ΜΠΑΣΚΕΤ

Συναρπαστικό 3x3 στους Αμπελόκηπους

Συναρπαστικό 3x3 στους Αμπελόκηπους

Το 3x3 Urban Legends συνεχίστηκε με εντυπωσιακό μάλιστα αποτέλεσμα στους Αμπελόκηπους το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε κι η συνέχεια αναμένεται ακόμη πιο συναρπαστική στο Κουκάκι (4-5 Ιουνίου).

Το δεύτερο 3x3 Urban Legends στους Αμπελόκηπους ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία με την συμμετοχή 70 ομάδων και 280 αθλητών περίπου! Στα πιο urban γήπεδα της Αθήνας, ομάδες μικρών παιδιών αλλά και μεγάλων "παιδιών" έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, έπαιξαν με την παρέα τους και πέρασαν τέλεια σε μια ακόμα μπασκετική γιορτή στο 3x3 Urban Legends. ΄

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι αυτή την φορά δεν υπήρχαν διεθνείς συμμετοχές αλλά το επίπεδο των Ελλήνων παικτών ήταν πάρα πολύ υψηλό! Νικητές της κατηγορίας +18 Amateur ήταν οι 4 Amigos (Σελίτας, Κλεφτογιάννης, Μπαμπουόα, Παυλίδης) οι οποίοι νίκησαν στον τελικό τουςWhite niggas (Δημητρόπουλος, Μαυροειδής, Μπάζιος) ενώ στην κατηγορία +18 Elite επικράτησαν οι BEASTS (Δημήτρης Παπαφωτίου, Σπύρος Κανελόπουλος, Ντίνος Ολύμπιος, Δημήτρης Τσίκινας) που αναμετρήθηκαν στον τελικό με τουςTrolls (Φώτης Κερασίδης, Βασίλης Δρακάκης, Κώστας Φατούρος, Χρήστος Αλεξόπουλος), και οι 4 ομάδες προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό του 3x3 Urban Legends!

Συναρπαστικό 3x3 στους Αμπελόκηπους

Η συνέχεια αναμένεται εξίσου συναρπαστική με την σειρά να συνεχίζεται στις 28/05 στα Βριλήσσια, στις 04-05 Ιουνίου στο Κουκάκι και στις 11-12 Ιουνίου στην Πλατεία Πλυτά! Ήδη για την διοργάνωση στα Βριλήσσια έχουν δηλώσει συμμετοχή μια ομάδα από την Σλοβενία, μια από την Τουρκία, και η Squad Streetball από την Γερμανία που μετά την 4η θέση της στο 3x3 Urban Legends @ Γ.Σ. Αρίων τον Απρίλιο, επιστρέφει για να διεκδικήσει μια θέση στον τελικό!

Ο μεγάλος τελικός έχει ορισθεί στις 24-25-26 Ιουνίου με τον νικητή της κατηγορίας Elite να κερδίσει την συμμετοχή του στο FIBA 3x3 World Tour στην Πράγα με όλα τα έξοδα πληρωμένα!!! Ο νικητής της κατηγορίας Amateur κερδίζει 300,00€ και ο νικητής της κατηγορίας U18 (γεννημένοι το 1999 & 2000) κερδίζει 250,00€. Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο site www.playfools.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ