ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής.

227. ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ – ΓΡΑΝΑΔΑ

Ντεμπούτο Ρεσίνο (την είχε σώσει και το 2012) στον πάγκο της ουραγού Γρανάδα (1-3-6 εκτός), η σωτηρία στόχος και της Λα Κορούνια (3-2-5 εντός), σκυλομαχία το καταμεσήμερο στην Ισπανία και ήδη νιώθουμε κουρασμένοι…

228. ΜΑΓΙΟΡΚΑ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ

Με επτά πόντους (2-1-0) τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές η Μαγιόρκα απομακρύνθηκε λίγο από τη ζώνη, δεν είναι αξιόπιστη ομάδα και δύσκολα μπορείς να τη ψυχολογήσεις ενώ ούτε εντός εμπνέει (5-4-2). Απότομα γκρέμισε το καλό σερί που είχε χτίσει η Βαγιαδολίδ απογοητεύοντας με την εικόνα της στο 2-0 από την Γιαγκοστέρα ενώ εκτός δεν πείθει (4-3-4), πάσο.

229. ΜΟΝΤΕΝΑ – ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ

Ίσως η πιο άνοστη ομάδα της Σέριε Β' είναι η Μόντενα καθώς όλα της τα ματς είναι βαρετά γυροφέρνουν την ισοπαλία, χάρη στην άμυνα που είναι η καλύτερη στην κατηγορία κρατιέται κοντά στην οκτάδα ενώ εντός πασχίζει να ξεφύγει από τις ισοπαλίες (4-6-1, 10-5 γκολ, 9/11 under, καλύτερη εντός έδρας άμυνα). Άριστο το κλίμα στην Λαντσιάνο που εντυπωσιάζει με την σταθερότητα της (7-12-3), διέλυσε με 3-0 την Κατάνια ενώ εκτός αρέσκεται στις ισοπαλίες (2-7-1), συνήθως με 1-1 σκορ (7/10 under και ισάριθμα GG). Όλα συνηγορούν στο Χ.

230. ΑΓΙΑΞ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ

To μεγαλύτερο ολλανδικό ντέρμπι, η Φέγενορντ (5-2-1 εκτός) κυνηγάει τον Αίαντα (8-1-1 εντός) στη 2η θέση, αυτός με τη σειρά του την πρωτοπόρο Αϊντχόφεν. Αμφότερες ξεκίνησαν μουδιασμένα τη σεζόν αλλά βρήκαν ρυθμό και μπήκαν δυνατά στη νέα χρονιά, 7-1-0 δείχνει η πρόσφατη προϊστορία, ο άσος έχει προβάδισμα αλλά το 2,10 είναι ζυγισμένο σωστά.

231. ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤ. – ΓΙΟΝΓΚ ΑΓΙΑΞ

1-1 στην έδρα της Ντεν Μπος πήρε η Σπάρτα Ρότερνταμ στο ντεμπούτο του καλού κόουτς Παστόορ στον πάγκο της, τώρα υποδέχεται στην ισχυρή έδρα της (6-3-1 ρεκόρ) τους Νέους του Άγιαξ (2-5-4 εκτός) που μπορεί να τρέχουν 4-4-0 αλλά αυτή τη φορά δεν θα ενισχυθούν με παίχτες από την πρώτη ομάδα, που την ίδια ώρα παίζει με τη Φέγενορντ. Αποδεκτό το 1,90 στον άσο.

232. ΛΥΩΝ – ΜΕΤΣ

Εκτός κυπέλλου η Λυών (3-2 από τη Ναντ, επιπόλαιη εμφάνιση αμυντικά, στο τέλος τα έπαιξε όλα για όλα δείχνοντας ότι δεν θέλει να πάει στην παράταση), λίγο φαίνεται να σκοτίζεται πάντως από τη στιγμή που οδηγεί την κούρσα στο πρωτάθλημα και ο Λακαζέτ βρήκε δίχτυα για 8ο σερί ματς. 10-0-1 με 28-5 γκολ οι αριθμοί της στο “Ζερλάν”, η Μετς εκτός έδρας είναι τουλάχιστον αναιμική (1-2-8 με 3-18 γκολ), στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος την πρόδωσε το μεγάλο όπλο της, η άμυνα, χάνοντας 2-3 από τη Μονπελιέ ενώ μεσοβδόμαδα στο κύπελλο έπαιξε παράταση, σε ματς που ο Καρτιέ χρησιμοποίησε βασικούς. Όλα δείχνουν προς τα αριστερά, πολύ πιθανό ο άσος να συνοδευτεί και από καθαρά δίχτυα.

233. ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ – ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

Ντέρμπι μίσους, με τους οπαδούς των δύο ομάδων να έχουν μεγάλη κόντρα, αγωνιστικά η Άντερλεχτ (5-4-2 εκτός) βρίσκεται φέτος πιο μπροστά από τη δοκιμασμένη Σταντάρ (3-2-5 εντός), θα κατέβει όμως με σημαντικές απουσίες. Κανένας λόγος για να μπλέξουμε.

234. ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ – ΟΥΤΡΕΧΤΗ

Θέλουμε να στηρίξουμε την αήττητη (4-4-0, 7/8 under 2,5) στη έδρα της Γκρόνινγκεν, δείχνει όμως να έχει μεγάλο πρόβλημα στο γκολ (19 σε 18 αγώνες, 3η χειρότερη επίθεση στην Ερεντιβίζιε) και απέναντι στην Ουτρέχτη (4-1-4 εκτός, 8/9 over 2,5, 7/9 GG) που έχει βρει δίχτυα σε 16/18 ματς της φέτος αναμένεται να δυσκολευτεί αρκετά.

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE

235. ΜΠΡΕΝΤΑ – ΒΙΛΕΜ

Ντερμπάκι, η έλευση Μάασκαντ και μεταγραφών δεν είχαν άμεσα αποτελέσματα στη Μπρέντα (1-3-5 εντός), όμως για μια ώρα κοίταξε στα μάτια τη Τσβόλε στην έδρα της πριν ηττηθεί τελικά με 4-1. Με νίκη στην έδρα της (1-0 Γκόου Αχέντ Ιγκλς) μπήκε στη νέα χρονιά η Βίλεμ, μακριά από αυτή μετράει 3-0-6. Φαβορί το διπλό, θα δοκιμάσουμε ένα ποντάρισμα στον +0,25 ασιατικό άσο.

236. ΡΟΝΤΑ – ΦΟΡΤ. ΣΙΤΑΡΝΤ

Ντέρμπι με αντιπαλότητα, η Ρόντα (7-1-2 εντός) τη νέα χρονιά πουλάει τρέλα, στο πρωτάθλημα έχασε με 3-0 από την ουραγό Βααλβάικ πριν αφήσει μεσοβδόμαδα εκτός κυπέλλου την πρωτοπόρο της Ερεντιβίζιε Αϊντχόφεν (3-2 στην παράταση). 14 από τους 19 βαθμούς της ως τώρα η Φορτούνα Σιτάρντ τους έχει μαζέψει εκτός έδρας (4-2-4 ρεκόρ), δεν είναι για μαγκιές ο μικρός άσος.

237. ΦΕΝΛΟ – ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ

No Βet.

238. ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Όπλο της πρωτοπόρου της Λιγκ 1 Μπρίστολ Σίτι (9-2-1 ρεκόρ εντός) η επίθεση, η Γουέστ Χαμ αν και τελευταία παίζει πιο μαζεμένα μπροστά είναι ποιοτικότατη και μπορεί να ακολουθεί σε ένα ματς με γρήγορο ρυθμό. Κρατάμε μόνο το over.

239. ΒΕΡΟΝΑ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Εξάποντο παραμονής, το κεφάλι του φέρεται να παίζει ο προπονητής της Βερόνα (3-2-4 εντός) Αντρέα Μαντορλίνι κόντρα στην ανεβασμένη Αταλάντα (2-4-4 εκτός), που έχει βρει το δρόμο προς τα γκολ και έρχεται από τεράστιο διπλό επί της Μίλαν. Αν έπρεπε να διαλέξουμε θα πηγαίναμε στο +0,25 ασιατικό διπλό.

240. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΚΙΕΒΟ

2-0/3-0/4-0.

241. ΙΝΤΕΡ – ΤΟΡΙΝΟ

Καλή τύχη σε όσους θα καούν για ακόμα μια Κυριακή από την Ίντερ…

242. ΠΑΡΜΑ – ΤΣΕΖΕΝΑ

Τελικός στην ουρά της Σέριε Α, στο -9 αμφότερες από την παραμονή, όποια χάσει χάνεται, αλλά και ο βαθμός δεν τους λέει τίποτα. Ο άσος στα Τάρταρα, κυρίως γιατί η Πάρμα με την αλλαγή ιδιοκτησίας δείχνει διάθεση να το κυνηγήσει, αλλά αυτό μας λέει ελάχιστα… Αν είναι Χ στο τέλος θα πάμε με το Late goal.

243. ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΠΑΛΕΡΜΟ

Ματς ανάμεσα στις δύο ευχάριστες εκπλήξεις φέτος στο Calcio, αμφότερες αποτελεσματικότερες στην έδρα τους, 5-4-0 το εντός έδρας ρεκόρ της Σαμπντόρια, 1-4-4 το εκτός της Παλέρμο, διαφέρει το αγωνιστικό στυλ τους (απόλυτα κυνική η Ντόρια, με επιθετικές αρετές στο παιχνίδι τους οι Σικελοί), δεν βλέπουμε λόγο να εμπλακούμε.

244. ΚΑΡΝΤΕΜΙΡ ΚΑΡΑΜΠΟΚ – ΚΑΪΣΕΡΙ ΕΡΣΙΓΕΣΠΟΡ

Έχει ποιότητα αλλά δεν παίζει καλά η Καραμπούκ που είναι οριακά εκτός ζώνης ενώ ούτε την έδρα της μπορεί να εκμεταλλευτεί (3-1-4), ενισχύθηκε μεταγραφικά η Ερσίγεσπορ που εκτός είναι μανούλα στα Χ (0-6-2). Πρώτο ματς μετά τη διακοπή, μόνο για συμπεράσματα.

245. ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ

Φυλάνε τον κώλο τους οι μπουκ, σχεδόν στη μέση το σετ με την ομάδα της Πρέμιερ γηπεδούχο! Από την άλλη η Άστον Βίλα κάποιο άλλο άθλημα παίζει, ποδόσφαιρο σίγουρα όχι (11 μόλις γκολ ενεργητικό σε 22 ματς πρωταθλήματος!), την ώρα που η Μπόρνμουθ καταπλήσσει οδηγώντας την κούρσα στην Τσάμπιονσιπ, το αφήνουμε στην ησυχία του.

246. ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ – ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ

0-4-5 με 8-19 γκολ μετράει εκτός έδρας η Ντεν Χάαγκ, καλή πάντως στο 2-2 κόντρα στην Καμπούρ την προηγούμενη αγωνιστική, ενισχύεται και με την επιστροφή του πρώτου σκόρερ της Κράμερ, 3-1-4 το εντός έδρας ρεκόρ της Γκόου Αχέντ Ιγκλς, δεν οδηγεί κάπου.

247. ΜΠΡΑΪΤΟΝ – ΑΡΣΕΝΑΛ

Σε κάθε περίπτωση το διπλό για 1,4 δεν είναι, πάσο.

248. ΡΕΜΣ – ΛΑΝΣ

Πάντα ζοφερό το κλίμα στα οικονομικά της Λανς (2-2-7 εκτός), άνθρωπος να βάλει λεφτά στην ομάδα δεν έχει βρεθεί ακόμα, οι ποδοσφαιριστές της και ο Κομπουαρέ πάντως δεν παρατάνε τη μάχη, παρότι οι δυνατότητες του ρόστερ της είναι περιορισμένες παίζει ψυχωμένα αλλά αυτό δεν είναι πάντα αρκετό όπως φάνηκε στις πρόσφατες ήττες από Γκινγκάμπ και Λυών. Run and Gun η Ρεμς, έρχεται από επτά σερί GG και over, στην έδρα της (6-1-4 ρεκόρ) ως τώρα καθαρίζει συνήθως ομάδες που είναι στα μέτρα της (5-0-2 απέναντι σε ομάδες κάτω από την πρώτη 4άδα). Στο 2,00+ ο άσος στέκεται αξιοπρεπώς.

249. ΡΕΝ – ΚΑΕΝ

Επιβλητική στο 4-1 επί της Ρεμς η Καέν (2-4-5 εκτός), δείχνει ικανή τη νέα χρονιά για την αντεπίθεση που θα την ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας του Σαμπιονά. Αποτελεσματικοί στην επίθεση οι φιλοξενούμενοι, παίζουν ιδιαίτερα καλά την κόντρα, η Ρεν (5-2-3 εντός) έχει τα γνωστά της σκαμπανεβάσματα και φέτος, στο πρωτάθλημα έρχεται από 0-2-3 με 2-10 γκολ ενώ την Πέμπτη έπαιξε παράταση στο κύπελλο (απέκλεισε στα πέναλτι τη Ρεμς), επιπροσθέτως ο καλύτερος παίχτης της Ντεπ βρίσκεται στο Κόπα Άφρικα. Το Χ2 υποχωρεί, στο 1,80+ ακόμα παίζεται.

250. ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΜΑΛΑΓΑ

0-0 στην έδρα της Μάλαγα την περασμένη Τετάρτη για το κύπελλο, εκεί που το παλεύει κάπως η Αθλέτικ (3-2-4 ρεκόρ εντός), στο πρωτάθλημα έρχεται από 0-1-5. Κανένα φαβορί του 2,00 ο άσος, μονάχα πολύ under…

251. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β – ΟΣΑΣΟΥΝΑ

Ανάσταση στην Μπάρτσα Β' που κερδίζοντας την Ουέλβα με 3-1 διέκοψε σερί τεσσάρων ηττών ενώ σκόραρε μετά από τρία ματς, οριακά πάνω από τη ζώνη έχει 4-2-5 εντός με 7/11 GG, συνεχίζει με απουσίες ελέω εθνικών η Οσασούνα, είναι πέντε ματς αήττητη (3-2-0) όμως για να μπει στην εξάδα πρέπει να πάρει και κάνα αποτέλεσμα εκτός (1-4-5, 8/10 under). Εξαρτάται από το αν δώσει συνέχεια στην προηγούμενη της εμφάνιση η Μπάρτσα, αν ναι είναι NO BET, αν όχι τότε έχει αξία το +0,25.

252. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ – ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ

Παρά την καλή της εμφάνιση η Χιχόν έχασε για πρώτη φορά φέτος (9-11-1) από την Μπέτις, δύσκολα κάνει δεύτερη γκέλα εντός σε κολλητά ματς (6-3-1). 12 ματς αήττητη η Νουμάνθια που μετράει πέντε σερί ισοπαλίες όμως στο προηγούμενο ήταν κακή, εκτός έχει 4-4-3 με 9/11 2-3 γκολ όμως έχει εκτός το βασικό στόπερ και εξαιρετικά αμφίβολους τον παρτενέρ του και τον πρώτο σκόρερ της. Προς τον άσο κοιτάμε, αν δεν παίξουν οι αμφίβολοι θα τον ποντάρουμε κιόλας.

253. ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ – ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ

Σοβαρή η Μορεϊρένσε εντός (4-3-1, 7-2 γκολ, 8/8 under) όμως μεσοβδόμαδα άφησε δυνάμεις για το Λιγκ Καπ, δύο σερί νίκες για τη Νασιονάλ που δείχνει να ανεβαίνει όμως εκτός έχει 1-1-6 και πριν το τελευταίο είχε σκοράρει 3 γκολ σε 7 εκτός, πάσο.

254. ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ – ΠΕΝΑΦΙΕΛ

Δύο νίκες (η μια Λιγκ Καπ) έκανε η Μπελενένσες που είχε καιρό να χαρεί, είναι από τις καλές μικρομεσαίες (4-3-2 εντός) και μπάζα σαν την Πεναφιέλ πρέπει να τα κερδίζει, σύμμαχος η προϊστορία που δείχνει 11 σερί άσους.

255. ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ – ΡΙΟ ΑΒΕ

Σε ελεύθερη πτώση η Σετούμπαλ (2-0-8) που άλλαξε προπονητή, σε μέτρια κατάσταση η Ρίο Άβε που αν παίξει για το βαθμό θα τον πάρει, παγερά αδιάφορους μας αφήνει αυτό το σετ αποδόσεων.

256. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. – ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ

Τρίτη η Σπόρτινγκ καθώς τρέχει ένα σερί 6-1-0 με το οποίο ξεπέρασε την Γκιμαράες, στο Κόπα Άφρικα ο πρώτος της σκόρερ, δεν κερδίζει εύκολα εντός (5-4-0). 11 ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα η Ακαδέμικα που προέρχεται από τεσσάρα εκτός (1-2-5, 3-12 γκολ) και δεν δείχνει ικανή να σηκώσει κεφάλι άμεσα. Κερδίζει με 2+ γκολ διαφορά η Σπόρτινγκ που αν είναι και στοιχειωδώς σοβαρή κρατάει και το μηδέν.

257. ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ – ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ

Ντερμπάκι στο Μπριζ, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται την ίδια έδρα, με δυσκολία η Κλαμπ Μπριζ (5-5-1 εκτός) ξεπέρασε το εμπόδιο της Μαλίν στο κύπελλο (χρειάστηκε γκολ στο τέλος), η Σερκλ (4-1-6 εντός) μετράει το 2015 2/2 νίκες κόντρα στη Σαρλερουά, μια για το πρωτάθλημα και μια για το κύπελλο, γενικά δείχνει σε καλή κατάσταση. Δεν το λες και κελεπούρι το διπλό του 1,30+, από τη στιγμή μάλιστα που στους φιλοξενούμενους θα λείψουν ξανά 2-3 παίχτες-κλειδιά.

258. ΑΛΚΟΡΚΟΝ – ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ

Mόνο από τη Χιχόν έχει χάσει στα τελευταία 12 η Αλκορκόν που το έχει γυρίσει στις ισοπαλίες εσχάτως (0-4-1), με το σπαθί της τελευταία η Αλμπαθέτε του 2-1-8 εκτός, της χειρότερης άμυνας στην κατηγορία και της αποτυχίας να σκοράρει σε 4/5 τελευταία. Αν έχει βλέψεις για πιο ψηλά η Αλκορκόν πρέπει να κερδίσει.

259. ΕΣΤΟΡΙΛ – ΑΡΟΥΚΑ

Πλήγμα ο μεσοβδόμαδος αποκλεισμό από το Λιγκ Καπ για την Εστορίλ που έπαιξε με βασικούς, καλή επιθετικά αλλά τρύπια πίσω, ειδικά εντός που έχει δεχθεί 14 γκολ σε 8 ματς (3-2-3, 6/8 GG). Λίγα πράγματα από τη φοβική εκτός έδρας Αρούκα (1-2-6, 5-15 γκολ) όμως το 1,60 του άσου έχει αξία.

260. ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΡΙΖΕΣΠΟΡ

Στο -1 από την κορυφή η Γαλατά που έκλεισε το 2014 φορμαρισμένη (5-1-0), θα στερηθεί των υπηρεσιών των βασικών της στόπερ και του γκολτζή της, βελτιωμένη η Ρίζε που εκτός τα πάει καλύτερα (3-1-4). Μπορούν να το παλέψουν οι φιλοξενούμενοι αλλά λογικά δεν θα γλιτώσουν, νίκη της Γαλατά με 1 ή 2 γκολ διαφορά βλέπουμε.

261. ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ – ΧΙΡΟΝΑ

Μετά από έξι αγωνιστικές η Σανταντέρ κέρδισε και βγήκε εκτός ζώνης, ακόμα και με την ουραγό ήταν τυχερή πάντως και η έδρα της είναι από τις πιο σοφτ της κατηγορίας (3-4-4), βολεύεται στα εκτός η Χιρόνα (6-3-2) όμως σε τιμές καθαρού φαβορί δεν θα πάρουμε.

262. ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΑΛΜΕΡΙΑ

Ομάδα έδρας η Εσπανιόλ (5-3-2 εντός με 14-9 γκολ), από τα γκολ της είναι εμφανές ότι δεν παίζει κανένα ποδόσφαιρο αξιώσεων (2-0/2-0/2-1/2-1/1-0 τα σκορ των νικών της), η Αλμερία από την άλλη παίζει πολύ καλύτερα μακριά από το σπίτι της (4-1-5 ρεκόρ), την προηγούμενη αγωνιστική παραλίγο να κάνει την έκπληξη στη Βαλένθια, στο 83’ οι γηπεδούχοι έγραψαν το τελικό 3-2. +0,75 ασιατικό διπλό.

263. ΓΙΑΓΚΟΣΤΕΡΑ – ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ

Σε αγωνιστική άνοδο η Γιαγκοστέρα που παίζει καλά εδώ και καιρό και στην καλύτερη της φετινή εμφάνιση κέρδισε εύκολα τη Βαγιαδολίδ (2-0), πρωτοπόρος αλλά με πολλές απουσίες και αστάθεια εκτός (5-5-1) η Λας Πάλμας. Με ψυχή θα πάμε στο 1Χ (1,875), η Γιαγκοστέρα είναι πολύ καλή στα τελευταία εντός και οι νησιώτες με τόσες απουσίες δύσκολα να βγάλουν διπλό.

264. ΓΟΥΙΝΕΑ ΙΣΗΜ. – ΓΚΑΜΠΟΝ

Τελευταία αγωνιστική στον 1ο όμιλο του Κόπα Άφρικα, για δύο αποτελέσματα παίζει η –καλύτερη σαν ομάδα- Γκαμπόν, μόνο νίκη θέλει η διοργανώτρια Ισημερινή Γουινέα. Ίσως βγάλει Late.

265. ΜΠΟΥΡΚΙΝΑ ΦΑΣΟ – ΚΟΝΓΚΟ

Και με Χ περνάει το Κονγκό, η Μπουρκίνα Φάσο θέλει νίκη με 2+ γκολ για να περάσει σίγουρα, αν κερδίσει στο γκολ θέλει το άλλο ματς να μην λήξει ισόπαλο. Ό,τι ισχύει και παραπάνω.

266. ΠΟΥΜΑΣ – ΤΟΛΟΥΚΑ

Η Πούμας κάνει όνειρα για ψηλά αλλά το ξεκίνημα ήταν κακό και σε αποτελέσματα (0-1-1) και σε εικόνα ενώ εντός έχει πρόβλημα και δεν κερδίζει εύκολα. Τέσσερις βαθμοί η Τολούκα που είναι έμπειρη ομάδα και εκτός κοιτάζει πρώτα να μη χάσει, τριπλή με τελευταίο σημείο το διπλό.

267. ΜΑΡΙΤΙΜΟ – ΠΟΡΤΟ

Σταθερά κακή εδώ και καιρό η Μαρίτιμο, μπορεί να είναι ισχυρή εντός (5-1-2) όμως έχασε εύκολα με 0-4 από την Μπενφίκα την προηγούμενη βδομάδα και η Πόρτο είναι σε φουλ φόρμα έχοντας κερδίσει 6/7 τελευταία σημειώνοντας 3+ γκολ, δεν θα μπλέξουμε με αυτές τις αποδόσεις.

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE

268. ΓΑΝΔΗ – ΟΣΤΑΝΔΗ

Χαρακτήρα έδειξε η Γάνδη (5-3-3 εντός) στο πρώτο ματς πρωταθλήματος για το 2015, με ανατροπή επικράτησε 1-3 της Μουσκρόν παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, η Οστάνδη (3-1-5 εκτός) την ίδια ώρα διασυρόταν με 1-7 στην έδρα της από την Κόρτραϊκ. Όχι ότι ο άσος του 1,40 έχει την οποιαδήποτε στοιχηματική αξία, αλλά σίγουρα διατηρεί την πρώτη τύχη στην αναμέτρηση.

269. ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΡΟΜΑ

Τέσσερα Χ στα έξι τελευταία για τη Ρόμα (5-2-2 εκτός) και η διαφορά της από τη Γιουβέντους μεγαλώνει (-5 πλέον), δεύτερη κολλητή επικίνδυνη έξοδος για τους Ρωμαίους, η Φιορεντίνα (3-4-2 εντός) έρχεται από τρεις σερί νίκες. 6/9 under 2,5 μετράνε οι δύο ομάδες εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα, τα τελευταία παιχνίδια των “βιόλα” όμως έχουν γκολ και με την επιθετική ποιότητα των δύο ομάδων δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ενός ματς με πολλά γκολ, από την άλλη και κάποιο σκορ τύπου 0-1 δεν θα μας αφήσει έκπληκτους…

270. ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Η Παρί (4-5-2 εκτός) πραγματικά το τελευταίο δίμηνο δεν βλέπεται, περιμένει απλά εξάρσεις των αστεριών της μπροστά και στην άμυνα κάνει το σταυρό της να μην κοστίσουν τα λάθη στα οποία πολύ συχνά υποπίπτουν οι ακριβοπληρωμένοι αμυντικοί της. Από την άλλη η Σεντ Ετιέν (6-3-1 εντός) εντός συνόρων από τις 5/10 έχασε μόνο στη έδρα της από τους Παριζιάνους (13/1) με 0-1 στο κύπελλο. Ομαδική δουλειά VS Ποιότητα ρόστερ, οι “πράσινοι” έχουν κάποιες σημαντικές απουσίες λόγω Κόπα Άφρικα, σωστά μοιρασμένο το σετ, μόνο στο Live αν κινηθούμε στοιχηματικά.

271. ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΣΕΒΙΛΛΗ

Κακή στο Βίγκο (1-1 Θέλτα), ήττα (2-0) και αποκλεισμός στο κύπελλο από την Εσπανιόλ, νίκη με αίμα (3-2 στο 83’) κόντρα στη Αλμερία, δεν μας τα λέει καλά η Βαλένθια (8-1-1 εντός με 23-7 γκολ) τελευταία…5-0-3 το εκτός έδρας ρεκόρ της Σεβίλλης, στο κύπελλο έχασε την Πέμπτη και αυτή με 2-0 από την Εσπανιόλ, προηγουμένως έτρεχε όμως 9-1-0 σε όλες τις διοργανώσεις. Ο άσος-φαβορί κοντράρεται, πλέον έτσι όπως έχει διαμορφωθεί το σετ δεν βρίσκουμε κάπου αξία, και στα μάτια μας είναι σχεδόν τριπλή.

272. ΛΟΥΓΚΟ – ΜΙΡΑΝΤΕΣ

Αξίζει περισσότερα η Λούγκο που έχει βρεθεί κοντά στη ζώνη καθώς πλέον δεν κερδίζει ούτε εντός (4-5-2, 0-1-2 εσχάτως), μετά από εννιά αγωνιστικές η Μιραντές έχασε, εκτός παίζει πάντα πολύ αμυντικά (4-1-5) και θα το κάνει ακόμα περισσότερο τώρα μπρος στο φάσμα μιας κολλητής ήττας που ίσως την οδηγήσει σε ξεφούσκωμα. Οι αποδόσεις δεν βοηθάνε στο να κοιτάξουμε προς τον άσο, ίσως στο live αν η εικόνα βοηθήσει.

273. ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ – ΜΠΡΑΓΚΑ

Δύο σερί ήττες σε ματς που προηγήθηκε για την Μποαβίστα που της λείπει η εμπειρία σαν ομάδα, στο πλαστικό της τερέν έχει 4-0-4 αλλά κέρδισε μόνο ομάδες χαμηλά στη βαθμολογία και η Μπράγκα δεν είναι τέτοια. Σκοράρουν οι γηπεδούχοι εντός και θα πάμε με το GG.

274. ΛΕΟΝΕΣ ΝΕΓΚΡΟΣ – ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ

Ντέρμπι της Γουαδαλαχάρα, 50/50 ο κόσμος στο γήπεδο. Εξάποντο παραμονής, οι γηπεδούχοι παίζουν όσο μπορούν σε κάθε ματς και ποτέ δεν παραδίνονται εύκολα, έχει καλές μονάδες η Τσίβας όμως δεν έχει ακόμα ψυχολογία και η πίεση του κόσμου είναι τεράστια. Δύσκολα θα φύγει από το under, πιθανό Χ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ