ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο (21/12). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο

3173. ΚΗΦΙΣΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπορεί να μην ήθελε την ήττα ο Ολυμπιακός κόντρα στην Εφές, δεν έσκασε κιόλας για να κερδίσει και οι Τούρκοι ήθελαν όσο τίποτε άλλο το διπλό και το πήραν σχετικά άνετα έχοντας τον έλεγχο του ματς σε όλο το 40λεπτο. Επιστροφή στις εγχώριες υποχρεώσεις για μία ακόμη τυπική διαδικασία, αυτή τη φορά κόντρα στην Κηφισιά η οποία μετράει 4/5 ήττες στα τελευταία παιχνίδια της, τα τρία τελευταία κόντρα σε ΑΕΚ, Απόλλωνα και Άρη με διψήφιες διαφορές. Δεν περιμένουμε ιδιαίτερες συγκινήσεις στο ματς, ο Ολυμπιακός θα πάρει όση διαφορά θέλει/χρειάζεται και το -17,5 μοιάζει ιδιαίτερα χαμηλό για την πραγματική διαφορά των δύο ομάδων, πόσο μάλλον τώρα που δεν υπάρχει λόγος ξεκούρασης καθώς το επόμενο ευρωπαϊκό ματς είναι σε 9 μέρες.

3174. ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ – ΕΦΕΣ

Ξεκάθαρη διάθεση για τη νίκη έδειξε η Εφές στο ματς του ΣΕΦ όχι τόσο γιατί ο Ίβκοβιτς ήθελε να επιστρέψει με νίκη σε γνώριμα λημέρια αλλά κυρίως γιατί το κίνητρο της αποφυγής του ομίλου φωτιά με ΤΣΣΚΑ, Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακό ήταν αρκετά ισχυρό. Το τελικό 68-81 ήρθε πιο εύκολα απ' ότι θα περίμεναν και οι ίδιοι. Το ματς έχει πολύ ειδησεογραφία και αφορά την αποδέσμευση του Γιούρι Ζντοβτς και του συνεργάτη του Στέφανου Δέδα από τον πάγκο της Γκαζιάντεπ για να υπογράψει με την ΑΕΚ, η Γκαζιάντεπ ευχαρίστησε με ανακοίνωσή της τον Σλοβένο τεχνικό καθώς ουδέποτε είχε την διάθεση να μπει σφήνα στην μελλοντική του καριέρα. Έτσι οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν με υπηρεσιακό προπονητή και γενικότερα το κλίμα σίγουρα θα έχει μία σχετική αναστάτωση καθώς αναζητείται ο αντικαταστάτης του. Μέσα σε αυτό το κλίμα η Εφές έχει την ευκαιρία να πάρει ένα άνετο διπλό με κεκτημένη ταχύτητα και το -6,5 σίγουρα μπορεί να πονταριστεί.

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

1763. ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - ΧΑΝΙΑ Α.Ο.

Βαριά ήττα στο κύπελλο από την Ξάνθη γνώρισε την Πέμπτη ο Πανελευσινιακός (0-5), οι δυο ομάδες είχαν πάντως ήδη αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Εξακολουθεί να βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με συνολικό απολογισμό 2-0-10, αν και στα δυο πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια του έβγαλε αντίδραση, νικώντας τόσο τον Πανσερραϊκό όσο και τη Ζάκυνθο με 1-0. Τα Χανιά προκρίθηκαν στα νοκ-άουτ του κυπέλλου χάρη στο 2-2 με τον Πανθρακικό, έχουν ηττηθεί μόνο μια φορά στα πιο πρόσφατα έξι ματς πρωταθλήματος (2-3-1) και μακριά από το σπίτι τους μετρούν 1-2-3. Στα επίπεδα του 1,60-1,65 τα διπλό, προφανώς και δεν βρίσκουμε καμία αξία, με τους γηπεδούχους να παλεύουν τα τελευταία παιχνίδια τους μπροστά στο κοινό τους.

1761. ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937

Εκτός κυπέλλου έμεινε η Καλλιθέα, έπειτα από το 2-4 της Τετάρτης από τον Ατρόμητο, στο πρωτάθλημα έχει ηττηθεί στα τρία από τα πιο πρόσφατα πέντε (2-0-3), στο γήπεδό της πάντως είναι αξιόπιστη (3-1-1 εντός). Ο Ολυμπιακός Βόλου ήρθε ισόπαλος με 1-1 με τον ΠΑΟΚ στο κύπελλο (είχε ήδη αποκλειστεί από την επόμενη φάση), μετράει 3-2-1 στα πιο πρόσφατα έξι ματς πρωταθλήματος και μακριά από το σπίτι του έχει απολογισμό 1-2-3. Εξαιρετικά αμφίρροπη μας φαίνεται η εν λόγω αναμέτρηση, σφιχτά τα σετ που κυκλοφορούν, δε βγαίνει εύκολα άκρη.

1762. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Πολλά προβλήματα αντιμετωπίζει ο σύλλογος της Παναχαϊκής, το ρόστερ έχει αποψιλωθεί από τις προσφυγές που έχουν καταθέσει οι ποδοσφαιριστές της, με το αγωνιστικό να περνάει σε δεύτερη μοίρα, ενώ έχει συμπληρώσει τέσσερις συνεχόμενες ήττες σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ο Απόλλων έμεινε εκτός κυπέλλου έπειτα από την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό, στο πρωτάθλημα πάντως έρχεται από έξι σερί νίκες με αποτέλεσμα να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας. Προφανώς και οι φιλοξενούμενοι είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη, απέναντι σε μια ομάδα που είναι αμφίβολο αν θα καταφέρει να συμπληρώσει αποστολή.

1760. ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Εκτός κυπέλλου έμεινε η Κέρκυρα, έπειτα από το 1-1 της Πέμπτης με τον Παναθηναϊκό, στο πρωτάθλημα πάντως έχει σημειώσει τρεις κολλητές νίκες και στην έδρα της παρουσιάζεται πολύ δυνατή (5-1-0). Ο Εργοτέλης παρά την εντός έδρας ήττα από τον Πανιώνιο, πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου, στο πρωτάθλημα προέρχεται από το 3-1 επί της Παναχαϊκής, με το οποίο έβαλε στοπ σε σερί τριών συνεχόμενων ηττών. Τέσσερις συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες μετρούν οι φιλοξενούμενοι (1-0-4 συνολικά εκτός), αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη οι γηπεδούχοι, ο άσος όμως δεν ξεπερνάει το 1,40.

----. ΒΟΛΟΥΝΤΑΡΙ – ΒΙΤΟΡΟΥΛ

Επιτέλους νίκη για τη Βολουντάρι έπειτα από έξι αγωνιστικές (0-3-3, 4/6over2,5, 5/6GG) , θέλει και άλλους βαθμούς για να βελτιώσει τη βαθμολογική της συγκομιδή. Η Βιτόρουλ ηττήθηκε δυο φορές σε διάστημα τριών ημερών από τη Στεάουα (μια για το πρωτάθλημα και μια για το κύπελλο), δεν χάνει πάντως στις πιο πρόσφατες πέντε εξόδους της (3-2-0, 5/5GG&over2,5, 4-5-2 συνολικά εκτός). Σωστά τα σετ που κυκλοφορούν, ενδιαφέρον παρουσιάζει το αμφίσκορο στο 1,80 τηςBet365, με τις δυο ομάδες με σκοράρουν με άνεση το τελευταίο διάστημα.

1765. ΠΟΝΜΠΕΣΚΙΤΖΙΕ - ΣΛΑΣΚ ΒΡΟΤΣΛΑΒ

Πέντε ματς χωρίς νίκη έχουν συμπληρώσει οι γηπεδούχοι (0-2-3), δεν έχουν κατορθώσει ακόμα να κερδίσουν στο γήπεδό τους φέτος (0-5-4 εντός, 5/9over2,5, 7/9GG). Νίκη μετά από 11 παιχνίδια για τη Σλασκ (0-4-7), επικράτησε με 2-1 της Γκόρνικ Λέτζνα στο ντεμπούτο του νέου της προπονητή, στο 1-3-6 ο εκτός έδρας απολογισμός της. Καλύτερο δείχνει το μομέντουμ για τους φιλοξενούμενους, ωστόσο θα κρατήσουμε αποστάσεις από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αφού καμία από τις δυο δεν μας πείθει ιδιαίτερα.

----. ΑΕΚ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ο Γκουστάβο Πογιέτ έχει αναμορφώσει την εικόνα της ΑΕΚ, η οποία θέλει να αποχαιρετήσει το 2015 στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Ο Λεβαδειακός αποδεικνύεται σκληρό καρύδι, όμως παραδοσιακά δε συνηθίζει να δυσκολεύει τους μεγάλους της κατηγορίας μακριά από την έδρα του, κάτι που συνέβη και φέτος κόντρα στον Παναθηναϊκό, από τον οποίο έχασε με 3-0. Ανέπαφη διατήρησε την εστία της η ΑΕΚ στις 4/5 νίκες που κατέκτησε με τον Ουρουγουανό στο τιμόνι, ενώ ο Λεβαδειακός δε βρήκε δίχτυα στις 4/5 φετινές του ήττες για το πρωτάθλημα. Αναμενόμενα χαμηλά προσφέρεται ο άσος, με την αξία να βρίσκεται στο συνδυασμό του μεNGστο 1,90 τηςBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1768. ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ

Μετά από ενάμιση μήνα επέστρεψε στις επιτυχίες η Οσμανλισπόρ με το εμφατικό 0-4 επί της Μπούρσασπορ, αλλά θα χρειαστεί αρκετός καιρός προκειμένου να μας πείσει πως ξεπέρασε την αγωνιστική της κρίση. Στην κορυφή της βαθμολογίας παραμένει η Μπεσίκτας, η οποία πήρε και ψυχολογία μετά τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι της Πόλης επί της Γαλατά την προηγούμενη εβδομάδα. Χωρίς νίκη και γκολ εδώ και τέσσερα εντός έδρας ματς παραμένουν οι γηπεδούχοι, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι δε γνωρίζουν τι θα πει ήττα μακριά από το σπίτι τους. Προφανής επιλογή το διπλό, το οποίο βρίσκεται και στο πινακάκι του Betol στο 2,12 του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

----. ΣΤΕΑΟΥΑ – ΤΙΜΙΣΟΑΡΑ

Τρεις σερί νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο συμπλήρωσε η Στεάουα μετά την αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία, από ότι φαίνεται το ηλεκτροσόκ που χρειαζόταν για να συνέλθει έπιασε. Η Τιμισοάρα έμεινε εκτός κυπέλλου στα πέναλτι από την Τάργκου Μούρες και στο πρωτάθλημα έχει πανηγυρίσει μόλις ένα τρίποντο εδώ και δώδεκα αγωνιστικές (1-7-4). Φαίνεται να πήραν μπρος οι περσινοί πρωταθλητές, περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα να φτάσουν σε ακόμα μια νίκη, παρόλο που το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Πιτέστι και όχι στη φυσική τους έδρα (έχουν αγωνιστεί και άλλες φορές φέτος στο συγκεκριμένο γήπεδο).

1773. ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ - ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣ.

Σε κακή κατάσταση η Πάντερμπορν, έχει μείνει για έξι παιχνίδια μακριά από τις νίκες (0-3-3), ενώ μπροστά στο κοινό της έρχεται από τρεις σερί ισοπαλίες και μετράει συνολικά 2-4-3. Επιβλήθηκε διακοπή συμβολαίου σε τρεις ποδοσφαιριστές της (Μπρίκνερ, Λάκιτς και Σάγλικ) σε μια προσπάθεια του Έφενμπεργκ και της διοίκησης να ταρακουνήσουν τους υπόλοιπους παίχτες της ομάδας. Η Φουρτούνα είχε δυο σερί νίκες πριν να ηττηθεί με 0-3 από την Ουνιόν, στην τελευταία της έξοδο πήρε το μοναδικό φετινό της διπλό (1-3-5 εκτός). Καλύτερο το κλίμα στις τάξεις των φιλοξενούμενων, αμφίβολο το πώς θα αντιδράσει η Πάντερμπορν από τις τελευταίες εξελίξεις, δύσκολα προσεγγίζεται η εν λόγω αναμέτρηση, γι αυτό και θα προτιμήσουμε να μην ασχοληθούμε.

1775. ΓΙΟΝΓΚ ΑΓΙΑΞ - ΦΟΛΕΝΤΑΜ

Μόλις μια νίκη στις πιο πρόσφατες επτά αγωνιστικές έχει η ομάδα νέων του Άγιαξ (1-2-4, 5/7over2,5), η Φολεντάμ βρίσκεται εντός της πρώτης πεντάδας μετρώντας 2-3-1 στα τελευταία έξι. Γειτονικό ντέρμπι είναι το παιχνίδι, αδικούνται οι γηπεδούχοι από τις αποδόσεις καθαρού αουτσάιντερ στις οποίες προσφέρεται η νίκη τους, από τη στιγμή που έχουν παρουσιαστεί δυσκολοκατάβλητοι στην έδρα τους (2-5-1 εντός).

1776. ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ - ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ

Η Μπελενένσες δεν έδειχνε ικανή να σηκώσει κεφάλι και μοιραία ο Σα Πίντο αποφάσισε να παραιτηθεί από την τεχνική της ηγεσία, προκειμένου να επέλθει η ανάκαμψη στην ομάδα της Λισαβόνας. Ο Χούλιο Βελάσκεθ ανέλαβε και το πρώτο που θα πρέπει να βελτιώσει είναι η εικόνα των πρωτευουσιάνων, καθώς αναμφίβολα διαθέτουν την ποιότητα για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις. Στον αντίποδα, η Μποαβίστα με τον Έρβιν Σάντσες στο τιμόνι πήρε τα πάνω της με το Βολιβιανό τεχνικό να βγάζει το πάθος των ποδοσφαιριστών του, αλλά η εικόνα της ομάδας δε βελτιώθηκε ιδιαιτέρως. Θεωρούμε πως η αλλαγή προπονητή θα αποτελέσει το έναυσμα της αντεπίθεσης για τη Μπελενένσες, με την αδύναμη εκτός έδρας Μποαβίστα να είναι ο κατάλληλος αντίπαλος για επιστροφή στις νίκες. Σε απόδοση 1,975 προσφέρει τον -0,25 ασιατικό άσο ηBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1777. ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ Β' - ΛΟΥΓΚΟ

Χωρίς τρίποντο στα πιο πρόσφατα πέντε παιχνίδια της η Μπιλμπάο Β’ (0-2-3), κατά κύριο λόγο βασίζεται στην έδρα της, στην προσπάθεια που κάνει για να βγει εκτός της επικίνδυνης ζώνης (3-3-2 εντός, 7/8NG&under2,5). Η Λούγκο δε χάνει εδώ και επτά αγωνιστικές (3-4-0) και με τη νίκη επί της Πονφεραντίνα το προηγούμενο Σάββατο, έβαλε στοπ σε σερί τεσσάρων συνεχόμενων ισοπαλιών. Συντηρητική η προσέγγιση των φιλοξενούμενων μακριά από το σπίτι τους (1-5-2 εκτός, 6/8under2,5), το παιχνίδι δείχνει να γυροφέρνει στην ισοπαλία και αν τελικά υπάρξει νικητής, αυτός θα κριθεί στο γκολ.

1778. ΑΡΣΕΝΑΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Αρκετά σταθερή παρουσιάζεται φέτος η Άρσεναλ, μοιάζει ικανή να κυνηγήσει τον τίτλο μέχρι τέλους, για να το κάνει όμως αυτό πρέπει να κερδίσει τη Σίτι και να την αφήσει πίσω της με τέσσερις βαθμούς. Στην έδρα τους στηρίζονται κυρίως οι «πολίτες», μόλις 3/7 επισκέψεις τους ήταν νικηφόρες, δεν σκόραραν καν στις τρεις τελευταίες, ενώ η προϊστορία όταν επισκέπτονται την Άρσεναλ δεν είναι και η καλύτερη. Σωστά φαβορί οι «κανονιέρηδες», στο 2,05 βρίσκουμε τον ασιατικό άσο -0,25 (Bet365).Διαβάστε περισσότερα εδώ . Τη γνωστή προσφορά με τα 25€ δωρεάν στοliveπροσφέρει ηBet365. Οι όροι και προϋποθέσεις της προσφοράς εδώ .

1779. ΜΠΡΑΓΚΑ - ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ

Σπουδαία πρόκριση για τη Μπράγκα στην επόμενη φάση του κυπέλλου, επικράτησε με 4-3 στην παράταση της Σπόρτινγκ, επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή φετινή παρουσία της σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει. Η Πάκος έρχεται από το ευρύ 6-0 επί της Ουνιάο, στην καλύτερή της φετινή εμφάνιση, μακριά από το σπίτι της ωστόσο μετράει 2-1-3. Ποιοτικότερο σύνολο διαθέτουν οι γηπεδούχοι, θα αποφύγουμε ωστόσο να τους στηρίξουμε, αφού είναι πιο επιβαρυμένοι αγωνιστικά, αλλά και διότι οι τιμές στον άσο είναι χαμηλότερες του αποδεκτού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ