ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ (12/5) Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

1932. ΟΥΡΑΛΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ

Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος για το πρωτάθλημα της Ρωσίας, με όλα τα μέτωπα να είναι ανοιχτά. Η Ουράλ (5-3-5 εντός) είναι μία από τις λίγες αδιάφορες ομάδες της κατηγορίας, αφού δεν μπορεί ούτε να κινδυνέψει ούτε να κυνηγήσει κάτι παραπάνω. Κάτι που φανερώνεται και στα αποτελέσματα της, έχει να κερδίσει πέντε αγώνες (0-2-3). Η Σπαρτάκ Μόσχας (7-1-5 εκτός) κυνηγάει τη Λοκομοτίβ στη μάχη της πέμπτης θέσης που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στα τελευταία δύο ματς της δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση, κέρδισε με 3-0 τη Ντιναμό και με 2-0 τη Λοκομοτίβ στα ντέρμπι της Μόσχας. Έχει ανεβασμένη ψυχολογία για το φινάλε και δείχνει ότι είναι σε φόρμα. Το διπλό στο 1,70-1,80 δεν έχει αξία, ματς για live, ειδικά αν έχει κερδίσει η Λοκομοτίβ.

1939. ΤΕΡΕΚ ΓΚΡΟΖΝΥ – ΑΜΚΑΡ ΠΕΡΜ

Η Τέρεκ Γκρόζνι (6-5-2 εντός) έχει λίγες ελπίδες για την πεντάδα, αλλά χρειάζεται συνδυασμούς αποτελεσμάτων που δεν είναι τόσο εύκολο και εκείνη να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις, κάτι ακόμα πιο δύσκολο αφού στα τελευταία της ματς είναι κάκιστη. Ουσιαστικά για εκείνη η σεζόν έχει τελειώσει και περιμένει και το τυπικό τέλος. Η Αμκάρ (2-5-6 εκτός) αντιθέτως έχει βαθμολογικό κίνητρο, αφού απέχει τέσσερις βαθμούς από τα μπαράζ του υποβιβασμού και δεν μπορεί να θεωρεί την παραμονή της δεδομένη. Έχει τέσσερις ισοπαλίες στα τελευταία έξι (0-4-2) και δείχνει ότι έτσι θα σώσει την κατηγορία. Θεωρούμε αρκετά πιθανό να φέρει ακόμα μία, κάτι που δεν θα την χαλάσει.

1935. ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ – ΟΝΤΕΝΣΕ

Πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος για το πρωτάθλημα της Δανίας. Η Νόρτζελαντ (6-2-6 εντός) είναι αδιάφορη και στις τελευταίες αγωνιστικές κάνει διάφορες δοκιμές, κάτι που δεν της βγαίνει ιδιαίτερα σε καλό. Η Οντένσε (6-1-7 εκτός) έχει ελπίδες για την τέταρτη θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο, αν και η ήττα από την πρωτοπόρο Κοπεγχάγη την έριξε λίγο πίσω. Αγώνας κυρίως για live και late goal.

1936. ΡΑΝΤΕΡΣ – ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ

H Ράντερς (6-5-3 εντός) έχει ακόμα κάποιες ελπίδες για την τετράδα με τη νίκη με 2-0 επί της Χόμπρο, αφού ερχόταν από δύο σερί ισοπαλίες. Η Μπρόντμπι (5-2-6 εκτός) έχει τον ίδιο στόχο με την αντίπαλο της, αλλά έχει κάπως πιο εύκολο έργο, αφού η διαφορά της είναι τέσσερις πόντοι και όχι έξι όπως της γηπεδούχου. Αν η Μίντιλαντ έχει κερδίσει τη Χόμπρο (απόλυτα λογικό) αμφότερες θα παίξουν μόνο για τη νίκη, κάτι που θα το έχουμε στο νου μας αν είναι στο 70’ ισόπαλο το ματς.

1940. ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ – ΡΟΣΤΟΦ

Η Ντιναμό Μόσχας (3-4-6 εντός) βρίσκεται σε κίνδυνο, έχει διαφορά μόλις ενός πόντου από τα μπαράζ και δεν μπορεί να νιώθει καθόλου άνετα, ειδικά με τις κάκιστες εμφανίσεις που κάνει. Σε όλες τις γραμμές έχει πρόβλημα, κάτι που δεν μπορεί να κρύψει σε κανένα της αγώνα. Η Ροστόφ (6-2-5 εκτός) πραγματοποιεί την έκπληξη του πρωταθλήματος και είναι στη δεύτερη θέση με απόσταση δύο βαθμών από την κορυφή και πρακτικά ακόμα διεκδικεί τον τίτλο. Έπαιξε πολύ καλά με τη Λοκομοτίβ και κέρδισε δίκαια με 2-1. Το 2,20 του διπλού ή το 1,85 του -0,25 μπορούν να αποτελέσουν επιλογές, ανάλογα και με τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

1941. ΒΑΡΜΠΕΡΓΚΣ – ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ

Καθαρή ήττα με 0-3 γνώρισε η Βάρμπεργκ από την Εργκρίτε, με αρκετές μεταπτώσεις η ως τώρα παρουσία της στο πρωτάθλημα (2-2-2), έχει καταφέρει να κρατήσει απαραβίαστη την εστία της μόλις μια φορά ως τώρα. Από ήττα-σοκ έρχεται η Χάλμσταντ, την πάτησε κατά την υποδοχή της Ντέγκερφορς, με το τελικό 0-1 να βάζει τέλος σε σερί τεσσάρων κολλητών νικών που έτρεχε ως τότε. Μπερδεμένο το εν λόγω σταύρωμα, αμφότερες έρχονται από γερές σφαλιάρες και είναι αμφίβολο πως θα αντιδράσουν, από τη στιγμή που δεν έχουμε κάποια ένσταση για τα σετ που κυκλοφορούν, δεν έχουμε λόγο να ασχοληθούμε παραπάνω.

2064. ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ – ΧΕΡΑΚΛΕΣ

Γκρόνινγκεν και Χέρακλες συναντήθηκαν την Κυριακή για το πρωτάθλημα, με τους γηπεδούχους να κερδίζουν 2-1 και να κλειδώνουν την παρουσία τους στην πρώτη οκτάδα της βαθμολογίας. Ωστόσο, το παιχνίδι των πλέι-οφ θεωρούμε πως θα είναι πολύ διαφορετικό, αφού καμία ομάδα δε θα ρισκάρει με κίνδυνο να βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο στη ρεβάνς. Η Χέρακλες θα παίξει χωρίς τον οργανωτή της και θα ψάξει το γκολ στις κόντρες, ενώ η Γκρόνινγκεν αναμένεται να προσέξει πολύ τα νώτα της, ώστε να μην πάει με μειονέκτημα στον επαναληπτικό του Αλμέλο. Σε απόδοση 1,875 προσφέρει ηBet365 τοunder 2,75. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1945. ΣΤΑΡΤ – ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ

Από πέρυσι το καλοκαίρι έχει να πανηγυρίσει νίκη για το πρωτάθλημα η Σταρτ, μετρώντας έκτοτε ρεκόρ 0-7-17, με 0-4-5 κατά τη φετινή σεζόν. Όλο και βρίσκει ρυθμό η Ρόζενμποργκ, είναι στην κορυφή της βαθμολογίας, χάνοντας μόνο στην πρεμιέρα και συνεχώς βρίσκει ρυθμό, ερχόμενη από τέσσερις συνεχόμενες νίκες μεover2,5. Δύσκολα θα σπάσει το αήττητο των πρωταθλητών στο Κρίστιανσαντ, με το συνδυασμό διπλού καιover2,5 να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,88 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1942. ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ 08 – ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ

Στις τρεις νίκες σταμάτησε το νικηφόρο σερί της Σάρπσμποργκ, παρουσιάστηκε κατώτερη των προσδοκιών στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βαλερένγκα, χάνοντας τελικά με 0-3. Δεν πατάει καθόλου καλά η Άαλεσουντ στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, το βαρύ 1-4 στο γήπεδό της από τη Σόγκνταλ ήταν η έκτη φετινή της ήττα (2-1-6), μακριά από το σπίτι της μάλιστα έχει καταφέρει να σκοράρει μόλις μια φορά (0-1-3 εκτός, 3/4 under 2,5, 3/4 NG). Για κόντρα προσφέρονται οι φιλοξενούμενοι, η Σάρπσμποργκ ολοένα και βελτιώνεται με τον καιρό, θα θέλαμε πάντως κάτι καλύτερο από το 1,80 του άσου για να ασχοληθούμε.

1943. ΣΟΓΚΝΤΑΛ – ΤΡΟΜΣΟ

Πολύ θετικά μηνύματα άφησε η Σόγκνταλ τόσο στο 1-1 με την πρωτοπόρο Ρόζενμποργκ όσο και στην πιο ευρεία φετινή της νίκη με την Άαλεσουντ (1-4) που συνοδεύτηκε και από καλή εμφάνιση. Απεναντίας η Τρόμσο εσχάτως προβληματίζει, έρχεται από 4/5 ήττες (1-0-4) όπου δέχτηκε τα 14 από τα 15 συνολικά της γκολ και ενώ το ξεκίνημα της ήταν αντιστρόφως ανάλογο. Πολύ ευνοϊκά τα στατιστικά για να ψάξουμε την πιθανότητα τουNG, από τη στιγμή που προσφέρεται και στο 1,95 ( Stoiximan ) αξίζει ακόμα περισσότερο. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1944. ΣΤΑΜΠΑΕΚ – ΒΙΚΙΝΓΚ

Την τέταρτη συνεχόμενη ήττα της στο πρωτάθλημα γνώρισε η Στάμπαεκ, εντός προγράμματος πάντως το 1-3 από τη Ρόζενμποργκ, ήταν ωστόσο η έβδομη φορά που έχασε στις πρώτες εννέα αγωνιστικές (1-1-7), ήδη σε πίεση ο προπονητής ΜακΚίνλεϊ. Η Βίκινγκ επέστρεψε στις νίκες (2-0 την Τρόμσο) έπειτα από το ντροπιαστικό αποκλεισμό από ερασιτεχνική ομάδα στο κύπελλο, έχει αποδειχθεί εξαιρετικά αποτελεσματική στις εξόδους της, μετρώντας ως τώρα 3-0-1 με τη μοναδική της ήττα να έρχεται από την πανίσχυρη Ρόζενμποργκ. Ελαφρύ προβάδισμα για τη νίκη έχουν οι φιλοξενούμενοι, απέναντι σε μια Στάμπαεκ που ακόμα ψάχνει να βρει τα πατήματά της, το διπλό όμως προσφέρεται σε αποδόσεις οριακού φαβορί, στα επίπεδα αυτά δεν υπάρχει ιδιαίτερη αξία.

1949. ΚΦΟΥΜ ΟΣΛΟ – ΣΤΡΟΜΕΝ

Ήττα μετά από τρεις αγωνιστικές (0-2-1) γνώρισε η KFUM Όσλο (0-2 από την Κονγκσβίνγκερ), αρκετά καλή η συγκομιδή της νεοφώτιστης σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος (1-3-2 συνολικά), το αδύνατο της σημείο είναι ως τώρα είναι η επίθεση, καθώς έχει βρει δίχτυα μόλις σε 2/6 παιχνίδια της. Η Στρόμεν πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα (1-4-1) με το 2-0 επί της Χοντ, έχει σκοράρει, αλλά και έχει δει την εστία της να παραβιάζεται και στις τρεις εξόδους της (0-2-1 εκτός, 2/3 over 2,5, 3/3 GG). Αμφίρροπη αναμέτρηση, δύσκολα βγαίνει άκρη ακόμα και με τα γκολ, δεν θα μπλέξουμε εδώ.

1946. ΑΣΑΝΕ – ΟΥΛΕΝΣΑΚΕΡ

Σπουδαίο διπλό για την Ασάνε στην έδρα της Σάντνες με 2-0, μπορεί να μην ήταν καλύτερη, αποδείχθηκε όμως πολύ πιο αποτελεσματική, επιστρέφοντας έτσι στις νίκες έπειτα από τρεις αγωνιστικές (0-2-1). Η Ουλενσάκερ συμπλήρωσε τέσσερις κολλητές ήττες έπειτα από το εντός έδρας 1-2 από τη Φρέντρικσταντ, εξακολουθεί να μην έχει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα (0-2-4, 4/6 over 2,5, 6/6 GG). Πολλές αδυναμίες εμφανίζουν ως τώρα οι φιλοξενούμενοι, ευκαιρία για την Ασάνε να φτάσει σε ακόμα μια νίκη, αλλά το 1,75 του άσου δεν ικανοποιεί.

1953. ΧΟΝΤ – ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ

Άμεση επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Χοντ, γνώρισε τρίτη ήττα σε ισάριθμες εξόδους με το 0-2 από τη Στρόμεν, στο γήπεδό της παραμένει αήττητη χωρίς ωστόσο να έχει εντυπωσιάσει (1-2-0 εντός). Η Σάντεφιορντ παίρνει σιγά-σιγά τα πάνω της, έρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες που την έφεραν σε απόσταση βολής από την κορυφή, σκόραρε από ακριβώς δυο φορές και στα πιο πρόσφατα τέσσερα παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας. Μοιρασμένα τα σετ, σωστά μας φαίνονται σε γενικές γραμμές, δεν έχουμε διάθεση να μπλέξουμε εδώ, μόνο προς τα πολλά γκολ μπορεί να κοιτάξει κανείς.

1951. ΡΑΝΧΑΪΜ – ΜΠΡΙΝΕ

Από τρεις σερί ήττες έρχεται η Ρανχάιμ έπειτα από το 1-3 από την Κρίστιανσουντ, δέχθηκε μάλιστα από τρία τέρματα σε καθεμία από αυτές, με την αμυντική της λειτουργία να προβληματίζει έντονα, αφού με 12 τέρματα παθητικό διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη επίδοση της κατηγορίας. Η Μπρίνε έμεινε για πρώτη φορά άσφαιρη φέτος, χάνοντας με 0-1 από τη Γιέρβ, έχει δει την εστία της να παραβιάζεται και στα έξι παιχνίδια της (1-3-2, 3/6 over 2,5, 4/6 GG), ενώ δεν έχει δείξει διάθεση να παίξει κλειστά μακριά από το σπίτι της (0-2-1 εκτός, 2/3 over 2,5, 3/3 GG). Την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα θα ψάξουν αμφότερες, το εν λόγω σταύρωμα δείχνει καλό για να ψάξουμε τα πολλά τέρματα, καθώς έχουμε να κάνουμε με δυο ομάδες που πάσχουν στην άμυνα και αρέσκονται να παίζουν ανοιχτά, στο 1,725 το over 2,5, στο 2,05 το συνδυαστικό GG & over 2,5 στην Bet365.

1950. ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ – ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ

Πέντε αγωνιστικές χωρίς τρίποντο συμπλήρωσε η Μιοντάλεν (0-2-3), από εκεί που θεωρούταν ως εκ των φαβορί για την άνοδο έχει πλέον βρεθεί εντός της επικίνδυνης ζώνης, τουλάχιστον παραμένει αήττητη στην έδρα της (1-2-0 εντός, 2/3 over 2,5, 3/3 GG). Την παρθενική της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Φρέντρικσταντ (1-1-4) επικρατώντας με 2-1 της Ουλενσάκερ, έχει ήδη χάσει αρκετό έδαφος και θέλει να χτίσει σερί θετικών αποτελεσμάτων για να ξεφύγει από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Καμία από τις δυο δεν πείθει στην αρχή της χρονιάς, προς αποφυγή το 1,75 του άσου, δεν πάει όμως και εύκολα το χέρι στις τιμές της αφερέγγυας Φρέντρικσταντ.

1947. ΓΙΕΡΒ – ΛΕΒΑΝΓΚΕΡ

Νίκη έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές (0-2-2) πανηγύρισε η Γιέρβ, καθώς πέρασε με 1-0 από την έδρα της Μπρίνε, παραμένει αήττητη στην έδρα της μετρώντας 1-2-0 (2/3 over 2,5, 3/3 GG) μπροστά στο κοινό της. Την πέμπτη της νίκη στις πρώτες έξι αγωνιστικές (5-1-0) πήρε η Λέβανγκερ χάρη στο 3-0 επί της Ράουφος, διατηρείται έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας με την ως τώρα πορεία της να αποτελεί έκπληξη για τους πάντες. Δύσκολο για εκτίμηση ματς, μόνο προς τα πολλά τέρματα μπορούμε να κοιτάξουμε, με τη Λέβανγκερ να κάνει ροντέο όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια της ως τώρα (2-1-0 εκτός, 3/3 GG & over 3,5), ικανοποιητικό το 1,725 του over 2,5 στην Bet365.

1948. ΚΟΝΓΚΣΒΙΝΓΚΕΡ – ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΝΤ

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη της και τέταρτη συνολικά (4-1-1) πανηγύρισε η νεοφώτιστη Κονγκσβίνγκερ με το 2-0 επί της KFUM Όσλο, σκαρφάλωσε έτσι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, έχοντας μάλιστα το απόλυτο μπροστά στο κοινό της (3-0-0, σκόραρε από 2+ φορές σε όλα). Σε καλή κατάσταση πάντως βρίσκεται και η σαφώς πιο έμπειρη Κρίστιανσουντ, δεν χάνει έπειτα από την πρεμιέρα (4-1-1 συνολικά), αν και οι δυο γκέλες της ήρθαν στις τρεις εξόδους της (1-1-1 εκτός). Κακό σταύρωμα έχουμε εδώ, αμφότερες είναι σε καλή κατάσταση και δεν κοντράρονται, μας φαίνεται πιο αμφίρροπο από αυτό που υποδηλώνουν τα σετ που έχουν ως φαβορί του 2,00 τους γηπεδούχους.

1954. ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ – ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ

Ήττα έπειτα από πέντε διαδοχικές επικρατήσεις γνώρισε η Γιουνγκ Μπόις απέναντι στη Σιόν (2-1), με την άμυνα της να εμφανίζει προβλήματα σε ακόμη ένα παιχνίδι (9/10over2,5 στα τελευταία, εκ των οποίων τα επτά συνδυάστηκαν μεGG). Έχουν γκολ εσχάτως τα παιχνίδια της Σεν Γκάλεν (3/4GG&over2,5, 4/6over2,5 στις εξόδους της), η οποία πολύ δύσκολα θα κινδυνεύσει, μιας και βρίσκεται στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη. Με βάση όλα τα παραπάνω, καθώς και τη μεταξύ τους παράδοση (μετρούν 6/7GG&over2,5 στα πιο πρόσφατα), επιλογή μπορεί να αποτελέσει ο συνδυασμόςGG&over2,5, με απόδοση 1,90 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1955. ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

Η Άαλμποργκ (8-2-4 εντός) κέρδισε με 2-0 τη Βίμποργκ με καλή εμφάνιση και παραμένει ψηλά, ελπίζει με νίκη επί της Κοπεγχάγη ώστε να έχει και πάλι λίγες ελπίδες για την κορυφή, αν και ρεαλιστικά αυτό φαίνεται σχεδόν αδύνατο, αφού οι δέκα βαθμοί είναι αρκετοί. Η Κοπεγχάγη (5-5-3 εκτός) παραμένει στην κορυφή με απόσταση επτά βαθμών και δύσκολα να χάσει τον τίτλο. Η νίκη της με 1-0 επεί της Οντένσε χωρίς να εντυπωσιάσει, πριν από αυτό το ματς είχε κατακτήσει το κύπελλο. Δίκαιο το σετ.

1958. ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ – ΧΑΡΤΣ

Η σεζόν δε θα κλείσει με τίτλο για την Αμπερντίν, αφού η ομάδα του Ντέρεκ ΜακΊνες δεν άντεξε μέχρι τέλους στην κούρσα με τη Σέλτικ και φυσιολογικά θα μείνει στη δεύτερη θέση σε μία πάντως επιτυχημένη σεζόν, όπου ξεχωρίζει το εντυπωσιακό ρεκόρ (12-4-1) μπροστά στο κοινό της. Τρίτη θα τερματίσει η Χαρτς, αλλά εδώ και καιρό τα έχει φορτώσει στον κόκορα, περιμένοντας το καλοκαίρι, ούσα η ομάδα με τη μικρότερη συγκομιδή μετά το διαχωρισμό του πρωταθλήματος, όσον αφορά τον όμιλο του πρωταθλητή. Να δώσει συνέχεια στις εξαιρετικές επιδόσεις της στο «Πίτοντρι» επιθυμεί η Αμπερντίν, κακή τελευταία η Χαρτς, ειδικά μακριά από το σπίτι της. Ο -0,5 ασιατικός άσος έχει τον πρώτο λόγο σε απόδοση 2,00 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2059. ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ – ΠΛΙΜΟΥΘ

Πλέι-οφ της Λιγκ 2 στην Αγγλία, πρώτος ημιτελικός, δεν ισχύει ο κανόνας των εκτός έδρας γκολ. Η Πόρτσμουθ (10-7-6 εντός) τερμάτισε στην έκτη θέση, δίκαιη θέση με τη συνολική της εικόνα μέσα στη σεζόν, η οποία ήταν αρκετά βελτιωμένη και σε κάποια ματς έπαιξε πραγματικά πολύ καλά. Θέλει πολύ να ανέβει στη Λιγκ 1, αφού έχει μεγάλο όνομα για τόσο χαμηλά. Η Πλίμουθ (12-6-5 εκτός) τερμάτισε μόλις τρεις πόντους πάνω από την αντίπαλο της και μία θέση, κυνήγησε αρκετά την αυτόματη άνοδο αλλά δικαίως δεν την πήρε αφού υπήρχαν καλύτερες ομάδες από εκείνη. To σετ το βρίσκουμε δίκαιο.

2065. ΤΣΒΟΛΕ – ΟΥΤΡΕΧΤΗ

Στην έδρα της βασίστηκε κατά κύριο λόγο η Τσβόλε, με αποτέλεσμα να πάρει για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν το εισιτήριο για τα πλέι-οφ, διεκδικώντας ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Απογοήτευση επικρατεί στην Ουτρέχτη, αφού μετά το κύπελλο, χάθηκε και η τέταρτη θέση, που θα της έδινε απευθείας τη συμμετοχή στο επόμενο Γιουρόπα Λιγκ. Το «Αϊσελντέλτα Στάντιον» αναμένεται να παίξει το ρόλο του στα διπλά ματς, με τον 0:0 ασιατικό άσο να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,95 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1959. ΣΙΚΛΟΝ – ΣΠΟΡΤ ΜΠΟΪΣ

Η Σικλόν έχει τρομερή ανάγκη τους βαθμούς αφού βρίσκεται σε δύσκολη θέση στην βαθμολογία, συγκεκριμένα στη ζώνη του υποβιβασμού. Το παλεύει και στην καλή της έδρα έχει ελπίδες για κάποιο θετικό αποτέλεσα, απέναντι στην αδιάφορη και μέτρια τον τελευταίο καιρό Σπόρτ Μπόις που φαίνεται σαν να κάνουν τουρισμό. Ο άσος στο 2,00 είναι απλά δίκαιος.

2061. ΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ

Η Νασιονάλ έκανε την έκπληξη και έφτασε ως τα προημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες, αποκλείοντας στους «16» την Κορίνθιανς, χάρις στο εκτός έδρας γκολ. Μακριά από το σπίτι της είναι πιο αποτελεσματική, αφού μπροστά στο κοινό της σκόραρε μόλις μία φορά έως τώρα στη διοργάνωση, μετρώντας 4/4under2,5. Από την άλλη, η Μπόκα, μετά το νωθρό της ξεκίνημα στη φάση των ομίλων (0-3-0), πάτησε γκάζι και έφτασε περπατώντας στους «8», μετρώντας 3/4under2,5 μακριά από το σπίτι της. Οι άμυνες αναμένεται να κυριαρχήσουν στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων, με τη γραμμή των γκολ να βρίσκεται αναμενόμενα χαμηλά, αλλά ακόμα και τοunder2 έχει αξία σε απόδοση 1,825 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1967. ΟΥΝ. ΝΤΕ ΣΟΥΚΡ – ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΠΟΤΟΣΙ

Αμφότερες είναι ομάδες που αναζητούν βαθμούς, όμως η κάθε μια για διαφορετικό σκοπό. Η Σούκρε παλεύει για το Λιμπερταδόρες, ενώ η Νασιονάλ Ποτόσι για την σωτηρία της. Σίγουρα οι γηπεδούχοι είναι ανώτεροι, έχουν καλή και σταθερότητα και η έδρα της της δίνει το προβάδισμα. Όμως το 1,57 του άσου δεν έχει αξία.

1966. ΔΕ ΣΤΡΟΝΓΚΕΣΤ – XΟΡΧΕ ΒΙΛΣΤΕΡΜΑΝ

Ντέρμπι κορυφής αφού αμφότερες έχουν τον ίδιο στόχο, δηλαδή τον τίτλο. Για τη Δε Στρόνγκεστ το ματς είναι πολύ σημαντικό αφού είναι στο -9 και θέλει μόνο νίκη. Η Χόρχε Γουίλστερμαν είναι πρωτοπόρος και μέχρι τώρα δείχνει η κορυφαία ομάδα της χώρας και το +1 πιστεύουμε ότι την αδικεί ελαφρώς.

2069. ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ – ΠΑΤΣΟΥΚΑ

Η Λιγκίγια είναι ουσιαστικά τα πλέι-οφ του πρωταθλήματος του Μεξικού. Διπλά ματς σε ισχύ το εκτός έδρας γκολ, αν υπάρχει συνολική ισοπαλία περνάει η ομάδα με την υψηλότερη βαθμολογία. Η Σάντος Λαγκούνα (5-1-2 εντός) είναι οριακά ανώτερη από την Πατσούκα (2-4-3 εκτός) όταν παίζει στο γήπεδο της με το οριακό και καλό αμυντικά ποδόσφαιρο που παίζει. Δεν πιστεύουμε ότι θα χάσει, η ισοπαλία θα αφήσει ικανοποιημένη και τη φιλοξενούμενη. Επίσης δεν περιμένουμε το ματς να έχει πολλά γκολ.

2062. ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ

Πιο εύκολα από ότι αναμένονταν ξεπέρασε το εμπόδιο της Γκρέμιο (με 2/2 νίκες και συνολικό σκορ 4-0) η Ροζάριο Σεντράλ που δείχνει έτοιμη για μεγάλα πράγματα φέτος στο Λιμπερταδόρες. Ομοίως και η Ατλέτικο Νασιονάλ που είναι αήττητη μέχρι στιγμής στη διοργάνωση (6-2-0) και με μόνο δύο γκολ παθητικό. Επιπλέον η ομάδα από το Μεντεγίν δεν χάνει από Αργεντίνους εδώ και τέσσερα χρόνια έχοντας απολογισμό 5-4-0 με ομάδες από τη συγκεκριμένη χώρα. Θα δώσουμε ένα ελαφρύ προβάδισμα στην έδρα, τα ακριβή σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη στο 1-1 δίνουν συνδυαστική απόδοση 1,87 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2070. ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ – ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ

Η Λιγκίγια είναι ουσιαστικά τα πλέι-οφ του πρωταθλήματος του Μεξικού. Διπλά ματς σε ισχύ το εκτός έδρας γκολ, αν υπάρχει συνολική ισοπαλία περνάει η ομάδα με την υψηλότερη βαθμολογία. Σούπερκλάσικο για το Μεξικο από πολύ νωρίς, αφού οι δύο ομάδες είναι από τις ιστορικότερες και έχουν μεγάλη αντιπαλότητα. Επικρατεί καλό κλίμα στους γηπεδούχους για το ντέρμπι, αναμένεται καυτή ατμόσφαιρα. Αμφότερες είναι αρκετά καλές ομάδες, η έδρα σε ένα τέτοιο ματς ίσως αποβεί αρκετά σημαντική, δεν βρίσκουμε άκρη, θα μείνουμε αμέτοχοι.

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης


3030. ΒΟΥΡΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ (0-1)

Πρώτος γύρος των πλέι-οφ στη BBL της Γερμανίας. Προκρίνεται η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις 3 νίκες. Επίδειξη δύναμης έκανε με το καλημέρα η Μπάμπεργκ που διέλυσε τη Βούρτσμπουργκ με 39 πόντους διαφορά (95-54). Η ομάδα του Τρινκιέρι μπήκε με πατημένο το γκάζι από το πρώτο 10λεπτο ενώ στο κλείσιμο του ημιχρόνου προηγούνταν με +22 πόντους διαφορά. Έπαιξε πολύ αποτελεσματική άμυνα αφού οι 54 πόντοι παθητικό αποτελούν την 3η καλύτερη αμυντική εμφάνιση της μετά τους 53 που δέχτηκε στην κανονική περίοδο από Μπάιροϊτ και Κάρλσχαϊμ. Με ενοχλήσεις αποχώρησε από τον αγώνα ο Λετονός Guard, Strelnieks (10,3π μ.ο.) με τη συμμετοχή του να είναι αμφίβολη. Απροετοίμαστη έδειξε στην πρώτη μάχη με το θηρίο της κατηγορίας η Βούρτσμπουργκ που ήταν απογοητευτική και πολύ άστοχη. Πιο χαρακτηριστικό το γεγονός πως δεν είχε κανέναν παίκτη με διψήφιο αριθμό πόντων και σούταρε εντός πεδιάς με 30%. Έδειξε τα ίδια ανησυχητικά σημάδια με τα τελευταία παιχνίδια της στην κανονική περίοδο όπου έκλεισε τις υποχρεώσεις της με ρεκόρ 3-9 στα 12 τελευταία. Δεν περιμένουμε μεγάλες αλλαγές, λογικό και επόμενο μετά τη συντριβή που υπέστη στο πρώτο ματς το χάντικαπ να έχει εκτιναχθεί στους 14,5 πόντους. Προφανώς από τα κέφια των επίδοξων πρωταθλητών εξαρτάται η έκταση της νίκης τους, εφικτό να το ξεπεράσουν.

3031. ΒΕΝΕΤΣΙΑ – ΚΡΕΜΟΝΑ (1-1)

Πρώτος γύρος των πλέι-οφ στη Lega της Ιταλίας, ο νικητής κρίνεται στις 3 νίκες σε σειρά αγώνων 2+2+1. Βρέθηκε πίσω μέχρι και με 11 πόντους διαφορά στην 2η περίοδο η Κρεμόνα αλλά κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να φέρει σε ισορροπία τη σειρά. Μέχρι την 3η περίοδο οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο, η Κρεμόνα όμως έκλεισε τον αγώνα με ένα σερί 12-3 εκμεταλλευόμενη το μπλάκ άουτ της αντιπάλου της. Το πλεονέκτημα έδρας όμως ανήκει πλέον στη Βενέτσια μετά το «break» στο πρώτο ματς. Το under 146,5 έχουμε σε πρώτο πλάνο, στα τέσσερα φετινά μεταξύ τους σημειώθηκαν 144, 152, 147 (μετά από παράταση) και 124 πόντοι.

3032. ΤΡΕΝΤΟ – ΜΙΛΑΝΟ (0-2)

Πρώτος γύρος των πλέι-οφ στη Lega της Ιταλίας, ο νικητής κρίνεται στις 3 νίκες σε σειρά αγώνων 2+2+1. Απίστευτο ξεκίνημα έκανε η Τρέντο στο δεύτερο ματς της σειράς αφού προηγήθηκε στα πρώτα λεπτά του αγώνα με 0-15. Στο τέλος όμως έφυγε ξανά πικραμένη αφού η Αρμάνι Μιλάνο ανέβασε αισθητά την απόδοση της. Κορυφαίοι των γηπεδούχων οι Τζεντίλε (17 πόντοι) και Σιμόν (16 πόντοι). Η Τρέντο που είδε πάλι τον Πασκόλο (22 πόντοι) να τραβάει την ομάδα του στο σκοράρισμα το πάλεψε περισσότερο από το πρώτο ματς αλλά και πάλι «λύγισε». Εκτίμηση μας πως μπορεί να κάνει μία νίκη, μην ξεχνάμε πως την κέρδισε εντός έδρας στον πρώτο γύρο στο πρωτάθλημα ενώ νικήτρια βγήκε και από τις δύο ευρωπαϊκές συναντήσεις τους στο Γιούροκαπ. Στο 2,17 βρίσκουμε τη νίκη της στον Stoiximan.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ