ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής (14/2). Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής.

862. ΣΕΝΤΡΑΛ ΚΟΑΣΤ ΜΑΡΙΝΕΡΣ - ΑΔΕΛΑΪΔΑ Γ.

Έχασε πολύ εύκολα η ουραγός Σέντραλ Κοστ Μάρινερς (2-2-5 εντός) στο Μπρίσμπεϊν με 0-4 και συνεχίζει να μην βρίσκεται σε καθόλου καλά κατάσταση. Η Αδελαΐδα (2-2-4 εκτός) έμεινε στο 2-2 με το Σίδνεϊ, δεν έπαιξε καλά και δίκαια δεν κέρδισε, ακόμα και αν έχανε δεν θα ήταν άδικο αποτέλεσμα. Μεσοβδόμαδα έχασε και αποκλείστηκε από το Ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ με 1-2 από την Κινεζική Σαντόνγκ. Χαμηλά το διπλό δεν έχει αξία.

863. ΣΙΔΝΕΪ ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ - ΟΥΕΛΙΝΓΚΤΟΝ ΦΟΙΝΙΞ

Οι Γουόντερερς του Σίδνεϊ (6-1-2 εντός) έμειναν στο 1-1 με τη Μέλμπουρν Βίκτορι, άδικη η ισοπαλία για την ομάδα, αφού ήταν αρκετά καλή και θα έπρεπε να πάρει το τρίποντο. Δεν κατάφερε να κάνει την τρίτη συνεχόμενη νίκη της, θέλει να κερδίσει την Ουέλινγκτον ώστε να επανέλθει στα τρίποντα. Η Ουέλινγκτον (1-2-7 εκτός) συμπλήρωσε τέταρτη συνεχόμενη ήττα και παίζει πολύ άσχημα εδώ και αρκετό καιρό. Δεν της δίνουμε ελπίδες να πάρει κάτι στην έδρα της πρωτοπόρου, ο άσος στο 1,33 είναι μεν δίκαιος αλλά όχι επιλογή μας φυσικά, το -1,5 απλά δίκαιοline.

865. ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΓΡΑΝΑΔΑ

Για τη ζωή της παλεύει σε κάθε αγωνιστική η Γρανάδα που βρίσκεται σταθερά στη ζώνη του υποβιβασμού. Διαθέτει ποιότητα μεσοεπιθετικά και είναι ικανή να σκοράρει στο «Ανοέτα». Γενικά άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στα δύο τελευταία που ηττήθηκε στο όριο από Βιγιαρεάλ και Ρεάλ. Η Σοσιεδάδ βελτίωσε ακόμα παραπάνω το ηθικό της με το εκκωφαντικό 0-5 στην έδρα της Εσπανιόλ. Θεωρούμε πως οι παίκτες του Σαντοβάλ μπορούν να αντισταθούν, στο 1,85 βρίσκουμε το ασιατικό διπλό +1 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

866. ΚΟΡΔΟΒΑ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ

Από το γεμάτο 3-3 στην έδρα της Αλκορκόν έρχεται η Κόρδοβα, συμπλήρωσε τρία ματς χωρίς νίκη (0-1-2), στην ισοβαθμία μένει εκτός της προνομιούχου δυάδας για την ώρα. Η Σαραγόσα αναζητεί σταθερότητα (2-1-3 στα τελευταία έξι), η νίκη επί της φορμαρισμένης Λεγανές μπορεί να της ανεβάσει το ηθικό. Καμία από τις δυο δεν δείχνει στην καλύτερή της φάση, δεν θα πάρουμε θέση εδώ.

869. ΜΙΛΑΝ – ΤΖΕΝΟΑ

Μετά τη γκέλα με την Ουντινέζε, η Μίλαν καλείται να σοβαρευτεί και πάλι και να επιστρέψει στα τρίποντα κόντρα στην αναιμική μακριά από το σπίτι της Τζένοα. Οι Γενοβέζοι αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα στο γκολ και σε κάθε εκτός έδρας ήττα τους αδυνατούν να βρουν το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Συν τοις άλλοις, από το ματς του «Σαν Σίρο» θα λείψει και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Παβολέτι. Ανέπαφη διατήρησαν την εστία τους οι «ροσονέρι» στις τρεις τελευταίες τους νίκες, μπορούν να το καταφέρουν και κόντρα στους «ροσομπλού». Σε απόδοση 2,60 προσφέρει ηBet365 το συνδυασμό άσου καιNG. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

868. ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ – ΑΓΙΑΞ

Σταθερά σε ανοδική πορεία η Γκρόνινγκεν, μετά την ήττα στο εναρκτήριο παιχνίδι της για το 2016, έχει μείνει αήττητη στα πιο πρόσφατα τέσσερα (2-2-0), μετρώντας 2/2 νίκες στα τελευταία δυο. Το μεγάλο της όπλο είναι και φέτος η έδρα, στο 7-3-1 ο εντός έδρας απολογισμός της. Ο Άγιαξ ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι, με 2-1 επικράτησε της Φέγενορντ, κάνοντας μετά από καιρό καλή εμφάνιση, έχει μείνει πλέον στο -1 από τηνPSV. Μετράει 3-2-0 μετά τις γιορτές και παρόλο που εκτός έδρας έχει συνολικό ρεκόρ 7-3-1, έχει καταφέρει να κερδίσει σε μόνο δυο από τις πιο πρόσφατες πέντε εξόδους του. Δύσκολο το έργο του «Αίαντα» σε μια παραδοσιακά εχθρική ατμόσφαιρα, τα σετ πάντως δείχνουν καλά ζυγισμέναμε το διπλό στο 1,80+, θεωρούμε ότι το παιχνίδι δεν πιάνεται από πουθενά, γι αυτό και δεν θα μπλέξουμε.

1015. ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ – ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ

Πάνω που είχε δείξει σημάδια βελτίωσης πετυχαίνοντας τέσσερις νίκες σε πέντε ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης, η Γκαζιαντέπ (ρεκόρ 7-5-8) δεν κατάφερε κάποια έκπληξη απέναντι στις δύο «μεγάλες», Γαλατασαράι (3-1) και Μπεσίκτας (4-0) κατά σειρά. Ανέκαμψε μετά το 0-0 στην έδρα της ουραγού Μερσίν η Ακισαρσπόρ (ρεκόρ 9-6-5), επικρατώντας με 2-1 της Τραμπζονσπόρ κι έτσι, απέχει μόλις ένα βαθμό από τη Γαλατά και την τρίτη θέση. Ασταθής εντός η Γκαζιαντέπ (4-1-4), θα αγωνιστεί χωρίς το βασικό τερματοφύλακα και χωρίς τον επίσης βασικό στόπερ Αροκόγιο, βλέψεις για Ευρώπη έχει η φορμαρισμένη Ακισαρσπόρ. Δεν βλέπουμε κάτι ξεκάθαρο, αν έπρεπε να επιλέξουμε κάτι θα κοιτούσαμε προς τα δεξιά, όμως θα προτιμήσουμε το πάσο.

1017. ΣΙΒΑΣΠΟΡ – ΡΙΖΕΣΠΟΡ

Από το κακό στο χειρότερο η Σιβασπόρ (ρεκόρ 2-8-10), μετά την νίκη επί της Γκεντσλέρ (0-1) δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια της (0-1-4). Στο τελευταίο δεινοπάθησε από την Οσμανλισπόρ (4-0), η οποία θα μπορούσε να είχε διευρύνει κι άλλο το δείκτη του σκορ. Δεν έχει πιάσει τόπο μέχρι στιγμής η σημαντική μεταγραφική ενίσχυση, παραιτήθηκε ο προπονητής Μπουρούκ με τον Μπακάλ να τον διαδέχεται. Μπορεί στο κύπελλο η μία νίκη να έρχεται μετά την άλλη, όμως στο πρωτάθλημα η Ριζεσπόρ (ρεκόρ 6-7-7) παρέμεινε χωρίς «τρίποντο» για τρίτη διαδοχική αγωνιστική, έπειτα από την εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Εσκισεχιρσπόρ (1-1). Αναμφίβολα απογοητεύει η Σιβασπόρ, όμως οι παίχτες της γνωρίζουν πως αυτό το ματς πρόκειται για τελικό αν έχουν σκοπό να παραμείνουν στη μεγάλη κατηγορία. Θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους σε μία από τις τελευταίες προσπάθειες τους για παραμονή, θετικό ότι προσλήφθηκε νέος προπονητής, ο οποίος μάλιστα διατηρεί την παράδοση να ξεκινάει καλά με όποια ομάδα αναλαμβάνει. Στον αντίποδα η Ριζεσπόρ ενδέχεται να αγωνιστεί χωρίς τον αρχισκόρερ Κβεούκι. Όλα τα παραπάνω μας σπρώχνουν στον άσσο (2,15 / Stoiximan) .

874. ΑΡΣΕΝΑΛ – ΛΕΣΤΕΡ

Έδειξε να συνέρχεται η Άρσεναλ μετά από τέσσερις αγωνιστικές χωρίς τρίποντο, νίκησε με 0-2 την Μπόρνμουθ και θέλει τώρα να «λυγίσει» και τη Λέστερ, για να μειώσει την απόστασή της από την κορυφή της Πρέμιερ. Τίποτα και κανέναν δεν λογαριάζει η Λέστερ, όποιος βρεθεί στο διάβα της καταλαβαίνει από πρώτο χέρι το λόγο που είναι πρωτοπόρος και με απόσταση μάλιστα πέντε βαθμών από το δεύτερο. Δεν θα πει όχι στην ισοπαλία, γνωστός ο τρόπος που θα αγωνιστεί (προσοχή στην άμυνα και αντεπιθέσεις). Οι αποδόσεις για ακόμη μία φορά δεν λένε την αλήθεια, πολύ άνετα ποντάρεται το ασιατικό διπλό +0,75 (2,025/Bet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

878. ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ – ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ

Η Μπραουνσβάιγκ (4-3-3 εντός) έχασε με 2-0 από τη Λειψία σχετικά εύκολα, αφού η αγωνιστική διαφορά των δύο ομάδων ήταν φανερή στον αγωνιστικό χώρο. Εντός προγράμματος η ήττα κόντρα στην κορυφαία ομάδα της κατηγορίας, απέναντι όμως στη Μπίλεφελντ μόνο τη νίκη θα αναζητήσει. Η οποία Αρμίνια (3-6-1 εκτός) κέρδισε οριακά με 2-1 την ουραγό Ντούισμπουργκ και μπήκε με το δεξί στη νέα χρονιά. Δίνουμε σαφές προβάδισμα στη γηπεδούχο, το -0,25 έχει αξία και είναι στις σκέψεις μας.

879. ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ - ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣ.

Η Φράιμπουργκ (7-2-1 εντός) έχασε με 0-2 από τη Μπόχουμ την πρώτη αγωνιστική του 2016 και θέλει να ρεφάρει αυτή την ήττα. Δεν έπαιξε καλά και δείχνει σε μέτρια κατάσταση. Η Φορτούνα (1-4-5 εκτός) έχασε με 0-1 από τη Χαϊντενχάιμ παίζοντας άσχημα, ιδιαίτερα επιθετικά. Δίκαιη ήττα και θα πρέπει να αλλάξει πολλά αν θέλει να παρουσιαστεί καλύτερη. Ο άσος στο 1,66 είναι χαμηλός, μετά την έναρξη ίσως μας απασχολήσει.

877. ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - ΜΟΝΑΧΟ 1860

Η Ουνιόν Βερολίνου (2-6-2 εντός) ήταν τυχερή και πήρε τον πόντο με την Καϊζερσλάουτερν, 2-2, και πρέπει αν δείξει καλύτερη εικόνα στα επόμενα ματς. Το Μόναχο 1860 (0-5-5 εκτός) έκανε καλή εμφάνιση και δεν άξιζε την οριακή ήττα με 0-1 από την Νυρεμβέργη. Αμφίρροπο ματς, η ισοπαλία έχει αρκετές πιθανότητες.

885. ΣΙΟΝ - ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ

Με το δεξί γύρισε στο πρωτάθλημα η Σιόν μετά τη νίκη στη Ζυρίχη, περιμένει τη Σεν Γκάλεν στο γήπεδό της για το επόμενο βήμα. Η ομάδα του Ντιντιέ Τολό βρίσκεται μέσα σε τρεις διοργανώσεις, αλλά είναι σίγουρο ότι το ματς με τη Μπράγκα που ακολουθεί για το Γιουρόπα Λιγκ την Πέμπτη είναι πιο σημαντικό. Η Σεν Γκάλεν κλάταρε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Τουν και το πλήρωσε ακριβά. Το πρόβλημα του γκολ φάνηκε πάλι στον πρώτο αγώνα του 2016, πρέπει να βρει λύσεις σύντομα αν θέλει να διεκδικήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Με την Σιόν έχει παρόμοια πορεία φέτος, δεν θα μας κάνει εντύπωση η αλληλεξουδετέρωση και η εμφάνιση του under 2,5 στο 1,80 της Bet365.

888. ΛΥΩΝ – ΚΑΕΝ

Θετικότατη και φέτος η παρουσία της Καέν που αν υποτιμηθεί μπορεί να κάνει τη ζημιά. Αυτό το δείχνουν και οι εκτός έδρας επιδόσεις της όπου μετράει 5 διπλά σε 12 εξόδους (5-2-5). Η Λυών πήρε ψυχολογία με τις δύο απανωτές νίκες (3-0 Μπορντό και Ανζέ) στο πρωτάθλημα και σίγουρα δεν επηρεάστηκε από τη λογική και αναμενόμενη ήττα στο κύπελλο από την Παρί. Πιθανό τοover2,5 στο 1,875 της Bet365, δευτερεύουσα επιλογή το ασιατικό διπλό +1,25 στο 1,775 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

899. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σημαντικό παιχνίδι στα Γιάννενα, ανάμεσα σε δύο ομάδες που δε βρίσκονται σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση. Ο ΠΑΣ έχει πανηγυρίσει μόλις μία νίκη στο 2016 όσον αφορά το πρωτάθλημα, ενώ ο Παναθηναϊκός έρχεται από τον αποκλεισμό για το θεσμό του κυπέλλου και το κλίμα στο εσωτερικό του μόνο καλό δεν είναι. Λυγίζει από τις απουσίες το «τριφύλλι» εδώ και καιρό, ενώ οι Ηπειρώτες δε θυμίζουν σε πολλά την ομάδα που μέχρι πέρυσι θαυμάζαμε για το όμορφο και ελκυστικό ποδόσφαιρο που έπαιζε. Περιμένουμε ματς με έντονη σκοπιμότητα, όπου θα επικρατήσουν οι άμυνες και τοNG, το οποίο ευνοείται από τα στατιστικά, αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,75 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

887. ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ - ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ

Επανέναρξη στην πρώτη κατηγορία της Τσεχίας. Με μεγάλο της όπλο την επίθεση, η οποία είναι η καλύτερη της κατηγορίας (39 γκολ) και το κάστρο της, η Μπόλεσλαβ (6-1-1 εντός) δείχνει ικανή να καταλάβει φέτος την τρίτη θέση της βαθμολογίας. Χειρότερα δε γίνεται για τη Μπάνικ (0-0-8 εκτός), καθώς ο υποβιβασμός θεωρείται δεδομένος, με δώδεκα παίκτες να αποδεσμεύονται κατά τη μεταγραφική περίοδο, ενώ αλλαγές υπήρξαν τόσο στην τεχνική ηγεσία, όσο και στο ιδιοκτησιακό καθεστώς. Δε βλέπουμε πως η ομάδα της Οστράβα θα κοντράρει αυτή τη Μλάντα, αλλά ο -1,75 ασιατικός άσος εμπεριέχει αρκετό ρίσκο. Καλύτερος ο συνδυασμός άσου και over 2,5.

894. ΑΟΥΕ - ΚΙΚΕΡΣ ΒΟΥΡΖ.

Η Άουε (6-6-0 εντός) κέρδισε με 2-0 τη Άαλεν χωρίς να εντυπωσιάσει, δίκαιη και εύκολη η νίκη που την κρατάει στη δεύτερη θέση. Η Βίτσμπουργκ (5-4-2 εκτός) έμεινε στο 0-0 με τη Στουτγάρδη Β΄ σε ένα κακό παιχνίδι με λιγοστές φάσεις. Το -0,25 των γηπεδούχων κρίνεται δίκαιο.

893. ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ ΙΙ

Πολύ δύσκολα να πάρει κάτι η Βέρντερ Β’ από το συγκεκριμένο ματς, αφού η Δρέσδη (9-1-1 εντός) δεν αστειεύεται και πιστεύουμε εύκολα θα πάρει το τρίποντο η πρωτοπόρος. Το 1,40 του άσου είναι δικαιολογημένο.

886. AEK ΛΑΡΝΑΚΑΣ – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ

Ντέρμπι στη Λάρνακα μεταξύ δυο ομάδων που παλεύουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ Λάρνακας (15-4-3) είναι ιδιαίτερα δυνατή στην έδρα της ενώ η Ανόρθωση (14-6-2) θέλει να σπάσει την αρνητική παράδοση που αναπτύχθηκε μεταξύ τους. Μικρές οι διαφορές τους ωστόσο η ΑΕΚ πήρε εύκολη νίκη με 3-0 για τον πρώτο αγώνα του κυπέλλου πριν δέκα μέρες. Θεωρούμε πως οι δυο ομάδες θα προσέξουν πρώτα να μην χάσουν και θα αλληλοεξουδετερωθούν με την ισοπαλία στο 3,30να είναι πιθανή.

902. ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 1932

Μεγάλη η διαφορά των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, πολύ δύσκολο να μην κερδίσουν τα Τρίκαλα, στο 1,30 ο άσος.

901. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964 – ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

Ο Πανσερραϊκός (5-0-3 εντός) έχει να αγωνιστεί από 31/1 και την καλή εμφάνιση με τον Απόλλων και το 1-1. Πήρε το τρίποντο με τον Βόλο άνευ αγώνα την προηγούμενη εβδομάδα. Ο Κισσαμικός (3-4-2 εκτός) δεν κατάφερε να κρατήσει τη νίκη επί των Τρικάλων, που δεν την άξιζε, στο τέλος ισοφαρίστηκε. Ο Κάμπος κάνει ντεμπούτο στην ομάδα των Σερρών και περιμένουμε να υπάρχει καλύτερο κλίμα στην ομάδα, ο άσος στο 2,00 δεν έχει αξία όμως.

----. ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Μοιρασμένο παιχνίδι προβλέπουμε, με ένα κλικ να πηγαίνει στην έδρα της Καρδίτσας (4-3-2). Όμως δεν μπορούμε να κάνουμε παραπάνω στοιχηματικές σκέψεις, αφού οι εταιρείες δεν θέλουν να μας το προσφέρουν.

----. ΚΕΡΚΥΡΑ – ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Πολύ δύσκολα να πάρει κάτι η ομάδα της Πάτρας, αφού η αγωνιστική ποιότητα είναι τεράστια. Θα σας λέγαμε αν είχε αξία ο άσος αν υπήρχαν τιμές σε κάποια εταιρεία.

907. ΟΣΤΑΝΔΗ - ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ

Η Οστάνδη (8-2-2 εντός) έπαιξε όπως έπρεπε στην έδρα της Λόκερεν, επιθετική μεν αλλά προσεκτική και όχι αφελής. Πήρε δίκαια τη νίκη με το φτωχό πλην τίμιο 0-1. Ο προπονητής της δήλωσε ότι ήθελε πιο επιθετική την ομάδα του, κάτι που προσωπικά δεν καταλαβαίνουμε όσον αναφορά τα εκτός έδρας παιχνίδια. Η Κλαμπ Μπριζ (5-1-6 εκτός) παραμένει στην κορυφή με τη Γάνδη να ισοβαθμεί βέβαια. Την οποία κέρδισε με 1-0 την προηγούμενη αγωνιστική, δίκαιη νίκη. Δύσκολο ματς και για τις δύο ομάδες. Το 1Χ στο 1,85 είναι δίκαιο.

908. ΤΣΒΟΛΕ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ

Σε μέτρια κατάσταση η Τσβόλε, είναι τέσσερα ματς χωρίς νίκη, χάνοντας μάλιστα τα τρία εξ αυτών (0-1-3), υπάρχει η δικαιολογία του ζόρικου προγράμματος αλλά και των αρκετών αγωνιστικών προβλημάτων που έχουν προκύψει. Η Φέγενορντ διανύει τη χειρότερη της περίοδο από το ξεκίνημα της χρονιάς, έχει 5/5 ήττες στο δεύτερο γύρο και η μοναδική της επιτυχία ήταν η πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου. Κακό σταύρωμα μεταξύ δυο ομάδων που είναι ντεφορμέ, θέλουμε πολύ να κοντράρουμε τη Φέγενορντ, αλλά η Τσβόλε δεν μας εμπνέει. Μόνο με τα πολλά τέρματα μπορεί να ασχοληθεί κανείς, 9/11over2,5 και 9/11GGεντός η Τσβόλε, 7/11over2,5 και 9/11GGη Φέγενορντ εκτός.

909. ΕΞΕΛΣΙΟΡ - ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ

Χωρίς νίκη στο δεύτερο γύρο η Εξέλσιορ (0-2-3), έχει πετύχει μόλις ένα τέρμα στο διάστημα αυτό (4/5NG&under2,5), με αποτέλεσμα να υποχωρήσει στις θέσεις των μπαράζ υποβιβασμού. Μεγάλο το πρόβλημα της και στο να αξιοποιήσει την έδρα της, μπροστά στο κοινό της μετράει 2-3-6 και είναι χωρίς τρίποντο στα πιο πρόσφατα επτά από αυτά (0-2-5). Η Ντεν Χάαγκ έχει διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη, μετράει 2-1-2 μετά τις γιορτές και έχει τρεις νίκες στις τελευταίες πέντε εξόδους της (3-0-2, συνολικά εκτός έχει 4-2-5). Σε αποδόσεις οριακού φαβορί βρίσκουμε τους φιλοξενούμενους, δεν μπορούμε να πούμε ότι η προσέγγιση αυτή είναι άδικη από τη στιγμή που η Εξέλσιορ δεν είναι στα καλύτερά της εδώ και καιρό, πάντως με τα σετ που κυκλοφορούν δεν βλέπουμε να υπάρχει χώρος για να εμπλακούμε.

932. ΠΑΛΕΡΜΟ – ΤΟΡΙΝΟ

Το μη χείρον βέλτιστον για την Παλέρμο που απέσπασε 2-2 στην Σασουόλο και διατηρεί μαξιλαράκι ασφαλείας από την ουρά με +7 πόντους. Τα κακά νέα ήρθαν όμως από τα εξωαγωνιστικά καθώς ο προπονητής Σκελότο αποτελεί παρελθόν καθώς δεν κατάφερε να αποσπάσει δίπλωμα προπονητή στην Αργεντινή με τον βοηθό, Τζοβάνι Μπόζι, να κάθεται προσωρινά στον πάγκο. Μία μόλις νίκη σε 11 αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο για την Τορίνο και αυτή στο εντός έδρας 4-2 επί της Φροζινόνε. Η Γκρανάτα έχει τραγικό εκτός έδρας απολογισμό 2-3-6 ωστόσο μετράει 7/11 over και GG καθώς καταφέρνει να σκοράρει στα 8/11 αυτά παιχνίδια της. Πάρα πολύ δύσκολο ματς καθώς αμφότερες έχουν ανάγκη από βαθμούς, διέξοδος το GG του 1,83 που ενισχύεται από την εκτός έδρας φετινή εικόνα της Τορίνο.

934. ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ

6 ματς χωρίς νίκη η Ουντινέζε που συνεχίζει να παίζει με τη φωτιά, το παράδοξο είναι ότι φέτος έχει κάνει κακές εμφανίσεις και στο Φρίουλι όπου παραδοσιακά αποτελούσε τη μεγάλη της δύναμη. Τουλάχιστον κατάφερε να τσιμπήσει ένα σημαντικό βαθμό, κυρίως ψυχολογικά, στο Μιλάνο επί της αναγεννημένης Μίλαν. Η Μπολόνια είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση, έχει ήδη αποκτήσει αέρα 11 βαθμών από την ουρά και κάτι τέτοια ματς μπορεί να τα αντιμετωπίζει χωρίς άγχος καθώς ότι προκύψει θα είναι άγχος. Μονόπλευρο κίνητρο, καλές αποδόσεις στον άσο (2,12), είμαστε υποχρεωμένοι να στηρίξουμε τους γηπεδούχους.

933. ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Δείχνει σημάδια ανάκαμψης η Σαμπντόρια. Έφτασε κοντά στην πηγή δύο φορές, με Τορίνο και Ρόμα, αλλά δεν ήπιε νερό και κόντρα στην Αταλάντα έχει χρυσή ευκαιρία να επιστρέψει στα τρίποντα. Οι «μπεργκαμάσκι» αγνοούν τη νίκη εδώ και εννέα αγωνιστικές, δεν πείθουν με την εικόνα τους και εμφανίζουν μεγάλο πρόβλημα στο γκολ. Παραδοσιακά αποδυναμώνονται μακριά από την έδρα τους και στο «Λουίτζι Φεράρις» η πάντα δυνατή ομάδα του Βιτσέντζο Μοντέλα έχει όλα τα φόντα να πανηγυρίσει ξανά και να αφήσει πίσω της τις περιπέτειες. Σε απόδοση 1,825 προσφέρει ηBet365 τον -0,25 ασιατικό άσο, ο οποίος αποτελεί επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1014. ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ – ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ

Σαν να έχει αλλάξει κάτι στην Εσκισεχιρσπόρ (ρεκόρ 4-2-14), η οποία τις τελευταίες αγωνιστικές τρέχει ρεκόρ 2-1-1. Την σημαντικότατη νίκη επί της επίσης μαχόμενης για παραμονή Σιβασπόρ (1-2) ακολούθησε η ισοπαλία στη Ριζεσπόρ (1-1). Σε καλύτερη θέση η Ανταλιασπόρ (ρεκόρ 6-6-8), προφανώς δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή αλλά δεν κινδυνεύει άμεσα. Στο τελευταίο της ματς πέτυχε τεράστια έκπληξη, επικρατώντας με το εμφατικό 4-2 της πρωτοπόρου Φενέρ. Η «Ες-Ες» παίζει σε κάθε αγώνα τα ρέστα της, το ίδιο περιμένουμε να κάνει και τώρα. Σίγουρα η Ανταλιασπόρ δεν είναι ο ιδανικός αντίπαλος τη δεδομένη χρονική στιγμή, όμως θεωρούμε πως οι γηπεδούχοι θα συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις, γνωρίζοντας πως σε περίπτωση στραβοπατήματος τα περιθώρια στενεύουν σημαντικά (2,35 / Stoiximan) . Στο πλευρό τους βρίσκεται και η προϊστορία (7-2-1 εντός έδρας).

938. ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε την προηγούμενη αγωνιστική η Άστον Βίλα επί της Νόριτς (2-0), και παρέμεινε ζωντανή αν και ουραγός. Στο -8 από τη σωτηρία, δεν έχει άλλη επιλογή από το να παίξει επιθετικά και να ψάξει τη νίκη. Δεν τα κατάφερε η Λίβερπουλ στον επαναληπτικό κυπέλλου με τη Γουέστ Χαμ, αποκλείστηκε με γκολ στο τελευταίο λεπτό της παράτασης (1-1 η κανονική διάρκεια), ενώ και στο πρωτάθλημα έχει μείνει αρκετά πίσω. Στα θετικά η επανεμφάνιση με γκολ του Κουτίνιο. Θα χτυπήσει στην πληγή των «κόκκινων» η Άστον Βίλα (στημένες μπάλες), όμως αμυντικά δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη. Αξιόλογο δείχνει το 2,05 του GG (Bet365)

939. ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Δεν παίζει καλά το Αμβούργο το τελευταίο διάστημα κάτι το οποίο αποτυπώνεται και από τα αποτελέσματα του, ειδικά μέσα στην έδρα του προβληματίζει αρκετά. Με όπλο τη ψυχολογία, το ποιοτικότερο ρόστερ αλλά και τη παράδοση η Γκλάντμπαχ μπορεί να αποδράσει από το λιμάνι με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Στην απόδοση 1,90 βρίσκουμε το ασιατικό διπλό -0,25 στηνBet365 και αποτελεί επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

940. ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ – ΝΙΕΤΣΙΕΤΖΑ

Αν εξαιρέσουμε την ήττα στο τελευταίο ματς του 2015 με την Πιάστ η Λεχ (4-3-3 εντός) έδειχνε ότι είχε βρει τη φόρμα της. Πιστεύουμε ότι η Νιετσιέτζα (2-3-5 εκτός) δεν είναι σοβαρό μέγεθος για να την κοντράρει, δίκαια χαμηλά ο άσος.

946. ΣΕΒΙΛΛΗ - ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ

Ακαταμάχητη στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» η Σεβίλλη που μετράει 10 συνεχόμενες νίκες. Πολύ φορμαρισμένη το τελευταίο διάστημα, με την ισοπαλία την Πέμπτη που της δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσει το τρόπαιο στον τελικό του κυπέλλου συμπλήρωσε 11 ματς αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις (8-3-0). Στην αντίπερα όχθη έχουμε τη Λας Πάλμας που «εξαφανίζεται» εκτός έδρας, είναι ακόμα χωρίς διπλό και με μόλις τρεις βαθμούς απολογισμό σε 11 εξόδους (0-3-8). Περιμένουμε τους Ανδαλουσιάνους να «καθαρίζουν» τη μπουγάδα από το πρώτο 45λεπτο, στο 1,88 παίζεται ο 1/1 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

729. ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ - ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ

Επανέναρξη στην πρώτη κατηγορία της Τσεχίας. Πολλά προβλήματα στην ανασταλτική της λειτουργία εμφάνισε η Σλοβάτσκο (5-1-2 εντός) στα φιλικά προετοιμασίας, ενώ κατά τη μεταγραφική περίοδο δεν άλλαξε πολλά στο ρόστερ της και συνεχίζει βασιζόμενη κατά κύριο λόγο στη δύναμη που αντλεί από το κοινό της. Με πέντε διαδοχικές νίκες έκλεισε το 2015 η Πλζεν (5-1-2 εκτός), η οποία δικαίως παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, με το πρωτάθλημα να είναι και ο μοναδικός της στόχος, αφού δε συνεχίζει στην Ευρώπη. Θέλει να μπει με το δεξί στο νέο έτος η Βικτόρια και έχει όλα τα φόντα να περάσει νικηφόρα από το «Μέτσκι Στάντιον», με το διπλό να αποτελεί επιλογή.

947. ΛΟΥΚΕΡΝΗ – ΖΥΡΙΧΗ

Για ένα ημίχρονο έπαιξε καλά στη Βασιλεία, όπου μέτρησε δυνάμεις. Η Λουκέρνη δεν μπορεί να χάσει βαθμούς όμως κόντρα στη Ζυρίχη αν θέλει να ελπίζει σε Ευρώπη. Το γεγονός ότι είναι φαβορί ίσως δεν βοηθήσει, αλλά φέτος έχει δείξει ότι ξέρει να παίρνει τα ματς που είναι στα μέτρα της. Η Ζυρίχη συνεχίζει να είναι σε κρίση, όπως υπό κρίση θα είναι και ο Σάμι Χίπια. Ο τεχνικός της επανέφερε τον Τσιουμέντο στην πρώτη ομάδα, παρότι δεν τον υπολόγιζε, αφού η σωτηρία θα είναι δύσκολη υπόθεση. Ο Κερζάκοφ αποκτήθηκε για να σκοράρει, αλλά ήταν σα να μην υπήρχε στο γήπεδο κόντρα στη Σιόν, εκεί όπου η Ζυρίχη έχασε από μία αντίπαλο που έπαιξε καλή άμυνα ακόμα και με δέκα παίκτες. Η Λουκέρνη δεν θα δείξει έλεος, αλλά ο ασιατικός άσσος -0,5 της Bet365 στο 1,80 δεν θεωρείται και ευκαιρία.

948. ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Θεωρείται ντέρμπι κορυφής, αλλά η διαφορά της Γκρασχόπερς με τη Βασιλεία είναι χαώδης. Δύο πράγματα μπορούν να βοηθήσουν τη γηπεδούχο: η έδρα και το γεγονός ότι η πρωτοπόρος σκέφτεται την Σεντ Ετιέν που περιμένει στο Γιουρόπα Λιγκ μεσοβδόμαδα. Αυτός είναι κι ο λόγος που πληρώνει τόσο καλά η νίκη της Βασιλείας, παρότι κέρδισε με σβηστή μηχανή την προηγούμενη εβδομάδα τη Λουκέρνη με 3-0. Αντίθετα, η Γκρασχόπερς ήταν αρκετά τυχερή στο 1-1 με τη Γιουνγκ Μπόις, αλλά για να μην την αδικήσουμε πρέπει να τονιστεί ότι είχε αρκετές φάσεις. Η γηπεδούχος εξακολουθεί να μην έχει άμυνα, όμως επιθετικά διαθέτει τρομερές μονάδες. Τα κέφια της Βασιλείας θα κρίνουν όμως το ματς κι αν ο Ουρς Φίσερ δεν προφυλάξει βασικούς, δύσκολα θα χάσει η φιλοξενούμενη. Το σίγουρο είναι ότι η Γκρασχόπερς δεν έχει κάτι να φοβηθεί και δεν είναι τυχαίο ότι το over έχει τόσο υψηλό line. Λογικά θα σκοράρει κόντρα στη μεγάλη της αντίπαλο, το GG και over 2,5 στο 1,80 της Bet365 έχει καλές πιθανότητες να επαληθευτεί.

949. ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Κάθε εβδομάδα και πιο κοντά στον υποβιβασμό βρίσκεται η Καλλονή. Η ομάδα της Μυτιλήνης δεν πείθει με την εικόνα της και η παραμονή στην κατηγορία μοιάζει με σενάριο επιστημονική φαντασίας, τουλάχιστον για την ώρα. Στον αντίποδα, ο Πανιώνιος εξακολουθεί να ονειρεύεται ευρωπαϊκά και για να συνεχίσει την εξαιρετική πορεία του θα πρέπει πάση θυσία να περάσει νικηφόρα από τη Λέσβο. Στο ελκυστικότατο 2,30 προσφέρει το διπλό ηBet365, επιλογή που λαμβάνει μέρος και σε σύστημα των YoungGuns . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

950. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ο Παναιτωλικός μετά την ήττα στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο μάλλον λέει αντίο στο ευρωπαϊκό όνειρο και πλέον απαλλαγμένος από το άγχος της παραμονής ή τους υψηλούς στόχους αναμένεται να μας προσφέρει πλούσιο θέαμα στα παιχνίδια του. Ο Λεβαδειακός δεν πατάει καθόλου καλά στο 2016, ωστόσο φαντάζει αδύνατο να μπει σε μπελάδες αναφορικά με τη σωτηρία του. Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν έχουν ιδιαίτερο άγχος και με τους Αγρινιώτες να δίνουν γρήγορο ρυθμό στα εντός έδρας παιχνίδια τους, θεωρούμε πως ο συνδυασμόςGGκαιover2,5 στο 2,87 τηςBet365 έχει τύχη. Η συγκεκριμένη επιλογή βρίσκεται και στο σύστημα των YoungGuns. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

951. ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ

Το κλασικό ντέρμπι της Βιέννης. Στη κούρσα του τίτλου βρίσκονται οι δυο ομάδες, πολύ κρίσιμο το ματς για αμφότερες, αφού όποια ηττηθεί θα χάσει σημαντικό έδαφος. Η Αούστρια έχει κάνει το 2/2 μετά τις γιορτές, 1-0 τη Γκρόντιγκ για το πρωτάθλημα, με το ίδιο σκορ επιβλήθηκε και της Λίντσερ για το κύπελλο (πέρασε στους «4»). Η Ραπίντ έμεινε εκτός κυπέλλου (ήττα στο γήπεδό της από την Αντμίρα), στο πρωτάθλημα επέστρεψε με νίκη 3-0 απέναντι στη ΒΑΚ Πέλετς, ενώ από βδομάδα έχει και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις για το Γιουρόπα Λιγκ. Δεν υπάρχει φαβορί στα μάτια μας στην εν λόγω αναμέτρηση, οι διαφορές των δυο αντιπάλων είναι μικρές, απολύτως δικαιολογημένα τα μοιρασμένα σετ που κυκλοφορούν, ίσως βέβαια να παίξουν ρόλο οι δυο βασικές απουσίες που θα έχουν οι γηπεδούχοι στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

952. ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Σταθερά σε τροχιά πλέι-οφ η Ναϊμέγκεν, 2-2-1 ο απολογισμός της μετά τις γιορτές, το μεγάλο της όπλο είναι η πανίσχυρη έδρα της, εκεί όπου μετράει 8-2-2 από το ξεκίνημα. Η Αϊντχόφεν πέρασε από την Ουτρέχτη και παρέμεινε μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας, έχει κάνει το 5/5 στο δεύτερο γύρο, μοναδικό ψεγάδι στην πορεία της ο αποκλεισμός από τα ημιτελικά του κυπέλλου. Δείχνει τρομερά αξιόπιστη στις εξόδους της (8-3-1 εκτός, επτά νίκες στις πιο πρόσφατες οχτώ), ενώ από την παραπάνω εβδομάδα θα πρέπει να αγωνιστεί σε δυο ταμπλό, καθώς θα ξεκινήσουν και οι υποχρεώσεις της για το Τσάμπιονς Λιγκ. Πετσοκομμένο το διπλό στα επίπεδα του 1,55, αδικείται η Ναϊμέγκεν από τις τιμές, όμως η απουσία του τιμωρημένου φορ/πρώτου σκόρερ της Σάντος (22 συμ./13 γκολ) δεν καλύπτεται, χωρίς αυτόν χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της η γηπεδούχος. Δεν βρίσκουμε αξία στις τιμές της Αϊντχόφεν, θεωρούμε όμως ότι έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

956. ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΜΟΝΑΚΟ

Πήρε μπρος η Σεντ Ετιέν (7-2-3 εντός), μπορεί να μην ξεκίνησε καλά το 2016, ωστόσο με τρία συνεχόμενα διπλά αντέστρεψε το κλίμα, συγκεκριμένα πέρασε από τις έδρες των Ρεν (1-0) και Μπορντό (4-1) στο πρωτάθλημα, ενώ επιβλήθηκε και της Τρουά στην παράσταση για το κύπελλο, παίρνοντας το εισιτήριο για τους «8». Τα μεταγραφικά αποκτήματα του χειμώνα της έχουν δώσει φρεσκάδα με αποτέλεσμα να δείχνει εφικτό το πλασάρισμα εντός της πρώτης τριάδας. Η Μονακό έρχεται από τον αποκλεισμό από το κύπελλο, καθώς έχασε εκτός έδρας με 2-1 από τη Σοσό (ομάδα δεύτερης κατηγορίας), πλέον της έχει μείνει μόνο το πρωτάθλημα, εκεί όπου θέλει να κλειδώσει τη δεύτερη θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Μετράει 4-1-1 στα τελευταία έξι στο Σαμπιονά και μακριά από το σπίτι της έχει ηττηθεί μόλις δυο φορές από την αρχή της χρονιάς (6-4-2). Κρίσιμη η αναμέτρηση και για τις δυο ομάδες, λόγω έδρας και καλύτερης πρόσφατης εικόνας δικαιολογείται ο μικρός φαβοριτισμός των γηπεδούχων, πρακτικά όμως το παιχνίδι είναι τριπλή και δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος να μπλέξουμε.

958. ΕΣΤΟΡΙΛ – ΤΟΝΤΕΛΑ

Τρίτη ήττα στα τέσσερα τελευταία για την Εστορίλ (ρεκόρ 6-5-10), αυτή τη φορά από την Μπράγκα (2-0), όμως η αλήθεια είναι πως όλες ήρθαν από τις πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος (Μπενφίκα, Πόρτο κατά σειρά). Σε δεινή θέση η Τόντελα (ρεκόρ 2-4-15), φαίνεται πως η μοίρα της σχετικά με την παραμονή είναι προδιαγεγραμμένη, δε θα μπορούσε άλλωστε να γινόταν κάτι διαφορετικό με μόλις μία νίκη στα 18 τελευταία (1-4-13). Παρόλα αυτά, την προηγούμενη αγωνιστική κατάφερε να αποσπάσει εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Γκιμαράες (1-1). Θεωρούμε πως εύκολα ή δύσκολα η Εστορίλ θα καταφέρει να ανακάμψει και να πάρει τους τρεις βαθμούς κόντρα σε μια φαινομενικά καταδικασμένη αντίπαλο, χωρίς όμως η νίκη της να αποτελεί κάποια στοιχηματική ευκαιρία (1,85 / Bet365).

957. ΑΡΟΥΚΑ - ΟΥΝ. ΜΑΔΕΪΡΑ

Νίκη έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές για την Αρούκα (ρεκόρ 6-10-5), η οποία πραγματοποίησε την έκπληξη, δραπετεύοντας με το διπλό από την έδρα της Πόρτο (1-2). Ενώ είχε βρει τα πατήματά της μετρώντας τέσσερις νίκες στα έξι τελευταία, η Μαδέιρα (ρεκόρ 6-5-10) θυμήθηκε τον παλιό κακό της εαυτό απέναντι σε Γκιμαράες (3-1) και Μορεϊρένσε (0-1) κατά σειρά. Αμφίρροπη αναμέτρηση, μοιάζει να έχει μπόλικο «Χ», καθώς ναι μεν η γηπεδούχος πέτυχε σπουδαία νίκη στο Ντραγκάο, όμως αυτό δε σημαίνει απαραίτητα πως έλυσε όλα της τα προβλήματα. Από την άλλη η Μαδέιρα ενδέχεται να αντιδράσει μετά τις δύο σερί ήττες. Ενισχύεται κι από την προϊστορία το ενδεχόμενο ισοπαλίας (3,45 / Stoiximan), στις συνολικά πέντε αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων εμφανίστηκε τέσσερις φορές.

961. ΟΥΕΣΚΑ – ΧΙΡΟΝΑ

Από δυο θετικά αποτελέσματα που την έβγαλαν εκτός ζώνης έρχεται η Ουέσκα, το 3-1 επί της Αλμπαθέτε διαδέχθηκε το 1-1 με την Τενερίφη, στο γήπεδό της μετράει μόλις 2-4-5. Η Χιρόνα έμεινε στο 1-1 κατά την υποδοχή της Ταραγόνα, 2-2-0 ο απολογισμός της στα τελευταία τέσσερα, ενώ έχει ηττηθεί μόλις μια φορά στα πιο πρόσφατα επτά (3-3-1), φαίνεται πως δεν θα κινδυνεύσει αλλά και πως δύσκολα θα πλησιάσει στη ζώνη των πλέι-οφ. Σφιχτά τα σετ, πρακτικά τριπλή είναι το παιχνίδι στα μάτια μας.

960. ΟΒΙΕΔΟ – ΤΕΝΕΡΙΦΗ

Η Οβιέδο έχει συμπληρώσει τέσσερις σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα και είναι αήττητη εδώ και εννέα αγωνιστικές (4-5-0), έχει έτσι παγιώσει τη θέση της στην πρώτη εξάδα, ενώ έχει αποδειχθεί αξιόπιστη στο γήπεδό της (6-4-1 εντός). Η Τενερίφη δεν κερδίζει στα πιο πρόσφατα τρία (0-1-2), αδυνατεί να χτίσει κάποιο σερί θετικών αποτελεσμάτων προκειμένου να ξεφύγει από τη μετριότητα. Λογικό φαβορί της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι, δίκαιο το 2,15 του άσου στον Stoiximan.

962. ΓΙΑΓΚΟΣΤΕΡΑ – ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ

Κολλημένη στον πάτο της βαθμολογίας η Γιαγκοστέρα, μετράει 0-1-5 μετά τις γιορτές, στα πιο πρόσφατα πέντε από αυτά μάλιστα δεν βρήκε καν δίχτυα, 2-2-2 στα έξι τελευταία στο γήπεδό της. Η Αλμπαθέτε έχει επίσης βρεθεί εντός της ζώνης, μετράει 1-3-2 εντός του 2016, είναι αρκετά αδύναμη μακριά από το σπίτι της (1-3-7). Εντελώς μοιρασμένα τα σετ, ούτε εμείς μπορούμε εύκολα να διακρίνουμε το φαβορί της αναμέτρησης, αμφότερες έχουν πολλές αδυναμίες και δεν χαίρουν της εμπιστοσύνης μας. No Bet.

959. ΛΕΓΚΑΝΕΣ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ

Ήττα μετά από τέσσερις σερί νίκες και εννέα παιχνίδια χωρίς να χάσει (6-3-0) γνώρισε η Λεγανές στην έδρα της Σαραγόσα, στο γήπεδό της παραμένει αήττητη (7-5-0), ενώ εξακολουθεί να διαθέτει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας. Η Οσασούνα κόλλησε στο 0-0 κατά την υποδοχή της Αλμερία, 2-3-1 ο απολογισμός της εντός του 2016, βρίσκεται πάντα στη ζώνη των πλέι-οφ. Η δυναμική της Λεγανές έχει πιέσει τον άσο στα επίπεδα του 1,90, αδικείται η αξιόμαχη Οσασούνα από την αντιμετώπιση αυτή, πάντως δεν έχουμε διάθεση να κοντράρουμε τους εξαιρετικούς γηπεδούχους, ειδικά από τη στιγμή που είναι πολύ πιθανόν να λείψει από τους φιλοξενούμενους ο ακραίος/τοπ σκόρερ Τόρες (23 συμ./7 γκολ).

954. ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ

Ανάγκη για βαθμούς έχουν και οι δυο ομάδες, ο Άρης (6-6-10) παίζει το τελευταίο του χαρτί για να χτυπήσει τη πόρτα της εξάδας ενώ ο Εθνικός (5-7-10) θα κυνηγήσει το απόλυτο λόγο του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί. Οπουδήποτε πάει το ματς, δεν βλέπουμε λόγο να μπλέξουμε.

973. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΤΟΤΕΝΑΜ

Δεν είναι η ομάδα παλαιότερων ετών η φετινή Μάντσεστερ Σίτι, γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα από τη Λέστερ την προηγούμενη αγωνιστική, με αποτέλεσμα να αποσπαστεί από την κορυφή με έξι βαθμούς και να πέσει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Σταθερή και σοβαρή φέτος η Τότεναμ, αθόρυβα έφτασε στη δεύτερη θέση και κοιτάει ακόμα ψηλότερα, μόλις μία φορά έχει ηττηθεί στις φετινές της εξορμήσεις (6-5-1). Καθόλου άσχημο το Χ2 (1,80/ Stoiximan), μπορεί να αποτελέσει επιλογή μας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

975. ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπορεί η Μπάγερν να αγωνιστεί και πάλι χωρίς «καθαρόαιμα» σέντερ-μπακ ωστόσο το στυλ παιχνιδιού το οποίο ακολουθεί δεν αφήνει και πολλά περιθώρια στον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του. Προβληματική η Άουγκσμπουργκ μέσα στο σπίτι της, μάλιστα δυσκολεύεται αρκετά να σκοράρει στοιχείο το οποίο ενισχύει ακόμα περισσότερο το σενάριο τουwintonilτης ΜπάγερνΜονάχου σημείο το οποίο βρίσκουμε στην απόδοση 1,90 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

976. ΣΠΕΤΣΙΑ – ΛΙΒΟΡΝΟ

Γειτονικό ντέρμπι με αντιπαλότητα. Σε θετική τροχιά η Σπέτσια μετά τις γιορτές, είναι αήττητη με απολογισμό 2-2-0, ενώ και στο γήπεδό της μετράει 3-2-0 στα πιο πρόσφατα πέντε. Η Λιβόρνο έκανε το 2/2 από τη στιγμή που επέστρεψε στον πάγκο της ο Πανούτσι, πιάνει τόπο για την ώρα η συγκεκριμένη επιλογή της διοίκησης, πριν από το διπλό που απέσπασε στην έδρα της Μπρέσια στην τελευταία της έξοδο είχε συμπληρώσει έξι σερί ήττες. Δεν βγαίνει εύκολα άκρη εδώ, αμφότερες δείχνουν καλά και το ματς προμηνύεται αμφίρροπο, δεν θα μπλέξουμε.

980. ΒΕΣΤΕΡΛΟ - ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

Η Βέστερλο (3-3-6 εντός) παραμένει ουραγός της βαθμολογίας, στην έδρα της Κορτράικ πήρε τον βαθμό με το 1-1, δίκαιη η μοιρασιά αφού οι δύο ομάδες έπαιξαν εξίσου μέτρια. Η Σταντάρ Λιέγης (4-2-6 εκτός) έχασε εντός έδρας από τη Σιντ Τρούιντεν με 1-2, σε ένα αποτέλεσμα που αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη. Έχασε έδαφος στη μάχη των πλέι-οφ όμως έχει ακόμα ελπίδες αν παίζει καλά. Δύσκολο ματς το διπλό στο 1,95 δεν έχει καμία αξία μετά την εμφάνιση της Σταντάρ με τη Σιντ Τρούιντεν και δεν μπορεί να αποτελέσει σοβαρή στοιχηματική επιλογή για κανέναν. Πάσο.

982. ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ – ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ

Η Λέγκια (5-4-2 εντός) συνεχίζει να κυνηγάει την Πιάστ και δεν μπορεί να φτάσει την κορυφή αν δεν κερδίζει τέτοια ματς με κατώτερες ομάδες, όπως είναι η Γιαγκελόνια (3-2-5 εκτός) που δεν δείχνει σε καλή κατάσταση από τα φιλικά (0-0-6). Ο άσος είναι αρκετά χαμηλά για τα γούστα μας.

983. ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ – ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ

Αναγεννημένη παρουσιάζεται εσχάτως η Μποαβίστα (ρεκόρ 5-5-11), η οποία παραμένει αήττητη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, μετρώντας μάλιστα τρεις νίκες, πιο πρόσφατο θύμα της η Πάκος Φερέιρα (0-1). Εντός έδρας ισοπαλία απέσπασε η Ακαδέμικα (ρεκόρ 4-6-11) κόντρα στη Νασιονάλ (2-2), αποτέλεσμα που σίγουρα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί θετικό. Έτσι, παρέμεινε χωρίς νίκη για τέταρτη σερί αγωνιστική (0-2-2). Ντέρμπυ παραμονής, πραγματικό εξάποντο, δε θα ψάξουμε για σημείο, στρεφόμενοι στα λίγα γκολ με τη λογική πως οι δύο ομάδες δεν πρόκειται να πάρουν ρίσκα υπό το φόβο της ήττας . Δεδομένης της κρισιμότητας του ματς, επιλογή μπορεί να αποτελέσει είτε το under 2,5 (1,55 / Stoiximan), είτε το NG (1,70) σε σαφώς καλύτερη απόδοση. Ευνοϊκή η προϊστορία με 7/7 και 6/7 στα πιο πρόσφατα, αντίστοιχα.

1016. Ι.ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ

Ήττα μετά από οκτώ αγώνες ανεξαρτήτως διοργάνωσης γνώρισε η Μπασακσεχίρ (ρεκόρ 10-4-6), αφού δεν τα κατάφερε κόντρα στη Ριζεσπόρ (0-2). Μπορεί η Μπεσίκτας (ρεκόρ 14-2-2) να κέρδισε εύκολα την Γκαζιαντέπ (4-0) πλησιάζοντας σε απόσταση αναπνοής τη Φενέρ, έχοντας μάλιστα δύο παιχνίδια λιγότερα, όμως μεσοβδόμαδα για τα προημιτελικά του κυπέλλου γνώρισε ήττα-σοκ από την Κονιασπόρ (1-2). Από τις πιο σταθερές ομάδες του πρωταθλήματος οι γηπεδούχοι, οι οποίοι στο σπίτι τους δυναμώνουν ακόμη περισσότερο (6-1-2 εντός). Μπορεί η Μπεσίκτας να έχει με τη σειρά της την καλύτερη εκτός έδρας συγκομιδή του πρωταθλήματος (7-1-0), όμως θα αγωνιστεί με έναν μόνο βασικό στόπερ λόγω απουσίας των Ροντόλφο και Μαρσέλο. Περιμένουμε πραγματική μάχη, πιθανή η γκέλα των «μαύρων αετών» μετά από πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα, όμως επιλογή μας θα αποτελέσει το GG (1,66 / Bet365), το οποίο βγήκε στις 7/8 αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων με γηπεδούχο την Μπασακσεχίρ.

1020. ΕΪΜΠΑΡ – ΛΕΒΑΝΤΕ

Η Εϊμπάρ δεν μπορεί να κοιτάξει πολύ πιο ψηλά από την 8η θέση και είναι σαφώς πιο άνετη βαθμολογικά από την τωρινή αντίπαλο της που βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας. Χωρίς να υπάρχουν πολλά ενθαρρυντικά στοιχεία για τη Λεβάντε έχουμε διάθεση να την στηρίξουμε. Η Εϊμπάρ άλλωστε δεν μπορεί να σηκώσει τέτοιες αποδόσεις φαβορί, στο ασιατικό διπλό +0,75 στο 1,80 της Bet365θα στραφούμε. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1019. ΧΕΤΑΦΕ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Διδακτορικό στην κυνικότητα έχει πάρει η Ατλέτικο που ειδικά εκτός έδρας είναι αποτελεσματικότατη (8-1-3 ρεκόρ, 19-5 τέρματα). Επιπλέον στις 8/12 εξόδους της κράτησε ανέπαφη την εστία της ενώ όλες οι νίκες της ήρθαν μεunder3,5. Η Χετάφε αν και εντός έδρας έχει θετική παρουσία (6-3-3) δεν είναι η ομάδα φόβητρο που θα προβληματίσει τους παίκτες του Σιμεόνε. Σύμμαχος των «ροχιμπλάκος» και η πρόσφατη παράδοση με 8-1-0 απολογισμό στα εννέα τελευταία μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας όπου η Χετάφε έμεινε άσφαιρη σε όλα. Επιλογή των YoungGuns ο συνδυασμός 2 &under3,5στο 1,97 ( Stoiximan ). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1022. ΠΑΟΚ - ΗΡΑΚΛΗΣ 1908

ΠΑΟΚ και Ηρακλής συγκρούονται στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, με το άγχος να βαραίνει σαφώς το «Δικέφαλο» του Βορρά. Παρότι βρισκόμαστε στα μέσα Φεβρουαρίου, η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ συνεχίζει με πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, κάτι που οφείλεται και στα αρκετά προβλήματα απουσιών που αντιμετωπίζει. Ο Κροάτης τεχνικός δε διανύει και τις καλύτερες μέρες του στην Τούμπα, με αποτέλεσμα η νίκη στο ντέρμπι να είναι μονόδρομος, προκειμένου να παραμείνει η ηρεμία στο «ασπρόμαυρό» στρατόπεδο μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου. Στον αντίποδα, ο «Γηραιός» δεν έχει την ίδια πίεση, πλην αυτής που πάντα υπάρχει σε τέτοια ματς, καθώς αν κοιτάξει κανείς το βαθμολογικό πίνακα, καταλαβαίνει εύκολα πως η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου δεν έχει κάποιο διακριτό στόχο μέχρι το φινάλε της σεζόν. Παλεύει όλα τα παιχνίδια του ο Ηρακλής, αλλά στην Τούμπα χάνει παραδοσιακά με κάτω τα χέρια, μετρώντας εννέα διαδοχικές ήττες στην έδρα του συμπολίτη του. Δύσκολα θα σπάσει φέτος η παράδοση, με το συνδυασμό άσου καιunder3,5 να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,83 στον Stoiximanκαι να ευνοείται τόσο από την προϊστορία, όσο και από τα στατιστικά. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1079. ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ – ΛΕΟΝ

Ούτε τώρα νίκη για την Τσίβας (1-1 εντός κόντρα στην Τολούκα), με την ομάδα πλέον να βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση σε ότι αφορά την υπόθεση παραμονή. Σοκ για τη Λεόν την προηγούμενη αγωνιστική, η οποία εμφανίστηκε εμφανώς επηρεασμένη από την αλλαγή προπονητή, χάνοντας εντός έδρας με 2-1 από τη Μονάρκας. Θα πάμε με το μεγαλύτερο κίνητρο, άσος DNB.

1025. ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ – ΜΑΓΙΟΡΚΑ

Η Νουμάνθια έρχεται από τρεις σερί ισοπαλίες, βρίσκεται σταθερά στο μέσο της βαθμολογίας, ενώ έχει συμπληρώσει πια πέντε παιχνίδια στο γήπεδό της χωρίς να νικήσει (0-2-3, 3-5-3 συνολικά εντός). Η Μαγιόρκα (1-4-7 εκτός) δεν έδωσε συνέχεια στο μίνι σερί των δυο νικών, χάνοντας στο γήπεδό της από τη Μπιλμπάο Β’ με 2-3, φαίνεται πως θα χρειαστεί ακόμα καιρό για να αποκτήσει ομοιογένεια μιας και τα μεταγραφική αποκτήματα του Ιανουαρίου ήταν αρκετά. Μπερδεμένο ζευγάρωμα, τα σφιχτά σετ δεν βοηθούν ιδιαίτερα, δεν θα πάρουμε θέση.

1027. ΟΥΝΙΟΝ ΚΟΜΕΡΣΙΟ - ΑΛΙΑΝΣΑ ΛΙΜΑ

Σοβαρή εμφάνιση για την Αλιάνσα Λίμα κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, Ντεπορτίβο Μουνισιπάλ, παίρνοντας σπουδαίο διπλό. Το απόλυτο έχουν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι έχουν θέσει πολύ ψηλά τον πήχη για φέτος. Ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων η Κομέρσιο. Ασιατικό διπλό +0,25.

1028. ΣΕΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ – ΜΑΛΙΝ

Η Σιντ Τρούιντεν (4-3-5 εντός) έκανε τη μεγάλη έκπληξη της προηγούμενης αγωνιστικής και κέρδισε με 2-1 εκτός έδρα τη Σταντάρ Λιέγης. Η συγκεκριμένη νίκη ουσιαστικά της δίνει ασφάλεια για τη συνέχεια. Η Μαλίν (1-2-9 εκτός) έφερε 2-2 με την Άντερλεχτ σε ένα ματς που πάλεψε πολύ, αν και αμυντικά ήταν κάκιστη και πήρε το Χ μόνο εξαιτίας της κακής εικόνας της αντιπάλου. Σημαντικότατο ματς για εκείνη για τη συνέχεια. Ο άσος 0:0 στο 1,80 δείχνει καλή επιλογή και είναι στις επιλογές μας ( Young Guns).

1064. ΛΑ ΕΚΙΔΑΔ - ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΛΙ

Τεράστιο πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων αντιμετωπίζει η Εκιδάδ, κάτι που είναι λογικό αφού κατά τη μεταγραφική περίοδο έχασε όλα τα αστέρια της. Υψηλές βλέψεις για την Ντεπορτίβο Κάλι φέτος, η οποία κράτησε όλο το βασικό κορμό, πραγματοποιώντας καλές μεταγραφές. Το διπλό DNB αποτελεί επιλογή.

1031. ΜΑΡΙΤΙΜΟ – ΜΠΡΑΓΚΑ

Σε κακό φεγγάρι η Μαρίτιμο (ρεκόρ 6-4-11), αγνοεί τη χαρά της νίκης εδώ και τέσσερις αγωνιστικές (0-1-3). Στο τελευταίο απέσπασε ισοπαλία στην έδρα της απέναντι στη Σετούμπαλ (1-1), πήρε όμως μεσοβδόμαδα την πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ, κερδίζοντας με 3-1 την Πορτιμονένσε. Ήταν σαφώς καλύτερη η Μπράγκα (ρεκόρ 11-6-4) στην αναμέτρηση με την Εστορίλ (2-0), όπου με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο εξασφάλισε τη δίκαιη νίκη, παραμένοντας έτσι αήττητη για τέταρτη διαδοχική αγωνιστική (3-1-0). Στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις ανεξαρτήτως έδρας μεταξύ των δύο ομάδων σκόραραν αμφότερες, ενώ στην έδρα της Μαρίτιμο εμφανίστηκαν 5/6 GG στα πιο πρόσφατα. 1,83 πληρώνει το ενδεχόμενο αυτό στον Stoiximan .

1033. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΘΕΛΤΑ

Τις καλύτερες μέρες της βιώνει η Μπαρτσελόνα με τον Λουίς Ενρίκε, συμπλήρωσε αήττητο 29 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις αλλά η σεζόν θα κριθεί στο τέλος και ανάλογα με το πόσα και ποια τρόπαια θα συλλέξει. Η Θέλτα πάει αποδεκατισμένη στο «Καμπ Νου» όσον αφορά τον καταρτισμό της επίθεσης της αφού θα λείψουν οι 3 καλύτεροι σκόρερ της (Νολίτο, Άσπας. Ορεγιάνα) που είναι υπεύθυνοι για τα 23 από τα συνολικά 34 γκολ της. Αυτός είναι ο λόγος που θα προτιμήσουμε τοover3,5 γκολ των «μπλαουγκράνα» στο 1,88 του Stoiximan και όχι το συνολικόoverή το σύνολο τερμάτων 4-6 που πληρώνει ελαφρώς καλύτερα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1036. ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΙΝΤΕΡ

Φιορεντίνα και Ίντερ μέχρι πριν λίγο καιρό διεκδικούσαν το σκουντέτο, όμως πλέον δίνουν τη μάχη τους για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «βιόλα» αγνοούν την ήττα εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, όμως δεν έχουν πιάσει τα αγωνιστικά στάνταρ που είχαν στον πρώτο γύρο. Παρόλα αυτά, στο «Αρτέμιο Φράνκι» είναι πάντα σοβαρή, αφού από εκεί πέρασαν νικηφόρα μόνο οι πρωτευουσιάνες Ρόμα και Λάτσιο. Οι «νερατζούρι» αποτυπώνουν και στα αποτελέσματά τους την αγωνιστική τους καθίζηση, καθώς πανηγύρισαν μόλις μία νίκη στις 6 τελευταίες αναμετρήσεις τους, με την εστία τους να παραβιάζεται στις 5 εξ’ αυτών. Λογικό φαβορί η ομάδα του Πάολο Σόουζα, στο «Αρτέμιο Φράνκι» μεταμορφώνεται προς το καλύτερο και μπορεί να κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για την κατάληψη της τρίτης θέσης. Επιλογή αποτελεί ο -0,25 ασιατικός άσος σε απόδοση 1,95 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1038. ΝΙΣ – ΜΑΡΣΕΪΓ

Η σεζόν κυλούσε υπέροχα για τη Νις, μέχρι πριν από μία εβδομάδα. Η ομάδα του Κλοντ Πιέλ έχασε το ντέρμπι μίσους από τη Μονακό, ενώ σα να μην έφτανε αυτό, θα αναγκαστεί να βγάλει το Φεβρουάριο χωρίς τον ηγέτη και πρώτο σκόρερ της, Μπεν Αρφά. Μακριά από το «Βελοντρόμ» η Μαρσέιγ είναι πολύ επικίνδυνη, αφού έχει μόλις μία ήττα στις 13 τελευταίες της εξόδους ανεξαρτήτως διοργάνωσης και δείχνει ικανή να εκμεταλλευτεί τις συγκυρίες και να περάσει νικηφόρα από τη Νίκαια, με το -0,25 ασιατικό διπλό να αποτελεί την πιο αξιόλογη λύση στο ματς και τηBet365 να το προσφέρει σε απόδοση 2,10. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1043. ΛΑΝΟΥΣ - ΝΤΕΦΕΝΣΑ ΧΟΥΣΤΙΣΙΑ

Χωρίς να εντυπωσιάσει, η Λανούς κατάφερε να πάρει το διπλό κόντρα στην Εστουδιάντες στο ουδέτερο γήπεδο της Άρσεναλ Σαραντί, επικρατώντας με 0-1. Το εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο της Ντεφένσα έδωσε τη θέση του σε ένα κάκιστο δεύτερο κόντρα στην Ουνιόν και το 2-0 της ανάπαυλας μετατράπηκε σε 2-2, σε ένα ματς όπου φάνηκε η έλλειψη συγκέντρωσης και φυσικής κατάστασης. Απογοήτευση επικρατεί στο στρατόπεδο των φιλοξενούμενων, ενθουσιασμός σε αυτό των γηπεδούχων, στοιχεία που είναι αρκετά για να μας οδηγήσουν στον άσο.

2142. ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ - ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ

Πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 1-0 επικράτησε της Γοδόι η Σεντράλ στην πρεμιέρα και συνέχισε από εκεί που τελείωσε την περσινή σεζόν. Δεν άξιζε κάτι περισσότερο από την ήττα η Νιούελς στο παιχνίδι με τη Σαν Μαρτίν και το τελικό 2-1 μάλλον την κολακεύει. Αν δεν υπήρχε η ιδιαιτερότητα του τοπικού ντέρμπι «Clasico Rosarino», θα ήμασταν πιο ζεστοί για τον άσο, τώρα απλώς θα απέχουμε.

2143. ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ – ΑΝΤΟΦΑΓΑΣΤΑ

Οποιοδήποτε άλλο σημείο εκτός από τον άσο θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη.

1062. ΤΣΙΚΟ - ΑΛΙΑΝΖΑ ΠΕΤΡΟΛΕΡΑ

Δύο σερί ήττες για τους φιλοξενούμενους στο πρωτάθλημα με τελευταία αυτή εντός έδρας κόντρα στην Όνσε Κάλντας. Τεράστια τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αλιάνσα Πετρολέρα, κάτι που όπως δείχνουν τα αποτελέσματα επηρεάζει το αγωνιστικό κομμάτι. Ομάδα χαμηλών δυνατοτήτων η Τσίκο, θα βασιστεί στην έδρα της για να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα με τον υποβιβασμό. Ο άσος έχει τον πρώτο λόγο.

2149. ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΡΙΟ - ΝΤΕΦΕΝΣΟΡ ΛΑ ΜΠΟΚΑΝΑ

Άσος χωρίς στοιχηματική αξία.

1047. ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ – ΠΑΤΡΟΝΑΤΟ

Εξ’ αρχής δύσκολο έργο είχε η Χιμνάσια κόντρα στη Μπάνφιλντ και οι πολλές ελλείψεις που προέκυψαν από το «φιλικό» με την Εστουδιάντες της στοίχισαν ακόμα περισσότερο, χάνοντας με 2-0. Σα να μην έφτανε αυτό, προστέθηκε στο απουσιολόγιο και το όνομα του ηγετικού μέσου Ρομέρου, ο οποίος θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Μέχρι και τη νίκη μπορούσε να πάρει η Πατρονάτο στην πρεμιέρα, όμως η απειρία της στοίχισε και αρκέστηκε στο 2-2, παρά το γεγονός πως προηγήθηκε δύο φορές. Αντί να μειώνονται, αυξάνονται τα προβλήματα των γηπεδούχων και φυσιολογικά η μόνη μας σκέψη είναι το Χ2.

1065. ΕΝΒΙΓΚΑΔΟ - ΙΝΤΕΠ. ΜΕΝΤΕΓΙΝ

Καμία από τις δύο δεν άρχισε καλά στο πρωτάθλημα. Αμφότερες έχουν ένα βαθμό στις δύο πρώτες αγωνιστικές, με τους φιλοξενούμενους όμως να έχουν πιο δύσκολο πρόγραμμα. Ένα από τα φαβορί για τον τίτλο είναι η Μεντεγίν, η οποία ενισχύθηκε κατά τη διάρκεια των μεταγραφών. Σε αντίθετη τροχιά η Ενβιγκάδο, η οποία έχασε πολλούς παίχτες από το δυναμικό της. Το Ενβιγκάδο είναι προάστιο του Μεντεγίν και έτσι αναμένεται οι οπαδοί των φιλοξενούμενων να δώσουν δυναμικό παρών στο γήπεδο, μετατρέποντας το ματς σε ''εντός έδρας''. Θα πάμε με το ασιατικό διπλό -0,25.

1045. ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΟΥΚΟΥΜΑΝ

Μετά τις άσχημες εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, η Μπόκα γκέλαρε στην πρεμιέρα με την Τέμπερλεϊ (0-0 εκτός έδρας), για να διασυρθεί στη συνέχεια με 4-0 στον τελικό του Σούπερ Καπ από τη Σαν Λορέντζο. Όπως περιμέναμε, η έδρα έπαιξε το ρόλο της στη μεγάλη νίκη της Τουκουμάν κόντρα στη Ράσινγκ με 2-1 και η ψυχολογία στην ομάδα βρίσκεται στα ύψη. Δεν πείθει η Μπόκα για να σηκώσει τιμές τόσο μεγάλου φαβορί, όμως έπεσε άγριο κράξιμο από τον Τύπο του Μπουένος Άιρες, με τους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας να επιζητούν μία νίκη-ξέσπασμα. Η Τουκουμάν πάντως δεν προσφέρεται για κάτι τέτοιο, αφού είναι μία πολύ αξιόμαχη αντίπαλος, όπως έδειξε και στην πρεμιέρα. Πάμε παρακάτω.

1075. ΟΥΑΤΣΙΠΑΤΟ - ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΓΟΥΟΝ.

Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος. Από νίκη προέρχονται αμφότερες, 2-1 εκτός έδρας κόντρα στην Ουνιόν λα Καλέρα η Ουατσιπάτο, 3-1 εντός έδρας κόντρα στην Ο’ Χίγκινς η Σαντιάγο Γουόντερερς, η οποία παρά τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα παρουσιάζεται δυνατή. Δε θα μπλέξουμε με σημείο, το over όμως αποτελεί επιλογή.

1060. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΖΟΥΝΙΟΡ – ΠΑΤΡΙΟΤΑΣ

Άσος χωρίς στοιχηματική αξία.

1080. ΝΤΕΠ. ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ - ΡΕΑΛ ΓΚΑΡΚΙΛΑΣΟ

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε η Σαν Μαρτίν την προηγούμενη αγωνιστική, περνώντας νικηφόρα από την έδρα της νεοφώτιστης Κομερσιάντες Ουνίδος. Δεν αγωνίστηκε μεσοβδόμαδα η Γκαρσιλάσο, καθώς ο αγώνας κόντρα στη Σέσαρ Βαγιέχο αναβλήθηκε λόγω συμμετοχής της Βαγιέχο στο Λιμπερταδόρες. Την πρώτη αγωνιστική οι φιλοξενούμενοι γνώρισαν την ήττα με 2-1 κόντρα στην Ουνιόν Κομέρσιο εκτός έδρας. Παραδοσιακά δυσκολεύονται στη Λίμα οι φιλοξενούμενοι, προβάδισμα στον άσο.

1044. ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ - ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ

Στις καθυστερήσεις πληγώθηκε η Μπελγράνο, χάνοντας με 1-0 στην έδρα της Ιντεπεντιέντε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Επίδειξη δύναμης έκανε η Ρίβερ κόντρα στην Κίλμες, διαλύοντάς την με 5-1 και μπήκε με τον πλέον αποφασιστικό τρόπο στη νέα σεζόν. Λογικό φαβορί το διπλό, δεν έχουμε καμία αντίρρηση.

859. ΠΑΤΣΟΥΚΑ – ΠΟΥΕΜΠΛΑ

Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή για την Πουέμπλα, κόντρα στην πιο φορμαρισμένη ομάδα της χώρας. Από νίκη σε νίκη πηγαίνει η Πατσούκα, δείχνοντας ότι είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Σε ανοδική τροχιά και η Πουέμπλα, η οποία προέρχεται από τρεις σερί αγωνιστικές χωρίς ήττα. Το μεσοβδόμαδο ματς για τα προκριματικά του Λιμπερταδόρες αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στην αναμέτρηση, καθώς οι φιλοξενούμενοι θα εμφανιστούν όπως είναι λογικό πιο επιβαρυμένοι από τους γηπεδούχους , οι οποίοι δεν έχουν διεθνής υποχρεώσεις. Ο ασιατικός άσος -0,75 είναι στις επιλογές μας.

1082. ΑΡΙΚΑ - Ο ΧΙΓΚΙΝΣ

Το επιθετικό πρόβλημα της Σαν Μάρκος συνεχίζεται, καθώς οι γηπεδούχοι έχουν να σκοράρουν από τον περασμένο Νοέμβριο!! Προέρχονται από την εκτός έδρας λευκή ισοπαλία κόντρα στην Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε. Κατώτερη του αναμενόμενου για άλλη μια φορά εκτός έδρας η Ο’ Χίγκινς, γνώρισε την ήττα με 3-1 από τη Σαντιάγο Γουόντερερς. Δεν μπορούμε να στηρίξουμε μία ομάδα η οποία έχει να σκοράρει από την εποχή που στη Γη κυριαρχούσαν οι δεινόσαυροι, κρατάμε το διπλό DNB.

1059. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΠΟΥΚΑΡΑΜΑΝΓΚΑ - ΙΝΤΕΠ. ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Από συνεχόμενα ματς προέρχεται η Σάντα Φε, με τελευταίο αυτό για τα προκριματικά του Λιμπερταδόρες κόντρα στην Οριέντε Πετρολέρο, παίρνοντας το εισιτήριο για τη φάση των ομίλων. Μετά από το ματς κόντρα στη Μπουκαραμάνγκα ακολουθεί ο αγώνας κόντρα στη Σέρο Πορτένιο για το Λιμπερταδόρες, με τον προπονητή να δηλώνει ότι θα αγωνιστεί με πολλές αλλαγές. Θετικά δείγματα γραφής έδειξε η ''Μπούκα'' στους δύο πρώτους αγώνες, αναμένουμε να μην έχει πρόβλημα στην ειδική βαθμολογία. Ο άσος DNB αποτελεί επιλογή.

844. ΧΟΥΑΝ ΑΟΥΡΙΤΣ - ΣΠΟΡΤ ΧΟΥΑΝΚΑΓΙΟ

Τα σετ που κυκλοφορούν δεν μας αφήνουν περιθώριο για παιχνίδι, προχωράμε στο επόμενο.

----. ΟΥΝ. ΚΡΑΪΟΒΑ – ΠΕΤΡΟΛΟΥΛ

Επανέναρξη στην πρώτη κατηγορία της Ρουμανίας, βρισκόμαστε τρεις αγωνιστικές πριν τη λήξη της πρώτης φάσης. Με νέο προπονητή συνεχίζει μετά τη διακοπή η Κραϊόβα, 0-1-4 ο απολογισμός της στα πιο πρόσφατα πέντε. Πλήρως αλλαγμένη η Πετρόλουλ, με 12 νέους παίχτες και νέο κόουτς από εδώ και στο εξής, θα κοιτάξει να μαζέψει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς εν’ όψει των πλέι-άουτ που θα ακολουθήσουν. Το κίνητρο είναι μεγαλύτερο για τους φιλοξενούμενους, ενδιαφέρουσες οι τιμές αουτσάιντερ στα δεξιά του σετ.

----. Π. ΤΙΜΙΣΟΑΡΑ – ΒΟΛΟΥΝΤΑΡΙ

Μετριότατες αμφότερες, 1-7-5 στα τελευταία 13 ο απολογισμός της Τιμισοάρα, 1-3-4 στα πιο πρόσφατα οχτώ μετράει η Βολουντάρι, που άλλαξε για τέταρτη φορά φέτος προπονητή. Δεν υπάρχει κανένας λόγος ενασχόλησης εδώ.

----. ΝΤΙΝΑΜΟ – ΜΠΟΤΟΣΑΝΙ

Με 5-2-0 σερί πήγε στη διακοπή η Ντιναμό, έχει βρεθεί έτσι στο -5 από την κορυφή, πορεία καλύτερη από την αρχικά αναμενόμενη. Η Μποτοσάνι είχε τέσσερις σερί νίκες μέσα στο Δεκέμβρη, πήρε έτσι αποστάσεις από τις τελευταίες θέσεις. Πλούσιο το 1,97 του άσου στον Stoiximan , η μεγάλη διακοπή είναι ο μόνος ανασταλτικός παράγοντας για την επιλογή αυτού του σημείου.

----. ΧΟΡΧΕ ΓΟΥΙΛΣΤΕΡΜΑΝ – ΟΡΙΕΝΤΕ ΠΕΤΡΟΛΕΡΟ

Παρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Γουίλστερμαν, διαθέτει ποιότητα στο ρόστερ της, κάτι που φαίνεται στο βαθμολογικό πίνακα. Μετά από τέσσερεις αγωνιστικές οι γηπεδούχοι οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος, μετρώντας δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Κάτω του μετρίου η Οριέντε Πετρολέρο, η οποία παρουσιάζει μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα. Μεσοβδόμαδα έπαιξε κόντρα στη Σάντα Φε εντός έδρας για τα προκριματικά του Λιμπερταδόρες, χάνοντας εύκολα με 3-1. Άσος χωρίς στοιχηματική αξία.

----. ΣΙΚΛΟΝ – ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΡΙΟ ΝΤΕ ΣΟΥΚΡΕ

Τα οικονομικά προβλήματα για τους γηπεδούχους, όπως έχουμε ξαναπεί, είναι μεγάλα κάτι που επηρεάζει και το αγωνιστικό κομμάτι, με την ομάδα να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Μέτριο ξεκίνημα για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι όμως διαθέτουν ποιότητα στο ρόστερ τους. Επιλογή αποτελεί το ασιατικό διπλό +0,25.

----. ΠΕΤΡΟΛΕΡΟ ΓΙΑΚΟΥΙΜΠΑ – ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΠΟΤΟΣΙ

Σε ανοδική τροχιά αμφότερες. Από δύο σερί νίκες προέρχεται η Νασιονάλ, παίρνοντας μεγάλη βαθμολογική ανάσα στη μάχη της παραμονής. Τέσσερεις βαθμούς στα τελευταία δύο παιχνίδια για τη Γιακουίμπα, κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους. Αναμέτρηση κόντρα σε δύο ομάδες με τον ίδιο στόχο, δε θα διαλέξουμε πλευρά, θα κρατήσουμε όμως τα πολλά γκολ, λόγω της αγωνιστικής συμπεριφοράς και των δύο ομάδων.

----. ΜΠΛΟΥΜΙΝΓΚ – ΣΑΝ ΧΟΣΕ

Αναμέτρηση δύο ομάδων οι οποίες αντιμετωπίζουν μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Παρά τα γνωστά προβλήματα οι γηπεδούχοι καταφέρνουν και παίρνουν σημαντικές νίκες εντός έδρας (εκμεταλλευόμενοι τις ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες), έτσι δε θα έχουν πρόβλημα στην παραμονή. Κάτι παρόμοιο ισχύει και για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι το υψόμετρο παίρνουν τους απαιτούμενους βαθμούς που θα τους εξασφαλίσουν τη σωτηρία. Ο άσος εύκολα ή δύσκολα θα κάνει την εμφάνισή του.

----. ΔΕ ΣΤΡΟΝΓΚΕΣΤ – ΜΠΟΛΙΒΑΡ

Το μεγαλύτερο ντέρμπι της χώρας. Σε καλύτερη κατάσταση δείχνουν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι προέρχονται από την εντός έδρας νίκη 2-0 κόντρα στη Ρεάλ Ποτοσί. Για ένα ακόμα παιχνίδι εκτός έδρας η Στρόνγκεστ παρουσιάστηκε κατώτερη του αναμενόμενου, γνωρίζοντας δίκαια την ήττα με 2-1 κόντρα στη Νασιονάλ. Το μόνο που θα κρατήσουμε είναι τα πολλά γκολ, κάτι που συνηθίζεται στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

----. ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΠΙΑΤΑ – ΣΟΛ ΝΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑ

Το τρένο που λέγεται Καπιατά συνεχίζει την τρελή πορεία του. Μία ακόμα σπουδαία νίκη για τους γηπεδούχους κόντρα σε ένα από τα φαβορί του τίτλου, Ολίμπια με 3-1 εκτός έδρας. Σε καλό φεγγάρι και η Σολ, η οποία βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, προερχόμενη από την εντός έδρας νίκη με 4-3 κόντρα στη Νασιονάλ. Άκρως επιθετικές ομάδες αμφότερες, τα πολλά γκολ αποτελούν επιλογή.

----. ΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ

Πρώτη νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές για τη Λιμπερτάδ κόντρα στη νεοφώτιστη Ρίβερ, με 3-1 εντός έδρας. Τα αμυντικά κενά ωστόσο δεν έλειψαν για ακόμα μία φορά από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι αδυνατούν να κρατήσουν το μηδέν. Τέσσερα γκολ δέχτηκε η Νασιονάλ την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στη Σολ, χάνοντας όπως είναι φυσιολογικό με 4-3. Καλή η γενικότερη παρουσία των γηπεδούχων στο πρωτάθλημα, οι στόχοι είναι υψηλοί. No Bet.

----. ΛΟΥΚΕΝΙΟ – ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ

Αυτοκτόνησε η Γκουαρανί στο ματς για τα προκριματικά του Λιμπερταδόρες κόντρα στην Ιντεπεντιέντε ντελ Βάγιε καθώς έχασε πέναλτι στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, μένοντας έτσι εκτός λόγω του εκτός έδρας γκολ που σημείωσαν οι φιλοξενούμενοι. Η ψυχολογία όπως είναι κατανοητό είναι στο ναδίρ. Σε καλή κατάσταση η Λουκένιο, χωρίς ήττα ακόμα στο πρωτάθλημα, προερχόμενη από την ισοπαλία 0-0 κόντρα στη Χενεράλ Καμπαγιέρο. Άσος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ