ΜΠΑΣΚΕΤ

Showtime από το... Sport24.gr

Showtime από το... Sport24.gr

Την τρίτη νίκη του πέτυχε το Sport24,gr που επικράτησε του Γαύρου με 64-47, προσφέροντας πλούσιο θέαμα στο δεύτερο ημίχρονο.

Η εμφάνιση των ομάδων μετά τη διακοπή των Χριστουγέννων αποτελεί πάντα ένα ερωτηματικό. Εκτός αν αυτή η ομάδα ονομάζεται Sport24.gr. Οι παίκτες του Μάνου Μίχαλου, τηρώντας πιστά και ευλαβικά το διατροφικό και προπονητικό πρόγραμμα των εορτών, παρουσιάστηκαν στο παρκέ της Αργυρούπολης με τη... φόρα της προηγούμενης εμφάνισης, κατακτώντας μια ακόμη νίκη στο Δημοσιογραφικό Πρωτάθλημα (64-47 τον Γαύρο).

Μόνο το "μουδιασμένο" ξεκίνημα θύμισε την ομάδα των περασμένων αγωνιστικών, καθώς μετά το δεύτερο δεκάλεπτο οι παίκτες του Sport24.gr πάτησαν γκάζι και δεν... κοίταξαν πίσω. Οι Λιακόπουλος και Μαστρογεωργίου κυριάρχησαν μες στις δύο ρακέτες, οι Βλαχόπουλος-Τριαντάφυλλος "εκτέλεσαν" από την περιφέρεια, οι Μαντάς-Μόσχος "χτύπησαν" στον αιφνιδιασμό (μαζί κι ο Παγιωτέλης που χτύπησε... κυριολεκτικά, ή τουλάχιστον έκανε τον χτυπημένο όταν έχασε μόνος του λέι-απ) κι ο Χαρτζουλάκης έφερε εις πέρας την αποστολή του να "ζεστάνει" τον αντίπαλο του, ο οποίος ξεκίνησε με τους έξι πρώτους πόντους του αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο κι ενώ οι παίκτες του Γαύρου αντιμετώπισαν προβλήματα από την κούραση, τα φάουλ και τις απουσίες τους (ο πρώτος "μπόμπερ" του πρωταθλήματος, Κωνσταντίνος Μελάγιες, ήταν τιμωρημένος), οι παίκτες του Μάνου Μίχαλου πρόσφεραν πλούσιο θέαμα με αποκορύφωμα την πάσα πίσω από το κεφάλι του Σωκράτη Μόσχου στον Μάριο Μαστρογεωργίου, φάση την οποία ο οπερατέρ Χρήστος Χατζηϊωάννου θεώρησε σκόπιμο να μη τραβήξει. Βέβαια, σύσσωμη η ομάδα -κι όλοι οι λατρείς του μπάσκετ- ευχαριστούν τον επίσημο κάμεραμαν του "24" ο οποίος σας τράβηξε τα παρακάτω highlights, που δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα -εκτός από το θέαμα και την ταχύτητα- ανάλογες που περιλαμβάνονται στα Top-10 της Euroleague, του ΝΒΑ ή του ισπανικού πρωταθλήματος. Χωρίς υπερβολή, φυσικά.

Να σημειωθεί ότι η ομάδα μπάσκετ του Sport24.gr έχει ρεκόρ 3-3. Την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσουν την "Πράσινη" του "προδότη" Γιάννη Αβραμίδη.

Sport24-Γαύρος: 64-47

Διαιτητές: Τηγάνης-Πηλοΐδης Λ.

Sport24.gr (Μίχαλος): Παπαμακάριος, Μόσχος 5, Παγιωτέλης 2, Τριαντάφυλλος 15 (3), Βλαχόπουλος 14, Χαρτζουλάκης 2, Μαντάς 9, Λιακόπουλος 7, Μαστρογεωργίου 10, Σέμπρος

Γαύρος (Κότσης): Περιβολάρης 9, Παπαγρηγόρης 14 (3), Μαργωμένος 2, Κώτσης 16, Μπετζέλος, Σταματέλος 5 (1), Σαχτούρης, Γερακανάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ