ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης.

302. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΑΤΑΡ

Φιλικό στη Ζυρίχη, προφανώς ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο στην αναμέτρηση.

304. ΚΟΝΚΟΡΝΤΙΑ - ΠΑΝΤΟΥΡΙ

Χωρίς νίκη ακόμα οι γηπεδούχοι (0-2-3), κάτι που έφερε εξελίξεις στην τεχνική τους ηγεσία, με το νέο τους προπονητή να είναι ο Τάλναρ που θα ντεμπουτάρει απέναντι στην Παντούρι, η οποία έχει ξεκινήσει με 2-2-1 στο πρωτάθλημα. Η αλλαγή προπονητή μας κρατάει μακριά από το παιχνίδι αυτό.

305. ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ - ΣΤΑΜΠΑΕΚ

Προημιτελικά κυπέλλου Νορβηγίας, μονοί αγώνες.Νίκη μετά από 15 παιχνίδια στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Σάντεφιορντ (2-1 τη Μιοντάλεν), αναπτέρωσε έτσι τις ελπίδες της για σωτηρία. Πολυτέλεια δείχνει το κύπελλο, στη φάση όμως που βρίσκεται και από τη στιγμή που κληρώθηκε να αγωνιστεί στην έδρα της (3-2-5 στο πρωτάθλημα) δεν θα το αφήσει στην τύχη του. Η Στάμπαεκ κατάφερε να σπάσει το αήττητο της έδρας της Στρόμσγκοντσετ (2-0 την Κυριακή) και δείχνει να ξεπερνά την μίνι κρίση του Ιουλίου. Μακριά από το σπίτι της στο πρωτάθλημα έχει απολογισμό 5-3-2 και θεωρούμε ότι έχει την ποιότητα ώστε να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά, με τις τιμές του διπλού ωστόσο να κρίνονται οριακές. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

306. ΜΠΡΙΝΕ - ΣΤΡΟΜΕΝ

Ροντέο τα τελευταία ματς της Μπρίνε (3-0-3, 5/6over2,5 &GG), από τρεις σερί νίκες έρχεται η Στρόμεν (3-2-4 εκτός, 4/9over2,5). Δεν βγαίνει εύκολα άκρη με σημείο, τα πολλά γκολ είναι καλή εναλλακτική.

307. ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ - ΣΟΓΚΝΤΑΛ

Τρία χωρίς νίκη η Φρέντρικσταντ (0-1-2), στο γήπεδό της έχει απολογισμό 2-6-1 (7/9GG), η πρωτοπόρος Σόγκνταλ επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερα παιχνίδια (1-3-1, 5/5GG) και εκτός έδρας μετράει 5-3-1 (5/8GG). Φαβορί μεν οι φιλοξενούμενοι, δεν πρέπει να παραβλέπεται δε ότι οι γηπεδούχοι έχουν ηττηθεί μόλις μια φορά μπροστά στο κοινό τους.

308. ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ - ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ

Σε μεγάλη φόρμα η Ρόζενμποργκ, συμπλήρωσε οχτώ συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και δεν δείχνει να επηρεάζεται από τα συνεχόμενα ματς σε Νορβηγία και Ευρώπη. Η Μιοντάλεν δεν κερδίζει εδώ και 11 παιχνίδια (0-4-7, 9/11over2,5, 10/11GG) και η συγκυρία της επίσκεψης στο Τρόντχαϊμ δείχνει να είναι κακή. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης των γηπεδούχων θα είναι έκπληξη, επιπλέον οι αμυντικές επιδόσεις των φιλοξενούμενων μας προδιαθέτουν για υψηλό σκορ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

309. ΒΑΝΤΟΥΖ - ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ

Μόνοover4,5 φέρνει μέχρι στιγμής η Γκρασχόπερς (3-0-1), 16 γκολ σημείωσε τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές! Σφιχτής λογικής η Βαντούζ (0-2-2 ρεκόρ), τσούκου –τσούκου θα ψάξει το 0-0, πολύ δύσκολα όμως θα τα καταφέρει. Διπλό.

310. ΣΙΟΝ - ΖΥΡΙΧΗ

Μόνο από τη Βασιλεία έχει ηττηθεί μέχρι στιγμής η Σιόν (1-2-1), φτωχό σε κάθε περίπτωση το 1,80+ του άσου, κόντρα σε μια Ζυρίχη που έδιωξε τον προπονητή και αμέσως αντέδρασε (0-2 Σεντ Γκάλεν).

311. ΡΟΥΧ ΧΟΡΖΟΦ - ΒΙΣΛΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ

1φάση για το κύπελλο Πολωνίας, νοκ-άουτ αναμετρήσεις. Στο ίδιο ζουμί βράζουν πάνω-κάτω οι δύο ομάδες, φαίνεται και από το μοίρασμα του σετ. 3/4 ισοπαλίες στο πρωτάθλημα έχει η Βίσλα.

312. ΝΤΙΝΑΜΟ ΒΟΥΚΟΥΡ. - ΒΟΛΟΥΝΤΑΡΙ

Έμεινε αλώβητη στο ντέρμπι με τη Στεάουα η Ντιναμό, αν και ήταν υποδεέστερη κράτησε τελικά το 0-0. Αήττητη ως τώρα στο πρωτάθλημα (2-3-0 συνολικά, 2-0-0 εντός), τίθεται αντιμέτωπη με τη Βουλουντάρι που μπορεί να μην έχει ακόμα τρίποντο, ωστόσο δεν παραδίδεται εύκολα (0-4-1, 5/5under2,5). Δεν έχει πείσει ότι διαθέτει τα επιθετικά όπλα η Ντιναμό ώστε να προσφέρεται σε τόσο χαμηλές τιμές, μάλλον προτιμότερη επιλογή δείχνει το πάσο.

313. ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ - ΕΡΦΟΥΡΤ

Από τις πλέον καυτές έδρες στη Γερμανία αυτή της Ντιναμό, οι οπαδοί της είναι από τους πλέον φανατικούς στη χώρα. Στην πρεμιέρα στο ίδιο γήπεδο κέρδισε 4-1 τη Στουτγκάρδη Β, η Έρφουρτ –αναιμική πέρσι εκτός έδρας- ξεκίνησε με ήττα στο νεοφώτιστο Μαγδεμβούργο (2-1) και εντός έδρας 0-0 με τη Βέχεν. Άσος.

314. ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ - ΛΙΝΤΣ

1γύρος του Λιγκ Καπ Αγγλίας, νοκ-άουτ αγώνες με παράταση και πέναλτι, αν χρειαστεί. Ντέρμπι του Γιόρκσαϊρ, μοιρασμένο το σετ, σαν να βρίσκουμε αξία στο διπλόDraw No Bet.

315. ΛΕΟΝ ΧΟΥΑΝΟΥΚΟ - ΕΜΕΛΕΚ

1γύρος του Κόπα Σουνταμερικάνα, διπλές αναμετρήσεις, σε ισχύ ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ.Ποιοτικότερη η Έμελεκ και με σαφώς μεγαλύτερη εμπειρία, αλλά διπλό του 2,00 στη Λατινική Αμερική σε νοκ-άουτ φάση δεν θα παίξουμε.

316. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΔ - ΡΕΑΛ ΠΟΤΟΣΙ

Νo Bet.

317. ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΑΣ. - ΟΥΝ. ΚΟΝΣΕΠΣΙΟΝ

Μάλλον για κόντρα είναι ο άσος, δεν εμπνέει ιδιαίτερα η Νασιονάλ.

443. ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ - ΑΒΑΪ

Ντεμπούτο με νίκη (1-0 Φλαμένγκο) για τον Ντορίβα στον πάγκο της Πόντε Πρέτα (4-2-2 εντός, 6/8under2,5), πρόωρο εξάποντο το ματς με την Αβαΐ (2-2-4 εκτός με 6/8under2,5), τιμωρημένος ο τεχνικός των φιλοξενούμενων Ζίλσον Κλέινα, που έφτιαξε το όνομα του στους γηπεδούχους. Δύσκολα θα ανοίξει, δελεαστικό το1,75τουunder 2,5.

318. ΑΟΥΡΟΡΑ - ΣΠΟΡΤΙΒΟ ΛΟΥΚΕΝΙΟ

Στο υψόμετρο (2,500+) θα στηριχθεί η βολιβιανή Αουρόρα, δεν θα την κοντράραμε, η Σπορτίβο Λουκένιο δεν είναι και κανένα μεγαθήριο.

319. ΖΑΜΟΡΑ - ΛΙΓΚΑ ΝΤΕΠ. ΟΥΝ. ΚΙΤΟ

Το διπλό-φαβορί κοντράρεται, δεν βρίσκουμε λόγο να μπλέξουμε.

444. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ - ΓΚΡΕΜΙΟ

Εξάποντο κορυφής, φυσικά και η έδρα (που στη Βραζιλία είναι πράγμα ιερό) δίνει προβάδισμα στην πρωτοπόρο Ατλέτικο Μινέιρο (7-1-1 εντός), 2-1-5 ο εκτός έδρας απολογισμός της Γκρέμιο αλλά έρχεται από εμφατικό 5-0 επί της Ιντερνασιονάλ.

445. ΤΖΟΪΝΒΙΛ - ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ

Δεν εμπνέει φέτος η πρωταθλήτρια Κρουζέιρο (2-1-6 εκτός με 6/9under2,5 &NG), οριακές οι νίκες της, κανένας λόγος να την ποντάρουμε σε τιμές φαβορί.

320. ΑΓΚ. ΝΤΟΡΑΝΤΑΣ - ΟΥΝΙΟΝ ΚΟΜΕΡΣΙΟ

Όχι στη φυσική έδρα της Αγκίλας, καθαρό φαβορί ο άσος, χωρίς στοιχηματική αξία πάντως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ