ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία Κουπονιού Kυριακής

Ακτινογραφία Κουπονιού Kυριακής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής. Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής.

2631. ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΤΖΕΤΣ - ΜΕΛΜΠΟΥΡΝ ΒΙΚΤΟΡΙ

Οι Τζετς του Νιούκαστλ (1-3-3 εντός) έχουν να κερδίσουν από τις 30/10 και βρίσκονται αντικειμενικά σε κάκιστη κατάσταση. Η Βίκτορι της Μελβούρνης (1-1-5 εκτός) αν και είναι αρκετά καλή ομάδα δεν μπορεί να βρει ρυθμό και έχει πέντε ματς δίχως νίκη (0-1-4). Αμφότερες είναι σε κακή κατάσταση, θα μείνουμε αμέτοχοι.

2633. ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ

Παιχνίδι εξάποντου χαρακτήρα αυτό ανάμεσα στη Ράγιο Βαγιεκάνο και τη Σοσιεδάδ. Αμφότερες βρίσκονται στις χαμηλές θέσεις τις βαθμολογίας και με το τοπίο σιγά-σιγά να ξεκαθαρίζει φαίνεται πως μέχρι τέλους θα δώσουν μάχη για τη παραμονή τους. Σωστά μοιρασμένο το σετ, ένα κλικ παραπάνω δίνουμε στους γηπεδούχους οι οποίοι έχοντας σύμμαχο την προϊστορία οφείλουν να εκμεταλλευτούν κάποια στιγμή την έδρα τους, στο 1,875 ο ασιατικός άσος 0:0 (ισοπαλία όχι στοίχημα) στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2634. ΚΟΡΔΟΒΑ – ΜΙΡΑΝΤΕΣ

Όλα στραβά πήγαν στην Κόρδοβα στο παιχνίδι με την Έλτσε, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την πρώτη ήττα της μετά από πέντε αγωνιστικές και πλέον απέκτησε συγκάτοικο την Αλαβές στην κορυφή της Σεγούντα. Αρκετά άνετη βαθμολογικά η Μιραντές, καθώς απέχει έξι βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη με επτά ομάδες στο ενδιάμεσο. Εξαιρετικές οι επιδόσεις των δύο ομάδων στο σκοράρισμα, καθώς πρόκειται για τις 2/3 καλύτερες επιθέσεις της κατηγορίας. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τις αρκετές απουσίες στα μετόπισθεν των δύο ομάδων μας οδηγούν δίχως δεύτερες σκέψεις στα πολλά γκολ. Σε απόδοση 1,83 προσφέρεται στον Stoiximanτο αμφίσκορο, το οποίο είναι πιο ασφαλές από τοover2,5, το οποίο βρίσκουμε στο 2,10 στην ίδια εταιρία. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2638. ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ - ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ

Έχασε κάπως τη φούρια της η Σεντ Τζόνστον, όμως εξακολουθεί να παράγει αρκετές φάσεις μπροστά στα αντίπαλα καρέ, με τα αμυντικά της κενά όμως να μη βελτιώνονται. Εντυπωσιακή η Αμπερντίν, παραμένει σε τροχιά τίτλου –έστω και προσωρινά- ισοβαθμώντας στην κορυφή της βαθμολογίας με τη Σέλτικ. Βασίλισσα τωνGGείναι η γηπεδούχος, μετρώντας 16/20 αμφίσκορα, ενώ οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν με συνέπεια φέτος, βρίσκοντας δίχτυα στις 19/21 αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Μοιραία τοGGαποτελεί επιλογή στο συγκεκριμένο ζευγάρι σε απόδοση 1,83 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

----. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΑΕΚ

Άξιζε κάτι καλύτερο στα τελευταία παιχνίδια του 2015 ο Πλατανιάς κόντρα σε ΠΑΣ και ΠΑΟΚ, όμως έμεινε με άδεια χέρια στο φινάλε του πρώτου γύρου. Απογοήτευσε και η ΑΕΚ στο κλείσιμο της προηγούμενης χρονιάς, χάνοντας από το Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ με 1-2, δείχνοντας και πάλι πως είναι αρκετά ασταθής. Μακριά από την έδρα της τα βρίσκει σκούρα η Ένωση και κόντρα στην πολύ καλοδουλεμένη ομάδα του Γιώργου Παράσχου αναμένεται να αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες. Σε απόδοση 1,80 προσφέρει τον +0,25 ασιατικό άσο ηBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2645. ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΤΣΕΛΣΙ

Κουρασμένη εμφανίστηκε στις αγωνιστικές των γιορτών η Κρίσταλ Πάλας, μένοντας στο 0-0 και στις δύο πρόσφατες αναμετρήσεις της. Επιπλέον θα έχει σημαντικότατες απουσίες στη μεσαία της γραμμή (Καμπάιγ, Μπολάσι), ως εκ τούτου ο Πάρντιου δεν πρόκειται να ρισκάρει. Το παλεύει με το Χίντινκ στον πάγκο της η Τσέλσι, βέβαια ακόμα έχει πάρα πολύ δουλειά για να κοιτάξει ψηλότερα. Από 4/5 NG & under 2,5 εντός έδρας έρχεται η Πάλας, NG & under 2,5 έληξαν 3/4 πρόσφατα εκτός της Τσέλσι. Χαμηλά οι αποδόσεις του under 2,5, προτιμότερο το 1,80 του NG (1,80/ Stoiximan). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2649. AEK ΛΑΡΝΑΚΑΣ - ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

Μεγάλη η ποιοτική διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες, αφού η πρωτοπόρος ΑΕΚ (6-1-1 εντός) βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση φέτος και δείχνει ανίκητη από χαμηλότερου επιπέδου ομάδες, όπως είναι ο Άρης (2-1-5 εκτός) που τα βρίσκει σκούρα απέναντι σε καλύτερες ομάδες. Ο άσος όπως ήταν φυσικό βρίσκεται πολύ χαμηλά και δεν θα μας απασχολήσει πριν την έναρξη του αγώνα.

2651. ΓΡΑΝΑΔΑ – ΣΕΒΙΛΛΗ

Να σπάσει επιτέλους το ρόδι εκτός έδρας (0-5-3) με το νέο έτος θέλει η Σεβίλλη που στο γήπεδο της είναι ικανή να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα αλλά μακριά από αυτό χωλαίνει (0-5-3). Βέβαια τώρα παίζει στη γειτονική Γρανάδα με την χειρότερη εντός έδρας ομάδα της κατηγορίας ενώ έχει ως σύμμαχο και την προϊστορία αφού από το 2012 και μετά ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης έχει ρεκόρ 7-2-0 απέναντι στην αντίπαλο της. Από το διπλό που πληρώνει ψίχουλα (1,83) θα προτιμήσουμε το ενδεχόμενο η Σεβίλλη να είναι η πρώτη ομάδα που θα σκοράρει 2 γκολ το οποίο και πληρώνει 2,17 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2737. ΜΠΕΤΙΣ – ΕΪΜΠΑΡ

Λίγες μέρες πριν το μεγάλο ματς κυπέλλου με τη μισητή συμπολίτισσα της, Σεβίλλη, η Μπέτις υποδέχεται την Εϊμπάρ στο πρωτάθλημα με στόχο να δώσει τέλος στο αρνητικό σερί που έχει χτίσει στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» (0-2-4). Μόλις μία νίκη σε επτά εντός έδρας ματς για τους «βερδιμπλάνκος» και αυτός προφανώς είναι ο λόγος που προσφέρεται σε τόσο υψηλή απόδοση η νίκη της με την Εϊμπάρ που έχει ναι μεν πιο σταθερή εικόνα αλλά όχι και το ειδικό βάρος να παίζεται σε τόσο χαμηλές αποδόσεις. Κρατάμε τον ασιατικό άσο 0:0 στο 1,70 της Bet365, καλή περίπτωση ίσως αποδειχτεί το ενδεχόμενο να ανοίξουν το σκορ ο Ρουμπέν Κάστρο (σκόρερ των 8/13 γκολ της Μπέτις) ή ο Μπόρχα Μπαστόν (έχει συμμετοχή στα 6/7 τελευταία εκτός έδρας γκολ της Εϊμπάρ) που είναι το βαρύ πυροβολικό των ομάδων τους, 5,50 και 7,00 οι αποδόσεις αντίστοιχα στηνBet365 για πετύχουν το πρώτο γκολ της αναμέτρησης οι δύο προαναφερθέντες παίκτες. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2653. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Με κεκτημένη ταχύτητα μπαίνει στο 2016 ο Λεβαδειακός, καθώς προέρχεται από ένα σερί τεσσάρων αγώνων δίχως ήττα, με τη νίκη επί της ΑΕΚ (1-2 στην Αθήνα) να ξεχωρίζει. Για πρώτη φορά ο Ατρόμητος πανηγύρισε δύο –αγχωτικές- κολλητές νίκες και πήρε τα πάνω του στον τομέα της ψυχολογίας. Σε καλή κατάσταση οι δύο ομάδες και θεωρούμε πως ο βαθμός δε θα κακοπέσει σε κανέναν. Στο 3,10 προσφέρεται η ισοπαλία στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2654. ΞΑΝΘΗ – ΠΑΟΚ

Η γνωστή αμυντική σταθερότητα της Ξάνθης ανήκει πια στο παρελθόν. Η εστία της παραβιάζεται ανελλιπώς εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, με αποτέλεσμα να αγνοεί τη νίκη στα ματς αυτά. Ο ΠΑΟΚ παραμένει αήττητος στα τελευταία έξι παιχνίδια πρωταθλήματος, αλλά δεν πείθει ιδιαίτερα με την εικόνα του. Αρκετές φάσεις βγάζουν οι «Ακρίτες» το τελευταίο διάστημα, ενώ και ο «Δικέφαλος» δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη στα μετόπισθεν. Σε καλή απόδοση (1,91) βρίσκουμε το αμφίσκορο στον Stoiximanκαι δε μπορούμε να το αγνοήσουμε , ειδικά όταν μιλάμε για τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι έχουν τα περισσότεραGGτης κατηγορίας (9/16). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2656. ΕΒΕΡΤΟΝ – ΤΟΤΕΝΑΜ

Η μοναδική λέξη που μπορεί να χαρακτηρίσει τη φετινή Έβερτον είναι η αφέλεια, έτσι και στην εντός έδρας ήττα από τη Στόουκ, ενώ δεν υστέρησε σε απόδοση, κατάφερε να δεχτεί τέσσερα τέρματα. «Αχίλλειος πτέρνα» της οι αμυντικές της επιδόσεις στο «Γκούντισον Παρκ», δέχεται σχεδόν δύο γκολ σε κάθε εντός έδρας. Ενθουσιασμός επικρατεί στην Τότεναμ, συγκροτημένο το σύνολο του Ποκετίνο με σοβαρές εμφανίσεις, η κορυφή μόλις σε απόσταση τεσσάρων βαθμών, με την όρεξη των «πετεινών» δικαίως να έχει ανοίξει. Δύσκολα δεν θα δεχτεί γκολ η Έβερτον, η Τότεναμ παραμένει αήττητη εκτός έδρας από την πρεμιέρα (4-4-0), επιλογή μας το διπλό Draw No Bet στο 1,875 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2671. ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ – ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ

Με τρεις συνεχόμενες ήττες πήγε στη διακοπή η Αλμπαθέτε (5-1-3 εντός), χωρίς μάλιστα να καταφέρει να σκοράρει σε καμία από αυτές, πλέον έχει χάσει τα πέντε από τα πιο πρόσφατα έξι παιχνίδια της (1-0-5). Από τρεις ήττες έρχεται και η Πονφεραντίνα (δυο στο πρωτάθλημα και μια στο κύπελλο), παρουσιάζεται αρκετά αδύναμη στις εξόδους της (1-2-6 εκτός). Άσχημα αποτελέσματα έχουν μαζευτεί και για τις δυο, σωστά πάντως φαβοριτίζεται η έδρα.

2672. ΛΕΓΚΑΝΕΣ – ΟΒΙΕΔΟ

Είχε τρεις συνεχόμενες νίκες προτού κολλήσει στο 1-1 με την Ουέσκα η Λεγανές, στα τελευταία δεκατέσσερα ματς πρωταθλήματος έχει ηττηθεί μόνο μια φορά (5-8-1). Με τρεις κολλητές νίκες πήγε στη διακοπή η Οβιέδο, με απολογισμό 5-0-1 στα πιο πρόσφατα έξι έχει βρεθεί στο -2 από την κορυφή. Σε καλή κατάσταση βρίσκονται οι δυο ομάδες, σεβόμαστε το εντός έδρας αήττητο των γηπεδούχων (5-4-0), ωστόσο το 1,80 του άσου δεν αντικατοπτρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης.

2673. ΛΟΥΓΚΟ – ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ

Πρωταθλήτρια στις ισοπαλίες η Λούγκο, έκανε την πέμπτη στα τελευταία έξι παιχνίδια της (1-5-0, 6/6 GG) απέναντι στη Μπιλμπάο Β’, έχει πάντως μείνει αήττητη από τα τέλη Οκτωβρίου και μετά (3-5-0). Η Νουμάνθια δεν κερδίζει εδώ και έξι αγωνιστικές (0-3-3, 5/6 over 2,5, 6/6 GG) και έχει μείνει με μόνο μια νίκη στα πιο πρόσφατα έντεκα ματς πρωταθλήματος (1-5-5). Συνεπής στο γήπεδό της η Λούγκο (5-3-1 εντός), έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη απέναντι στην ασταθή Νουμάνθια (1-5-3 εκτός), υπάρχουν σκέψεις και για το καλοπληρωμένο αμφίσκορο που φέρνουν συχνά οι δυο ομάδες εσχάτως.

2674. ΑΛΜΕΡΙΑ – ΓΙΑΓΚΟΣΤΕΡΑ

Στις 15 αγωνιστικές (0-8-7) έχει επεκταθεί πια το σερί χωρίς νίκη για την Αλμερία, εξέλιξη που έφερε ακόμα μια αλλαγή στον πάγκο της, με τον Νέστορ Γκοροσίτο να είναι ο τέταρτος προπονητής που αναλαμβάνει για φέτος. Η Αλμερία είναι σταθερά καθηλωμένη στον πάτο της βαθμολογίας και στο γήπεδό της έχει δει την εστία της να παραβιάζεται σε όλα τα παιχνίδια της (2-4-3 εντός, 5/9 over 2,5, 8/9 GG). Η Γιαγκοστέρα βρίσκεται επίσης εντός της επικίνδυνης ζώνης και μακριά από το σπίτι της έχει συμπληρώσει έξι συνεχόμενες ήττες (0-1-8 συνολικά εκτός). Ευκαιρία για την Αλμερία να επιστρέψει στις νίκες, καθώς θα τεθεί αντιμέτωπη με ένα βολικό αντίπαλο, ενώ και η αλλαγή προπονητή αναμένεται να βελτιώσει την ψυχολογία της, δεν είναι και καμιά ευκαιρία πάντως το 1,83 του άσου.

2655. ΑΠΟΕΛ - ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ

Ο ΑΠΟΕΛ (5-0-3 εντός) έχασε στο ντέρμπι από την ΑΕΚ με 1-2 και έμεινε πίσω από την κορυφή με τέσσερις βαθμούς. Θέλει να μπει με το δεξί στο 2016 και να μην μείνει πίσω κι άλλο από το στόχο της κορυφής. Η Δόξα (0-5-3 εκτός) έκλεισε με άσχημο τρόπο το 2015, αφού στα τελευταία έξι ματς δεν έχει καταφέρει να κερδίσει (0-3-3) και θέλει τη νέα χρονιά να παρουσιαστεί καλύτερη, όμως το ματς με τον ΑΠΟΕΛ εκτός είναι πάρα πολύ δύσκολο και περιμένουμε να χάσει εύκολα. Χαμηλά οι τιμές, περιμένουμε το live.

2688. ΡΙΟ ΑΒΕ – ΤΟΝΤΕΛΑ

Παρότι παίζει αρκετά καλό ποδόσφαιρο, η Ρίο Άβε έχει κατακτήσει μόλις μία νίκη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, με την άμυνα να είναι η αχίλλειος πτέρνα της. Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης βρίσκεται η Τόντελα, καθώς παραμένει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και θα πρέπει να παίζει παντού για τη νίκη, ώστε να αποκτήσει σοβαρές ελπίδες για την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι με τον Πετίτ στον πάγκο δείχνουν πιο ορεξάτοι επιθετικά και μπορούν να πετύχουν έστω ένα γκολ, όμως πολύ δύσκολα θα κρατήσουν στο μηδέν την εξαιρετική -όσον αφορά το σκοράρισμα- Ρίο Άβε. Στο 2,08 προσφέρεται το αμφίσκορο στον Stoiximanκαι δε γίνεται να αγνοηθεί. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2717. ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ

Μόνο στα Κανάρια νησιά κάνει μαγκιές η Λας Πάλμας, ανύπαρκτη εκτός έδρας με 6/8 ήττες (0-2-6) όπου στις μισές εξόδους της δέχτηκε τουλάχιστον 3 γκολ. Η Μπιλμπάο έρχεται από σπουδαία εκτός έδρας νίκη με τη Θέλτα ενώ στο «Σαν Μαμές» είναι σοβαρότατη εσχάτως (4-1-0, 10-1 γκολ). Μπορούν να κερδίσουν χωρίς να δεχτούν γκολ οι Βάσκοι, στο 2,00 βρίσκουμε τοwintonilστον Stoiximan ενώ και το 10,00 για να πετύχουν τα περισσότερα γκολ της αγωνιστικής είναι υπερβολικό. Ωραίοinfoκαι για τοliveπως η Λας Πάλμας έχει δεχτεί τα περισσότερα γκολ (5) με κεφαλιές με τη Μπιλμπάο να είναι μία από τις πιο ικανές ομάδες στο ψηλό παιχνίδι, δεν είναι τυχαίο πως 6/14 γκολ της εντός έδρας σημειώθηκαν με κεφαλιές. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2718. ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Βασίλισσα της ισοπαλίας η Λα Κορούνια (6-9-2), μεσοβδόμαδα με τη Χετάφε έφερε την 7η ισοπαλία της στα 11 τελευταία ματς (2-1-7). Επιπλέον είναι αήττητη στα έξι πρόσφατα στο «Ριαθόρ» (3-3-0) ενώ στα αξιοσημείωτα πως μαζί με τη Μπαρτσελόνα έχει γνωρίσει τις λιγότερες ήττες στο πρωτάθλημα. Χτίζει ξανά φόρμα η Βιγιαρεάλ που έρχεται από 4 σερί νίκες οι οποίες και την ανέβασαν στην 4η θέση της βαθμολογίας. Πολύ ισορροπημένο ζευγάρι, δεν βλέπουμε νικητή με την ισοπαλία να πληρώνει 3,25 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2719. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εξαιρετικό πρώτο γύρο έκανε ο Πανιώνιος, ο οποίος βασίστηκε εν πολλοίς στην έδρα του και χάρη σε αυτή βρίσκεται στις θέσεις των πλέι-οφ. Εντυπωσιακός ο Ολυμπιακός, καθώς μετράει μόνο νίκες (15/15), όμως στα τελευταία του παιχνίδια φάνηκε να του λείπει η φρεσκάδα. Το απόλυτο των πρωταθλητών κινδυνεύει στη Νέα Σμύρνη και θεωρούμε πως ο Πανιώνιος είναι ικανός τουλάχιστον να μη χάσει με διαφορά μεγαλύτερη των δύο γκολ. Σε απόδοση 1,825 προσφέρει ηBet365 τον +1,5 ασιατικό άσο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2721. ΣΑΡΑΓΟΣΑ – ΟΥΕΣΚΑ

Η ήττα από την Ταραγόνα σήμανε το τέλος της παρουσίας του Πόποβιτς στον πάγκο της Σαραγόσα, με τον Λουίς Καρέρας να αναλαμβάνει στη θέση του. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στο -1 από τις θέσεις των πλέι-οφ, με αρκετά σκαμπανεβάσματα η ως τώρα πορεία τους στη Σεγούντα (5-1-3 εντός). Η Ουέσκα (3-4-2 εκτός) πήγε με μια νίκη (2-1 την Αλμερία εκτός) και μια ισοπαλία (1-1 με Λεγανές εντός) στη διακοπή, στο +1 η διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη. Το ματς έχει χαρακτήρα τοπικού ντέρμπι της Αραγονίας, η αλλαγή προπονητή είναι αρκετά πιθανό να εμπνεύσει τους γηπεδούχους, στο 2,00 ο άσος δεν είναι τίποτα παραπάνω από δίκαιος.

2723. ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Δύσκολες ώρες περνάει ο Μπενίτεθ που στο επόμενο στραβοπάτημα μάλλον δεν θα τη γλιτώσει. Επικίνδυνη έξοδος στο «Μεστάγια» για τη Ρεάλ με τη Βαλένθια να έχει να χάσει στο γήπεδο της πάνω από ένα χρόνο (13-7-0). Έντονος ο προβληματισμός όμως και στο στρατόπεδο των «νυχτερίδων» με τη Βαλένθια να έχει συμπληρώσει έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-4-2) και τον Γκάρι Νέβιλ να ψάχνει το γιατρικό. Με τον Άγγλο τεχνικό στο τιμόνι πάντως εμφανίζονται ακόμα πιο σφιχτοί στην άμυνα. Μόνο πανδαισία τερμάτων δεν περιμένουμε με το under3,25 (επιλογή YoungGuns) στο 1,85 τηςBet365 να έχει λογική, άλλωστε βοηθούν και τα στατιστικά της Βαλένθια που έχει επιβεβαιώσει τοunder2,5 σε 11/17 παιχνίδια της. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2724. ΚΑΕΝ – ΜΑΡΣΕΪΓ

Κύπελλο Γαλλίας, νοκ-άουτ παιχνίδι. Από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρώτου γύρου του Σαμπιονά η Καέν, φιγουράρει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας (5-1-4 εντός), αν και έβγαλε κούραση το Δεκέμβριο, μένοντας χωρίς νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της (0-2-2). Η Μαρσέιγ από τα μέσα Νοεμβρίου και μετά έμεινε αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις (5-4-0), μακριά από το σπίτι της είναι πολύ πιο αποτελεσματική σε σχέση με εντός έδρας, καθώς έφυγε νικήτρια στις 6 από τις 7 πιο πρόσφατες εξόδους της εντός και εκτός Γαλλίας (6-1-0). Αμφότερες έχουν την πολυτέλεια να ασχοληθούν με το κύπελλο, σωστά τα σχεδόν ισορροπημένα σετ που κυκλοφορούν, το αμφίσκορο δείχνει πιθανό βάσει των πρόσφατων επιδόσεων των δυο αντιπάλων (4/5 τελευταία της Καέν και 7/8 της Μαρσέιγ επιβεβαίωσαν το GG).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ