ΜΠΑΣΚΕΤ

Το "Learn Love Basketball" είναι στον "αέρα"

Το "Learn Love Basketball" είναι στον "αέρα"

Το www.learnlovebasketball.gr είναι στον αέρα! Ο πιο πρωτοποριακός ηλεκτρονικός διαγωνισμός για φίλες και φίλους του μπάσκετ ηλικίας 13-18 ετών με έπαθλα τη συμμετοχή τους στα πλέον φημισμένα basketball camp της Ευρώπης άνοιξε τις πύλες του.

Το www.learnlovebasketball.gr είναι διαδικτυακή πλατφόρμα της Digital Agenda, που υπό την αιγίδα του ΕΣΑΚΕ δημιουργεί μια μπασκετική κοινότητα μέσω της οποίας προάγει την ευγενή άμιλλα μεταξύ των συμμετεχόντων στο διαγωνισμό και την αγάπη για το μπάσκετ.

Οι κορυφαίοι των ηλικιακών κατηγοριών U16 και U18 θα ζήσουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία στο YUBAC στο Καπαόνικ της Σερβίας, ενώ οι τυχεροί της U14 θα συνδυάσουν το μπάσκετ με τις διακοπές τους σε καλοκαιρινό camp – έκπληξη εντός των συνόρων. Αρκεί να μπουν στο www.learnlovebasketball.gr , να κάνουν upload τα βίντεό τους στις κατηγορίες ball handling, shooting/finishing & freezone και να κερδίσουν την προτίμηση όχι μόνο όσων συμμετέχουν στο διαγωνισμό, αλλά κι εκείνων που θέλουν απλώς να τον παρακολουθήσουν για να απολαύσουν πλούσιο θέαμα.

Η αγάπη των παιδιών ηλικίας 13-18 ετών για το μπάσκετ και οι δυσκολίες που κάποια από αυτά αντιμετωπίζουν στη συμμετοχή σε αθλητικές διοργανώσεις και εκδηλώσεις (λόγω γεωγραφικών, οικονομικών και κοινωνικών συνθηκών) αποτέλεσε την έμπνευση για τη δημιουργία μιας μοναδικής διαδικτυακής καλαθοσφαιρικής κοινότητας.

Στόχος του Learn Love Basketball είναι να αναδείξει μέσα από πράξεις τις αξίες του αθλητισμού και να παρουσιάσει στο ευρύ κοινό το ταλέντο των νέων, κάνοντας το μπάσκετ μέρος της καθημερινότητάς τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ