ΜΠΑΣΚΕΤ

Πασκουάλ: "Είδα μόνο το χέρι του Τόμιτς"

Πασκουάλ: "Είδα μόνο το χέρι του Τόμιτς"
© ALEX CAPARROS/FCBARCELONA

Ο Τσάβι Πασκουάλ αφού έπλεξε το εγκώμιο της Βαλένθια τόνισε πως δεν μπορούσε να δει λόγω θέσης όλη την εξέλιξη της φάσης στο σουτ του Τόμιτς στα 2'' πριν το τέλος του αγώνα, που χάρισε στην ομάδα του τη νίκη

Η Μπαρτσελόνα κατάφερε έστω και διά πυρός και σιδήρου να κάνει το 2-0 με αντίπαλο τη Βαλένθια που ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική και λίγο έλειψε να κάνει την έκπληξη.

Ωστόσο, το χουκ του Τόμιτς στα 2'' πριν τη λήξη χάρισε στην Μπαρτσελόνα τη νίκη και συνάμα το 2-0 στην ημιτελική σειρά του πρωταθλήματος.

"Θα είναι εύκολο να διαχειριστούμε το 2-0 με δεδομένο ότι έχουμε μεγάλο σεβασμό και θαυμασμό για την Βαλένθια. Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και η πρωταθλήτρια του φετινού Eurocup", σχολίασε ο Τσάβι Πασκουάλ για τη νίκη της ομάδας του που πλέον θα αγωνιστεί την Τρίτη (10/6) με αντίπαλο ξανά τη Βαλένθια.

Η θέση στην οποία βρισκόταν δεν του επέτρεψε να δει όλη την εξέλιξη της φάσης όπως τόνισε: "Είδα μόνο το χέρι του Τόμιτς ο οποίος προσπάθησε να σκοράρει με φόλοου αλλά όχι την αρχή της φάσης και το πως πήρε την μπάλα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ