ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής (20/5). Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής.

735.ΛΑΧΤΙ – ΕΛΣΙΝΚΙ

Αήττητο σερί τριών αγωνιστικών (2-1-0) διατηρούσε η Λάχτι, όλα αυτά όμως μέχρι να αντιμετωπίσει ομάδα από το υψηλότερο στρώμα του πρωταθλήματος, με την αποτυχία να έρχεται εύκολα (3-0). Στον αντίποδα, η Ελσίνκι έχει ανεβάσει για τα καλά στροφές, πετυχαίνοντας τρεις διαδοχικές νίκες. Κάθε άλλο παρά εύκολο αντίπαλο αποτελούν στο σπίτι τους οι γηπεδούχοι (2-1-0), όμως θεωρούμε πως οι φιλοξενούμενοι έχουν την ποιότητα ώστε να πάρουν αυτό που θέλουν. 1,85 πληρώνει το -0,25 ασιατικό διπλό στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

736.ΧΕΛΣΙΝΓΚΦΟΡΣ ΙΦΚ – ΜΑΡΙΕΝΧΑΜ

Από το τέταρτο συνεχόμενοGGτης προέρχεται η Χέλσινγκφορς (1-2-1 εντός), χάνοντας με 2-1 στο τέλος του ματς από τη Σεϊναγιόεν, φτάνοντας τις τρεις συνεχόμενες αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-1-2). Με άμυνα γρανίτη, η Μαριένχαμ (4-0-1 εκτός) εξακολουθεί να εντυπωσιάζει. Έχει δεχθεί μόλις τρία γκολ, επίδοση που είναι η καλύτερη του πρωταθλήματος, με την εστία της να παραμένει απαραβίαστη στης τελευταίες πέντε αναμετρήσεις της (3-2-0 και 6-2-0 στα οκτώ πιο πρόσφατα). Επίθεση, εναντίον άμυνας είναι το ματς. Θεωρούμε πως η σταθερότητας των φιλοξενούμενων τους δίνει ένα μικρό προβάδισμα, αλλά ως εκεί.

739.ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ – ΟΝΤΕΝΣΕ

Καλή ήταν και κόντρα στη Μίντιλαντ η Σοντερίσκε (9-1-4 εντός), ωστόσο αυτή τη φορά στάθηκε άτυχη, χάνοντας με 2-3 και έτσι διακόπηκε το νικηφόρο σερί πέντε αγωνιστικών. Τα αυγά και τα πασχάλια έχασε η Οντένσε (7-1-7 εκτός) στο παιχνίδι με τη Χόμπρο, γνωρίζοντας την ήττα με 0-1 από την ουραγό και χειρότερη ομάδα της κατηγορίας. Η σεζόν ουσιαστικά τελείωσε για τους φιλοξενούμενους, λογικότατο φαβορί οι γηπεδούχοι, έχουν όλα τα εχέγγυα για να επιστρέψουν στις νίκες και να κάνουν ακόμα ένα βήμα προς την ευρωπαϊκή έξοδο.

749.ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ 08 – ΟΝΤ

Δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα με τη Στρόμσγκοντσετ το βαρύ 4-0 με το οποίο ηττήθηκε η Σάρμπσμποργκ (2-2-1 εντός), αφού η εμφάνισή της δεν ήταν τόσο κακή όσο μαρτυρά το τελικό σκορ. Παρά τις απουσίες της, η Οντ (3-1-1 εκτός) επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 2-0 της Μόλντε και συνέχισε να εντυπωσιάζει, βρισκόμενη στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Θέλουμε να στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους, ωστόσο δε μπορούμε να το πράξουμε σε τιμές ξεκάθαρου φαβορί.

752.ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ – ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ

Με το καλημέρα η Φάλκενμπεργκ δείχνει ως μία από τις πιο αδύναμες ομάδες της κατηγορίας. Πολύ αφελής και στην άμυνα αφού είναι αυτή με τα περισσότερα γκολ παθητικό (22) αλλά και την πιο φτωχή βαθμολογική συγκομιδή ούσα ουραγός (1-1-7). Η ΑΪΚ στοχεύει και φέτος στον τίτλο και από κάτι τέτοιες έδρες επιβάλλεται να περνάει χωρίς βαθμολογικές απώλειες. Αυτό που θα μας απασχολήσει είναι τα γκολ και πιο συγκεκριμένα ο συνδυασμόςGG&over2,5 στο 2,05 του Stoiximan . Η Φάλκενμπεργκ άλλωστε το επιβεβαίωσε στα 6/7 τελευταία της παιχνίδια. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1425.ΚΙΚΕΡΣ ΒΟΥΡΖ. – ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ

Ιστορικές στιγμές ζει η Βίρτσμπουργκ τη φετινή σεζόν, επανεμφανίστηκε μετά από 39 χρόνια στις επαγγελματικές κατηγορίες της Γερμανίας, ωστόσο είχε εξαιρετικό πρόσωπο (ιδίως στο δεύτερο γύρο) και κατάφερε να τερματίσει στην τρίτη θέση της τρίτης κατηγορίας. Έστειλε τελικά τη σωτηρία της στα μπαράζ η Ντούισμπουργκ με εκπληκτικό ντεμαράζ στο φινάλε της Τσβάιτε Λίγκα (4-1-1 στα τελευταία έξι) και καλείται τώρα να παραθέσει την εμπειρία της αν θέλει να παραμείνει και του χρόνου στη δεύτερη κατηγορία. Ασφαλώς και είναι επικίνδυνοι ομάδα οι γηπεδούχοι, όμως αφενός το μέτριο πρόσωπό τους όταν αγωνίζονται εντός έδρας και αφετέρου η πολύ βαρύτερη φανέλα της Ντούισμπουργκ, μας σπρώχνουν προς το ασιατικό διπλό +0,25 με απόδοση 1,875 στην Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

---.ΑΕΚ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Με την ψυχολογία στα ύψη η ΑΕΚ μετά την κατάκτηση του κυπέλλου το απόγευμα της Τρίτης, θα πανηγυρίσει μαζί με τον κόσμο της την επιστροφή στους τίτλους έπειτα από πέντε χρόνια ανομβρίας. Χωρίς κανένα άγχος ο Πανιώνιος, κοιτάζει ήδη το μέλλον, προσπαθώντας παράλληλα να κερδίσει ένα καλύτερο ευρωπαϊκό εισιτήριο στα πλέι-οφ. Εορταστικό θα είναι το κλίμα στο ΟΑΚΑ, οι «κυανέρυθροι» αναμένεται να αγωνιστούν ανοικτά για τη νίκη, κάτι που θεωρούμε πως θα βοηθήσει στην επαλήθευση του over2, επιλογή που προσφέρεται σε απόδοση 1,95 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

759.ΑΒΕΛΙΝΟ – ΤΣΕΖΕΝΑ

Τελευταία αγωνιστική της Σέριε Β. Η Αβελλίνο είναι αδιάφορη, η Τσεζένα θέλει την νίκη για να εξασφαλίσει την 6η θέση ενώ ανεξαρτήτου αποτελέσματος θα συμμετάσχει στα μπαράζ της ανόδου. Πολύ χαμηλό το προσφερόμενο διπλό της σε απόδοση 1,75 στον Stoiximan για να μας απασχολήσει για μία ομάδα που μετράει μόλις 2/20 εκτός έδρας νίκες φέτος.

760.ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ – ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ

Αδιάφορο παιχνίδι μεταξύ ομάδων που απογοήτευσαν μέσα στην χρονιά αφού ξεκίνησαν με όνειρα αλλά βυθίστηκαν τελικά στην μετριότητα. Η αγωνιστική τους παρουσία και η απογοήτευση τους δεν μας επιτρέπει να επιλέξουμε και εδώ τα πολλά γκολ.

761.ΚΡΟΤΟΝΕ – ΒΙΡΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΑ

Τελευταία αγωνιστική στηSerieΒ με την Κροτόνε να μην έχει συνέλθει ακόμα από το «μεθύσι» της επιτυχίας της ιστορικής ανόδου στη Serie A. Πιο συγκεντρωμένη και προσηλωμένη στο στόχο της η Βίρτους Εντέλα που με νίκη μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο τηςμέσα από τη διαδικασία των πλέι-οφ. Οι αποδόσεις έχουν προσαρμοστεί στις συνθήκες του αγώνα αφού οι γηπεδούχοι φαίνεται πως εκπλήρωσαν το στόχο τους με την άνοδο και μάλλον δεν «καίγονται» ιδιαίτερα για την κατάκτηση του τίτλου. Γρήγορα αντανακλαστικά από τον Dsuker που ανέβασε στο πινακάκι του το διπλό σε απόδοση 2,30 ( Stoiximan ) πριν αυτό πάρει την κατιούσα, στο 2,10 παίζεται πλέον στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

762.ΛΙΒΟΡΝΟ – ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ

Ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής της Σέριε Β διεξάγεται στο «Αρμάντο Πίτσι». Λιβόρνο και Βίρτους Λαντσιάνο τα δίνουν όλα για την αποφυγή του υποβιβασμού και αμφότερες αναμένεται αν αγωνιστούν μόνο για τη νίκη, ανάλογα φυσικά και με το τι θα συμβαίνει στα υπόλοιπα παιχνίδια που τους ενδιαφέρουν. Ωστόσο, για να φτάσουν στο τρίποντο, χρειάζεται να επιδείξουν προσήλωση στην άμυνα, καθώς κυρίαρχος στόχος θα είναι αναμφίβολα η διατήρηση του μηδέν παθητικού. Σε τέτοιας κρισιμότητας παιχνίδι, οι άμυνες «σφίγγουν» ακόμα περισσότερο από το συνηθισμένο και αναμένεται να μας επιβεβαιώσουν τοunder2,5, το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 2,025 στηνBet365 και έχει ως σύμμαχο τα στατιστικά. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

763.ΜΠΑΡΙ – ΤΡΑΠΑΝΙ

Τελικός για την 4η θέση και την αποφυγή του 1ου γύρου των μπαράζ της ανόδου. Το Μπάρι θέλει μονό νίκη οι Σικελοί βολεύονται και με την ισοπαλία. Μόνο για live betting.

764.ΝΟΒΑΡΑ – ΜΟΝΤΕΝΑ

Από τα πιο ενδιαφέροντα ματς της τελευταίας αγωνιστικής στηSerieBαφού και οι δύο ομάδες χρειάζονται πάση θυσία τη νίκη. Η Νοβάρα για να παίξει στα πλέι-οφ ανόδου και η Μόντενα για να αποφύγει τον υποβιβασμό, αμφότερες όμως δεν εξαρτώνται αποκλειστικά από τα δικά τους αποτελέσματα και θα χρειαστούν να ευνοήσουν και τα υπόλοιπα αποτελέσματα από τα άλλα γήπεδα. Πιθανό μοιάζει το σενάριο να μην έχουμε πολλές συγκινήσεις στο πρώτο 45λεπτο, έτσι προκύπτει και η επιλογή του Dsuker για Χ ημίχρονο στο 2,25 του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

765.ΟΥΝ. ΣΠ. ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ 1919 – ΚΟΜΟ

Μονόδρομος η νίκη για τη Σαλερνιτάνα απέναντι στην χωρίς βαθμολογικό κίνητρο Κόμο, προκειμένου να έχει ρεαλιστικές ελπίδες για να διεκδικήσει την παραμονή, έστω και μέσω της διαδικασίας των μπαράζ. Από την Κόμο δεν περιμένουμε να αδιαφορήσει, θα κοιτάξει να ευχαριστηθεί την τελευταία της συμμετοχή στηSerieB, παρόλα αυτά η Σαλερνιτάνα υπερτερεί ποιοτικά και είναι σαφώς το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη. Σε εποχιακά επίπεδα κινείται ο άσος, ταβάνι το 1,20, σαφώς καλύτερη επιλογή το συνδυαστικό 1 &over2,5 στο 1,80 τηςBet365 που επέλεξε ο DSuker (στο 1,67 πλέον η απόδοση του σημείου), με τη Σαλερνιτάνα να συνηθίζει να επιτίθεται από την αρχή όταν αγωνίζεται στην έδρα της και την Κόμο να μην έχει κανένα λόγο να παίξει με σκοπιμότητες. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

766.ΠΕΣΚΑΡΑ – ΛΑΤΙΝΑ

Η Πεσκάρα ανάλογα με το αποτέλεσμα της αναμέτρησης της Μπάρι με την Τραπάνι μπορεί και με ήττα να εξασφαλίσει την 3η θέση της βαθμολογίας και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα μπαράζ της ανόδου. Η Λατίνα με νίκη σώζεται, με Χ δεν πέφτει απ’ ευθείας ενώ με ήττα μπορεί να υποβιβαστεί από την Παρασκευή το βράδυ. Επιλογή το Χ στο ΗΤ σε απόδοση 2,25 στον Stoiximan και στην συνέχεια ανάλογα με τα υπόλοιπα αποτελέσματα κινούμαστε στο live.

767.ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ – ΚΑΛΙΑΡΙ

Οι γηπεδούχοι μπορεί και να χρειαστούν ένα πόντο για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους (σε περίπτωση που κερδίζει η Λαντσιάνο), οι φιλοξενούμενοι με νίκη εξασφαλίζουν το πρωτάθλημα. Αξίζει το ρίσκο στο Χ ΗΤ / 2 ΦΤ σε απόδοση 6,20 στον Stoiximan αφού είναι πιθανό αν ευνοούν τα αποτελέσματα οι γηπεδούχοι να ‘’χαλαρώσουν’’ στο Β μέρος.

769.ΤΕΡΝΑΝΑ – ΜΠΡΕΣΙΑ

Κανένα απολύτως βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπάρχει στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Αυτό το στοιχείο όμως μπορεί να επιφέρει χαλαρότητα στην άμυνα, η Μπρέσια άλλωστε δέχεται γκολ με το τσουβάλι και σκοράρει επίσης αρκετά συχνά. Θεωρούμε πως θα χαρούν αμφότερες το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν και από τη στιγμή που ευνοούν και τα στατιστικά τους (16/20overεκτός έδρας η Μπρέσια, 8 συνεχόμεναGGη Τερνάνα) μπορεί να επαληθευτεί ο συνδυασμός GG&over2,5που αποτελεί επιλογή του Dsuker στο 1,90 της Bet365. Καθαρά από διαίσθηση και λόγω του «αμαρτωλού» παρελθόντος τους (στα μεταξύ τους ματς) το ποντάρισμα του στις ανατροπές (1/2 & 2/1) με 23,00 και 29,00 απόδοση στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

---.ΣΠΕΤΣΙΑ – ΑΣΚΟΛΙ

Κρίσιμη η αναμέτρηση για τις δυο ομάδες, αμφότερες χρειάζονται βαθμούς για την επίτευξη των στόχων τους. Η Σπέτσια θέλει να εξασφαλίσει την παρουσία της στα πλέι-οφ ανόδου, ενώ η Άσκολι να αποφύγει τα μπαράζ υποβιβασμού. Φαίνεται δύσκολο για τη Σπέτσια να κερδίσει πλεονέκτημα έδρας για τον πρώτο γύρο των πλέι-οφ, πιο ρεαλιστικός στόχος είναι η αποφυγή της ήττας, ώστε να μην κινδυνεύσει η παρουσία της στην οκτάδα, η Άσκολι βολεύεται απολύτως με τον πόντο, αφού αν χάσει θα μπλέξει για τα καλά. Φαίνεται να υπάρχουν οι προϋποθέσεις για μια βολική ισοπαλία στο ματς αυτό, με τον DSuker να επιλέγει έγκαιρα τα σκορ 0-0 και 1-1 που δίνουν συνδυαστικά απόδοση 3,18 στηνBet365, με την απόδοση στο Χ να σημειώνει έντονη πτώση από χθες και το παιχνίδι εδώ και λίγες ώρες να αποσύρεται από αρκετούς μπουκ, αν και δεν αποκλείουμε να είναι ξανά διαθέσιμο προς στοιχηματισμό αργότερα, αναμένοντας στην περίπτωση αυτή την απόδοση της ισοπαλίας να έχει κατρακυλήσει. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

776.ΜΙΛΓΟΥΟΛ – ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ

Με εμφατικό διπλό πέρασε από την έδρα της Μπράντφορντ η Μίλγουολ στον πρώτο ημιτελικό των πλέι-οφ της Λιγκ, το 1-3 δίνει καθαρό προβάδισμα πρόκρισης στα «λιοντάρια» του Λονδίνου. Δεν μπορεί να κάνει αλλιώς παρά να αγωνιστεί επιθετικά μέσα στο «Τhe Den» η Μπράντφορντ, χρειάζεται νίκη με δύο γκολ διαφορά για να στείλει το ζευγάρι στην παράταση. Δεν είναι καθόλου άσχημη ομάδα οι «Bantams», ξέρει να περιμένει πίσω από την μπάλα (όπως στο πρώτο ματς) η Μίλγουολ και να φεύγει στην κόντρα, αξίζει ένα ποντάρισμα στο αμφίσκορο της Bet365 με απόδοση 1,90.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1256.ΓΙΟΥ ΣΙ ΝΤΙ – ΜΠΡΕΪ

Φάση των «32» του κυπέλλου Ιρλανδίας. Μονός αγώνας. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. Μετά από τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη, η Γιου Σι Ντι κατάφερε να επιστρέψει στις επιτυχίες για τη δεύτερη κατηγορία της χώρας με το 3-1 επί της Κομπ Ράμπλερς. Συνεχίζεται η κατρακύλα της Μπρέι στην ιρλανδική Πρέμιερ, αφού έφτασε τις τέσσερις συνεχόμενες ήττες στο 1-2 από τη Γκάλγουεϊ και παραμένει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Υπάρχει δεδομένη διαφορά δυναμικότητας, οι φιλοξενούμενοι έχουν τον πρώτο λόγο, αλλά δε μπορούμε να τους στηρίξουμε, από τη στιγμή που το μυαλό τους βρίσκεται αποκλειστικά στο πως θα ανατρέψουν την κατάσταση στο πρωτάθλημα.

1257.ΓΟΥΟΤΕΡΦΟΡΝΤ – ΛΟΝΓΚΦΟΡΝΤ

Βρίσκει ρυθμό η Γουότερφορντ και το απέδειξε με τις δύο «κολλητές» νίκες κόντρα σε Γιου Σι Ντι και Κάμπιντλι, αμφότερες με 3-1. Παραπαίει στα μεγάλα σαλόνια η Λόνγκφορντ, κέρδισε μόνο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κι έκτοτε μετράει ρεκόρ 0-4-8, βρισκόμενη στον πάτο της βαθμολογίας. Έχουν ψυχολογία οι γηπεδούχοι και μπορούν να κάνουν την έκπληξη κόντρα σε μία ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας.

1258.ΜΠΟΕΜΙΑΝ – ΓΚΑΛΓΟΥΕΪ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες της μεγάλης κατηγορίας. Αρχίζει να παίζει καλό ποδόσφαιρο η Μποέμιανς, ωστόσο αυτό μένει να αποτυπωθεί και εντός των τεσσάρων γραμμών, καθώς στις έξι τελευταίες αγωνιστικές όχι μόνο δεν έχει νίκη (0-1-5), αλλά δε βρήκε ούτε καν το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Σε αντίθεση με την αντίπαλό της, η Γκάλγουεϊ παίρνει αυτό που θέλει, όπως έκανε και στο 1-2 επί της Μπρέι, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Αργά ή γρήγορα θα έρθει και το θετικό αποτέλεσμα για τη Μποέμιαν, το κύπελλο αποτελεί ίσως τη μόνη ευκαιρία διάκρισης και δε θεωρούμε πως θα το αφήσουν οι πρωτευουσιάνοι. Δίνουμε το προβάδισμα στην έδρα.

1260.ΝΤΕΡΙ – ΝΤΡΟΧΕΝΤΑ

Αρχίζει να χάνει τη φόρα της η Ντέρι, ηττήθηκε με 2-1 στο Κορκ, μετρώντας ρεκόρ 1-1-2 στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, χάνοντας σιγά-σιγά την επαφή της με την κορυφή. Στο κατόπι της Λίμερικ βρίσκεται η Ντροχέντα, έφτασε τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες, αλλά η πρώτη θέση της δεύτερη κατηγορίας απέχει δώδεκα βαθμούς. Σαφής η διαφορά δυναμικότητας, αλλά φυσικά δε μπορούμε να μπλέξουμε με τον χαμηλό άσο.

778.ΜΑΡΙΤΙΜΟ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Πολυνίκης του Λιγκ Καπ Πορτογαλίας η Μπενφίκα με 6/8 κατακτήσεις από τότε που απέκτησε υπόσταση ο συγκεκριμένος θεσμός. Στοχεύει στο νταμπλ αφού πανάξια αναδείχτηκε και πρωταθλήτρια στο 3ο σερί και 35ο συνολικά πρωτάθλημα της ιστορίας της. Η Μαρίτιμο είναι ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων φέτος, τερμάτισε στην 13η θέση της βαθμολογίας αλλά όπως και πέρσι στο δρόμο για τον τελικό του Λιγκ Καπ απέκλεισε την Πόρτο. Δεν βλέπουμε κάποια έκπληξη με το φαβορί να «σηκώνει» άλλη μία κούπα. Καμία αξία προφανώς στο διπλό, καλύτερη περίπτωση θεωρούμε τον συνδυασμό 2 &under3,5 στο 2,02 του Stoiximan , ο οποίος προσφέρει το παιχνίδι με 0% γκανιότα.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1262.ΦΙΡΧΑΟΥΣ ΚΛΟΒΕΡ – ΓΟΥΕΞΦΟΡΝΤ ΓΙΟΥΘΣ

Φάση των «32» του κυπέλλου Ιρλανδίας. Μονός αγώνας. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. Ομάδα της τρίτης κατηγορίας της Ιρλανδίας η Φιρχάους Κλόβερ. Φέτος ανέβηκε στα μεγάλα σαλόνια η Γουέξφορντ, χαώδης η διαφορά δυναμικότητας, οι φιλοξενούμενοι έρχονται από δύο νίκες, είναι και σχετικά άνετοι βαθμολογικά, μπορούν να ασχοληθούν με το θεσμό του κυπέλλου.

1368.ΣΟΛ ΝΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑ – ΡΟΥΜΠΙΟ ΝΟΥ

Τελευταία αγωνιστική στην πρώτη κατηγορία της Παραγουάης. Τις πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-3-2) συμπλήρωσε η Σολ ντε Αμέρικα (5-4-1 εντός) με την ήττα που γνώρισε στην έδρα της Γκουαρανί (2-1) και πλέον, έχοντας εξασφαλισμένη την έξοδο στο Κόπα Σουνταμερικάνα, κοιτάζει αποκλειστικά την επόμενη σεζόν. Βαριά ήττα γνώρισε η Ρούμπιο Νου (6-1-3 εκτός) από την Ολίμπια Ασουνσιόν με 1-4, απογοητεύοντας στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της, το οποίο διεξήχθη σε ουδέτερο γήπεδο. Οι γηπεδούχοι μετρούν έξι σερίGGκαιover2,5, οι φιλοξενούμενοι επιβεβαίωσαν το αμφίσκορο στις 4 από τις 5 τελευταίες αναμετρήσεις τους, μοιραία στρεφόμαστε στα γκολ.

783.ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΪΝΙΕΝΣΕ – ΜΠΡΑΖΙΛ ΠΕΡΟΤΑΣ

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στη Σέριε Β η Ατλέτικο Γκοϊανένεσε, επικρατώντας με 0-1 της Οέστε, εκμεταλλευόμενη το γεγονός πως έπαιζε σε ουδέτερο γήπεδο. Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο συνδύασε την επιστροφή της στην κατηγορία η Περότας, με όπλο το δυναμικό κοινό της κέρδισε 2-0 την Παρανά και ελπίζει σε ανάλογη συνέχεια. Πιο έμπειρη ομάδα διαθέτουν οι γηπεδούχοι, πήραν ψυχολογία από το διπλό της πρεμιέρας , αλλά ακόμα δεν τους είδαμε σε παιχνίδι πρωτοβουλίας, οπότε είναι προτιμότερο να μη μπλέξουμε.

784.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΓΙΟΥΝ. – ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ

Με όπλο την έδρα, η Φιλαδέλφεια τα πηγαίνει περίφημα στο ξεκίνημα της σεζόν, βρισκόμενη κοντά στο στόχο της πρώτης δυάδας και θέλει να συνεχίσει τις υψηλές πτήσεις στο Τσέστερ, φιλοξενώντας την Ουάσινγκτον. Οι πρωτευουσιάνοι είναι δυνατοί μπροστά στο κοινό τους, αλλά όταν απομακρύνονται από το σπίτι τους απογοητεύουν, καθώς δεν έχουν πανηγυρίσει κανένα διπλό ακόμα. Δύσκολα θα σπάσει το ρόδι στο απόρθητο «Τάλεν Ένερτζι Στέιντιουμ», με τον άσο στο 2,05 του Stoiximan να έχει το προβάδισμα. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1346.ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ – ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ

Τελευταία αγωνιστική στην πρώτη κατηγορία της Αργεντινής. Με ρεκόρ 1-2-2 στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, η Άρσεναλ δεν κατάφερε να μείνει ζωντανή στη μάχη για τη δεύτερη της πρώτης ζώνης και το φινάλε του πρωταθλήματος τη βρίσκει αδιάφορη, έχοντας το μυαλό της στο θεσμό του κυπέλλου, όπου την Πέμπτη αντιμετωπίζει τη χαμηλότερης δυναμικότητας, Ταγιέρες. Κανένα κίνητρο δεν έχει και η Ρίβερ, η οποία έστρεψε την προσοχή της στο Κόπα Λιμπερταδόρες, αλλά κι εκεί δεν πρωταγωνίστησε, μένοντας εκτός συνέχειας από τη φάση των «16». Αδιάφορο παιχνίδι, απουσιάζει το βαθμολογικό κίνητρο και σε τέτοιες περιπτώσεις συνήθως βλέπουμε πιο χαλαρές τις ομάδες. Πάντως, μην ξεχνάμε πως οι γηπεδούχοι προετοιμάζονται και για το κύπελλο, το οποίο και θέλουν να κατακτήσουν προκειμένου να βρεθούν στο επόμενο Κόπα Λιμπερταδόρες. Ανοιχτό ματς αναμένουμε, τοover2,25 στο 2,00 τηςBet365 έχει το προβάδισμα.

2832.ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ – ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΠΑΣΤΟ

Προτελευταία αγωνιστική στην πρώτη κατηγορία της Κολομβίας. Βαριά ήττα με σκορ 4-0 γνώρισε η Φορταλέζα (3-2-4 εντός) από τη Σάντα Φε Μπογκοτά. Με το 1-1 κόντρα στη Ντεπόρτες Τολίμα, η Ντεπορτίβο Πάστο (0-6-3 εκτός) συμπλήρωσε επτά αγωνιστικές δίχως τρίποντο (0-3-4). Παιχνίδι που είναι κρίσιμο για τη μάχη της παραμονής, αμφότερες θα κοιτάξουν πώς να μη δεχθούν γκολ και θεωρούμε πως τα λίγα γκολ έχουν το προβάδισμα.

1369.ΧΕΝΕΡΑΛ ΝΤΙΑΖ – ΣΕΡΟ ΠΟΡΤΕΝΙΟ

Τελευταία αγωνιστική στην πρώτη κατηγορία της Παραγουάης. Με το 1-1 κόντρα στη Ρίβερ, η Χενεράλ (5-3-2 εντός) έμεινε ζωντανή στη μάχη της παραμονής, αλλά βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, αφού είναι εντός επικίνδυνης ζώνης και χρειάζεται νίκη για να ελπίζει βάσιμα στην παραμονή, ενώ ελάχιστες θα είναι οι ελπίδες της σε περίπτωση ισοπαλίας. Μετά από έξι αγωνιστικές (0-2-4), η Σέρο Πορτένιο (4-3-3 εκτός) επέστρεψε στα τρίποντα κόντρα στη Ντεπορτίβο Καπιάτα παίζοντας ξανά με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα. Το κίνητρο είναι με τους γηπεδούχους, αλλά υπάρχει διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, οπότε δε θα μπλέξουμεpregame.

1122.ΓΚΟΪΑΣ – ΛΟΝΤΡΙΝΑ

Ο δρόμος της επιστροφής στα μεγάλα σαλόνια είναι μακρύς και δύσβατος, κάτι που κατάλαβε από πρώτο χέρι η Γκοϊάς στην πρεμιέρα, όπου όμως εμφανίστηκε προετοιμασμένη για όλα, περνώντας νικηφόρα από την έδρα της Τούπι με 0-1. Κόντρα στη Λοντρίνα θα παίξει σε ουδέτερο γήπεδο, καθώς στο σπίτι της αγωνίζεται η Γκοϊανένσε. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι της Σε Αρ Μπι την πρώτη αγωνιστική, αλλά δεν απείλησαν ποτέ ουσιαστικά και μοιραία έχασαν με 0-1. Αναμενόμενα χαμηλά ο άσος, δεν έχει απολύτως καμία στοιχηματική αξία σε τέτοιες αποδόσεις, αφού πρόκειται μόλις για τη δεύτερη αγωνιστική, ενώ το ματς διεξάγεται και 200 χιλιόμετρα μακριά από τη φυσική έδρα της Γκοϊάς.

1358.ΤΙΓΚΡΕ – ΑΛΝΤΟΣΙΒΙ

Τελευταία αγωνιστική στην πρώτη κατηγορία της Αργεντινής. Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι. Οι δύο ομάδες έμειναν στο μέσον της βαθμολογίας στη δεύτερη ζώνη. Η Τίγκρε είχε υψηλότερες βλέψεις, αλλά με μόλις ένα διπλό καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν (1-4-3), δε μπορούσε να περιμένει πολλά περισσότερα. Ανοικτά παίζει εδώ και καιρό η Αλντοσίβι, μετράει 6 στα 7 τελευταία αμφίσκορα και δείχνει πως ενδιαφέρεται περισσότερο για το θέαμα, παρά για την ουσία. Το άγχος απουσιάζει, περιμένουμε ελεύθερο παιχνίδι, όπου θα επιβεβαιωθεί τοGGστο καλοπληρωμένο 1,95 τηςBet365

786.ΤΖΟΪΝΒΙΛ – ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ

Ισόπαλη με τη Λουβερντένσε αναδείχθηκε στην πρεμιέρα η Τζόινβιλ, αποτέλεσμα που σίγουρα δεν κρίνεται θετικό, αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς (1-0 στο 83’, ισοφάρισε 1-1 στο 85’), θα πρέπει να είναι ευχαριστημένη από το βαθμό. Μεσοβδόμαδα ηττήθηκε ξανά με 1-0 από τη Σεαρά και αποχαιρέτησε το θεσμό του κυπέλλου. Τυχερή που δε δέχθηκε γκολ στο πρώτο ημίωρο ήταν η Κρισιούμα κόντρα στη Ναούτικο, αλλά από τη στιγμή που ανέβασε στροφές και μετά, παρέσυρε την αντίπαλό της και κέρδισε τελικά με 1-0, δείχνοντας αρκετά καλά σημάδια. Ακόμα δεν άρχισε η σεζόν και οι γηπεδούχοι κουβαλάνε κούραση από τα συνεχόμενα ματς. Πρόκειται για τοπικό ντέρμπι, με έντονη αντιπαλότητα, οι άμυνες θα έχουν τον πρώτο λόγο, αφού καμία ομάδα δε θα θέλει να χάσει, με τα λίγα γκολ να αποτελούν επιλογή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ