ΜΠΑΣΚΕΤ

Σούλης: "Για να στηρίξουμε την Ασπασία!"

Σούλης: "Για να στηρίξουμε την Ασπασία!"

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, Βασίλης Σούλης, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Πρωινό στις 8" με τον Αντώνη Κυρίκο, για τον φιλανθρωπικό αγώνα των βετεράνων του Ολυμπιακού με την μικτή Αργολίδας, που θα γίνει στο Άργος.

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, Βασίλης Σούλης, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Πρωινό στις 8" με τον Αντώνη Κυρίκο, για τον φιλανθρωπικό αγώνα των βετεράνων του Ολυμπιακού με την μικτή Αργολίδας, που θα γίνει στο Άργος. Τα έσοδα του αυριανού αγώνα (13/12, 17:00) θα διατεθούν για τη νεαρή Ασπασία, που νοσηλεύεται σε κέντρο αποκατάστασης στην Λάρισα.

Για την φιλανθρωπική τους δράση και ποιοι θα πάρουν μέρος: "Κάνουμε αυτή την δράση φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Αύριο Κυριακή στις 5 το απόγευμα θα είναι παίκτες του Ολυμπιακού, παιδιά που ο κόσμος γνωρίζει, ο Παπαλουκάς, ο Βούκσεβιτς και όσοι έχουν συνδεθεί με τον Ολυμπιακό. Το κριτήριο επιλογής είναι όσοι παίζουν να έχουν συνδέσει το όνομα τους με τον Ολυμπιακό".

Για τον λόγο που το κάνουν: "Επειδή το μπάσκετ δύσκολα βγαίνει από τον οργανισμό, προσπαθούμε να προσφέρουμε όπως μπορούμε. Ο λόγος που το κάνουμε και η χαρά που παίρνουμε δεν είναι το καλάθι, είναι εσωτερική. Είναι η χαρά που θα δώσεις στον κόσμο, στην μητέρα της, στην μικρή και στην τοπική κοινωνία".

Για το αν υπάρχουν κι άλλες προτάσεις και την κατάσταση της Ασπασίας: "Τα καλέσματα είναι πολλά και επιλέγουμε τον όσο δυνατόν πιο σημαντικό. Θα υπάρχει μία φανέλα του Βασίλη Σπανούλη υπογεγραμμένη από όλα τα παιδιά του Ολυμπιακού για να βοηθήσει τον σκοπό. Ακόμα έχουν πωληθεί πολλά εισιτήρια από κόσμο που δεν θα έρθει. Επειδή το κράτος είναι απών και η μητέρα της παλεύει μόνη της, για να πάρει κάποια χρήματα για να εξυπηρετήσει τον εαυτό της. Η μικρή είναι σε κέντρο αποκατάστασης στην Λάρισα και είναι πολύ εξειδικευμένο σε τέτοιου είδους βαριά περιστατικά. Η μικρή είναι εκεί από ενάμιση χρόνο και η μητέρα της δεν μπορεί να βοηθήσει άλλο. Βοηθάει όποιος μπορεί. Το θέμα είναι τώρα τι γίνεται. Η μικρή παρουσιάζει μία βελτίωση, έχει επικοινωνία με το περιβάλλον. Δεν μπορεί να μιλήσει ή να σηκωθεί, καταλαβαίνει τι γίνεται, τί της έχει συμβεί, συνεννοείται με τα μάτια. Οι γιατροί λένε θα έχει βελτίωση, αλλά δεν ξέρουν μέχρι πόσο. Πραγματικά αξίζει τον κόπο. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε. Στην ψυχή μας θα κάνουμε καλό παρά θα βοηθήσουμε".

Για την πορεία Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στην Euroleague: "Υπάρχει πιθανότητα να βρεθούν αντίπαλοι ανάλογα το αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού. Και οι δύο πάνε πάρα πολύ καλά. Μην ξεχνάμε την κατάσταση της χώρας. Ο Ολυμπιακός μέχρι στιγμής είναι εντυπωσιακή η ομοιογένεια που δείχνει και η ένταξη των νέων παικτών στην φιλοσοφία του προπονητή. Όσο περνάει ο καιρός αυτό το πράγμα γίνεται όλο και πιο σταθερό. Μέσα από την άμυνα βρίσκει ρυθμό και στην επίθεση. Ο Παναθηναϊκός είναι καινούργια ομάδα. ξεκ΄λινησε έχοντας πολύ βαρύ πρόγραμμα, με πολλά ταξίδια. Έπρεπε να μείνει στην Αθήνα να κάνει προπονήσεις. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα από την μία μέρα στην άλλη. Επίσης οι παίκτες του είναι επιθετικογενείς. Δεν μπορούν εύκολα να παίξουν άμυνα. Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να παίξει άμυνα, να γίνει πιεστικός, να γίνει πιο σκληρός, να πάρει μπάλες, να τρέξει, να σουτάρει. Ο Καλάθης είναι πάρα πολύ σημαντικός σε αυτό. Ο Διαμαντίδης βοηθάει με πιο ποιοτικά λεπτά. Του έχει βγει ο Φελντέιν, ο Γιάνκοβιτς είναι βελτιωμένος. Ένα θέμα είναι ότι Ραντούλιτσα, Κούζμις και Παπαγιάννης έχουν αργά πόδια, γιατί είναι ψηλά κορμιά. Αυτό έπρεπε να κρύψει. Ο Παναθηναϊκός, έχει εμπειρία, ποιότητα και βαριά φανέλα. Βελτιώνεται".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ