ΜΠΑΣΚΕΤ

Σπουδαία διάκριση για την Σπανού στις ΗΠΑ

Σπουδαία διάκριση για την Σπανού στις ΗΠΑ

Η Άρτεμις Σπανού επιλέχθηκε από την μεγαλύτερη ένωση σκάουτερς στον κόσμο, την NetScouts Basketball, στην τρίτη καλύτερη ομάδα γυναικών των ΗΠΑ!

Μία μεγάλη διάκριση περίμενε την Άρτεμη Σπανού στον τρίτο της χρόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, απόρροια των εξαιρετικών εμφανίσεων στο κολεγιακό πρωτάθλημα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Άρτεμης Σπανού να επιλεχθεί από την μεγαλύτερη ένωση σκάουτερς στον κόσμο, την NetScouts Basketball, στην τρίτη καλύτερη ομάδα γυναικών των ΗΠΑ.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από τρία χρόνια η Άρτεμης Σπανού αποφάσισε να αφήσει τη Νέα Σμύρνη για τις ΗΠΑ και το Πίτσμπουργκ έχοντας στις αποσκευές της, τον τίτλο της πρώτης σκόρερ τόσο με τον Πανιώνιο (ομάδα όπου γνώρισε και καθιερώθηκε στο μπάσκετ), όσο και με την Εθνική Νεανίδων.

Η πρώτη διάκριση ήρθε το 2011 όταν αναδείχθηκε ρούκι της χρονιάς στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ. Ακολούθησαν άλλα δύο χρόνια, με τους αμερικανούς να... τρίβουν τα μάτια τους με την αγωνιστική παρουσία και τα στατιστικά της Ελληνίδας αθλήτριας.

Αυτή την στιγμή στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ είναι πρώτη στα ριμπάουντ και στα νταμπλ-νταμπλ. Κατά μέσο όρο έχει 15.5 ριμπάουντ σε κάθε αγώνα, ενώ έχει καταγράψει 26 νταμπλ-νταμπλ σε 29 παιχνίδια, ενώ σκοράρει (κατά μέσο όρο) 19.1 πόντους ανά παιχνίδι.

Σπουδαία διάκριση για την Σπανού στις ΗΠΑ
INTIME SPORTS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ