ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο Glyfada 3on3 ο Διαμαντίδης

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα δώσει το "παρών" στο "3 on 3" τουρνουά το οποίο θα διεξαχθεί στην Γλυφάδα: "Είναι χαρά να βρίσκομαι κοντά σε παιδιά και δεν μπορούσα να αρνηθώ μια τέτοια πρόσκληση", σχολίασε.

Λίγες ημέρες μετά την επίσημη αποχώρηση του από τη δράση, με τη φαντασμαγορική και μεγαλοπρεπή γιορτή που διοργάνωσε προς τιμή του η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα βρεθεί ξανά σε γήπεδο μπάσκετ.

Ο θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ για χάρη των μικρών παιδιών αλλά και των ομάδων ΑμεΑ που θα παίξουν αγώνα Baskin, θα δώσει το παρών στο 1ο «Glyfada 3on3 international tournament, που θα διεξαχθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο, 1 και 2 Οκτωβρίου, στην 3Μαρίνα Γλυφάδας.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης όταν πληροφορήθηκε το πρόγραμμα και τη μεγάλη συμμετοχή μικρών παιδιών και ιδιαιτέρως του αγώνα Baskin, το οποίο ο Δήμος Γλυφάδας και ο Τομέας Αθλητισμού του Δήμου φιλοδοξούν να συστήσουν και να κάνουν γνωστό στο ελληνικό κοινό, αποδέχτηκε αμέσως την πρόσκληση.

«Είναι χαρά να βρίσκομαι κοντά σε παιδιά και δεν μπορούσα να αρνηθώ μια τέτοια πρόσκληση» δήλωσε στο www.glyfada3on3.grο Δημήτρης Διαμαντίδης, που ζήτησε να μάθει λεπτομέρειες για το Baskin και πως διεξάγεται ένας αγώνας του. «Οφείλουμε ως κοινωνία να είμαστε περισσότερο ευαισθητοποιημένοι σε οτιδήποτε αφορά άτομα με ειδικές ανάγκες. Έχει ενδιαφέρον το συγκεκριμένο παιχνίδι καθώς συνδυάζει τη συμμετοχή ατόμων με αναπηρία και χωρίς. Θα είμαι εκεί και σας καλώ να έρθετε κι εσείς» είπε ακόμη ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Για να δηλώσετε κι εσείς συμμετοχή στο τουρνουά, επισκεφτείτε το www.glyfada30n3.grκαι κάντε κλικ στην ΕΓΓΡΑΦΗ.

Ραντεβού, 1 και 2 Οκτωβρίου στην 3Μαρίνα Γλυφάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ