ΜΠΑΣΚΕΤ

Πάει για 5η θέση το Κατάρ του Φραγκιά

Πάει για 5η θέση το Κατάρ του Φραγκιά

Στα θετικά αποτελέσματα επέστρεψε το Κατάρ του Βασίλη Φραγκιά, καθώς για τις θέσεις 5-8 κέρδισε με 87-78 τη Μογγολία κι αύριο (1/10) κόντρα στην Κίνα θα προσπαθήσει να τερματίσει στην 5η θέση των Πανασιατικών αγώνων

Οι δύο ήττες από Καζακστάν και Κορέα στα προημιτελικά δεν απογοήτευσαν το Κατάρ που επέστρεψε στις νίκες κερδίζοντας με 87-78 τη Μογγολία. Η ομάδα των Βασίλη Φραγκιά και του άμεσου συνεργάτη του, Γιώργου Μπιτζάνη αγωνίστηκε για τις θέσεις 5-8 και παίρνοντας το ροζ φύλλο θα αντιμετωπίσει αύριο (1/10) την Κίνα με στόχο να τερματίσει στην 5η θέση των Πανασιατικών αγώνων που διεξάγονται στην Ιντσεόν της Κορέας.

Το αρνητικό για τους Έλληνες προπονητές είναι πως μετά τον τραυματισμό του Κχαλίντ Σουλιμάν, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί στα τελευταία τρία παιχνίδι, σήμερα (29/9) είδαν και τον Μούσα Νταούντ να αποχωρεί τραυματίας από το "Samsan World Gymnasium".

Κορυφαίοι στο σημερινό παιχνίδι για το Κατάρ του Βασίλη Φραγκιά ήταν ο Μοχάμεντ Μπακέρ που σημείωσε 27 πόντους, ενώ τον ακολούθησαν οι Αλί Σαΐντ Ερφάν με 16 και ο Μούσα Νταούντ με 13.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ