ΜΠΑΣΚΕΤ

Τρομερός Ποκουσέβσκι με 20αρα και double-double!

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΜΕΤΣΟΒΟ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΤΡΙΚΑΛΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΜΕΤΣΟΒΟ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΤΡΙΚΑΛΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αλεξέι Ποκουσέβσκι είχε την δική του αγωνιστική έκρηξη στους αγώνες κατάταξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου Παίδων, σημειώνοντας ένα τρομερό double-double στη νίκη της Σερβίας επί της Νέας Ζηλανδίας.

Στους πρώτους τέσσερις αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου Παίδων της Αργεντινής ο Αλεξέι Ποκουσέβσκι είχε σημειώσει συνολικά 12 πόντους. Κόντρα στη Νέα Ζηλανδία στο πλαίσιο των αγώνων κατάταξης για τις θέσεις 9-16 όμως... ξέσπασε, αρπάζοντας από τα μαλλιά την ευκαιρία που του δόθηκε.

Έχοντας μεγαλύτερο ρόλο από ότι στα προηγούμενα παιχνίδια, ο 16χρονος φόργουορντ του Ολυμπιακού ήταν τρομερός, έχοντας 21 πόντους με 8/12 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 2/2 βολές, 11 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 λάθος, 3 κλεψίματα και 2 κοψίματα σε 24 λεπτά συμμετοχής στη νίκη της ομάδας του με 78-51.

Ο Ποκουσέβσκι ήταν ο δεύτερος σκόρερ και δεύτερος ριμπάουντερ της Σερβίας, που είχε σε εξαιρετική ημέρα τον Ντόρντε Πάζιν (22 πόντοι), με τον Αλεκσάνταρ Λάνγκοβιτς να προσθέτει 9 πόντους και 13 ριμπάουντ. Για τους ηττημένους, ο Μίτσελ Ντανς είχε 30 πόντους, αλλά κανένας άλλος παίκτης της ομάδας περισσότερους από 6 πόντους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ