ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας (11/4). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας.

2707. ΛΑΜΙΑ 1964 - ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ

Δεν αγωνίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα η Λαμία, καθώς το παιχνίδι της με την Παναχαϊκή δεν ορίστηκε λόγω δικαστικών εκκρεμοτήτων της αντιπάλου. Στον πιο πρόσφατο αγώνα της αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Καλλιθέα, κρατώντας για τρίτη αγωνιστική απαραβίαστη την εστία της (1-2-0, 3/3 under 1,5). Δύσκολη επικράτηση για την Κέρκυρα με 2-0 επί του αξιόμαχου Αχαρναϊκού, κρατάει τη δεύτερη θέση, έχει να χάσει από τις αρχές Φεβρουαρίου (6-1-0 έκτοτε). Δυο πολύ καλές ομάδες συγκρούονται εδώ, η Λαμία αγνοεί την ήττα στο γήπεδό της φέτος (10-2-0), η Κέρκυρα δείχνει να φορτσάρει για να κλειδώσει την άνοδο, τα πάντα ανοιχτά μας φαίνονται στη συγκριμένη αναμέτρηση.

----. ΧΑΝΙΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ

Ικανοποιημένα με το βαθμό που απέσπασαν στην έδρα της Αναγέννησης Καρδίτσας έμειναν τα Χανιά (0-0), ενδιαφέρθηκαν αποκλειστικά για να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα, εντός του 2016 μετρούν 0-4-5 (χωρίς τα ματς που κρίθηκαν στα χαρτιά), στα τελευταία πέντε μάλιστα δεν σκόραραν. Δύσκολη επικράτηση για τα Τρίκαλα με αντίπαλο τη Ζάκυνθο (1-0), συμπλήρωσαν έτσι τέσσερις σερί νίκες και δείχνουν αποφασισμένα να τα δώσουν όλα για την τρίτη θέση. Σε καλύτερο φεγγάρι οι φιλοξενούμενοι, το διπλό είναι στις σκέψεις μας, αν και δεν έχουν βγει ακόμα αποδόσεις, ώστε να μπορούμε να πάρουμε ξεκάθαρη θέση.

----. ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

Ήττα με 0-1 από τη Λάρισα γνώρισε η Καλλιθέα, σε ένα παιχνίδι που έχει έντονα παράπονα για τη διαιτησία (ολοκλήρωσε το ματς με εννέα παίχτες). Ενεργοποιήθηκε ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών, βρίσκεται σταθερά στο μέσο της βαθμολογίας και δύσκολα θα πάει προς τα πάνω ή προς τα κάτω. Τα πολλά εξωαγωνιστικά προβλήματα συνεχίζουν να ταλαιπωρούν τον Παναιγιάλειο, φάνηκε επηρεασμένος στο εντός έδρας ματς με τον Αγροτικό Αστέρα, με την ισοπαλία με σκορ 2-2 να είναι το περισσότερο που δικαιούταν. Κοντά στη βαθμολογία οι δυο ομάδες, η Καλλιθέα, παρά το γεγονός ότι έχει πολλούς απόντες λόγω τραυματισμών και τιμωριών, είναι το φαβορί για τη νίκη, απέναντι σε έναν αντίπαλο που ταλανίζεται από πολλά εξωαγωνιστικά προβλήματα.

----. ΜΠΟΤΟΣΑΝΙ – ΚΣΜΣ ΙΑΣΙ

Εκτός ζώνης βρέθηκε η Μποτοσάνι χάρη στο ευρύ 6-1 επί της Τιμισοάρα, άνετη βαθμολογικά η Ιάσι, έχει πάντως καταφέρει να μείνει αήττητη στις πιο πρόσφατες εννέα εξόδους της (3-6-0). Επιστροφή στον πάγκο της Μποτοσάνι για τον Γκροζάβου (είχε απολυθεί το Σεπτέμβρη), αμφίρροπο το ματς στα μάτια μας, δεν θα πάρουμε θέση.

2713. ΚΡΙΛΙΑ - ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ

Πρώτη νίκη για την Κρίλια μετά τη διακοπή, ερχόταν από τρεις κολλητές ήττες χωρίς καν να σκοράρει (3/3 NG & under 2,5), προτού περάσει με 2-1 από την έδρα της Μορντόβια, βρέθηκε έτσι εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Στην έδρα της πάντως είναι αναποτελεσματική (2-2-6 εντός), στα πιο πρόσφατα έξι μάλιστα από αυτά δεν βρήκε δίχτυα (0-2-4, 5/6 under 2,5, 6/6 NG). Με το 1-0 επί της Ρούμπιν, η Λοκομοτίβ συμπλήρωσε τρεις συνεχόμενες νίκες, βρίσκεται πια στο -5 από την κορυφή, πολλά τέρματα σημειώνονται στα εκτός έδρας παιχνίδια της (6-2-3 εκτός, 9/11 over 2,5, 9/11 GG). Σε καλή κατάσταση η φιλοξενούμενοι, θα αντιμετωπίσουν μια ομάδα με μεγάλο πρόβλημα στο γκολ, είναι δικαίως το φαβορί της αναμέτρησης, ικανοποιητικό το 2,02 του διπλού στον Stoiximan.

2716. ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ – ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ

Οι δυο ομάδες δίνουν μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, αν και στην αρχή της σεζόν δεν λογίζονταν μεταξύ των φαβορί για μια τέτοια πορεία. Τρεις σερί ισοπαλίες και έξι ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Ακισάρ με το 2-2 στην έδρα της Ανταλιασπόρ, παράλληλα έχει πανηγυρίσει μόλις ένα τρίποντο στα πιο πρόσφατα έξι που έδωσε μπροστά στο κοινό της (1-3-2). Η Κασίμπασα έρχεται από σπουδαία νίκη με 2-1 επί της Μπεσίκτας, αποτέλεσμα που σίγουρα την ανεβάζει ψυχολογικά, πάντως μακριά από το σπίτι της μετράει τέσσερις ήττες στις πιο πρόσφατες εξόδους της. Δεν φαίνεται να χωρίζουν πολλά τις δυο ομάδες, καλά ζυγισμένα τα σετ με ελαφρύ φαβορί τους γηπεδούχους, από τη στιγμή πάντως που καμία από τις δυο δεν βρίσκεται στο πικ της φόρμας της, θα αποφύγουμε να εμπλακούμε.

2725. ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ – ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ

Με την ήττα από τη Κασίμπασα (1-2), η Μπεσίκτας έμεινε στις τέσσερις σερί νίκες και απέτυχε να διευρύνει τη διαφορά της από τη Φενέρ, όπως όλα δείχνουν η μάχη για το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ως γηπεδούχος πάντως είναι πολύ ισχυρή, μετράει συνολικά 11-1-2 και έχει συμπληρώσει επτά συνεχόμενες νίκες. Σε καλή κατάσταση βρίσκεται η Μπουρσασπόρ, 4-0-1 ο απολογισμός της στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, προσπαθεί για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, αν και η απόστασή της από τις ομάδες που κυνηγάει είναι αρκετά μεγάλη. Ιστορικό το παιχνίδι για τη Μπεσίκτας, θα είναι το πρώτο στο νέο της γήπεδό, τη «Vodafone Arena», επικρατεί ενθουσιασμός στις τάξεις του κόσμου της (τις 450.000 έφτασαν οι αιτήσεις για ένα εισιτήριο για το ματς αυτό!). Περιμένουμε να αγωνιστεί με ορμή προκειμένου να κάνει ποδαρικό με το δεξί , η Μπούρσα είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα και ικανότατη στο σκοράρισμα, πολύ καλή επιλογή δείχνει το GG & over 2,5 στο 2,02 του Stoiximan που επέλεξε ο DSuker .

2720. ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ – ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ

Από ήττα στην έδρα της Άαλμποργκ έρχεται η Νόρντζελαντ (0-1), αδικείται από το αποτέλεσμα, αφού άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία, μπροστά στο κοινό της πάντως κέρδισε και τα δυο πιο πρόσφατα, απέναντι μάλιστα σε δύσκολους αντιπάλους (Μίντιλαντ και Κοπεγχάγη). Αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών τρέχει η Έσμπιεργκ (3-1-0) , αγνοεί ωστόσο το τρίποντο στις τελευταίες οχτώ εξόδους της (0-4-4). Μπορεί βάσει φόρμας οι φιλοξενούμενοι να δείχνουν σε καλύτερη κατάσταση, όμως όλες τους οι επιτυχίες έχουν έρθει στην έδρα τους, δεν ξεγράφουμε τη Νόρντζελαντ που έχει δείξει χαρακτήρα απέναντι σε μεγάλες ομάδες, θεωρούμε ότι οι γηπεδούχοι είναι δικαίως το φαβορί της αναμέτρησης.

2722. ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ – ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ

Νίκη που φέρνει ηρεμία στο εσωτερικό της πανηγύρισε την Πέμπτη η ΑΪΚ στην έδρα της Έστερσουντ (2-0), η εμφάνιση της πρεμιέρας (1-1 με τη Σούντσβαλ) έχει φέρει έντονο προβληματισμό στις τάξεις των οπαδών της. Με 2/2 νίκες έχει ξεκινήσει τις φετινές της υποχρεώσεις η Γκέτεμποργκ, δύσκολο το 1-0 επί της Χάκεν στο ντέρμπι, θα μπορούσε κάλλιστα να έχει ισοφαριστεί. Ψάχνονται ακόμα αμφότερες, πολύ απρόβλεπτη μοιάζει η μεταξύ τους συνάντηση, σωστά τα σφιχτά σετ που κυκλοφορούν.

2724. ΜΑΛΜΕ – ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ

Ήττα-σοκ για τη Μάλμε στην έδρα της νεοφώτιστης Γιόνσεπινγκ με 2-3, προσγειώθηκε απότομα στην πραγματικότητα, καθώς η νίκη της πρεμιέρας επί της περσινής πρωταθλήτριας Νόρκεπινγκ της φούσκωσε τα μυαλά. Από ήττα έρχεται και η Σούντσβαλ, στο 1-2 από τη Γκέφλε πλήρωσε το γεγονός ότι αναγκάστηκε να αγωνιστεί για περίπου ένα ημίχρονο με αριθμητικό μειονέκτημα, στην πρεμιέρα της άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, αποσπώντας ισοπαλία με σκορ 1-1 στην έδρα της ΑΪΚ. Νίκη-ξέσπασμα θα ψάξει η Μάλμε, δεν υπάρχει όμως κανένας λόγος ενασχόλησης με τον άσο του 1,30, τα πολλά τέρματα πάντως φαντάζουν πιθανά, ενώ δεν αποκλείουμε να συνεισφέρουν στο σκοράρισμα και οι φιλοξενούμενοι.

2723. ΕΡΕΜΠΡΟ – ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ

Δυο εντελώς διαφορετικά πρόσωπα έχει δείξει ως τώρα η Έρεμπρο, κακή στο εντός έδρας 0-2 από τη Τζουργκάρντεν, εξαιρετική στην έδρα της Χέλσινγκμποργκ μεσοβδόμαδα, πήρε σπουδαία νίκη με 3-1. Η νεοφώτιστη Γιόνσεπινγκ τρελαίνει κόσμο με τις επιδόσεις της στο ξεκίνημα της σεζόν, μετά το 1-0 στην έδρα της Κάλμαρ, επικράτησε με 3-2 στο γήπεδό της επί της πανίσχυρης Μάλμε, απόλυτα δίκαιη η νίκη της. Οι εμφανίσεις των φιλοξενούμενων έχουν οδηγήσει σε άνοδο του άσου από τα επίπεδα του 1,70 στο 2,00 και πάλι δεν θα κακίσουμε όσους επιλέξουν να πάνε στην κόντρα, καθώς η Γιόνσεπινγκ έχει σούπερ ψυχολογία, εμείς όμως θα προτιμήσουμε να κρατήσουμε στάση αναμονής.

2721. ΣΑΝΤΝΕΣ – ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ

Θεωρητικά ξεκινάει το πρωτάθλημα με βλέψεις για άνοδο, αν όμως επαναλάβει εμφανίσεις όπως αυτή της πρεμιέρας απέναντι στην Ουλενσάκερ, τότε η Σάντνες δεν θα μπορεί να ελπίζει σε πολλά, απογοήτευσε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, δεν δικαιούταν τίποτα περισσότερο από το τελικό 1-1. Η Μιοντάλεν αντιθέτως ξεκίνησε με νίκη, έδειξε χαρακτήρα απέναντι στην Κρίστιανσουντ και δεν πτοήθηκε από το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασε στην ανατροπή με το τελικό 3-1 να κρίνεται δίκαιο. Οι δυο ομάδες είναι στα χαρτιά εκ των φαβορί για την άνοδο, δύσκολα γίνεται πρόβλεψη σε τόσο πρώιμο στάδιο της χρονιάς, οι αποδόσεις αουτσάιντερ στα δεξιά του σετ μας φαίνονται κάπως μεγάλες, αλλά η Μιοντάλεν θα πρέπει πρώτα να μας αποδείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στις εκτός έδρας αποστολές της, προτού να την εμπιστευτούμε.

2727. ΕΡΓΚΡΙΤΕ – ΑΝΓΚΕΛΧΟΛΜΣ

Ευχαριστημένη μένει με το βαθμό που απέσπασε στην έδρα της Λιουνγκσκίλε η νεοφώτιστη Εργκρίτε, δεν έδειξε διάθεση να κυνηγήσει κάτι περισσότερο, παρόλο που για σχεδόν ένα ημίχρονο είχε αριθμητικό πλεονέκτημα. Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Άνγκελχολμς, παρά τα οικονομικά προβλήματα που οδήγησαν σε αποδυνάμωση του ρόστερ εμφανίστηκε παθιασμένη απέναντι στη Σιριάνσκα και αν και αγωνίστηκε με πολλούς πιτσιρικάδες, έφτασε σε μια δίκαιη νίκη με 1-0. Θέλουμε περισσότερο δείγμα από την Εργκρίτε για να αποφασίσουμε να τη στηρίξουμε σε αποδόσεις φαβορί, η Άνγκελχολμς ενισχύθηκε με τέσσερις ποδοσφαιριστές στο φινάλε των μεταγραφών και φαίνεται να ξεκινάει δυναμικά τη σεζόν, είναι πολύ νωρίς για να μπλέξουμε με μια αναμέτρηση τέτοιας φύσης.

2726. ΠΑΝΤΟΥΡΙ - ΤΑΡΓΚΟ ΜΟΥΡΕΣ

Από τέσσερα ματς χωρίς νίκη έρχεται η Παντούρι (0-3-1), με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από την κορυφή, χωρίς ουσιαστικό κίνητρο στα πλέι-οφ η Τάργκου Μούρες, 0-2-3 ο απολογισμός της στα τελευταία πέντε παιχνίδια της. Μονόπλευρο στην ουσία το ενδιαφέρον, ανεπαρκές όμως το 1,65 του άσου για μια ομάδα που αγνοεί τη νίκη στα πιο πρόσφατα πέντε μπροστά στο κοινό της (0-3-2), παρά την επιστροφή του κόουτς Ιορντανέσκου στον πάγκο, έπειτα από τη λήξη της τιμωρίας του.

2745. ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤΤΕΡΝΤΑΜ - ΓΙΟΝΓΚ ΑΓΙΑΞ

Από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες και τέσσερα ματς χωρίς νίκη έρχεται η Σπάρτα (0-3-1), στην έδρα της πάντως παραμένει πανίσχυρη (14-2-0 εντός, 13/16 over 2,5, 12/16 GG). Η ομάδα νέων του Άγιαξ πέτυχε δυο συνεχόμενες νίκες απέναντι σε Φορτούνα και Έμεν και δείχνει σε καλή κατάσταση. Προς αποφυγή ο χαμηλός άσος, προτιμότερη δείχνει η ενασχόληση με τα πολλά τέρματα.

2744. ΕΜΕΝ - ΦΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Ακόμα μια κακή εμφάνιση και ήττα για την Έμεν μακριά από το σπίτι της (0-2 από τους νέους του Άγιαξ), πολύ καλύτερη η παρουσία της μπροστά στο κοινό της, έχει κερδίσει τα 5/6 τελευταία ως γηπεδούχος (5-0-1). Η ΦΚ Αϊντχόφεν βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, στο 5-1-1 ο απολογισμός της στις πιο πρόσφατες επτά αγωνιστικές, επιπλέον έφυγε νικήτρια από τις 4/6 τελευταίες εξόδους της (4-0-2). Αμφίρροπο ματς περιμένουμε ότι θα έχουμε εδώ, τα σφιχτά σετ που κυκλοφορούν μας φαίνονται σωστά.

2746. ΤΕΛΣΤΑΡ – ΜΠΡΕΝΤΑ

Με το βαρύ 0-5 ηττήθηκε στην έδρα της Ντεν Μπος η Τέλσταρ, πισωγύρισμα η εμφάνιση αυτή έπειτα από τις δυο κολλητές νίκες απέναντι σε Ντόρντρεχτ και Ακίλιζ. Η Μπρέντα έρχεται από δυο κολλητές ισοπαλίες και τρέχει αήττητο σερί πέντε αγώνων (3-2-0), πολύ καλή συνολικά η φετινή εκτός έδρας παρουσία της (8-3-5 εκτός). Ποιοτικότερο σύνολο διαθέτουν οι φιλοξενούμενοι, έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, αλλά το 1,75 του διπλού παραείναι χαμηλό για να ασχοληθούμε.

2741. ΒΑΛΒΑΪΚ – ΟΣ

Στον πάτο της συνολικής βαθμολογίας βρίσκεται η Βααλβάικ, έχει συμπληρώσει επτά σερί αμφίσκορα στο πρωτάθλημα (2-3-2, 5/7 over 2,5, 7/7 GG). Σε κακό φεγγάρι η Ος, μετράει τρεις συνεχόμενες ήττες και οχτώ στις πιο πρόσφατες εννέα αγωνιστικές (1-0-8). Μέτριες ομάδες και οι δυο, μένουμε μακριά.

2743. ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ – ΦΟΛΕΝΤΑΜ

Από την τέταρτη ισοπαλία τους στις τελευταίες έξι αγωνιστικές έρχονται οι γηπεδούχοι (2-4-0), μόνο ένα τρίποντο στα πιο πρόσφατα επτά παιχνίδια τους μετρούν πλέον οι φιλοξενούμενοι (1-2-4), δίκαιος ο φαβοριτισμός του άσου, χωρίς να αποτελεί τη μεγάλη ευκαιρία.

2742. ΓΙΟΝΓΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ - ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ

Τρεις κολλητές νίκες μετρούσε η ομάδα νέων της Αϊντχόφεν, πριν από την βαριά ήττα με 0-4 από τη Ντόρντρεχτ, αντιθέτως η Ντεν Μπος έπειτα από τρεις συνεχόμενες σφαλιάρες (0-0-3, 3/3 GG & over 2,5) επικράτησε με άνεση της Τέλσταρ με 5-0. Μπερδεμένο ζευγάρι, ένα κλικ θα δώσουμε στην έδρα.

2747. ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΣΙΤΑΡΝΤ – ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ

Ήττα μετά από πέντε ματς (3-2-0) για τη Φορτούνα, δεν τα κατάφερε απέναντι στην ομάδα νέων του Άγιαξ (1-2). Από ήττα έρχεται και η Μάαστριχτ (1-3 από τη Φένλο) και εκείνη μετρούσε 3-2-0 στο αμέσως προηγούμενο διάστημα. Σε ανάλογη κατάσταση βρίσκονται πάνω-κάτω οι δυο αντίπαλοι, καλά ζυγισμένα τα σετ, δεν θα πάρουμε θέση.

2740. ΑΚΙΛΙΖ 29 - ΧΕΛΜΟΝΤ ΣΠΟΡ

Έξι αγωνιστικές χωρίς τρίποντο είναι οι γηπεδούχοι (0-1-5), μπροστά στο κοινό τους μάλιστα μετρούν τρεις σερί ήττες, δεν τα πηγαίνει και πολύ καλύτερα ούτε η Χέλμοντ, με τον απολογισμό της στις τελευταίες εννέα αγωνιστικές να είναι 1-3-5. Δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε εδώ.

2739. AΛΜΙΡΕ ΣΙΤΙ – ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ

Έξι νίκες στα τελευταία επτά παιχνίδια τους μετρούν πια οι γηπεδούχοι (6-0-1), η Ντόρντρεχτ διέκοψε αρνητικό σερί έξι αγωνιστικών (0-1-5), με την άνετη επικράτηση με 4-0 επί της ομάδας νέων της Αϊντχόφεν. Σε πολύ καλή κατάσταση εδώ και καιρό οι γηπεδούχοι, ικανοποιητικό το 2,30 του άσου στον Stoiximan.

2748. ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣ. – ΛΕΙΨΙΑ

Ο Φρίντχελμ Φούνκελ δείχνει να στρώνει τη Φορτούνα, αφού με τον έμπειρο τεχνικό στον πάγκο η ομάδα του Ντίσελντορφ είναι αήττητη (1-1-0), παίρνοντας βαθιές ανάσες στη μάχη της παραμονής. Η Λειψία διαθέτει ίσως το ποιοτικότερο ρόστερ της κατηγορίας, οδεύει ολοταχώς για τη Μπουντεσλίγκα, αλλά μακριά από στο σπίτι της αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τελευταία, χάνοντας στις 3/4 πιο πρόσφατες εξόδους της. Έχουν βρει ψυχολογία και τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση οι γηπεδούχοι, με τον +0,75 ασιατικό άσο να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,825 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2750. ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ - ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ

Την αυλαία της 32ης αγωνιστικής κλείνει η αναμέτρηση ανάμεσα στη Λα Κορούνια και τη Λας Πάλμας. Σχεδόν ισόβαθμες οι δύο ομάδες (στο +9 και +8 από τη ζώνη του υποβιβασμού) που πραγματοποιούν εκ διαμέτρου αντίθετες πορείες το τελευταίο διάστημα. Η μεν Λα Κορούνια που μετράει μόλις μία νίκη σε 15 αγωνιστικές (1-8-6) συνεχίζει να φέρνει με μεγάλη συχνότητα ισοπαλίες ενώ η Λας Πάλμας βιώνει την καλύτερη της φάση από την αρχή της σεζόν αφού στα έξι τελευταία πήρε 15 βαθμούς χάνοντας μόνο από τη Ρεάλ (5-0-1). Πιθανό το ενδεχόμενο να μοιραστούν τους βαθμούς, αν κοιτάξουμε και τη βαθμολογία μοιάζει βολικό αποτέλεσμα άλλωστε, στο 3,30 προσφέρει το Χ ο Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2751. ΜΠΡΕΣΙΑ – ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ

Από βαριά ήττα στην έδρα της Τράπανι έρχεται η Μπρέσια, έμεινε έτσι με μόνο ένα τρίποντο στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (1-2-2), στην έδρα της πάντως μεταμορφώνεται προς το καλύτερο και έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα αποτελεσματική σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς (10-6-1 εντός). Επιστροφή στις ήττες και για την Περούτζια, αναπάντεχο το 0-2 στο γήπεδό της από την Άσκολι, έτρεχε αήττητο σερί πέντε αγώνων προηγουμένως (4-1-0), πλησιάζοντας έτσι την προνομιούχο οκτάδα. Εσώκλειστη στο προπονητικό της κέντρο από την Τετάρτη η Μπρέσια, σε μια προσπάθεια της διοίκησης να αφυπνίσει τους ποδοσφαιριστές, δεν πιάνεται από πουθενά το ματς, μπορεί η Μπρέσια να αποδίδει καλά μπροστά στο κοινό της, αλλά και η Περούτζια είναι επικίνδυνη ομάδα (6-2-8 εκτός), ενώ ούτε με τα γκολ βγαίνει άκρη, αφού η γηπεδούχος αρέσκεται να αγωνίζεται επιθετικά ενώ η φιλοξενούμενη έχει αμυντικογενή προσέγγιση στα παιχνίδια της. Καθαρό πάσο θα πάμε εδώ.

2749. ΝΑΝΣΙ – ΚΡΕΤΕΪΓ

Με το 0-0 στο ντέρμπι κορυφής απέναντι στη Ντιζόν, η Νανσί διατηρήθηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, μεγάλο της όπλο η έδρα της, εκεί όπου μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες και συνολικό απολογισμό 11-3-2 από την αρχή της χρονιάς. Σε δυσχερή θέση η Κρετέιγ, σταθερά εντός της επικίνδυνης ζώνης, είναι με μόλις μια νίκη στις πιο πρόσφατες 20 αγωνιστικές (1-7-12), την οποία και πήρε στην τελευταία της έξοδο απέναντι στη Νιμ (5-2-9 συνολικά εκτός). Κάτω από 1,50 η απόδοση του άσου, μπορεί να δείχνει μικρή για τα δεδομένα της κατηγορίας, αλλά η Νανσί δεν κοντράρεται στην έδρα της και είναι δικαίως το φαβορί για να φτάσει στη νίκη.

2758. ΡΟΜΑ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Σε άριστη κατάσταση βρίσκεται η Ρόμα. Ο Σπαλέτι έχει βρει την κατάλληλη φόρμουλα από τη στιγμή που ανέλαβε, έστρωσε σε πολλούς τομείς την ομάδα του και κυρίως βρήκε ξανά τη χαμένη αυτοπεποίθηση των «τζιαλορόσι», με το εμφατικό 1-4 στο ντέρμπι επί της Λάτσιο να το επιβεβαιώνει. Πλέον, η τρίτη θέση δείχνει να έχει καπαρωθεί, με το στόχο πλέον να είναι η μείωση της διαφοράς από τη δεύτερη Νάπολι, ώστε να αναζωπυρωθούν οι ελπίδες για απευθείας είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε κακό φεγγάρι βρίσκεται η Μπολόνια, έχει φτάσει τις έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη, πληρώνοντας ουσιαστικά το γεγονός πως είναι αδιάφορη βαθμολογικά, αφού πολύ δύσκολα θα μπει σε μπελάδες αναφορικά με την παραμονή της. Η φόρμα, αλλά και οι αριθμοί των δύο ομάδων μας ωθούν στον -1,5 ασιατικό άσο, επιλογή που βρίσκεται σε απόδοση 2,025 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2752. ΝΟΤΙΓΧΑΜ – ΜΠΡΑΪΤΟΝ

Να τελειώσει η σεζόν περιμένει η Νότιγχαμ Φόρεστ, εντελώς ντεφορμέ και με υπηρεσιακό προπονητή εδώ και ένα μήνα, έχει χάσει πολλές θέσεις στο βαθμολογικό πίνακα της Τσάμπιονσιπ, αλλά τουλάχιστον ακόμα δεν κινδυνεύει (+9 από τη γραμμή του υποβιβασμού). Στην τρίτη θέση η Μπράιτον και με καλή εικόνα τον τελευταίο καιρό (5-3-0), θέλει να συνεχίσει με νίκες ώστε να προσθέσει άγχος στη δεύτερη Μίντλεσμπρο. Μονόπλευρο το κίνητρο στη αναμέτρηση, πολύ καλύτερη και πιο σοβαρή ομάδα η Μπράιτον, στο χέρι της να πάρει τους τρεις πόντους. Στο 2,25 η απόδοση της νίκη της στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2760. ΡΙΟ ΑΒΕ – ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ

Ξαναβρίσκει σιγά-σιγά τον καλό της εαυτό η Ρίο Άβε, προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες και πλησιάζει ακόμα περισσότερο στην ευρωπαϊκή έξοδο. Αντίθετα, η Γκιμαράες χάνει συνεχώς έδαφος στη μάχη για την πρώτη εξάδα, παραμένοντας χωρίς νίκη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Δε θα μπορούσαν οι γηπεδούχοι να πετύχουν σε χειρότερη κατάσταση την ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, με τον -0,5 ασιατικό άσο να έχει τον πρώτο λόγο στο ματς σε απόδοση 2,075 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2658. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ - ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Την έβδομη ήττα της στις τελευταίες οχτώ αγωνιστικές (0-1-7) γνώρισε η Ατλέτικο Ραφαέλα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μπόκα (0-3), μετράει 4/4 ήττες μπροστά στο κοινό της για την ώρα. Η Ουνιόν επέστρεψε άμεσα στα αρνητικά αποτελέσματα με το ντροπιαστικό 0-4 στο γήπεδό της από τη Λανούς, στο 1-2-4 ο απολογισμός της στα τελευταία επτά παιχνίδια της. Σε κακή κατάσταση αμφότερες, δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε εδώ.

2662. ΚΙΛΜΕΣ - ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ

Την πρώτη της ήττα μετά από έξι ματς (2-4-0) γνώρισε η Κίλμες με το 0-1 στην έδρα της Χιμνάσια, πισωγύρισμα η εμφάνιση αυτή σε σχέση με την εικόνα που είχε δείξει τον τελευταίο μήνα. Η Άρσεναλ πέτυχε την τρίτη νίκη της στα πιο πρόσφατα τέσσερα (3-0-1) με το διπλό με 1-0 επί της Ντεφένσα, τυχερό πάντως το αποτέλεσμα αυτό, με τον τερματοφύλακά της να τη σώζει σε πολλές περιπτώσεις. Παρά το γεγονός ότι η Άρσεναλ έχει 2/2 νίκες στις πιο πρόσφατες εξόδους της, η εικόνα της δεν είναι ιδιαίτερα πειστική, σωστό φαβορί του αγώνα η Κίλμες, λογικό το 2,15 στον άσο.

2762. ΟΥΝ. ΚΟΝΣΕΠΣΙΟΝ - ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΓΟΥΟΝ.

Σκόνταψε η Γουόντερερς την προηγούμενη αγωνιστική, μη μπορώντας να κερδίσει εντός έδρας την μέτρια φέτος Άουνταξ, έχασε έτσι την ευκαιρία να βρεθεί στην πρώτη θέση. Το αήττητο σερί της Κονσεπσιόν έλαβε τέλος στην ήττα με 3-1 εκτός έδρας κόντρα στην Ικίκε. Στην έκτη θέση της βαθμολογίας οι γηπεδούχοι, οι οποίοι δίνουν σκληρή μάχη για την είσοδο στη Λιγκίγια. Δε θα κρατήσουμε πλευρά, θα πάμε με τα πολλά γκολ, συμβαδίζοντας με την αγωνιστική συμπεριφορά και των δύο ομάδων, Betol και Vito έχουν συμπεριλάβει το over 2,5 στο 1,75 της Bet365 στις επιλογές τους .

2423. ΣΟΛ – ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ

Την τέταρτη ισοπαλία της στις έξι τελευταίες αγωνιστικές (1-4-1) απέσπασε η Σολ στην έδρα της Ρίβερ Πλέιτ, έχει συγκάτοικο πλέον στην κορυφή της βαθμολογίας τη Σέρο Πορτένιο, έστω και με ένα παιχνίδι λιγότερο. Από δυο συνεχόμενες ήττες χωρίς να σκοράρει απέναντι στη Ρούμπιο Νιού έρχεται η Λιμπερτάδ, τέλος ο Ριβέρα από τον πάγκο, ανέλαβε στη θέση του ο Τόρες. Αμφίρροπο ζευγάρι, η αλλαγή προπονητή στους φιλοξενούμενους θολώνει ακόμα περισσότερο το τοπίο, δεν θα ασχοληθούμε με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

2660. ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΟΥΚΟΥΜΑΝ

Τρεις συνεχόμενες νίκες και πέντε στις τελευταίες έξι αγωνιστικές μετράει η Εστουδιάντες (5-0-1, 5/6 over 2,5, 4/6 GG), παράλληλα συμπλήρωσε και τρεις σερί επιτυχίες μπροστά στο κοινό της (3-1-1 εντός). Σε καλή κατάσταση βρίσκεται όμως και η Τουκουμάν, 2/2 νίκες στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της και 3-1-1 στα τελευταία πέντε, έχει και δυο διπλά σε τέσσερις εξόδους ως τώρα (2-0-2 εκτός). Ισόβαθμες οι δυο ομάδες στην τρίτη θέση του ομίλου τους, ποιοτικότερο σύνολο διαθέτουν οι γηπεδούχοι, κατά τη γνώμη μας έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, αλλά το 1,85 του άσου δεν έχει ιδιαίτερη αξία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ