ΜΠΑΣΚΕΤ

Βραβεύτηκαν Διαμαντίδης και Σπανούλης

Βραβεύτηκαν Διαμαντίδης και Σπανούλης
INTIME SPORTS

Για την πολυετή προσφορά τους στο ελληνικό μπάσκετ βραβεύτηκαν οι Δημήτρης Διαμαντίδης και Βασίλης Σπανούλης, στα φετινά βραβεία του ΠΣΑΤ. Φέτος θα αγωνιστούν για τελευταία φορά μαζί.

Οι Δημήτρης Διαμαντίδης και Βασίλης Σπανούλης, στην τρέχουσα σεζόν, θα κοντραριστούν μέσα στο γήπεδο για τελευταία φορά. Και αυτό γιατί ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έχει γνωστοποιήσει πως στο τέλος της αγωνιστικής χρονιάς θα τερματίσει την καριέρα του.

Οι Βασίλης Σπανούλης και Δημήτρης Διαμαντίδης αποτελούν όχι μόνο δύο από τους κορυφαίους Έλληνες μπασκετμπολίστες όλων των εποχών, αλλά και δύο από τους καλύτερους Ευρωπαίους παίκτες. Έχουν κατακτήσει πάρα πολλούς τίτλους με τις ομάδες τους και αρκετές διακρίσεις, τόσο σε συλλογικό επίπεδο, όσο και με την Εθνική μας ομάδα.

Επειδή φέτος θα είναι η τελευταία φορά που αυτοί οι δύο σπουδαίοι αθλητές θα κοντραριστούν μεταξύ τους μέσα στο παρκέ, συν το γεγονός πως και ο αρχηγός των ερυθρολεύκων γνωστοποίησε πως σταματά να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Εθνική μας ομάδα, ο ΠΣΑΤ αποφάσισε να τους βραβεύσει για την τεράστια και πολυετή προσφορά τους στο ελληνικό μπάσκετ.

Βραβεύτηκαν Διαμαντίδης και Σπανούλης
INTIME SPORTS

Η εκδήλωση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) πραγματοποιήθηκε στο "Μέγαρο Μουσικής" στην Αθήνα και οι δύο αθλητές παρέλαβαν τα βραβεία τους από τον μεγάλο θρύλο του ελληνικού μπάσκετ και πρώην προπονητή τους στην Εθνική μας ομάδα, Παναγιώτη Γιαννάκη. Οι Βασίλης Σπανούλης και Δημήτρης Διαμαντίδης έκατσαν δίπλα-δίπλα και παρακολούθησαν μαζί ολόκληρη την διάρκεια της εκδήλωσης. Να τονίσουμε πως οι δύο αθλητές τιμήθηκαν και από την Ένωση Δημοσιογράφων Κύπρου, οι οποίοι επίσης τους ευχαρίστησαν για την προσφορά τους στο μπάσκετ.

Βραβεύτηκαν Διαμαντίδης και Σπανούλης
INTIME SPORTS

Διαμαντίδης: "Θέλω να αφιερωθώ στην οικογένεια μου"

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Διαμαντίδης, στις δηλώσεις του τόνισε τα εξής: "Ευχαριστώ πολύ τον ΠΣΑΤ. Εύχομαι καλές γιορτές με υγεία σε όλους. Έχω πάρει την απόφασή μου. Αυτή είναι η τελευταία μου χρονιά. Νιώθω ευλογημένος για όσα έχω ζήσει. Πλέον, θα αφιερωθώ στην οικογένειά μου".

Σπανούλης: "Είμαστε φίλοι με τον Δημήτρη"

Από την πλευρά του ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, σχολίασε: "Ευχαριστώ πολύ για αυτή την τιμή. Εύχομαι υγεία, χαρά και ευτυχία σε όλους και όχι βία στα γήπεδα. Για εμάς είναι λογικό να είμαστε φίλοι. Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε με τον Δημήτρη. Είμαστε αντίπαλοι μόνο για σαράντα λεπτά.Ο καθένας από εμάς παλεύει για την ομάδα του. Ο καλύτερος πάντα να κερδίζει και ο ηττημένος να παλεύει για να κερδίσει την επόμενη φορά".

Γιαννάκης: "Περήφανος που συνεργάστηκα με αυτά τα παιδιά"

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης ακολούθως στάθηκε στην συνεργασία που είχε με τους δύο παίκτες: "Είμαι περήφανος που συνεργάστηκα με αυτά τα παιδιά. Έχουν προσφέρει πολλά στο ελληνικό μπάσκετ και το έχουν πάει ακόμα πιο ψηλά. Αυτά που τους διακρίνουν είναι η υπομονή, η πίστη, η σκληρή δουλειά και η ομαδικότητα. Όλα αυτά τους έχουν βοηθήσει να είναι καλύτεροι και να κάνουν καλύτερους και τους συμπαίκτες τους. Και οι δυο τους μας έχουν κάνει υπερήφανους".

Βραβεύτηκαν Διαμαντίδης και Σπανούλης
INTIME SPORTS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ