ΜΠΑΣΚΕΤ

Συγχαρητήριες ανακοινώσεις για Αντετοκούνμπο

Συγχαρητήριες ανακοινώσεις για Αντετοκούνμπο

Ο ΠΣΑΚ και ο Φιλαθλητικός εξέδωσαν συγχαρητήριες ανακοινώσεις για την επιλογή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο νούμερο 15 του φετινού ντραφτ από τους Μιλγουόκι Μπακς

Τόσο ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, όσο και η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο Φιλαθλητικός εξέδωσαν επίσημες ανακοινώσεις για την επιλογή του Έλληνα άσου στο φετινό ντραφτ του ΝΒΑ.

Και οι δύο ανακοινώσεις συγχαίρουν τον Αντετοκούνμπο και του εύχονται καλή επιτυχία στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ: "Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, συγχαίρει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος επιλέχθηκε στο Νο 15 του ντραφτ από τους Μιλγουόκι Μπακς.

Μάλιστα, ο 18χρονος γκαρντ-φόργουορντ, επιλέχθηκε στην καλύτερη θέση που έχει επιλεχθεί Έλληνας παίκτης.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναμένεται να αγωνιστεί τη νέα σεζόν στο ΝΒΑ (2013-14) και ο Σύνδεσμός μας, του εύχεται καλή επιτυχία".

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Φιλαθλητικού: "Η οικογένεια του Φιλαθλητικού Ζωγράφου αισθάνεται υπερήφανη και συγχαίρει τον αθλητή-διαμάντι της Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος επιλέχθηκε στο νούμερο 15 του ντραφτ του ΝΒΑ από τους Μιλγουόκι Μπακς και του εύχεται καλή επιτυχία στο θαυμαστό κόσμο του ΝΒΑ. Επίσης τον ευχαριστεί θερμά για την μέχρι τώρα προσφορά του στην ομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ