ΜΠΑΣΚΕΤ

Παπαθεοδώρου: "Έχουμε παίκτες με προσωπικότητα"

Παπαθεοδώρου: "Έχουμε παίκτες με προσωπικότητα"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός της Κηφισιάς, Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για το παιχνίδι του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο προπονητής της Κηφισιάς, Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για την αναμέτρηση του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό.

" Το παιχνίδι κυπέλλου με τον Πανελευσινιακό εμείς το βλέπουμε σαν ένα παιχνίδι της συνέχειας της προετοιμασίας μας, καθώς είμαστε λίγο πίσω στον τομέα των φιλικών και χρειαζόμαστε παιχνίδια μέχρι την έναρξη, πόσο μάλλον τώρα που είναι και επίσημο", είπε ο Έλληνας προπονητής και πρόσθεσε:

" Είναι ένα παιχνίδι που θα μας βοηθήσει πάρα πολύ στο να αναγνωρίσουμε λάθη που κάνουμε και να βελτιώσουμε πράγματα. Από την άλλη είναι ένα παιχνίδι κυπέλλου με μια ομάδα δυνατή που θέλουμε να το κερδίσουμε, αλλά πάνω απ όλα μας ενδιαφέρει να προσαρμόσουμε το παιχνίδι μας πάνω στις ανάγκες του πρωταθλήματος και αυτό είναι το πιο σημαντικό".

Ποια είναι τα θετικά και ποια τα αρνητικά που έχεις συμπεράνει από την έως τώρα πορεία προετοιμασίας της ομάδας;

" Η ομάδα έχει πολλά νέα πρόσωπα και ουσιαστικά αυτό που μας ενδιαφέρει αυτή τι στιγμή είναι να μπορέσουμε να αναγνωρίσουμε τις ικανότητες ο ένας του άλλου, να βρούμε τους ρόλους μας που είναι πάρα πολύ σημαντικό. Έχουμε καλούς παίκτες, παιδιά με προσωπικότητα και θα πρέπει να γίνουν ακόμα πιο διακριτοί οι ρόλοι μας.

Ένα δεύτερο κομμάτι είναι ο αγωνιστικός μας ρυθμός ο οποίος τη δεδομένη χρονική περίοδο είναι χαμηλός λόγω της κούρασης από την προετοιμασία όμως μπαίνουμε στην τελική ευθεία και θα πρέπει να βελτιώσουμε πάρα πολύ το ρυθμό μας και στην άμυνα και στην επίθεση και συνάμα να δούμε και τις συνεργασίες μας και στα δύο κομμάτια του γηπέδου και αμυντικά και επιθετικά".

Δυσκολεύει τη λειτουργία της ομάδας το γεγονός ότι ο βασικός σέντερ, ο Τόνυ Γούντς, είναι μόλις 10-12 μέρες με την ομάδα;

" Για μας αυτό είναι πολύ σημαντικό κομμάτι το οποίο θέλουμε να βελτιώσουμε. Προσπαθεί πάρα πολύ και ο Γούντς να προσαρμοστεί σε πράγματα που η υπόλοιπη ομάδα σχεδόν τα έχει εμπεδώσει. Είναι πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους και σε θέματα τακτικής και σε θέματα φυσικής κατάστασης αλλά δουλεύει πάρα πολύ σκληρά προσπαθούν και τα υπόλοιπα παιδιά να τον βοηθήσουν να ενταχθεί στο σύνολο της ομάδας και για αυτόν είναι πάρα πολύ σημαντικό το ματς με τον Πανελευσινιακό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ