ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης. Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης.

2031. ΟΥΛΣΑΝ – ΣΕΟΝΓΚΝΑΜ

Νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές για την Ουλσάν (0-1-2), πέρασε με 1-0 από την έδρα της Ιντσεόν, δεν αξιοποιεί πάντως όσο θα ήθελε το γήπεδό της (1-1-2 εντός). Επιστροφή στις νίκες και για τη Σεονγκνάμ με το 2-0 επί της Γκουανγκτζού, έχουν γκολ τα ματς μακριά από το σπίτι της (1-2-1 εκτός, 3/4 over 2,5, 4/4 GG). Ένα κλικ θα δώσουμε υπέρ των φιλοξενούμενων, ενδιαφέρουσες οι αποδόσεις αουτσάιντερ στα δεξιά του σετ.

2032. ΙΝΤΣΕΟΝ ΓΙΟΥΝ. – ΓΕΟΝΑΜ

Χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα παραμένει η Ιντσεόν (0-3-5), έπειτα από το 0-1 από την Ουλσάν, βρίσκεται αναμενόμενα στον πάτο της βαθμολογίας. Η Γεονάμ επέστρεψε άμεσα στα αρνητικά αποτελέσματα με το 3-4 από τη Σανγκγιού, μετράει 1-3-4 ως τώρα, αν και μακριά από το σπίτι της ηττήθηκε μόλις μια φορά (1-2-1 εκτός). Καμία από τις δυο δεν πείθει στο ξεκίνημα της σεζόν, ισορροπημένα τα σετ, δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε.

2033. ΓΚΟΥΑΝΓΚΤΖΟΥ - ΣΑΝΓΚΓΙΟΥ ΣΑΝΓΚΜΟΥ

Την τέταρτη ήττα της στις έξι τελευταίες αγωνιστικές (1-1-4) γνώρισε η Γκουανγκτζού με το 0-2 από τη Σεονγκνάμ, αγνοεί τη νίκη και στα πιο πρόσφατα τρία στο γήπεδό της (1-1-2 εντός). Η Σανγκγιού έρχεται από σπουδαίο διπλό, επικράτησε με 4-3 της Γεονάμ και συμπλήρωσε έτσι πέντε ματς με μόλις μια ήττα (2-2-1), γεμάτα γκολ τα εκτός έδρας παιχνίδια της ως τώρα (1-0-3 εκτός, 4/4 over 2,5, 3/4 GG). Μόνο προς τα πολλά τέρματα μπορούμε να κοιτάξουμε εδώ, στο 2,08 το over 2,5 στον Stoiximan .

----. ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Στο μέσο της βαθμολογίας βρίσκεται ο Αχαρναϊκός, είναι ουσιαστικά αδιάφορος στο φινάλε της χρονιάς, έρχεται από τη λευκή ισοπαλία στη Ζάκυνθο. Η Παναχαϊκή παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει, παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού, πήρε το 1-1 από τον Απόλλωνα, ενδεικτικό των προβλημάτων που την ταλανίζουν το γεγονός ότι χρησιμοποίησε τον τερματοφύλακα Βαρύλλα ως επιθετικό για να συμπληρωθεί η ενδεκάδα. Δεν υπάρχουν ακόμα αποδόσεις για το ματς αυτό, σε κάθε περίπτωση ο Αχαρναϊκός έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, αφού στην Παναχαϊκή και πάλι οι λύσεις είναι περιορισμένες και η ενδεκάδα βγαίνει οριακά.

2013. ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ – ΛΑΧΤΙ

Σπουδαίο διπλό για τη Ροβανιέμι στην έδρα της Ίντερ Τούρκου με 2-1, δεν ήταν πάντως καλύτερη από την αντίπαλο, η ισοπαλία θα ήταν το δικαιότερο αποτέλεσμα. Αρκετά καλή η εκκίνηση της (3-1-1), δείχνει ικανή να διατηρηθεί στα περσινά της στάνταρ, όταν και κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Η Λάχτι διέλυσε με 4-0 τη Βάασα, πανηγύρισε έτσι την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα (1-2-1), στην πιο πρόσφατή της έξοδο πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση, γνωρίζοντας την ήττα από την Κουόπιο με 0-2. Δύσκολο για εκτίμηση ματς, φαβορί η Ροβανιέμι αλλά δεν θα έχει εύκολο έργο απέναντι σε μια ανταγωνιστική ομάδα όπως η Λάχτι, από τη στιγμή που τα σετ μας φαίνονται σωστά ζυγισμένα, δεν βλέπουμε το λόγο για να ασχοληθούμε παραπάνω.

2014. ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ - ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ

Τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα έπειτα από πέντε αγωνιστικές (0-1-4) πήρε η Σεϊναγιόεν με το 0-0 στην έδρα της Βάνταα, ήταν το περισσότερο που δικαιούταν αφού οι νεοφώτιστοι ήταν εκείνοι που δημιούργησαν τις περισσότερες ευκαιρίες για κάποιο γκολ. Μεγάλο το πρόβλημα στο γκολ για τους περσινούς πρωταθλητές (μόλις ένα τέρμα ενεργητικό ως τώρα), ενώ άρχισαν ήδη οι μουρμούρες από τους ποδοσφαιριστές για τις επιλογές του προπονητή. Από την παρθενική της ήττα έρχεται η Ίντερ Τούρκου (2-2-1), καθώς έχασε με 1-2 από τη Ροβανιέμι, χωρίς πάντως να είναι χειρότερη από την αντίπαλο, βελτίωση στο επιθετικό κομμάτι ζητάει ο προπονητής της. Μόνο για κόντρα προσφέρεται η Σεϊναγιόεν με βάση τη μέχρι στιγμής εικόνα της, στο 1,75 το Χ2 στην Bet365 για μια Ίντερ Τούρκου που έχει δείξει καλά δείγματα γραφής και είναι ικανή για ένα θετικό αποτέλεσμα.

2029. ΜΑΛΜΕ – ΧΑΚΕΝ

Ο τελικός του κυπέλλου Σουηδίας, νοκ-άουτ αναμέτρηση. Μονόδρομος για τη Μάλμε η κατάκτηση του τροπαίου, είναι η μόνος τρόπος για να συμμετάσχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στο πρωτάθλημα έρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες και μετράει συνολικά 4-0-2 (4/6 over 2,5, 3/6 GG) χωρίς πάντως να έχει ενθουσιάσει με τις εμφανίσεις της. Η Χάκεν φαίνεται αποπροσανατολισμένη στο πρωτάθλημα, αριθμεί μόλις 2-0-5 (5/7 over 2,5, 4/7 GG), πληρώνει βέβαια και σε μεγάλο βαθμό τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που της έχουν προκύψει. Οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν ξανά την Κυριακή, με τη Μάλμε να επικρατεί άνετα με 3-0, τώρα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά αφού πρόκειται για ένα ματς με άλλο ειδικό βάρος, ενώ και η Χάκεν αναμένεται να είναι ενισχυμένη με την επιστροφή του κομβικού φορ Παουλίνιο από τραυματισμό. Δεν υπάρχει η παραμικρή αξία στο 1,55 του άσου, το over 2,5 στο 1,85 της Bet365 μπορεί να αποτελέσει επιλογή, αφού μιλάμε για δυο ομάδες με επιθετική φιλοσοφία.

2030. ΕΡΓΚΡΙΤΕ – ΒΑΡΜΠΕΡΓΚΣ

Αρκετά καλά τα πηγαίνει η Έργκριτε στο ξεκίνημα της σεζόν, αφού ούσα νεοφώτιστη έχει μόλις μία ήττα (2-1-1) και βρίσκεται στο μέσον της βαθμολογίας. Εκεί, ισοβαθμεί με τη Βάρμπεργκ, ωστόσο οι Μπόις έχουν σαφώς υψηλότερες βλέψεις από μία άνετη εξασφάλιση της παραμονής. Μπορεί να μην πείθουν οι φιλοξενούμενοι, αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να δίνονται αουτσάιντερ στην έδρα της νεοφώτιστης Έργκριτε, με την αξία να βρίσκεται στα δεξιά του σετ και στο +0,5 ασιατικό διπλό, το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1,925 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

----. ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ

Επαναληπτικός ημιτελικός για το κύπελλο Τουρκίας, μετράει το εκτός έδρας γκολ. Με το ένα πόδι στον τελικό βρίσκεται η Φενέρ, έπειτα από τη νίκη της με 3-0 στο πρώτο ματς μεταξύ των δυο ομάδων. Παράλληλα βρίσκεται διαρκώς στο κυνήγι της Μπεσίκτας στο πρωτάθλημα (-3), έρχεται από 3/3 νίκες ανεξαρτήτως έδρας, σκοράροντας συνολικά 11 φορές στα ματς αυτά. Η Κονιασπόρ θα τερματίσει, όπως όλα δείχνουν, στην τρίτη θέση στο πρωτάθλημα, απομένει μονάχα η μαθηματική επιβεβαίωση γι αυτό (+9 από την τέταρτη Μπασακσεχίρ με μόλις τρεις αγωνιστικές να απομένουν), απολύτως επιτυχημένη η χρονιά για το σύλλογο. Δε θα μπλέξουμε εδώ, διαδικαστικού χαρακτήρα στην ουσία το ματς, η έκβασή του θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τη διάθεση που θα επιδείξουν οι δυο ομάδες.

----. ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ – ΜΠΡΕΪΝΤΡΙ

Να ξεχάσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα το κακό φίνις στην κανονική διάρκεια της Νάσιοναλ Λιγκ θέλει η Γκρίμσμπι, ώστε να μην έχει την κατάληξη των τριών προηγούμενων ετών (δύο φόρες αποκλείστηκε στα ημιτελικά των πλέι-οφ, ενώ πέρσι έφτασε μέχρι το «Γουέμπλεϊ» αλλά έχασε την άνοδο στα πέναλτι). Ιστορία έγραψε τη φετινή σεζόν η Μπρέιντρι, ποτέ άλλοτε δεν έχει τερμάτισει τόσο ψηλά στο επίπεδο της Νάσιοναλ Λιγκ. Πρόκληση τα πλέι-οφ για την «Iron» που έρχεται φουριόζα από τέσσερις σερί νίκες. Μεγαλύτερη η δυναμική της Γκρίμσμπι αλλά και η εμπειρία της σε τέτοιο επίπεδο, σε φόρμα, με τρομερή ψυχολογία και με άγνοια κινδύνου η Μπρέιντρι, δύσκολα βγαίνει άκρη με το σετ αποδόσεων, έστω κι αν μάλλον φαίνεται μια τάση υποτίμησης των φιλοξενούμενων. Αναμένουμε ματς με μπόλικη τακτική, πάρα πολύ δύσκολα θα δούμε άνω των δύο γκολ, άλλωστε η προϊστορία των δύο αντιπάλων ευνοεί την εμφάνιση ενός ακόμα under 2,5 (1,67/ Stoiximan).

2017. ΣΕΒΙΛΛΗ - ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ

Η Σεβίλλη έχει συνδέσει το όνομά της με το Γιουρόπα Λιγκ, αφού είναι η πολυνίκης του θεσμού και στοχεύει φέτος να γίνει η πρώτη ομάδα που κατακτά για τρίτη διαδοχική σεζόν ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο. Οι Ανδαλουσιανοί μετά το 2-2 του πρώτου ματς, πήραν προβάδισμα πρόκρισης και καλούνται να συνεχίσουν το εντυπωσιακό σερί (11-0-1, με «γλυκιά» ήττα) που έχουν μπροστά στο κοινό τους, φτάνοντας σε ακόμα έναν τελικό. Η Σαχτάρ δε θα είναι εύκολη λεία, το έχει αποδείξει άλλωστε περίτρανα με την έως τώρα παρουσία της, ωστόσο για πρώτη φορά φέτος θα είναι αυτή που θα ψάχνει γκολ εκτός έδρας, οπότε δε θα έχει το πλεονέκτημα του να παίζει με αντεπιθέσεις, κάτι που δεδομένα την ευνοεί. Θα ανοιχτεί η ομάδα του Μιρτσέα Λουτσέσκου και θεωρούμε πως στο «Σάντσες Πιθχουάν» θα το πληρώσει, με το συνδυασμό άσου και over 1,5 να κρίνεται αξιόλογη επιλογή στο 1,88 του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2018. ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Μετά από ένα πολύ όμορφο πρώτο παιχνίδι, η Βιγιαρεάλ κατάφερε να πάρει προβάδισμα, επικρατώντας με 1-0 της Λίβερπουλ χάρις σε γκολ του Αντριάν στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Στο «Άνφιλντ» η Λίβερπουλ φαντάζει ανίκητη και εκεί θα προσπαθήσει να φτάσει στην πρόκριση, παίρνοντας ακόμα μία εντός έδρας νίκη σε νοκ-άουτ παιχνίδι του Γιουρόπα Λιγκ. Το «κίτρινο υποβρύχιο» έδειξε και στο ματς του «Μαδριγάλ» πως διαθέτει όλα τα φόντα για να βρεθεί στον τελικό της Βασιλείας και όπως απέδειξε έως τώρα, μακριά από το σπίτι του τα πηγαίνει περίφημα στο θεσμό. Θα αναγκαστεί να ανοιχτεί η ομάδα του Κλοπ, με την αντίστοιχη του Μαρθελίνιο να βρίσκει χώρους στην κόντρα, ούσα ικανότατη να τους εκμεταλλευτεί. Ψωμοτύρι έχει τα GG στις εξόδους της στη διοργάνωση η Βιγιαρεάλ, το σκορ του πρώτου αγώνα και η εν γένει συμπεριφορά των δύο ομάδων ευνοούν ώστε να δούμε ακόμα ένα, με το αμφίσκορο να προσφέρεται στο ελκυστικό 2,05 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

----. ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ – ΓΚΡΕΜΙΟ

Σαφές προβάδισμα απέκτησε η Ροζάριο μετά το 0-1 του πρώτου αγώνα κόντρα στη Γκρέμιο και πλέον καλείται να κάνει σωστή διαχείριση του υπέρ της σκορ. Αναγκασμένοι να ανοιχτούν για να κυνηγήσουν τη νίκη είναι οι Βραζιλιάνοι, οι οποίοι έχασαν κάποιες καλές στιγμές και στο πρώτο ματς, αλλά εμφάνισαν αρκετά προβλήματα στη μεσοαμυντική τους γραμμή. Ικανή να εκμεταλλευτεί τα κενά στα μετόπισθεν της «τρικοκλόρ» είναι η ομάδα του Κουντέτ, η οποία μπροστά στο κοινό της παίζει επιθετικά και αναμένουμε να επιβεβαιώσει ακόμα ένα αμφίσκορο, επιλογή που βρίσκουμε σε απόδοση 2,12 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

----. ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ – ΣΕΡΟ ΠΟΡΤΕΝΙΟ

Γλίτωσε στην Παραγουάη η Μπόκα, καθώς κινδύνευσε σε πολλές περιπτώσεις, αλλά το βάρος της φανέλας και η δεδομένη ανωτερότητά της, της χάρισαν το διπλό με 1-2, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης. Στο «Λα Μπομονέρα» αντλεί μεγάλη ώθηση από τον κόσμο της και κόντρα στη μετριότατη εκτός έδρας Σέρο Πορτένιο, μπορεί να φτάσει σε μία δεύτερη νίκη, η οποία θεωρούμε πως θα έρθει με χαμηλό σκορ τόσο λόγω των στατιστικών, όσο και λόγω των σημαντικών απουσιών που έχουν στην επιθετική τους γραμμή οι Αργεντινοί. Σε απόδοση 1,88 προσφέρεται στον Stoiximan ο συνδυασμός άσου και under 3,5. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ