ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ (5/2). Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

3560. ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ – ΤΣΣΚΑ

Πάνω που χαιρόταν για την πρεμιέρα Γιασικεβίτσιους και την εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό τον οποίο διέλυσε με 75-55 η Ζαλγκίρις προσγειώθηκε άμεσα και με σκληρό τρόπο στην πραγματικότητα χάνοντας με 111-80 στην Κίμκι. Από το πρώτο δεκάλεπτο δέχτηκε τρομερή πίεση, η άμυνά της πελαγοδρομούσε ενώ και στην επίθεση φάνηκε ότι το πλάνο με τα συνεχή πικ εν ρολ δεν μπορεί να αρκεί σε τέτοια ματς. Η ΤΣΣΚΑ διέλυσε με 91-70 την Μπάμπεργκ, όπως φαίνεται αν δεν κάνει καμία τρομερή ήττα-έκπληξη δύσκολα θα χάσει την πρωτιά αφού καθαρίζει συνοπτικά όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ενώ οι άλλοι σφάζονται μεταξύ τους. Πέρυσι οι Ρώσοι είχαν επικρατήσει σε αυτό το ματς οριακά με 86-88, φέτος με την επιστροφή του ορεξάτου Ντε Κολό περιμένουμε μια πιο εύκολη επικράτηση που δίνει αξία τόσο στο -11,5 όσο κυρίως στο over 86,5 των φιλοξενούμενων.

3551. ΕΦΕΣ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Το μεγάλο ντέρμπι της Τουρκίας που συνήθως δίνει ένα αβαντάζ στον γηπεδούχο, όπως άλλωστε συνέβη και στο εορταστικό ματς τις γιορτές παραμονή Χριστουγέννων όταν και ο Ντούντα επικράτησε με 93-84 του κουμπάρου του σε ένα χορταστικό ματς-ροντέο με τρομερό ρυθμό. Η Φενέρ βέβαια δεν έχει χάσει άλλο ματς από τότε και γενικά η συγκεκριμένη ήττα είναι η μοναδική στα 15 τελευταία παιχνίδια της και βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση έχοντας φορμαριστεί την κατάλληλη στιγμή και έχοντας πάρει κεφάλι στον όμιλο με ρεκόρ 5-0. Πάρα πολύ άνετη η Φενέρ, γνωρίζει ότι μπορεί να καθαρίσει τον όμιλο αν δεν κάνει σοβαρές γκέλες στον δεύτερο γύρο, κανείς δεν ξέρει αν αυτή η χαλαρότητα θα μετατραπεί σε χάρες για τον κουμπάρο του αλλά το 1,75 των γηπεδούχων σίγουρα μπορεί να μπει σε κάποιο δελτίο.

3014. ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ – ΦΟΙΝΙΞ ΧΑΓΚΕΝ

4/5 ήττες στα τελευταία ματς η Μπράουν, ένα στοιχείο που αναδεικνύει την αγωνιστική της πτώση παρά το γεγονός ότι η μοναδική της νίκη ήρθε με πάταγο σε ένα ματς-ντροπή στο 46-43 απέναντι στην Άλμπα. Φυσικά τίποτε από αυτά δεν έχει τρομερή σημασία καθώς έχει εξασφαλίσει εδώ και καιρό την παραμονή της ενώ οποιαδήποτε σκέψη για 8άδα είναι υπερβολική. Η Χάγκεν έχασε εύκολα με 75-101 από την Ουλμ αλλά δεν παίζει κακό μπάσκετ όταν βολεύουν τα ματς κερδίζοντας 3/4 πριν από αυτό και ξεφεύγοντας με άνεση από την ουρά. Δεν θα μας εκπλήξει κανένα αποτέλεσμα, η Χάγκεν είναι πάρα πολύ επικίνδυνη όταν βρει χώρο να τρέξει αλλά η Μπράουν θα θελήσει να πάει το ματς χαμηλά. Πάσο.

3559. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΚΙΜΚΙ

Πάρα πολύ κρίσιμο ματς για τον Ολυμπιακό καθώς μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες στην Ευρωλίγκα που συνοδεύτηκαν και από κακή απόδοση από Μπάμπεργκ, Ζαλγκίρις και Ρεάλ οι ερυθρόλευκοι έχουν ρεκόρ 2-3 και έχουν βγει από τις θέσεις της πρώτης τετράδας. Μία ακόμη πιθανή ήττα θα φέρει τρομερά εσωτερικά προβλήματα καθώς θα αυξήσει την γκρίνια και θα περιπλέξει αφάνταστα ακόμη και το ενδεχόμενο πρόκρισης στην 8άδα, πόσο μάλλον και το πλεονέκτημα έδρας που είναι και ο μεγάλος στόχος. Η Κίμκι δεν είναι μία τυχαία ομάδα προερχόμενη από 10/11 νίκες της εντός και εκτός συνόρων με μοναδική γκέλα το 87-70 στην έδρα της Μπαρτσελόνα και με ρεκόρ 4-1 όχι απλά μένει ζωντανή στον όμιλο φωτιά αλλά έχει στρογγυλοκαθίσει και στην κορυφή της βαθμολογίας μόνη πρώτη. Εκτός έδρας πάντως έχει από την 1η φάση μέτριο απολογισμό 2-4 έχοντας χάσει στις καυτές έδρες της Φενέρ, της Μπάγερν, της Μπαρτσελόνα και του Ερυθρού Αστέρα και έχοντας κερδίσει στο Στρασβούργο αλλά και στην αλλοπρόσαλλη Ρεάλ. Θεωρούμε ότι η καυτή ατμόσφαιρα και κυρίως η ανάγκη του Ολυμπιακού για νίκη και μόνο νίκη θα δώσει το προβάδισμα στους παίκτες του Σφαιρόπουλου και θα πληρώσουν τόσο τον άσο όσο και το -4,5.

3561. ΡΕΑΛ – ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΚΟΥΤΣΑ

Νέο πάρτι έκανε η Ρεάλ διαλύοντας την Μανρέσα με 102-70 και συνεχίζοντας την παράδοση των συντριβών μετά το περυσινό δώρο της σωτηρίας στο φινάλε της ACB. Στην Ευρωλίγκα ξεπέρασε πολύ άνετα το εμπόδιο του Ολυμπιακού με μία μεστή εμφάνιση και νίκη με 84-72, διαγράφοντας εν μέρη την εντός έδρας απίστευτη ήττα με 86-87 από την Μπαρτσελόνα στο φινάλε του ματς με το buzzer του Ντόλμαν. Η Λαμποράλ βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση έχοντας ξεκινήσει με 3-2 στο ΤΟΠ-16 αλλά και 7 σερί νίκες στην Ισπανία όμως έβγαλε σημάδια κούρασης από τα συνεχή ματς και τις πολλές παρατάσεις πέφτοντας θύμα της τρομερής στο γήπεδό της Μούρθια του Φώτη Κατσικάρη χάνοντας με 68-66 και τον Μπουρούση να σκοράρει μόλις 13π σε 27 λεπτά. Οι δύο ομάδες έχουν βγάλει μεγάλα σκορ κατά το πρόσφατο παρελθόν με 166 στο πρωτάθλημα (86-80) και 175 πέρυσι στη Λαμποράλ. Η Ρεάλ στο 4ο κατά σειρά παιχνίδι στο γήπεδό της για το ΤΟΠ-16 αναμένεται και πάλι να δώσει δαιμονιώδη ρυθμό στο ματς και το over 167,5 φαντάζει ως η καλύτερη επιλογή.

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

1469. ΑΔΕΛΑΪΔΑ Γ. – ΣΙΔΝΕΪ

Εξαιρετική εδώ και καιρό η Αδελαΐδα (5-3-1 εντός), η οποία αγνοεί την ήττα στις τελευταίες 9 αγωνιστικές (7-2-0) και προέρχεται από 4 διαδοχικές νίκες, με πιο πρόσφατη το 1-0 επί της Νιούκαστλ. Τη δεύτερη κολλητή ήττα γνώρισε η Σίδνεϊ (3-3-2 εκτός), με το 1-3 από τη Μπρισμπέιν να κρίνεται πέρα για πέρα δίκαιο, καθώς η αμυντική αστάθεια ήταν ξανά εμφανής. Ακολουθεί παιχνίδι Τσάμπιονς Λιγκ για τους γηπεδούχους, με το ροτέισον να είναι σχεδόν δεδομένο, οπότε χάνεται η όποια αξία υπήρχε στον άσο, ενώ ούτε οι φιλοξενούμενοι μας εμπνέουν για κόντρα.

1545. ΤΣΕΜΝΙΣΤΕΡ – ΜΑΓΔΕΜΒΟΥΡΓΟ

Επέστρεψε στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις γνωρίζοντας το διασυρμό από τη Χολστάιν η Τσέμνιστερ (6-3-2 εντός), δείχνοντας φανερά επηρεασμένη από τη χειμερινή διακοπή. Στο 1-1 έμεινε με τη δεύτερη ομάδα της Βέρντερ Βρέμης το Μαγδεμβρούγο (2-6-4 εκτός) και τερμάτισε ένα νικηφόρο σερί τριών αγώνων, ενώ είχε δώσει ένα ακόμα ματς για το 2016, το 1-2 επί της Χάλεσερ. Τα νούμερα των γηπεδούχων (14/22under2,5) μας προϊδεάζουν για λίγα γκολ, αλλά η εικόνα τους στο πρώτο ματς του νέου έτους μας αποτρέπει από τη συγκεκριμένη επιλογή. Θα προτιμήσουμε το 0:0 ασιατικό διπλό, αφού οι φιλοξενούμενοι δείχνουν πολύ καλύτερα στοιχεία τόσο στη σεζόν, όσο και στο ξεκίνημα του 2016.

1501. ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ – ΣΙΒΑΣΠΟΡ

Μία από τις νίκες της σεζόν πέτυχε η Οσμανλίσπορ (2-1-6 εντός), επικρατώντας με το εντυπωσιακό 3-2 της Γαλατά και ξέφυγε με οκτώ βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Συνεχίζει να παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού η Σίβασπορ (1-2-7 εκτός), η οποία έφτασε τις τρεις διαδοχικές ήττες στο παιχνίδι με την Εσκισεχίρσπορ και τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα, καθώς απέχει πέντε βαθμούς από τις θέσεις της παραμονής. Αισιοδοξία πως οι μεταγραφές θα τη βοηθήσουν να πετύχει το στόχο της, όμως θα πρέπει άμεσα να ξεκινήσει τη συλλογή βαθμών. Η –σίγουρα όχι δύσκολη- έδρα της Οσμανλίσπορ προσφέρεται για κάτι τέτοιο, με το Χ2 να αποτελεί επιλογή, στηριζόμενοι κυρίως στο κίνητρο των φιλοξενούμενων και τη σχετική άνεση των γηπεδούχων.

1503. ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ – ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

Επιστροφή στη δράση μετά από ενάμιση μήνα αγωνιστικής απραξίας στη Τσβάιτε Λίγκα. Μετριότατη στο πρώτο μισό η Καϊζερσλάουτερν (3-2-4 εντός), έχει ήδη γνωρίσει περισσότερες ήττες από ολόκληρη την περσινή σεζόν. Συνεχίζει με το Φίνφτσικ στο τιμόνι, ενώ απέκτησε μόνο τον επιθετικό Μπάντβαρσον από τη Βίκινγκ, προκειμένου να βρει λύση στο πρόβλημα του γκολ. Ενισχύθηκε κι άλλο η Ουνιόν (3-2-4 εκτός) κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ώστε να σώσει μία χρονιά που δείχνει χαμένη, καθώς ο στόχος της ανόδου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα παραμείνει όνειρο. Στα φιλικά πήγαν καλά οι γηπεδούχοι και μέτρια οι φιλοξενούμενοι. Όπως και να χει μετά από τόσο μεγάλη διακοπή, ο άσος δε μπορεί να υφίσταται σαν επιλογή. Πάμε παρακάτω.

1504. ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ – ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ

Με μόλις ένα βαθμό στα τέσσερα τελευταία της ματς αποχαιρέτησε το 2015 η Σαντχάουζεν (3-4-2 εντός) και αυτός είναι ο λόγος που έμεινε μακριά από την πρώτη τριάδα. Σε κακή κατάσταση και η Πάντερμπορν (2-0-7 εκτός), αφού μετά το αρχικό 2/2 με τον Έφενμπεργκ στον πάγκο, συμπλήρωσε επτά ματς χωρίς νίκη και δίνει μεγάλη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Τρεις αποδεσμεύσεις σημαντικών παικτών, ενώ τιμωρήθηκε και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας. Έγιναν προσπάθειες ενίσχυσης, όμως θα φανεί στην πορεία το κατά πόσο βγήκε κερδισμένη από το μεταγραφικό παζάρι. Πολύ δύσκολο ματς, θεωρούμε πως οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα για τη νίκη, αλλά η Πάντερμποντ αργά ή γρήγορα θα βγάλει αντίδραση και ίσως να βρήκε την ηρεμία που επιζητούσε στη χειμερινή διακοπή.

1505. ΜΠΟΧΟΥΜ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ

Εξαιρετικά τα δείγματα της Μπόχουμ (4-4-2 εντός) στα φιλικά κατά τη χειμερινή διακοπή. Στο πρώτο μισό εμφανίστηκε εντυπωσιακή στο ξεκίνημα (5-0-0), όμως στη συνέχεια την πήρε η κάτω βόλτα (2-7-5). Φουλ για την επάνοδο στα μεγάλα σαλόνια πηγαίνει η Φράιμπουργκ (4-3-2 εκτός), καθώς απέχει πέντε βαθμούς από την τρίτη θέση, έχοντας ως μεγάλο όπλο την έδρα της. Παράλληλα, προχώρησε σε σημαντική ενίσχυση, αλλά η εικόνα της στα φιλικά δεν ήταν καθόλου καλή. Αν κάποιος θεωρεί αξιόπιστο κριτήριο τα φιλικά, κινείται προς τον άσο, εμείς θα απέχουμε, όμως δίνουμε σίγουρα τον πρώτο λόγο στη Μπόχουμ.

1507. ΟΣΝΑΜΠΡΙΚ – ΚΟΤΜΠΟΥΣ

Μετά το θετικό ξεκίνημα στο νέο έτος και τη νίκη επί της Άαλεν, η Όσναμπρικ (6-4-1 εντός) έπαιξε αποκλειστικά για το 0-0 στο Ροστόκ και κατάφερε να πετύχει το στόχο της κόντρα στη Χάνσα. Με το ίδιο σκορ αναδείχθηκε ισόπαλη απέναντι στη Φορτούνα Κολωνίας η Κότμπους (3-6-2 εκτός) σε ένα ματς όπου ήταν ανώτερη και παρότι ο βαθμός δεν κρίθηκε ικανοποιητικός, διευρύνθηκε το αήττητο σερί της στα δώδεκα ματς (3-9-0). Πρόκειται για παιχνίδι ανάμεσα σε ομάδες οι οποίες αρέσκονται στο να δίνουν αργό ρυθμό στους αγώνες τους (13/23 και 13/22under2,5 αντίστοιχα), οπότε τα λίγα γκολ αποτελούν τη μόνη λύση στο ματς.

1508. ΑΑΛΕΝ – ΑΟΥΕ

Τέλος σε ένα σερί επτά αγώνων δίχως νίκη (0-4-3) έβαλε η Άαλεν (4-6-1 εντός), ξεσπώντας στους Κίκερς της Στουτγάρδης με 3-0, σε ένα ματς όπου όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο τελευταίο εικοσάλεπτο. Με όπλο την εξαιρετική της άμυνα –η καλύτερη της κατηγορίας- η Άουε (4-3-4 εκτός) έκαμψε και την αντίσταση της Στουτγάρδης με 1-0 και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Με 15/23under2,5 πορεύονται οι γηπεδούχοι και με 20/23 οι φιλοξενούμενοι, μοιραία τα λίγα γκολ έχουν το προβάδισμα.

1511. ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Απαιτητική έξοδος για τη Φενέρ στην έδρα της αξιόμαχης Ανταλιασπόρ, μπορεί οι γηπεδούχοι να ψάχνονται ακόμα με το Ζοσέ Μοράις στον πάγκο, ωστόσο μπροστά στο κοινό τους είναι ανταγωνιστικοί και σίγουρα δεν αξίζουν να μάχονται για την παραμονή στην κατηγορία. Η ομάδα του Περέιρα τρέχει μεγάλο αήττητο σερί, φαίνεται να έχει βρει τις ισορροπίες της τον τελευταίο καιρό και έχει καταφέρει -έστω και με συγκυρίες- να περάσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Κυνική στα περισσότερα παιχνίδια της η Φενέρ, στο όριο οι περισσότερες νίκες της ως τώρα, με τα δεδομένα αυτά θα προσπεράσουμε το απλό διπλό που δεν ξεπερνάει το 1,55, και θα επιλέξουμε τα σκοράκια 0-1/0-2/1/2 με κάλυψη το 1-1 που αποδίδουν συνδυαστικά 2,15 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1514. ΝΑΝΣΙ – ΜΕΤΣ

Δεν άξιζε τίποτα παραπάνω από το στείρο 0-0 η Νανσί (8-2-2 εντός) με αντίπαλο τη Νιόρ, αφού το ροτέισον του Κορέα δεν της επέτρεψε να ψάξει ουσιαστικά τη νίκη. Την τρίτη διαδοχική της νίκη πανηγύρισε με το 1-0 επί της Λαβάλ η Μετς (5-3-3 εκτός), με το Μπεκαμένγκα να σκοράρει όλα τα γκολ της σε αυτό το διάστημα (4/4) και να συνεισφέρει τα μέγιστα στην αγωνιστική άνοδο της ομάδας του. Τοπικό ντέρμπι, αλλά και μεγάλη μάχη για ένα εισιτήριο ανόδου. Καμία απολύτως αξία στον άσο του 1,67, με τέτοιες αποδόσεις κοιτάμε μόνο την κόντρα.

1515. ΜΠΡΕΣΤ – ΜΠΟΥΡΓΚ ΠΕΡΟΝΑΣ

Μόνο την ουραγό Παρί κατάφερε να κερδίσει στις έξι τελευταίες αγωνιστικές (1-1-4) η Μπρεστ (6-3-2 εντός), η οποία στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της έχασε με 2-0 στην έδρα της Λανς. Με την τύχη της τα έχει η Μπουργκ (2-2-7 εκτός), καθώς στην ήττα από την Τουρ με 0-2 ήταν πολύ καλύτερη, αλλά δεν έσπρωχνε τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Αναξιόπιστοι οι γηπεδούχοι, κακός όμως και ο εκτός έδρας απολογισμός των φιλοξενούμενων για να κοιτάξουμε την κόντρα.

1516. ΚΛΕΡΜΟΝ – ΟΣΕΡ

Μετά την ήττα από τη Νανσί, ήρθε η «λευκή» ισοπαλία στην έδρα της ουραγού Παρί, με αποτέλεσμα η Κλερμόν (8-3-1 εντός) να απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο από τις πρώτες θέσεις. Χάρη στη δυνατή της έδρα επιβιώνει η Οσέρ (3-3-6 εκτός), εκεί όπου κέρδισε και την Εβιάν με 3-1, δείχνοντας βελτιωμένη επιθετικά σε ένα ακόμα ματς. Με 17/24 αμφίσκορα πορεύονται οι γηπεδούχοι, από πέντε διαδοχικά έρχονται οι φιλοξενούμενοι, τοGGαποτελεί τη μόνη λύση.

1517. ΣΟΣΟ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Ούτε τα δικά της ματς δε μπορεί να κερδίσει η φετινή Σοσό (3-5-4 εντός), καθώς έμεινε στο 1-1 με την Κρετέιγ, όπου ισοφαρίστηκε έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα. Με την ισοπαλία αυτή συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές δίχως νίκη (0-3-2), παραμένοντας κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Κοντά στις θέσεις της ανόδου παραμένει ο Ερυθρός Αστέρας (5-6-1 εκτός), ο οποίος επιβλήθηκε της Χάβρης με 2-1 την προηγούμενη αγωνιστική και δείχνει ικανός για όλα. Εξαιρετικές οι εκτός έδρας επιδόσεις του, οι οποίες σε συνδυασμό με την εικόνα και τη φόρμα της Σοσό μας οδηγούν στην κόντρα του άσου.

1518. ΝΙΜ – ΝΙΟΡ

Το σερί νικών (4-0-0) διακόπηκε στην Κορσική για τη Νιμ (4-7-1 εντός), όπου και έχασε με 2-0 από την Αζαξιό, παραμένοντας εντός επικίνδυνης ζώνης. Δε σκόραρε για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι ανεξαρτήτως διοργάνωσης η Νιόρ (2-7-2 εκτός), όμως ο βαθμός της ισοπαλίας με αντίπαλο τη Νανσί κρίθηκε θετικός. Τα δίνει όλα για την αποφυγή του υποβιβασμού η Νιμ, ο κόσμος της έχει καταλυτικό ρόλο, η παράδοση είναι υπέρ της (6-1-0 στα επτά τελευταία), όπως και η φόρμα των δύο ομάδων, με τον άσο να αποτελεί επιλογή.

1519. ΛΑΒΑΛ – ΑΖΑΞΙΟ

Έδωσε μάχη στην έδρα της Μετς η Λαβάλ (5-2-4 εντός), όμως δεν κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα, χάνοντας 1-0 και τρέχει σερί 1-1-3 στα πέντε τελευταία της παιχνίδια. Ανεβασμένη η Αζαξιό (1-5-6 εκτός) επικράτησε της φορμαρισμένης Νιμ με 2-0 και έφτασε τα πέντε ματς πρωταθλήματος δίχως ήττα (3-2-0). Αν ήταν καλύτερες οι εκτός έδρας επιδόσεις των Κορσικανών θα ήμασταν πιο θετικοί στην κόντρα του άσου. Τώρα απλώς θα απέχουμε, αναφέροντας πως οι δύο ομάδες μετρούν 17/24under2,5 φέτος.

1520. ΤΟΥΡ – ΛΑΝΣ

Με τύχη βουνό, η Τουρ (4-4-3 εντός) κατάφερε να πάρει το διπλό στην έδρα της Μπουργκ, οφείλοντας πολλά στον τερματοφύλακά της, ο οποίος έπιασε και πέναλτι μεταξύ άλλων. Παρότι το κλίμα ανάμεσα στη διοίκηση και τον κόσμο δεν είναι το καλύτερο δυνατό, η Λανς (4-4-4 εκτός) έβγαλε ψυχή στον αγωνιστικό χώρο και έκαμψε την αντίσταση της Μπρεστ με 2-0, παραμένοντας ανεπηρέαστη. Δύσκολο σε οποιαδήποτε πρόβλεψη το παιχνίδι, με τα λίγα γκολ να αποτελούν σημείο αναφορά για τις δύο ομάδες (16/24 και 18/24under2,5 αντίστοιχα).

1521. ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ – ΚΡΕΤΕΪΓ

Την πρώτη της ήττα με το Χατζίμπεγκιτς (1-2-1) στον πάγκο γνώρισε η Βαλενσιέν (1-8-3 εντός) στην έδρα της πρωτοπόρου Ντιζόν με 1-0, δείχνοντας και πάλι πως παλεύει κάθε της ματς. Με 3 βαθμούς σε 12 ματς (0-3-9), η Κρετέιγ (4-1-7 εκτός) φυσιολογικά βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη, μένοντας στο 1-1 με τη Σοσό στο τελευταίο της ματς. Εκτός έδρας μετράει πέντε συνεχόμενες ήττες (0-0-5). Ζορίζεται αρκετά μπροστά στο κοινό της η Βαλενσιέν και για το λόγο αυτό προτιμότερη επιλογή από τον άσο είναι τα σκοράκια 1-0/2-0/2-1 (με κάλυψη το 1-1), ενδεχόμενο που αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία από το γεγονός πως θα απουσιάσει ο πρώτος σκόρερ των φιλοξενούμενων.

1522. ΕΒΙΑΝ – ΠΑΡΙ

Μόλις τέσσερις βαθμούς συγκέντρωσε στις δέκα τελευταίες αγωνιστικές (1-1-8) η Εβιάν (3-3-6 εντός), επιβεβαιώνοντας και στην ήττα με 3-1 από την Οσέρ πως βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση. Μάλιστα, στα πέντε πιο πρόσφατα ματς που έδωσε μπροστά στο κοινό της δεν κατάφερε ούτε καν να βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, μετρώντας ρεκόρ 0-1-4. Τις επτά μεταγραφές έφτασε η Παρί (0-6-5 εκτός) και δείχνει να βρίσκει έστω και αργά τα πατήματα της στο γήπεδο, αποδεικνύοντας πως θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις της για την αποφυγή του υποβιβασμού. Στο τελευταίο της ματς κράτησε στο 0-0 την Κλερμόν και πήρε τα πάνω της ψυχολογικά. Δε γίνεται να εμπιστευθεί κανείς την Εβιάν σε τέτοιες τιμές, η Παρί άλλωστε είναι βελτιωμένη εσχάτως και έχει όλα τα φόντα να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το Άρνεσι. Επιλογή το Χ2.

1531. ΕΞΕΛΣΙΟΡ – ΒΙΛΕΜ

Πρώτο θετικό αποτέλεσμα μετά τη χειμερινή διακοπή και τέλος στο σερί πέντε ηττών για την Εξέλσιορ (2-2-6 εντός) με το 0-0 στην έδρα της Φίτεσε. Η ομάδα από το Ρότερνταμ παραμένει στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας και καλείται να επιστρέψει στα τρίποντα όσο το δυνατόν πιο άμεσα. Δεν άξιζε κάτι παραπάνω από το βαθμό της ισοπαλίας η Βίλεμ (1-3-6 εκτός) κόντρα στη Χέρακλες και φυσιολογικά έμεινε στο 0-0 σε ένα μέτριο ματς. Η τελευταία νίκη της Εξέλσιορ ήταν στην έδρα της Βίλεμ στις 7 Νοεμβρίου, ενώ οι φιλοξενούμενοι βγήκαν ενισχυμένοι από το μεταγραφικό πάρε-δώσε. Δε θα μπλέξουμε με το ματς, το οποίο κρίνει πολλά στη μάχη της ουράς και πιθανότατα αν οι δύο ομάδες είναι ισόπαλες προς το τέλος θα αφήσουν τα ρίσκα και θα συμβιβαστούν με το βαθμό.

1532. ΑΛΜΙΡΕ ΣΙΤΙ – ΒΑΛΒΑΪΚ

Τρίτη και φαρμακερή για τον Τζακ ντε Χιρ, ο οποίος έσπασε το ρόδι ως προπονητής της Αλμίρε (2-3-5 εντός) μετά από δύο ήττες, επικρατώντας με 0-2 της Φορτούνα. Παρά το δυναμικό της ξεκίνημα στην έδρα των νέων της Αϊντχόφεν, η Βαλβάικ (0-3-8 εκτός) έφυγε ξανά με άδεια χέρια και παραμένει χωρίς διπλό στο φετινό πρωτάθλημα. Παιχνίδι ανάμεσα στις δύο χειρότερες –βάσει βαθμολογίας- ομάδες της κατηγορίας. Κανένας λόγος να μπλέξουμε.

1533. ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ – ΜΠΡΕΝΤΑ

Ενισχύθηκε πολύ κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο η Ντόρντρεχτ (3-2-5 εντός), με στόχο να χτυπήσει τα πλέι-οφ ανόδου. Στο τελευταίο της ματς επικράτησε με 2-3 στη δύσκολη έδρα της Ος και έδειξε πως σιγά-σιγά βρίσκει τα πατήματά της. Στις καθυστερήσεις έκαμψε την αντίσταση της Χέλμοντ η Μπρέντα (6-2-3 εκτός) και διατηρήθηκε στο κυνήγι του τίτλου, έστω και αν απέχει επτά βαθμούς από την κορυφή. Λογικό φαβορί οι φιλοξενούμενοι, αλλά δε θα έχουν τη στήριξη μας στην έδρα μίας επικίνδυνης και ενισχυμένης ομάδας.

1534. ΦΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΓΙΟΝΓΚ ΑΓΙΑΞ

Έσπασε το ρόδι για το 2016 η ΦΚ Αϊντχόφεν (6-4-1 εντός), καθώς επικράτησε με 0-2 της Μάαστριχτ και έβαλε τέλος σε ένα σερί τριών αγωνιστικών δίχως νίκη (0-2-1), το οποίο την έριξε στην τέταρτη θέση. Βγαίνουν τα πάντα στους νέους του Άγιαξ (3-1-6 εκτός), αφού συμπλήρωσαν τις τέσσερις διαδοχικές επιτυχίες στο πρωτάθλημα (4-0-0), κάνοντας την έκπληξη κόντρα στη Μπρέντα πριν δύο αγωνιστικές, καθώς την προηγούμενη είχε ρεπό. Αν έπρεπε να επιλέξουμε κάτι θα ήταν το +0,75 ασιατικό διπλό, ενώ από κοντά έχουμε και τα πολλά τέρματα, μιας και οι δύο ομάδες μετρούν 13/22 και 14/21over2,5 αντίστοιχα.

1535. ΟΣ – ΑΚΙΛΙΖ 29

Οι δύο ήττες από Μάαστριχτ και Ντόρντρεχτ κράτησαν πίσω την Ος (3-3-5 εντός) αναφορικά με τη μάχη που δίνει για τα πλέι-οφ ανόδου. Μόλις μία φορά έχασε στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές (3-1-1) η ερασιτεχνική Ακιλίζ (1-4-6 εκτός), η οποία φαίνεται πως έχει ξεπεράσει κατά πολύ τις προσδοκίες. Μετριότατοι μακριά από το σπίτι τους οι φιλοξενούμενοι, οι γηπεδούχοι μπορούν να βάλουν τέλος στο θετικό τους σερί και να ανακτήσουν τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση. Κρατάμε τον άσο, αλλά θα τον θέλαμε σε λίγο καλύτερες τιμές.

1536. ΦΟΛΕΝΤΑΜ – ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΣΙΤΑΡΝΤ

Απογοητευτική εδώ και αρκετό καιρό η Φόλενταμ (5-3-3 εντός), αγνοεί τη νίκη στις τελευταίες επτά αγωνιστικές (0-3-4), χάνοντας με 3-0 στην έδρα της Φένλο στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της. Σαφή βελτίωση επέδειξε η Φορτούνα (4-1-5 εκτός) κόντρα στη Χέλμοντ, της οποίας και επικράτησε με 3-0, ωστόσο παραμένει κολλημένη στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Θεωρούμε πως η Φόλενταμ είναι καλύτερη ομάδα και θα πρέπει κάποτε να επιστρέψει στα τρίποντα. Κρατάμε τον άσο για τοlive, όπου ίσως ευνοεί και η εικόνα του ματς.

1537. ΧΕΛΜΟΝΤ ΣΠΟΡΤ – ΕΜΕΝ

Μετά τις δύο ήττες στο φινάλε από τους νέους του Άγιαξ και τη Μπρέντα, η Χέλμοντ (4-2-4 εντός), υπέκυψε στη Φορτούνα, χάνοντας με το ευρύ 3-0 και είναι σαφές πως ακόμα ψάχνεται ψυχολογικά. Σε εξαιρετική κατάσταση η Έμεν (4-3-3 εκτός), έφτασε τις τρεις διαδοχικές νίκες, χωρίς μάλιστα να παραβιαστεί η εστία της, έχοντας ως τελευταίο της θύμα την Τέλσταρ, της οποίας επιβλήθηκε με 1-0. Η πρόσφατη εικόνα των δύο ομάδων μας οδηγεί στο +0,25 ασιατικό διπλό.

1538. ΤΕΛΣΤΑΡ – ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ

Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν έχουν μεγάλες διαφορές. Αμφότερες δεν πατάνε καλά στο γήπεδο το τελευταίο διάστημα. Πιο συγκεκριμένα, η Τέλσταρ (4-4-2 εντός) μετράει ρεκόρ 1-1-5 στις επτά πιο πρόσφατες αγωνιστικές, ενώ η Μάαστριχτ (4-1-5 εκτός) έχει πανηγυρίσει μόλις μία νίκη εδώ και πέντε ματς (1-0-4), μένοντας πίσω όσον αφορά τη μάχη των πλέι-οφ ανόδου. Ματς για γκολ, καθώς αμφότερες έχουν 15/22over2,5.

1541. ΜΑΛΙΝ – ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

Δικό της ματς έχασε η Μαλίν (6-3-3 εντός) στην έδρα της Σαρλερουά, αφού παρότι προηγήθηκε με 0-2, δεν άντεξε στην πίεση της αντιπάλου, πληρώνοντας τόσο την αφέλειά της, όσο και τις πολλές απουσίες της στην άμυνα, φτάνοντας πια τα τρία ματς χωρίς νίκη στο νέο έτος (0-1-2). Μετά την ήττα από τη Γάνδη στο πρώτο της ματς για το 2016, η Άντερλεχτ (5-4-3 εκτός) επικράτησε των Σαρλερουά και Σιντ Τρούιντεν με 2-1 εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα, όμως κοινός παρανομαστής των αγώνων αυτών ήταν οι μέτριες εμφανίσεις της. Έχει επιστροφές στα μετόπισθεν η Μαλίν, παραδοσιακά δυναμώνει μπροστά στο κοινό της και κόντρα σε αυτή την Άντερλεχτ δεν αποκλείεται να βάλει τέλος στο αρνητικό της σερί.

1544. ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ

Φύσει επιθετικές ομάδες Γκλάντμπαχ και Βέρντερ Βρέμης καθώς αμφότερες δίνουν ιδιαίτερο βάρος στα… επιθετικά τους καθήκοντα αφήνοντας τα μετόπισθεν σε δεύτερη μοίρα. Μικρό προβάδισμα νίκης δίνουμε στους γηπεδούχους με τις τιμές του άσου όμως να κρίνονται απαγορευτικές, πολύ πιθανό να επιβεβαιώσουν σε ακόμα ένα παιχνίδι τους τον συνδυασμό του over 2,5 με το goal-goal ο οποίος πληρώνει 1,85 στην Bet365. Με 0% γκανιιότα προσφέρει το συγκεκριμένο ματς ο Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1547. ΜΑΛΑΓΑ –ΧΕΤΑΦΕ

Μόνο καλύτερες μέρες θα υπάρξουν για τη Μάλαγα, άργησε αλλά πήρε μπρος με αποτέλεσμα στα 10 τελευταία (5-3-2) να χάσει μόνο από Σεβίλλη (εκτός) και Μπαρτσελόνα (εντός). Επιπλέον κινήθηκε πολύ ζεστά στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου (5 μεταγραφές), τελευταίο απόκτημα της ο έμπειρος Νιγηριανός επιθετικός, Ούτσε. Η Χετάφε εκτός έδρας είναι παραδοσιακά αδύναμη, μόλις ένα διπλό στις 14 τελευταίες της εξόδους (1-2-11) με το φετινό ρεκόρ της να είναι στο 1-2-7. Θα στηρίξουμε τα σκορ νίκης των Ανδαλουσιάνων, τα 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη στο 1-1 δίνουν μέση απόδοση 1,92 στονStoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1546. ΜΠΑΡΙ – ΚΡΟΤΟΝΕ

Δείχνει να ξεφουσκώνει η Μπάρι (8-3-1 εντός) το τελευταίο διάστημα και το 3-1 από την Πεσκάρα ήταν απλώς το κερασάκι στην τούρτα. Στις έξι πιο πρόσφατες αγωνιστικές μετράει ρεκόρ 1-1-4 και φυσιολογικά λέει αντίο σιγά-σιγά στα όνειρα της απευθείας ανόδου. Μετά από 12 ματς δίχως ήττα (9-3-0) και 4 συνεχόμενες νίκες, η Κροτόνε (6-4-2 εκτός) υπέκυψε στην Περούτζια, χάνοντας για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό της, με αποτέλεσμα να πέσει από την κορυφή. Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη η Μπάρι τελευταία, από τη χειρότερη φετινή της εμφάνιση έρχεται η Κροτόνε και περιμένουμε να δούμε πως θα αντιδράσει μετά την παρθενική εντός έδρας ήττα. Δε βγαίνει εύκολα άκρη, πάμε παρακάτω.

1548. ΜΠΡΑΪΤΟΝ – ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ

Χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις πέρασε την προηγούμενη εβδομάδα της η Μπράιτον (9-2-3 εντός) και πήρε ανάσες ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Στο τελευταίο της ματς επικράτησε με 2-1 της Χάντερσφιλντ, ενώ είχε προηγηθεί το 0-1 επί της Μπλάκμπερν, νίκες που τερμάτισαν ένα αρνητικό σερί επτά αγωνιστικών (0-3-4). Ρεπό είχε και η Μπρέντφορντ (5-4-5 εκτός) το Σαββατοκύριακο, με τελευταίο της δείγμα το 1-1 κόντρα στη Λιντς. Φαίνεται πως ξαναπήρε μπρος η Μπράιτον, όμως η Μπρέντφορντ είναι μία άκρως επικίνδυνη ομάδα και ικανή να κάνει τη ζημιά στον οποιονδήποτε αντίπαλο. Από τον άσο, προτιμότερο είναι το αμφίσκορο, με τους γηπεδούχους να μετρούν 16/28 και τους φιλοξενούμενους 19/29GG.

1964. ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Αναμέτρηση μεταξύ δυο εκ των πιο φορμαρισμένων ομάδων του πρωταθλήματος, με τις επιθέσεις αμφότερων να έχουν πάρει φωτιά. Η Μπελενένσες κατάφερε επιτέλους να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη και μπορεί να αντιμετωπίσει χωρίς άγχος την καυτή Μπενφίκα, η οποία δεν μπορεί να κοιτάξει για άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης, προκειμένου να παραμείνει στη διεκδίκηση του τίτλου. Στα ματς και των δυο ομάδων σημειώνονται πολλά τέρματα (3,4 γκολ στους αγώνες της κάθε μιας), θεωρούμε πως ανάλογη θα είναι και η εικόνα στη μεταξύ τους συνάντηση, επιλογή τοover2,5 στο 1,70 του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2046. ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ – ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ

Πρώτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Αργεντινής.Κατάφερε να μπει στο Σουνταμερικάνα η Μπάνφιλντ, η οποία συνεχίζει με τον ίδιο προπονητή, αλλά και με αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της. Παρά την αποτυχημένη περσινή σεζόν, η Χιμνάσια αποφάσισε να κρατήσει στο τιμόνι τον Τρόγλιο, ενώ το τελευταίο της φιλικό-κλάσικο με την Εστουδιάντες δεν τελείωσε ποτέ λόγω επεισοδίων, με έξι βασικούς ποδοσφαιριστές της να τιμωρούνται από την ομοσπονδία και την ενδεκάδα να έχει πολλές αλλαγές ειδικά στη μεσαία γραμμή. Το ρεπορτάζ δεν αφήνει πολλά περιθώρια πλην του άσου, ο οποίος όλο και πέφτει, με τους YoungGuns να δρουν τάχιστα και να τον προλαβαίνουν σε απόδοση 1,85

2048. ΟΥΡΑΚΑΝ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ

Με το δεξί μπήκε στη σεζόν η Ουρακάν, καθώς έκανε βήμα πρόκρισης στους ομίλους του Λιμπερταδόρες μετά το 1-0 επί της Καράκας μεσοβδόμαδα. Πέρυσι απογοήτευσε στο πρωτάθλημα, όπου σώθηκε γλίτωσε τον υποβιβασμό στο τέλος, όμως στο Σουνταμερικάνα έφτασε μέχρι τον τελικό. Λίγες οι αλλαγές στο ρόστερ της Ατλέτικο, η οποία έχει και φέτος ως στόχο την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη παραμονή στη μεγάλη κατηγορία. Σίγουρα το Λιμπερταδόρες θα σκέφτεται η Ουρακάν και αυτό μας αποτρέπει από την ενασχόληση μας με τον άσο. Βέβαια, μιας και μιλάμε για πρεμιέρα, ούτε το να κοντράρουμε τους γηπεδούχους θα αποτελούσε σοφή επιλογή.

1522. ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΓΟΥΟΝ. – Ο’ ΧΙΓΚΙΝΣ

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν και πάλι οι Γουόντερερς (2-0-1), όμως αυτή τη φορά γνώρισαν την παρθενική τους ήττα στο εντυπωσιακό 4-2 με την Ουνιβερσιτάδ Κατόλικα. Στην προσπάθεια να αφήσει πίσω της το πολύ βαρύ και ασήκωτο 8-1 από την Ουνιβερσιτάδ ντε Τσίλε, η Ο’ Χίγκινς (1-1-1) έμεινε στο 0-0 με την Ικίκε, σε ματς όπου έδωσε βαρύτητα στην άμυνά της. Σαφώς καλύτερη η εικόνα των γηπεδούχων έως τώρα, αλλά το έργο τους δε θα είναι όσο εύκολο μαρτυρούν οι αποδόσεις. Πάσο ή κόντρα.

2052. ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ – ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ

Πρώτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Αργεντινής.Να πραγματοποιήσει πορεία εφάμιλλη της περσινής θα επιδιώξει η Ροζάριο, όταν και έφτασε μέχρι τον τελικό του κυπέλλου, ενώ κατέλαβε και την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα. Μετά το πέρας της περασμένης κακής σεζόν, η Γοδόι άλλαξε προπονητή, με το Μέντες να αντικαθιστά τον Οϊντρά, ενώ από το ρόστερ αποχώρησε ο ηγέτης της μεσαίας γραμμής και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και άπαντες περιμένουν να δουν πως θα καλυφθούν τα κενά από τους νεοαποκτηθέντες παίκτες. Τα δεδομένα είναι υπέρ των γηπεδούχων, αλλά σε πρεμιέρα δύσκολα να μπλέξουμε με τόσο χαμηλές αποδόσεις.

2126. ΛΑ ΕΚΙΔΑΔ – ΚΟΥΡΤΟΥΛΟΥΑ

Σε ένα μετριότατο ματς, το οποίο όμως θα μπορούσε να την αναδείξει νικήτρια, η Εκιδάδ κόλλησε στο 0-0 με αντίπαλο την Ενβιγκάδο στην πρεμιέρα της Κλαουσούρα. Στον αντίποδα, η Κουρτουλούα διέλυσε με 4-1 τη Ντεπορτίβο Κάλι, πραγματοποιώντας την ανατροπή με εξαιρετική εμφάνιση. Δεν υπάρχουν οι τιμές του άσου, αλλά θα θέλαμε μεγαλύτερο δείγμα των δύο αντιπάλων για να μπλέξουμε με την κόντρα. Τώρα απλώς θα απέχουμε.

1555. ΑΟΥΝΤΑΞ ΙΤΑΛΙΑΝΟ – ΣΑΝ ΛΟΥΙΣ

Μετά τις δύο ήττες στο ξεκίνημα, η Αουντάξ (1-0-2) έσπασε το ρόδι, αλώνοντας την έδρα της Αντοφαγκάστα με 1-2. Έβαλε φρένο στην Ουνιβερσιτάδ ντε Τσίλε η Σαν Λουίς (0-2-1), καθώς με μία πολύ μεστή εμφάνιση την κράτησε στο 1-1. Ο άσος έχει το προβάδισμα λόγω έδρας και ανωτερότητας των γηπεδούχων, αλλά οι αποδόσεις δε λένε όλη την αλήθεια.

1275. ΚΕΡΕΤΑΡΟ – ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ

Δε μπήκαν καλά στο Κλαουσούρα οι δύο ομάδες. Η Κερετάρο (1-0-3) ηττήθηκε και από τη Σάντος Λαγκούνα με 2-0, ενώ η Βερακρούζ (0-3-1) τα πηγαίνει περίφημα μόνο στο κύπελλο, αφού στο πρωτάθλημα αγνοεί τη νίκη, μένοντας στο 2-2 με την Τιχουάνα στο τελευταίο της. Άμυνες για κλάματα έχουν οι αμφότερες, δέχτηκαν γκολ στα 3/4 ματς της Πριμέρα και το αμφίσκορο είναι η μοναδική λύση στο συγκεκριμένο ματς.

1866. ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ ΤΣΙΑΠΑΣ – ΤΙΓΚΡΕΣ

Με αλλαγές παρατάχθηκε σε ακόμα ένα ματς κυπέλλου η Τζαγκουάρες (1-1-2), μένοντας στο 0-0 με την Αλεμπρίχες, ενώ στο πιο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος ηττήθηκε με 2-1 από την Κρουζ Αζούλ, παρότι προηγούταν και απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα. Ο Ζινιάκ έκανε πάρτι και η Τίγκρες (2-1-1) έφτασε στη δεύτερη νίκη της, επικρατώντας αυτή τη φορά της Λεόν με 3-1. Καλύτερη ομάδα διαθέτουν οι φιλοξενούμενοι, αλλά το διπλό δε μας λέει τίποτα απολύτως σε τέτοιες αποδόσεις. Τέλος, να τονίσουμε πως το παιχνίδι θα διεξαχθεί και πάλι στην έδρα της Πουέμπλα, καθώς το γήπεδο της Τζαγκουάρες θα υποδεχθεί τον Πάπα.

1276. ΤΙΧΟΥΑΝΑ – ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ

Σημαντικό βαθμό απέσπασε η Τιχουάνα (1-2-1) στην έδρα της Βερακρούζ την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ μεσοβδόμαδα έχοντας αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της επιβλήθηκε με 3-2 της Τέπικ για το κύπελλο. Τεράστια ψυχικά αποθέματα έδειξε η Κρουζ Αζούλ (1-2-1) στο 2-1 επί της Τζαγκουάρες, καθώς έκανε την ανατροπή με δέκα παίκτες. Στο κύπελλο με μεικτή ενδεκάδα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Ατλάντε. Οι φιλοξενούμενοι δείχνουν καλύτερα στοιχεία σε γενικές γραμμές και αν έπρεπε να επιλέξουμε κάτι θα πηγαίναμε προς τα δεξιά.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ