ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Μάντζαρης: "Να μπουν οι νέοι σε κλίμα do or die"

Μάντζαρης: "Να μπουν οι νέοι σε κλίμα do or die"

Η Εθνική Ανδρών παρατάχθηκε στο Pala Alpitour του Τορίνο με έξι rookies και ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε για τον ημιτελικό του Προολυμπιακού με την Κροατία, ξεκαθαρίζοντας πως άπαντες γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν (VIDEO).

Η Εθνική ομάδα ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία της για τον αυριανό (8/7, 17:30) ημιτελικό του Προολυμπιακού τουρνουά με την Κροατία και ο Βαγγέλης Μάντζαρης αναφέρθηκε στην προσπάθεια της ελληνικής ομάδας να φτάσει ως το τέλος της διαδρομής, ήτοι στην πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Ο Φώτης Κατσικάρης υπολογίζει σε έξι παίκτες που έκαναν φέτος το επίσημο ντεμπούτο τους με την Εθνική, τους Θανάσης Αντετοκούνμπο, Γιάννη Αθηναίου, Δημήτρη Αγραβάνη, Ιωάννη Παπαπέτρου, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και Γιώργο Μπόγρη. Τι είχε να πει επί του θέματος ο Μάντζαρης;

"Είναι λίγο πρωτόγνωρη κατάσταση. Εμείς οι παλιοί πρέπει να βάλουμε τους νέους στο κλίμα για ένα do or die παιχνίδι. Ξέρουμε ότι δεν υπάρχει αύριο και αν θέλουμε να νικήσουμε, θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό" ανέφερε χαρακτηριστικά στο κανάλι της ΕΟΚ στο Youtube.

Πρόσθεσε, δε, πως: "Όλα τα παιδιά είναι έτοιμα. Το συζητάμε καθημερινά μεταξύ μας, έχουμε έρθει πιο κοντά αυτές τις μέρες που είμαστε εδώ και όλοι ξέρουν τι πρέπει να κάνουμε. Πρέπει να περιορίσουμε τα επιθετικά τους ατού, όπως είναι ο Μπογκντάνοβιτς και ο Σάριτς. Είναι οι παίκτες από τους οποίους περνάει το παιχνίδι της Κροατίας. Επίσης πρέπει να κάνουμε ένα παρόμοιο ημίχρονο όπως αυτό με το Μεξικό, για να τρέξουμε και να παίξουμε άμυνα, να βρούμε ρυθμό ώστε να έχουμε μεγάλη τύχη".

Εν συνεχεία ο διεθνής γκαρντ έστειλε μήνυμα στους Έλληνες φιλάθλους: "Ευχαριστούμε τον κόσμο για την στήριξη και τις ευχές του. Τον νιώθουμε δίπλα μας και μπορώ να υποσχεθώ πως αύριο θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, για να περάσουμε στον τελικό και να κάνουμε περήφανη την Ελλάδα".

TAGS ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ