ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας.

1632. ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Ζωντανή στη μάχη της παραμονής είναι η Εσκισεχιρσπόρ, αλλά τα οικονομικά προβλήματα που την ταλανίζουν της ελαττώνουν σημαντικά τις ελπίδες της για σωτηρία. Στον αντίποδα, η Φενέρ πάει τρένο το τελευταίο διάστημα και με εξαιρετικές εμφανίσεις συμπλήρωσε 21 ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης χωρίς ήττα, πλησιάζοντας πια στον πόντο την πρωτοπόρο Μπεσίκτας. Η ομάδα του Βίτορ Περέιρα πήρε τις 11/12 νίκες της για το πρωτάθλημα μεunder3,5 και στη δύσκολη έδρα της «Ες-ες» αναμένεται να δώσει συνέχεια στο εντυπωσιακό αυτό στατιστικό. Επιλογή ο συνδυασμός διπλού καιunder3,5 σε απόδοση 2,30 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1631. ΠΑΦΟΣ FC - ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας η Πάφος, έρχεται από δυο σερί ισοπαλίες και έντεκα αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-5-6), μετράει συνολικά 2-4-3 μπροστά στο κοινό της. Η Νέα Σαλαμίνα ηττήθηκε την Τετάρτη με 0-1 από τον ΑΠΟΕΛ στα πλαίσια του κυπέλλου, στο πρωτάθλημα επικράτησε με 3-2 του Ερμή, διακόπτοντας αρνητικό σερί πέντε αγώνων χωρίς τρίποντο (0-2-3). Πολύ καλές οι εκτός έδρας επιδόσεις των φιλοξενούμενων (5-0-4 εκτός), ωστόσο με το διπλό σε αποδόσεις καθαρού φαβορί δεν βρίσκουμε αξία και κλίνουμε προς την αποχή.

1634. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Όλο και πιο έντονο γίνεται το επιθετικό πρόβλημα του Πλατανιά, καθώς οι Κρητικοί αδυνατούν να βρουν το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, με αποτέλεσμα να πέφτουν σιγά-σιγά στο βαθμολογικό πίνακα. Στον αντίποδα, ο Ολυμπιακός δε λέει να πατήσει φρένο, καθώς στοχεύει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος κάνοντας το απόλυτο και προς αυτό το δρόμο βαδίζει έως τώρα, έχοντας το 17/17 μέχρι στιγμής. Οι Πειραιώτες διαθέτουν φυσικά την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας και κόντρα στη δυσλειτουργική επίθεση του Πλατανιά μπορούν να κρατήσουν ξανά ανέπαφη την εστία τους. Σε απόδοση 1,80 προσφέρει ο Stoiximan το ενδεχόμενο νίκης του Ολυμπιακού χωρίς να δεχτεί γκολ.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1649. ΣΠΕΤΣΙΑ – ΑΛΕΣΑΝΤΡΙΑ

Νοκ άουτ προημιτελικός για το κύπελλο Ιταλίας.Ιστορικό παιχνίδι για τις δυο ομάδες, καθώς τους δίνεται η ευκαιρία να φτάσουν στα ημιτελικά του θεσμού, εκεί που τους περιμένει η Μίλαν. Η Σπέτσια, στην επιστροφή της από τη χειμερινή διακοπή, κόλλησε στο 0-0 κατά την υποδοχή της Μπάρι, στα τελευταία εννέα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις μετράει 3-5-1 και στον προηγούμενο γύρο έκανε τη μεγάλη έκπληξη, πετώντας εκτός συνέχειας τη Ρόμα (πήρε την πρόκριση στα πέναλτι). Η Αλεσάντρια είναι ομάδα της τρίτης κατηγορίας, καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση στον όμιλό της και φάνηκε να έχει το μυαλό της στο ιστορικό ραντεβού του κυπέλλου, καθώς το Σάββατο γνώρισε βαριά ήττα με 0-3, που ήταν και η πρώτη της από τις 31 Οκτωβρίου σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν προσφέρεται για στοιχηματική ενασχόληση το συγκεκριμένο παιχνίδι, μπορεί το 1,80+ του άσου να δείχνει μεγάλο, δεδομένης της μιας κατηγορίας που χωρίζει τις δυο αντιπάλους, αλλά το γεγονός ότι η Αλεσάντρια πέταξε εκτός συνέχειας ομάδες τηςSerieAστους προηγούμενους γύρους (Παλέρμο και Τζένοα) σε ματς που ήταν και πάλι φιλοξενούμενη, αποδεικνύει το πόσο επικίνδυνο σύνολο διαθέτει.

1646. ΜΠΡΕΝΤΑ - ΦΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Επέστρεψε από τη διακοπή με νίκη η Μπρέντα (2-1 τη Φόλενταμ), 4-0-1 ο απολογισμός της στα τελευταία πέντε και 5-1-3 μπροστά στο κοινό της. Η ΦΚ Αϊντχόφεν έμεινε στο 1-1 με τη Ντόρντρεχτ, σταθερή η πορεία της στις πάνω θέσεις της βαθμολογίας. Φαβορί οι γηπεδούχοι, χωρίς αξία όμως το 1,65 του άσου.

1641. ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ – ΦΟΛΕΝΤΑΜ

Την τέταρτη ισοπαλία της στα τελευταία πέντε (1-4-0) πήρε η Ντεν Μπος με το 1-1 στην έδρα της Φορτούνα, στο γήπεδό της έχει αποδειχθεί αρκετά αξιόπιστη (4-3-2 εντός). Η Φόλενταμ έχει μείνει χωρίς τρίποντο στις πιο πρόσφατες τέσσερις αγωνιστικές (0-1-3) και αγνοεί τη νίκη στις τελευταίες πέντε εξόδους της (0-2-3, 4-2-3 συνολικά εκτός). Το μομέντουμ δείχνει προς την πλευρά των γηπεδούχων, η έφεση τους όμως στις ισοπαλίες μας προβληματίζει.

1647. ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤΤΕΡΝΤΑΜ – ΒΑΛΒΑΪΚ

Η πρωτοπόρος Σπάρτα του 7-1-0 στα τελευταία οχτώ και του 9-0-0 (9/9over2,5) εντός έδρας, υποδέχεται την προτελευταία Βααλβάικ που μετράει 0-3-6 μακριά από το σπίτι της. Τοκογλυφικός ο άσος, ακόμα και αν συνδυαστεί με τα πολλά τέρματα δεν ξεπερνάει το 1,45, δεν θέλουμε να μπλέξουμε με τέτοιες τιμές.

1644. ΧΕΛΜΟΝΤ ΣΠΟΡ - ΓΙΟΝΓΚ ΑΓΙΑΞ

Σε πολύ καλή κατάσταση η Χέλμοντ, μετράει 4-4-2 στα πιο πρόσφατα δέκα (9/10over2,5, 10/10GG),η ομάδα νέων του Άγιαξ έχει τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της (3-0-1) και μακριά από το σπίτι της μετράει 2-1-6 (7/9over2,5). Σωστό φαβορί οι γηπεδούχοι, προτιμότερη επιλογή τα πολλά τέρματα, στα οποία μπορούν να συνεισφέρουν αμφότερες, στο 1,80 τοGG&over2,5 στον Stoiximan .

1645. ΓΙΟΝΓΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ

Έπειτα από τρεις συνεχόμενες ήττες και επτά αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-2-5), η ομάδα νέων της Αϊντχόφεν επικράτησε με 2-1 της Γκόου Αχέντ Ιγκλς, μπροστά στο κοινό της πάντως έχει πανηγυρίσει μόλις δυο φορές και έχει συμπληρώσει τρεις κολλητές ήττες (2-2-5 εντός, 7/9over2,5). Η Μάαστριχτ έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στην ως τώρα πορεία της, έρχεται από δυο σερί ήττες και μακριά από το σπίτι της μετράει 4-1-4 (7/9over2,5). Δεν βγαίνει εύκολα άκρη εδώ, μόνο κάποιο στοίχημα με τα γκολ μπορεί να σταθεί.

1643. ΟΣ – ΦΕΝΛΟ

Νίκη για την Ος στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, 2-0 εκτός την Έμεν, στα επτά πλέον παιχνίδια το αήττητο σερί της (3-4-0), πάντως δυσκολεύεται να αξιοποιήσει επαρκώς την έδρα της για την ώρα (2-3-4 εντός). Η Φένλο έχει συμπληρώσει έξι συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα με μόλις ένα τέρμα παθητικό στο διάστημα αυτό και μετράει τέσσερα τρίποντα στις πιο πρόσφατες πέντε εξόδους της (5-3-1 εκτός). Δεν θα μπορούσαν παρά να είναι το φαβορί της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι, η Ος όμως δείχνει σε καλή κατάσταση και δεν πρόκειται να παραδοθεί αμαχητί.

1642. ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ – ΕΜΕΝ

Στο μέσο της βαθμολογίας οι γηπεδούχοι, χωρίς νίκη στα τελευταία τρία (0-1-2). Ισοβαθμεί μαζί τους και η Έμεν, 0-2-3 ο απολογισμός της στα πιο πρόσφατα πέντε, δεν έχει πάντως χάσει σε καμία από τις τελευταίες τέσσερις εξόδους της (2-2-0, 3-3-3 συνολικά εκτός). Καμία από τις δυο δεν δείχνει να είναι άξια της εμπιστοσύνης μας τη συγκεκριμένη περίοδο, προχωράμε στο επόμενο.

1640. ΑΚΙΛΙΖ 29 - ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΣΙΤΑΡΝΤ

Μέτρια η φετινή πορεία της Ακίλιζ, στην έδρα της έχει συγκεντρώσει τους 14/19 βαθμούς της (4-2-3 εντός), χαμηλά στην κατάταξη βρίσκεται και η Φορτούνα, στα πιο πρόσφατα πέντε πάντως έχει ηττηθεί μόνο μια φορά (2-2-1), ενώ έχει και ισάριθμες νίκες στις τελευταίες δυο εξόδους της (4-1-4 συνολικά εκτός, 7/9over2,5). Δεν φαίνεται να χωρίζουν πολλά τις δυο ομάδες, οι αποδόσεις καθαρού αουτσάιντερ των φιλοξενούμενων μας επιτρέπουν να κοιτάξουμε προς τα δεξιά του σετ.

1648. ΤΕΛΣΤΑΡ - ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ

Μόνο ένα τρίποντο στα πιο πρόσφατα οχτώ παιχνίδια της για το πρωτάθλημα έχει πανηγυρίσει η Τέλσταρ (1-3-4), τουλάχιστον υπερασπίζεται την έδρα της (4-4-1 εντός), η Γκόου Αχέντ Ιγκλς έρχεται από δυο κολλητές εντός έδρας ήττες και μακριά από το σπίτι της μετράει 4-0-5. Παντού μπορεί να πάει το ματς, σωστά μοιρασμένα κατά τη γνώμη μας τα σετ, δεν θα πάρουμε θέση.

1670. ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

Νοκ-άουτ παιχνίδι για το κύπελλο Αγγλίας, σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει επαναληπτικός στην έδρα της Μπλάκμπερν.Χαμηλά στη βαθμολογία της Λιγκ 2 βρίσκεται η Νιούπορτ, έρχεται από σπουδαίο διπλό στην έδρα της Γιορκ, νίκη που ήταν η πρώτη της μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Η Μπλάκμπερν αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ, χάνει συνεχώς έδαφος τον τελευταίο μήνα αγνοώντας τη νίκη στα τελευταία έξι (0-2-4) και έχοντας βρει δίχτυα μόλις μια φορά στο διάστημα αυτό (6/6under2,5, 5/6NG). Η πρόσφατη φόρμα των φιλοξενούμενων δεν δικαιολογεί το 1,75 του διπλού, δεν θα κακίσουμε όποιον επιλέξει να κυνηγήσει την κόντρα του φαβορί.

1654. ΕΪΜΠΑΡ – ΓΡΑΝΑΔΑ

Πέρα από κάθε προηγούμενο η πορεία που διαγράφει η Εϊμπάρ μέχρι στιγμής στη Λα Λίγκα. Βέβαια και πέρσι στον πρώτο γύρο είχε πολύ καλή παρουσία αλλά στη συνέχεια «ξεφούσκωσε». Φέτος όμως διαθέτει πολύ ποιοτικό σύνολο και καλύτερο προπονητή και περιμένουμε απλά να εξασφαλίσει άνετα την παραμονή της. Η Γρανάδα εκτός έδρας είναι πιο επικίνδυνη από ότι στο γήπεδο της, το «Ιπουρούα» βέβαια δεν είναι και η πιο εύκολη έδρα για να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα. Σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει καμία απολύτως αξία στον άσο, αυτό που θα κρατήσουμε με περισσότερη θέρμη είναι τοover2 στο 1,70 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1652. ΚΡΟΤΟΝΕ – ΚΑΛΙΑΡΙ

Ντέρμπι των δύο καλύτερων ομάδων μέχρι στιγμής στη Serie B, από τη μία η φετινή έκπληξη, Κροτόνε, που έχει εδραιωθεί στη δεύτερη θέση και με όπλο την τρομερή της έδρα πάει φουλ για άνοδο και από την άλλη το σούπερ φαβορί και μεγαλύτερο όνομα της κατηγορίας, η Κάλιαρι, που μέχρι στιγμής επιβεβαιώνει όλες τις προβλέψεις που τη θέλουν περαστική από το πρωτάθλημα. Διορθώθηκε γρήγορα το αρχικό λάθος στο σετ αποδόσεων, ήταν υπερβολή να δίνεται αουτσάιντερ ο «Κρότωνας» με το 8-2-0 εντός έδρας. Από την άλλη όμως η Κάλιαρι είναι αυτή που έχει το καλύτερο ρόστερ και τη πιο βαριά φανέλα. Δύσκολα βγαίνει άκρη πια με το κομμένο στη μέση σετ αποδόσεων, εναλλακτική επιλογή το GG στο 1,80 του Stoiximan , οι δύο αντίπαλοι έχουν τις καλύτερες επιθέσεις στην κατηγορία. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1653. ΒΙΡΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΑ – ΑΣΚΟΛΙ

Μπορεί η Εντέλα να πήγε με δυο σερί ήττες στη διακοπή, ωστόσο η μέχρι στιγμής πορεία της στο πρωτάθλημα είναι ικανοποιητικότατη, έχει απόσταση πέντε βαθμών από τα μπαράζ υποβιβασμού και στο γήπεδό της μετράει 5-4-2. Η Άσκολι πήρε ανάσα στο κλείσιμο του 2015 με δυο κολλητές νίκες, εξακολουθεί πάντως να βρίσκεται εντός της επικίνδυνης ζώνης, καθώς πληρώνει σε πολύ μεγάλο βαθμό τις εκτός έδρας επιδόσεις της (2-0-8 εκτός). Λογικό φαβορί οι γηπεδούχοι, παρόλα αυτά το 2,00 του άσου δεν ικανοποιεί από τη στιγμή που η Εντέλα δεν έχει το εύκολο γκολ (τρίτη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας, μόνο στα 3/11 στο γήπεδό της σκόραρε πάνω από μια φορά).

1651. ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ – ΜΕΤΣ

Με το 1-1 στην έδρα της Οσέρ επανήλθε στις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η Βαλενσιέν, είναι χωρίς νίκη εδώ και οχτώ αγωνιστικές (0-5-3) και χωρίς τρίποντο στο γήπεδό της από την αρχή της χρονιάς (0-7-3, τέσσερις σερί ισοπαλίες). Η Μετς στο πρώτο της ματς για το 2016, επικράτησε με 1-0 της Σοσό στο ντεμπούτο του Ινσμπερζέ στον πάγκο της, άφησε πίσω της τις τρεις κολλητές ήττες στο τελείωμα του προηγούμενου χρόνου και μακριά από το σπίτι της έχει αποδειχθεί ιδιαιτέρως αποτελεσματική ως τώρα (4-3-2 εκτός). Με υπηρεσιακό συνεχίζουν στον πάγκο οι γηπεδούχοι, σωστά μας φαίνονται τα σετ με ελαφρύ φαβορί τους φιλοξενούμενους, αν έπρεπε οπωσδήποτε να πάρουμε θέση, θα ρίχναμε μια ζαριά στην ισοπαλία.

1658. ΣΟΥΟΝΣΙ – ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ

Άσχημη τροπή είχε για τη Σουόνσι η εξάποντη εντός έδρας αναμέτρηση με τη Σάντερλαντ, η λάθος απόφαση του διαιτητή για κόκκινη κάρτα στο 37’ την καταδίκασε σε βαριά ήττα με 2-4, ο κίνδυνος υποβιβασμού γίνεται ακόμα πιο ορατός, πλέον βρίσκεται κάτω από τη διακεκαυμένη ζώνη μετά και τη νίκη της Νιουκάστλ! Κακό ματς για τη Γουότφορντ με την ήττα να έρχεται φυσιολογικά στο Σαουθάμπτον (2-0), ίσως η χειρότερη φετινή εμφάνιση για τις «σφήκες», που έχουν σχεδόν ένα μήνα να πάρουν το τρίποντο. Περίεργο ματς, η Σουόνσι κυριολεκτικά καίγεται για βαθμούς, η Γουότφορντ έρχεται από τη χειρότερη εμφάνιση της σεζόν, αλλά και πάλι μάλλον μεγάλες είναι οι τιμές για τους φιλοξενούμενους που αν βρουν χώρους μπορούν να κάνουν τη ζημιά. Εν τέλει θα επιλέξουμε το αμφίσκορο (2,00/ Stoiximan ), η Σουόνσι πρέπει να αγωνιστεί επιθετικά και η Γουότφορντ όπως προείπαμε θα βρει πολλούς χώρους. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1659. ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ – ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ

Η Μποαβίστα τα έχει κάνει μούσκεμα τη φετινή σεζόν και πληρώνει την επιθετική της αφλογιστία στον υπέρτατο βαθμό, καθώς απέχει πια έξι βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Η άμυνα αποτελεί το μελανό σημείο της φετινής Σετούμπαλ και είναι ο κύριος λόγος που η ομάδα του Κιμ Μασάδο βρίσκεται στο -6 από την ευρωπαϊκή έξοδο. Το παιχνίδι έχει χαρακτήρα τελικού για τη Μποαβίστα, η οποία με όπλο την παραδοσιακά δυνατή της έδρα και την προϊστορία καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της αφελούς Βιτόρια, που ταξιδεύει χωρίς τον καλύτερο στόπερ της, ενώ πούλησε στην Πόρτο τον πρώτο της σκόρερ. Σε απόδοση 1,85 βρίσκουμε στηνBet365 τον 0:0 ασιατικό άσογια την ομάδα του Έργουιν Σάντσεθ, τον οποίο και θα στηρίξουμε αναμένοντας τοcomebackτης Μποαβίστα. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1695. ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ - ΑΟΥΝΤΑΞ ΙΤΑΛΙΑΝΟ

Στην ίδια πόλη εδρεύουν οι δυο ομάδες, υπάρχει μεταξύ τους αντιπαλότητα. Νέα σελίδα για την Παλεστίνο, ο Πάμπλο Γκέδε αποχώρησε για τη Σαν Λορέντζο, με τον μέχρι πρότινος προπονητή της εθνικής ΧιλήςU20, Νικολάς Κόρδοβα να αναλαμβάνει στη θέση του. Θέλει μια ανάλογη πορεία με αυτή που πραγματοποίησε στο Απερτούρα, όταν και έφτασε μέχρι τον τελικό της Λιγκίγια, χάνοντας την έξοδο στο Σουνταμερικάνα στον τελικό από την Κατόλικα. Η Άουνταξ πλασαρίστηκε επίσης στη Λιγκίγια (έμεινε εκτός από τους ημιτελικούς με θύτη επίσης την Κατόλικα), έκτοτε δεν υπάρχουν ιδιαίτερες μεταβολές στο ρόστερ της. Ισορροπημένο δείχνει με μια πρώτη ανάγνωση το παιχνίδι, δεν υπάρχει λόγος για να εμπλακούμε στοιχηματικά με την πρεμιέρα των δυο ομάδων στο Κλαουσούρα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ