ΜΠΑΣΚΕΤ

Τεντόμας: "Ολοι παίζουν μπάσκετ στο Σύνταγμα"

Τεντόμας: "Ολοι παίζουν μπάσκετ στο Σύνταγμα"

Ο δημοτικός σύμβουλος του δήμου Αθηναίων και μέλος του ΟΠΑΝΔΑ Χρήστος Τεντόμας, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή «Πρωινό στις 8″ με τον Αντώνη Κυρίκο.

Το Σάββατο 6/6 η πλατεία Συντάγματος θα γεμίσει μπασκέτες και ο δημοτικός σύμβουλος του δήμου Αθηναίων και μέλος του ΟΠΑΝΔΑ Χρήστος Τεντόμας, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή «Πρωινό στις 8″ με τον Αντώνη Κυρίκο μίλησε για το "1ο 3Χ3 BASKETBALL TOURNAMENT". .

Για το πώς ήρθε στην Αθήνα το τουρνουά 3 on 3, που θα φιλοξενηθεί στο Σύνταγμα: "Είναι στο επίσημο καλεντάρι της FIBA. Η Αθήνα δεν ήταν και τη βάλαμε για πρώτη φορά στην χώρα μας. Προέκυψε επειδή έχουμε πολύ καλούς συνεργάτες με μεγάλη εμπειρία. Δεν κάναμε κάτι για το μπάσκετ και είπαμε να κάνουμε αυτή την διοργάνωση. Εμείς έχουμε περίπου εξήντα γήπεδα μπάσκετ στην πόλη και από το πρωί μέχρι το βράδυ υπάρχουν άνθρωποι όλων των ηλικιών που ασχολούνται με το μπάσκετ. Μετά από αυτή την πρόσκληση για το 3 on 3 βλέπουμε μεγάλη συμμετοχή. Γενικά και στον ποδηλατικό γύρο είχαμε μεγάλη συμμετοχή με 10.000 συμμετοχές, όπως και στον ημιμαραθώνιο."

Για το πως θα διαμορφωθεί ο χώρος: "Ότι σημαντικό αθλητικό κάνουμε στην πόλη το αγκαλιάζει ο κόσμος. Θα διαμορφωθούν χώροι και γήπεδα με εξέδρες για να μπορεί ο κόσμος να δει τους αγώνες. Θα είναι μία ωραία μέρα που ο καθένας θα μπορεί να πάει στην πλατεία Συντάγματος και να δει τους αγώνες."

Για την βοήθεια της αρχιεπισκοπής: "Υπάρχει ένα πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από την αρχιεπισκοπή για τον αθλητισμό. Θέλει πολύ να βοηθήσει η εκκλησία στην προσπάθεια που κάνουμε και δεχτήκαμε να είναι υπό την αιγίδα της."

Για τις συμμετοχές στο τουρνουά: "Σήμερα τελειώνουν οι συμμετοχές. Είναι πέντε ευρώ η συμμετοχή που στην ουσία επιστρέφει στον αθλητή με τις παροχές. Έχουμε τους χορηγούς μας. Υπάρχουν ηλικιακά γκρουπ από μικρές ηλικίες μέχρι 60 χρονών. Θα έχουμε αγώνες στο Ρουφ που υπάρχουν καλές εγκαταστάσεις και μετά τους τελικούς μας, που θα είναι στο κέντρο της πόλης. Οι δηλώσεις γίνονται στο www.opanda.gr. Αν και είναι μία δύσκολη ημερομηνία λόγω εξετάσεων και του τελικού του Champions League. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον. Μέχρι το βράδυ θα έχουν κλείσει οι συμμετοχές. Θα έρθουν μεγάλοι αθλητές, θα κληρωθούν μεγάλα δώρα."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ