ΜΠΑΣΚΕΤ

Στη Βενεζουέλα ο Πιτ Μάικλ

Στη Βενεζουέλα ο Πιτ Μάικλ

Μετά την περιπέτεια που απείλησε την καριέρα και τη ζωή του, ο Πιτ Μάικλ επέστρεψε τον Γενάρη του 2014 στα γήπεδα και σήμερα (28/10) ανακοινώθηκε η συμφωνία του με την Bucaneros de la Guaira. Τι είπε για τη νέα του πρόκληση.

Τον Μάρτιο του 2013 απειλήθηκε όχι μόνο η καριέρα του, αλλά και η ζωή του, από πνευμονική εμβολή. Όταν συνήλθε από το σοκ, πήρε αποφάσεις. Για την ακρίβεια μία: δεν θα επέτρεπε σε τίποτα να του στερήσει το όνειρο. Έτσι, ούτε ένα χρόνο αργότερα (τον Ιανουάριο του 2014) υπέγραψε στη Μούρθια. Και αν το συμβόλαιο αυτό διεκόπη, εκείνος δεν το έβαλε κάτω και έφυγε για το Πουέρτο Ρίκο.

Αυτό το καλοκαίρι έκανε ουκ ολίγες προσπάθειες να βρει ομάδα στην Ευρώπη, κάτι που δεν κατέστη δυνατό, με την Bucaneros de la Guaira της Βενεζουέλα, να ανακοινώνει σήμερα (28/10), πως ο Αμερικανός της ανήκει.

" Aυτό που μου έδωσε κίνητρο να δοκιμάσω το μπάσκετ της νοτίου Αμερικής ήταν όταν πήγα στο Πουέρτο Ρίκο, για τους Santurce Crabbers. Ελπίζω πως αυτή η εμπειρία θα βοηθήσω να προσαρμοστώ εύκολα και γρήγορα στη νέα μου ομάδα", είπε κατ' αρχάς ο Μάικλ, για να προσθέσει "ξέρω πολλά για την Bucaneros, έχω μιλήσει με παίκτες που έχουν παίξει εδώ και ανυπομονώ να ξεκινήσω να παί ζω. Η πρόκληση μου είναι να επικεντρωθώ στη φιλοσοφία της ομάδας που περιμένει από κάθε παίκτη να δίνει το 100%, γι ανα νικά. Ξέρω πως οι απαιτήσεις είναι πολλές. Θέλω ο κόσμος να νιώσει υπερήφανος για όσα κάνουμε. Θα χρειαστεί φυσικά, να κάνουν υπομονή, αφού είμαστε νέα ομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ