ΜΠΑΣΚΕΤ

Πόνταρε στον Γιάννη και πανηγύρισε διπλά!

Πόνταρε στον Γιάννη και πανηγύρισε διπλά!

Το All Star Game πλησιάζει, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι εκεί και το Stoiximan.gr σου προσφέρει τα ειδικά στοιχήματα που θα σε κάνουν να πανηγυρίσεις διπλά τις επιτυχίες του Greek Freak.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει "μεγαλώσει" επικίνδυνα. Και ραγδαία. Πηγαίνει ολοταχώς προς το πρώτο του All Star Game, όλα δείχνουν πως θα είναι και βασικός στην ομάδα της Ανατολής και θα γίνει ο πρώτος Έλληνας που θα αγωνιστεί σε αυτό το παιχνίδι-γιορτή του ΝΒΑ.

Ο Stoiximan.gr έχει ήδη ετοιμάσει αποκλειστικά ειδικά στοιχήματα τόσο για το All Star Game, όσο και για τη σεζόν του Γιάννη γενικότερα. Στο Stoiximan.gr θα ποντάρεις υπέρ του Γιάννη και όταν θα σε δικαιώσει, θα έχεις διπλό λόγο για να πανηγυρίσεις τις επιτυχίες του.

Αν, για παράδειγμα, τον "βλέπεις" να κερδίζει το βραβείο του MVP στη Νέα Ορλεάνη, τότε θα πάρεις πίσω 20 φορές όσα πόνταρες! Αν στο τέλος της κανονικής περιόδου είναι ο πρώτος σκόρερ της Central Division, θα έχεις σχεδόν τετραπλασιάσει (3.75) το ποντάρισμά σου. Μπορείς να προβλέψεις και τους μέσους όρους του σε πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, κλεψίματα, κοψίματα, αλλά και το άθροισμα μερικών στατιστικών κατηγοριών του.

Μπορείς να ποντάρεις και στα triple-double του. Αν πιστεύεις ότι θα κάνει τουλάχιστον έξι, τότε θα ποντάρεις στο 1.87. Και ξέρεις τι; Αν είσαι λίγο πιο... extreme, θα ρισκάρεις στο quadruple-double του. Αν ο Αντετοκούνμπο τελειώσει ματς με +10 πόντους, +10 ριμπάουντ, +10 ασίστ και +10 κλεψίματα ή +10 κοψίματα, τότε θα πάρεις πίσω 100 φορές το ποντάρισμά σου! Δεν μιλάμε για μια απλή απόδοση, αλλά για μια απόδοση που θα τινάξει τη μπάνκα στον αέρα.

Δες εδώ ΟΛΑ τα ειδικά στοιχήματα του Stoiximan.gr για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ