ΜΠΑΣΚΕΤ

Τα πρώτα γενέθλια για... Μπάρλο

Τα πρώτα γενέθλια για... Μπάρλο

Τα πρώτα γενέθλια του Vital Studio γιόρτασε ο Νίκος Μπάρλος, μαζί με πρώην και νυν συμπαίκτες του πριν από μερικές ημέρες. Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση.

Τον ένα χρόνο λειτουργίας του γιόρτασε το Vital Studio του Νίκου Μπάρλου, ο οποίος υποδέχθηκε στον χώρο που δημιούργησε μαζί με τη σύζυγό του, αγαπημένους φίλους, πρώην αλλά και νυν συμπαίκτες.

Ο φόργουορντ του Πανιωνίου είδε πολλούς από τους παίκτες με τους οποίους συνυπήρξε στο παρελθόν να δηλώνουν "παρών" και να του δείχνουν έμπρακτα τη στήριξή τους στην προσπάθεια που κάνει τον τελευταίο χρόνο.

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν οι Γιάννης Μπουρούσης, Γιώργος Πρίντεζης, Δήμος Ντικούδης, Κώστας Τσαρτσαρής, Νίκος Οικονόμου, Νίκος Χατζής, Νίκος Αργυρόπουλος, Μανώλης Παπαμακάριος, Γιάννης Αθηναίου, Ελένη Πετρουλάκη, Ματθίλδη Μαγγίρα, Μάκης Τσέλιος, Κάτια Δέδε, Τρύφωνας Σαμαράς, Νίκος Κοκλώνης, Άντζυ Ανδριτσοπούλου, Κώστας Αλιμπέρτης, Τάσος Δελιμπαλταδάκης, Δημήτρης Σκορδής, Έλενα Παπαδημητρίου, Νίκος Λιακόπουλος, Παναγιώτης Καυκής, αλλά και οι συμπαίκτες του Νίκου Μπάρλου στον Πανιώνιο.

Τα πρώτα γενέθλια για... Μπάρλο
Τα πρώτα γενέθλια για... Μπάρλο
Τα πρώτα γενέθλια για... Μπάρλο
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ