ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο πλευρό της Παρτιζάν ο Τέπιτς

Στο πλευρό της Παρτιζάν ο Τέπιτς

Ο Μιλένκο Τέπιτς βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα της Παρτιζάν απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. Ποια είναι τα δεδομένα με τον ΠΑΟΚ.

Ο Μιλένκο Τέπιτς έχει παίξει στην Παρτιζάν και δεν έχασε την ευκαιρία να την δει από κοντά σε ματς με τον Ερυθρό Αστέρα. Μάλιστα η ιστοσελίδα srbijadanas.com έχει αναφορά στον Σέρβο παίκτη αλλά και στους Πρέντραγκ Ντρόμπνιακ και Μίλος Βούγιανιτς. " Τρεις θρύλοι της Παρτιζάν πήγαν στο γήπεδο για να δουν την ομάδα τους", αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Όσο για τον Τέπιτς και τον ΠΑΟΚ; Μετά την κουβέντα που έγινε τις προηγούμενες μέρες με τον εκπρόσωπό του καλαθοσφαιριστή, Παναγιώτη Καπάζογλου θα γίνουν νέες συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη. Ορισμένα στελέχη του "Δικεφάλου" θεωρούν πως η παραμονή του Τέπιτς στον ΠΑΟΚ θα είναι... χρήσιμη για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Κατά τα άλλα για την περιφέρεια σχετικά με τους καλαθοσφαιριστές που είδε ο Νίκος Σταυρόπουλος στο Portsmouth Invitational Tournament, θα μπορούσαν να "παίξουν" τα ονόματα των Σαβόν Σιλντς και Κέλεν Ντάναμ (θεωρείται πολύ καλός σουτέρ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ