσματική.

162. ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ – ΝΙΟΥΠΟΡΤ Κ.

Δύο κολλητές νίκες στα τελευταία για τη Νορθάμπτον (6-2-5 εντός), η Νιούπορτ (5-3-5 εκτός) τελευταία δεν χάνει συχνά, αλλά όταν το κάνει το κάνει εμφατικά, όπως το περασμένο Σάββατο στο Κέμπριτζ (4-0). Η αγορά κινείται προς την κατεύθυνση του άσου.

163. ΟΞΦΟΡΝΤ – ΕΞΕΤΕΡ

Ήττα με ανατροπή από 10 παίχτες για τη Όξφορντ (4-3-6 εντός) κόντρα στη Σάουθεντ (2-3) και ο κλοιός γύρω από τον Άλπετον σφίγγει. Με τις μέρες της τελευταία η Έξετερ (6-2-5 εκτός), προς τα αριστερά πάνε τα πονταρίσματα, εμείς απέχουμε.

164. ΠΛΙΜΟΥΘ – ΜΟΡΚΑΜ

0-2-3 τρέχει η Πλίμουθ, παίζοντας όμως με αντιπάλους ισχυρότερους από τη Μόρκαμ (5-2-6 εκτός) που έρχεται από τρια σερί Χ, συνεχίζοντας στο γνωστό φετινό ανέραστο τροπάριο της. Δυνατή εντός η ομάδα του Σέρινταν (8-2-3 ρεκόρ με 21-6 γκολ), 10/11 νίκες της φέτος συνοδεύτηκαν με μηδέν παθητικό, όπως και 7/10 από τις ήττες των φιλοξενούμενων. Άσος με μηδέν παθητικό, πιθανότερα σκορ τα 1-0/2-0.

165. ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ – ΣΑΟΥΘΕΝΤ

Δεν διώχνει τον Όφορντ η Πόρτσμουθ (6-3-3 εντός), δεν κερδίζει λοιπόν ούτε με αίτηση (0-3-4 στα επτά τελευταία), η Σάουθεντ του 7-2-4 εκτός έρχεται από 2-4-0 και από νίκη-ανατροπή με 10 παίχτες την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Όξφορντ (2-3). Σωστά φαβορί, έστω και ελαφρώς, το διπλό.

166. ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ – ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ

Για ένα ημίχρονο ζορίστηκε πολύ κόντρα στη Χάρτλπουλ η Σριούσμπερι, στην επανάληψη όμως έκανε νωρίς γκολ βάζοντας το νερό στο αυλάκι για ακόμα μια καθαρή εντός έδρας νίκη της (3-0), επεκτείνοντας έτσι το ρεκόρ της σε 11-2-0 με 26-3 γκολ! Το τελευταίο θα τεσταριστεί ξανά κόντρα στη φορμαρισμένη (5-1-0 σερί) Στίβενεϊτζ (3-4-6 εκτός), σωστά μετρημένος ο άσος, δεν θα λερώσουμε τα χέρια μας.

167. ΤΡΑΝΜΙΡ – ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ

Εξάποντο παραμονής, ο άσος είναι πολύ χαμηλά (1,80) αφού η Τρανμίρ (4-5-4 εντός) έχει 9 βαθμούς περισσότερους από την ουραγό Χάρτλπουλ (2-1-10 εκτός), όμως η ομάδα του Μουρ (πολλά χρόνια στην Τρανμίρ, καρατομήθηκε πέρσι όταν κατηγορήθηκε για χειραγώγηση αγώνων με σκοπό στοιχηματικά οφέλη) αν μη τι άλλο παλεύει τα παιχνίδια της τελευταία, πλασματικό το 3-0 στην απόρθητη έδρα της Σριούσμπερι την προηγούμενη αγωνιστική, μέχρι το ημίχρονο το σκορ ήταν 0-0 με τους φιλοξενούμενους να κοιτάνε την μεγάλη αντίπαλο τους στα μάτια. Υπάρχει μια πρώτη κινητικότητα προς το Χ2, το οποίο κοιτάμε και εμείς, στον αντίλογο η γηπεδούχος έρχεται από 4-2-1 και 3-1-0 εντός.

168. ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ – ΛΟΥΤΟΝ

Χαμηλά τα under και Nο Goal, συνήθης ύποπτη και για τα δύο η Λούτον (5-4-3 εκτός με 8/12 under 2,5 και7/12 NG), η Τσέλτεναμ (3-6-4 εντός) μετράει 8/11 under 2,5 στο σπίτι της και έρχεται από 7/8, φέρνει συχνά όμως 1-1 (8/13 GG εντός) και η γραμμή στην Ασία (1,80 το under 2,25) δεν θέλγει για ποντάρισμα.

169. ΑΛΦΡΕΤΟΝ ΤΑΟΥΝ – ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ

Νο Bet.

171. ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ – ΛΙΝΚΟΛΝ

Αντίθετες σχολές, αμφότερες όμως σε καλή αγωνιστική κατάσταση, η Μάκλσφιλντ (9-4-1 ρεκόρ) έχει την καλύτερη εντός έδρας άμυνα στην Κόνφερενς και παρότι ομάδα έδρας έρχεται από δύο πολύ δυνατά διπλά σε Γκρίμσμπι (1-2) και Κιντερμίνστερ (0-2), με όπλο την επίθεση της (3η στη λίγκα) η Λίνκολν (3-3-7 εκτός) τρέχει 7-0-2 στα τελευταία, 7/7 over 2,5 είδαμε στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Σύγκρουση δύο διαφορετικών κόσμων, δεν βγαίνει σημείο.

172. ΜΠΑΡΝΕΤ – ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ

Από δύο σερί ήττες (4-1 Λίνκολν, 3-1 Γκρίμσμπι) έρχεται η πρωτοπόρος της Κόνφερενς Μπαρνέτ, στην πανίσχυρη έδρα της (10-2-3 με 35-14 γκολ) όμως περιμένουμε να επιστρέψει στις επιτυχίες απέναντι στην περιορισμένων δυνατοτήτων Σάουθπορτ (που έχασε και τον προπονητή της ο οποίος εντάχθηκε στο τιμ της Έβερτον, θα κατέβει με υπηρεσιακό), που εκτός φέτος σε αντίθεση με άλλες σεζόν τα πηγαίνει καλά (5-4-5 ρεκόρ), πολύ δύσκολα όμως θα καταφέρει να αντισταθεί στις επιθετική ορμή των γηπεδούχων.

173. ΝΟΝΙΤΟΝ ΤΑΟΥΝ – ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ

Δύο κολλητές εντός έδρας ήττες για τη Νόνιτον (5-3-7 εντός) κόντρα σε Μπρίστολ Ρόβερς και Γκέιτσχεντ με σκορ 0-2, πιθανότατα το κακό θα τριτώσει απέναντι στην 4η της βαθμολογίας Γκρίμσμπι (6-5-2 εκτός) που έρχεται από μεγάλη νίκη επί της πρωτοπόρου Μπαρνέτ με σκορ 3-1.

174. ΤΣΕΣΤΕΡ – ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ

Μοιρασμένο στη μέση το σετ, τριπλή είναι, προχωράμε παρακάτω.

---. ΓΚΕΪΤΧΕΝΤ – ΓΟΥΕΛΙΝΓΚ

Από τα ματς που είναι αναγκασμένη να κερδίζει Γκέιτσχεντ (6-5-3 εντός) αν θέλει οι αξιώσεις της για πλέι-οφ να μην μείνουν στα χαρτιά, έρχεται από διπλό στη Νόνιτον (0-2) και έχει ευκαιρία να χτίσει μομέντουμ απέναντι στην αναιμική εκτός Γουέλινγκ (3-1-11, μόνο ήττες κόντρα σε ομάδες του πρώτου μισού), που στα πέντε τελευταία μετράει τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία. Άσος.

175. ΚΟΡΔΟΒΑ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Εμφανές – προφανές.

176. ΑΛΑΒΕΣ – ΛΕΓΚΑΝΕΣ

Στο +2 από τη ζώνη η Αλαβές που συμπλήρωσε τέσσερα ματς χωρίς νίκη (0-2-2) και εντός δεν πείθει (3-5-3, 7/11 under), σε πολύ καλή κατάσταση η Λεγκανιές όμως εκτός έχει 1-2-8 και στα δύο πιο πρόσφατα ταξίδια της έχασε παρ' ότι δεν το άξιζε. Κομμένο και ραμμένο για Χ.

177. ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ – ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ

Εμφατική στο 5-0 επί της Χάμιλτον η Πάρτικ Θιστλ (2-2-6 εκτός), η Κιλμάρνοκ (5-0-6 εντός) έρχεται από τρεις σερί ήττες. Η αγορά τοποθετείται προς τα δεξιά.

178. ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ. – ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ

Περιοδεύων θίασος η Μάδεργουελ (2-1-9 ρεκόρ εκτός, 8-27 γκολ), 5/4/4 γκολ δέχθηκε στις τρεις τελευταίες εξόδους της, ευτυχώς υπάρχουν ομάδες χειρότερες από εκείνη στο φετινό πρωτάθλημα και διατηρείται σε θέση σωτηρίας. Δύναμη στην έδρα της η Νταντί Γιουνάιτεντ (8-1-1 με 22-9 γκολ), λογικά θα καλύψει και το -1,25 ασιατικό χάντικαπ.

179. ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ – ΝΤΑΝΤΙ

0-2-10 το εντός έδρας ρεκόρ της Σεντ Μίρεν, στα δύο τελευταία παιχνίδια της κέρδισε 1-2 τη Ρος Κάουντι και πήρε 1-1 εντός κόντρα στη Νταντί Γιουνάιτεντ. 7/11 over 2,5 και 8/11 GG μετράει εκτός η Νταντί (4-3-4 ρεκόρ), πριν το μεσοβδόμαδο 1-0 επί της Κιλμάρνοκ μετρούσε 11 σερί αμφίσκορα. Προς τα εκεί βλέπουμε να κινείται, συμπαθητικά πληρώνουν τα γκολ.

180. ΧΑΜΙΛΤΟΝ – ΙΝΒΕΡΝΕΣ

Από αουτσάιντερ γύρισε σε φαβορί η Ινβερνές (6-0-4 εκτός), κα πολύ σωστά αφού με το 2-0 επί της Σεντ Τζόνστον συμπλήρωσε τέσσερις σερί νίκες αφήνοντας πίσω για τα καλά το κακό διάστημα του Δεκεμβρίου, αντίθετα η Χάμιλτον (6-2-3 εντός) μετά τη φυγή του αρχιτέκτονα της μετράει τρεις σερί ήττες, τελευταία μάλιστα με 5-0 στην Πάρτικ Θιστλ.

181. ΑΛΟΑ – ΡΕΪΘ ΡΟΒΕΡΣ

Ουραγός η Αλόα (2-2-6 εντός) και με 0-1-6 στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια της, από τρεις σερί νίκες έρχεται η Ρέιθ Ρόβερς (5-1-4 εκτός), λογικά φαβορί το διπλό.

182. ΚΑΟΥΝΤΕΝΜΠΙΘ – ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ

Δεδομένη η διαφορά δυναμικότητας, κανένας λόγος για να μπλέξουμε από την άλλη, η Ρέιντζερς φέτος έχει τα κενά διαστήματα της.

183. ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ – ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ

Εξάποντο για τα πλέι-οφ, 7-1-2 το εντός έδρας ρεκόρ της Κουίν Οφ Σάουθ, η Χιμπέρνιαν (5-1-4 εκτός) τελευταία έχει ανεβάσει στροφές (4-2-0 σερί) σκοράροντας κατά βούληση, όπως έκανε και στο τελευταίο παιχνίδι της απέναντι στην Κάουντενμπιθ (5-0). Αποδόσεις βάσει φανέλας, ίσως κυνηγήσουμε τα γκολ στο live.

184. ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ – ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ

Νο Bet.

185. ΧΑΡΤΣ – ΦΟΛΚΕΡΚ

Ανίκητη (17-3-0 ρεκόρ, 9-1-0 εντός με 31-6 γκολ!) η Ρεάλ Μαδρίτης της σκωτσέζικης Τσάμπιονσιπ Χαρτς, η Φόλκερκ (4-3-3 εκτός) όμως του 5-2-1 στα οκτώ τελευταία είναι από τις πλέον ζόρικες ομάδες της κατηγορίας. Προσοχή στα χάντικαπ…

186. ΕΡΝΤΡΙΟΝΙΑΝΣ – ΣΤΡΑΝΡΑΕΡ

Μια μόλις ήττα στα επτά τελευταία (3-3-1) για τους Ερντριόνιανς (4-2-4 ρεκόρ εντός), το προηγούμενο Σάββατο έφυγαν ζωντανοί από την σκληρή έδρα της Νταμφέρμλιν (2-2), αντίθετα η πρωτοπόρος Στανράερ (5-4-1 εκτός) έχασε στο σπίτι της από τη Μπρέχιν (0-2). Κοντράρεται το διπλό-φαβορί.

187. ΜΠΡΕΧΙΝ – ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ

Σε εξαιρετική κατάσταση η Μπρέχιν (4-3-2 εντός με 8 σερί GG και 6/9 over 2,5), συμπλήρωσε τέσσερις σερί νίκες με το τεράστιο διπλό (0-2) στην έδρα της πρωτοπόρου Στανράερ και 10 αγώνες αήττητη (6-4-0), από την άλλη και η Πίτερχεντ δεν τα πηγαίνει άσχημα, τρέχει 3-1-0 και εκτός έδρας δείχνει να αποδίδει καλύτερα (6-2-3 ρεκόρ με 6/11 over 2,5), η αγορά πάει στον άσο αλλά το over 2,5 δείχνει καλύτερη λύση και πληρώνει σχεδόν το ίδιο.

188. ΣΤΕΝΧΑΟΥΣΜΙΟΥΡ – ΕΪΡ

Εξάποντο παραμονής, ξενίζει η στήριξη στον άσο που υποχωρεί σε απόδοση, 3-2-6 μετράει εντός η Στενχάουσμιουρ, 3-1-6 το εκτός έδρας ρεκόρ της Έιρ, που την προηγούμενη αγωνιστική κράτησε στο Χ τη Μόρτον, παίρνοντας έτσι τον πρώτο βαθμό της με τον ΜακΚολ στον πάγκο. Πάσο ή Χ2.

189. ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ ΑΛΜΠΙΟΝ – ΦΟΡΦΑΡ

0-4-6 το εντός έδρας ρεκόρ της ουραγού της σκωτσέζικης Λιγκ 1 Στέρλινγκ Άλμπιον, αν μη τι άλλο βρίσκει δίχτυα πάντως (8/10 over 2,5 και 7/10 GG εντός, επτά σερί GG και over 2,5 στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της), η 2η της βαθμολογίας Φόρφαρ μετράει μόλις 2-4-3 εκτός έχοντας δεχθεί γκολ σε 7/9 εξόδους της ως τώρα, πιθανότατα θα χρειαστεί πάνω από ένα γκολ για να επιβεβαιώσει το χαμηλό σε απόδοση (1,70+) διπλό, καλύτερη επιλογή το over.

190. ΑΝΝΑΝ ΑΘΛΕΤΙΚ – ΜΠΕΡΓΟΥΙΚ

Κάπου μεταξύ γκολ και διπλού, 7/10 GG και over 2,5 μετράει εντός η Αννάν (5-2-3 ρεκόρ), η Μπέργουικ δείχνει σε καλή κατάσταση, σκόραρε από τρεις φορές στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της, εκτός έδρας πάντως χάνει μέρος της δυναμικής της (3-1-5).

191. ΙΣΤ ΦΑΪΦ – ΙΣΤ ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ

Νο Bet.

192. ΚΛΑΪΝΤ – ΑΡΜΠΡΟΟΥΘ

Παρότι δεν κέρδισε στα δύο τελευταία η πρωτοπόρος Άρμπροουθ (7-1-2 ρεκόρ εκτός) έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο απέναντι στην αδύναμη Κλάιντ (2-2-6 εντός)

193. ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ – ΕΛΓΚΙΝ

Από μεγάλη νίκη στο ντέρμπι κορυφής κόντρα στην Άρμπροουθ (2-1) έρχεται η Κουίνς Παρκ (6-2-3 εντός), πλησίασε την αντίπαλο της στους τρεις πόντους, η ουραγός Έλγκιν έρχεται από δύο σερί διπλά (με 2-3 σε Μοντρόουζ, Αννάν), πρώτα της στη σεζόν (2-3-5 ρεκόρ), έχει καλύτερα γκράντε φαβορί η μέρα…

194. ΜΟΝΤΡΟΟΥΖ – ΑΛΜΠΙΟΝ ΡΟΒΕΡΣ

4-1-0 με 10-1 γκολ τρέχει η Άλμπιον Ρόβερς (5-2-2 εκτός), 3-0-7 το εντός έδρας ρεκόρ της Μοντρόουζ (1-5-9 από τις 23 Σεπτέμβρη), το διπλό είναι η λογική επιλογή.

289. ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ – ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ

Εξάποντο στην ουρά της Λιγκ 1, εκεί που έχει μπλέξει η Λέιτον Όριεντ κυρίως λόγω της τραγικής εντός έδρας παρουσίας της τη φετινή σεζόν (2-3-7 ρεκόρ, 4-5-4 μετράει εκτός), καλύτερα τα πηγαίνει και η Κόλτσεστερ εκτός (2-2-8 απολογισμό έχει στο σπίτι της), από το Νοέμβρη έχει να πάρει βαθμό εντός (πέντε σερί ήττες). Λογικός ο ελαφρύς φαβοριτισμός του διπλού με τα παραπάνω δεδομένα, δεν θα κρατήσουμε όμως κάτι.

290. ΜΙΛΤ. ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ – ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ

Αδύναμη εκτός έδρας η Μπάρνσλεϊ (3-3-6, τέσσερις σερί ήττες στις πιο πρόσφατες εξόδους της), η ΜΚ Ντονς μετράει 9-2-2 με 34-12 γκολ στο σπίτι της, εκεί που το περασμένο Σάββατο έκοψα τη φόρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, δύσκολα η άμυνα των φιλοξενούμενων θα αντέξει. Άσος, πιθανό να καλυφθούν και τα χάντικαπ, επιλογή επίσης το 1 & over 2,5.

---. ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ – ΑΕΛ

Με το Διλμπέρη στον πάγκο ο Απόλλων (3-2-1 εντός, 6/6 under) έχει βρει τα πατήματα του (3-1-1) έχοντας δεχθεί μόλις δύο γκολ σε αυτό το διάστημα, ενισχύθηκε μεταγραφικά η ΑΕΛ (2-0-3 εκτός) που στο ντεμπούτο Τζαναβάρα ηττήθηκε από τον Ηρακλή εντός. Η ισοπαλία έχει τον πρώτο λόγο, η ΑΕΛ δύσκολα θα ρισκάρει γνωρίζοντας ότι εκτός έχει πρόβλημα.

401. Α.Ο.Κ. ΚΕΡΚΥΡΑ – ΒΕΡΟΙΑ

Η ανάγκη βαθμών και η έδρα της Κέρκυρας κόντρα στην ποιοτική ανωτερότητα της Βέροιας. Στα 8/10 εντός έδρας έχουν σκοράρει οι γηπεδούχοι, ζορίζεται εκτός έδρας η «βασίλισσα» (1-4-4), αλλά φέτος δεν βρήκε δίχτυα μόνο στα 3/19 ματς της (σε «Καραϊσκάκης», Περιστέρι και Τρίπολη) .Υπό φυσιολογικές συνθήκες (αν δηλαδή δεν έχουμε «ματιασμένο» ματς όπως αυτό στη Νέα Σμύρνη), το goal-goal δεν είναι τόσο δύσκολο όσο δείχνει το 2,00 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

402. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ένα βαθμό πήρε στα δύο τελευταία του ματς ο Αστέρας και ψάχνει την επιστροφή στις νίκες για να καλύψει το χαμένο έδαφος. Εντός έδρας είναι συνήθως κυρίαρχος των ματς, παρά το ότι μετράει 5-4-0, αφού το ρεκόρ αυτό ήρθε και με πολύ δύσκολο πρόγραμμα (οι ισοπαλίες με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Παναιτωλικό και ΠΑΣ, κέρδισε τον ΠΑΟΚ με 3-0!). Γνωστό το πρόβλημα του Πανιωνίου εκτός έδρας με μόνο ένα βαθμό σε εννιά ματς (0-1-8), από 1,80 (επιλογή Maudit) στο 1,725 ο -1 ασιατικός άσος στην Bet365, επιλογή του ίδιου tipster και το over στο 2,05 (έπεσε στο 2,00). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

403. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Αντιστοιχηματικό, ο Παναθηναϊκός είναι αποτελεσματικός στη Λεωφόρο (8-0-1 με 20-4 γκολ), η Καλλονή από την άλλη όχι καμία ομάδα που κερδίζεις εύκολα (1-6-3 εκτός), παρότι έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης δέκα αγωνιστικές μετράει σε αυτές 0-6-4.

404. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Εξάποντο παραμονής, 3-6-0 το εντός έδρας ρεκόρ του Πανθρακικού , σε καλό φεγγάρι δείχνει ο Λεβαδειακός, αγωνιστικά αρκετά πιθανή η αλληλεξουδετέρωση.

195. ΤΕΛΣΤΑΡ – ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΤΣΑΠ

Διπλό του 2,00 στην Β’ Ολλανδίας για μια ομάδα με 2-2-6 ρεκόρ εκτός… Για επίδοξους δημότες Μαλανδρίνου.

196. ΛΙΛ – ΜΟΝΑΚΟ

Ομάδες με παρόμοια αγωνιστική φιλοσοφία Λιλ και Μονακό που στηρίζονται κατεξοχήν στην καλή αντασταλτική λειτουργία τους με πολύ σκοπιμότητα και τακτική στο παιχνίδι τους. Οι Μονεγάσκοι δεν δέχονται γκολ εδώ και 611 λεπτά στο πρωτάθλημα ενώ και η Λιλ στα 8/11 εντός έδρας της κράτησε το μηδέν παθητικό. Καλή επιλογή ( Young Guns) δείχνει ο συνδυασμός NG & under 2,5στο 1,80 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

300. ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ – ΜΑΛΙ

Ισόπαλες και οι δύο ομάδες στην πρεμιέρα, πολύ μικρές γενικά οι διαφορές ανάμεσα στις περισσότερες ομάδες του Κόπα Άφρικα. Είπαμε μόνο την τελευταία αγωνιστική των ομίλων θα ασχοληθούμε σοβαρά εκεί.

197. ΚΟΡΤΡΑΪΚ – ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ

Άστραψε και βρόντηξε στην Οστάνδη η Κόρτραϊκ, εμφάνιση εξάδας –κα όχι μόνο- και εμφατικό 1-7, μεσοβδόμαδα ξεκουράστηκε ενώ και στην έδρα της ανεβάζει ρυθμούς (5-1-5 ρεκόρ), η Σαρλερουά (5-2-4 εκτός) μπήκε στο 2015 με δύο ήττες με σκορ 2-0 από τη μέτρα Σερκλ Μπριζ, στο πρωτάθλημα εντός, στο κύπελλο εκτός. Το απουσιολόγιο βαραίνει περισσότερο τους φιλοξενούμενους, ο άσος κοντά στο 2,00 αποτελεί επιλογή.

198. ΕΛΤΣΕ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πριν 10 μέρες για τα κύπελλο και τη Μπαρτσελόνα με δεύτερα το ματς έληξε 0-4, η ηρεμία δεν μπορούμε να πούμε ότι έχει επιστρέψει στα σίγουρα στο στρατόπεδο των Καταλανών αλλά και στην κόντρα δεν πάμε.

199. ΜΠΕΤΙΣ – ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ

Έχει ρολάρει για τα καλά η Μπέτις (7-1-2 εντός) που με σερί 6-1-0 έχει πλησιάσει σε απόσταση βολής την πρώτη θέση, βελτιωμένη εσχάτως (1-2-0) η Σαμπαντέλ (1-2-7 εκτός) όμως στη Σεβίλλη δεν θα γλιτώσει, -1 ασιατικός άσος στο 1,90.

200. ΚΑΛΙΑΡΙ – ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ

Όλα τα αποτελέσματα (1-1-1) έχει φέρει στα τρία ματς με τον Ζόλα στον πάγκο η Κάλιαρι, στο μοναδικό εντός έδρας πάντως κέρδισε την Τσεζένα ενώ στο προηγούμενο (εκτός) με την Ουντινέζε έσωσε τον βαθμό στις καθυστερήσεις. Η Σασουόλο κάνει αξιοθαύμαστη πορεία το τελευταίο 2μηνο, μόλις μία ήττα σε 13 αγωνιστικές (5-8-1) με πολλές ισοπαλίες πάντως και τις λιγότερες ήττες μετά από Γιουβέντους, Ρόμα και Σαμπντόρια. Άντεξε σε έδρες όπως το «Αρτέμιο Φράνκι» (Φιορεντίνα) και το «Ολίμπικο» (Ρόμα) ενώ κέρδισε στο «Σαν Σίρο» τη Μίλαν, μπορεί κάλλιστα να παραμείνει αήττητη και στη Σαρδηνία με το ασιατικό διπλό +0,25 να είναι επιλογή των Young Guns στο 1,95 (Bet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

201. ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ – ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ

Πολλά τα κοινά των δύο ομάδων, τις χωρίζει ένας βαθμός, αμφότερες ντεφορμέ πριν τη διακοπή (ειδικά η Ακισάρ με 10 αγώνες χωρίς νίκη), άλλαξαν προπονητή στη διακοπή. 2-5-1 εντός η Ακισάρ που ενισχύθηκε σημαντικά στη μεταγραφική περίοδο, 1-2-5 εκτός η Ες Ες που έχασε και τον καλύτερο της παίκτη. Κακώς φαβορί οι φιλοξενούμενοι σε ένα ματς που φαίνεται να έχει αρκετό Χ, κανένας προπονητής δεν θα ρισκάρει λογικά στο ντεμπούτο του.

202. ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Στο -4 από την τετράδα η Κασίμπασα που εντός είναι αξιόπιστη (5-3-0) και σκοράρει εύκολα (16 γκολ σε 8 ματς), πέντε σερί νίκες πριν τη διακοπή η Φενέρ που πέρασε πρώτη, εκτός χάνει συχνά βαθμούς όμως και έχει δύο βασικούς μέσους εκτός μάχης ενώ ο πρώτος σκόρερ Σο λείπει στην Αφρική. Πιθανό GG που πληρώνει λίγο όμως, δεν θα μπλέξουμε παρά τη δελεαστική τιμή της πρωτοπόρου.

---. ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Περίπατο κάνει ο Ηρακλής (10-2-0) και η ήττα της Λαμίας την Παρασκευή του δίνει την ευκαιρία να ξεκουράσει κάνα παίκτη παραπάνω τώρα καθώς προηγήθηκε και έπεται ματς με την Τρίπολη για το κύπελλο. Με αρκετές απουσίες και μεγάλη δυσκολία στο γκολ εκτός ο Πιερικός (0-2-3, 1-9 γκολ), δύσκολα θα γλιτώσει ακόμα και αν ο Ηρακλής κάνει ροτέισον. Με το under θα πάμε (1,95), οι γηπεδούχοι θα κάνουν συντήρηση δυνάμεων ενώ ο Πιερικός δύσκολα θα βρει δίχτυα, άλλωστε ο Ηρακλής έχει 5/5 under εντός αδυνατώντας να πάρει πειστικές νίκες ενώ θα λείψει και ο Περόνε.

203. ΣΑΡΑΓΟΣΑ – ΟΥΕΛΒΑ

Στο -1 από τα πλέι-οφ η Σαραγόσα (6-3-2 εντός, 7/11 GG και ισάριθμα 2-3 γκολ) που σκοράρει εύκολα αλλά είναι ασταθέστατη αμυντικά, κατάφερε στο προηγούμενο να κρατήσει το μηδέν για πρώτη φορά μετά από 14 ματς με μεγάλη δόση τύχης όμως. Τα οικονομικά προβλήματα έχουν λυγίσει την Ουέλβα που τρέχει ρεκόρ 0-1-7 και δεν θα γλιτώσει μάλλον τον υποβιβασμό. Αν θέλει να κυνηγήσει άνοδο η Σαραγόσα πρέπει να κερδίζει τέτοια ματς, το πρόβλημα της είναι στα μετόπισθεν και αυτή η Ουέλβα δεν δείχνει ικανή να απειλήσει, άσος στο 1,87.

204. ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΜΠΟΛΤΟΝ

Μπορεί να μην έχει φτάσει ακόμα τα περσινά στάνταρ της (και πιθανότατα να μην τα φτάσει ποτέ μέσα στην τρέχουσα χρονιά), όμως η Λίβερπουλ τελευταία κερδίζει, και αυτό είναι μια βελτίωση. Περιμένουμε να καθαρίσει ώστε να συγκεντρωθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται στο ματς της χρονιάς κόντρα στην Τσέλσι (Λιγκ Καπ) που ακολουθεί.

205. ΚΑΜΠΟΥΡ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Σοκαριστικός αποκλεισμός από τη Ρόντα (3-2 στην παράταση) στο κύπελλο για την πρωτοπόρο της Ερεντιβίζιε Αϊντχόφεν (6-1-2 εκτός), καλείται να μαζέψει γρήγορα τα κομμάτια της αφού έχει δύσκολο ματς στην έδρα της Καμπούρ (4-1-4). Μεγάλο βήμα τίτλου για την ομάδα του Κοκού μια νίκη, είχε προηγηθεί εκείνη στην έδρα της Φίτεσε (0-1), ίσως μας απασχολήσει στο live.

206. ΜΟΡΤΟΝ – ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ

Εξάποντο για τα πλέι-οφ, αμφότερες σε μέτρια κατάσταση, από θέμα αποτελεσμάτων τουλάχιστον, 2-2-3 μετράει μετά το Δεκέμβρη η Μόρτον (6-1-3 εντός) που δεν έχει κερδίσει στα τρια τελευταία εντός, από 0-3-2 έρχεται η Νταμφέρμλιν (3-2-4 εκτός) που είναι χωρίς νίκη στα τέσσερα τελευταία εκτός. Πάσο.

405. ΟΦΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ομιχλώδης η κατάσταση πάνω από το Γεντί Κουλέ, από παντού προσπαθεί να πιαστεί ο ΟΦΗ για να γλιτώσει τη διάλυση, θεωρητικά θα πρέπει να τα δώσει όλα κόντρα στον Ολυμπιακό, πρώτον όμως όπως είναι τώρα δεν μπορεί και δεύτερον στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια του διαδραματίστηκε μπροστά στα μάτια μας “η ομορφιά του ποδοσφαίρου” (χρησιμοποιώντας τα λόγια ευτραφούς πρώην (;;;) ποδοσφαιρανθρώπου, νυν δημάρχου), γιατί να μην τριτώσει το καλό σε ένα ματς που σχεδόν είναι αδύνατο να κερδίσει; Σημειωτέον το μόνο ζευγάρι που στην Ασία δεν έχουν βγει αποδόσεις.

207. ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ – ΕΞΕΛΣΙΟΡ

0-1-8 με 7-27 τέρματα μετράει στην έδρα της η ουραγός Ντόρντρεχτ, η Εξέλσιορ έρχεται από το πρώτο διπλό της στη σεζόν (1-5-3 ρεκόρ) με το εμφατικό –αν και υπερβολικό- 0-3 επί της Χέρακλες. Τριπλή, όμως δείχνουν και οι αποδόσεις.

208. ΤΣΒΟΛΕ – ΑΛΚΜΑΑΡ

Τι και αν της έφυγε ο Νέτσιντ (8 γκολ σε 14 ματς), η Τσβόλε (7-1-1 εντός 23-10 γκολ) επέστρεψε δυναμικά στο πρωτάθλημα επικρατώντας της Μπρέντα με 4-1. Σαφώς δυσκολότερος αντίπαλος η Άλκμααρ (5-1-2 εκτός) που μπήκε στο 2015 με χαλαρό τρίποντο επί της Ντόρντρεχτ (2-0),η αλήθεια είναι πως θα περιμέναμε πιο μοιρασμένο το σετ, άλλωστε οι φιλοξενούμενοι είναι το μεγάλο όνομα του ζευγαριού και την τελευταία διετία έφυγαν με διπλό από το συγκεκριμένο γήπεδο. Οι έχοντες μεγάλη καρδιά ρίχνουν μια πιστολιά στο διπλό που πληρώνει γύρω στο 3,50.

209. ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ – ΒΕΣΤΕΡΛΟ

Ζευγάρι για γκολ, ορεξάτη τελευταία η πάντα επιθετικής φιλοσοφίας Ζούλτε Βάρεγκεμ (4-2-4 εντός), 2/2 GG και οver 3,5 μετράει τη νέα χρονιά, η Βέστερλο μετράει 2-4-5 εκτός με 9/11 over 2,5, 8/11 over 3,5 και 7/11 GG, να δώσουμε και τον πρώτο λόγο στον άσο αφού οι φιλοξενούμενοι έρχονται από 0-4-6.

210. ΛΙΡΣ – ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ

Εξάποντο στην ουρά, τελευταία ευκαιρία της Λιρς (2-4-4 εντός, 0-2-9 στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της για το πρωτάθλημα) να πλησιάσει τη σωτηρία, αν δεν κερδίσει θα βρεθεί κατά πάσα πιθανότητα στα μπαράζ παραμονής. Μπάζο ολκής και η Μπέβερεν (2-1-8 εκτός, τέσσερις σερί ήττες) αλλά το Χ2 της πληρώνει 1,80 σε ματς-τριπλή, πάσο ή κόντρα.

211. ΜΑΛΙΝ – ΛΟΚΕΡΕΝ

Θα δώσουμε ένα προβάδισμα στην έδρα, 5-5-1 το εντός έδρας ρεκόρ της Μαλίν (5-4-0 στα πιο πρόσφατα εντός), δύο ματς στην έδρα της πρωτοπόρου Κλαμπ Μπριζ για το 2015, πήρε 1-1 (ισοφαριζόμενη στο 92’) στο πρωτάθλημα, έχασε με 3-2 στο κύπελλο, ξανά δεχόμενη γκολ στο 90’. Από 0-1-5 έρχεται η Λόκερεν (1-5-4 ρεκόρ εκτός), στο πρωτάθλημα έχει να κερδίσει από τις 9 Νοέμβρη (0-4-3 έκτοτε), δύσκολα θα δούμε διπλό, 1,75 πληρώνει ο 0:0 ασιατικός άσος.

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE

212. ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ – ΛΟΡΙΑΝ

Άσος που δείχνει ότι θα πάρει ποντάρισμα και θα γίνει public bet, η Γκινγκάμπ (5-0-6 εντός) συνεχίζοντας με φόρα από το τέλος της περασμένης χρονιάς έχει πάρει το 2015 τα παιχνίδια της κόντρα σε ομάδες στα μέτρα της, ενώ στις ήττες από Μονακό και Μαρσέιγ σε Λιγκ Καπ και πρωτάθλημα αντίστοιχα άξιζε τουλάχιστον το βαθμό. Πρώτο τρίποντο για τη Λοριάν το 2015 το 1-0 επί της Λιλ, παρά την απουσία του Αγιού βρίσκει σταθερά δίχτυα, έξι σερί GG μετρούσε πριν το ματς κόντρα στην πιο σφιχτή ομάδα του κόσμου. Θεωρώντας πολύ πιθανό να βρουν δίχτυα οι φιλοξενούμενοι, αφού η άμυνα δεν είναι το δυνατό σημείο της Γκινγκάμπ, θα προτιμήσουμε το over από τον άσο.

213. ΕΒΙΑΝ – ΤΟΥΛΟΥΖ

Εξάποντο παραμονής, πιο ζωηρή αλλά αφελέστατη αμυντικά η γηπεδούχος Εβιάν (4-2-4 εντός), 0-1-5 μετράει στα έξι τελευταία παρότι σκόραρε επτά φορές (!), από 0-1-4 έρχεται και η Τουλούζ (3-0-8 εκτός). Ένα κλικ παραπάνω στην έδρα, τα υπόλοιπα στο live, πιθανό το κυνήγι των γκολ εδώ.

214. ΜΟΝΠΕΛΙΕ – ΝΑΝΤ

Η πλάστιγγα γέρνει προς τα αριστερά, η Μονπελιέ (6-1-3 εντός) τελευταία έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας (3-2-0 σερί), το οποίο ίσως και να έκλεψε από τη Ναντ (χωρίς γκολ το 2015, 4-2-4 το ρεκόρ της εκτός έδρας), η οποία πάντως αντέδρασε στο κύπελλο (3-2 τη Λυών). Πάσο.

215. ΜΠΑΣΤΙΑ – ΜΠΟΡΝΤΟ

Μπόσικη βρίσκει τη Μπορντό (0-1-3) η φορμαρισμένη (2-2-0) Μπαστιά (4-3-3 εντός), 3-3-5 το εκτός έδρας ρεκόρ των “Γιρονδίνων”, που πηγαίνουν σε μια έδρα όπου την τελευταία διετία υπέκυψαν. Άσος με κάλυψη στο Χ.

216. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ

“Τίμια” ομάδα η Ράγιο Βαγιεκάνο, εκτός έδρας μετράει 5-1-4 κερδίζοντας τις ομάδες στα μέτρα της και χάνοντας από όλα τις μεγάλες. Η νόρμα αυτή περιμένουμε να συνεχιστεί και απέναντι στην Ατλέτικο, που άλλωστε στην έδρα της δεν δίνει δικαιώματα (8-1-1).

217. ΤΕΝΕΡΙΦΗ – ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ

Δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση η Τενερίφη και τα εντός έδρα της ματς ακροβατούν ανάμεσα σε άσο και Χ (5-5-1, 10/11 under), σε καλή φόρμα η Πονφεραδίνα (2-4-5) που συνήθως σκοράρει εκτός (7/11) όμως έχει 2-3 καλές απουσίες. Προβάδισμα στο Χ.

301. ΚΑΜΕΡΟΥΝ – ΓΟΥΙΝΕΑ

Νο Bet.

218. ΛΑΤΣΙΟ – ΜΙΛΑΝ

Ξανά με αρκετές σημαντικές απουσίες η Λάτσιο (6-0-3 εντός), οι οποίες της στοίχησαν και στο πρόσφατο 0-1 από τη Νάπολι, από την άλλη η Μίλαν (2-6-1 εκτός) είναι τσίρκο, δεν έχει καμία σταθερά στο παιχνίδι της και η έλλειψη ποιότητας, ειδικά μεσοεπιθετικά, βγάζει μάτια. Ο άσος είναι σωστό φαβορί και μάλιστα ποντάρεται αρκετά.

219. ΧΕΡΕΝΦΕΝ – ΦΙΤΕΣΕ

Δεν πιάνονται εύκολα στοιχηματικά αυτές οι δύο φέτος, έχουν δείξει αρκετές φορές ικανές για το καλύτερο και το χειρότερο, ιδιαιτέρα η φιλοξενούμενη. Μακριά και αγαπημένοι…

220. ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ – ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ

Πολύ ισχυρή εντός έδρας η Γκιμαράες (6-3-0, 21-3 γκολ) που στα δύο τελευταία εντός κέρδισε με 4-0 παίζοντας εξαιρετικά, κάπως βελτιωμένη η ουραγός Ζιλ Βιθέντε που εκτός ζορίζεται πολύ (0-2-6) και συνήθως μένει στο μηδέν (3-13 γκολ). Καθαρά στατιστικά αν το πάμε θα δούμε μια νίκη των γηπεδούχων με μηδέν παθητικό.

221. ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΛΕΒΑΝΤΕ

Ντέρμπι στην περιοχή της Βαλένθια, κλάσεις ανώτερη ομάδα η Βιγιαρεάλ (6-0-3 εντός), ενδεικτικές οι τιμές του άσου.

222. ΟΣΙΕΔΑΔ – ΕΪΜΠΑΡ

Βασκικό ντερμπάκι, η Ρεάλ Σοσιεδάδ (4-2-4 εντός) του Μόγιες ακόμα δεν έχει βρει σταθερές στο παιχνίδι της, προσπαθεί να θωρακίσει τα μετόπισθεν της αλλά κόντρα στη Ράγιο την προηγούμενη αγνωστική την πάτησε (0-1), εκ προοιμίου εύκολο έργο κόντρα στη μαχητική Εϊμπάρ (4-3-3 εκτός) δεν θα έχει. Δύσκολα θα δούμε πολλά γκολ, 6/10 2-3 γκολ μετράνε εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα, εκεί γύρω περιμένουμε να κινηθεί και το μεταξύ τους παιχνίδι.

223. ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ – ΠΟΥΕΜΠΛΑ

Έχασε η Αμέρικα στην Τιχουάνα και στην πανίσχυρη της έδρα θα επιδιώξει να ρεφάρει, πάντα εντός δίνει γρήγορο ρυθμό και βγάζει μεγάλα σκορ. Από ήττα προέρχεται και η Πουέμπλα που έχει 2/2 over ως τώρα, έτσι βρέθηκε τελευταία στην ειδική βαθμολογία και πρέπει να ψάξει σε κάθε ματς βαθμούς. Over στο 2,02.

224. ΤΙΓΚΡΕΣ – ΤΙΧΟΥΑΝΑ

H Tίγκρες άφησε πίσω της την ήττα της πρεμιέρας βγάζοντας διπλό στη Λεόν και αποδεικνύοντας ότι τα εκτός τη βολεύουν περισσότερο, μεγάλη νίκη για την Τιχουάνα εντός με την Αμέρικα (1-0), εκτός όμως σπάνια τα πάει καλά και τα διπλά της αποτελούν είδος προς εξαφάνιση. Αν θέλει να διεκδικήσει τίτλο η Τίγκρες πρέπει να κερδίζει και στο σπίτι της, πόσο μάλλον ομάδες αναιμικές εκτός όπως η Τιχουάνα, δεν είναι για 1,75 όμως μέχρι να τη δούμε να βγάζει κυριαρχία εντός.

225. ΠΑΤΣΟΥΚΑ – ΚΕΡΕΤΑΡΟ

2/2 ήττες χωρίς καν να σκοράρει η Πατσούκα (αμφότερες στο γκολ), τέσσερις βαθμοί για την Κερέταρο που εκτός δεν τα πάει και πολύ καλά όμως συνηθίζει να σκοράρει και να απειλεί. Προς το GG κοιτάζουμε.

226. ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ ΤΣΙΑΠΑΣ – ΑΤΛΑΣ

Ένα ημίχρονο άντεξε στο υψόμετρο της έδρας της Τολούκα η Τζαγκουάρες που έχασε με 3-0 τελικά, στην έδρα της όμως ανεβαίνει επίπεδο, 2/2 για την Άτλας που ψάχνει όσο δυνατόν περισσότερους πόντους πριν αρχίσει τις υποχρεώσεις της για το Λιμπερταδόρες σε ένα μήνα περίπου. Αντιμέτωπες δύο πολύ σοβαρές ομάδες, πιθανό το σενάριο της αλληλοεξόντωσης, εναλλακτικά το 2-3 γκολ που ήταν συνήθεια για τους γηπεδούχους στο Απερτούρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ