ΜΠΑΣΚΕΤ

Όχι στον φασισμό από τα... 6μ.75

Όχι στον φασισμό από τα... 6μ.75

Στο πλαίσιο του μήνα κατά του φασισμού πραγματοποιήθηκε 3 on 3 στα ανοιχτά γήπεδα της Περικλέους στον Χολαργό, με σκοπό να αναδειχθούν αξίες όπως η συλλογικότητα και η αλληλεγγύη. Το Sport24.gr ήταν εκεί...

Στα ανοιχτά γήπεδα της Περικλέους στον Χολαργό έγινε στο πλαίσιο του μήνα κατά του φασισμού (ξεκίνησε στις 21 Μαρτίου, ημέρα κατά του ρατσισμού) πρωτάθλημα 3 on 3, με τη συμμετοχή ανδρών όλων των ηλικιών.

Η συγκεκριμένη δραστηριότητα αποτελεί μέρος πολλών δράσεων που θα ακολουθήσουν, όπως συναυλίες, συζητήσεις ή προβολές ντοκιμαντέρ.

Στόχος του antinazizone.gr, σε συνεργασία με τον αντιφασιστικό συντονισμό Αθήνας και Πειραιά, οι οποίοι το διοργανώνουν είναι να περάσουν στα νέα παιδιά αξίες, όπως η συλλογικότητα, η αλληλεγγύη, αλλά και η συνύπαρξη. Βασικοί, δηλαδή "πυλώνες" και του ίδιου του αθλητισμού.

Όχι στον φασισμό από τα... 6μ.75
Όχι στον φασισμό από τα... 6μ.75

Δεκαοκτώ ομάδες πήραν μέρος στο πρωτάθλημα, με στόχο να περάσουν ευχάριστα μερικές ώρες, σε ένα τουρνουά, το οποίο άρχισε χθες (30/3) στις 11:00 και κράτησε μέχρι τις 14:00. Οι 18 ομάδες χωρίστηκαν σε 6 ομίλους των 3 ομάδων. Από κάθε όμιλο πέρασε ο πρώτος στην επόμενη φάση, με τις έξι ομάδες που προκρίθηκαν να χωρίζονται με τη σειρά τους σε δύο ομίλους των τριών.

Οι πρώτοι κάθε ομίλου έπαιξαν στον τελικό. Να αναφέρουμε πώς όλα τα παιχνίδια έγιναν στους 11 πόντους και ο τελικός στους 21. Υπήρχε μουσική από DJ, η οποία "έντυνε" το σκάσιμο της μπάλας στο γήπεδο, ενώ όποιος ενδιαφερόταν μπορούσε να αγοράσει ρούχα στον πάγκο με χρησιμοποιημένα που είχε στηθεί σε πολύ χαμηλές φυσικά τιμές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ