ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης(5/2). Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης(5/2)

155. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Ματς με σημαντικές αλλαγές αποδόσεων, αν και είμαστε στις αρχές Φεβρουαρίου, ο άσος άνοιξε στο 2,00 κι έχει πέσει στο 1,57, λογικά επομένως θα δούμε κάποια από τις πολλές «ομορφιές» της Σούπερ Λιγκ, οπότε εκεί σηκώνουμε τα χέρια ψηλά. Υπό φυσιολογικές συνθήκες (που δεν το βλέπουμε) το +0,75 της Καλλονής στο 2,10 της Bet365είναι προφανώς παραπάνω από προκλητικό, με τον Πανθρακικό να έχει μόλις τέσσερις νίκες φέτος (4-9-8), όλες με 1-0. Στατιστικά ξεχωρίζουν και τα 10/10 under εντός έδρας των γηπεδούχων και τα 9/11 εκτός των φιλοξενούμενων. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

156. ΧΕΡΑΚΛΕΣ – ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ

Όσο αδύναμη και να είναι εκτός έδρας η Γκρόνινγκεν δεν γίνεται να παραβλέψουμε την απόδοση του 2,08 για Draw Νo Bet στο διπλό από τη στιγμή που η γηπεδούχος Χέρακλες βρίσκεται σε τραγική κατάσταση με 5/5 ήττες και παθητικό 15 τερμάτων.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

157. ΡΙΖΕΣΠΟΡ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ

Αν έχει κερδίσει η Αδάνα Ντεμιρσπόρ στο άλλο ματς του ομίλου, το οποίο και προηγείται χρονικά, τότε η Μπεσίκτας θα χρειαστεί ένα βαθμό για να προκριθεί. Σίγουρα πρώτη η Ρίζεσπορ, πιθανό σπεκουλαδόρικο Χ.

158. ΚΟΜΠΡΕΛΟΑ - Ο ΧΙΓΚΙΝΣ

Επιστρέφει μετά από δύο χρόνια στο –ανακαινισμένο πλέον- γήπεδο της η Κομπρελόα, 2-0-2 μετράει στο ξεκίνημα της Κλαουσούρα έχοντας βγάλει όμως πολύ βαρύ πρόγραμμα. Η Ο’ Χίγκινς δεν εντυπωσιάζει, τρεις σερί ήττες μετράει στα πιο πρόσφατα. Κοιτάμε προς ρα αριστερά.

Πάμε στοίχημα LIVE

201. ΓΚΑΝΑ - ΓΟΥΙΝΕΑ ΙΣΗΜ.

Η Γκάνα έφτασε ως εδώ απολύτως δίκαια, ούσα άκρως βελτιωμένη. Αντιθέτως δεν μπορούμε να πούμε ακριβώς το ίδιο για τους διοργανωτές, που είχαν σκανδαλώδη εύνοια από τη διαιτησία. Η λογική λέει ότι θα δούμε ένα ματς που θα κριθεί οριακά. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δύσκολα θα… ξανοιχτούν οι δύο αντίπαλοι. Έτσι δίνουμε τύχη στην ισοπαλία στα πρώτα 45 λεπτά, που πληρώνει 2,00 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

159. ΑΓΙΑΞ – ΑΛΚΜΑΑΡ

Ο Άγιαξ απογοητεύει και όσο δεν πατάει γκάζι θα έρχονται οι γκέλες όπως το 0-1 στην έδρα της Φίτεσε. Η ΑΖ είναι μια ικανότατη ομάδα ακόμη και εκτός έδρας φέτος, δεν ξέρουμε αν θα αντέξει κρατώντας το +1 που πληρώνει 1,90 αλλά το παιχνίδι μοιάζει να ξεκινά από το τίμιο GG του 1,61 που μπορεί να πονταριστεί και σε καλύτερες τιμές στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

160. ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ – ΝΑΣΙΟΝΑΛ

Προκριματικοί του Κόπα Λιμπερταδόρες, σε ισχύ ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ, όχι στη φυσική έδρα της Παλεστίνο, η οποία δεν πληροί τις προϋποθέσεις της CONMEBOL. Πιο έτοιμοι οι Χιλιανοί, που έχουν και 4-5 επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους το 2015, από την άλλη η φανέλα τους δεν τρομάζει, η Νασιονάλ Μοντεβιδέο είναι σαφώς πιο έμπειρη.

161. ΝΙΟΥΜΠΛΕΝΣΕ - ΟΥΝΙΟΝ ΛΑ ΚΑΛΕΡΑ

Από τρεις σερί νίκες έρχεται η Ουνιόν Καλέρα σκοράροντας κατά βούληση, η Νιουμπλένσε είναι ακόμα με τις μέρες της, κρατάμε τα γκολ, 3/4 over 2,5 μετράνε οι δύο ομάδες ως τώρα.

162. ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ ΝΤΕΛ ΒΑΛΕ - ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ

Με όπλο το υψόμετρο (2,500 μέτρα) οι γηπεδούχοι, φαβορί δίνονται κόντρα στην αργεντίνικη Εστουδιάντες, ομάδα σαφώς πιο έμπειρη σε αυτό το επίπεδο και με μεγαλύτερη ποιότητα. Δεν θα μπλέξουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ