ΜΠΑΣΚΕΤ

Το παλεύει για ΝΒΑ ο Κούζμιτς

Το παλεύει για ΝΒΑ ο Κούζμιτς

Ο Όγκνιεν Κούζμιτς ολοκλήρωσε πρόωρα τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό και πλέον είναι διατεθειμένος να εξαντλήσει τις πιθανότητες επιστροφής του στο ΝΒΑ (VIDEO).

Ο Όγκνιεν Κούζμιτς αποκτήθηκε πέρσι από τον Παναθηναϊκό αφού αναδείχτηκε πρωταθλητής στο ΝΒΑ και το NBDL ωστόσο δεν κατάφερε να επιβεβαιώσει στο ελάχιστο τις προσδοκίες που υπήρχαν με τη μεταγραφή του στους "πράσινους".

Αρχικά ο 26χρονος Σέρβος σέντερ "κόπηκε" από το ρόστερ του Παναθηναϊκού για την Basket League μετά την απόκτηση του Βινς Χάντερ. Κάπως έτσι, ο αποκλεισμός από το Final Four της Euroleague από τη Λαμποράλ Κούτσα έβαλε τέλος στην "πράσινη" πορεία του, με την αποχώρησή του να συμπίπτει με αυτή του Σάσα Τζόρτζεβιτς, τον οποίο διαδέχθηκε ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Μάλιστα ο "Σάλε" τον συμπεριέλαβε αρχικά στην προεπιλογή της εθνικής Σερβίας ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά στο Βελιγράδι ωστόσο τ ον "έκοψε" στη συνεχεία , περιορίζοντας το ρόστερ στους 16 παίκτες.

Πλέον ο Κούζμιτς είναι διατεθειμένος να εξαντλήσει τις πιθανότητες επιστροφής του στο ΝΒΑ συμμετέχοντας σε workouts στο Relativity Pro Day, ενώπιον των R.C. Μπιούφορντ (GM των Σπερς), Ντελ Ντεμπς (GM των Πέλικανς), Τιμ Κόνελι (GM των Νάγκετς) και άλλων παραγόντων από ομάδες τς κορυφαίας βιομηχανίας μπασκετικού θεάματος στον κόσμο.

Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες του Sport24.gr από τη Σερβία, ο Κούζμιτς είναι μια από τις περιπτώσεις παικτών που απασχολούν τον Ερυθρό Αστέρα σε περίπτωση που δεν προχωρήσει κάτι με ομάδα από το ΝΒΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ