ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας. Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας.

1676. ΠΕΡΘ ΓΚΛΟΡΙ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΤΖΕΤΣ

Το εντυπωσιακό σερί των πέντε κολλητών νικών της Περθ Γκλόρι (4/5GG&over2,5) έλαβε τέλος απέναντι στους Σίδνεϊ Γουόντερερς, θα μπορούσε να πάρει τουλάχιστον το βαθμό, αφού το τέρμα με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 1-2 μπήκε πέντε λεπτά πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας. Οι Τζετς είναι αήττητοι εδώ και τέσσερις αγωνιστικές (3-1-0, 3/4GG&over2,5), διανύουν την καλύτερή τους περίοδο στη φετινή σεζόν. Καλύτερη ομάδα η Περθ Γκλόρι αλλά το 1,57 του άσου είναι εκτός πραγματικότητας, μόνο με τα γκολ μπορούμε να ασχοληθούμε εδώ, με τις τιμές βέβαια να είναι υποψιασμένες.

1680. ΟΥΡΑΛ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ

Στο μέσο της βαθμολογίας βρίσκεται η Ουράλ, μακριά από κινδύνους (+10 από τη γραμμή),GGόλα τα φετινά παιχνίδια στο γήπεδό της (3-2-3 εντός, 7/8over2,5, 8/8GG). Η Ντιναμό επέστρεψε από τη διακοπή με ήττα, το 1-3 από την Άμκαρ την άφησε εκτός συνέχειας του κυπέλλου, βρίσκεται οριακά πάνω από τις θέσεις των μπαράζ υποβιβασμού και θα χρειαστεί χρόνο για να βρεθεί στο επιθυμητό επίπεδο αφού τα νέα αποκτήματα άργησαν να ενσωματωθούν και ενώ αποχώρησαν βασικές της μονάδες (Κοκόριν, Ζιρκόφ). Κάκιστη μακριά από το σπίτι της ως τώρα, έχει πανηγυρίσει μόλις μια νίκη (1-5-3 εκτός, 6/9GG). Καλά ζυγισμένα δείχνουν τα σετ, στρεφόμαστε προς τοGGστο 1,95 του Stoiximan , που ευνοείται από τα στατιστικά και των δυο αντιπάλων.

1685. ΑΝΖΙ ΜΑΧΑΤΣΚΑΛΑ - ΑΜΚΑΡ ΠΕΡΜ

Μάχη για τη σωτηρία αναμένεται να δώσει μέχρι τέλους η Ανζί, πήγε με θετικό πρόσημο στη διακοπή, ψάχνει ακόμα την παρθενική νίκη στο γήπεδό της (0-4-5 εντός). Η Άμκαρ πήρε το εισιτήριο για τους «4» του κυπέλλου μεσοβδόμαδα (3-1 τη Ντιναμό), βρίσκεται στο +4 από τη ζώνη, διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας και στις εξόδους της μετράει 1-2-5. Χαμηλό κρίνεται το 2,00 του άσου, δεν μας εμπνέει όμως ούτε η Άμκαρ για να πάμε στην κόντρα.NoBet.

----. ΚΟΝΚΟΡΝΤΙΑ – Π. ΤΙΜΙΣΟΑΡΑ

Τρεις κολλητές ήττες μετράει μετά τη διακοπή η Κονκόρντια, δεν κερδίζει εδώ και 11 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα (0-4-7) και έχει μπει σε σοβαρές περιπέτειες αναφορικά με την παραμονή στην κατηγορία. Ούτε η Τιμισοάρα δείχνει σε καλή κατάσταση, έρχεται πάντως από νίκη (1-0 την Πετρόλουλ) έπειτα από ανομβρία έξι αγώνων (0-3-3), δεν έχει κάνει ακόμα σεφτέ μακριά από το σπίτι της (0-8-5 εκτός). Δεν εμπιστευόμαστε καμία από τις δυο, δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος ενασχόλησης με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

----. ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Ήττα για την Καλλιθέα στις Σέρρες με 2-3, τρίτο ματς χωρίς νίκη (0-2-1), απομακρύνεται από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Η Ζάκυνθος έρχεται από νίκη στο εξάποντο με τον Αγροτικό Αστέρα (1-0), εκτός νησιού πάντως δυσκολεύεται αρκετά (2-1-8 εκτός, οι νίκες αφορούν τα άνευ αγώνος απέναντι σε Εργοτέλη και Ολυμπιακό Βόλου). Προβάδισμα θα δώσουμε στην Καλλιθέα λόγω της αδυναμίας των φιλοξενούμενων μακριά από το σπίτι τους.

1692. ΠΟΓΚΟΝ ΣΤΣΖΕΤΣΙΝ - ΡΟΥΧ ΧΟΡΖΟΦ

Από τρεις σερί ισοπαλίες έρχεται η Πογκόν, στα εννέα ματς πλέον το αήττητο σερί της (5-4-0). Η Ρουχ ηττήθηκε και στα δυο πιο πρόσφατα παιχνίδια της από Λέγκια (0-2 εκτός) και Κρακόβια (2-3 εντός), έχασε έτσι έδαφος στη βαθμολογία. Φαβορί στα μάτια μας οι γηπεδούχοι, οριακό σε κάθε περίπτωση το 1,95 του άσου.

1695. ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ – ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ

Με ισοπαλία στην έδρα της Βίμποργκ επέστρεψε από τη διακοπή η Νόρντζελαντ, μέτρια η παρουσία της, όπως και η συνολική φετινή εικόνα της στο πρωτάθλημα. Η Μίντιλαντ απέτυχε να κερδίσει τις δυο ομάδες που βρίσκονται από πάνω της στη βαθμολογία (1-1 με Άαλμποργκ, ήττα με 0-1 από Κοπεγχάγη) με αποτέλεσμα η διαφορά της από την κορυφή να πάει στους εννέα βαθμούς και η υπόθεση τίτλος να γίνεται από δύσκολη ως ακατόρθωτη. Καλύτερο σύνολο διαθέτει η Μίντιλαντ, γι αυτό και το διπλό είναι φαβορί, έρχεται όμως από αλλεπάλληλες σφαλιάρες και δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσει. Δεν θα πάρουμε θέση εδώ.

----. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΕΚ

Κάλιο αργά παρά ποτέ, η διοίκηση του Αστέρα κατάλαβε πως με τον υπηρεσιακό Δημήτρη Τερεζόπουλο στον πάγκο δύσκολα θα δει άσπρη μέρα και αποφάσισε να φέρει το Μάκη Χάβο στη θέση του, προκειμένου να διεκδικήσει με αξιώσεις την είσοδο στα πλέι-οφ. Η πιθανή αφαίρεση βαθμών του ΠΑΟΚ και οι μαζεμένες γκέλες του Πανιωνίου δίνουν ελπίδα στους «Αρκάδες» αναφορικά με την πέμπτη θέση, όμως ακολουθεί πρόγραμμα-βουνό, αρχής γενομένης από το ματς με την ΑΕΚ. Η Ένωση μπορεί να πραγματοποιεί εκπληκτική πορεία στο 2016, ωστόσο τελευταία βγάζει κούραση και δεν πείθει με τις εμφανίσεις της, κάτι που αποτυπώθηκε περίτρανα και στις δύο τελευταίες εξόδους της, όπου δεν κατάφερε να πάρει κανένα διπλό. Το κίνητρο των γηπεδούχων είναι μεγαλύτερο και πλέον φαίνεται να πιστεύουν στην ανατροπή του σκηνικού αναφορικά με το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο +0,25 ασιατικός άσος αποτελεί επιλογή των YoungGuns σε απόδοση 1,85 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1696. ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ – ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ

Δυο ήττες γνώρισε την προηγούμενη εβδομάδα η Μπεσίκτας, το 0-2 από τη Φενέρ στο ντέρμπι την έριξε από την κορυφή της βαθμολογίας (εξακολουθεί πάντως να έχει ένα ματς λιγότερο), ενώ το 0-1 από την Κονιασπόρ την άφησε εκτός ημιτελικών κυπέλλου. Προφανώς και δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης απέναντι στην ουραγό του πρωταθλήματος, στο γήπεδό της μετράει πέντε σερί τρίποντα (9-1-2 εντός). Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από δυο κολλητές ήττες, 2-1-3 ο απολογισμός τους εντός του 2016, δείχνουν πάντως διάθεση να παλέψουν για την παραμονή στην κατηγορία, παραμένουν ωστόσο η ομάδα με τη χειρότερη εκτός έδρας συγκομιδή της κατηγορίας (1-1-9 εκτός, βρίσκει δίχτυα στα έξι τελευταία). Γκραν φαβορί οι γηπεδούχοι, χαμηλός για να ασχοληθούμε ο άσος.

----. ΤΑΡΓΚΟΥ – ΠΑΝΤΟΥΡΙ

Με 0-0 ολοκληρώθηκε η πρώτη αναμέτρηση της Τάργκου με την Κλουζ για το κύπελλο, η πρόκριση στον τελικό θα κριθεί στη ρεβάνς. Στο πρωτάθλημα πήρε τελευταία στιγμή το εισιτήριο για τα πλέι-οφ, μέτρια η γενικότερη παρουσία της στη φετινή σεζόν, στο γήπεδό της μετράει 4-8-1. Η Παντούρι επέστρεψε σε καλή κατάσταση από τη διακοπή (2-1-0) και μπορεί ακόμα και να μπει στη μάχη του τίτλου, δεν θα είναι βέβαια εύκολο βάσει του ρόστερ που διαθέτει. Πολύ αξιόπιστη μακριά από το σπίτι της η φιλοξενούμενη (6-4-3 εκτός), στο πρώτο της ματς μετά την επανέναρξη μάλιστα επικράτησε στην έδρα της Τάργκου με 1-0, θεωρούμε ότι αδικείται από τις αποδόσεις αουτσάιντερ και έχει τη δυνατότητα τουλάχιστον να μην ηττηθεί, επιλογή το ασιατικό διπλό +0,25 στο 1,825 τηςBet365.

1398. ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ – ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ

Το παιχνίδι ήταν να γίνει το Σάββατο, αλλά αναβλήθηκε λόγω χιονιού.Στάθηκε τυχερή την προηγούμενη αγωνιστική η Σεν Γκάλεν, τώρα έχει δυσκολότερο έργο κόντρα στη Γκρασχόπερς. Ο τερματοφύλακας Λόπαρ έσωσε τη γηπεδούχο με μία απόκρουση πέναλτι στο 3-3 με τη Λουγκάνο και η ομάδα του ήταν τελικά τυχερή στο να πάρει το βαθμό (παρότι είχε προηγηθεί με 2-0). Το όπλο της ήταν η άμυνα, όμως έχει αλλάξει πρόσωπα και πλέον πληρώνει με αμυντικά λάθη το χαμηλό μέσο όρο ηλικίας στα μετόπισθεν (συνεπώς έλλειψης εμπειρίας). Η Γκρασχόπερς δεν έπεισε με την εικόνα της στο Βαντούζ. Με σκληρές (ή και μαζικές) άμυνες φαίνεται ότι μπλοκάρει, παρότι ατομικά οι ποδοσφαιριστές της έχουν τρομερές ικανότητες. Ενώ μπορούν να σκοράρουν όσο και όπως θέλουν, στο Βαντούζ (1-1) δεν είχε φαντασία στην επίθεση. Η Σεν Γκάλεν με τραυματία τον καλύτερο επιθετικό της, τον Ταφέρ, δε θα στεναχωρηθεί με μία ακόμα ισοπαλία εντός έδρας, αλλά δύσκολα θα δούμε ένα 0-0. Η αλληλεξουδετέρωση είναι πιθανή, ένα μικρό μπετ στα σκορ 1-1 και 2-2 δεν θα ήταν κακή ιδέα.

1704. ΓΙΟΝΓΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ - ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΣΙΤΑΡΝΤ

Τέσσερα ματς χωρίς τρίποντο οι νέοι της Αϊντχόφεν (0-2-2), η Φορτούνα είναι ή του ύψους ή του βάθους (3-0-3 στα πιο πρόσφατα έξι), αντιμετωπίζει όμως και εξωαγωνιστικά προβλήματα, ευρισκόμενη σε αναμονή για τις αποφάσεις της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, με τον κίνδυνο της χρεωκοπίας να είναι ορατός. Δεν θα μπλέξουμε εδώ.

1705. ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ – ΛΕΙΨΙΑ

Σπουδαία αναμέτρηση μεταξύ των δυο ομάδων που καταλαμβάνουν τις δυο πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Η Φράιμπουργκ συμπλήρωσε τρία σερί τρίποντα με το εκτός έδρας 4-1 επί της Μπίλεφελντ, δείχνει να βρίσκει τα πατήματα της όσο περνάει ο καιρός. Τρεις συνεχόμενες νίκες και για τη Λειψία που διατηρεί απόσταση ασφαλείας (+6) από την τρίτη θέση, από τα πιο πρόσφατα 10 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα έχει κερδίσει τα εννέα (9-0-1). Η Λειψία είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας αλλά είναι υπερβολικό να προσφέρεται σε αποδόσεις φαβορί στο γήπεδό της δεύτερης της βαθμολογίας Φράιμπουργκ, το Χ δείχνει το επικρατέστερο σημείο καθώς δεν θα χαλάσει ιδιαίτερα καμία από τις δυο.

1707. ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ

Το χαβά της η Βαγιεκάνο που συνεχίζει να μας προσφέρει απανωτάoverκαιGG. Βρίσκει δίχτυα επί 10 συναπτά ματς ενώ διαθέτει την μακράν χειρότερη άμυνα στην κατηγορία με 58 γκολ παθητικό. Πάντα ενδιαφέρουσα τα στατιστικά της σε ότι αφορά τα γκολ αφού στα 7/10 τελευταία παιχνίδια της επιβεβαιώθηκε ο συνδυασμόςGG&over. Με αυτή την επιλογή που πληρώνει 2,05 στηνBet365 θα πορευτούμε και στην αναμέτρηση με την Εσπανιόλ. η οποία θέλει πάση θυσία τη νίκη και δεν έχει λόγο να παίξει κλειστά όταν απέναντι της θα βρει μια άμυνα που υποπίπτει συνεχώς σε λάθη. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1706. ΚΛΕΡΜΟΝ – ΜΕΤΣ

Από δυο σερί νίκες έρχεται η Κλερμόν και φαίνεται να παίρνει ξανά τα πάνω της, μετράει επιπλέον 10/11GG&over2,5 στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας (6-1-4). Τέσσερις αγωνιστικές χωρίς τρίποντο συμπλήρωσε η Μετς (0-2-2, 3/4GG&over2,5), χάνει έτσι έδαφος από την κορυφή τη βαθμολογίας. Αξιόπιστη στο γήπεδό της η Κλερμόν (9-3-2 εντός, 9/14over2,5, 10/14GG), είναι το φαβορί για τη νίκη, αν και το 2,20 του άσου μας φαίνεται οριακό, προτιμότερη δείχνει η ενασχόληση με τα γκολ, στα ματς της Κλερμόν στο πρωτάθλημα σημειώνονται 3 τέρματα κατά μέσο όρο, ενώ και η Μετς έχει βρει δίχτυα στις 12/13 εξόδους της (5-4-4 εκτός, 8/13GG), παίζεται είτε τοGGστο 1,85 είτε τοover2,25 στο 1,90 τηςBet365, μιας και αμφότερες θα πρέπει να κυνηγήσουν τη νίκη για να ξαναπλησιάσουν στην τριάδα.

1708. ΤΣΕΖΕΝΑ - ΟΥΝ. ΣΠ. ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ 1919

Ανοδική η πορεία της Τσεζένα, είναι χωρίς ήττα εδώ και επτά αγωνιστικές (4-3-0), ενώ στο γήπεδό της συμπλήρωσε τέσσερις συνεχόμενες νίκες (12-1-2 εντός), εδραιώνει σιγά-σιγά τη θέση της στα πλέι-οφ. Η Σαλερνιτάνα παλεύει να βρεθεί εκτός της επικίνδυνης ζώνης, 0-4-1 ο απολογισμός της με το Μενικίνι στον πάγκο (3/5over2,5, 4/5GG), με καλές κατά κύριο λόγο εμφανίσεις, πληγή εξακολουθούν πάντως να αποτελούν οι εκτός έδρας επιδόσεις της (0-7-8 εκτός). Σεβαστή η προσπάθεια της Σαλερνιτάνα, αλλά η Τσεζένα στο γήπεδό της δεν αστειεύεται, το 1,73 του άσου στον Stoiximan είναι οριακά αποδεκτό.

1714. ΡΙΟ ΑΒΕ – ΕΣΤΟΡΙΛ

Πέντε αγωνιστικές χωρίς ήττα παραμένει η Ρίο Άβε, πάτησε ξανά στην πρώτη πεντάδα, όπου και ελπίζει να παραμείνει μέχρι τέλους. Εντυπωσιακές οι επιδόσεις της στο σκοράρισμα, καθώς έχει βρει δίχτυα στα 22/24 ματς πρωταθλήματος. Η Εστορίλ αγνοεί την ήττα εδώ και τρείς αγώνες, μπήκε ξανά στο κόλπο για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και το τελευταίο διάστημα παίζει αρκετά ανοικτά, μετρώντας 5/7 πιο πρόσφαταover2,5, με το Λέο Μπονατίνι να σκοράρει ακατάπαυστα. Λογική επιλογή τα πολλά τέρματα, με τοover2,25 να βρίσκεται σε απόδοση 1,95 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1715. ΤΙΓΚΡΕ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΟΥΚΟΥΜΑΝ

Χωρίς νίκη ακόμα στο νέο πρωτάθλημα η Τίγκρε (0-2-2), μάλιστα στα πιο πρόσφατα δυο γνώρισε ισάριθμες ήττες, στις οποίες απέτυχε να σκοράρει, παίζει το κεφάλι του σε κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα ο Καμορανέζι. Η Τουκουμάν αντιθέτως πραγματοποιεί εξαιρετική εκκίνηση, 4-0-1 ο απολογισμός της στις πρώτες πέντε αγωνιστικές, μια νίκη (1-0 τη Μπόκα) και μια ήττα (0-1 από Λανούς) ως τώρα μακριά από το σπίτι της. Σύμφωνα με τα όσα έχουν παρουσιάσει ως τώρα οι δυο ομάδες είναι λογικό οι φιλοξενούμενοι να προσφέρονται σε αποδόσεις, έστω και οριακού, φαβορί, επιπλέον οι γηπεδούχοι έχουν μαζεμένα προβλήματα απουσιών στην άμυνα, δεν θα κακίσουμε όσους επιλέξουν να πάνε στο 2DrawNoBet.

1767. Ο ΧΙΓΚΙΝΣ – ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ

Από το 2-2 στην έδρα της Άουνταξ έρχεται η Ο’ Χίγκινς, είναι τρεις αγωνιστικές χωρίς ήττα (2-1-0) και στην έδρα της μετράει 2-1-0 στο Κλαουσούρα. Η Παλεστίνο συνεχίζει την αήττητη πορεία της στο πρωτάθλημα, 4-3-0 ο απολογισμός της (5/7over2,5, 5/7GG), πήρε βαθμό που έχει αξία νίκης στο τελευταίο με την Ικίκε (2-2 από 0-2 και με παίχτη λιγότερο). Σε καλό φεγγάρι αμφότερες, δεν βγαίνει εύκολα άκρη, τα ισορροπημένα σετ που κυκλοφορούν περιπλέκουν ακόμη περισσότερο την κατάσταση.

1673. ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ – ΠΑΤΡΟΝΑΤΟ

Σε εξαιρετική κατάσταση η Γοδόι Κρουζ, έρχεται από τρεις σερί νίκες οι οποίες της ανέβασαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του Α’ Γκρουπ. Με ανεβασμένη ψυχολογία η Πατρονάτο μετά το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα, βάζει αλλά και δέχεται γκολ με ευκολία. Το ίδιο και οι γηπεδούχοι, ανεξήγητα χαμηλά η γραμμή στο ασιατικό over, το οποίο (οver 2,25/2,05) χωρίς δεύτερη σκέψη προτίμησαν οι Young Guns . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ