ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης (10/9). Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης.

794. ΒΑΑΣΑ - ΙΛΒ

Στο -5 από τα μπαράζ και στο -7 από τη σωτηρία βρίσκεται η Βάασα (4-4-5 εντός), η Ίλβες (2-3-8 εκτός) είναι στο μέσο του πίνακα, μακριά από κινδύνους για την ώρα και πριν τη διακοπή ήταν σε εξαιρετική κατάσταση (4-2-0). Αποδεδειγμένα η Βάασα δεν μπορεί να σηκώσει αποδόσεις καθαρού φαβορί φέτος, προτιμότερο κάποιο στοίχημα με γκολ (3/3 GG & over 2,5 στα τελευταία εντός η Βάασα, 3/4 εκτός η Ίλβες).

748. ΕΛΣΙΝΚΙ – ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ

Από τις ομάδες που ήθελαν τη διακοπή η Ελσίνκι (10-4-0 εντός), είχε πέντε σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς νίκη (0-2-3), μένοντας εκτός συνέχειας στο κύπελλο και στην Ευρώπη. Η Ίντερ Τούρκου (2-6-5 εκτός) έχει χάσει έδαφος από την πρώτη τριάδα, ωστόσο θα βρεθεί στον τελικό του κυπέλλου (θα διεξαχθεί τέλη Σεπτέμβρη) και είναι λογικό η προσοχή της να είναι στραμμένη και προς τα εκεί. Η Ελσίνκι στοχεύει αποκλειστικά πλέον στο πρωτάθλημα και για αυτό περιμένουμε καλύτερη εικόνα από αυτήν, ωστόσο οι τιμές στον άσο δεν έχουν αξία.

791. ΚΟΥΟΠΙΟ - ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ

Από πέντε χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα έρχεται η Κουόπιο (0-3-2), η οποία πάντως στην έδρα της είναι δυνατή (5-2-2). Η Σεϊναγιόεν χάρη σε τρία συνεχόμενα τρίποντα πριν τη διακοπή πλησίασε σε απόσταση βολής από την κορυφή, αλλά οι επιδόσεις της μακριά από το γήπεδό της χρήζουν άμεσης βελτίωσης αν θέλει να κυνηγήσει τον τίτλο (3-4-5 εκτός). Στα επίπεδα του 2,40 που άνοιξε το διπλό θα μπορούσε να γίνει κουβέντα, στο 2,10 που βρίσκεται τώρα δεν θα πάρουμε.

753. ΛΑΧΤΙ - ΚΟΤΚΑ

Ισχυρή στην έδρα της η Λάχτι (5-6-2 εντός), παραμένει ζωντανή στο κυνήγι της τριάδας, η Κότκα (2-4-8 εκτός) είναι αήττητη στα πιο πρόσφατα τέσσερα (3-1-0), με αποτέλεσμα να έχει βρεθεί εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Δεν διαφωνούμε ότι οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί της αναμέτρησης, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι έχουν πιάσει φόρμα και δεν θα αποδειχθούν εύκολη λεία.

816. ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ – ΧΕΛΣΙΝΓΚΦΟΡΣ ΙΦΚ

Χωρίς νίκη εδώ και έξι παιχνίδια πρωταθλήματος η Μάριεχαμν (0-2-4, 5/6 under 2,5, 5/6 NG) και χωρίς να έχει βρει δίχτυα στα πέντε πιο πρόσφατα από αυτά, φαίνεται πως ξεμένει από στόχους στο πρωτάθλημα και πως θα επικεντρωθεί αποκλειστικά στον τελικό κυπέλλου που θα διεξαχθεί στα τέλη του Σεπτέμβρη. Η Χέλσινγκφορς (3-4-6 εκτός) ψάχνει βαθμούς για να απομακρυνθεί και άλλο από την επικίνδυνη ζώνη και έχει μόλις μια ήττα στα τελευταία έξι (2-3-1). Αν δεν είχε μεσολαβήσει η διακοπή θα σκεφτόμασταν σοβαρά την κόντρα, τώρα θα το προσπεράσουμε.

817. ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ - ΓΙΑΡΟ

Αν και μετράει μόλις μια νίκη στα τελευταία έξι (1-2-3), η Ροβανιέμι (7-3-3 εντός) βρίσκεται κοντά στην κορυφή. Η Γιάρο (2-2-7 εκτός) έρχεται από τρία ματς χωρίς νίκη και χωρίς γκολ (0-1-2, 3/3 NG & under 2,5) με αποτέλεσμα να υποχωρήσει στη θέση των μπαράζ. Καμιά από τις δυο δεν δείχνει σε καλή κατάσταση, δεν θα μπλέξουμε.

663. ΜΑΓΙΟΡΚΑ - ΟΥΕΣΚΑ

Κύπελλο Ισπανίας, νοκ-άουτ αναμέτρηση. Μέτρια η εκκίνηση της Μαγιόρκα (1-0-2), στο μοναδικό εντός έδρας παιχνίδι της πάντως επικράτησε με 1-0 της Πονφεραντίνα. Η Ουέσκα παραμένει χωρίς τρίποντο στο πρωτάθλημα (0-2-1, 3/3 GG) και βγάζει μεγάλη αστάθεια κατά τη διάρκεια των αγώνων της. Δείχνουν να ψάχνονται ακόμα οι ομάδες, δεν θα πάρουμε πλευρά.

1331. ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ - ΕΝΒΙΓΚΑΔΟ

Εννέα ματς δίχως νίκη συμπλήρωσε η Τζαγκουάρες (0-3-6), τελευταία ήττα αυτή με την Ενβιγκάδο με 0-1. Με την ίδια αντίπαλο παίζει σήμερα, αυτή τη φορά εντός έδρας. Με βάση την εικόνα του προηγούμενου ματς και τη φόρμα των δύο αντιπάλων το +0,25 στο 1,75 έχει αξία και αποτελεί επιλογή.

750. ΓΚΟΪΑΣ – ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ

Στη ζώνη του υποβιβασμού παραμένει η Γκοϊάς (4-4-3 εντός), η Σπορτ Ρεσίφε μπορεί να μην κερδίζει στα τελευταία εννέα πρωταθλήματος (0-6-3), αλλά εκτός έδρας είναι δυσκολοκατάβλητη (0-8-3 εκτός) και δεν θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να προσφέρεται σε αποδόσεις καθαρού αουτσάιντερ. Πιο ισορροπημένο θα έπρεπε να είναι το σετ, αξία υπάρχει στο Χ2 στο 1,90 της Bet365, που βρίσκεται μεταξύ των επιλογών των Young Guns.

1332. ΛΑ ΕΚΙΔΑΔ - ΤΣΙΚΟ

Νίκη μέσα στην έδρα της Πάστο με 1-2 για τη Λα Εκιδάδ, έκανε καλή εμφάνιση και πήρε δίκαιο το μεγάλο διπλό που τη φέρνει κοντά στην προνομιούχο οκτάδα. Αναβλήθηκε το τελευταίο ματς της Τσίκο, καθώς το γήπεδο της ήταν ακατάλληλο. Στο τελευταίο παιχνίδι έμεινε στο 0-0 με την Πατριότας. Τυχερός ο βαθμός, αφού δεν παρουσιάστηκε καλή στον αγωνιστικό χώρο. Τον άσο -0,75 στο 1,85 έχει επιλέξει ο Kyr_Lim, απόδοση που πλέον δεν υπάρχει, καθώς το συγκεκριμένο line δίνεται λίγο πάνω από 1,60.

1333. ΟΝΣΕ ΚΑΛΝΤΑΣ – ΑΤΛ. ΟΥΙΛΑ

Έχασε από την Αγκίλας Ντοράδας με 2-1 η Όνσε και δείχνει ότι της λείπει η σταθερότητα σε αρκετές στιγμές στο παιχνίδι της. Τώρα επιστρέφει στην έδρας της, κάτι που θα την βοηθήσει, αφού το υψόμετρο είναι σύμμαχος της, ειδικά όταν η αντίπαλος δεν παίζει σε υψόμετρο. Η Ουίλα έχασε εύκολα με 1-3 από την Τολίμα και έδειξε αρκετά αποδυναμωμένη μετά την διακοπή που έχασε κάποιους σημαντικούς παίκτες. Το υψόμετρο, η ποιότητα, η ψυχολογία και η φόρμα μας οδηγούν στον άσο, τον οποίο επέλεξε στο 1,70 ο Kyr_Lim, τώρα βρίσκεται στο 1,60.

751. ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ - ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ

Σε εξαιρετική κατάσταση η Φλαμένγκο (5-2-4 εντός) καθώς συμπλήρωσε τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ και στην έδρα της μετράει τρία σερί τρίποντα. Η Κρουζέιρο δείχνει να ξυπνάει, έκανε δυο μαζεμένες νίκες, αλλά μακριά από το γήπεδό της χάνεται (3-1-8 συνολικά εκτός). Οι πολλές απουσίες που έχουν οι γηπεδούχοι μας κρατούν μακριά από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

1334. ΑΤΛ. ΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΚΑΛΙ

Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία, αλλά δεν εντυπωσιάζουν στα τελευταία τους παιχνίδια. Δίνουμε τον πρώτο λόγο στους γηπεδούχους, αφού φαίνεται πως η Ντεπορτίβο Κάλι βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση, ο άσος στο 1,65 είναι οριακά δίκαιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ