ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ (4/2). Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

----. ΗΡΑΚΛΗΣ – ΑΕΚ

Επαναληπτικός για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας (4-1 το πρώτο ματς υπέρ της ΑΕΚ), μετράει το εκτός έδρας γκολ. Πρακτικά η υπόθεση πρόκριση έχει κριθεί, ο Ηρακλής είναι τέσσερα ματς χωρίς νίκη (0-2-2), αλλά στην έδρα του δε χάνει από το Σεπτέμβρη (5-4-2 συνολικά, δεν έχει δεχθεί γκολ στα επτά τελευταία). Η ΑΕΚ συμπλήρωσε οχτώ συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο εντός του 2016 με μόλις δυο γκολ παθητικό στο διάστημα αυτό, μόνο από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό οι φετινές εκτός έδρας ήττες της. Διαδικαστικού χαρακτήρα ο επαναληπτικός, δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε, προβάδισμα φαίνεται να έχουν τα λίγα τέρματα, με τις άμυνες των δυο ομάδων να είναι αρκετά σταθερές.

1239. ΣΕΒΙΛΛΗ – ΘΕΛΤΑ

Πρώτο ματς για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ισπανίας. Με το 3-1 της Κυριακής επί της Λεβάντε, η Σεβίλλη συμπλήρωσε δέκα συνεχόμενες νίκες μπροστά στο κοινό της, συνέχισε την αναρρίχηση της στο βαθμολογικό πίνακα, ενώ το γεγονός ότι απέφυγε τη Μπαρτσελόνα στην κλήρωση του κυπέλλου της επιτρέπει να κάνει όνειρα για να βρεθεί στον τελικό. Η Θέλτα γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας ήττας το πρωτάθλημα (1-2 από τη Λας Πάλμας στις καθυστερήσεις), προτεραιότητά της την περίοδο αυτή είναι το κύπελλο, σπουδαίο διπλό-πρόκριση στην έδρα της Ατλέτικο με 3-2 στον προηγούμενο γύρο. Οι πρόσφατες επιδόσεις των γηπεδούχων πιέζουν τον άσου που έχει υποχωρήσει στα επίπεδα του 1,65, δεν βρίσκουμε αξία στις τιμές αυτές, ούτε όμως σκεφτόμαστε και την κόντρα.

1453. ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ – ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ

Επαναληπτικός ημιτελικός για το Λιγκ Τρόφι (1-1 το πρώτο ματς), δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά το ενενηντάλεπτο οδηγούμαστε απευθείας στα πέναλτι. Σοκ στις καθυστερήσεις για τη Φλίτγουντ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μπράντφορντ, μια απροσεξία στην άμυνα την οδήγησε στην ήττα με σκορ 1-2, έχει μόλις μια νίκη στα πιο πρόσφατα οχτώ παιχνίδια της (1-5-2). Καυτή η Μπάρνσλεϊ από την Boxing Day και έπειτα, έχει απολογισμό 6-1-0 στο διάστημα αυτό (η ισοπαλία στο πρώτο ματς του Τρόφι), επιπλέον συμπλήρωσε τέσσερις σερί νίκες στις πιο πρόσφατες εξόδους της. Στην κατάσταση που βρίσκονται οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούν να αγνοηθούν οι αποδόσεις αουτσάιντερ στις οποίες προσφέρεται η νίκη τους, στο 1,85 βρίσκουμε το ασιατικό διπλό +0,25 στην Bet365.

1454. ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΟΥΤΡΕΧΤΗ

Νοκ-άουτ παιχνίδι για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ολλανδίας. Εκμεταλλεύτηκε τις δυο συνεχόμενες γκέλες του Άγιαξ και πέρασε μόνη πρώτη στην κορυφή η Αϊντχόφεν, η ίδια έχει κάνει το καθήκον της μετρώντας 4/4 νίκες μετά τη διακοπή και μένοντας αήττητη για 15ο συνεχόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα (12-3-0). Δυο κολλητές εκτός έδρας ήττες γνώρισε η Ουτρέχτη από Ρόντα (0-1) και Τβέντε (1-3), παραμένει πάντως ψηλά στη βαθμολογία με τη συνολικότερη παρουσία της να είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική, ενώ μια ενδεχόμενη πρόκριση στα ημιτελικά θα αποτελέσει το κερασάκι στην τούρτα σε μια εξαιρετική σεζόν. Δεν αμφισβητούμε την ανωτερότητα των γηπεδούχων, αλλά το 1,35 στον άσο παραείναι μικρό για τα δεδομένα του αγώνα, οι όποιες σκέψεις για κόντρα πάνε περίπατο δεδομένης της καλής φόρμας της PSV, παρά τη διαφαινόμενη απουσία του σημαντικού χαφ Γκουαρδάδο (19 συμ./1 γκολ).

1456. ΡΕΝ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ

Βαριά ήττα γνώρισε η Ρεν στην έδρα της Μπορντό με 0-4, ήταν η πρώτη εκτός έδρας ήττα της στο πρωτάθλημα από τον Αύγουστο (5-5-0 έκτοτε). Έσπασε έτσι αήττητο έξι αγώνων (3-3-0), στο γήπεδό της πάντως δυσκολεύεται να κερδίσει (3-5-3 εντός). Η Σεντ Ετιέν το πάλεψε απέναντι στην Παρί, και παρόλο που πραγματοποίησε την καλύτερή της εμφάνιση εντός του 2016, εν τέλει ηττήθηκε με 0-2, καθώς μίλησε η ποιότητα του Ιμπραΐμοβιτς. Κάκιστες οι φετινές εκτός έδρας επιδόσεις της στο πρωτάθλημα, μετράει 0-1-6 στα πιο πρόσφατα επτά και 3-1-7 συνολικά. Μπερδεμένο σταύρωμα μεταξύ δυο ομάδων με αρκετά σκαμπανεβάσματα, καλύτερα να μείνουμε μακριά.

1457. ΜΠΡΑΓΚΑ - ΡΙΟ ΑΒΕ

Κύπελλο Πορτογαλίας, πρώτος αγώνας για τα ημιτελικά, σε περίπου ένα μήνα η ρεβάνς. Έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Μποαβίστα την Κυριακή η Μπράγκα, κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο αλλά δεν κατάφερε να παραβιάσει την αντίπαλη εστία. Έχει μόνο μια ήττα στα τελευταία 15 επίσημα παιχνίδια της (8-6-1), ενώ ο εντός έδρα απολογισμός της από την αρχή της χρονιάς σε όλες τις διοργανώσεις είναι 12-2-1. Η Ρίο Άβε επέστρεψε στις νίκες έπειτα από τέσσερα ματς χάρη στο 2-1 επί της Σετούμπαλ, εξαιρετική η πορεία της ως τώρα τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο, έχει βρει δίχτυα σε όλες τις φετινές εξόδους της (4-5-4, 11/13 over 2,5, 11/13 GG). Οι δυο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες στο ίδιο γήπεδο και πριν δέκα μέρες (5-1 επικράτησε η Μπράγκα για το πρωτάθλημα) και πριν από ακριβώς μια εβδομάδα (0-0 στο γήπεδο της Ρίο Άβε για το Λιγκ Καπ), δεν αξίζουν τα 1,40 του άσου, ελκυστικό αντιθέτως το GG στο 2,00 του Stoiximan , με τη Ρίο Άβε να σκοράρει με μεγάλη ευκολία μακριά από το σπίτι της.

1461. ΙΝΤΕΠΕΝΤ. ΝΤΕΛ ΒΑΛΕ - ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ

Πρώτος γύρος προκριματικών του Κόπα Λιμπερταδόρες, ισχύει το έκτος έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας ακολουθούν κατευθείαν πέναλτι, οι ομάδες που προκρίνονται μπαίνουν στους ομίλους. Χωρίς επίσημο παιχνίδι από τα μέσα Δεκέμβρη οι γηπεδούχοι, πραγματοποιούν σταθερά βήματα προόδου στο θεσμό τα τελευταία χρόνια. Η Γκουαρανί έχει ξεκινήσει το εγχώριο πρωτάθλημα με 2/2 ήττες, εμφανής η αποδυνάμωση της στη μεταγραφική περίοδο, επικρατεί έντονος προβληματισμός στις τάξεις του συλλόγου για την ως τώρα εικόνα της ομάδας. Προβάδισμα νίκης φαίνεται να έχουν οι γηπεδούχοι λόγω έδρας (εδρεύουν σε υψόμετρο) αλλά και λόγω της κατάστασης των αντιπάλων, έχει υποχωρήσει πάντως αρκετά ο άσος και η τιμή του είναι πια οριακή.

1467. ΟΡΙΕΝΤΕ ΠΕΤΡΟΛΕΡΟ - ΙΝΤΕΠ. ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Στον πάτο της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα Βολιβίας η Πετρολέρο μετά από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές (0-2-1 ο απολογισμός της), νικηφόρα αρχή στο πρωτάθλημα Κολομβίας για τη Σάντα Φε, καθώς πέρασε με 1-0 από την έδρα της Τσικό, μπαίνει με φιλοδοξίες στο θεσμό έπειτα από την κατάκτηση του περσινού Σουνταμερικάνα, ενώ έχει ενισχυθεί σημαντικά κατά το μεταγραφικό παζάρι. Ένα κλικ θα δώσουμε στους φιλοξενούμενους, υποψιασμένα πάντως τα σετ με το διπλό να προσφέρεται σε αποδόσεις φαβορί.

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

3554. ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με την πλάτη στον τοίχο σε κάθε ματς πλέον ο Παναθηναϊκός σε ένα όμιλο που μπορεί να μην έχει τις ΤΣΣΚΑ, Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, κτλ, έχει όμως πολλές ισοδύναμες ομάδες που παλεύουν όλες εκτός της Νταρουσάφακα για τη θέση τους στην 8άδα και η μία νίκη από τη μία ήττα μπορεί να απέχουν πάρα πολύ. Το κακό για τους πράσινους είναι ότι στα τελευταία 3 ματς έχουν μόλις μία νίκη και αυτή με την ψυχή στο στόμα απέναντι στην ουραγό με 0-5 Νταρουσάφακα έχοντας χάσει και μέσα στο απόρθητο άλλες εποχές ΟΑΚΑ από τον Ερυθρό Αστέρα με 63-74. Αναγκαστικά θα πρέπει να ψάξουν την κρίσιμη εκτός έδρας ήττα και η Τσεντεβίτα αν και μαχητική σίγουρα δεν αποτελεί το τεράστιο θηρίο έχοντας μέσα στην Κροατία φετινό απολογισμό 2-5 με νίκες μόνο επί της Λαμποράλ με 76-67 και της Εφές με 84-80. Μάλιστα η Τσεντεβίτα έχει σκοράρει σε όλα τα εντός έδρας ματς πάνω από 72,5 πόντους, που είναι και το σημερινό της όριο, εκτός από το ματς κόντρα στην καλύτερη άμυνα, τον Ολυμπιακό, κάτι που δικαιολογεί και το σχετικό στοίχημα των Daggers . Μέσα ο Διαμαντίδης που θα δώσει και τεράστιες ανάσες στον Καλάθη ο οποίος κόντρα στους Τούρκους αναγκάστηκε να παίξει 39,5 λεπτά! Περιμένουμε μία πολύ μεγάλη μάχη, σίγουρα ο Παναθηναϊκός έχει την ποιότητα να πάρει το διπλό αλλά για μία ομάδα με φετινό εκτός έδρας απολογισμό 2-5 και τις δύο νίκες στο σουτ δεν βλέπουμε κανένα λόγο για ποντάρισμα στο διπλό του -3,5 σε αποδόσεις μάλιστα φαβορί.

3555. ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Κομπάρσος μοιάζει μέχρι τώρα η Νταρουσάφακα στον όμιλο έχοντας 5/5 ήττες, μπορεί να παλεύει τα παιχνίδια της αλλά δεν αρκούν οι τρέλες του Γουίλμπεκιν ή τα μεγάλα σουτ του Γκόρντον για να την φέρουν στον ίδιο ποιοτικά επίπεδο με τους υπόλοιπους. Σίγουρα ακόμη είναι νωρίς αλλά δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι οι Τούρκοι θα πρέπει να θεωρούνται τελειωμένοι από την υπόθεση 8άδας και θα αναζητήσουν απλώς εμπειρίες από την έτσι κι αλλιώς επιτυχημένη φετινή τους πορεία. Ο Αστέρας έχει κίνητρο και μάλιστα σημαντικό καθώς έχει ξεκινήσει ζεστά και στο ΤΟΠ-16 με ρεκόρ 3-2 και τρεις συνεχόμενες νίκες με ΠΑΟ, Μάλαγα και Κουμπάν. Το ζήτημα για τους Σέρβους είναι να αποκτήσουν πάθος και σταθερότητα και μακριά από το τρομερό τους κοινό βελτιώνοντας το ρεκόρ του 2-5 που έχουν φέτος. Το ματς δεν είναι εύκολο καθώς οι Τούρκοι δεν έχουν κάτι να χάσουν, ωστόσο ο Αστέρας αν θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω θα πρέπει να παίρνει τέτοια ματς κόντρα στις θεωρητικά πιο αδύναμες ομάδες, σε αποδόσεις outsider στο 2,15 θα το τολμήσουμε το ξερό διπλό.

3556. ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Από κεκτημένη ταχύτητα από τα μεγάλα ματς με Ρεάλ αλλά και Βαλένθια (τρομερή νίκη με buzzer του Ντόλμαν στη Μαδρίτη αλλά ήττα από την απίθανη στην Ισπανία Βαλένθια που έχει φτάσει στο 18/18) η Μπαρτσελόνα ζορίστηκε και κόντρα στην Ομπραντόιρο αλλά τελικά πάτησε γκάζι στο τέλος όταν η μπάλα έκαιγε και έφυγε με το διπλό (62-69) περιορίζοντας τις απώλειες του ντέρμπι κόντρα στη Βαλένθια. Οι Ισπανοί έχουν ρεκόρ 2-3 σε έναν εξαιρετικά μπλεγμένο όμιλο με όλες τις ομάδες τη δεδομένη στιγμή, εκτός φυσικά της Ζαλγκίρις, να έχουν σοβαρές πιθανότητες να μπουν στην τετράδα. Η Μπάμπεργκ δεν είναι μία τυχαία ομάδα καθώς βρίσκεται στην καλύτερη κατάστασή της από την αρχή της σεζόν με 10 συνεχόμενες νίκες στην Μπουντεσλίγκα αλλά και ρεκόρ 2-3 στην Ευρωλίγκα παίζοντας στα ίσια τη Ρεάλ εκτός έδρας και έχοντας το παράδοξο των 4/5 ματς μακριά από τη Γερμανία. Όπως είναι προφανές ο δεύτερος γύρος με τα περισσότερα ματς στο γήπεδό της θα είναι αυτός που θα κρίνει και την ενδεχόμενη μεγαλειώδη (για τα δεδομένα του ομίλου πρόκρισή της στην 8άδα). Και τις 4 φορές που οι δύο ομάδες έχουν αντιμετωπίσει η μία την άλλη στην Ευρωλίγκα η Μπάρτσα κατάφερε να κερδίσει, εδώ όμως η Μπάμπεργκ έχει να αντιπαρατάξει εκτός από μία καλή ομάδα και μία τρομερή αγωνιστική κατάσταση, αν έπρεπε οπωσδήποτε να εμπλακούμε στοιχηματικά πριν το ματς θα ρισκάραμε στο +4,5 των Γερμανών περιμένοντας ένα ματς που θα κριθεί οριακά στο φινάλε.

3557. ΜΑΛΑΓΑ – ΚΟΥΜΠΑΝ

Αρκετά σημαντικό ματς για δύο ομάδες που όπως φαίνεται θα δώσουν οριακή μάχη για την πρόκριση στην 8άδα. Η Μάλαγα προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες με Ερυθρό Αστέρα εκτός έδρας και κυρίως Εφές μέσα στην Ισπανία που την φέρνει σε σχετικά μειονεκτική θέση για το καλό ξεκίνημα που έχει κάνει, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι διαθέτει την καλύτερη άμυνα του TOP-16 με παθητικό 73,8 πόντους. Η Κουμπάν αποδεικνύει φέτος πόσα βήματα ανόδου έχει κάνει προς την καθιέρωσή της στην Ευρωλίγκα μετά από ένα χρόνο απουσίας καθώς δείχνει ικανή να κερδίσει με την ίδια ευκολία και εντός αλλά και εκτός έδρας. Ήδη πέρασε από την Τσεντεβίτα στην πρεμιέρα του ΤΟΠ-16 με 75-89 και έχει θετικό απολογισμό (3-2) παρά το γεγονός ότι έχει δώσει 3/5 ματς εκτός έδρας. Στα 7/8 φετινά της εντός έδρας ματς η Μάλαγα σκόραρε πάνω από 75 πόντους εκτός από τη νίκη με 70-62 επί της τραγικής Νταρουσάφακα, με αυτά τα δεδομένα δεν θα λέγαμε όχι στο over 75,5 των γηπεδούχων καθώς το ματς μπορεί να πάει ψηλά ακόμη και αν οι Ισπανοί δεν επιβεβαιώσουν το -2,5.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ